Kajian VPN Avira Phantom

Kajian semula VPN Avira

VPN Avira Phantom mengunci fail peribadi anda, menyimpan maklumat login akaun, kata laluan dan data sensitif yang lain secara peribadi. Perisian VPN mereka menggunakan protokol VPN yang dipanggil OpenVPN dan lalu lintas anda disulitkan melalui penyulitan AES 256-bit

Ia menyembunyikan data penyemakan imbas anda dari pengiklan, jadi mereka tidak dapat menjejaki laman web yang anda kunjungi atau bahkan di mana anda berada.

Dan ia membantu anda mendapatkan sekatan geo. Dengan cara itu, anda boleh melayari mana-mana laman web, bila-bila masa, di mana sahaja, tanpa kerajaan anda menentukan apa yang 'had had.'

Anda boleh menggunakan mana-mana perkhidmatan dalam talian tanpa menjalankan risiko ISP anda menggantikan sambungan anda.

Tetapi apakah perkhidmatan VPN mereka berbaloi? Mari temukan dalam kajian mendalam kami.

Gambaran Keseluruhan Avira PhantomVPN

RANGKA KESELURUHAN: # 34 daripada 78 VPN
USABILITY: 5/5
LOG FILES: Kawasan Kelabu
LOKASI: 38 negara, 38 pelayan
SOKONGAN: E-mel dan Tiket 
TORRENTING:  Torrenting Allowed
NETFLIX: Ya 1/5
ENKRIPSI / PROTOCOL:  AES- 256
KOS: $ 6.50 / mo
LAMAN WEB RASMI: www.avira.com

Avira Phantom Pros

1. Industri Standard OpenVPN + 256-bit AES Encryption

AVIRA menawarkan penyulitan AES 256-bit. Ini adalah wang yang terbaik yang boleh dibeli sekarang.

Sangat selamat bahawa bank menggunakannya. Dan ia melaporkan bahawa tiada serangan kuasa brutal boleh menggodamnya, sama ada.

Penyulitan 256-bit melibatkan beberapa lapisan keselamatan, jadi ia memerlukan komputer moden sehingga 13.8 bilion tahun untuk akhirnya memecahkan kod.

Avira menggunakan protokol OpenVPN untuk kedua-dua aplikasi Windows, Mac, dan Android (jika dimuat turun dari laman web mereka). Jika anda memuat turun dari AppStore sebaliknya, ia adalah IPSec. Dan peranti iOS menggunakan Ikev2.

2. Tiada IP, DNS & Kebocoran WebRTC Dikesan

Mempunyai teknologi terkini sangat hebat.

Tetapi hanya jika ia benar-benar berfungsi.

Inilah maksud saya:

VPN sepatutnya menyembunyikan lokasi anda. Dan mereka melakukan sebahagian besar masa.

Orang-orang yang miskin masih terdedah kepada kebocoran DNS sekali-sekala, bagaimanapun, yang memberikan lokasi sebenar anda ke seluruh dunia.

Itulah sebabnya kami selalu menjalankan beberapa ujian (tidak hanya satu) untuk mengesahkan sama ada sambungan kami adalah batu yang kukuh atau berliang.

Selepas menyambung ke Avira Phantom, kami berlari enam ujian DNS yang berbeza dan tidak dapat mencari satu kebocoran di mana sahaja.

 • https://ipleak.net/ (tiada dijumpai)
 • https://www.perfect-privacy.com/check-ip/ (tiada dijumpai)
 • https://ipx.ac/run (tiada dijumpai)
 • https://browserleaks.com/webrtc (tiada dijumpai)
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (tiada dijumpai)
 • http://dnsleak.com/ (tiada dijumpai)

Contoh tiada kebocoran IPv4 atau IPv6 menggunakan Avira Phantom:

Keputusan ujian VPN Avira Phantom

Tiada alat DNS / IP / WebRTC yang kami gunakan menunjukkan kebocoran.

Permulaan yang mengagumkan.

Tetapi mari kita semak semula untuk memastikan.

Seterusnya, kami memuat naik fail pemasang mereka kepada VirusTotal.com. Malangnya, beberapa fail pemasangan yang anda harapkan boleh membawa trojan dan malware lain.

Walau bagaimanapun, dalam kes ini, setiap fail kelihatan bersih. Berikut adalah pemeriksaan kami dari 18 April 2018.

tiada virus yang dijumpai menggunakan VirusTotal

3. Bekerja Dengan Netflix (Ujian Terakhir: Julai 2018)

Jika anda melawat negara asing hanya beberapa tahun lalu, anda boleh memuat turun VPN, menukar lokasi pelayan anda ke rumah, dan menonton semua pertunjukan dan filem lama yang anda kenal.

Tetapi sejak beberapa tahun kebelakangan ini, isu pelesenan telah memaksa Netflix menjadi lebih baik untuk mengenal pasti dan menyekat trik ini.

Ia tidak mengambil masa lama untuk mereka dapat memilih dan menghentikan setiap perkhidmatan VPN utama di luar sana.

Terdapat lubang dalam perkhidmatan mereka, walaupun.

Kadang-kadang, jika satu negara disekat di bawah sambungan VPN, anda hanya boleh beralih ke pelayan yang berlainan di seluruh dunia dan akhirnya mencari yang berfungsi.

Kami melakukan permainan kucing-dan-tetikus yang sama dengan Avira, tetapi senang ditiup oleh keputusan.

Netflix bekerja di Avira merentas mereka semua!

Kami dapat menstrim kandungan di seluruh Amerika Utara, U.K, dan Eropah.

 • Kanada Netflix bekerja
 • Netflix AS (NY) bekerja
 • Netflix AS (Washington) bekerja
 • UK Netflix bekerja
 • Netflix Belanda bekerja

Kadang-kadang, anda dapat melihat skrin utama dan mengklik tajuk ...

Avira Phantom VPN Netflix

... hanya akan disekat pada saat terakhir apabila anda memukul "Main."

Tetapi dalam kes ini, kami dapat menimba banyak perkara yang kami mahukan.

Stream VPN Avira Phantom

4. Mudah Menggunakan Perisian VPN

Memuat turun klien VPN juga akan memberikan anda akses ke seluruh Dashboard Avira.

Itu sempurna jika anda mahu menggunakan perkhidmatan lain mereka, tetapi mudah jika anda hanya mencari VPN yang dipermudahkan.

Pelanggan duduk di dulang sistem, dan anda boleh mempunyai sambungan sambungan semasa permulaan.

Anda juga boleh memilih untuk tidak menghantar data diagnostik kembali ke Avira, yang merupakan satu lagi kejutan yang baik untuk mengekalkan privasi sebanyak mungkin.

Menukar lokasi pelayan juga mudah. Anda tidak perlu memutuskan sambungan dari lokasi semasa, hanya klik pelayan lain, maka aplikasinya akan bersambung secara automatik ke yang baru.

Kebolehgunaan VPN Avira Phantom
Semua dalam semua, tiada masalah atau masalah utama! Pengalaman yang sangat lancar.

5. Peranti tanpa had + Switch Kill terbina dalam

VPN percuma Avira membolehkan sehingga lima sambungan serentak.

Itu cukup baik, percaya atau tidak!

Sesetengah VPN berbayar hanya membenarkan tiga pada satu masa. Itu tidak cukup untuk menampung kerja, rumah, dan peranti sel anda.

Berita terbaik ialah pelan berbayar Avira akan memberi anda akses kepada peranti tanpa had!

Ingat beberapa minit yang lalu apabila kami merasa kecewa bahawa mereka tidak berhubung dengan penghala?

Nah, itu bukan masalah besar sekarang jika anda mengambil kesempatan daripada sambungan tanpa had di bawah pelan berbayar.

VPN Phantom Avira agak mudah. Ia tidak termasuk banyak ciri tambahan yang lain mungkin. Tetapi mereka melakukan asas-asas dengan baik.

Satu kajian mendapati bahawa 85% daripada 283 VPN membocorkan trafik pengguna, sementara 38% lagi menambah malware atau adware. Avira tidak melakukan ini dalam pengalaman kami.

Jika tidak, kami sedikit kecewa bahawa mereka hanya mempunyai 36 pelayan di seluruh dunia sekarang.

Kebanyakan bandar dan lokasi utama yang anda boleh fikirkan dilindungi.
Pelayan VPN Avira Phantom

Tetapi batasannya bermaksud:

 • Bandar anda sendiri mungkin tidak dilindungi jika anda berada di kawasan kecil.
 • Dan mungkin hanya ada satu atau dua pelayan di lokasi yang anda inginkan. Jadi jika ada masalah dengan menyambungkan atau mempercepatkannya, anda tidak beruntung.

Versi berbayar perisian juga dilengkapi dengan suis bunuh yang akan memutuskan sambungan sebelum secara tidak sengaja mendedahkan data sesi anda.

Anda juga boleh menyesuaikannya dengan api serta-merta. Dengan cara itu, tidak ada risiko berpotensi untuk anda secara melupakan atau tidak perasan secara manual.

Avira Phantom Cons

1. Beberapa Pembalakan Minor

Ramai syarikat VPN yang kurang jelas akan mengisytiharkan bahawa mereka "tidak log" di laman utama laman web mereka ... hanya untuk mengebumikan butiran sebenar di suatu tempat dalam Syarat Perkhidmatan tiada siapa yang membaca.

Syukurlah, Avira meletakkan butiran dasar pembalakan mereka di depan dan di pusat. Tatal ke bawah sedikit selepas melawat laman web mereka, dan mereka akan memberitahu anda apa yang sebenarnya dan tidak dikesan.

Avira akan menyimpan beberapa rekod maklumat diagnostik untuk sebarang masalah dan masalah pengguna yang mungkin timbul. Tetapi bahagian ini adalah pilihan, jadi anda boleh menukar tetapan anda sendiri di dalam klien VPN.

Avira juga akan melihat sama ada anda seorang pengguna percuma atau berbayar, dan berapa banyak data yang anda gunakan untuk mengikatnya semula ke dalam kos infrastruktur mereka sendiri.

Jadi implikasinya adalah bahawa pengguna berbayar mungkin tidak mempunyai tahap pengesanan data yang sama, kerana pelan teknikal yang ditawarkan menawarkan "lebar jalur tanpa had."

Dan itu sahaja!

dasar pembalakan hantu avira

Cukup bagus, betul?

Avira mendakwa tidak akan menjejaki tapak yang anda lawati, IP anda atau pun dari laman web yang anda lawati, dan data berorientasikan 'tindakan' yang lain, seperti muat turun.

Ini adalah salah satu dasar pembalakan yang lebih baik yang kita lihat.

Yang mana satu faedah besar kerana negara asal mereka Jerman telah membohongi data peribadi dengan sebanyak empat belas negara di seluruh dunia.

2. Terletak di Jerman (14 Mata)

Avira Operations GmbH & Co beribu pejabat di Lake Constance, di Tettnang, Jerman.

Penataan yang cantik, tidak syak lagi. Walaupun bidang kuasa privasi serantau tidak begitu indah, walaupun.

Satu pakatan trans-Atlantic telah wujud sejak tahun 1965. Kerajaan dari A.S., U.K., Kanada, New Zealand, dan Australia telah berkongsi data spionase sensitif.

Perikatan Lima Mata ini telah berkembang sejak beberapa dekad yang lalu hingga sembilan dan kemudian empat belas jumlah negara.

Jerman secara rasmi menyatakan minat untuk menyertai Five Eyes pada tahun 2013. Tetapi dokumen NSA yang bocor Edward Snowden mengesahkan bahawa mereka telah dimasukkan dalam pengembangan 14 mata ini, bersama dengan Belgium, Itali, Sepanyol, dan Sweden.

Titik sejarah sejarah ini?

Perintah mahkamah dari mana-mana kerajaan ini akan memaksa syarikat VPN anda untuk segera mendedahkan maklumat, yang kemudiannya akan dikongsi di seluruh dunia.

Berita baik, dalam kes ini, ialah Avira tidak akan mempunyai banyak maklumat daripada anda. Dasar pembalakan yang telus mereka akan menyelamatkan data anda daripada jatuh ke tangan yang salah.

(Dan kita maksudkan banyak tangan.)

3. Rangkaian Server Sangat Perlahan

VPN menamakan dan mengunci data anda.

Tetapi ia sering datang dengan kos.

Perkara pertama yang perlu dilakukan ialah kelajuan, di mana sambungan anda dapat diperlahankan di mana saja dari 10% hingga 100% + lebih perlahan daripada biasa.

Fikirkanlah untuk yang kedua:

100% lebih perlahan bermakna sambungan cepat anda yang ringan akan lambat hampir tidak merangkak. Halaman mungkin mengambil masa dua kali untuk dimuatkan.

Jadi bagaimana pula dengan Avira?

Malangnya, tidak begitu baik.

Inilah pandangan cepat pada kelajuan sambungan penanda aras kami tanpa VPN:

Kelajuan VPN Avira Phantom tanpa VPN

Kami kemudiannya berhubung dengan pelayan mereka di dua lokasi yang berbeza untuk memastikan.

Yang pertama adalah Server Belanda EU, yang hanya memuat turun kelajuan turun 6.98 Mbps dan kelajuan muat naik 9.02 Mbps.

Kelajuan VPN Avira Phantom dengan VPN ke EU Server

EU Netherlands Server:

 • Ping: 47ms
 • Muat turun: 6.98 Mbps
 • Muat naik: 9.02 Mbps

Dan pelayan AS tidak jauh lebih baik. Malah, ia tidak 'lebih baik' sama sekali.

Lebih buruk lagi.

Pelayan AS:

 • Ping: 194 ms
 • Muat turun: 4.34 Mbps
 • Muat naik: 2.23 Mbps

Ini bermakna anda boleh menjangkakan kelajuan turun 95.53% lebih perlahan daripada biasa, dan Muat naik kelajuan sehingga 95.79% lebih perlahan.

Pendek kata:

Ini adalah pilihan VPN yang sangat perlahan.

Dan ia tidak boleh dimaafkan apabila anda membandingkannya dengan beberapa VPN terpantas yang kami semak.

Ada, seperti PIA, hampir tidak diperlahankan.

4. Tiada Keserasian Konsol, TV atau Konsol Permainan

Avira tersedia secara meluas di semua peranti Windows, Android, Mac, dan iOS.

Mereka juga mempunyai sambungan Chrome, yang bermaksud anda tidak perlu memasang klien atau aplikasi berasingan ke peranti anda.
Peranti sokongan VPN Avira Phantom
Sayangnya, di sinilah kemesraan mereka berakhir.

Anda tidak boleh berhubung melalui konsol permainan atau SmartTV. Anda tidak boleh menetapkannya pada penghala untuk melindungi semua peranti yang bersambung. Dan anda tidak boleh menggunakan Linux.

Mereka bukan satu-satunya perkara yang mereka abaikan.

Anda juga tidak boleh menggunakan Avira Phantom VPN bersama TOR.

Kenapa masalah ini?

Router Onion menyampaikan isyarat lalu lintas anda ke beberapa titik di seluruh dunia. Fikirkannya seperti Plan B untuk memastikan lokasi anda selamat.

Itu amat kritikal di negara-negara di seluruh dunia yang memantau dan menapis internet.

Masalah dengan TOR adalah bahawa ia tidak selalu selamat. Orang pintar atau negara yang masih boleh 'menaip' pada titik relay yang berbeza.

Anda juga boleh menghadapi risiko menabrak "nod keluar berniat jahat" yang ditetapkan untuk mengetahui siapa anda dan apa yang anda lakukan.

Menambah VPN ke campuran hampir menghapuskan risiko ini. Dengan cara itu, anda boleh menjelajah dengan selamat tanpa perlu risau tentang hukuman politik.

Pendirian sukar Avira di sini menjadikannya berjudi jika anda berada di salah satu daripada negara ini dengan pengawasan yang ketat.

5. Tiada Maklumat Mengenai Torrenting

Kononnya, Avira membenarkan memuat turun fail torrent Ubuntu.

Tetapi kami tidak dapat mengesahkan pada laman web mereka dasar yang tepat.

Kami pergi ke hadapan dan bertanya dalam Forum Komuniti mereka, tetapi masih menunggu maklum balas:

VPN Avira Phantom yang mengerikan dibenarkan?https://answers.avira.com/en/question/is-torrenting-allowed-in-avira-phantom-vpn-75158

Setakat ini, kami tidak pernah mendengar daripada mereka dalam kes ini. Jadi saya cadangkan tidak menggunakannya untuk Torrenting.

6. Hampir tiada Sokongan Pelanggan

Avira menawarkan sokongan sifar untuk pengguna percuma.

Sokongan Pelanggan VPN Avira Phantomhttps://www.avira.com/en/support

Sebaliknya, mereka ditinggalkan untuk menanggung sendiri, menggali Pangkalan Pengetahuan untuk jawapan.

Kami telah cuba bertanya dalam forum komuniti, tetapi masih menunggu beberapa hari kemudian. Jadi nasib baik jika itu satu-satunya pilihan anda.

VPN Avira Phantom menganggu kelajuan
Ia mengambil masa kira-kira satu setengah hari untuk mendapatkan maklum balas:

Avira Phantom VPN menganggu tiket berkaitan kelajuan yang dipulihkan
Pelan berbayar pengguna akan mendapat akses ke sokongan telefon dan mel dalam pelbagai bahasa.

Anda perlu log masuk terlebih dahulu, dengan alamat e-mel yang sama di bawah pelan berbayar anda, sebelum dapat mengemukakan sebarang pertanyaan.

Kami mahu menguji masa sokongan mereka, jadi kami mengemukakan soalan mudah mengenai protokol yang ada.

Soalan protokol VPN Avira Phantom ditanya
Ingat, kita sudah terpaksa membeli rancangan untuk sampai ke tahap ini. Jadi kami hanya mencari beberapa cadangan.

Mereka menghantar e-mel kepada kami dalam masa kira-kira satu hari, yang tidak terlalu buruk di permukaan.

Tetapi apabila kita mula membaca jawapannya, kita agak hairan.

Jawapan jawapan sokongan mereka hanya disediakan arahan untuk memuat turun dan memasang klien yang betul.

Sokongan premium VPN Avira Phantom menjawab
Ini tidak menjawab soalan kami sekurang-kurangnya.

Saya hanya menganggap bahawa mereka mahu kami memuat turun pelanggan, terlebih dahulu, sebelum membincangkan protokol yang ada?

Tetapi jawapan lurus pasti lebih baik.

Sebaliknya, kita perlu bertukar-tukar e-mel bolak-balik dalam tempoh berbilang hari untuk mendapatkan jawapan mudah yang hanya akan mengambil masa dua saat untuk menjawab biasanya.

Kinda mengecewakan, jujur.

Selepas menukar e-mel lain, mereka kembali dengan:

tindak balas sokongan pelanggan

Ok, mari kita memberi mereka manfaat keraguan untuk kedua. Mungkin mereka tidak tahu mana protokol khusus yang digunakan pada produk mereka. (Walaupun mereka patut.)

Tetapi tidak mengetahui apa yang 'protokol' berada di tempat pertama? Itulah yang mengganggu.

Kos VPN Avira Phantom, Rancangan & cara bayaran

Kajian semula VPN Avira

 • Rancangan percuma - semua ciri, kecuali ada batas 500mb / bulan pada pengguna yang tidak berdaftar, dan had 1GB / bulan pada pengguna berdaftar. Mendaftar cara mendaftar untuk akaun Avira percuma di laman web mereka.
 • Pelan bulanan - $ 10 / bulan untuk peranti tanpa had. Dibilkan bulanan, batalkan pada bila-bila masa. Tersedia untuk percubaan 1 bulan.
 • Pelan tahunan - $ 78 / tahun, atau simpanan sebanyak 35% setahun; $ 6.50 / bulan, berbanding dengan $ 10 pada pelan bulanan. Peranti tanpa had. Dibilkan setiap tahun.
 • Terdapat juga pelan bulanan untuk Android & iOS hanya pada $ 5.99 / bulan, tersedia sebagai pembelian dalam apl. Peranti mudah alih yang tidak terhad. Dibilkan bulanan, batalkan pada bila-bila masa.

Semua pelan Avira Phantom yang dibayar mempunyai dasar bayaran balik 30 hari. Oleh itu, anda boleh meneruskan rancangan tahunan untuk menjimatkan wang yang paling, namun masih kembali dalam masa 30 hari jika anda tidak berpuas hati dan mendapatkan wang anda kembali.

Avira menerima semua kad kredit utama (Visa, MasterCard, AmericanExpress, dan JCB), dan PayPal.

Malangnya, mereka tidak menerima kaedah kriptografi atau kaedah pembayaran tanpa nama lain.

Dasar Privasi mereka mengesahkan bahawa butiran pembayaran anda akan dilampirkan ke e-mel anda dan maklumat peribadi lain dalam sistem mereka.

Adakah Kami Mengesyorkan VPN Avira Phantom?

Malangnya tidak.

Kami suka bahawa mereka menawarkan pelan percuma keluar dari pintu masuk. Dengan cara itu, anda boleh menguji perkhidmatan mereka sebelum menaik taraf.

Dasar pembalakan mereka juga telus (dan adil).

Tetapi malangnya, prestasi kelajuan mereka yang mengerikan, digabungkan dengan perkhidmatan yang mengecewakan, dan kekurangan ciri seperti keserasian penghala atau penghisauan yang meninggalkan banyak yang diinginkan.

Terutama apabila anda menganggap bahawa harga mereka $ 6.50 - $ 10 / bulan meletakkan mereka dalam persaingan langsung dengan yang terbaik dalam perniagaan, seperti NordVPN atau ExpressVPN.

Sekiranya anda berbelanja dengan baik dan memutuskan antara kedua-duanya, kami akan mencadangkan yang terakhir.

P.S. Saya sentiasa tertarik dengan ulasan pengguna jadi jika anda telah menggunakan Avira VPN sebelum ini, jangan teragak-agak untuk meninggalkan ulasan anda di bawah. Jika pengalaman anda sepadan dengan saya, sejuk. Sekiranya tidak, ianya juga baik!

Tinggalkan Ulasan Avira Phantom Anda Sendiri

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me