Perihal / Hubungi

Rob Mardisalu - Pengasas bersama & Editor di belakang TheBestVPN


Rob MardisaluRob Mardisalu adalah pengasas bersama dan editor TheBestVPN.com. Rob bekerja dengan mengkaji, menyelidik dan menguruskan pasukan penuh sekitar 10 penulis keselamatan / penyelidik bebas di belakang TheBestVPN.com.

Rob menulis panduan VPN dan artikel bagaimana di TheBestVPN.com.

Howard Poston

Howard Poston - Penyelidik Teknikal di belakang TheBestVPN

Howard Poston adalah salah satu daripada penguji keselamatan bebas kami di sebalik beberapa kandungan yang lebih teknikal yang mungkin tersandung pada laman web kami. Dia menguji VPN untuk lubang keselamatan & kekurangan privasi.

Sekarang dia sedang menguji rangka kerja iOS dan Android VPN.

John Mason - Pseudonymous Co-founder / Publisher TheBestVPN (Penerbit)

Ia memerlukan usaha dan penyelidikan yang sungguh-sungguh untuk menelaah ulasan dan penyelidikan / eksposes yang kami siarkan di TheBestVPN.com, dan beberapa penulis dan penyelidik kami lebih suka kekal tanpa nama.

John Mason adalah alias di mana TheBestVPN.com berlari seketika. Kandungan dan penyelidikan yang dicipta oleh beberapa penulis kami yang memilih untuk kekal tanpa nama juga diterbitkan di bawah alias John Mason.

Borang hubungan

Sebagai alternatif, anda boleh menghubungi kami di Facebook @thebestvpncom.

Pasukan kami didasarkan di seluruh dunia, tetapi kami beribu pejabat di Estonia, Tallinn.

Apa yang kita lakukan & bagaimana kita melakukannya?

  • Kami menyemak pembekal VPN. Proses semakan kami agak mudah. Kami membeli versi premium, memasangnya, menguji kelajuannya, keserasian dengan Netflix, lihat jika terdapat kebocoran IP / DNS atau virus, membaca dasar pembalakan mereka, periksa bidang kuasa mereka dan pangkat mereka dengan sewajarnya.
  • Kami menguji VPN & aplikasi privasi lain pada tahap teknikal yang mendalam dengan bantuan salah satu penguji penetrasi kami.

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai proses semakan kami di sini.

Pendedahan Gabungan: Jika anda memutuskan untuk membeli melalui salah satu pautan melalui laman web kami, kami mungkin menerima komisen.

"Bagaimanakah saya boleh meninggalkan semakan VPN?"

Kami ingin mendengar ulasan yang jujur ​​dan tidak berat sebelah mengenai penyedia VPN. Isikan borang ini untuk memberitahu kami apa yang anda fikir-baik ATAU buruk. Tidak semua ulasan diterbitkan, jadi pastikan ulasan anda unik dan bermanfaat kepada pelawat kami.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me