Скриване на моя IP VPN преглед

Скриване на моя IP е VPN услуга, която съществува от 2006 г. Регистрирана е в My Privacy Tools, Inc., която е базирана извън Съединените щати. Те използват „Smart DNS“ вместо OpenVPN.

В този преглед на Hide My IP ще разгледаме техните опции за прокси, за да видим дали използват най-новите протоколи и опции за криптиране като OpenVPN, и ще видим дали тяхната мрежова връзка ще предпази поверителността ви към интернет от любопитни очи.

Нека влезем в него.

Скриване на моя IP VPN преглед

Скриване на моя IP VPN преглед

ОБЩО РАЙОН: # 51 от 78 VPN
използваемост: Не е удобно за потребителя
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Някои правила за регистрация
Локация: 66 страни, 117 сървъра
ПОДДЪРЖА: Ограничени часове за поддръжка
TORRENTING: Позволен
НЕТФЛИКС: Обикновено блокира Netflix САЩ
Криптиране / ПРОТОКОЛ: Интелигентен DNS прокси
COST: $ 2.91 / месец
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.Hide-My-IP.com

Скриване на IP плюсовете ми

Не оставаш бизнес в продължение на 12 години в областта на киберсигурността, без да направиш нещо правилно. И Hide My IP се справя доста добре.


Като за начало, това е бързо.

Както ... наистина бързо! Виждали сме само един друг VPN, който е по-бърз от него.

Работи с порой, което значително се допълва от скоростта на това приложение.

На всичкото отгоре не открихме никакви течове. Това е бърза и херметична услуга.

Така че нека празнуваме някои от добрите неща, които прави Hide My IP.

1. Изобщо няма течове

Теч в VPN е като теч в лодка.

Разбира се, ще плава за известно време. Но за вас е най-непознато, навсякъде се търсят данни. Скоро лодката няма да може да ви държи в плаване.

Изтичане на DNS възниква, когато грешка възпрепятства вашия интернет сигнал да намери тунела на VPN. Тунелът е това, което транспортира вашата дейност по целия свят до избраната от вас платформа. Без тунела, вие получавате достъп до уебсайтове с истинския си IP адрес за честна добрина, изложен пред очите на NSA и който и да е друг, който може да го търси..

Нормален VPN трафик срещу теч

Изтичането на WebRTC е класически случай на нещо, което е станало лошо. WebRTC е полезна услуга, която помага на браузърите да създават ефективни приложения за комуникация в реално време. Ако това не е сила за добро, не знам какво е.

Но докато WebRTC се бори с добрата си битка, тя оставя след себе си нещастен страничен ефект. Неговите API, които летят в мрежата, могат да разделят VPN сигнали. Това премахва вашата анонимност, блестяща ярка светлина върху вашата интернет активност и лична информация.

Ето защо всяко VPN, което преглеждаме, преминава през обширен тест за течове. Поставяме го през звънеца, тествайки го шест различни пъти, за да сме сигурни, че никакви течове на DNS или WebRTC не подкопават работата му.

Скриване на моя IP издържа на нашите тестове.

няма изтичане на webrtc

Няма течове на DNS / IP:

не е открит теч на DNS

Не са открити течове на IPv4 или IPv6:

няма скрити ip течове за скриване на ip VPN

Както можете да видите, тя премина с летящи цветове.

Но още не сме свършили.

Ние също така поставяме нашите VPN чрез тест за вируси и зловреден софтуер, за да гарантираме, че неговият инсталационен софтуер не крие нищо лошо.

Проверихме за 68 различни вируса и той излезе напълно чист.

не са открити вируси

2. Една от най-бързите VPN мрежи, които някога сме виждали

Към днешна дата сме тествали 78 различни VPN.

Това беше вторият най-бърз, който сме виждали.

За щастие, ние започвахме с някои доста звездни еталонни скорости. Имахме скорост на изтегляне от 97 Mbps и качване от 53 Mbps.

Тествахме два от сървърите на Hide My IP, един в ЕС, а другият в САЩ.

Вижте нашите обещаващи резултати.

Тест за скорост на ЕС

Тест за скорост на ЕС

  • Ping: 44 ms
  • Изтегляне: 81.46 Mbps (15.8% по-бавно от 97 Mbps бенчмарк)
  • Качване: 20.36 Mbps (61.58% по-бавно от 53 Mbps бенчмарк)

Въпреки че качването падна малко повече, отколкото искаме да видим, това изтегляне пламва бързо. Тестът за скорост на САЩ беше почти идентичен, с номинален спад в изтеглянето и разочароваща загуба при качване.

Тест за скорост на САЩ

Тест за скорост на САЩ

  • Ping: 113 ms
  • Изтегляне: 81.66 (15.8% по-бавно от 97 Mbps бенчмарк)
  • Качване: 19.99 (62.2% по-бавно от 53 Mbps бенчмарк)

Това беше монументален успех. Потапянето в изтеглянето беше толкова ниско, че повечето потребители дори не биха го забелязали. Ето защо Hide My IP стои близо до горната част на нашия списък с най-бързи VPN.

3. На техните потребители е разрешено да използват това VPN приложение за торент

Torrenting е страхотен начин за изтегляне на големи файлове с бързи скорости. Всъщност вземате малки парчета файлове от системите на други потребители.

Гений е.

Освен това е опасно.

Имате достъп до системите на други потребители. От своя страна, други потребители имат достъп до вашата система. Хакерите обичат да използват торент сайтове и програми, за да получат достъп до вашата информация. И това не е проблем, който става все по-добър.

През февруари 2018 г. хакерите използваха слабост в популярната услуга uTorrent, която им позволи дистанционно да контролират компютрите на други потребители.

торент и хакерство

VPN скрива вашата информация от очите на киберпрестъпниците. Така че човек би могъл да си помисли, че светът на VPN ще обхване поточните услуги.

Някои го правят. Но някои много не го правят.

Много VPN мрежи позволяват пълна торентна способност, но други ще ограничат или дори напълно забранят услугата.

За щастие, Hide My IP позволява пълни торенти, което е хубаво перо в капачката му.

4. Достоен сървър парк, пет връзки, има Kill Switch

Чанта с трикове за VPN е неговият сървър парк. Всяка държава и сървър в тях е друг избор, който услугата ви предлага. Ето защо е толкова странно да виждате някои от тези VPN мрежи с толкова малки сървърни паркове.

Скриване на сървърния парк на моя IP е изключително добре. Това не е едно от най-добрите, които сме виждали. (ExpressVPN има хиляди сървъри) Но това също не е едно от най-лошите. (HolaVPN изобщо няма сървъри и превръща компютъра ви в сървър, за да имат достъп други)

Скрий моя IP има сървъри на 123 различни места по света. Това изобщо не е лошо и предоставя на потребителите си уважаван брой възможности за избор.

Със сигурност е достатъчно да го поставите тук в секцията „за“.

списък със сървърна мрежа

Те са на шест от седем континента. (След като пингвините получат достъп до wifi, сигурен съм, че ще получат и Антарктида!)

Преминавайки към някои от своите специални функции, Hide My IP дава възможност за пет едновременни потребители като част от своя премиен план.

Любимата ми функция на Hide My IP обаче е наличието на вграден Kill Switch. Вашият ключ за убийство е най-добрият ви приятел чрез анонимното преживяване на уеб сърфиране. Той непрекъснато гледа гърба ти и гледа за теб, докато вършиш работата си.

Тогава, ако добрият стар ключ за убиене усети наличието на изтичане на DNS или WebRTC, което се промъква върху вас, докато не сте наясно, той убива цялата ви сесия, преди всяка информация да изтече към вашия интернет доставчик.

5. Поддържа OpenVPN протоколи

Когато търсите VPN, искате да намерите такава, която поддържа OpenVPN. Това е единственият най-впечатляващ и усъвършенстван протокол за тунелиране на VPN на планетата. OpenVPN постоянно остава на предния край, защото е програма с отворен източник. Това означава, че се поддържа постоянно от общността на киберсигурността като цяло.

Липсва протокол OpenVPN

Повечето OpenVPN системи изпълняват криптиране AES-256, което все още не е пропукано от NSA или някой известен суперкомпютър.

Това е следващото ниво, желязо, неразрушима броня. За щастие на Скриване на моите IP потребители, OpenVPN е наличен в някои от основните платформи на тази услуга. Всеки, който използва Hide My IP на Mac, iOS или Android, има достъп до OpenVPN. Потребителите на Windows имат достъп до персонализиран прокси, който използва L2TP, което означава Протокол за тунелиране на слой два.

Също така имате възможност да използвате Smart DNS прокси чрез Hide My IP. Когато използвате Smart DNS прокси, специфична информация относно вашия интернет сигнал се премества. Това се различава от традиционните протоколи за тунелиране на VPN, които изпълняват фуния през цялата сесия през VPN тунел.

Така че защо бихте искали някога да използвате Smart DNS прокси?

Той е по-бърз и съвместим с множество устройства. Въпреки това, нейният отличен успех в изпълнението може да бъде умален от липсата на сигурност. Ако търсите бърза и ефикасна сесия, която не се нуждае от много защита, може да помислите да използвате услугата Smart DNS Proxy. В противен случай се придържайте към протоколите за тунелиране на VPN.

6. Деблокира Netflix

Веднъж Netflix и VPN се смесват като фъстъчено масло и желе. Но през последните години те приличат повече на масло и вода.

Това не е вина на доставчиците на VPN. Всичко е в Netflix. Гигантът за стрийминг има сключени големи парични договори с различни доставчици на съдържание, които да предават конкретно съдържание в конкретни области. Например Обединеното кралство разполага с класическата ситком Full House от 90-те години в своята библиотека Netflix. В САЩ Hulu притежава правата за стрийминг на Full House, което означава, че американските потребители на Netflix няма да могат да уловят всички възхитително полезни хижинги от семейство Tanner, освен ако не са на Hulu.

Потребителите обикаляха това с VPN. Всичко, което трябваше да направите, е да влезете, да изберете сървър в Обединеното кралство, да задействате Netflix, и преди да го разберат, те ще цитират „имаш го пич“ заедно с Мишел.

Тогава Netflix разбра какво се случва.

Най-голямата в света услуга за стрийминг на съдържание се отблъсна, като въведе една от най-модерните системи за откриване на VPN в света. Докато повечето VPN мрежи са блокирани за достъп до съдържание на Netflix, няколко находчиви системи успяха да преодолеят проблема.

Скриване на моя IP няма да отблокира Netflix чрез традиционния настолен клиент. Ще трябва да използвате техните разширения за браузър Google Chrome или Firefox. Опитах няколко пъти без успех, използвайки обикновения Windows VPN, преди да инсталирам разширението на браузъра Chrome. Опитах да вляза в Netflix и бях блокиран още веднъж.

След това опитах нещо друго. Включих режима на плаваща IP мрежа, който се предлага с тези разширения на браузъра. Можете да получите достъп до него, като превъртите до края на менюто за разширения.

Скриване на IP разширението на браузъра с плаващ IP режим

След като активирах този режим, се свързах със сървър в САЩ и получих достъп до съдържание на Netflix. Опитах го отново със сървър в Мексико и за пореден път усилията ми бяха възнаградени.

Така че Hide My IP може да деблокира Netflix, но ще трябва да предприемете някои допълнителни стъпки, за да го направите!

7. Впечатляващ списък с устройства

Днес потребителите искат да гледат гео-блокирано видео съдържание на множество устройства, така че когато виждам VPN-тата да са толкова ограничени, че позволяват обслужване само на компютър и мобилно устройство, ме боли главата.

За щастие, Hide My IP не е от тях.

Той може да се похвали с впечатляващ списък от устройства, обхващащ всичко - от компютри, мобилни устройства, рутери, до интелигентни телевизори, стрийминг устройства и игрови конзоли.

скрий моя ip списък с VPN устройства

Първо, ние имаме нашия списък с компютри и мобилни устройства. Работи на впечатляващ масив от операционни системи, включително Chromebook. Освен това е чудесно да видите както Android, така и iOS.

скрий ip VPN рутерите

Накрая, черешата отгоре, имаме куп игрови конзоли. Имате PlayStation 4, който е модел на текущо поколение, и предишното поколение под формата на 360, Wii и PS3.

игрални конзоли

Скриване на моите IP минуси

Със сигурност не сте мислили, че всичко е слънчеви душове и дъждовни пръски.

Тук има някои невероятно проблемни проблеми.

Като начало, Скрий моя IP изглежда, че е добре да регистрирате личните си данни. Много от него също.

Тяхната юрисдикция в САЩ ви поставя в кръстосването на някои затънали съюзи за шпионаж, които ме карат да се съмнявам колко наистина е услугата им..

Освен това изобщо не работи с Netflix, което беше неравностойно.

Но всичко това бледнее преди най-големия ми проблем с тази VPN.

Всъщност не е VPN.

1. тромава настройка

Когато настройвате VPN, той трябва да е супер прост. Моята 80-годишна баба в идеалния случай трябва да може да го прави без проблеми. Най-добрите VPN мрежи в света са супер ясни. Изтеглете клиента, влезте и се свържете с един бутон.

Много лесно.

За съжаление установих, че процесът на вход за Hide My IP е тромав и ненужно сложен.

Първоначалното изтегляне мина без прекъсване.

Hipe My IP VPN Страница за изтегляне

От страницата за изтегляне щракнете върху бутона „Изтеглете сега“ и тя ще започне незабавно.

Екран за изтегляне за скриване на моя IP VPN

След като файловете се изтеглят, щракнете върху програмата за инсталиране и VPN ще започне да се зарежда. Инсталацията беше толкова бърза, че дори нямах достатъчно време да направя екранна снимка на напредъка й, преди да завърши.

След като стартира, видях таблото и мигновено главата ми започна да ме боли.

Табло за скриване на моя IP

Виж това.

Тук се случва много, много повече от повечето VPN, които сме прегледали. Обикновено екранът за вход не е нищо повече от полета за вход, меню за избор на сървър и голям бутон с надпис „Свързване“

Ще забележите, че на тази страница няма раздел за влизане. Не влизате с потребителско име и парола. Трябва да използвате лицензен ключ, който ви се изпраща, след като закупите своя премиен план.

Ако се чудите къде трябва да въведете тази информация, не сте сами. В крайна сметка разбрах, че действителната опция за вход е натъпкана докрай в долната част на таблото в долния десен ъгъл.

Скриване на моя Вход за IP

Кликнах върху „Въведете лиценз“ и копирах лицензния си ключ в полето, което изскочи.

Скриване на моя IP лицензен ключ

След като това беше направено, беше време да влезете, само че нямаше ясна опция за свързване. Обикновено има масивен бутон, отбелязан с „СВЪРЗВАНЕ“ с големи удебелени букви. Ще отбележите, че никъде в този невероятно натоварен интерфейс няма никакъв бутон за свързване.

В крайна сметка разбрах, че бутонът с надпис „Скриване на моя IP“ е бутонът за връзка. Това може да обърка някои, защото използват фразата Скриване на моя IP като действие, докато повечето хора биха я погледнали и не смятат, че може да е важно, защото това е името на продукта.

Скриване на моя IP Connect бутон

След като най-накрая бях свързана, успях да разгледам списъка им със сървъри, като щракнах върху падащото меню в долната част с надпис „Изберете желано местоположение“.

След това беше плавно плаване. VPN клиентът работи добре и превключването между сървъри беше просто. Трябваше само няколко главоболия, за да стигна до там.

След това изтеглих разширението Hide My IP Chrome. Това беше много по-просто. Намерих го в уеб магазина на Chrome, щракнах върху синия бутон с надпис „Добавяне към Chrome“ и той се изтегли бързо. Трябваше да въведа лицензния си ключ отново за достъп до услугата, но този път бях готов за това.

Скриване на инсталацията на моя IP Chrome

2. Вписва лична информация

Ако VPN записва каквато и да е информация за вашите дейности или вашите лични данни, тогава не трябва да я използвате.

Целият смисъл на анонимното сърфиране в мрежата е да разглеждате уебсайта анонимно. Това е невидимо за всички Не всички, с изключение на вашия VPN доставчик.

На страницата си с често задавани въпроси Hide My IP бързо заяви, че не влизат.

политика на регистрация

Но когато разгледах политиката им за поверителност, установих, че макар да не водят регистрации на вашата активност в мрежата, те държат на тревожно количество лична информация.

политика за поверителност

Това са много данни. Освен това в една от тези точки казват, че регистрират използването или достъпа до техните продукти, услуги, уебсайтове или мрежа. Това ми звучи като регистрация на дейности.

Но какво ще правят с моята информация?

Hide-ми-IP-лична информация,

Така че те ще го използват, за да ме притесняват. страхотен.

Също така, имайте предвид, че те съхраняват информация за вас завинаги. Той не е изчезнал само веднъж, когато напуснете службата им. Ако някога сте общували с тях, те ще получат вашето име и имейл.

Задръжте задниците си, става толкова по-лошо.

мониторинг

Намерих този прекрасен самород на страницата им с Общи условия.

По същество те са като „ние не пазим регистрации на вашата дейност…. Освен дневниците на вашата дейност, които съхраняваме и ще предоставяме на правителството, ако ни кажат“.

Чувствам се като всеки път, когато тази компания ми каже, че не вписвам моята информация, кодът им на уебсайт ми дигитално намигва конспиративно..

Съвсем ужасно.

3. Юрисдикцията на САЩ (в рамките на 5 Eyes Alliance)

Знаете как всички смятат, че правителството на света има сенчести съюзи, където шпионират хората си и споделят тази информация помежду си?

Е, това е вярно.

Той се нарича Алиансът за наблюдение на 5 очи и е споразумение, сключено между САЩ, Канада, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия.

И така, какво означава това за Hide My IP?

Това означава, че ако чичо Сам изиска вашата информация, Hide My IP ще го поправи веднага. Те нямат избор. След това САЩ ще споделят тази информация с четири чуждестранни правителства.

4. Без Netflix функционалност

Ей, искаш да гледаш Netflix във вашия VPN?

Е, не можете! Защото Netflix мрази VPN.

VPN, използван като най-добрият начин за поточно съдържание на блокирано Netflix от други страни. След това, един ден Netflix реши, че не харесва това нерегламентирано използване на системата си.

няма netflix за скриване на моя IP VPN

Така се роди черният екран на обречеността на Netflix.

Компанията за стрийминг използва една от най-модерните блокиращи VPN и прокси системи, известна на човека, така че не е чудно, че е много ефективна.

VPN общността беше възмутена. Как реагира Netflix?

Не им пукаше. Изобщо.

„Това е много малко, но доста вокално малцинство“, каза изпълнителният директор на Netflix Рийд Хейстингс по време на призива за печалба на компанията. „Значи за нас това е наистина без значение.“

Все пак някои VPN имат правилните неща, за да промъкнат забраната на Netflix. Скрий всички IP за съжаление не е един от тях.

Тествахме пет от неговите сървъри и никой от тях не работи с Netflix.

Ако търсите услуга, която позволява на потока ви да блокира съдържанието на Netflix, разгледайте нашия списък с най-добрите VPN мрежи, които работят с Netflix.

5. Ограничени часове за поддръжка на клиенти

Скрий моя IP има обслужване на клиенти. Има телефонен номер, функция за чат, формуляр за издаване на билети. И те го владеят ... между часовете от 9:00 до 16:00. от понеделник до петък.

поддръжка на клиенти по телефона

Нали знаете, през това бавно време, в което всеки има куп престой, за да разглежда със своя VPN.

Това очевидно беше сарказъм. Всъщност няма смисъл да имате поддръжка на клиенти само по време, когато по-голямата част от вашата клиентска база работи и не използва вашия продукт.

няма чат на живо

Тази функция за чат беше офлайн, така че я използвах, за да им изпратя съобщение, питащо за тяхното криптиране и протоколи за тунелиране на VPN или липсата на такива.

Все още не се чувам в продължение на няколко дни.

Скриване на моите IP разходи, планове и опции за плащане

Всички нови потребители могат да изпробват Скриване на моя IP за безплатна седемдневна пробна версия. Можете да получите достъп до пробния файл веднага, като изтеглите настолното приложение.

Разходи и начини на плащане

Платената им стандартна услуга струва $ 29,95. Това е една година служба, с лицензен код, който никога не изтича.

информация за лиценза

Тяхното първокласно обслужване е малко по-трудно да се намери. Не можах да осъществя достъп до него от главната страница на сайта им, което беше супер странно.

Скриване на моята IP VPN премиум услуга

Това е версията, която ви позволява да свържете до пет устройства. Ценовата структура на него обаче е причудлива.

Скриване на IP IP ценообразуването ми

Обикновено, когато поемете ангажимент за цяла година, имате значителен процент спестявания. Тук месечната разлика между една година и отмяна на месец до месец по всяко време е само четири цента. Така че моите големи общи спестявания за година ангажимент излизат на 48 цента.

Актуализация за февруари 2019 г.: Цената е коригирана в сравнение с последния път, когато я прегледах. Премиум месечният план сега струва $ 4,95 на месец.

начини за плащане

Има куп различни варианти за плащане. Те вземат Visa, Mastercard и PayPal, което е доста стандартно.

Обичам, когато VPN ви позволяват да използвате биткойн и други криптовалути като начин на плащане. Това е като допълнителна анонимна череша отгоре на това, което трябва да е сигурно изживяване. Така че, браво на този, Скрий моя IP.

Актуализация за февруари 2019 г.: Сега приемат две популярни криптовалути: Bitcoin и Litecoin.

Всички продажби идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Въз основа на нашия тест, може да се нуждаете от това.

Препоръчваме ли тази VPN?

Не.

Започна страхотно и много исках да ми хареса. Техните тестове за скорост, липсата им на течове, порой, превключвател за убийство, исках да хвърля парад за този продукт.

След това дойде списъкът на минусите.

Тяхната политика на сеч е страшни нива на сенчести. Един поглед към това беше достатъчен, за да разруши доверието ми в тази компания завинаги. Нещо повече, има проблем с алиансите за наблюдение. Това не е нещо, което трябва да се вземе леко.

Тогава нито един Netflix, обслужването на клиенти на непълно работно време и моят ужасен практически тест с тях, не изпратиха този продукт в nosedive.

От 78-те VPN, които прегледахме, класираме Hide My IP под номер 51.

Намерете най-добрите VPN услуги тук.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me