Az IP VPN áttekintés elrejtése

Hide My IP egy VPN szolgáltatás, amely 2006 óta működik. A My Privacy Tools, Inc. regisztrálva van, amelynek székhelye az Egyesült Államokban található. Az „Intelligens DNS” -t használják az OpenVPN helyett.


Ebben az IP elrejtése áttekintésben áttekintjük a proxybeállításokat, megvizsgáljuk, hogy a legújabb protokollt és titkosítási lehetőségeket használják-e, mint például az OpenVPN, és megvizsgáljuk, hogy hálózati kapcsolatuk megóvja-e az internet adatvédelmét a kíváncsiskodó szemtől..

Menjünk bele.

Az IP VPN áttekintés elrejtése

Az én IP VPN áttekintése elrejtése

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság: Nem felhasználóbarát
NAPLÓFÁJLOK: Néhány naplózási politika
HELYSZÍNE: 66 ország, 117 szerver
TÁMOGATÁS: Korlátozott támogatási idő
torrentezés-: Engedélyezett
NETFLIX: Általában blokkolja a Netflix USA-t
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: Intelligens DNS-proxy
KÖLTSÉG: $ 2.91 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.Hide-My-IP.com

Az IP előnyeim elrejtése

12 éven keresztül nem folytat üzleti tevékenységet a kiberbiztonság területén anélkül, hogy valamit helyesen tenné. A Hide My IP elrejtése jóval jól működik.

Először is gyors.

Mint ... nagyon gyorsan! Csak valaha látottunk egy másik VPN-t, amelynél gyorsabb.

Torrenting-kel működik, amit nagyban kiegészít az alkalmazás sebessége.

A tetejére pedig nem találtunk szivárgást. Ez egy gyors és légmentes szolgáltatás.

Tehát ünnepeljük néhány jó dolgot, amelyet a Hide My IP csinál.

1. Nincs szivárgás

A VPN-ben szivárgás olyan, mint egy csónakban.

Persze, egy ideig lebeg. De önnek ismeretében az adatok mindenhol kiszivárognak. Hamarosan a hajó nem lesz képes tartani a vízen.

DNS-szivárgás akkor fordul elő, amikor egy hiba megakadályozza, hogy az Internet jele megtalálhassa a VPN alagútját. Az alagút szállítja tevékenységét az egész világon az Ön által választott platformra. Az alagút nélkül olyan webhelyekkel érheti el az igazi tisztességes IP-jét, amelyek az NSA szeme előtt vannak kitéve, és bárki más is keresheti.

Normál VPN-forgalom vs szivárgás

A WebRTC szivárgás egy klasszikus eset, amikor egy jó dolog rosszabbodik. A WebRTC egy hasznos szolgáltatás, amely elősegíti a böngészők hatékony, valós idejű kommunikációs alkalmazások létrehozását. Ha ez nem jó erő, nem tudom, mi az.

De míg a WebRTC harcol a jó harcával, szerencsétlen mellékhatást hagy maga után. Az interneten keresztül repülő API-k képesek elkülöníteni a VPN-jeleket. Ez megsemmisíti az anonimitást, fényes reflektorfénybe sütve az internetes tevékenységeket és a személyes információkat.

Ez az oka annak, hogy minden felülvizsgált VPN-t egy széles körű szivárgástesztnek vetjük alá. A gyűrűn áthelyezzük, hat különböző alkalommal tesztelve, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a DNS vagy a WebRTC szivárgás nem akadályozza-e a munka.

Hide My IP felállt a teszteinkre.

nem szivárog a webrtc

Nincs DNS / IP szivárgás:

Nem található DNS-szivárgás

Nem található IPv4 vagy IPv6 szivárgás:

nem található ip-szivárgás az ip VPN elrejtésében

Mint láthatja, repülõ színekkel telt el.

De még nem fejeztük be.

VPN-einket vírus- és rosszindulatú programok tesztelésével is elvégeztük, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a telepítőszoftver nem rejt el valamit.

68 különböző vírust ellenőriztünk, és teljesen tiszta lett.

nem található vírus

2. Az egyik leggyorsabb VPN, amelyet valaha látunk

A mai napig 78 különböző VPN-t teszteltünk.

Ez volt a második leggyorsabb, amit valaha láttunk.

Szerencsére néhány csodálatos csillag viszonyítási sebességgel indultunk. Letöltési sebessége 97 Mbps, és feltöltése 53 Mbps volt.

Két Hide My IP szervert teszteltünk, egyet az EU-ban, a másikat az Egyesült Államokban.

Nézze meg ígéretes eredményeinket.

EU sebességteszt

EU sebességteszt

  • Ping: 44 ms
  • Letöltés: 81,46 Mbps (15,8% -nál lassabb, mint 97 Mbps referenciaérték)
  • Feltöltés: 20,36 Mbps (61,58% -nál lassabb, mint 53 Mb / s teljesítménymutató)

Noha a feltöltés valamivel többre esett, mint amit szeretnénk látni, ez a letöltés gyors. Az amerikai sebességteszt majdnem megegyezett: a letöltés nominális csökkenése és a feltöltés kiábrándító vesztesége volt.

USA sebességteszt

USA sebességteszt

  • Ping: 113 ms
  • Letöltés: 81,66 (15,8% -nál lassabb, mint 97 Mbps referenciaérték)
  • Feltöltés: 19.99 (62,2% -nál lassabb, mint 53 Mb / s teljesítménymutató)

Ez monumentális siker volt. A letöltés mértéke annyira alacsony volt, hogy a legtöbb felhasználó még soha nem is észrevette volna. Ez az, amiért a Hide My IP elrejtése a leggyorsabb VPN-ek listájának tetején található.

3. Felhasználóik számára engedélyezett, hogy ezt a VPN alkalmazást torrentinghez használják

A torrenting fantasztikus módszer a nagy fájlok gyors letöltésére. Valójában kis darab fájlokat vesz más felhasználók rendszereiből.

Ez zseni.

Az is veszélyes.

Ön más felhasználók rendszeréhez fér hozzá. Más felhasználók viszont hozzáférnek a rendszeréhez. A hackerek szeretnek zaklató webhelyeket és programokat használni az információkhoz való hozzáféréshez. És ez nem egy jobb probléma.

2018 februárjában a hackerek kihasználták a népszerű uTorrent szolgáltatás gyengeségét, amely lehetővé tette számukra, hogy távolról átvegyék az irányítást más felhasználók számítógépein..

kínzó és zaklató

A VPN elrejti adatait a számítógépes bűnözők szemében. Tehát azt gondolhatnánk, hogy a VPN világ átfogja a kínzó szolgáltatásokat.

Néhányan igen. De néhány nagyon nem.

Számos VPN engedélyezi a teljes torrent-képességet, mások azonban korlátozni fogják, vagy akár egyenesen megtiltják a szolgáltatást.

Szerencsére a Hide My IP teljes torzítást tesz lehetővé, ami egy szép toll a kupakjában.

4. Tisztességes kiszolgálópark, öt kapcsolat, rendelkezik gyilkos kapcsolóval

A VPN-táskák trükkök a szerverpark. Az egyes országok és kiszolgálók egy másik választás, amelyet a szolgáltatás kínál Önnek. Ezért annyira furcsa látni néhány ilyen VPN-t ilyen apró kis szerverparkkal.

Az My IP szerverparkjának elrejtése rendkívül rendben van. Ez nem az egyik legjobb, amit látottunk. (Az ExpressVPN ezer szerverrel rendelkezik) De ez sem a legrosszabb. (A HolaVPN-nek egyáltalán nincs kiszolgálója, és a számítógépet kiszolgálóvá teszi mások számára)

Az IP elrejtése szervereket tartalmaz a világ 123 különböző helyszínén. Ez egyáltalán nem rossz, és tiszteletteljes választási lehetőséget biztosít a felhasználók számára.

Természetesen elegendő, ha ide illeszti a „profi” szakaszba.

szerverhálózati lista

A hét kontinens közül hatban vannak. (Amint a pingvinek hozzáférést biztosítanak a wifi-hez, biztos vagyok benne, hogy megkapják az Antarktist is!)

A Hide My IP néhány speciális tulajdonságára továbblépve öt egyidejű felhasználót tesz lehetővé prémium tervében.

A Hide My IP kedvenc tulajdonsága azonban a beépített Kill Switch jelenléte. A gyilkos kapcsoló a legjobb barátja az anonim böngészés során. Folyamatosan figyeli a hátát, és vigyáz rád, miközben a dolgait csinálja.

Ezután, ha a jó öreg megszakító kapcsoló érzékeli, hogy egy DNS vagy WebRTC szivárgás szivárog fel rajta, miközben nem vagy tudomása, akkor megöli a teljes munkamenetet, mielőtt bármilyen információ kiszivárog az internetszolgáltatóra..

5. Támogatja az OpenVPN protokollokat

Amikor VPN-t keres, keresse meg azt, amely támogatja az OpenVPN-t. Ez a bolygó legeredményesebb és legkifinomultabb VPN alagútjának protokollja. Az OpenVPN következetesen továbbra is élvonalbeli, mivel nyílt forrású program. Ez azt jelenti, hogy azt a kiberbiztonsági közösség egésze következetesen fenntartja.

Hiányzik az OpenVPN protokoll

A legtöbb OpenVPN rendszer AES-256 titkosítást futtat, amelyet az NSA vagy bármely ismert szuperszámítógép még nem repedt meg..

Ez egy következő szintű, vasalatt, elpusztíthatatlan páncél. Az IP-felhasználók elrejtésének szerencséje az OpenVPN elérhető a szolgáltatás néhány fő platformján. Bárki, aki Mac, iOS vagy Android rendszeren használja az IP elrejtését, hozzáférhet az OpenVPN-hez. A Windows felhasználók hozzáférhetnek egy olyan egyedi proxyhoz, amely az L2TP-t használja, amely a második réteg alagút-protokollját jelenti.

Lehetősége van egy intelligens DNS-proxy használatára is az IP elrejtése révén. Intelligens DNS-proxy használatakor az internetes jelet érintő konkrét információk kerülnek áthelyezésre. Ez különbözik a hagyományos VPN-alagút-protokolloktól, amelyek az egész munkamenetet egy VPN-alagúton keresztül vezetik.

Tehát miért akarna valaha intelligens DNS-proxyt használni?

Gyorsabb és sok eszközkel kompatibilis. A teljesítménnyel kapcsolatos uptickját azonban megfoszthatja a biztonság hiánya. Ha olyan gyors és hatékony munkamenetet keres, amely nem igényel sok védelmet, érdemes megfontolnia az intelligens DNS-proxy szolgáltatás használatát. Ellenkező esetben tartsa be a VPN alagút protokollokat.

6. Feloldja a Netflix feloldását

A Netflix és a VPN egyszer összekeveredtek, mint a mogyoróvaj és a zselé. Az utóbbi években azonban inkább hasonlítanak az olajhoz és a vízhez.

Ez nem a VPN szolgáltatók hibája. Ez mind a Netflix-en található. A streaming-óriásnak nagy pénzszerződések vannak érvényben különféle tartalomszolgáltatókkal az adott tartalom adott területeken történő továbbvitele céljából. Például az Egyesült Királyság a Netflix könyvtárában a klasszikus 90-es évek sitcom Full House-ját kínálja. Az Egyesült Államokban a Hulu rendelkezik a Full House közvetítésének jogával, azaz az amerikai Netflix felhasználók csak akkor tudják elkapni a Tanner család minden kellemesen egészséges hijinxét, ha Huluban vannak..

A felhasználók ezt VPN-vel megkerülték. Csak annyit kellett tennie: jelentkezzen be, válasszon ki egy szervert az Egyesült Királyságban, indítsa el a Netflix-et, és mielőtt tudták volna, Michelle-vel együtt „idézi meg haverját” idézni fogja..

Aztán a Netflix kitalálta, mi történik.

A világ legnagyobb tartalom streaming szolgáltatása visszaszorult, bevezetve a világ egyik legfejlettebb VPN-észlelési rendszerét. Noha a legtöbb VPN-t nem tudják elérni a Netflix tartalomhoz, néhány találékony rendszernek sikerült megbirkóznia a kérdéssel.

Az IP elrejtése nem oldja fel a Netflix feloldását a hagyományos asztali kliensen keresztül. A Google Chrome vagy a Firefox böngésző bővítményeit kell használnia. A Chrome-böngésző-bővítmény telepítése előtt többször próbáltam sikertelenül használni a normál Windows VPN-t. Megpróbáltam elérni a Netflix-et, és még egyszer blokkoltam.

Aztán kipróbáltam valami mást. Bekapcsoltam a lebegő IP hálózati módot, amely ezekkel a böngésző-bővítményekkel jár. Ezt úgy érheti el, hogy végiggörgeti a kiterjesztés menü alját.

Az IP-böngésző kiterjesztésének elrejtése úszó IP-módban

Miután aktiváltam ezt a módot, csatlakoztam egy szerverhez az Egyesült Államokban, és hozzáférhetem a Netflix tartalomhoz. Újra kipróbáltam egy mexikói szerverrel, és ismét megjutalmaztam az erőfeszítéseimet.

Tehát az IP elrejtése feloldhatja a Netflix blokkolását, de néhány további lépést meg kell tennie, hogy ez megtörténjen.!

7. Lenyűgöző eszközlista

A felhasználók manapság több eszközön szeretnék megnézni a földrajzilag blokkolt videotartalmakat, tehát amikor azt látom, hogy a VPN-ek annyira szűk gondolkodásúak, hogy csak számítógépen és mobil eszközön engedélyezik a kiszolgálást, fáj a fejem..

Szerencsére a Hide My IP nem az egyik.

A készülék lenyűgöző listájával büszkélkedhet, mindent lefedve a számítógépektől a mobilig, az útválasztókig, az intelligens tévékig, a streaming eszközökig és a játékkonzolokig..

elrejteni az ip VPN eszközlistámat

Először is, megvan a számítógépek és mobil eszközök listája. Ez egy lenyűgöző operációs rendszer-sorozaton fut, még a Chromebookot is ideértve. Nagyon jó látni, hogy az Android és az iOS is képviselteti magát.

elrejteni az ip VPN útválasztóimat

Végül, a cseresznye a tetején, van egy csomó játékkonzol. Van egy PlayStation 4, amely egy jelenlegi generációs modell, és az előző generáció a 360, Wii és PS3 formájában..

játékkonzolok

Az IP-hátrányok elrejtése

Bizonyára nem gondoltad, hogy mind napsütés és szivárvány sprinklik.

Van néhány hihetetlenül problémás kérdés itt.

A kezdőknek úgy tűnik, hogy a Hide My IP elrejtése rendben van, ha naplózzuk a személyes adatait. Nagyon sok is.

Az Egyesült Államok joghatósága néhány dicey kémkedés szövetségének kereszteződésébe helyezi Önt, amelyek megkérdőjelezik, mennyire biztonságos a szolgálatuk..

Ugyancsak egyáltalán nem működött a Netflix-szel, amely bummer volt.

De mindez elhalad a VPN-mel kapcsolatos egyetlen legnagyobb kérdésem előtt.

Valójában nem VPN.

1. Bonyolult beállítás

A VPN beállításakor rendkívül egyszerűnek kell lennie. A 80 éves nagymamámnak ideális esetben képesnek kell lennie arra, hogy gond nélkül megcsinálja. A világ legjobb VPN-jei rendkívül egyszerűek. Töltse le az ügyfelet, jelentkezzen be, és csatlakozzon egyetlen gombbal.

Könnyű szellő.

Sajnos nehézkesnek és feleslegesen bonyolultnak találtam a Hide My IP bejelentkezési folyamatát.

Az eredeti letöltés akadály nélkül zajlott le.

Hipe My IP VPN letöltési oldal

A letöltési oldalon kattintson a „Letöltés most” gombra, és az azonnal elindul.

Letöltési képernyő az IP VPN elrejtéséhez

A fájlok letöltése után kattintson a telepítő programra, és a VPN elkezdi betölteni. A telepítés annyira gyors volt, hogy még arra sem volt ideje, hogy képernyőképet készítsek a folyamatáról, mielőtt befejeztem.

Amint elindult, láttam a műszerfalot, és azonnal a fejem fájni kezdett.

Irányítópult az IP elrejtéséhez

Nézd.

Sok itt folyik itt, jóval több, mint a legtöbb VPN-nél, amelyet felülvizsgáltunk. A bejelentkezési képernyő általában nem más, mint bejelentkezési mezők, egy szerverválasztási menü és egy nagy gomb, amely a “Csatlakozás” feliratú.

Észre fogja venni, hogy ezen az oldalon nincs bejelentkezési szakasz. Nem jelentkezik be felhasználónévvel és jelszóval. Használnia kell egy licenckulcsot, amelyet elküld neked, miután megvásárolta a prémium csomagját.

Ha azon kíváncsi, hogy hol kellene megadnia ezeket az információkat, nem vagy egyedül. Végül rájöttem, hogy a tényleges bejelentkezés opciója egészen a műszerfal alján, a jobb alsó sarokban teljesen össze van szorítva..

Az IP bejelentkezés elrejtése

Kattintottam az „Enter License” -re, és bemásoltam a licenckulcsomat a felbukkanó mezőbe.

Az IP licenckulcs elrejtése

Miután ezt megtették, ideje volt bejelentkezni, csak nincs egyértelmű lehetőség a csatlakozáshoz. Általában ott van egy hatalmas gomb, nagy vastag betűkkel jelölve “CONNECT”. Megjegyezzük, hogy ebben a hihetetlenül elfoglalt felületben sehol nincs semmilyen csatlakoztatás gomb.

Végül rájöttem, hogy a „Hide My IP” feliratú gomb volt a kapcsolat gomb. Ez összezavarhatja néhányat, mert akcióként használják a Hide My IP elrejtését, míg a legtöbb ember ezt nézi, és nem tartja fontosnak, mert ez a termék neve.

Az IP-csatlakozás gomb elrejtése

Miután végül csatlakoztam, megismerkedtem a kiszolgálói listájukkal, amikor az alsó legördülő menüre kattintottam, amelyen a „Válassza ki a kívánt helyet” lehetőséget.

Ezután sima vitorlázás volt. A VPN kliens jól működött, és a kiszolgálók közötti váltás egyszerű volt. Csak néhány fejfájást igényelt az odajutás.

Ezután letöltöttem a Hide My IP Chrome kiterjesztést. Ez sokkal egyszerűbb volt. Megtaláltam a Chrome Internetes áruházban, rákattintottam a kék gombra, amelyen az „Add to Chrome” felirat szerepel, és gyorsan letöltöttem. Újra be kellett írnom a licenckulcsomat a szolgáltatás eléréséhez, de ezúttal készen voltam rá.

Az My IP Chrome telepítés elrejtése

2. Naplózza a személyes információkat

Ha egy VPN naplózza az Ön tevékenységeivel vagy személyes adataival kapcsolatos információkat, akkor nem szabad ezeket használni.

A névtelen webes böngészés lényege, hogy név nélkül böngészjük az internetet. Ez láthatatlan mindenkinek. Nem mindenki, kivéve a VPN szolgáltatót.

A gyakran ismételt kérdések oldalon az IP elrejtése gyorsan kijelentette, hogy nem jelentkeznek be.

naplózási politika

Amikor elmélyültem az adatvédelmi politikájukban, rájöttem, hogy bár nem tartanak naplót az Ön webes tevékenységeiről, riasztóan sok személyes információt tartanak fenn.

Adatvédelmi irányelvek

Ez sok adat. A fenti pontok egyikében azt is mondják, hogy naplózza a termékek, szolgáltatások, webhelyek vagy hálózatok felhasználását vagy elérését. Úgy hangzik, mint a tevékenység naplózása.

De mit fognak tenni az adataimmal??

Hide-My-IP-personal-információ

Szóval ezt fogják használni, hogy zavarjanak. Fantasztikus.

Ezenkívül kérjük, vegye figyelembe, hogy örökké tárolnak rólad információkat. Nem csak eltűnt, ha elhagyja szolgálatát. Ha valaha is kapcsolatba lépett velük, megkapta a nevét és az e-mail címét.

Tartsd meg a popódat, ez sokkal rosszabb lesz.

megfigyelés

Találtam ezt a szép rögtön a Szolgáltatási feltételek oldalukon.

Alapvetően olyanok, mint: "nem tartunk nyilvántartást az ön tevékenységéről ... kivéve a tevékenység naplóit, amelyeket őrizünk, és a kormánynak adunk, ha erre szólnak."

Úgy érzem, hogy minden alkalommal, amikor ez a cég azt mondja, hogy nem naplózza az adataimat, webhelyük kódja digitálisan rám néz rám, összeesküvéses módon..

Teljesen szörnyű.

3. Az Egyesült Államok joghatósága (5 szemből álló szövetségen belül)

Tudod, hogy mindenki úgy gondolja, hogy a világ kormányának árnyékos szövetségei vannak, ahol kémkednek népükön, és megosztják ezeket az információkat egymással?

Nos, ez igaz.

Az úgynevezett 5 Eyes Felügyeleti Szövetség és az Egyesült Államok, Kanada, az Egyesült Királyság, Ausztrália és Új-Zéland között megkötött megállapodás..

Szóval, mit jelent ez az IP elrejtése szempontjából??

Ez azt jelenti, hogy ha Sam bácsi megkérdezi az Ön adatait, a Hide My IP elrejtése pontosan megmutatja. Nincs választásuk. Ezután az USA megosztja ezeket az információkat négy külföldi kormányzattal.

4. Nincs Netflix funkció

Hé, nézni szeretnéd a Netflixet a VPN-en?

Nos, nem tudod! Mert a Netflix utálja a VPN-ket.

A VPN volt a legjobb módszer a blokkolt Netflix tartalmak más országokból történő streamingjére. Aztán egy napon a Netflix úgy döntött, hogy nem tetszik a rendszer ilyen szabályozatlan használata.

nincs netflix az IP VPN elrejtése számára

Így született a végzet Netflix fekete képernyője.

A streaming cég az ember számára ismert legfejlettebb VPN és proxy blokkoló rendszert használja, tehát nem csoda, hogy nagyon hatékony.

A VPN közösség felháborodott volt. Hogyan reagált a Netflix??

Nem érdekeltek. Egyáltalán.

„Ez egy nagyon kicsi, de meglehetősen hangos kisebbség” - mondta a Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings a társaság bevételi felhívása során. "Tehát valóban következménytelen számunkra."

Ennek ellenére néhány VPN-nek van megfelelő dolga ahhoz, hogy elkerülje a Netflix tilalmát. Az összes IP elrejtése sajnos nem tartozik ezek közé.

Teszteltünk öt szerverét, és egyikük sem működött együtt a Netflix-szel.

Ha olyan szolgáltatást keres, amely lehetővé teszi a stream blokkolt Netflix tartalmát, akkor nézd meg a Netflix-szel működő legfontosabb VPN-k listáját.

5. Korlátozott ügyfélszolgálati idő

Az IP elrejtése ügyfélszolgálatot biztosít. Van egy telefonszám, egy csevegési szolgáltatás, egy jegyvásárlási űrlap. És ők udvarolják 9 órától négy óráig. hétfőtől péntekig.

ügyfélszolgálat telefonon

Tudod, abban a lassú időben, amikor mindenkinek van egy csomó leállási ideje a VPN-sel való böngészéshez.

Ez nyilvánvalóan szarkazmus volt. Valójában nincs értelme az ügyfélszolgálatnak csak abban az időben, amikor az ügyfelek nagy része munkahelyén van, és nem használja a terméket.

nincs élő csevegés

Ez a csevegési szolgáltatás offline állapotban volt, tehát üzenetet küldtem nekik a titkosításukról és a VPN-alagút-protokollokról, vagy azok hiányáról..

Néhány nap múlva még nem hallottam vissza.

Az IP-költségeim, terveim és fizetési lehetőségeim elrejtése

Minden új felhasználó kipróbálhatja az IP elrejtését egy ingyenes, hét napos próbaverzióra. A próbaverzióhoz azonnal hozzáférhet az asztali alkalmazás letöltésével.

Költség és fizetési módok

Fizetett szokásos szolgáltatásuk 29,95 dollárba kerül. Ez egy év szolgálat, egy licenckóddal, amely soha nem jár le.

licenc információ

Prémium szolgáltatásaikat egy kicsit nehezebb megtalálni. Nem tudtam elérni webhelyük főoldalán, ami nagyon furcsa.

Az IP VPN prémium szolgáltatás elrejtése

Ez a verzió lehetővé teszi öt eszköz csatlakoztatását. A rajta szereplő árstruktúra azonban szokatlan.

Az IP VPN árazás elrejtése

Általában, amikor egy egész évre vállalja a kötelezettségvállalást, jelentős megtakarításokon kell részesülnie. Itt egy teljes év és egy hónap közötti havi különbség a szolgáltatás bármikor törlésekor csupán négy cent. Tehát egy éves kötelezettségvállalásom nagy megtakarításom 48 cent jön ki.

2019. február frissítés: Az árakat kiigazítottuk, mielőtt utoljára felülvizsgáltam. A prémium havi terv most 4,95 dollárt fizet havonta.

fizetési módok

Van egy csomó különféle fizetési lehetőség. A Visa, a Mastercard és a PayPal szolgáltatásokat veszik igénybe, ami eléggé szokásos.

Szeretem, amikor a VPN lehetővé teszi a Bitcoin és más kriptovaluták használatát fizetési módként. Olyan, mint egy extra névtelen cseresznye a biztonságos élmény tetején. Tehát, bravo az egyik, Hide My IP.

2019. február frissítés: Most két népszerű kriptovalutát fogadnak el: Bitcoin és Litecoin.

Minden értékesítés 30 napos pénz-visszafizetési garanciával jár. A tesztünk alapján erre lehet szüksége.

Ajánljuk ezt a VPN-t??

Nem.

Nagyon indult, és nagyon szerettem volna tetszeni. A sebességtesztük, a szivárgás hiánya, a torrenting, a kill kapcsoló, fel akartam venni egy parádét erre a termékre.

Aztán jött a hátrányok listája.

A fakitermelési politikájuk félelmetes árnyas szintű. Egy pillantás arra elegendő volt, hogy örökre összetörje a bizalmat ebben a társaságban. Ráadásul a felügyeleti szövetségek kérdése van. Ezt nem szabad könnyedén venni.

Aztán nem a Netflix, a részmunkaidős ügyfélszolgálat és a velük folytatott szörnyű gyakorlati teszt nem küldte el ezt a terméket.

A felülvizsgált 78 VPN közül az IP elrejtése az 51. helyen van.

Itt megtalálja a legjobb VPN-szolgáltatásokat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me