Преглед на VPN на Browsec

браузър vpn преглед

Browsec VPN обещава много за своите потребители. Достатъчно смело е да отправяте твърдения, че скоростите достигат до 100 Mbps, без да се жертва на сигурно, частно сърфиране в интернет.

Искът е добър и добър.

Но след като го прегледахме лично, продуктът показва значителни недостатъци като неговата действителна скорост, законова компетентност и цялостна употреба.

Не ме разбирайте погрешно, Browsec има много здрави функции, които си струват парите.

И все пак колко сигурна е къща с дебели стени, когато вратите й никога не се заключват?

Browsec е добра VPN услуга, която за съжаление е обект на три критични проблема. Струва ли си парите? Е, за това ще говорим в този отзив.

Обзор на VPN на Browsec

ОБЩО РАЙОН: # 49 от 78 VPN
използваемост: Лесен за използване и настройка
ЛОГ ФАЙЛОВЕ: Няма политика за регистрация
Локация: 36 страни, 400 сървъра
ПОДДЪРЖА: Добра клиентска поддръжка
TORRENTING: Не работи
НЕТФЛИКС: Блокира Netflix САЩ
Криптиране / ПРОТОКОЛ: 256-битов AES; IPSec & HTTP прокси
COST: $ 39.99 / год
ОФИЦИАЛЕН САЙТ: www.Browsec.com

Browsec Pros

1. Без течове и без вируси

Да започнем със сигурността.

Поставих Browsec чрез серия от тестове, за да проверя дали изтича моя IP адрес, DNS или WebRTC. Всички се върнаха чисти.

Например холандският сървър никога не е излагал истинския ми IP адрес:

Тест за теч IP адрес BrowsecVPN

И DNS адресът се върна чист също:

Тест за теч DNS BrowsecVPN

Browsec премина този тест за сигурност без нито една крачка. Сигурната връзка означава, че истинското ви местоположение е безопасно и можете да използвате обществен Wi-Fi, без да се страхувате хакери да влязат в системата ви. Съхраняването на вашето истинско местоположение скрито също означава, че можете да „деблокирате“ съдържание, което иначе е недостъпно във вашата страна.

Не са открити вируси

VriusTotal Scan Browsec

За щастие, влакът, носещ добри новини, също не спира. Пуснах инсталационните файлове на Browsec чрез сканиране на VirusTotal и установих, че и той е чист.

Така че не е нужно да се притеснявате за каквато и да е рекламна технология (или по-лошо) по невнимание да открадне вашата лична информация.

2. Няма политика за записване на журнали

Политика за регистрация на BrowsecVPN

Поверителността ви е толкова добра, колкото и политиката за поверителност на VPN.

Политиката за поверителност на Browsec допуска събирането на някои данни, но тя съхранява повечето от действителните данни за използването (като сайтовете, които посещавате, неща, които изтегляте и т.н.) в съвкупност, което означава, че всички дейности на потребителите, за да може вашите да бъдат дешифрирани..

Лошата новина е, че Browsec все още може да предаде личната ви информация, ако те са задължени по закон. Но това е доста често срещано сред някои политики за поверителност и често зависи от законите на родните държави (ще стигнем до това след няколко минути).

3. 36 локации с 400 сървъра и отглеждане

местоположения на сървъра BrowsecVPN

Броят на сървърите и количеството налично местоположение предлага много място за гъвкавост и различни функции. Това е така, защото някои медии като Netflix и Hulu предлагат различни продукти от едно място на друго.

Сега Browsec има безплатна версия. Тази версия предлага само 4 места:

 • Холандия
 • Сингапур
 • НАС
 • Великобритания

Премиум версията, от друга страна, има 36 сървърни местоположения, за да изберете от включените в списъка по-горе. Browsec твърди също, че общият му брой сървъри расте. Това може да предложи повече място за различни мрежи. Потребителите на Browsec ще трябва да изчакат споменатия растеж, но наличният брой вече е доста добър.

4. 2 от 6 места Разблокиране на Netflix

Меню на Netflix BrowsecVPN

Използването на VPN за заобикаляне на законите за гео ограничения, използвани да бъдат лесни. Запуснете сървър във всяка страна, която искате, изтеглете Netflix и гледайте тяхното съдържание.

За съжаление стрийминг услугите се разшириха. Всъщност повечето тествани VPN вече не работят с услуги като Netflix.

За щастие, Browsec спря тази тенденция. Тествах Netflix на шест различни сървъра и установих, че двама работят:

 • САЩ Запад 
 • Южна Кореа 
 • НАС
 • Белгия
 • Франция
 • Хонг Конг 

Ето какво обикновено виждате, когато не работи (за сравнение):

Netflix американски сървър BrowsecVPN

За достъп до Netflix трябва да използвате браузъра си

Browsec няма настолна версия на приложението си. Той е достъпен само за iOs, Android, Firefox, Opera и Chrome. Последните три версии са само разширение.

Това означава, че ако искате да използвате Browsec за достъп до Netflix, ще трябва да използвате браузъра си, за да го направите.

5. Военно-степенно шифроване

Browsec използва два типа протоколи за тунелиране:

 • IPsec с AES256 (военно криптиране)
 • HTTP прокси

Техният IPsec по подразбиране не е толкова силен като OpenVPN, но е значително по-сигурен от по-старите протоколи като PPTP.

Разширенията на браузъра на Browsec използват HTTP Proxy. Леката му природа улеснява достъпа и запазва същото ниво на криптиране като TLS протокол.

6. Познаваема поддръжка на клиенти

клиентска поддръжка BrowsecVPN

На първо време Browsec не предлага стабилна база знания или често задавани въпроси, като някои VPN компании.

Те също нямат наличен чат на живо.

Това предизвика известна загриженост в началото.

За щастие, поддръжката им по имейл беше бърза и познаваема.

Можете да се свържете с техния екип за поддръжка чрез иконата, разположена в долния десен ъгъл на всяка страница на уебсайта им или чрез тяхната страница за обратна връзка.

Вие предоставяте своя имейл адрес, въпроса си и всички свързани файлове. Това е.

В моя случай чаках само малко повече от час, преди да ми отговорят. Зададох им куп въпроси и те ми дадоха категорични отговори. Те разширяват отговорите си, което помага да се премахне необходимостта от допълнителни въпроси.

7. Лесна настройка и използваемост

Ползваемостта на Browsec е доста добра.

Първо, инсталирането на VPN разширение на вашия браузър отнема само няколко кликвания. След като го настроите, можете да влезете и да започнете да използвате тяхната защитена мрежа.

Интерфейс BrowsecVPN

Те ви позволяват да променяте местоположението на сървъра само когато го активирате или като щракнете върху „Защитете ме“.

Browsec също има функция „Smart Settings“. Това ви позволява да скриете самоличността си, когато посещавате определени уебсайтове.

Единственият недостатък е, че не можете да превключвате протоколи, защото в приложението няма вградена функция.

8. Няма нужда от функция Kill-Switch

Превключвателят за убийства позволява на VPN да прекъсне вашата интернет връзка винаги, когато сървърната му мрежа се понижи. Това ви пречи да несъзнателно използвате интернет в уязвима позиция.

Попитах екипа за поддръжка на клиенти дали Browsec има функция за превключване на убийствата или не. Това беше техният отговор:

Kill-превключвател BrowsecVPN

Ето каква е думата им:

Превключвателят за убийство е идеален за всички базирани на приложения VPN мрежи като ExpressVPN или NordVPN. Въпреки това, тъй като се свързвате чрез браузър в Browsec, той не ви е нужен, защото самият браузър ще се изключи, ако загубите връзка.

Противопоказания на Browsec

1. Бавна скорост на свързване

Browsec твърди, че предлага скорост до 100 Mbps, когато е свързана.

Въпреки това, след като всъщност ги тествах, тази похвала се оказа невярна.

Това е моята основна скорост на свързване без използване на Browsec:

тест за скорост без BrowsecVPN

 • Ping: 22 ms
 • Изтегляне: 53.28 Mbps
 • Качване: 49.35 Mbps

За този тест използвах шест произволни сървъра:

 • НАС
 • САЩ Запад
 • Великобритания
 • Холандия
 • Хонг Конг
 • Япония

От всички тях хонконгският сървър излезе на върха. Въпреки че скоростта на изтеглянето му беше ужасна, качването не беше:

тест за скорост Hong Kong BrowsecVPN

 • Ping: 64 ms
 • Изтегляне: 10.13 Mbps
 • Качване: 48.52 Mbps

Проблемът с бавните скорости като тези е, че въпреки че бихте могли да поточно предавате Netflix на теория въз основа на работещите два сървъра, вероятно ще имате закъснения и други проблеми с производителността.

2. Липса на прозрачност

Browsec няма страница „за“. Освен това не съдържа никаква информация за това къде се намира. Единственото, което ще научите за услугата е, че тя е базирана на Русия.

Това ли е причина за притеснение? да и не.

Липсата на прозрачност за нейния произход може да означава, че той цени и защитава данните на своите потребители въз основа на законите на своето правителство. Ето защо.

3. Намира се в Русия

BrowsecVPN Русия Електронна поща за местоположениеИзображението е взето от поддръжката им по имейл, когато попитах за местоположението на BrowsecVPN.

Има причина най-добрите премиум VPN като ExpressVPN да се намират извън разузнавателния съюз „Очи“. 14-те държави в алианса Eyes работят заедно, за да вземат каквито данни искат от интернет доставчиците и някои доставчици на VPN, разположени в техните граници - без дори вие да знаете.

Browsec не е със седалище под 14-те очи. Browsec обаче се намира в Русия. И имат свои строги закони за онлайн цензура.

Русия непрекъснато следи онлайн активността, което е лоша новина за всеки доставчик на VPN, разположен под тях.

Гарантира ли това, че Browsec предава информация на потребителите на руското правителство? Не точно. Но по дефиниция те също няма да се борят много.

4. Няма приложение за десктоп

Разгледайте VPN версии

Browsec е наличен само за iOS, Android, Chrome, Mozilla Firefox и Opera. Но това е само чрез браузъри, а не приложения. Това е една от причините Browsec да не работи в Windows.

Това е лошо по много начини, защото:

 • Не обхваща порой.
 • Всички приложения, които са извън браузъра ви, не са безопасни.
 • Не е съвместим с TOR.
 • Тя позволява 5 едновременни връзки.
 • Не е съвместим с рутер.

Можете също да забравите за безопасни, анонимни торенти или проблеми, свързани с използването на вашата честотна лента. Изтеглянето на торент файл се извършва извън вашия браузър.

Ако искате да гледате Netflix, пак можете да го направите, но се уверете, че е в браузъра ви. Забравете за самостоятелното приложение, което можете да получите в Windows.

И накрая, използването на Browsec с TOR или чрез вашия рутер не е възможно. Техният екип за подкрепа потвърди това.

Преглеждане на методи за плащане, планове и възстановяване на средствата на Browsec

планове за плащане BrowsecVPN

Browsec има прости планове за плащане. Те предлагат само два плана:

 • Месечно - $ 4,99 ($ ​​60 / година)
 • Годишно - $39.99

Годишните планове се оценяват на конкурентни цени, само на нива под NordVPN.

Начините за плащане на Browsec обаче са доста ограничени:

 • Кредитна карта
 • PayPal

Ако искате да купите Browsec, но не сте сигурни дали си струва да опитате, можете да изтеглите безплатната му версия.

Недостатъкът на безплатната версия на Browsec обаче е, че тя ограничава много функции като:

 • Скоростта на връзката
 • Стабилността на връзката
 • Броят на сървърните местоположения, които можете да използвате.

Декларация за възстановяване на средства на Browsec

политика за възстановяване на средствата BrowsecVPN

Ако сте закупили Browsec, но искате да го анулирате, услугата предлага 7-дневна политика за връщане на пари.

Можете да прекратите абонамента си чрез акаунта си в уебсайта им само с едно кликване.

От друга страна, искането за възстановяване на средства изисква от вас да изпратите имейл на техния екип за поддръжка ([имейл защитена]) от правилния имейл на акаунта. Вие също трябва да посочите часа за дата и доставчик на плащания, използвани за получаване на по-бърз отговор.

Препоръчвам ли Browsec?

Не.

Лично аз мисля, че можете да се справите по-добре от Browsec. Но и аз не предлагам да го разчитате.

Browsec предлага много солидни функции като криптиране от военна степен, голям брой сървъри, страхотна поддръжка на клиенти и достъп до Netflix. Това става още по-добре с нелепо-опростената му настройка и употреба.

От страната на разговора имате негативи като бавната скорост на връзката, ограниченията на браузъра и факта, че се намира в Русия. Плащането за VPN услуга означава, че цените вашата поверителност в интернет. Същата стойност се изхвърля през прозореца, ако правителството за защита на личните данни управлява VPN.

Ако планирате да купувате Browsec, препоръчвам ви да помислите да го направите в бъдеще, когато те имат налична версия за настолни компютри.

Послепис Винаги ме интересуват потребителските отзиви, така че ако преди сте използвали Browsec, оставете отзив! Уведомете ни, ако опитът ви съвпада с нашия. 

Добавете свой собствен отзив: 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me