Böngészés a VPN áttekintése

böngészés vpn felülvizsgálat


A Browsec VPN sokat ígér a felhasználók számára. Elég merész azt állítani, hogy a sebesség akár 100 Mbps-ig is eléri anélkül, hogy feláldozná a biztonságos, privát böngészést az interneten.

A követelések mind jól vannak.

De a személyes áttekintés után a termék olyan hibákat mutat, mint a tényleges sebesség, a joghatóság és az általános használat.

Ne tévessze meg téged, a Browsec-nak sok olyan robusztus funkciója van, amelyek megérik a pénzt.

Mégis, mennyire biztonságos a vastag falakkal rendelkező ház, ha az ajtókat soha nem zárják be?

A Browsec egy jó VPN-szolgáltatás, amely sajnos három kritikus kérdéssel foglalkozik. Megéri a pénzét? Nos, erről fog beszélni ez az értékelés.

A Browsec VPN áttekintése

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság: Könnyen kezelhető és beállítható
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 36 ország, 400 szerver
TÁMOGATÁS: Jó ügyfélszolgálat
torrentezés-: Nem működik
NETFLIX: Blokkolja a Netflix USA-t
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES; IPSec & HTTP proxy
KÖLTSÉG: $ 39.99 / év
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.Browsec.com

Browsec Előnyök

1. Nincs szivárgás és vírusmentes

Kezdjük a biztonsággal.

Egy sor teszt sorozaton áttekintettem a Browsec-et, hogy kiderüljön-e az IP-címem, a DNS vagy a WebRTC. Mindenki tiszta volt.

Például a holland szerver soha nem tette fel valódi IP-címem:

Szivárgásteszt IP-címe a BrowsecVPN

A DNS-cím szintén tiszta volt:

Szivárgás-teszt DNS BrowsecVPN

A Browsec egyetlen biztonsági rés nélkül letette ezt a biztonsági tesztet. A biztonságos kapcsolat azt jelenti, hogy valódi tartózkodási helye biztonságban van, és nyilvános Wi-Fi-t használhat anélkül, hogy attól tartana, hogy a hackerek bekerülnek a rendszerébe. A valódi tartózkodási helyének rejtve tartása azt is jelenti, hogy „feloldhatja” az olyan tartalmat, amely egyébként elérhetetlen az Ön országában.

Nem található vírus

VriusTotal Scan Browsec

Szerencsére a jó hírt hordozó vonat sem áll meg itt. Futtattam a Browsec telepítőfájljait egy VirusTotal vizsgálattal, és azt is tisztanak találtam.

Tehát nem kell aggódnia a hirdetési technológiák miatt (vagy ami még rosszabb), hogy véletlenül ellopják személyes adatait.

2. Nincs naplózás Naplózási politika

Naplózási politika BrowsecVPN

Az Ön személyes adatai csak olyan jóak, mint a VPN adatvédelmi irányelvei.

A Browsec adatvédelmi politikája bizonyos adatok gyűjtését vállalja, de a tényleges felhasználási adatok (mint például a meglátogatott webhelyek, letöltött dolgok stb.) Nagy részét összesített formában tárolja, azaz az összes felhasználói tevékenységet, így meg lehet oldani a saját adatait.

A rossz hír az, hogy a Browsec továbbra is átadhatja személyes adatait, ha a törvény ezt előírja. De ez meglehetősen gyakori egyes adatvédelmi irányelvek között, és gyakran a székhely szerinti ország törvényeinek felel meg (ezt néhány percen belül megkapjuk).

3. 36 400 kiszolgálóval és növekvőhellyel rendelkező helyek

kiszolgálók helyei BrowsecVPN

A kiszolgálók száma és a rendelkezésre álló hely sok helyet kínál a rugalmasságnak és a különböző funkcióknak. Ennek oka bizonyos médiumok, például a Netflix és a Hulu, amelyek különböző termékeket kínálnak egyik helyről a másikra.

Most a Browsec ingyenes verziója van. Ez a verzió csak 4 helyet kínál:

 • Hollandia
 • Singapore
 • MINKET
 • Egyesült Királyság

A prémium verzió ezzel szemben 36 szerverhelyet tartalmaz, amelyek közül választhat, beleértve a fent felsoroltkat is. A Browsec azt is állítja, hogy teljes kiszolgálói száma növekszik. Ez több helyet kínálhat a különféle hálózatok számára. A Browsec felhasználóknak meg kell várniuk az említett növekedést, de a rendelkezésre álló jelenlegi szám már elég jó.

4. 6 hely közül 2 feloldja a Netflix feloldását

A Netflix menü BrowsecVPN

A VPN használatával a földrajzi korlátozásokról szóló törvények megkerülése egyszerű volt. Indítson el egy szervert bármelyik országban, húzza ki a Netflixet, és figyelje azok tartalmát.

Sajnos az streaming szolgáltatások felgyorsultak. Valójában a tesztelt VPN-k többsége már nem működik olyan szolgáltatásokkal, mint a Netflix.

Szerencsére a Browsec visszatartotta ezt a tendenciát. Hat különböző szerveren teszteltem a Netflixet, és kiderült, hogy kettő működik:

 • USA Nyugat 
 • Dél-Korea 
 • MINKET
 • Belgium
 • Franciaország
 • Hong Kong 

Íme, amit általában látni fog, ha nem működik (összehasonlítás céljából):

Netflix amerikai szerver, a BrowsecVPN

A Netflix eléréséhez böngészőjét kell használnia

A Browsec alkalmazásának nincs asztali verziója. Csak iOS, Android, Firefox, Opera és Chrome esetén érhető el. Az utóbbi három változat csak kiterjesztés.

Ez azt jelenti, hogy ha a Browser segítségével szeretné elérni a Netflix-et, akkor a böngészőt kell használnia erre a célra..

5. Katonai osztályok titkosítása

A Browsec kétféle alagút-protokollt használ:

 • IPsec AES256-tal (katonai titkosítás)
 • HTTP proxy

Az IPsec alapértelmezésük nem olyan erős, mint az OpenVPN, de lényegesen biztonságosabb, mint a régebbi protokollok, például a PPTP.

A Browsec böngészőbővítményei a HTTP-proxyt használják. Könnyű jellege megkönnyíti a hozzáférést, és megtartja a TLS protokoll azonos szintű titkosítását.

6. Tudott ügyfélszolgálat

ügyfélszolgálat BrowsecVPN

Első lépésként a Browsec nem kínál megbízható tudásbázist vagy GYIK-et, mint néhány VPN-társaság.

Ugyancsak nem állnak rendelkezésre élő csevegési lehetőségek.

Ez eredetileg némi aggodalmat okozott.

Szerencsére az e-mail támogatásuk egyszerre gyors és jól ismert volt.

Vegye fel a kapcsolatot a támogatási csoportjával a webhely minden oldalának jobb alsó sarkában található ikonon keresztül, vagy a visszajelző oldalukon keresztül.

Ön megadja e-mail címét, kérdését és a kapcsolódó fájlokat. Ez az.

Az én esetemben csak alig egy órát vártam, mielőtt válaszoltak. Felvettem egy csomó kérdést, és egyértelmű válaszokat adtak nekem. Bővítik a válaszokat, ami segít eltávolítani a további kérdések szükségességét.

7. Könnyű telepítés és használhatóság

A Browsec használhatóság nagyon jó.

Először is, a VPN kiterjesztés böngészőbe történő telepítéséhez csak néhány kattintás szükséges. Miután beállította, bejelentkezhet és megkezdi a biztonságos hálózat használatát.

Interfész BrowsecVPN

Ezek csak akkor teszik lehetővé a szerver helyének megváltoztatását, amikor aktiválja, vagy a „Védj rám” gombra kattint.

A Browsec rendelkezik egy „Intelligens beállítások” funkcióval is. Ez lehetővé teszi az Ön személyazonosságának elrejtését bizonyos webhelyek látogatásakor.

Az egyetlen hátránya, hogy nem tudja váltani a protokollokat, mert az alkalmazásban nincs beépített funkció.

8. Nincs szükség "Kill-Switch" funkcióra

A kill-switch lehetővé teszi a VPN-nek, hogy megszakítsa az internet-kapcsolatot, amikor a szerverhálózat leesik. Ez megakadályozza, hogy öntudatlanul sebezhető helyen használja az internetet.

Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy a Browsec rendelkezik-e kill-switch funkcióval. Ez volt a válaszuk:

Gyilkos kapcsoló BrowsecVPN

Íme, amit mondnak:

A kill kapcsoló ideális minden alkalmazás-alapú VPN-hálózaton, például ExpressVPN vagy NordVPN. Mivel azonban a Browsec böngészőn keresztül csatlakozik, akkor nincs rá szüksége, mert maga a böngésző leállna, ha elveszíti a kapcsolatot.

Böngészés hátrányai

1. Lassú csatlakozási sebesség

A Browsec azt állítja, hogy csatlakoztatásakor akár 100 Mbps sebességet is kínál.

A tényleges tesztelés után azonban ez a büszkeség hamisnak bizonyult.

Ez a báziscsatlakozási sebesség, a Browsec használata nélkül:

sebességteszt nincs BrowsecVPN

 • Ping: 22 ms
 • Letöltés: 53,28 Mbps
 • Feltöltés: 49.35 Mbps

Ehhez a teszthez hat véletlenszervert használtam:

 • MINKET
 • USA Nyugat
 • Egyesült Királyság
 • Hollandia
 • Hong Kong
 • Japán

Mindegyik közül a hongkongi szerver volt a tetején. Míg a letöltési sebesség szörnyű volt, a feltöltés nem volt:

sebességteszt Hong Kong BrowsecVPN

 • Ping: 64 ms
 • Letöltés: 10.13 Mbps
 • Feltöltés: 48.52 Mbps

Az ilyen lassú sebességgel az a probléma, hogy noha a Netflix-et elméletileg a két működő kiszolgáló alapján továbbadhatja, valószínűleg késésekkel és más teljesítményproblémákkal fog szembesülni..

2. Az átláthatóság hiánya

A Browsec-nak nincs „mintegy” oldala. Ezenkívül nem tartalmaz információt arról, hogy hol található. Az egyetlen dolog, amit megtudhat a szolgáltatásról, az, hogy Oroszországon alapul.

Ez aggodalomra ad okot? igen és nem.

A háttér átláthatóságának hiánya azt jelentené, hogy a kormány törvényei alapján értékeli és védi felhasználói adatait. Itt van miért.

3. Oroszországban található

BrowsecVPN Oroszország Helyszín e-mail címeA képet az e-mail támogatásukból vették fel, amikor megkérdeztem a BrowsecVPN helyét.

Ennek oka lehet, hogy a legjobb prémium VPN-k, mint például az ExpressVPN, a „Szem” intelligencia szövetségén kívül helyezkednek el. A Eyes szövetség 14 országa együtt dolgozik annak érdekében, hogy bármilyen adatot átvegyen az internetszolgáltatóktól és a határaikon belül található egyes VPN-szolgáltatóktól - anélkül, hogy tudná.

A Browsec székhelye nem a 14 szem alatt található. A Browsec azonban Oroszországban található. És vannak saját szigorú online cenzúra törvényei.

Oroszország folyamatosan figyeli az online tevékenységeket, ami rossz hír minden, az alá tartozó VPN-szolgáltató számára.

Ez garantálja, hogy a Browsec felhasználói információkat továbbít az orosz kormánynak? Nem igazán. De a meghatározásuk szerint ők sem fognak sokat küzdeni.

4. Nem rendelkezik asztali alkalmazással

Böngészés a VPN verziók között

A Browsec csak iOS, Android, Chrome, Mozilla Firefox és Opera esetén érhető el. De csak a böngészőkön keresztül, nem az alkalmazásokon keresztül. Ez az egyik oka annak, hogy a Browsec nem működik Windows-on.

Ez több szempontból is rossz, mert:

 • Nem terjed ki a torzításra.
 • A böngészőn kívüli alkalmazások nem biztonságosak.
 • Nem kompatibilis a TOR-val.
 • 5 egyidejű csatlakozást tesz lehetővé.
 • Nem kompatibilis az útválasztóval.

Elfelejthet a biztonságos, névtelen torrentról és a sávszélesség-felhasználással kapcsolatos problémákról is. A torrent fájl letöltése a böngészőn kívül történik.

Ha meg akarja nézni a Netflixet, akkor is megteheti, de ellenőrizze, hogy a böngészőjében van-e. Felejtsd el a különálló alkalmazást, amelyet a Windows rendszerben megszerezhet.

Végül, a Browsec használata TOR-nal vagy az útválasztón keresztül nem lehetséges. Támogató csoportjuk ezt megerősítette.

Böngészés a fizetési módok, tervek és visszatérítések között

fizetési tervek BrowsecVPN

A Browsec egyszerű fizetési tervekkel rendelkezik. Csak két tervet kínálnak:

 • Havonta - 4,99 USD (60 USD / év)
 • Évente - $39.99

Az éves terveket versenyképes áron kell fizetni, csak egy bevágással a NordVPN alatt.

A Browsec fizetési módjai azonban meglehetősen korlátozottak:

 • Hitelkártya
 • PayPal

Ha meg szeretné vásárolni a Browsec-t, de nem biztos abban, hogy érdemes-e kipróbálni, letöltheti annak ingyenes verzióját.

A Browsec ingyenes verziójának hátránya azonban, hogy sok olyan funkciót korlátoz, mint például:

 • A csatlakozási sebesség
 • A csatlakozás stabilitása
 • A használható kiszolgálóhelyek száma.

A Browsec visszatérítési irányelve

visszatérítési politika BrowsecVPN

Ha megvásárolta a Browsec-t, de szeretne lemondni, a szolgáltatás 7 napos pénz-visszatérítési politikát kínál.

Egyetlen kattintással visszavonhatja előfizetését a saját webhelyén lévő fiókján keresztül.

Visszatérítés kérésére viszont megköveteli, hogy e-mailben küldje el ügyfélszolgálatát ([e-mail védett]) a megfelelő fiók e-mailből. Meg kell adnia a dátumot és a fizetési szolgáltatót is a gyorsabb válaszhoz.

Ajánlom a Browsec alkalmazást?

Nem.

Személy szerint úgy gondolom, hogy jobban tudsz csinálni, mint a Browsec. De nem javaslom, hogy számoljon is.

A Browsec számos olyan vonzó funkciót kínál, mint a katonai titkosítás, sok szerver, nagyszerű ügyfélszolgálat és a Netflix elérése. Ezt még nevetségesen egyszerűsítő beállítással és használatával még jobbá teszi.

A beszélgetés oldalán negatívok vannak, például a lassú kapcsolat sebessége, a böngésző korlátozásai és az a tény, hogy Oroszországban található. A VPN-szolgáltatásért történő fizetés azt jelenti, hogy értékeli az internetes adatvédelmet. Ugyanez az érték kerül ki az ablakon, ha a magánélet elleni kormány irányítja a VPN-t.

Ha a Browsec vásárlását tervezi, azt javaslom, hogy fontolja meg a jövőben ezt, amikor elérhető lesz asztali verziója.

Ui Mindig érdekelnek a felhasználói vélemények, tehát ha korábban használta a Browsec-t, hagyjon véleményt! Tudassa velünk, ha tapasztalata megfelel a miénknek. 

Adja hozzá saját véleményét: 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me