Kajian VPO SpyOFF

laman web spyoff

Sareta S.r.l., sebuah syarikat 40 orang di microstate San Marino, telah mencipta SpyOff, sebuah Rangkaian Peribadi Maya yang direka untuk mewujudkan pengalaman pelayaran web yang benar-benar tanpa nama.

Di atas kertas, SpyOff mempunyai semua yang dicari dalam VPN.

Mereka mendakwa tidak log apa-apa maklumat anda, mereka menyokong beberapa piawaian protokol / penyulitan enkripsi VPN, dan mereka mempunyai ciri-ciri keselamatan tambahan yang dibina ke dalam produk untuk memastikan anda dilindungi setiap masa.

Tetapi betapa baiknya dalam praktiknya?


Inilah yang akan kita ketahui dalam kajian VPO SpyOff ini. Kami telah membedah produk ini melalui ujian tangan, mengukur keberkesanan penggunaan keseluruhan, kelajuan, perkhidmatan pelanggan, keselamatan, dan banyak lagi.

Gambaran Keseluruhan VPO SpyOFF

RANGKA KESELURUHAN: 40
USABILITY: Antara muka yang mesra pengguna
LOG FILES: Kawasan Kelabu
LOKASI: 24 negara, 300 pelayan
SOKONGAN: Perkhidmatan pelanggan yang lemah
TORRENTING: Dibenarkan
NETFLIX: Buka blok streaming Netflix USA
ENKRIPSI / PROTOCOL: Penyulitan AES 256-bit; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
KOS: $ 5.60 / mo
LAMAN WEB RASMI: www.SpyOFF.com

SpyOFF VPN Pros

SpyOFF mempunyai banyak keinginan.

Ia terletak di luar bidang kuasa persekutuan pengawasan utama, ia menggunakan beberapa protokol keselamatan yang tidak dapat ditembusi, dan ia juga berjaya menyahsekat beberapa pelayan Netflix. Pasangan yang dengan torrenting dan aplikasi yang mesra pengguna, dan anda mempunyai pembuatan VPN yang kukuh.

Mari kita menyelam dengan yang baik.

1. Bidang kuasa San Marino

Kaitan pengawasan boleh menjejaskan VPN. Terdapat 14 negara yang menyusun maklumat pengintipan mereka bersama untuk membentuk tiga aliansi utama.

SpyOFF terletak di San Marino, yang merupakan sekumpulan kecil tanah yang diukir dari semenanjung Itali. Apabila anda mendengarnya, anda mungkin dengan serta-merta menganggap bahawa SpyOFF berada di bawah bidang kuasa 14 Alatan Pengawasan Mata.

Tetapi anda akan salah.

San Marino dianggap sebagai "mikrostat" yang wujud dengan kedaulatannya sendiri.

lokasi pelayan spyoff

Jadi apa maksudnya?

Mereka berkongsi bahasa dan budaya Itali, tetapi tidak kebanyakan undang-undang negara, termasuk pengawasan dan pengekalan data.

San Marino sebenarnya tidak mempunyai undang-undang dalam sistem undang-undang mereka yang akan memaksa syarikat untuk mendedahkan maklumat pelanggan mereka. Malah, San Marino menguatkuasakan undang-undang jenayah berganda untuk meminta maklumat daripada mahkamah asing. Ini bermakna petisyen hanya dapat dipertahankan jika jenayah yang dimaksudkan diancam dengan hukuman minimum penjara satu tahun.

Ini menjadikan anda agak selamat dari usaha pengintipan kerajaan, dan sejak SpyOFF tidak memegang apa-apa maklumat log, mereka tidak mempunyai apa-apa untuk menyerahkan walaupun sekiranya ada permintaan.

Itu bukan untuk mengatakan dasar pembalakan mereka adalah sempurna. Kami akan sampai ke bahagian bawah seksyen ini.

2. Protokol dan Penyulitan yang selamat

SpyOFF menggunakan beberapa protokol yang berbeza, termasuk OpenVPN, tuan yang tidak dipertikaikan permainan protokol.

protokol spyoff dan skrin penyulitan

Di samping OpenVPN, mereka juga menawarkan protokol PPTP dan L2TP / IPsec. Kedua-dua OpenVPN dan L2TP / IPsec dijalankan dengan menggunakan penyulitan bit AES-256 yang paling canggih, iaitu ayah mack semua piawaian penyulitan.

Ini adalah tahap penyulitan yang digunakan oleh agensi kerajaan seperti FBI dan NSA. Jika ia boleh menangkis penggodam Rusia, ia dapat melindungi torrents anda dengan mudah.

SpyOFF memecahkan protokolnya ke dalam tiga kategori.

 1. The Ultra Secure: Ini adalah laluan paling maju dan selamat. Ia menggunakan OpenVPN dan AES-256 untuk memastikan anda selamat.
 2. Seimbang: Ini menggunakan L2TP / IPSec dipasangkan dengan AES-256. Ia lebih cepat daripada OpenVPN kerana lebih banyak panggilan keselamatan untuk kurang prestasi. Bagaimanapun, anda masih menggunakan AES-256 jadi jika anda agak yakin dalam rangkaian yang anda gunakan ini boleh menjadi pilihan yang cekap dan selamat.
 3. Kelajuan tinggi: Pilihan ini mengorbankan keselamatan untuk kelajuan. Ia adalah yang terpantas, tetapi anda menggunakan protokol PPTP dan penyulitan Bit AES-128. Bukan sahaja penyulitan lemah, tetapi PPTP sangat ketinggalan zaman dan boleh diretas di bawah tiga minit.

Anda tidak terkunci menjadi salah satu selepas membuat pilihan anda, jadi jangan ragu untuk bergerak di antara mereka pada kehendak. Jika anda berada di rumah, anda boleh mencuba salah satu mod keselamatan yang lebih rendah. Sekiranya anda disambungkan ke pilihan keselamatan yang disediakan seperti wifi awam, pastikan anda menggunakan OpenVPN.

3. Torrenting adalah Dibenarkan

Apabila anda torrent, anda menyambung ke komputer pengguna lain untuk memuat turun fail besar sekeping. Ia harus menjadi sistem yang agak mudah dan selamat, tetapi penjenayah siber telah mula menggunakannya untuk mendapatkan akses jauh ke komputer anda.

Menyambung ke VPN membuat anda selamat dari serangan siber. Kecuali, hanya beberapa VPN yang berfungsi dengan sempurna dengan mengerikan.

Di mana SpyOFF jatuh?

Di suatu tempat di tengah.

Mereka menyekat akses VPN ke beberapa pelayan tertentu. Kami menguji keupayaan mereka yang menggerunkan pada Mei 2018.

spyoff dan torrenting

Kami cuba memuat turun ucapan "I Have a Dream" yang terkenal di Martin Luther King, Jr. dalam format audio. Muat turun dimulakan dan berjalan dengan cepat tanpa sebarang halangan.

4. Bekerja dengan Netflix

Sebelum tahun 2016, VPN adalah rahmat ketika datang untuk mengakses kandungan Netflix yang disekat geo dari seluruh dunia.

Seseorang di Perancis akan menyambung ke VPN mereka, pilih pelayan di A.S., dan ledakan, mereka menonton kandungan tanpa had.

Nah, Netflix terperangkap dalam permainan itu.

Satu hari yang gelap pada tahun 2016, pengguna VPN masuk dan datang bersemuka dengan skrin gelap azab.

ralat aliran netflix

Netflix telah melancarkan salah satu sistem penyekat VPN yang paling maju di dunia untuk menghentikan pengguna VPN di trek mereka. Larangan Netflix VPN telah bermula.

Namun, beberapa VPN telah berjaya mengelakkan usaha menyekat Netflix. Ia bergantung kepada bukan sahaja VPN yang anda gunakan, tetapi pelayan yang cuba anda akses.

Kami menguji empat pelayan SpyOFF dan gembira untuk mengetahui bahawa salah satu dari empat sepenuhnya membuka kunci perkhidmatan Netflix. Pelayan yang dipersoalkan didasarkan pada Amerika Syarikat. Kami juga menguji pelayan di UK, Kanada, dan Belanda, tetapi semua itu telah dilepaskan.

Ini meletakkan SpyOFF dalam syarikat beberapa pemukul berat yang juga berjaya mengatasi larangan Netflix, seperti ExpressVPN.

5. Permohonan Mesra Pengguna

Pelanggan VPN tidak perlu rumit.

Pasti, ia melakukan beberapa kerja yang rumit, tetapi ia harus menjadi mudah untuk memuat turun, memasang, dan digunakan, nenek tanpa pengetahuan komputer harus tidak mempunyai masalah mengubahnya.

Itu tidak selalu berlaku. Sesetengah VPN sangat sukar untuk digunakan, atau kemalangan tanpa diduga.

Namun, SpyOFF menyimpan perkara yang mudah.

Pemasangan berlaku pada papan pemuka pengguna, selepas log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan anda melalui laman rasmi mereka. Pilih di mana anda mahu fail untuk dimuat turun dan pergi pergi.

skrin pemasang spyoff

Saya kagum dengan seberapa cepat aplikasi dimuat turun ke komputer riba saya, yang menjalankan Windows 10. Ia begitu cepat saya tidak mempunyai peluang untuk mengambil screenshot itu.

Sebaik sahaja dimuat turun, aplikasi dibuka. Sebelum membawa saya ke skrin masuk, ia melalui beberapa ciri-ciri SpyOFF.

menyambung ke skrin vpn 1 klik
skrin sambung pintar spyoff

Selepas itu, saya dapat log masuk dengan nama pengguna dan kata laluan saya.

skrin masuk aplikasi spyoff

Itu membawa saya ke skrin utama SpyOFF, di mana saya dapat dengan mudah memilih pelayan saya dan menyambungkannya. Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan Smart Connect mereka untuk menyambung secara automatik ke server terpantas yang mereka miliki.

aplikasi spyoff vpn dimatikan skrin

Sebaik sahaja saya telah memilih pelayan saya, (di Kanada, eh?) Perkhidmatan yang disambungkan dalam beberapa saat.

aplikasi spyoff bersambung

Sebaik sahaja saya telah log masuk, saya dapat menyemak imbas yang agak mudah. Terdapat sedikit lag dan perubahan lokasi adalah mudah. SpyOFF tidak mempunyai had keupayaan untuk mengubah pelayan, jadi ia hanya satu klik mudah dan anda pergi ke sudut lain di dunia.

6. Killswitch terbina dalam

Ia sentiasa bagus untuk melihat perkhidmatan yang menggunakan pembunuh terbina dalam.

A killswitch merasakan kehadiran kebocoran DNS, yang berpotensi dapat mendedahkan IP asal anda. Setelah itu berlaku, suis mengaktifkan dan sistem akan dicabut secara automatik.

spyoff membunuh halaman penjelasan suis

Tiada VPN harus mempunyai kebocoran DNS, tetapi ia berlaku. Dan jika / apabila mereka berlaku, anda tidak akan pernah tahu. Satu-satunya cara untuk dilindungi 100% adalah dengan membunuh diri, dan SpyOFF telah memberikan anda perlindungan tambahan.

7. Taman Pelayan yang Layak

Anda ingin memastikan bahawa VPN yang anda gunakan mempunyai pelbagai pelayan untuk dipilih.

Kali pertama kami meninjau SpyOFF kami tidak kagum dengan pilihan mereka. Pada masa itu, mereka hanya menawarkan 395 pelayan. Walaupun ia kelihatan seperti banyak, tidak ada yang dibandingkan dengan beberapa ribu yang ditawarkan oleh perkhidmatan seperti NordVPN. Lebih-lebih lagi, pelayan yang mereka buat telah tersebar di 25 buah negara yang sedikit, kebanyakannya terdapat di Amerika Utara dan Eropah.

Mereka telah membuat beberapa penambahbaikan besar sejak itu.

SpyOFF kini mempunyai lebih daripada 1,000 pelayan di 40 negara yang berlainan di enam benua yang berlainan. (Maaf Antartika, anda tidak mempunyai Netflix)

Ini adalah peningkatan yang besar dan kami memuji SpyOFF untuk peningkatan besar.

Bagus!

SpyOFF VPN Cons

Kami mempunyai aplikasi yang mesra pengguna dalam bidang kuasa yang selamat, dengan taman pelayan besar, pembunuh membunuh, dan protokol keselamatan yang sangat baik.

Apa yang mungkin berlaku?

Beberapa perkara, sebenarnya.

Ambillah nafas panjang dan marilah kita mengamalkan yang buruk.

1. Dasar Pembalakan yang Diperiksa

SpyOFF tidak melengkapkan data anda, jadi apa yang dilakukan dalam seksyen con?

Adakah mereka berbohong??

Tidak, kami sebenarnya mendapati dasar pembalakan mereka berada di atas dan ke atas. Saya menapis dasar privasi mereka yang sangat panjang dan membosankan untuk memastikan. (Perkara-perkara yang saya lakukan untuk anda semua!)

Dasar privasi

Oleh itu, di mana aduan itu masuk?

Ternyata SpyOFF tidak memiliki server mereka secara langsung. Mereka bergantung kepada pihak ketiga untuk menyewa akses dan menjual semula kepada anda.

Ini tidak biasa di dunia VPN. Malah, kami dapati bahawa banyak syarikat VPN memainkan permainan yang mengelirukan ini.

Jadi anda sebenarnya tidak tahu siapa yang mempunyai akses kepada data anda sebaik sahaja anda menyambung ke pelayan ini. SpyOFF tidak log masuk, banyak yang pasti. Tetapi siapa yang mengatakan bahawa perkhidmatan lain tidak memegang maklumat anda?

Kita boleh menerima beberapa kawasan kelabu, tetapi ini hanya sedikit kelabu.

2. Kelajuan lambat

Kami berlari SpyOFF melalui dua ujian kelajuan, dan kami memutuskan untuk mencabar mereka dengan yang terbaik, menggunakan pilihan "Kelajuan Tinggi".

Menurut SpyOFF, ini harus menghasilkan hasil kelajuan tertinggi mereka.

Atau jadi kami fikir.

Apabila debu diselesaikan, SpyOFF tidak dapat meletakkan lebih tinggi daripada 54 daripada 78 VPN dari segi kelajuan. Tidak menunjukkan sama sekali. Sudah tentu tidak cukup untuk membuat senarai kami VPN terpantas.

Kami bermula dengan kelajuan penanda aras 98 Mbps pada muat turun, dan 53 Mbps pada muat naik.

Kami berhubung dengan pelayan SpyOFF di Belanda dan A.S. dan merekodkan hasilnya.

Inilah cara Belanda menilai:

Ujian kelajuan neutrallands spyoff

Hasil Pelayan Belanda:

 • Ping: 53 ms
 • Muat turun: 49 Mbps
 • Muat naik: 37 Mbps

Pada yang paling cepat, ia menyekat 50% daripada kelajuan penanda aras kami.

Perkara semakin buruk apabila kami menguji pelayan A.S. mereka.

menguji ujian kelajuan kami

Keputusan Pelayan A.S.

 • Ping: 113 ms
 • Muat turun: 17 Mbps
 • Muat naik 13.15 Mbps

Yikes!

Ini adalah penurunan sebanyak lebih daripada 70%.

Ingat, ini adalah pilihan "Berkelajuan Tinggi" mereka dengan perlindungan terhad, jadi apa yang mesti berlaku apabila anda meningkatkan keselamatan dan menggunakan OpenVPN?

3. Keserasian Peranti Rendah

SpyOFF menyokong platform Mac, Windows, Android, iOS, dan Linux. Itu agak inklusif, tetapi tidak mencukupi.

Terdapat beberapa sokongan router, tetapi bukan untuk mana-mana penghala lama. Anda perlu membuka dompet dan garpu anda dengan banyak wang tunai untuk membeli FlashRouter VPN mereka.

Itulah satu-satunya cara untuk memastikan bahawa teknologi rumah pintar anda tetap dilindungi. Televisyen, konsol permainan, dan peranti lain yang berkaitan dengan internet tidak mempunyai aplikasi SpyOFF, dan tidak ada cara mudah untuk melindungi rangkaian yang dilampirkan kepada mereka.

Jika SpyOFF menyokong router biasa kami mungkin akan memberi mereka kelulusan kami. Tetapi sesuatu tentang memaksa pengguna untuk membeli peralatan mahal mereka hanya menggosok kami dengan cara yang salah.

4. Kebocoran DNS

Kebocoran DNS dan kebocoran WebRTC mengkhianati tujuan VPN.

Apabila kebocoran berlaku, ia akan mendaratkan alamat IP asal anda keluar dari terowong VPN, mendedahkannya sebelum mata ISP anda.

Apabila kami mula menguji SpyOFF, ia menerima bil kesihatan yang bersih. Kami menguji semula mereka untuk kajian ini, dan hasilnya tidak baik.

Daripada empat ujian kebocoran yang kami lakukan, SpyOFF gagal dua daripada mereka. Kami juga menemui perisian yang berpotensi berbahaya yang dilampirkan pada fail pemasangan mereka.

ujian kebocoran dns spyoff
ujian bocor webrtc spyoff
ujian keseronokan spyoff sempurna bocor
uji spioff totalvirus

Berikut adalah cara ia direbus:

 • IPLeak.net: MUNGKIN
 • Browserleaks.com: DIPERLUKAN
 • Privasi yang sempurna: MUNGKIN
 • Kebocoran Extension Chrome: DIPERLUKAN
 • Imbasan Virustotal: MUNGKIN

Syukurlah, terdapat pilihan pembunuh diri yang tersedia, tetapi kehadiran program jahat khususnya adalah alasan untuk beberapa kebimbangan yang serius.

5. Perkhidmatan Pelanggan yang tidak bertindak balas

Tiada sembang langsung. Itu tidak menghairankan kerana hanya VPN peringkat atas hujung ini.

SpyOFF mempunyai borang hubungan melalui halaman sokongannya, walaupun.

Saya mengisi borang tersebut dan bertanya soalan yang agak mudah.

borang e-mel sokongan spyoff

Telah lebih daripada 15 jam sejak saya menghantar pertanyaan ini dan saya masih belum menerima respon, dan saya tidak menerima apa-apa jenis mesej automatik yang mengatakan ia telah diterima.

Swing dan terlepas.

Pilihan Kos, Pelan, dan Pilihan SpyOFF

Tiga pelan pembayaran SpyOFF semuanya sama seperti ciri-ciri pergi. Perbezaannya terletak pada tempoh komitmen mereka.

rancangan harga spoff vpn

Tiga pilihan ialah:

 1. Bulanan - $ 12.99 sebulan. Yang paling mahal dari ketiga-tiga tetapi membawa fleksibiliti yang paling.
 2. Enam Bulan - Dibayar sebanyak $ 65.94 setiap enam bulan. Berikan nilai ke $ 10,99 sebulan, yang masih agak tinggi berbanding dengan VPN lain yang telah kami tinjau.
 3. Enam belas bulan - Dibayar sebagai $ 89.60 setiap 16 bulan. Pilihan ini merosot kepada hanya $ 5.60 sebulan. Walaupun ini adalah pilihan yang paling berpatutan, ia memerlukan komitmen yang panjang.

Semua pelan termasuk jaminan wang balik 30 hari.

Mereka menerima beberapa pilihan pembayaran, termasuk Debit Langsung SEPA, kad kredit, PayPal, dan BitPay.

Adakah saya Mengesyorkan SpyOFF VPN?

Pendek kata, tidak.

Ia bermula menjanjikan. Bidang kuasa mereka hebat dan aplikasi itu mesra pengguna. Saya suka bahawa ia termasuk killswitch, dan taman pelayan mereka berkembang pada kadar yang mengagumkan.

Tetapi pilihan kelajuan tinggi mereka sangat lambat, dan kehadiran kebocoran IP melemahkan keseluruhan produk. Belum lagi malware yang kami temui berpaut seperti tunjangan ke fail pemasangan mereka.

Dasar penebangan mereka tidak mengagumkan pada mulanya, tetapi ia kehilangan beberapa kilasan apabila anda menyedari bahawa mereka tidak mengawal pelayan. Kuku terakhir di keranda VPN ini adalah perkhidmatan pelanggan yang perlahan dan tidak responsif.

Ia juga mahal. Terdapat VPN berkualiti yang lebih tinggi yang kami cadangkan untuk julat harga yang sama atau kurang.

Apakah pengalaman anda dengan SpyOFF VPN? Saya sentiasa gembira mendengar pendapat anda.

Tambah ulasan anda sendiri:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me