Sembunyikan Kajian VPN IP saya

Sembunyikan IP saya adalah perkhidmatan VPN yang telah ada sejak tahun 2006. Ia didaftarkan ke Alat Privasi Saya, Inc., yang didasarkan keluar dari Amerika Syarikat. Mereka menggunakan "DNS Pintar" berbanding OpenVPN.


Dalam ulasan Sembunyikan IP saya ini, kita akan melihat opsyen proksi mereka, lihat sama ada mereka menggunakan opsyen protokol dan enkripsi terkini seperti OpenVPN, dan lihat sama ada sambungan rangkaian mereka akan memastikan privasi internet anda selamat dari mata prying.

Mari kita masuk ke dalamnya.

Sembunyikan peninjauan VPN IP saya

Sembunyikan Gambaran Keseluruhan VPN IP saya

RANGKA KESELURUHAN: # 51 daripada 78 VPN
USABILITY: Tidak mesra pengguna
LOG FILES: Beberapa Dasar Pembalakan
LOKASI: 66 negara, 117 pelayan
SOKONGAN: Jam sokongan terhad
TORRENTING: Dibenarkan
NETFLIX: Biasanya menghalang Netflix USA
ENKRIPSI / PROTOCOL: Proksi DNS Pintar
KOS: $ 2.91 / mo
LAMAN WEB RASMI: www.Hide-My-IP.com

Sembunyikan Kelebihan IP Saya

Anda tidak tinggal dalam perniagaan selama 12 tahun dalam bidang keselamatan siber tanpa melakukan sesuatu yang betul. Dan Sembunyikan IP saya agak agak betul.

Sebagai permulaan, ia pantas.

Seperti ... sangat pantas! Kami hanya pernah melihat satu VPN yang lebih cepat daripada itu.

Ia berfungsi dengan torrenting, yang sangat dilengkapi dengan kelajuan aplikasi ini.

Untuk mengatasinya, kami tidak menjumpai apa-apa kebocoran. Ini adalah perkhidmatan yang cepat dan kedap udara.

Oleh itu, mari kita meraikan beberapa perkara yang baik yang Hide IP saya lakukan.

1. Tiada Kebocoran Di Semua

Kebocoran dalam VPN adalah seperti kebocoran dalam bot.

Pasti, ia akan terapung untuk seketika. Tetapi tanpa mengetahui anda, data sedang meresap di mana-mana. Tidak lama kemudian, bot tidak akan dapat menahan anda.

Kebocoran DNS berlaku apabila ralat menghalang isyarat internet anda daripada mencari terowong VPN. Terowong adalah apa yang mengangkut aktiviti anda di seluruh dunia ke platform yang anda pilih. Tanpa terowong, anda mengakses laman web dengan IP sebenar jujur-kebaikan anda yang terdedah di hadapan mata NSA dan sesiapa yang mungkin mencarinya.

Traffic VPN biasa vs kebocoran

Kebocoran WebRTC adalah kes klasik yang baik dan buruk. WebRTC adalah perkhidmatan yang bermanfaat yang membantu pelayar membuat aplikasi komunikasi masa nyata yang berkesan. Jika itu bukan daya untuk kebaikan, saya tidak tahu apa yang berlaku.

Tetapi sementara WebRTC bertarung dengan perjuangan yang baik, ia meninggalkan kesan sampingan yang tidak disengajakan. APInya yang terbang di seluruh web boleh menarik isyarat VPN. Ini menghilangkan kesamaan nama anda, menyinari sinar terang dalam aktiviti internet anda dan maklumat peribadi anda.

Itulah sebabnya setiap VPN yang kami semak adalah ujian kebocoran yang luas. Kami memasukkannya melalui deringan, menguji enam kali yang berbeza untuk memastikan bahawa tiada kebocoran DNS atau WebRTC meruntuhkan kerja mereka.

Sembunyikan IP saya berdiri untuk ujian kami.

tiada kebocoran webrtc

Tiada kebocoran DNS / IP:

tiada kebocoran DNS dijumpai

Tiada kebocoran IPv4 atau IPv6 yang dijumpai:

tiada kebocoran ip dijumpai pada menyembunyikan VPN ip saya

Seperti yang anda lihat, ia diluluskan dengan warna terbang.

Tetapi kita belum selesai.

Kami juga meletakkan VPN kami melalui ujian virus dan malware untuk memastikan bahawa perisian pemasangannya tidak menyembunyikan apa-apa yang jahat.

Kami memeriksa 68 virus yang berlainan dan ia keluar sepenuhnya bersih.

tiada virus dijumpai

2. Salah satu VPN terpantas yang pernah kita lihat

Kami telah menguji 78 VPN yang berbeza sehingga kini.

Ini adalah yang terpantas kedua yang pernah kita lihat.

Syukurlah, kami bermula dengan beberapa kelajuan penanda aras yang cantik. Kami mempunyai kelajuan muat turun 97 Mbps dan muat naik 53 Mbps.

Kami menguji dua pelayan Hide my IP, satu di EU dan yang lain di AS.

Semak hasil yang menjanjikan.

Ujian kelajuan EU

Uji Ujian EU

  • Ping: 44 ms
  • Muat turun: 81.46 Mbps (15.8% Penanda Aras 97 Mbps lebih lambat)
  • Muat naik: 20.36 Mbps (61.58% lebih lambat daripada 53 Mbps Penanda Aras)

Walaupun muat naik jatuh lebih sedikit daripada yang kita mahu lihat, unduhan itu menyala cepat. Ujian kelajuan AS hampir sama, dengan penurunan nominal dalam muat turun dan kerugian yang mengecewakan dalam muat naik.

Ujian kelajuan AS

Ujian Kelajuan AS

  • Ping: 113 ms
  • Muat Turun: 81.66 (15.8% Lebih Benar dari 97 Mbps Penanda Aras)
  • Muat naik: 19.99 (62.2% lebih rendah daripada 53 Mbps Penanda Aras)

Ini adalah kejayaan yang besar. Unduh turun sangat rendah sehingga kebanyakan pengguna tidak akan pernah melihatnya. Itulah sebabnya Sembunyikan IP Saya berdiri di bahagian paling atas senarai VPN terpantas kami.

3. Pengguna mereka dibenarkan untuk menggunakan Aplikasi VPN ini untuk mengutuk

Torrenting adalah cara yang hebat untuk memuat turun fail besar pada kelajuan pantas. Anda sebenarnya mengambil sedikit fail dari sistem pengguna lain.

Ia genius.

Ia juga berbahaya.

Anda mengakses sistem pengguna lain. Sebaliknya, pengguna lain mengakses sistem anda. Hacker suka menggunakan laman web dan program yang merosakkan untuk mendapatkan akses kepada maklumat anda. Dan ini bukan masalah yang semakin baik.

Pada bulan Februari tahun 2018, penggodam mengeksploitasi kelemahan dalam perkhidmatan uTorrent yang popular yang membolehkan mereka mengendalikan komputer pengguna lain dari jauh.

mengotorkan dan menggodam

VPN menyembunyikan maklumat anda daripada mata penjenayah siber. Jadi, orang akan berfikir bahawa dunia VPN akan menerima perkhidmatan yang buruk.

Ada yang buat. Tetapi ada yang sangat tidak.

Kebanyakan VPN membolehkan keupayaan mengurai penuh, tetapi yang lain akan menyekat atau membatalkan perkhidmatan itu secara terang-terangan.

Syukurlah, Sembunyikan IP Saya membolehkan torrenting penuh, yang merupakan bulu yang bagus di topinya.

4. Park Server yang Layak, Lima Sambungan, Telah Membunuh Suis

Beg VPN untuk trik adalah taman pelayannya. Setiap negara dan pelayan dalam pilihan lain adalah perkhidmatan yang ditawarkan kepada anda. Itulah sebabnya sangat aneh untuk melihat beberapa VPN ini dengan taman pelayan kecil yang kecil itu.

Sembunyikan taman pelayan IP saya sangat baik. Ia bukan salah satu yang terbaik yang kita lihat. (ExpressVPN mempunyai RIBU pelayan) Tetapi ia juga bukan salah satu yang paling teruk. (HolaVPN tidak mempunyai pelayan sama sekali dan menghidupkan komputer anda menjadi pelayan bagi orang lain untuk mengakses)

Sembunyikan IP saya mempunyai pelayan di 123 lokasi yang berbeda di seluruh dunia. Itu tidak buruk sama sekali dan memberikan pengguna pilihan sebilangan besar yang dihormati.

Ia sudah cukup untuk meletakkannya di bahagian "pro".

senarai rangkaian pelayan

Mereka berada di enam daripada tujuh benua. (Setelah penguin mendapat akses ke wifi saya pasti mereka akan mendapat Antartika juga!)

Bergerak ke beberapa ciri khasnya, Hide My IP membolehkan lima pengguna serentak sebagai sebahagian daripada pelan premiumnya.

Ciri kegemaran saya Hide My IP, adalah kehadiran Switch Kill terbina dalam. Suis bunuh anda adalah pal anda yang terbaik melalui pengalaman pelayaran web tanpa nama. Dia sentiasa menonton punggung anda, dan melihat anda semasa anda melakukan perkara anda.

Kemudian, jika suis membunuh lama yang baik mengesan kehadiran DNS atau kebocoran WebRTC menyelinap ke atas anda semasa anda tidak menyedari, ia membunuh keseluruhan sesi anda sebelum kebocoran maklumat ke ISP anda.

5. Menyokong Protokol OpenVPN

Apabila anda mencari VPN, anda ingin mencari yang menyokong OpenVPN. Itulah protokol terowong VPN yang paling mengesankan dan canggih di planet ini. OpenVPN secara konsisten kekal di canggih kerana ia merupakan program bersumber terbuka. Ini bermakna ia secara konsisten diselenggarakan oleh masyarakat cybersecurity secara keseluruhan.

Protokol OpenVPN hilang

Kebanyakan sistem OpenVPN menjalankan penyulitan AES-256, yang masih belum retak oleh NSA atau mana-mana superkomputer yang diketahui.

Itulah beberapa tahap seterusnya, ironclad, perisai yang tidak dapat ditembusi. Nasib baik untuk Sembunyikan pengguna IP saya, OpenVPN boleh didapati di beberapa platform utama perkhidmatan ini. Sesiapa yang menggunakan Hide My IP pada Mac, iOS, atau Android mempunyai akses ke OpenVPN. Pengguna Windows mempunyai akses kepada proksi tersuai yang menggunakan L2TP, yang bermaksud Protokol Terowong Dua Lapisan.

Anda juga mempunyai pilihan untuk menggunakan Proxy DNS Pintar melalui Sembunyikan IP Saya. Apabila menggunakan Proxy DNS Pintar, maklumat khusus mengenai isyarat internet anda dipindahkan. Ini berbeza daripada protokol terowong VPN tradisional yang menyalurkan keseluruhan sesi melalui terowong VPN.

Jadi mengapa anda mahu menggunakan Proxy DNS Pintar??

Ia lebih cepat dan serasi dengan banyak peranti. Walau bagaimanapun, peningkatan dalam prestasi boleh terperangkap oleh kekurangan keselamatan. Jika anda sedang mencari sesi yang cepat dan cekap yang tidak memerlukan banyak perlindungan, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menggunakan perkhidmatan Proxy Smart DNS. Jika tidak, ikuti protokol terowong VPN.

6. Batalkan Netflix

Netflix dan VPN sekali bercampur sama seperti mentega kacang dan jeli. Walau bagaimanapun, dalam beberapa tahun kebelakangan ini, mereka lebih seperti minyak dan air.

Itu bukan kesalahan pembekal VPN. Semuanya di Netflix. Grafik penstriman mempunyai kontrak wang yang besar di tempat dengan pelbagai penyedia kandungan untuk menyalurkan kandungan tertentu di kawasan tertentu. Sebagai contoh, UK mempunyai ciri-ciri klasik 90-an sitcom Full House di perpustakaan Netflixnya. Di Amerika Syarikat, Hulu memiliki hak untuk menyusun Full House, yang bermaksud pengguna American Netflix tidak akan dapat menangkap semua keluarga Tanner yang menggembirakan kecuali mereka berada di Hulu.

Pengguna yang digunakan untuk mendapatkan sekitar itu dengan VPN. Semua yang perlu dilakukan adalah log masuk, pilih pelayan di UK, api Netflix, dan sebelum mereka tahu, mereka akan memetik "anda mendapat dia dude" bersama dengan Michelle.

Kemudian, Netflix mengetahui apa yang berlaku.

Perkhidmatan penstriman kandungan terbesar di dunia telah bangkit, melancarkan salah satu sistem pengesanan VPN yang paling maju di dunia. Walaupun kebanyakan VPN disekat daripada mengakses kandungan Netflix, beberapa sistem yang bijak telah berjaya merapatkan isu tersebut.

Sembunyikan IP saya tidak akan membuka kunci Netflix melalui klien desktop tradisional. Anda perlu menggunakan sambungan penyemak imbas Google Chrome atau Firefox mereka. Saya mencuba beberapa kali tanpa kejayaan menggunakan Windows VPN biasa sebelum memasang sambungan penyemak imbas Chrome. Saya cuba mengakses Netflix dan telah disekat sekali lagi.

Kemudian, saya mencuba sesuatu yang lain. Saya menghidupkan mod Rangkaian IP Terapung yang disertakan dengan sambungan pelayar ini. Anda boleh mengaksesnya dengan menatal sepanjang jalan ke bahagian bawah menu lanjutan.

Sembunyikan IP IP Pelahan Penyambungan IP Saya

Sebaik sahaja saya mengaktifkan mod itu, saya berhubung dengan pelayan di Amerika Syarikat dan saya dapat mengakses kandungan Netflix. Saya cuba sekali lagi dengan pelayan di Mexico, dan sekali lagi usaha saya diberi ganjaran.

Jadi, Sembunyikan IP saya boleh membuka kunci Netflix, tetapi anda perlu mengambil beberapa langkah tambahan untuk mewujudkannya!

7. Senarai Peranti Impresif

Pengguna hari ini ingin menonton kandungan video yang disekat Geo pada berbilang peranti, jadi apabila saya melihat VPN yang berfikiran sempit untuk hanya membenarkan perkhidmatan pada komputer dan peranti mudah alih, ia membuat saya sakit kepala.

Syukurlah, Sembunyikan IP saya bukanlah salah satu daripada mereka.

Ia mempunyai senarai peranti yang mengagumkan, merangkumi segala-galanya dari komputer, ke telefon bimbit, ke router, ke tv pintar, peranti streaming, dan konsol permainan.

sembunyikan senarai peranti VPN ip saya

Pertama, kami mempunyai senarai komputer dan peranti mudah alih kami. Ia berjalan pada pelbagai sistem operasi yang mengagumkan, termasuk juga Chromebook. Juga, hebat untuk melihat kedua-dua Android dan iOS yang diwakili.

sembunyikan router VPN ip saya

Akhirnya, ceri di atas, kami mempunyai banyak konsol permainan. Anda mempunyai PlayStation 4, yang merupakan model generasi semasa, dan generasi sebelumnya dalam bentuk 360, Wii, dan PS3.

konsol permainan

Sembunyikan Kekurangan IP Saya

Sesungguhnya anda tidak fikir ia adalah semua hujan matahari dan pelangi pelik.

Terdapat beberapa isu yang sangat bermasalah ketika bermain di sini.

Sebagai permulaan, Sembunyikan IP saya sepertinya fikir ia baik untuk log maklumat peribadi anda. Banyak juga.

Bidang kuasa AS mereka meletakkan anda dalam rentetan beberapa pakatan spionase yang menakutkan yang membuat saya mempersoalkan betapa selamatnya perkhidmatan mereka sebenarnya.

Ia juga tidak berfungsi dengan Netflix sama sekali, yang menjadi masalah.

Tetapi semua itu sebelum isu tunggal saya terbesar dengan VPN ini.

Ia tidak benar-benar VPN.

1. Menetapkan rumit

Apabila menyediakan VPN, ia harus menjadi sangat mudah. Nenek saya berusia 80 tahun dengan idealnya dapat melakukannya tanpa sebarang masalah. VPN terbaik di dunia adalah super mudah. Muat turun pelanggan, log masuk, dan sambungkan dengan satu butang.

Senang sahaja.

Malangnya, saya dapati proses log masuk untuk Sembunyikan IP saya menjadi rumit dan tidak perlu rumit.

Muat turun awal berjalan tanpa sebarang halangan.

Hipe Laman Web VPN IP Saya

Dari halaman muat turun, klik pada butang "Muat Turun Sekarang" dan akan bermula dengan serta-merta.

Muat turun Skrin untuk Sembunyikan VPN IP saya

Setelah fail dimuat turun, klik pada program pemasang dan VPN akan mula memuatkan. Pemasangannya begitu pantas sehingga saya tidak mempunyai masa yang cukup untuk mendapatkan tangkapan skrin sebelum kemajuannya selesai.

Sebaik sahaja ia dilancarkan, saya melihat papan pemuka, dan dengan serta-merta kepala saya mula menyakiti.

Papan Pemuka untuk Sembunyikan IP Saya

Lihatlah itu.

Banyak yang berlaku di sini, lebih banyak daripada kebanyakan VPN yang telah kami semak. Biasanya skrin masuk tidak lebih daripada medan masuk, menu pemilihan pelayan, dan butang besar yang ditandai "Sambung"

Anda akan melihat bahawa pada halaman ini tiada bahagian masuk. Anda tidak melog masuk dengan nama pengguna dan kata laluan. Anda perlu menggunakan kunci lesen yang dihantar kepada anda sebaik sahaja anda membeli pelan premium anda.

Jika anda tertanya-tanya di mana anda sepatutnya memasukkan maklumat itu, anda tidak bersendirian. Akhirnya, saya menyedari bahawa pilihan log masuk sebenar dikemas sepanjang jalan di bahagian bawah papan pemuka di sudut kanan bawah.

Sembunyikan Log masuk IP saya

Saya mengklik pada "Masukkan Lesen" dan menyalin Kunci Lesen saya ke dalam kotak yang muncul.

Sembunyikan Kunci Lisensi IP saya

Apabila sudah selesai, sudah tiba masanya untuk log masuk, hanya ada pilihan yang jelas untuk disambungkan. Biasanya terdapat butang besar yang bertanda "SAMBUNG" dalam huruf tebal besar. Anda akan perhatikan bahawa di mana-mana di antara muka yang sangat sibuk ini terdapat sebarang jenis butang sambung.

Akhirnya saya menyedari bahawa butang bertanda "Hide My IP" adalah butang sambungan. Itu mungkin mengelirukan beberapa kerana mereka menggunakan frasa Sembunyikan IP Saya sebagai tindakan, sedangkan kebanyakan orang akan melihatnya dan tidak menganggap bahawa ia mungkin penting kerana itu adalah nama produk.

Sembunyikan Butang IP Connect saya

Apabila saya akhirnya disambungkan, saya dapat membaca pendapat pelayan mereka dengan mengklik pada menu drop-down di bawah yang ditandakan "Pilih Lokasi yang Diinginkan."

Selepas itu ia berjalan lancar. Pelanggan VPN bekerja dengan baik dan beralih antara pelayan adalah mudah. Ia hanya mengambil beberapa sakit kepala untuk sampai ke sana.

Selepas itu saya memuat turun Hide my IP Chrome extension. Ini lebih mudah. Saya dapati dalam Kedai Web Chrome, mengklik butang biru bertanda "Tambah ke Chrome," dan dimuat turun dengan cepat. Saya terpaksa memasukkan kunci lesen saya sekali lagi untuk mengakses perkhidmatan ini, tetapi saya sudah bersedia untuk kali ini.

Sembunyikan pemasangan IP Chrome saya

2. Log Maklumat Peribadi

Jika VPN sedang melog masuk sebarang maklumat mengenai aktiviti anda atau data peribadi anda, maka anda tidak seharusnya menggunakannya.

Seluruh titik penjelajahan web tanpa nama adalah untuk melayari web tanpa nama. Itu tidak dapat dilihat oleh semua orang. Bukan semua orang kecuali pembekal VPN anda.

Pada halaman soalan lazimnya, Sembunyikan IP saya dengan cepat menyatakan bahawa mereka tidak log.

dasar pembalakan

Tetapi apabila saya menggali dasar privasi mereka, saya mendapati bahawa walaupun mereka tidak menyimpan log aktiviti web anda, mereka memegang jumlah maklumat peribadi yang membimbangkan.

dasar privasi

Itulah banyak data. Mereka juga mengatakan dalam salah satu perkara ini bahawa mereka log penggunaan atau akses produk, perkhidmatan, laman web, atau rangkaian mereka. Kedengarannya seperti pembalakan aktiviti kepada saya.

Tetapi apa yang mereka akan lakukan dengan maklumat saya?

Hide-My-IP-personal-information

Jadi mereka akan menggunakannya untuk mengganggu saya. Awesome.

Juga, sila ambil perhatian bahawa mereka menyimpan maklumat anda selama-lamanya. Ia bukan hanya apabila anda meninggalkan perkhidmatan mereka. Jika anda pernah berkomunikasi dengan mereka, mereka telah mendapat nama dan e-mel anda.

Pegang pada punggung anda, ia menjadi lebih teruk.

pemantauan

Saya mendapati nugget yang indah ini pada halaman Syarat Perkhidmatan mereka.

Pada asasnya mereka seperti, "kami tidak menyimpan sebarang log aktiviti anda ... kecuali untuk log aktiviti anda yang kami simpan dan akan diberikan kepada kerajaan jika mereka memberitahu kami."

Saya rasa setiap kali syarikat ini memberitahu saya ia tidak melengkapkan maklumat saya kod laman web mereka secara digital mengenyit saya dalam cara konspirasi.

Betul sekali.

3. Bidang kuasa Amerika Syarikat (Dalam 5 Mata Perikatan)

Anda tahu bagaimana semua orang berfikir bahawa kerajaan dunia mempunyai aliansi rendang di mana mereka mengintip orang-orang mereka dan berkongsi maklumat itu antara satu sama lain?

Nah, itu benar.

Ia dipanggil Perikatan Pengawasan Mata 5 dan ia merupakan perjanjian yang dibuat antara Amerika Syarikat, Kanada, UK, Australia, dan New Zealand.

Jadi, apakah maksudnya untuk Sembunyikan IP Saya?

Ini bermakna jika Uncle Sam menuntut maklumat anda, Sembunyikan IP saya akan menjadikannya tepat. Mereka tidak mempunyai pilihan. Kemudian, AS akan berkongsi maklumat itu dengan empat kerajaan asing.

4. Tiada Fungsi Netflix

Hei, ingin menonton Netflix di VPN anda?

Nah, awak tak boleh! Kerana Netflix membenci VPN.

VPN yang digunakan untuk menjadi cara terbaik untuk aliran menyekat kandungan Netflix dari negara lain. Kemudian, suatu hari Netflix memutuskan bahawa ia tidak menyukai penggunaan sistem yang tidak terkawal ini.

tiada netflix untuk Hide VPN IP saya

Oleh itu, skrin hitam azab Netflix dilahirkan.

Syarikat penstriman menggunakan salah satu sistem penyekat VPN dan Proksi yang paling maju yang dikenali kepada manusia, jadi tidak hairanlah ia sangat berkesan.

Komuniti VPN marah. Bagaimanakah tindak balas Netflix??

Mereka tidak peduli. Sama sekali.

"Ia adalah minoriti yang sangat kecil tetapi cukup bersuara," kata CEO Netflix Reed Hastings semasa panggilan pendapatan syarikat. "Jadi itu sangat tidak penting kepada kami."

Namun, beberapa VPN mempunyai perkara yang betul untuk melepaskan larangan Netflix. Sembunyikan Semua IP sedih tidak salah satunya.

Kami menguji lima pelayannya dan tidak seorangpun daripada mereka bekerja dengan Netflix.

Jika anda mencari perkhidmatan yang membolehkan aliran anda menyekat kandungan Netflix, periksa senarai VPN teratas yang berfungsi dengan Netflix.

5. Waktu Sokongan Pelanggan yang terhad

Sembunyikan IP saya mempunyai perkhidmatan pelanggan. Ada nombor telefon, ciri sembang, borang tiket. Dan mereka lelaki itu ... antara jam 9 pagi dan 4 malam. Isnin hingga Jumaat.

sokongan pelanggan melalui telefon

Anda tahu, semasa masa yang perlahan di mana setiap orang mempunyai sekurang-kurangnya masa turun untuk menyemak imbas dengan VPN mereka.

Itu jelas sindiran. Tidak ada gunanya mempunyai sokongan pelanggan hanya pada masa apabila kebanyakan pangkalan pelanggan anda bekerja dan tidak menggunakan produk anda.

tiada sembang langsung

Ciri sembang ini di luar talian, jadi saya menggunakannya untuk menghantar mesej kepada mereka tentang protokol penyulitan dan enkripsi VPN, atau kekurangannya.

Saya masih belum mendengarnya selama beberapa hari sekarang.

Sembunyikan Kos, Rancangan, dan Pilihan Pembayaran IP saya

Semua pengguna baru boleh cuba Sembunyikan IP Saya untuk percubaan tujuh hari percuma. Anda boleh mengakses percubaan dengan segera dengan memuat turun aplikasi desktop.

Kaedah kos dan pembayaran

Perkhidmatan standard berbayar mereka berharga $ 29,95. Ini adalah satu tahun perkhidmatan, dengan kod lesen yang tidak pernah tamat tempoh.

maklumat lesen

Perkhidmatan premium mereka agak sukar dicari. Saya tidak dapat mengaksesnya dari halaman utama laman web mereka, yang sangat ganjil.

Sembunyikan perkhidmatan premium VPN IP saya

Ini adalah versi yang membolehkan anda menyambung sehingga lima peranti. Struktur harga di atasnya agak aneh.

Sembunyikan harga VPN IP saya

Biasanya, apabila anda membuat komitmen sepanjang tahun, anda mempunyai peratusan simpanan yang besar. Di sini, perbezaan bulanan antara satu tahun hingga satu bulan untuk membatalkan perkhidmatan bila-bila masa hanya empat sen. Maka jumlah simpanan saya yang besar untuk satu tahun komitmen mencapai 48 sen.

Kemas kini Februari 2019: Harga telah diselaraskan berbanding kali terakhir saya menyemaknya. Pelan Premium Bulanan kini berharga $ 4.95 sebulan.

cara bayaran

Terdapat banyak pilihan pembayaran yang berbeza. Mereka mengambil Visa, Mastercard, dan PayPal, yang agak standard.

Saya suka apabila VPN membolehkan anda menggunakan Bitcoin dan kriptografi lain sebagai bentuk bayaran sekalipun. Ia seperti ceri anonymous tambahan di atas apa yang sepatutnya menjadi pengalaman yang selamat. Jadi, bravo pada yang satu, Sembunyikan IP Saya.

Kemas kini Februari 2019: Mereka kini menerima dua kriptografi yang popular: Bitcoin dan Litecoin.

Semua jualan datang dengan jaminan wang balik 30 hari. Berdasarkan ujian kami, anda mungkin memerlukannya.

Adakah Kami Mengesyorkan VPN ini?

Tidak.

Ia bermula hebat, dan saya benar-benar mahu menyukainya. Ujian kelajuan mereka, kekurangan kebocoran, torrenting, suis pembunuh, saya ingin membuang perarakan untuk produk ini.

Kemudian datang senarai kontra.

Dasar pembalakan mereka adalah tahap menakutkan. Satu pandangan yang cukup untuk memecahkan kepercayaan saya kepada syarikat ini selama-lamanya. Terlebih lagi, terdapat isu persekutuan pengawasan. Itu bukan sesuatu yang perlu dipandang ringan.

Maka tidak ada Netflix, perkhidmatan pelanggan sambilan, dan ujian tangan saya yang dahsyat dengan mereka menghantar produk ini menjadi nusa.

Daripada 78 VPN yang kami tinjau, kami pangkat Sembunyikan IP Saya di nombor 51.

Cari perkhidmatan VPN terbaik di sini.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me