SpyOFF VPN áttekintés

spyoff honlap

A Sareta S.r.l., egy 40 fős vállalkozás San Marino államában, létrehozta a SpyOff-ot, egy virtuális magánhálózatot, amelynek célja egy valóban anonim böngészési élmény létrehozása..

Papíron a SpyOff mindent megtalál, amit a VPN-ben keres.

Azt állítják, hogy nem naplózza az Ön adatait, támogatnak számos fejlett VPN protokollt / titkosítási szabványt, és a termékbe beépített kiegészítő biztonsági funkciókkal is rendelkeznek, amelyek mindenkor védettek..

De milyen jó ez a gyakorlatban?

Ezt tudjuk megtudni a SpyOff VPN áttekintésben. Ezt a terméket gyakorlati teszteléssel boncoltuk fel, felmérve annak általános használatának hatékonyságát, sebességét, ügyfélszolgálatát, biztonságát és egyebet.

A SpyOFF VPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: 40
Használhatóság: Felhasználóbarát felület
NAPLÓFÁJLOK: Szürke terület
HELYSZÍNE: 24 ország, 300 szerver
TÁMOGATÁS: Rossz ügyfélszolgálat
torrentezés-: Engedélyezett
NETFLIX: Feloldja a Netflix USA streamingjét
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES titkosítás; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
KÖLTSÉG: $ 5.60 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.SpyOFF.com

SpyOFF VPN profik

A SpyOFF-nak nagyon sok tetszik.

A fő megfigyelő szövetségek joghatóságain kívül helyezkedik el, néhány áthatolhatatlan biztonsági protokollt használ, és néhány Netflix szerver blokkolását is képes feloldni. Párosítsa ezt a torrent és a felhasználóbarát alkalmazás segítségével, és megvan a szilárd VPN képei.

Merüljünk a jóba.

1. San Marino joghatóság

A felügyeleti szövetségek alááshatják a VPN-t. Jelenleg 14 nemzet ötvözi kémiai információit, és három fő szövetséget alkot.

A SpyOFF San Marinóban található, amely egy apró, az olasz félszigetről faragott földrész. Amikor ezt meghallja, akkor azonnal feltételezheti, hogy a SpyOFF a 14 Eyes Felügyeleti Szövetség joghatósága alá tartozik..

De tévednél.

San Marinót „mikroállamnak” tekintik, amely saját szuverenitással rendelkezik.

spyoff szerver helyei

Mit jelent ez??

Megosztják az olasz nyelvet és kultúrát, ám az ország legtöbb törvényének, ideértve a megfigyelést és az adatok megőrzését, a legtöbb törvény nem.

San Marinóban a jogrendszerükben nincs olyan törvény, amely arra kényszerítené a társaságot, hogy tegye közzé ügyfeleinek adatait. Valójában San Marino végrehajtja a kettős büntetőjogi törvényt a külföldi bíróságoktól származó információkérésekre vonatkozóan. Ez azt jelenti, hogy a petíció csak akkor fogadható el, ha a kérdéses bűncselekményt legalább egy év börtönbüntetés fenyegeti..

Ez meglehetősen biztonságban tartja Önt a kormányzati kémkezelési erőfeszítésektől, és mivel a SpyOFF nem birtokol semmilyen naplóinformációt, akkor semmi nem fordulhat elõ még kérés esetén sem..

Ez nem azt jelenti, hogy a naplózási politikájuk tökéletes. Erre a hátrányok részben jutunk el.

2. Biztonságos protokollok és titkosítás

A SpyOFF számos különféle protokollt használ, köztük az OpenVPN-t, a protokolljáték vitathatatlan mesterét..

kémprogramok és titkosítási képernyő

Az OpenVPN mellett PPTP és L2TP / IPsec protokollokat kínálnak. Mind az OpenVPN, mind az L2TP / IPsec a legmodernebb AES-256 bites titkosítással fut, amely az összes titkosítási szabvány mack-apja.

Ez a titkosítási szint olyan kormányzati ügynökségek által, mint az FBI és az NSA. Ha képes megóvni az orosz hackereket, könnyedén meg tudja védeni a torrentokat.

A SpyOFF három kategóriába sorolja a protokollokat.

 1. Ultra biztonságos: Ez a legfejlettebb és legbiztonságosabb út. OpenVPN-t és AES-256-at használ, hogy a lehető legbiztonságosabb legyen.
 2. Kiegyensúlyozott: Ez L2TP / IPSec-et használ, párosítva az AES-256-tal. Ez gyorsabb, mint az OpenVPN, mivel a nagyobb biztonság érdekében kisebb teljesítményre van szükség. Ennek ellenére továbbra is használja az AES-256-ot, tehát ha viszonylag magabiztos a használt hálózatban, ez hatékony és biztonságos lehetőség lehet..
 3. Magassebesség: Ez az opció a biztonságot áldozza fel a sebesség érdekében. Ez messze a leggyorsabb, de PPTP protokollokat és AES-128 Bit titkosítást használ. Nem csak a titkosítás gyengébb, de a PPTP is nagyon elavult, és három perc alatt is feltörhető.

Nem vagy bekapcsolva egybe a választásod után, ezért nyugodtan mozoghat közöttük. Ha otthon vagy, kipróbálhatja az alacsonyabb biztonsági módok egyikét. Ha csatlakozik egy magas szintű biztonsági kockázathoz, például a nyilvános wifi-hez, feltétlenül használja az OpenVPN-t.

3. Megengedett a torrenting

A torrent bekapcsolásakor más felhasználók számítógépéhez kapcsolódik, hogy darabonként töltse le a nagy fájlokat. Ennek egy viszonylag egyszerű és biztonságos rendszernek kell lennie, de a számítógépes bűnözők már elkezdték használni a számítógépéhez való távoli hozzáféréshez.

A VPN-hez való csatlakozás védi a számítógépes támadástól. Kivéve, hogy csak néhány VPN működik hibátlanul a torrenttal.

Hol esik a SpyOFF??

Valahol a közepén.

Néhány kiszolgálóra korlátozják a VPN-hozzáférést. Kínzóképességüket 2018 májusában teszteltük.

kémkedés és kínzás

Megkíséreljük letölteni Martin Luther King, Jr. híres „Van egy álmom” beszédet audio formátumban. A letöltés megkezdődött, és gyorsan zajlott akadály nélkül.

4. A Netflix-szel dolgozott

2016 előtt a VPN áldozat volt, amikor a földrajzilag blokkolt Netflix tartalmakhoz való hozzáférés a világ minden tájáról.

Valaki Franciaországban csatlakozna a VPN-hez, kiválaszt egy szervert az Egyesült Államokban, és fellendülve korlátlan tartalmat néz..

Nos, Netflix elkapta ezt a játékot.

2016 egyik sötét napján a VPN-felhasználók bejelentkeztek, és szembeszálltak egy végzet fekete képernyőjével.

netflix streaming hiba

A Netflix felszabadította a világ egyik legfejlettebb VPN-blokkoló rendszerét, hogy megállítsa a VPN-felhasználókat a nyomon. Megkezdődött a Netflix VPN tilalma.

Ennek ellenére számos VPN-nek sikerült megkerülnie a Netflix blokkoló erőfeszítéseit. Nem csak a használt VPN-től függ, hanem attól is, hogy melyik szerverhez kíván hozzáférni.

Kipróbáltuk a SpyOFF négy szerverét, és örömmel tapasztaltuk, hogy a négy közül az egyik teljesen feloldotta a Netflix szolgáltatást. A kérdéses szerver székhelye az Egyesült Államokban volt. A szervereket teszteltük az Egyesült Királyságban, Kanadában és Hollandiában is, de ezek mindegyike kivonult.

Ez a SpyOFF-ot olyan nehéz ütők társaságába helyezi, akik szintén sikerült megkerülni a Netflix tilalmát, például az ExpressVPN.

5. Felhasználóbarát alkalmazás

A VPN-kliensnek nem kell bonyolultnak lennie.

Persze, hogy bonyolult munkát végez, de olyan könnyű letölteni, telepíteni és használni kell, hogy a számítógépes ismeretek nélküli nagymamának ne legyen probléma bekapcsolással..

Nem mindig ez a helyzet. Néhány VPN-t hihetetlenül nehéz használni, vagy váratlanul összeomlik.

A SpyOFF azonban egyszerűvé teszi a dolgokat.

A telepítés a felhasználói műszerfalon történik, miután bejelentkezett a felhasználónevével és jelszavával a hivatalos webhelyen. Válassza ki, hová kívánja letölteni a fájlt, és távolról is.

spyoff telepítő képernyője

Nagyon lenyűgözött, hogy milyen gyorsan töltöttem le az alkalmazást a laptopomra, amely a Windows 10 operációs rendszert futtatta. Olyan gyors volt, hogy még egy esélyt sem tudtam bepattintani róla..

A letöltés után az alkalmazás megnyílt. Mielőtt a bejelentkezési képernyőre vitt volna, áttekintette a SpyOFF néhány funkcióját.

spyoff csatlakozni a vpn 1 kattintási képernyőhöz
spyoff smart connect képernyő

Ezután be tudtam jelentkezni felhasználónevemmel és jelszavammal.

spyoff alkalmazás bejelentkezési képernyője

Ez eljutott a SpyOFF fő képernyőjére, ahol könnyedén kiválaszthattam a szervert és csatlakozhattam. A Smart Connect szolgáltatást arra is használhatja, hogy automatikusan csatlakozzon a leggyorsabb szerverhez.

A spyoff alkalmazás vpn képernyőn nem elérhető

Miután kiválasztottam szerveromat (Kanadában, nem?), A szolgáltatás másodpercek alatt csatlakozott.

spyoff alkalmazáshoz csatlakoztatott képernyő

Miután bejelentkeztem, viszonylag egyszerűen tudtam böngészni. Kevés volt a hiányzás és a helyek megváltoztatása egyszerű volt. A SpyOFF nem korlátozza a szerverváltás lehetőségeit, tehát csak egy egyszerű kattintás, és elindulsz a világ más sarkához..

6. Beépített gyújtáskapcsoló

Mindig nagyszerű látni, hogy egy szolgáltatás beépített gyújtáskapcsolót használ.

A gyilkos kapcsoló érzékeli a DNS-szivárgás jelenlétét, amely potenciálisan leleplezheti az eredeti IP-jét. Amint ez megtörténik, a kapcsoló aktiválódik, és a rendszer automatikusan leválasztja a kapcsolatot.

spyoff kill kapcsoló magyarázata

Nincs VPN-nek DNS-szivárgása, de ezek megtörténnek. És ha / mikor történnek meg, soha nem tudhatná. A 100% -os védelem egyetlen módja a gyilkos kapcsoló, és a SpyOFF megadta neked ezt a további védelmet.

7. Tisztességes szerverpark

Gondoskodni szeretne arról, hogy a használt VPN kiszolgálók széles választékával rendelkezzen.

A SpyOFF első alkalommal történő áttekintésekor nem voltunk ragadtatva a kiválasztásukról. Abban az időben csak 395 szervert kínáltak. Bár ez soknak tűnik, ez semmi, összehasonlítva a több ezer szolgáltatással, mint például a NordVPN. Ráadásul a szervereik kb. 25 országban vannak eloszlatva, elsősorban Észak-Amerikában és Európában.

Azóta nagy változtatásokat hajtottak végre.

A SpyOFF jelenleg több mint 1000 szerverrel rendelkezik 40 különböző országban, hat kontinensen. (Sajnálom, Antarktisz, nincs NetFlixed)

Ez jelentős javulás, és üdvözöljük a SpyOFF-ot a nagy frissítésért.

Szép munka!

SpyOFF VPN Cons

Van egy felhasználóbarát alkalmazásunk biztonságos joghatósággal, egy nagy szerverparkkal, egy gyilkos kapcsolóval és kiváló biztonsági protokollokkal.

Mi lehet baj?

Néhány dolog, valójában.

Légy mély lélegzetet, és szitáljunk át a rosszon.

1. Kérdéses naplózási politika

A SpyOFF nem naplózza az Ön adatait, szóval mit csinál ez a con szakaszban?

Hazudnak?

Nem, valóban úgy találtuk, hogy naplózási politikájuk felfelé és felfelé van. Hihetetlenül hosszú és unalmas adatvédelmi politikájukon átestem, hogy megbizonyosodjak róla. (Amit én mindenkinek csinálok!)

Adatvédelmi irányelvek

Szóval hol jön a csapás?

Kiderült, hogy a SpyOFF nem egyenesen a szervereik. Bíznak abban, hogy harmadik felek bérbeadják a hozzáférést, és újra eladják azt Önnek.

Ez nem ritka a VPN-világban. Valójában azt találtuk, hogy sok VPN-társaság játszik ezt a megtévesztő játékot.

Tehát fogalmam sincs, ki férhet hozzá az Ön adataihoz, amikor csatlakozik ezekhez a szerverekhez. A SpyOFF nem jelentkezik téged, ennyi biztos. De ki mondja, hogy ezek a többi szolgáltatás nem bírja az Ön adatait?

Elfogadhatunk néhány szürke területet, de ez kissé túl szürke.

2. Lassú sebesség

Két gyorsteszttel futtattuk a SpyOFF-ot, és úgy döntöttünk, hogy a legjobban kihívják őket a „Nagy sebesség” opcióval.

A SpyOFF szerint ennek a legnagyobb sebességű eredményt kell elérnie.

Vagy így gondoltuk.

Amikor a por leülepedett, a SpyOFF a sebesség szempontjából a 78 VPN közül nem tudott 54. helyet magasabbra tenni. Egyáltalán nem nagyszerű show. Nyilvánvalóan nem elég ahhoz, hogy felállítsuk a leggyorsabb VPN-ek listáját.

A letöltésnél 98 Mbps referencia-sebességgel, a feltöltéskor pedig 53 Mbps referencia-sebességgel kezdtük.

Csatlakoztunk a SpyOFF szerverhez mind Hollandiában, mind az Egyesült Államokban, és rögzítettük az eredményeket.

Így viselkedett Hollandia:

spyoff Hollandia sebességteszt

Holland szerver eredmények:

 • Ping: 53 ms
 • Letöltés: 49 Mbps
 • Feltöltés: 37 Mbps

A leggyorsabb, hogy elveszti a referencia-sebesség 50% -át.

A dolgok még rosszabbá váltak, amikor teszteltük az amerikai szervert.

spyoff minket sebesség teszt

Amerikai szerver eredmények

 • Ping: 113 ms
 • Letöltés: 17 Mbps
 • Feltöltés 13,15 Mbps

yikes!

Ez több mint 70% -os lelassulás volt.

Ne feledje, hogy ez volt a korlátozott védelemmel ellátott „nagy sebességű” opció, tehát mi kell történnie, ha új biztonsági funkciókat készít és használja az OpenVPN-t?

3. Alacsony eszköz-kompatibilitás

A SpyOFF támogatja a Mac, Windows, Android, iOS és Linux platformokat. Ez meglehetősen befogadó, de nem elég.

Van némi útválasztó-támogatás, de a régi útválasztókhoz nem. A VPN FlashRouter megvásárlásához sok pénzt kell kinyitnia a pénztárcáját és a villát.

Csak így biztosítható az intelligens otthoni technológiák védelme. A televízióknak, játékkonzoloknak és más, internethez csatlakoztatott eszközöknek nincs SpyOFF alkalmazásuk, és nem is egyszerű módja annak, hogy megvédjék a hálózatot, amelyhez csatlakoznak.

Ha a SpyOFF támogatná a közös útválasztókat, akkor valószínűleg jóváhagyjuk őket. De valami arra, hogy a felhasználókat arra kényszerítsék, hogy drága hardvereket vásároljanak, csak rosszul dörzsöl minket.

4. DNS-szivárgások

A DNS-szivárgások és a WebRTC-szivárgások elárulják a VPN célját.

Szivárgás esetén az eredeti IP-címet kiszivárogtatja a VPN-alagútból, és az internetszolgáltatója előtt láthatja..

Amikor eredetileg teszteltük a SpyOFF-ot, tiszta egészségügyi számlát kapott. Újból teszteltük őket erre a felülvizsgálatra, és az eredmények nem voltak jó.

A négy elvégzett szivárgási teszt közül a SpyOFF közül kettő nem sikerült. Találunk egy potenciálisan rosszindulatú szoftvert is a telepítési fájljukhoz csatolva.

spyoff dns szivárgási teszt
spyoff webrtc szivárgáspróba
spyoff perfectprivacy dns szivárgási teszt
spyoff total vírus teszt

Így forródott le:

 • IPLeak.net: NEM SIKERÜLT
 • Browserleaks.com: PASSED
 • Tökéletes adatvédelem: NEM SIKERÜLT
 • Chrome kiterjesztés szivárgása: PASSED
 • Virustotal Scan: NEM SIKERÜLT

Szerencsére van egy killswitch lehetőség is, de a rosszindulatú program jelenléte komoly aggodalomra ad okot..

5. Nem reagál az ügyfélszolgálatra

Nincs élő csevegés. Ez nem megdöbbentő, mivel csak a legmagasabb szintű VPN-ek rendelkeznek ezzel.

A SpyOFF-nak azonban van egy kapcsolatfelvételi űrlapja a támogatási oldalán keresztül.

Kitöltöttem az űrlapot, és meglehetősen egyszerű kérdést tettem fel.

spyoff támogatás e-mail űrlap

Már több mint 15 óra telt el a lekérdezés elküldése óta, és még nem kell választ kapnom, semmiféle automatikus üzenetet sem kaptam, amely azt állította, hogy megérkezett.

Hinta és hiányzik.

SpyOFF költség, tervek és fizetési lehetőségek

A SpyOFF három fizetési terve megegyezik a lehetőségekkel. A különbség az elkötelezettségük időszakában rejlik.

spyoff vpn árképzési tervek

A három lehetőség a következő:

 1. Havonta - havonta 12,99 USD. A három közül a legköltségesebb, de a legrugalmasabb.
 2. Hat hónap - havonta 65,94 USD számlázásra kerül sor. Havi 10,99 USD-t fizet, ami továbbra is meglehetősen magas a többi felülvizsgált VPN-hez képest.
 3. Tizenhat hónap - számlaszám: 89,60 USD 16 havonta. Ez az opció havi 5,60 dollárra esik le. Noha ez a legolcsóbb lehetőség, hosszú elkötelezettséget igényel.

Minden terv tartalmaz egy 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

Számos fizetési lehetőséget fogadnak el, köztük a SEPA Direct Debit, hitelkártya, PayPal és BitPay szolgáltatásokat.

Ajánlom a SpyOFF VPN-t?

Röviden: nem.

Ez ígéretesnek indult. Joghatóságuk nagy, és az alkalmazás felhasználóbarát. Szeretem, hogy tartalmaz egy gyilkos kapcsolót, és szerverparkjuk lenyűgöző ütemben növekszik.

De a nagy sebességű opció nevetségesen lassú volt, és az IP-szivárgások megsértik az egész terméket. Nem is beszélve arról a rosszindulatú programról, amelyet úgy találtunk, hogy csapdába esett a telepítőfájljukban.

Nem naplózási politikájuk eleinte lenyűgöző volt, ám elveszíti részét fényességét, amikor rájössz, hogy ők nem irányítják a szervereket. A VPN koporsójában a végső köröm a lassú és nem reagáló ügyfélszolgálat volt.

Ez is drága. Vannak sokkal jobb minőségű VPN-k, amelyeket ugyanolyan vagy annál alacsonyabb árkategóriába ajánlunk.

Mi a tapasztalata a SpyOFF VPN-vel? Mindig örömmel hallom a gondolatait.

Adja hozzá saját véleményét:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me