Névjegy / Kapcsolat

Rob Mardisalu - társalapító & A TheBestVPN mögött található szerkesztő


Rob MardisaluRob Mardisalu a TheBestVPN.com társalapítója és szerkesztője. Rob a TheBestVPN.com mögött körülbelül 10 szabadúszó biztonsági író / kutató teljes csoportjának áttekintésével, kutatásával és irányításával foglalkozik..

Rob VPN útmutatásokat és útmutató cikkeket ír a TheBestVPN.com webhelyen.

Howard Poston

Howard Poston - a TheBestVPN mögötti technikai kutató

Howard Poston az egyik szabadúszó biztonsági tesztelőnk azon műszaki tartalmak mögött, amelyekre webhelyünkön esetleg megbotlik. Teszteli a VPN-ket a biztonsági lyukak szempontjából & adatvédelmi hibák.

Jelenleg iOS és Android VPN keretek tesztelésén dolgozik.

John Mason - A TheBestVPN álnév társalapítója / kiadója (korábbi)

Fáradságos erőfeszítés és kutatás igényel a TheBestVPN.com weboldalon közzétett elfogulatlan áttekintések és kutatások / kitettségek elkészítését, és néhány írónk és kutatónk inkább névtelen marad.

John Mason volt az álnév, amely alatt a TheBestVPN.com egy ideje futott. Néhány írónk, akik anonimként szeretnének maradni, által készített tartalmat és kutatásokat szintén John Mason álnév alatt publikálják.

Kapcsolatfelvételi űrlap

Alternatív megoldásként felveheti velünk a kapcsolatot a Facebook-on @thebestvpncom.

Csapatunk székhelye az egész világon található, de székhelyünk Észtországban, Tallinnban található.

Mit csináljunk & hogyan csináljuk??

  • Felülvizsgáljuk a VPN szolgáltatókat. A felülvizsgálati folyamat meglehetősen egyszerű. Megvásároljuk a prémium verziót, telepítjük, teszteljük annak sebességét, kompatibilitását a Netflix-szel, ellenőrizhetjük, van-e IP / DNS szivárgás vagy vírus, olvassa át a naplózási politikájukat, ellenőrizze joghatóságát, és ennek megfelelően besorolja őket.
  • A VPN-ket teszteljük & más adatvédelmi alkalmazások mély műszaki szinten az egyik penetrációs tesztelőnk segítségével.

A felülvizsgálati folyamatról itt olvashat bővebben.

Affiliate nyilvánosságra hozatal: Ha úgy dönt, hogy a webhelyünkön található linkek valamelyikén keresztül vásárol, jutalékot kaphatunk.

"Hogyan hagyhatom el a VPN-felülvizsgálatot?"

Szeretnénk hallani a VPN-szolgáltatók becsületes, elfogulatlan áttekintését. Egyszerűen töltse ki ezt az űrlapot, hogy tudassa velünk, mit gondol - jó vagy rossz. Nem minden vélemény kerül közzétételre, ezért győződjön meg arról, hogy véleménye egyedi és hasznos a látogatók számára.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me