ProXPN áttekintés

Annak ellenére, hogy majdnem egy évtizede az online biztonsági iparban működik, a proXPN továbbra is egy viszonylag ismeretlen játékos a VPN játékban.


Néhány átmeneti megjegyzés mellett, amelyeket más webhelyeken láttam, soha nem tudtam sokat a proXPN-ről vagy annak szolgáltatásairól, amíg el nem kezdtem használni ezt a felülvizsgálatot, és véleményem szerint ez egy nagyon komoly piros zászló..

A kérdés, amelyet megválaszoltam, egyszerű,

A proXPN relatív névtelensége az alsó részszolgáltatás vagy a másodlagos marketing miatt?

A felülvizsgálat során válaszolni fogok erre a kérdésre, és mélyen belemerülök a proXPN szolgáltatásaiba..

Elemezni fogom a fizetett és az ingyenes VPN-ügyfelek sebességét, szolgáltatásait és kompatibilitását egyaránt, hogy meghatározzuk, vajon a vállalat megérdemli-e az Ön nehezen megkeresett pénzt (spoiler figyelmeztetés: valószínűleg nem). De mielőtt belemerülnék az áttekintés többi részébe, tegyünk egy percet a proXPN mögött álló vállalatra.

 • Mi a proXPN??
 • proXPN szolgáltatások
 • A proXPN biztonságos?
 • proXPN Cons
 • A proXPN használata
 • proXPN felülvizsgálati következtetés

Mi a proXPN??

proXPN áttekintés és honlap

A 2009-ben alapított proXPN a VPN-ipar nyilvánvaló veteránja.

Több mint 8 üzleti éve után a proXPN kifejlesztett egy egyszerű és egyértelmű freemium VPN szoftvert, amelyet a legtöbb nagy eszközön fel lehet használni..

Az alapvető felhasználók száma korlátozott Windows és Mac kompatibilitás mivel a prémium ügyfelek hozzáférhetnek egy teljesen kompatibilis szoftverhez, amely a következőkkel működik:

 • ablakok
 • Mac
 • Linux
 • iOS
 • Android

A székhellyel rendelkező hollandiai proXPN kilenc szem környékén helyezkedik el, ami jelentősen növeli a kormány betolakodásának vagy megfigyelésének esélyét..

A ProXPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: 46
Használhatóság: Nem túl felhasználóbarát
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózás
HELYSZÍNE: 4 ország, 21 szerver
TÁMOGATÁS: Jó ügyfélszolgálat prémium előfizetéssel
torrentezés-: Engedélyezett
NETFLIX: Blokkolja a Netflix USA-t
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 2408 bites titkosítási kulcs, 512 bites titkosítási alagút; OpenVPN, PTPP
KÖLTSÉG: $ 6.25 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.proXPN.com

ProXPN szolgáltatások (nem sok)

A proXPN a felhasználóknak ingyenes és fizetett szoftvereket is kínál a felhasználók számára, és a kettő közötti különbség, amelyet később meg fogok vizsgálni, elég jelentős..

Sajnos sem az ingyenes, sem a fizetett szoftverek nem hoznak semmi különösebbet vagy különlegeset az asztalra.

Kínálnak egy a rossz szerverek kiválasztása csak maroknyi helyen található közül lehet választani, amelyek többsége az Egyesült Államokban található.

Sok versenytársaktól eltérően, a proXPN kínál korlátlan adatátviteli és csatlakozási idő mind a szabad, mind a fizetett felhasználók számára, de ez körülbelül addig megy, mint a „Szolgáltatások” oldaluk.

Ha egy kicsit meglepett, hogy milyen rövid a vélemény ezen szakasza, akkor nem vagy egyedül. A proXPN az egyik legkisebb csonttal és apró VPN-vel rendelkezik, amit valaha láttam.

Nagyon kevés speciális szolgáltatás vagy bónusz van, és még a A legtöbb kezdő VPN-felhasználó teljesen mélységesen találja meg a funkciók rövid listáját.

Ugyanakkor csak azért, mert a VPN nem kínál számos extra funkciót és beállítást, ez még nem azt jelenti, hogy nem képes kivételes sebességgel és biztonsággal megváltani magát.

Sajnos a proXPN szolgáltatásai egyik területén sem tűnik különösebben érintettnek.

A kompatibilis eszközök listája szintén viszonylag kicsi.

Itt található a webhelyükön jelenleg támogatott eszközök hivatalos listája:

 • ablakok
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Egyszerre akár négy eszközt is csatlakoztathat. Mint azonban a fenti listából látható, jelenleg nem nyújtanak támogatást az útválasztókhoz, az intelligens TV-khez és a játékkonzolokhoz.

A proXPN biztonságos?

A VPN-szolgáltatók biztonsága (vagy ennek hiánya) négy dologtól függ: a társaság joghatósága, naplózási politika, titkosítási szabványok és a rendelkezésre álló protokollok.

Mint korábban említettem, a proXPN székhelye Hollandiában van, a kilenc szemű szövetség tagja, és ezért lényegesen nyitottabb a kormányzati beavatkozáshoz, mint a VPN-szolgáltató olyan országban, amely nem tartozik a szövetséghez..

A proXPN-nek azonban nagyon van szigorúan nincs naplózási politika hogy az adatvédelmi politikájukban egyértelműen megfogalmazódnak:

proXPN naplózási házirend

A rendelkezésre álló protokollok tekintetében a proXPN meglehetősen korlátozott, és csak a felhasználók számára lehetővé teszi az OpenVPN és PTPP használatával történő csatlakozást..

Bár szeretném látni, hogy több protokoll válik elérhetővé, a rendelkezésre álló protokollok hiánya nem pontosan foglalkozik az ügyfelekkel, mivel az OpenVPN az egyik leggyorsabb és legbiztonságosabb jelenleg elérhető protokoll..

Titkosítási szabványaik viszont nagyon komoly problémát jelentenek a potenciális ügyfelek számára.

A szóban forgó szabvány csak 2408 bites titkosítási kulcs és egy 512 bites titkosítási alagút.

Azoknak, akik nem különösebben ismerik a titkosítási szabványokat, az 512 bites titkosítás hihetetlenül sebezhető, és bármilyen hackert könnyen megtörheti..

Tekintettel arra, hogy szinte minden más VPN a piacon használja a biztonságosabb (és nyílt forráskódú) AES-256 titkosítást, amelyet az írástól kezdve még meg kell szüntetni, ez súlyos hibát jelent a proXPN nyilvántartásában, és komoly aggodalomra ad okot a biztonság szempontjából. tudatos ügyfél.

proXPN árképzés és INGYENES terv

A versenytársaktól eltérően, a proXPN ingyenes és fizetett tervei közötti különbségek fájdalmasan nyilvánvalóak.

Íme egy rövid ismertetés arról, hogy a tervek hogyan különböznek egymástól.

proXPN ingyenes vs fizetett terv

E felülvizsgálat során elsősorban a proXPN prémium fiók minõségérõl beszélgettünk, és amint azt valószínûleg megbizonyosodtál róla, hogy az teljesen impregnáns.

Ezt szem előtt tartva nem túl meglepő, ha kiderül, hogy ingyenes VPN-szolgáltatásuk még inkább nem érzékeny, és olyan apró szolgáltatásokkal és kiszolgálókkal van felszerelve, hogy csak használhatatlan.

A fizetett és ingyenes tervek közötti legnagyobb és legfontosabb különbség az, hogy a proXPN nem kompatibilis az Android vagy iOS rendszerrel, kivéve ha prémium fiókra frissít.

Ez hatalmas kérdés, ha figyelembe vesszük, hogy a legtöbb ember a mobil eszközökön böngészi.

Ingyenes fiók esetén a VPN sebessége és a kiszolgáló kiválasztása szinte nem létezik, és a P2P fájlmegosztás csak a fizető ügyfelek számára elérhető..

A proXPN ingyenes VPN-je a legrosszabb, amit valaha láttam.

Figyelembe véve ezt a tényt, valószínűleg sokan kíváncsi, mennyibe kerül a prémium szolgáltatások elérése.

Meglepődve tapasztaltam, hogy gyenge szolgáltatásuk ellenére a proXPN nagyon prémium díjat számít fel egy nagyon alapvető termékért.

proxpn jelenlegi árazás

A legtöbb VPN-szolgáltatótól eltérően a proXPN nem kínál egy hónapos csomagot vagy meredeken kedvezményes 24 hónapos tervet.

Ehelyett három, hat és tizenkét hónapos árképzési terveket kínálnak.

Itt van a bontás.

3 hónap:

 • Havonta 9,98 USD
 • 29,98 USD számlázott negyedévente
 • 0% megtakarítás

6 hónap:

 • Havonta 8,33 USD
 • 49,95 dollár számlázása évente kétszer
 • 17% megtakarítás

12 hónap:

 • Havonta 6,25 USD
 • 74,95 dollár számlázott évente
 • 37% megtakarítás

Áttekintve több mint 30 VPN-t, ezt őszintén mondom nincs lehetőség a proXPN által felszámított díj igazolására. Vannak sokkal olcsóbb (és jobb) VPN-ek.

Figyelembe véve a kiábrándító sebességet, a kiszolgáltatott kiszolgálók kiválasztását és az egyszerűen feltörhető titkosítási szabványokat, egyszerűen nincs ok arra, hogy valaki a versenytársaik közül választhassa a proXPN-t.

Például az ExpressVPN (áttekintés), az egyik személyes kedvenc VPN-énm, kétszer gyorsabb letöltési sebességet kínál, mint a proXPN, és az egyik legbiztonságosabb VPN-szoftvert, amelyben valaha találkoztam..

Ha érdekli a gyors VPN-ek, érdemes elolvasni ezt az összehasonlítást.

De térjünk vissza a szóban forgó ügyhöz.

Egy másik komoly probléma, amelyet azok számára jelentenek, akik a proXPN ügyfeleivé akarnak válni, az, hogy szigorúan korlátozzák a VPN és nem kínálnak névtelen fizetési módokat. Ha nem szeretne fizetni Visa, MasterCard vagy PayPal programmal, akkor valószínűleg el kell kezdenie másik VPN-t keresni.

Védekezésükben azonban, minden kifizetést 30 napos, kérdés nélküli pénz-visszatérítési garancia fedezi amelynek nincs sávszélesség korlátozása vagy csatlakozási korlátja.

Tehát ha megvásárolja a proXPN tagságot, és úgy dönt, hogy ez nem megfelelő Ön számára (ami valószínű), akkor teljes visszatérítést kaphat a vásárlás összegéért, mindaddig, amíg a kezdeti vásárlástól számított egy hónapon belül benyújtja kérelmét..

proXPN Cons

1. Lassú sebesség (csak kb. 40 Mbps / 100 Mbps)

Az olyan speciális funkciókon kívül, mint a P2P kompatibilitás, az adblock és a Netflix „feloldójának feloldása”, a legtöbb ember a VPN vásárlásakor csak három dolgot foglalkoztat:

Biztonság, ár és sebesség.

Megvizsgálom a proXPN ingyenes és fizetett előfizetései, valamint az egy perc alatt elérhető árazási csomagok közötti különbségeket, de először meg szeretném tárgyalni annak letöltési sebességét.

Annak érdekében, hogy ez az áttekintés pontos legyen, összekapcsoltam az eszközemet több különféle kiszolgálóval, és a speedtest.net eszköz segítségével megállapítottam, hogy a proXPN mennyire fojtotta a kapcsolatot.

Minden teszthez az EU-n belül található 100 Mbps-os kapcsolatot használtam.

proXPN letöltési és feltöltési sebesség

EU szerver:

 • PING: 39 ms
 • Letöltés: 40,3 Mbps
 • Feltöltés: 6.05 Mbps

USA szerver:

 • PING: 119 ms
 • Letöltés: 16.14 Mbps
 • Feltöltés: 5.56 Mbps

UK szerver:

 • PING: 69 ms
 • Letöltés: 40,15 Mbps
 • Feltöltés: 5,25 Mbps

Mint mindig, ezeket a teszteket egy sószemcsével kell elvégeznie, mivel ezek vadul változhatnak és számos ellenőrizhetetlen változótól függnek. Ennek ellenére több mint 70 VPN-t teszteltünk itt a TheBestVPN.com webhelyen, így van egy nagyon pontos referenciaérték, amellyel összehasonlíthatjuk az eredményeket. 

Noha ezek nem a legrosszabb sebességek, amelyeket valaha láttam egy freemium VPN esetén, azok messze vannak attól, amit „gyorsnak” tekintünk..

Az Egyesült Királyság és az EU szerverei elfogadható, de lassú 40 Mbps sebességgel futnak, de az Egyesült Államok szerverei használhatatlanná váltak, a leggyorsabb letöltési sebesség pedig csak 16 Mbps volt..

Ez a leendő ügyfelek számára egy további komoly aggodalomra ad okot, különösen ha figyelembe vesszük, hogy a proXPN versenytársai közül hányan kínálnak kétszer gyorsabb sebességet az ár kevesebb mint felével.

2. Nincs Netflix (a torrenting megengedett)

2016 óta, amikor a Netflix beillesztette proxyját, VPN-jét és feloldó tilalmát, azok a cégek, amelyek találtak módot ezeknek a korlátozásoknak a megkerülésére, óriási előnyt élveztek versenytársaikkal szemben.

Sajnos a proXPN nem élvez ilyen előnyöket.

Szolgáltatásaik teljesen összeegyeztethetetlenek a Netflix-szel, Hulu, és más hasonló, hasonló streaming szolgáltatások, amelyek miatt a proXPN gyenge választás mindazok számára, akik más országok Netflix amerikai / brit verzióit szeretnék elérni..

Szerencsére szolgáltatásaik és szervereik P2P / torrenting barátságosak és a kill-switch funkció beépítése lehetővé teszi a büntetlenséggel való letöltést, tudva, hogy a kapcsolat és a személyazonosság még akkor is biztonságos lesz, ha a kapcsolat megszakad.

3. Ügyfélszolgálat minősége - Nincs élő csevegés!

Noha a proXPN sok dolgot hibáztat, a proXPN prémium szolgáltatásainak egyik hátránya az, hogy kivételes ügyfélszolgálatot kínálnak e-mail, Twitter és telefonos támogatás formájában..

ProxPN kapcsolatfelvétel oldal

Felhívtam a támogatási számot, és nagy benyomásomat tapasztaltam meg, hogy a kérdésem a hívástól számított percen belül megtörtént.

Ezenkívül e-mailt küldtem az ügyfélszolgálati csapatnak az online támogatás sebességének felmérésére, és mindössze két óra elteltével a kérdésemre alapos választ adott.

ProxPN támogatási jegy e-mail
proXPN ügyfélszolgálati jegy válasz

Miután átvizsgáltam a proXPN szolgáltatásának más, harmadik féltől származó véleményét, azt tapasztaltam, hogy szinte mindenkinek hasonló pozitív tapasztalata van az ügyfélszolgálati csapatával kapcsolatban, függetlenül attól, hogy milyen módszerrel fordultak a céghez.

Tekintettel a proXPN elleni összes pontra, ez egy örvendetes friss levegő lélegzete egy egyébként elavult áttekintésben.

A proXPN használata

Ha úgy döntött, hogy proXPN-t akar használni vagy megvásárolni, akkor a telepítési folyamat meglehetősen egyszerű.

Mielőtt ingyenes szolgáltatást igénybe vehet, vagy fizetős előfizetést vásárolhat, be kell állítania egy fiókot az ő webhelyén.

Sajnos a fiók létrehozásához e-mail címre van szükség, tehát ha nagy névtelenséggel rendelkező VPN-t keres, akkor a proXPN nem az.

Miután létrehozott egy fiókot, el kell döntenie, hogy folytatja-e a termék fizetett vagy ingyenes verzióját.

Ha fizetős előfizetést szeretne vásárolni, akkor egyszerűen kattintson az árazási oldalon található „Vásárlás most” gombra, és kövesse a kiválasztott fizetési móddal látott utasításokat..

Ezután töltse le és indítsa el a fájlt az Ön készülékére.

Proxpn letöltése

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítővarázsló befejezéséhez, majd indítsa el a proXPN-t az induláshoz.

a proxpn telepítése

Amikor a proXPN elindul, be kell jelentkeznie a bejelentkezéshez az éppen létrehozott számlainformációk alapján.

proxpn bejelentkezés

Ezután a fő műszerfalra kerül, ahol kiválaszthatja a szervert, a csatlakozási protokollt, és megváltoztathatja a VPN-beállításokat.

proxpn kliens

Hangsúlyoznom kell, hogy a felülvizsgálat elkészítése során a proXPN-t megvásároltam és letöltöttem a Windows-eszközre, és nem tudtam elindítani a szoftverüket, amikor először töltöttem le..

Újraindítottam a készüléket, és hiába próbáltam újra.

Annak érdekében, hogy a proXPN VPN-jét ténylegesen használhassam, kénytelen voltam az összes helyi fájl manuális törlésére, majd újratelepítésre, és újra elvégezni a telepítési folyamatot..

A proXPN prémium vásárlás visszatérítése vagy törlése

Ha úgy dönt, hogy visszatéríteni akarja a proXPN árát (ami valószínűleg mindent figyelembe vesz, amit ebben a felülvizsgálatban tárgyaltam), a folyamat valójában meglehetősen egyszerű.

Nincsenek sávszélesség vagy csatlakozási korlátozások, és mindaddig, amíg a jegyét az eredeti vásárlástól számított 30 napon belül benyújtja, a visszatérítési folyamat gyors és fájdalommentes..

Bármikor, az előfizetés első hónapjában, egyszerűen elküldheti a visszatérítést igénylő támogatási jegyet, és a pénzt 5-7 munkanapon belül vissza kell fizetnie a számlájára..

A ProXPN felülvizsgálati következtetése

Közel egy évtizede az üzleti életben azt feltételezi, hogy bármely VPN-cég képes lett volna létrehozni egy szoftvert, amely legalább használható.

Mint azonban valószínűleg elmondhatja, a proXPN esetében ez egyszerűen nem ez a helyzet.

A letöltési sebesség lassú, a szoftver megbízhatatlan, és szörnyű titkosítási szabványaik vonakodtak attól, hogy a VPN-jüket bármi másra használjuk, kivéve néhány könnyű webböngészést..

Amikor felveszi a prémium árat, a korlátozott funkciókat és a használhatatlanul ingyenes szolgáltatást, küzdök annak megértése érdekében, hogy a társaság hogyan működött tovább az elmúlt nyolc évben.

Védekezésük során a proXPN kivételes ügyfélszolgálatot és nagyszerű zéró naplózási politikát kínál, ám ezek a gyenge előnyei még csak nem is közelítik meg a hátrányokat.

Azt fogom mondani, hogy vállalkozásként a proXPN rendkívül átlátható és őszinte szolgáltatásai iránt, ami frissítő látni, még akkor is, ha őszinteségük nem tesz semmit a termékük rosszindulatú minőségének javítása érdekében..

A nap végén, Egyszerűen nem tudom ajánlani a proXPN-t senkinek, aki kiváló minőségű (vagy akár használható) VPN-t keres.

Ha alternatívát keres a proXPN-hez, azt javaslom, hogy olvassa el az ExpressVPN, a privát internet-hozzáférés vagy a Surfshark alapos áttekintését..

Ui Mindig érdekelnek a felhasználói vélemények, tehát ha korábban már használtad a proXPN-t, ne habozzon, hagyja el véleményét alább. Ha tapasztalata megegyezik az enyémmel, akkor jó. Ha nem, akkor az is rendben van!

Adja hozzá saját ProXPN-véleményét

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me