Относно / Контакт

Роб Мардисалу - съосновател & Редактор зад TheBestVPN

Роб МардисалуРоб Мардисалу е съосновател и редактор на TheBestVPN.com. Роб работи по преглед, проучване и управление на целия екип от около 10 писатели / изследователи на свободна практика зад TheBestVPN.com.

Роб пише ръководства за VPN и статии с практически указания в TheBestVPN.com.


Хауърд Постон

Хауърд Потон - технически изследовател зад TheBestVPN

Хауърд Постон е един от нашите тестери за сигурност на свободна практика зад някои от по-техническото съдържание, на което може да се натъкнете на нашия сайт. Той тества VPN за наличие на дупки за сигурност & недостатъци на поверителността.

В момента той работи върху тестване на iOS и Android VPN рамки.

Джон Мейсън - Псевдонимният съосновател / издател на TheBestVPN (минало)

Необходими са старателни усилия и изследвания, за да се поставят безпристрастни рецензии и изследвания / експозиции, които публикуваме в TheBestVPN.com, а някои от нашите писатели и изследователи биха предпочели да останат анонимни.

Джон Мейсън беше псевдонимът, под който TheBestVPN.com се управляваше известно време. Съдържанието и изследванията, създадени от някои от нашите писатели, които предпочитат да останат анонимни, също са публикувани под псевдонима на Джон Мейсън.

форма за контакти

Като алтернатива можете да се свържете с нас във Facebook @thebestvpncom.

Екипът ни е базиран в целия свят, но ние сме със седалище в Естония, Талин.

И какво ще правим & как го правим?

  • Преглеждаме VPN доставчиците. Нашият процес на преглед е доста лесен. Ние купуваме премиум версията, инсталираме я, тестваме скоростта й, съвместимостта с Netflix, вижте дали има IP / DNS течове или вируси, прочетете техните правила за регистрация, проверяваме тяхната компетентност и ги класираме съответно.
  • Тестваме VPN & други приложения за поверителност на дълбоко техническо ниво с помощта на един от нашите тестери за проникване.

Можете да прочетете повече за нашия процес за преглед тук.

Разкриване на филиал: Ако решите да закупите чрез някоя от връзките през нашия сайт, може да получим комисионна.

„Как мога да оставя преглед на VPN?“

Ще се радваме да чуем вашия честен и безпристрастен преглед на доставчици на VPN. Просто попълнете този формуляр, за да ни уведомите какво мислите - добро ИЛИ лошо. Не всички отзиви се публикуват, така че се уверете, че вашият отзив е уникален и полезен за нашите посетители.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me