SecureVPN преглед

SecureVPN стартира наскоро през юни 2015 г. Той е собственост и се управлява от SecureVPN Inc., базирана в САЩ компания.


SecureVPN преглед

Към февруари 2019 г. те имат пет сървъра в пет държави.

Secure е дума, която повечето потребители ценят. В крайна сметка това търсим при използване на VPN. Но някак си губи смисъла си, когато всеки един твърди, че ИТ е най-сигурният на пазара.

Знаем, че могат да говорят, но в този преглед на SecureVPN ще разберем дали може да върви на разходката.

Преглед на защитен VPN

ОБЩО РАЙОН: 72
използваемост: Лесен за инсталиране и използване
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Някои правила за регистрация
Локация: 5 държави, 5 сървъра
ПОДДЪРЖА: Само по имейл, неясен отговор
TORRENTING: Позволен
НЕТФЛИКС: Деблокира Netflix USA
Криптиране / ПРОТОКОЛ: AES-256; OpenVPN
COST: $ 69.99 / год. Без гаранция за връщане на парите.
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.SecureVPN.org

Плюсове на SecureVPN

SecureVPN предлага безупречно приложение, което разполага с вграден превключвател за убийство. Сървър, който тествахме, работи с Netflix. И също така насърчават неограничени поредици.

Ето какво още можете да се насладите на използването им.

1. SecureVPN е бърз

Всички VPN връзки ще забавят скоростта ви в Интернет.

Но често си струва повишената сигурност, ако всичко, което жертвате, е няколко процентни пункта.

Тестваме скоростите на всеки VPN, който преглеждаме, свързваме се със сървъри в ЕС и САЩ и записваме отпадането на скоростта, за да Ви информираме дали компромисът си заслужава (или не).

Радваме се да съобщим, че SecureVPN поддържа висока скорост.

Тестът на ЕС беше далеч най-добрият, като скоростите на изтегляне спаднаха едва над 10%.

Тест за скорост на ЕС

Тест за скорост на ЕС

 • Ping: 42 ms
 • Изтегляне: 86.22 Mbps (11% по-бавно от 97 Mbps бенчмарк)
 • Качване: 28.78 Mbps (45.6% По-бавно от 53 Mbps бенчмарк)

Тестът на американския сървър беше малко по-смесен.

Скоростите за изтегляне бяха ОК, но скоростите за качване бяха почти 100% по-бавни от оригиналната връзка.

Тест за скорост на САЩ

САЩ тест за скорост

 • Ping: 223 ms
 • Изтегляне: 54.72 Mbps (43% по-бавен от бенчмарк от 97 Mbps)
 • Качване: 3.69 Mbps (93% по-бавно от 53 Mbps бенчмарк)

Силното представяне на SecureVPN в ЕС все пак им помогна да поставят 11-то най-бързо от над 70 VPN мрежи, които прегледахме.

2. Работи с Netflix

Netflix има големи парични договори с голям брой доставчици, които заявяват, че те могат да показват определено съдържание само в определени географски региони.

Например, наличното съдържание във версията на Netflix във Великобритания може да не е достъпно в САЩ.

За известно време това не беше голяма работа. Ако американец искаше да гледа съдържание във Великобритания, той просто влезе в VPN, свързан със сървър в Обединеното кралство, задейства Netflix и те бяха добре.

Тогава един ден това се случи.

неочаквана грешка

Оттогава Netflix обяви война на VPN, използвайки една от най-модерните системи за откриване на VPN в света, за да блокира достъпа.

Поради това VPN, който може успешно да избегне противодействието на Netflix, си струва теглото в злато.

Ето защо тестването на Netflix е една от ключовите точки в нашия процес на преглед. Избираме четири SecureVPN сървъра от VPN и ги тестваме, за да видим дали Netflix ще работи.

Един от тях работеше. Не е звездно. Но фактът, че всеки работи изобщо е плюс в тези тъмни поточни дни.

SecureVPN също предлага съвети по въпроса за Netflix в блог секцията на техния официален уебсайт, за да увеличите шансовете си за успех.

3. Позволението на торентите е разрешено

Torrenting ви позволява да изтегляте големи файлове при светкавични скорости. Това се осъществява чрез свързване към компютрите на други потребители и им позволявате да се свързват с вас.

Тази масивна мрежа използва ресурсите на всеки. Но също така идва с повишен риск.

Известно е, че киберпрестъпниците използват услуги за изтегляне, за да нахлуят в други системи, стигайки дотам, че да поемат дистанционно управление на вашия компютър.

Ето защо VPN-ите са идеални за торент. Допълнителният слой сигурност, който те осигуряват, поддържа вашата система в безопасност, което ви позволява спокойно да торент.

За съжаление много VPN мрежи не позволяват торент. Или силно го ограничават само до няколко сървъра.

SecureVPN ви позволява да използвате торент, но P2P прехвърлянето е позволено само чрез техния премиум пакет.

4. Лесен за инсталиране и използване

Бях много доволен от това колко лесно се изтегля, инсталира и използва този продукт. Целият процес, от щракването върху връзката за изтегляне до свързването към услугата, успешно се стартира в рамките на по-малко от три минути.

сигурна VPN връзка

След като беше инсталиран и готов за употреба, аз получих избор между пет сървъра в пет различни страни. Те са разположени в САЩ, Сингапур, Холандия, Люксембург и Индия.

Избрах холандския сървър и започнах.

сигурно VPN прекъсване

Както се очакваше, преходът беше безупречен и скоростта ми все още беше в приемливи граници. Видеоклиповете в YouTube се възпроизвеждат незабавно без никакво изоставане.

След това се свързах с Netflix. И това също работеше като чар. Като цяло, това приложение е силно препоръчително.

5. Вграден превключвател за убиване

SecureVPN включва вграден превключвател за убийство като допълнителен слой сигурност.

В случай на теч или какъвто и да е случай, при който връзката ви вече не е защитена, ключът за убийство се активира и автоматично прекратява сесията, преди вашият IP да бъде компрометиран..

Това не е нещо, което често ще забележите, след като го активирате. Но бъдете сигурни, че ще играе важна роля, когато ви е най-необходима.

SecureVPN минуси

Беше много да се хареса на SecureVPN.

Просто е твърде лошо, че този отзив не спира до тук.

Защото много от лошите проблеми, които видяхме, надделяват над добрите.

От сенчесто описание на техния софтуер за криптиране до регистриране на лична информация и лоша поддръжка на клиенти, тук има много неща, които ще ви накарат да направите крачка назад.

1. Записва част от вашите данни

На официалния си уебсайт SecureVPN описва себе си като „100% личен и безопасен, независимо къде се намирате“.

Декларация за поверителност на SecureVPNФалшиви стокови снимки, опитващи се да се преструват, че се интересуват от личния ви живот?

Звучи перфектно и когато вземете това по номинална стойност, бихте предположили, че компанията не регистрира вашата информация.

Но много VPN проследяват вашата активност и спестяват много от личните ви данни.

За да получите истинската история извън маркетинговата линия на компанията, трябва да имате търпение и да прегледате тяхната политика за поверителност.

информация, събрана от SecureVPN

Точно в горната част на това изображение можете да видите, че те събират вашата лична информация, включително вашия външен и вътрешен IP.

Това е форма на сеч.

Последният ред гласи, че те не регистрират вашия уеб трафик, но по-нататък по страницата има още един бит, който ми дава малко пауза.

SecureVPN разкриване

Веднага от прилепа, те казват „да, ние криптираме вашите данни…, но ако не работи, не е наша грешка.“ Този отказ да се възползват от тяхната VPN услуга е най-малкото..

Тогава е последният ред ...

Те не регистрират използването ви, но ще дадат на правителството данните за използването ви? Това е диво подвеждащо и ме изнервя.

Не благодаря.

2. Компетентност на САЩ (Алианс на 5 очи)

SecureVPN Inc е базирана в САЩ.

Обикновено може да мислите, че това е добро нещо. Не и когато става въпрос за VPN.

САЩ са основател на алианса за наблюдение на 5 очи. Това е десетилетие на споразумение за шпионаж между пет държави за споделяне на информация, която са получили.

компетентност

Оригиналните пет страни членки на алианса "5 очи" са:

 • Съединените щати
 • Обединеното кралство
 • Канада
 • Австралия
 • Нова Зеландия

Тъй като SecureVPN се намира в Съединените щати, те са принудени да се съобразят с всички и всички изисквания за надзор, които прави федералното правителство. Тогава САЩ са задължени да споделят тази информация с правителствата на тези четири други страни.

Дали вашето сърфиране е наистина сигурно и анонимно, ако пет различни правителства могат да имат достъп до него при поискване?

Особено когато SecureVPN не може дори да стои зад продукта си в политиката за поверителност?

3. Липса на прозрачност около протоколи & Encryption

SecureVPN е сравнително плътно за характеристиките на тяхното криптиране.

Нееднократно те заявяват, че това е „същата технология за криптиране като войската и банките.“ Комбинирайки техния сайт и друга информация, която можех да разкопая в мрежата, не открих нищо, което да се отнася до стандарта на криптиране, който използват..

криптиране на военен клас

Банките използват широк набор от стандарти за криптиране, както се изисква от тях по закон. Според блога за поверителност на данни на Townsend Security „Примери за тествани от индустрията и приети стандарти и алгоритми за криптиране включват AES (128 бита и по-висока), TDES (минимални клавиши с двойна дължина), RSA (2048 бита и по-висока), ECC (160 бита и по-висока) и ElGamal (1024 бита и по-висока). “

Това ме изнервя. Особено като се има предвид, че почти всички от най-добрите VPN мрежи, които разгледахме, ви казват точно какъв вид криптиране използват.

Чрез извършване на допълнително копаене успях да открия, че те използват OpenVPN протоколи, за да тунелират връзките си и обратно в стандарта за криптиране. Това е добро нещо, тъй като повечето експерти по сигурността са съгласни, че OpenVPN е най-добрият ви залог за безопасно сърфиране.

SecureVPN обаче не ви дава възможност да превключвате протоколи по желание. Макар OpenVPN да е отрасловият стандарт, той може да има трудности с някои iOS платформи или по-стари компютърни системи.

Предоставянето на вторична опция обикновено е добра идея, за да не отчуждавате редица потенциални клиенти.

4. IP течове & Открит потенциален вирус

Ролята на VPN е да създаде сигурна връзка, която ви позволява да сърфирате в мрежата безопасно и анонимно.

Добър на теория. И все пак, това не винаги се случва в реалността.

VPN не може да осигури сигурност поради течове на IP. С други думи, сигурността ви може да бъде подкопана, буквално изливайки данни извън вашата връзка и никога няма да разберете.

Течовете позволяват на вашия интернет доставчик да вижда реалния ви IP адрес, като на първо място се отхвърля цялата причина за VPN.

Това е огромен проблем, поразил много много продукти. Всъщност над две трети от разширенията на VPN Chrome страдат от течове на DNS.

Как работи VPN тунелът

Изтичане на DNS възниква, когато поради грешка VPN тунелът е заобиколен и компютърът ви комуникира директно с DNS сървър. Това разкрива истинското ви IP.

Инициатива WebRTC

WebRTC е чудесен инструмент, който подхранва напредъка на браузъра, но неговото присъствие може да разкрие вашия IP адрес, дори когато използвате VPN.

Всяка VPN, която преглеждаме, преминава през строг тест за течове, който включва шест различни изследвания.

Поставихме SecureVPN през същите тези тестове, и не се получи добре.

 • https://ipleak.net/ - Неуспешно
 • https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Пасиран
 • https://ipx.ac/run - Пасиран
 • https://browserleaks.com/webrtc - Пасиран
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - Неуспешно
 • https://dnsleak.com - Пасиран

Както можете да видите, проблемите бяха открити под формата на течове на DNS и IP.

DNS тест за теч на SecureVPN

Ако използвате SecureVPN, вашият IP може да не е толкова защитен, колкото си мислихте.

Ето изтичане на IP, което открихме при тестване на един от техните холандски сървъри:

Тест за теч на WebRTC

Това не е всичко, което открихме, за съжаление.

Също така поставихме техните инсталиращи файлове през VirusTotal.com и получихме едно предупреждение.

VirusTotal предупреждения за SecureVPN

Това би могло да бъде фалшив позитив с цялата честност. Но свържете това с известни течове на IP и това е тревожна тенденция.

5. Ограничена поддръжка на устройства

SecureVPN гордее, че услугите му са използваеми във всички мрежи и устройства.

SecureVPN съвместимост

Изглежда обаче, че това включва само мобилни и десктоп платформи.

Това оставя цял участък от пазара, който е несъвместим извън кутията.

Чудесно е, че SecureVPN е наличен на Windows, Mac, Android и iOS. Но би било по-добре, ако може да се използва на рутери, игрални системи, пожарни телевизори, Chromecast, Roku, Apple TV и други умни устройства, които се свързват с телевизор.

6. Ограничени сървъри & Основните функции

SecureVPN има само пет сървъра в пет държави. Тъй като повечето VPN имат стотици сървъри в десетки страни, това се чувства малко ограничено.

SecureVPN осигурява следното

Говорейки за лимити, има безплатна версия на SecureVPN, но има крайни ограничения. Можете да сърфирате анонимно, но имате месечен лимит за трансфер на данни от 1000 Mb и отделните сесии не могат да надхвърлят 20 минути.

Безплатната версия ще ви осигури само една връзка наведнъж, но премията предлага пет.

Достъпът до функциите на P2P е заключен и в премията.

Безплатната версия изглежда полезна, ако просто искате да проверите имейла си или да направите леко браузване, докато сте свързани с обществен wifi. В противен случай е изключително ограничен.

7. Поддръжка на клиенти само по имейл & Неясни отговори

SecureVPN използва контактна форма на техния уебсайт за всички въпроси за обслужване на клиенти.

SecureVPN поддръжка на клиенти

Простотата е добра, но не съм голям в поддръжката само по имейл. В някои случаи е добре. Но почти невъзможно да се водят последващи разговори, които често могат да закъснеят за няколко дни.

Ето какво искам да кажа.

Написах един доста прост въпрос, допълнително питащ за мистериозното им „криптиране от военна степен“.

Поддръжка на SecureVPN

Единадесет часа по-късно получих отговор. Това не ми хареса.

Сигурен VPN отговор

Елена от отдела за поддръжка на клиенти на SecureVPN отговори на половината от въпроса ми. Тя говори малко за техните протоколи, но моето разследване за техния неясен софтуер за криптиране остана напълно недокоснато.

Отговорът им беше отхвърлящ и бавен. Което означава, че трябва да чакам дни, за да получа отговор, който трябва да отнеме две секунди.

SecureVPN Разходи, планове, & начини за плащане

SecureVPN разходи

SecureVPN предлага безплатна услуга, която е перфектна, ако просто тествате услугата.

Предоставя достъп до тяхната SecureVPN, не включва скоростно дроселиране, дава ви пълен достъп до уеб и VoIP услуги, но ограничава вашето време и суми за трансфер на данни.

Техният премиум пакет включва много допълнителни неща. Получавате всичко от безплатния пакет, плюс P2P прехвърляне на файлове, неограничени сесии / данни, пет връзки и сравнително скъпа цена.

Само с пет сървъра е малко трудно да се оправдае със 7,99 долара на месец. Не, когато толкова много други VPN сървърни паркове 10 пъти по-големи от тези са за по-малко.

Що се отнася до опциите за плащане, то е ограничено. САМО предлагат поддръжка на PayPal. Не се приемат традиционните обработки на кредитни карти или криптовалути.

SecureVPN отстъпка

Трябва да се отбележи, че изглежда има разминаване по отношение на цената на годишния им план. В по-ранния екран той бе посочен като $ 69.99, а тук той е $ 49.99. Така че има повече несъответствия.

Първоначално смятахме, че сме пропуснали гаранцията за връщане на парите. Сигурно някъде е на сайта им. Всяка VPN, която прегледахме досега, предлага някаква политика за възстановяване.

Но не и SecureVPN.

Вместо това, ние трябваше да преминем докрай през техните Общи условия, за да прочетем финия шрифт.

Първо, те казват, че потребителите признават, че компанията може да бъде изключена по някаква причина и по всяко време. Това не е много обнадеждаващо.

След това продължават да казват, че докато ще ви уведомят 30 дни, „Абонатите няма да имат право на предварително оценено, частично или пълно възстановяване в случай на спиране.“

По принцип сте прецакани.

Още една лоша новина? Последният път, когато тези условия бяха актуализирани, беше 2015 г. Yikes. Значи знаете, че са страхотно остарели. GDPR всеки?

Препоръчвам ли SecureVPN?

Не, аз не.

Жалко е, че не препоръчвам този продукт, защото той работи много добре. Притесненията, които имаме, надделяват над опита.

Записването и течовете от всякакъв вид винаги ще ви накарат да се досетите. Няма значение колко добре работи дадена система, ако запазвате моята информация или изтичате моя IP адрес, тогава вие се проваляте в основната задача на VPN.

Цялата тайна тишина за тяхното криптиране също е тревожна. Те не само излизат от пътя си, за да не ви кажат спецификациите му на уебсайта, но след това, когато попитате служител за това, те са уклончиви

Тогава е цената. Има много по-добри VPN-та там за по-малко пари. Имаше голяма скорост и работеше добре с Netflix и торент, но за мен това все още е пас.

От 78 VPN мрежи, ние оценяваме SecureVPN на номер 67 като цяло.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me