SpyOFF VPN преглед

начална страница


Сарета S.r.l., компания от 40 човека в микростатията на Сан Марино, създаде SpyOff, виртуална частна мрежа, предназначена да създаде наистина анонимно изживяване на уеб сърфиране.

На хартия SpyOff има всичко, което човек търси в VPN.

Те твърдят, че не регистрират никаква информация, поддържат редица усъвършенствани VPN протоколи / стандарти за криптиране и имат допълнителни функции за защита, вградени в продукта, за да ви защитават по всяко време.

Но колко е добре на практика?

Това е, което ще разберем в този преглед на SpyOff VPN. Ние сме разделили този продукт чрез практическо тестване, измервайки ефективността на цялостната му употреба, бързината, обслужването на клиентите, сигурността и други.

SpyOFF VPN Обзор

ОБЩО РАЙОН: 40
използваемост: Лесен за употреба интерфейс
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Сива зона
Локация: 24 държави, 300 сървъра
ПОДДЪРЖА: Лошо обслужване на клиентите
TORRENTING: Позволен
НЕТФЛИКС: Деблокира Netflix USA streaming
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битово AES криптиране; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
COST: $ 5.60 / месец
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.SpyOFF.com

Плюсове на SpyOFF VPN

SpyOFF има какво да хареса.

Той се намира извън юрисдикцията на основните съюзи за наблюдение, използва някои непроницаеми протоколи за сигурност и успява дори да деблокира няколко Netflix сървъра. Съчетайте това с торент и удобно за потребителите приложение, а вие получавате солиден VPN.

Нека се потопим в доброто.

1. Компетентност на Сан Марино

Алиансите за наблюдение могат да подкопаят VPN. Има 14 държави, които обединяват информацията си за шпионаж, за да образуват три основни съюза.

SpyOFF се намира в Сан Марино, който е малка миниатюрна земя, издълбана от италианския полуостров. Когато чуете това, веднага можете да приемете, че SpyOFF е под юрисдикцията на Алианса за наблюдение на 14 очи.

Но бихте сбъркали.

Сан Марино се счита за „микродържав“, който съществува със собствен суверенитет.

Syoff сървър местоположения

И така, какво означава това?

Те споделят италианския език и култура, но не повечето от законите на страната, включително наблюдение и запазване на данни.

Сан Марино всъщност няма закони в правната си система, които биха принудили компанията да разкрие информацията на своите клиенти. Всъщност Сан Марино прилага закон за двойна престъпност при искания за информация от чужди съдилища. Това означава, че петиция може да бъде уважена само ако въпросното престъпление е заплашено с минимална присъда от една година лишаване от свобода.

Това ви предпазва сравнително от правителствените усилия за шпиониране и тъй като SpyOFF не държи на никаква информация от дневника, те няма да имат какво да прехвърлят дори в случай на заявка.

Това не означава, че тяхната политика за регистрация е перфектна. Ще стигнем до това под секцията против.

2. Сигурни протоколи и криптиране

SpyOFF използва редица различни протоколи, включително OpenVPN, безспорният господар на играта на протокол.

spyoff протоколи и екран за криптиране

Освен OpenVPN, те също предлагат PPTP и L2TP / IPsec протоколи. Както OpenVPN, така и L2TP / IPsec работят с помощта на най-съвременното AES-256 битово криптиране, което е мак таткото на всички стандарти за криптиране.

Това е нивото на криптиране, използвано от правителствени агенции като ФБР и НСА. Ако може да отблъсне руските хакери, може да защити торентите ви с лекота.

SpyOFF разбива своите протоколи на три категории.

 1. Ultra Secure: Това е най-напредналият и сигурен маршрут. Той използва OpenVPN и AES-256, за да ви осигури максимално безопасни.
 2. Балансирано: Това използва L2TP / IPSec, сдвоени с AES-256. Той е по-бърз от OpenVPN, тъй като повече сигурност изисква по-малка производителност. Въпреки това все още използвате AES-256, така че ако сте относително уверени в мрежата, която използвате, това може да бъде ефективна и сигурна опция.
 3. Висока скорост: Тази опция жертва сигурността за скорост. Той е най-бързият, но използвате PPTP протоколи и AES-128 битово криптиране. Не само шифроването е по-слабо, но PPTP е силно остарял и може да бъде хакнат за по-малко от три минути.

След като направите своя избор, не сте затворени в едно, така че не се колебайте да се движите между тях по желание. Ако сте вкъщи, можете да изпробвате някой от по-ниските режими на защита. Ако сте свързани с hhigh-securityrisk опция като public-wifi, уверете се, че използвате OpenVPN.

3. Позволението на торентите е разрешено

Когато торент, се свързвате с компютрите на други потребители, за да изтеглите големи файлове парче по парче. Това трябва да бъде сравнително проста и сигурна система, но киберпрестъпниците започнаха да я използват, за да получат отдалечен достъп до вашия компютър.

Свързването с VPN ви предпазва от кибератака. С изключение на това, че само няколко VPN работят безупречно с торент.

Къде пада SpyOFF?

Някъде по средата.

Те ограничават VPN достъпа до избрани няколко сървъра. Тествахме тяхната способност за порой през май 2018 г..

преливане и порой

Опитахме се да изтеглим известната реч „Имам мечта“ на Мартин Лутър Кинг в аудио формат. Изтеглянето започна и премина бързо, без крачка.

4. Работил с Netflix

Преди 2016 г. VPN-ите бяха богатство, когато стана дума за достъп до геоблокирано съдържание на Netflix от цял ​​свят.

Някой във Франция щял да се свърже с VPN, да избере сървър в САЩ и бум, той гледал неограничено съдържание.

Е, Netflix попадна в тази игра.

Един тъмен ден през 2016 г. VPN потребителите влязоха и се изправиха лице в лице с черен екран на обреченост.

грешка в поточната мрежа на netflix

Netflix отприщи една от най-модерните блокиращи VPN системи в света, за да спре VPN потребителите в техните песни. Забраната на Netflix VPN беше започнала.

Все пак редица VPNs успяха да заобиколят блокиращите усилия на Netflix. Зависи не само от VPN, който използвате, но и от кой сървър се опитвате да получите достъп.

Тествахме четири от сървърите на SpyOFF и с удоволствие открихме, че един от четирите напълно деблокира услугата Netflix. Въпросният сървър е базиран извън САЩ. Тествахме и сървъри в Обединеното кралство, Канада и Холандия, но всички тези удариха.

Това поставя SpyOFF в компанията на някои тежки хитове, които също са успели да заобиколят забраната на Netflix, като ExpressVPN.

5. Удобно за потребителя приложение

VPN клиентът не трябва да е сложен.

Разбира се, върши някаква сложна работа, но трябва да бъде толкова лесно да изтеглите, инсталирате и използвате, баба без компютърни познания не трябва да има проблеми с включването му.

Това не винаги е така. Някои VPN мрежи са изключително трудни за използване или се сриват неочаквано.

SpyOFF обаче опростява нещата.

Инсталирането става на таблото на потребителя, след като влезете с вашето потребителско име и парола през официалния им сайт. Изберете къде искате файла да се изтегли и да отидете.

екран за инсталиране на spyoff

Бях впечатлен от това колко бързо приложението се изтегли на моя лаптоп, който работеше с Windows 10. Беше толкова бързо, че дори нямах възможност да щракна екранна снимка на него.

След като се изтегли, приложението се отвори. Преди да ме заведе на екрана за вход, той премина през няколко функции на SpyOFF.

spyoff се свържете с vpn 1 клик екран
spyoff интелигентен екран за свързване

След това успях да вляза с моето потребителско име и парола.

екран за вход в приложението

Това ме отведе до главния екран на SpyOFF, където лесно можех да избера моя сървър и да се свържа. Можете също да използвате тяхната услуга Smart Connect, за да се свържете автоматично с най-бързия сървър, който имат.

spyoff приложение vpn е извън екрана

След като избрах моя сървър, (в Канада, а?) Услугата, свързана в рамките на секунди.

spyoff приложение свързан екран

След като влязох, успях да разглеждам сравнително лесно. Имаше малко забавяне и смяната на местоположенията беше проста. SpyOFF не поставя ограничения във вашата способност да сменяте сървъри, така че това е просто кликване и вие сте в друго кътче на света.

6. Вграден Killswitch

Винаги е чудесно да видите услуга, използваща вграден Killswitch.

Killswitch усеща наличието на теч на DNS, което потенциално би могло да изложи вашия първоначален IP адрес. След като това се случи, превключвателят се активира и системата автоматично се изключва.

страница за обяснение на превключвателя за спиране

Никой VPN не трябва да има течове на DNS, но те се случват. И ако / кога се случат, никога няма да разберете. Единственият начин да бъдете 100% защитени е да имате убийствен превключвател и SpyOFF ви даде тази допълнителна защита.

7. Достоен сървър парк

Искате да се уверите, че VPN, който използвате, има широк набор от сървъри, от които да избирате.

Първият път, когато прегледахме SpyOFF, не бяхме впечатлени от техния избор. По това време те предлагаха само 395 сървъра. Въпреки че това изглежда много, това не е нищо в сравнение с няколко хиляди, предлагани от услуги като NordVPN. Нещо повече, сървърите, които са направили, са били разпръснати в 25 държави, най-вече в Северна Америка и Европа.

Те направиха някои големи подобрения оттогава.

Сега SpyOFF разполага с над 1000 сървъра в 40 различни страни, разположени на шест различни континента. (За съжаление Антарктида, нямате Netflix)

Това е голямо подобрение и аплодираме SpyOFF за големия ъпгрейд.

Много добре!

SpyOFF VPN минуси

Имаме удобно за потребителя приложение в сигурна юрисдикция, с голям сървърен парк, Killswitch и отлични протоколи за сигурност.

Какво може да се обърка?

Всъщност няколко неща.

Поемете дълбоко въздух и нека пресечем лошото.

1. Съмнителна политика за сеч

SpyOFF не регистрира вашите данни, така че какво прави това в секцията con?

Лъжат ли?

Не, ние всъщност установихме, че тяхната политика за регистриране се регистрира. Прегледах тяхната невероятно дълга и скучна политика за поверителност, за да се уверя. (Нещата, които правя за всички вас!)

Политика за поверителност

И така, къде влиза контингентът?

Оказва се, SpyOFF не притежава своите сървъри направо. Те разчитат на трети страни да наемат достъп и да ви го продадат отново.

Това не е рядкост в света на VPN. Всъщност открихме, че много VPN компании играят тази подвеждаща игра.

Така че всъщност нямате представа кой има достъп до вашите данни, след като се свържете с тези сървъри. SpyOFF не ви регистрира, това е много сигурно. Но кой да каже, че тези други услуги не държат на вашата информация?

Можем да приемем някои сиви зони, но това е малко прекалено сиво.

2. Бавни ускорения

Проведохме SpyOFF чрез два теста за скорост и решихме да ги предизвикаме в най-добрия случай, използвайки опцията „High Speed“.

Според SpyOFF това трябва да доведе до най-високите им скоростни резултати.

Или така си мислехме.

Когато прахът се утаи, SpyOFF не успя да постави по-високо от 54-то от 78 VPN по отношение на скоростта. Изобщо не е страхотно показване. Определено не е достатъчно, за да направим нашия списък с най-бързите VPN.

Започнахме със стандартна скорост от 98 Mbps при изтегляне и 53 Mbps при качване.

Свързахме се със SpyOFF сървърите както в Холандия, така и в САЩ и записахме резултатите.

Ето как Холандия се справи:

spyoff Холандия тест за скорост

Резултати от нидерландския сървър:

 • Ping: 53 ms
 • Изтегляне: 49 Mbps
 • Качване: 37 Mbps

Най-бързо, това отнема 50% от нашата база.

Нещата се влошиха, когато тествахме техния американски сървър.

извадете ни тест за скорост

Резултати от сървъра в САЩ

 • Ping: 113 ms
 • Изтегляне: 17 Mbps
 • Качете 13.15 Mbps

Олеле!

Това беше забавяне от над 70%.

Не забравяйте, че това беше тяхната опция „Висока скорост“ с ограничена защита, така че какво трябва да се случи, когато увеличавате сигурността и използвате OpenVPN?

3. Съвместимост с ниско устройство

SpyOFF поддържа платформи Mac, Windows, Android, iOS и Linux. Това е доста приобщаващо, но не достатъчно.

Има някаква поддръжка на рутер, но не и за стар стар рутер. Трябва да отворите портфейла си и да разклоните много пари, за да закупите VPN FlashRouter.

Това е единственият начин да гарантирате, че технологиите на вашия интелигентен дом остават защитени. Телевизорите, игралните конзоли и други свързани с интернет устройства нямат приложение SpyOFF и няма лесен начин за защита на мрежата, към която са прикачени.

Ако SpyOFF поддържа общи рутери, вероятно ще ги дадем на одобрение. Но нещо за принуждаването на потребителите да купуват техния скъп хардуер просто ни трие по грешен начин.

4. DNS течове

DNS течове и WebRTC течове предават целта на VPN.

Когато се появи теч, той изпуска вашия първоначален IP адрес от тунела VPN, излагайки го пред очите на вашия интернет доставчик.

Когато първоначално тествахме SpyOFF, той получи чиста сметка за здравето. Повторно ги тествахме за този преглед и резултатите не бяха добри.

От четирите теста за течове, които извършихме, SpyOFF се провали два от тях. Открихме и потенциално злонамерен софтуер, прикачен към инсталационния им файл.

spyoff dns тест за теч
spyoff webrtc тест за теч
spyoff perfectprivacy dns тест за теч
spyoff totalvirus тест

Ето как кипи:

 • IPLeak.net: СЕ ПРОВАЛИ
 • Browserleaks.com: PASSED
 • Перфектна поверителност: СЕ ПРОВАЛИ
 • Утечка на удължаване на Chrome: PASSED
 • Виртуално сканиране: СЕ ПРОВАЛИ

За щастие, има опция за убийство, но наличието на злонамерената програма в частност е основание за сериозна загриженост.

5. Неотзивчиво обслужване на клиенти

Няма чат на живо Това не е шокиращо, тъй като само VPN-тата на най-горния връх на върха имат това.

SpyOFF обаче има контактна форма чрез страницата си за поддръжка.

Попълних формуляра и зададох доста прост въпрос.

шпионска форма за поддръжка на spyoff

Изминаха повече от 15 часа, откакто изпратих тази заявка и все още не съм получил отговор, нито съм получавал някакво автоматизирано съобщение, в което се казва, че е получено.

Суинг и пропускане.

SpyOFF Разходи, планове и опции за плащане

Трите планове за плащане на SpyOFF са идентични, що се отнася до функциите. Разликата се състои в техния период на ангажиране.

spyoff vpn ценови планове

Трите варианта са:

 1. Месечно - 12,99 долара на месец. Най-скъпото от трите, но носи най-голяма гъвкавост.
 2. Шест месеца - Фактурирани като 65,94 долара на всеки шест месеца. Намалява до $ 10,99 на месец, което все още е доста високо в сравнение с много от другите VPN мрежи, които разгледахме.
 3. Шестнадесет месеца - Фактурирани като 89,60 долара на всеки 16 месеца. Тази опция се разгражда до само 5,60 долара на месец. Въпреки че това е най-достъпният вариант, той изисква дълъг ангажимент.

Всички планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Те приемат редица опции за плащане, включително SEPA директен дебит, кредитна карта, PayPal и BitPay.

Препоръчвам ли SpyOFF VPN?

Накратко, не.

Това започна обещаващо. Тяхната юрисдикция е голяма и приложението е удобно за потребителите. Обичам, че тя включва убиец, а техният сървър парк се разраства с впечатляващи темпове.

Но опцията им за висока скорост беше смехотворно бавна и наличието на IP течове подкопава целия продукт. Да не говорим за злонамерения софтуер, който открихме, че се прилепва като барак към инсталационния им файл.

Тяхната политика без регистрация беше впечатляваща в началото, но губи част от блясъка си, когато разбереш, че те не контролират сървърите. Последният пирон в ковчега на тази VPN беше бавното и неотговорно обслужване на клиентите.

И скъпо е Има много по-качествени VPN, които бихме препоръчали за същия ценови диапазон или по-нисък.

Какъв е опитът ви с SpyOFF VPN? Винаги се радвам да чуя вашите мисли.

Добавете свой собствен отзив:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me