AVG biztonságos VPN áttekintés

AVG VPN címlap

Az AVG VPN valószínűleg olyan szolgáltatás, amely ismerősnek tűnik. Nem magát a VPN-t, hanem a felbukkanó utónevet - AVG.

Így van, az antivírusok piacának egyik legnagyobb neve kibővítette az internet magánéletének védelmét.

A felszínen az AVG Secure VPN úgy tűnik, mintha topnotch szolgáltatást fog nyújtani, mivel néhány pozitív elemmel jönnek.

Az AVG Secure VPN biztonságos kapcsolatot kínál a felhasználók számára, mivel szivárgásmentes és vírusmentes. Hálózata kompetens ügyfélszolgálattal is büszkélkedhet, amely elérhető a nap 24 órájában.

Mindezek az elemek sajnos összeomlanak, mivel nem sok VPN-szolgáltatás kívánatos tulajdonságát biztosítják. Csak 2 protokollt használnak, sebességük 50% -kal lassabb, és a Netflix kiábrándítóan blokkolva van.

Tehát van-e ok fizetni a VPN -ért? Találjuk ki…

AVG biztonságos VPN áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 78 a 78 VPN közül
Használhatóság: Egyszerű és könnyen használható
NAPLÓFÁJLOK: Néhány naplózási politika
HELYSZÍNE: 36 ország, 50 szerver
TÁMOGATÁS: Jó ügyfél-csevegési támogatás
torrentezés-: Korlátozott torrenting
NETFLIX: Igen 1/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 160 bites, 256 bites AES; OpenVPN, UDP
KÖLTSÉG: $ 3.99 / mo
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.AVG.com

AVG biztonságos VPN profik

1. Nem található malware, vírusmentes

Mivel az AVG fontos szerepet játszik az antivírusok területén, csak arra számítanak, hogy ezen a területen szállítanak. És igen.

A Virustotal Scan segítségével futtattam a VPN szolgáltatás Windows és Mac verzióit. Az eredmények nagyon jók voltak.

Itt találhatók a Windows verzió eredményei:

AVG VPN Windows virustotal

És a Mac verzió:

AVG VPN Mac VirusTotal

Sajnos nem tudtam átvizsgálni az iOS és az Android verziót, mert ezek nem érhetők el. Ezt az ügyfélszolgálat is megerősítette.

2. Nincs IP vagy DNS szivárgás

Eddig bebizonyították, hogy általános hálózati biztonságuk, titkosításuk és privát kapcsolatuk bármilyen szivárgástól mentes. Ez a szolgáltatás minden lehetséges felhasználóját kedveli.

A teszteléshez a tajvani szervert használtam, és az alábbi teszteken futtattam az alkalmazást:

 • https://ipleak.net/ (nem található)
 • https://www.perfect-privacy.com/check-ip/ (nem található)
 • https://ipx.ac/run (nem található)
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ (nem található)

A DNS szivárgásteszt pozitív lett:

AVG VPN DNS szivárgáspróba

A szolgáltatás nagyszerű munkát végzett az IP-cím elrejtésében:

AVG VPN IP szivárgáspróba

Összességében a VPN-szolgáltató csillagos munkát végzett, anonimként tartva a geolokációomat és az expozíciótól távol. Jó hír azoknak, akik gyakran használják a nyilvános wi-fi-t.

3. Jó ügyfél-csevegési támogatás + közösségi támogatás

Az ügyfélszolgálat minőségének vizsgálatakor az említett szolgáltatásra adott válaszidőnek elsőnek kell lennie. Szerencsére az AVG Secure VPN jó ügyfél-csevegési támogatást nyújt a felhasználók számára.

A csevegési támogatás nem érhető el azonnal, ha belép a saját webhelyére, de könnyen elérhető a „kapcsolatfelvétel” oldalukon és az értékesítési támogatás irányába érhető el..

Belépéskor csak a kereszt- és utónevet, valamint az e-mail címet kell megadnia. Ezután elkezdheti.

Íme egy példa csevegés-támogatási szolgáltatásra:

AVG VPN ügyféltámogatás

Az alapokhoz nagyon jó. Ha azonban feltesznek egy bizonyos kérdést, amely túl technikai, akkor az alábbiak egyikét fogják tenni:

 • Közvetlen technikai támogatáshoz. Körülbelül 3-5 percig kell várnia, mielőtt elkezdené.
 • A támogatási képviselő a GYIK oldalára irányítja Önt, hogy válaszoljon a kérdésére.

Néhány támogató képviselő megpróbálja a lehető legjobban megválaszolni a kérdést. Ez időbe telik, de nem addig, amíg egy másik képviselőre át nem adják.

Közösségi támogatásuk

Az AVG Secure VPN-nek egy közösségi támogatási oldala van, amely megválaszolja a szolgáltatással kapcsolatos bármilyen kérdését. A válasz akár egy-két órát is igénybe vehet, de ennek ellenére van válasz.

AVG VPN közösségi támogatás

4. Könnyen használható VPN alkalmazás

A rendelkezésre álló alkalmazás, amelyet letölthet Windows-ra és Mac-re, kiválóan használható. Az alkalmazás ingyenes próbaverzióként kapható 30 napra, így magának is megnézheti.

Az alkalmazás telepítése és elindítása után az első felület az alábbiakban látható:

AVG VPN alkalmazás felület

A kapcsolóra kattintva automatikusan csatlakozhat az optimalizált szerverhelyhez. A legtöbb VPN-alkalmazáshoz hasonlóan az „optimalizált szerver” helyszíntől függ. Csatlakozás után egy értesítés jelenik meg, és a biztonságuk alatt böngészhet az interneten.

A „hely megváltoztatása” gombra kattintva manuálisan kiválaszthatja, melyik szerverhez kapcsolódik. Az összes kiszolgáló megjelenik, és kiválaszthatja, hogy a régiók szerint kategorizálják-e őket. Választhatunk úgy is, hogy csak a streamingre optimalizált és a P2P-t engedélyező kiszolgálókat jelenítsük meg:

AVG VPN helyek

A beállítások fül számos lehetőséget jelenít meg. Az egyik lehetőség az automatikus indítás a szerverükhöz, amikor az alkalmazás elindul.

Összességében a biztosított alkalmazás meglehetősen könnyen használható. Nem sok olyan lap van, amelyen keresztül elegendő a kiszolgálók manuális megváltoztatása. Ezenkívül az AVG Secure VPN összes elérhető alkalmazásában vagy verziójában beépített kill-switch van a kiegészítő biztonság érdekében.

5. A Cseh Köztársaságban található, biztonságos adatvédelem

Az adatvédelem mindig a legnagyobb dolog, ami a VPN szolgáltatónak rendelkeznie kell. Mivel a 14 szem jelenleg a világ számos fő régióját lefedi, elég nehéz megtalálni a joghatóságuktól távol elhelyezkedő VPN szolgáltatást. Az AVG Secure VPN büszkén mondja, hogy távol tartja a rosszindulatú kormányzati ügynökségektől.

A VPN szolgáltató Csehországban található, amely nem tartozik a 14 szembe. Ez azt jelenti, hogy a felhasználói adatokat és információkat nem annyira könnyen átadják a kormánynak.

A Cseh Köztársaság azonban együtt fog működni azokkal az esetekkel szemben, amelyek megsértik a számítógépes hálózat kihasználásának törvényeit. Nem nagyon kell aggódni, de hasznos tudni róla.

AVG Secure VPN Cons

Eddig olyan jó, ugye? Nos, nem egészen. Gyorsan meglátja, miért ütik el az AVG Secure VPN minden fényes tulajdonságát a szolgáltatás negatívumai.

1. Lassú teszt eredményei

Egy ilyen nagyvállalat által támogatott szolgáltatás esetén azt gondolja, hogy az AVG Secure VPN képes hálózati sebesség szempontjából. Sajnos ennek a szolgáltatásnak az arcán síkba esik.

Hat véletlenszervert teszteltem:

 • Taiwan 
 • Singapore
 • Amszterdam
 • London 
 • New York
 • Miami 

A leggyorsabb szerversebesség, amire a VPN eljutott, Tajvanon volt, mivel ez a helyemre a legoptimálisabb. A követett eredmények azonban továbbra is elég rosszok voltak.

Az ellenőrző teszt részeként megmértem az internet sebességét AVG Secure VPN nélkül:

Sebesség AVG VPN nélkül

 • Ping: 27ms
 • Letöltés: 51,51 Mbps
 • Feltöltés: 49,07 Mbps

Itt van Tajvan sebességének eredménye:

AVG VPN Tajvan leggyorsabb

 • Ping: 61ms
 • Letöltés: 21,60 Mbps (58,1% lassabb)
 • Feltöltés: 25,60 Mbps (47,8% lassabb)

Ez elég lassú még egy szerver számára is, amelyet állításuk szerint optimalizáltak. A világos oldalról a feltöltési sebesség kevesebb mint 50% -ot sikerült megtörni, ami rendben van.

A következő tesztek csak az AVG Secure VPN sebességének súlyos hiányát mutatták ki.

EU szerver

AVG VPN London leggyorsabb

 • Ping: 295ms 
 • Letöltés: 5,19 Mbps (89,9% lassabb)
 • Feltöltés: 1,60 Mbps (96,7% -kal lassabb)

Félelmetes letöltési és feltöltési sebesség, figyelembe véve, hogy ezek voltak a leggyorsabbak Európából.

US Server 

AVG VPN NewYork Speedtest

 • Ping: 307ms
 • Letöltés: 6,21 Mbps (87,9% lassabb)
 • Feltöltés: 2,94 Mbps (94,1% -kal lassabb)

Ugyanolyan rossz, mint az EU szervere.

2. Gyanús naplózási politika

AVG VPN naplózási házirend

Közvetlenül a denevérről, az AVG Secure VPN meglehetősen egyszerű a naplózási politikájával. Azt állítja, hogy számos okból összegyűjti a VPN-adatait. Az említett adatokat 2-3 hónapig tárolják, mielőtt törli őket. A szolgáltatás csak akkor határozatlan ideig fogja megőrizni az Ön adatait, ha (A) megsérti az EULA-t, és (B), ha a felhasználó megpróbálta csalni a szolgáltatást.

A nyilatkozat már aggasztó, mivel egyértelműen kimondja, hogy összegyűjti az Ön adatait. Sajnos itt ez egy kicsit gyanúsabb.

Az AVG Secure VPN azt állítja, hogy gyűjti a „VPN adatokat”. Mire vonatkoznak ezek az adatok? TOS-jaik soha nem határozzák meg, mit tartalmaz. E-mailben kapcsolatba léptem az adatvédelmi osztályukkal, ők még nem válaszolnak.

Egy másik dolog, ami aggodalommal tölt el a TOS-okkal kapcsolatban, a VPN-adatok megőrzésének célja. Ezen okok egyike azt állítja, hogy meg akarja akadályozni a fájlok megosztását és más tiltott tevékenységeket. Annak érdekében, hogy a szolgáltatás észlelhesse a fájlmegosztást, elméletileg meg kell ismernie a használt webhelyeket. Ehhez szükség van a használati naplókra, amely egy fő piros zászló. Ez csak ijesztõbbé válik, mivel a „VPN Data” nagyon széles kifejezés, tehát sok mindent jelenthet.

Függetlenül attól, hogy a felhasználói naplók gyűjtése negatív a VPN-szolgáltató számára. Az adatgyűjtést csak azokra az alapokra kell korlátozni, mint például az e-mail információk, a diagnosztika és a számlázási információk.

3. A Netflix a legtöbb helyre blokkolva van

A Netflix sokat jelent sok ember számára a világ minden tájáról. A szolgálat azonban az elmúlt néhány évben álláspontot képviselt a VPN-ekkel szemben. Bizonyos VPN-szolgáltatóknak sikerült feloldaniuk a Netflix blokkolását, és hozzáférést biztosítanak, függetlenül a helytől.

Ugyanez nem mondható el az AVG Secure VPN esetében.

Először 6 szervert teszteltem, amelyek közül 4 a streamingre optimalizált helyekhez tartozott. A másik kettőt véletlenszerűen választották ki.

A jó hír: az észak-amerikai szerverhelyek nagy része feloldja a Netflix szolgáltatást.

Rossz hír: a legtöbb szerver helyének nincs.

AVG VPN netflix Singapore

Ezt további 5 szerverhelyen teszteltem, amely Európában és Ázsiában elterjedt. Eddig csak Japánban volt feloldva a Netflix.

4. Korlátozott torrenting és P2P helyek

Jelenleg az AVG Secure VPN nyolc helyszínen engedélyezi a P2P-kapcsolatokat:

AVG VPN torrenting házirendA kép azt állítja, hogy Brazília engedélyezi a P2P-t, de a Windows-alkalmazás másként mondja.

 • Prága
 • Párizs
 • Frankfurt
 • Amszterdam
 • London
 • Miami
 • New York
 • Seattle

A fenti kép azt állítja, hogy Brazília engedélyezi a P2P-t, de a Windows-alkalmazás másként mondja.

A rendelkezésre álló kiszolgálóhelyek többi részén nincs ez a szolgáltatás.

Ennek a szolgáltatásnak a korlátozott választása visszatartja a rugalmasságot és a választást.

Minden szerver korlátlan sávszélességet biztosít azok számára, akik a torrentot keresik. Szóval, ott van. Ne felejtsd el, hogy a kapott sebesség még mindig félelmetesen lassú.

5. Csúcskiszolgálók, alagútkezelési protokollok és hiányzó szolgáltatások

Az AVG szolgáltatásaitól elvárhatja, hogy hatalmukkal bővítsék kiszolgálóik számát néhány százra. Sajnos az AVG Secure VPN csak 20+ szervert tartalmaz. Ez alacsonyabb, mint a legtöbb VPN-szolgáltató esetében, amelyeket nem támaszt egy nagy névvel foglalkozó cég.

Ez a rugalmasság hiánya átveszi az alagút-protokollokat. Jelenleg a szolgáltatás csak az OpenVPN-t és az UDP-t használja a Windowshoz és az IPsec-t Mac-hez. Ez túl alacsony. A PPTP-vel nem működik, de még mindig nem nyújt elegendő alternatívát arra az esetre, ha a felhasználó protokollokat váltani szeretne. Mivel a különféle alagútbeállítási protokollok eltérő előnyöket nyújtanak, ennek hiánya itt nagyon csalódást okoz.

Egyéb hiányzó szolgáltatások

AVG VPN router kompatibilitás

 • Az AVG Secure VPN nem kompatibilis a TOR-tal. A TOR extra védelem, és a legtöbb VPN jól működik vele. Ez azonban nem akar játszani a többi gyerekkel.
 • Nem kompatibilis a routerrel. Ha több modult meg akar védeni az AVG Secure VPN segítségével, akkor elfelejtheti.

6. Erősen festett háttér

Ez a Wired cikk kifejti, hogy az AVG hatalommal rendelkezik arra, hogy eladja böngészési adatait harmadik felek számára. Ha egy VPN-szolgáltatás szülőtulajdonosa bajba kerül, ez jó okot aggódni.

Ne feledje, hogy a cikk csak rávilágít erre a tényre, és nem azt mondja, hogy a vállalat már megtette. Vagy van? Ne feledje, hogy az AVG Secure VPN összegyűjti a VPN-adatokat. Az említett információ számos konkrét elemet tartalmazhat, és a szolgáltatás 3 hónapig gyűjtheti azokat.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy az AVG-t az AVAST vásárolta. Ez utóbbi sem biztonságos a vita ellen, mert többször is áldozatává vált. Íme néhány példa:

 • Átláthatósági jelentésük szerint a Cseh Köztársaságban folytatott vizsgálat részeként együttmûködtek a hatóságokkal a felhasználói adatok átadásakor.
 • Az Avast, HideMyAss! Terméke. A VPN felhasználói információkat adott át, amelyek hackerek letartóztatásához vezettek.
 • Avast olyan hackerek áldozata volt, amelyek veszélyeztették a CCleanert. A szoftver feltört verziója letölthető volt az elkövetkező hetekben.

AVG biztonságos VPN fizetési módszerek és visszatérítési irányelvek

Az AVG Secure VPN fizetési módjai meglehetősen zavaróak, ha a szolgáltatást szeretnék megvásárolni.

Mindenekelőtt a saját weboldalukra való áttéréskor ez az eredmény jelenik meg:

AVG VPN webhely fizetése

Évben 79,99 USD egy VPN számára meredeknek hangzik, igaz? Nos, ez még nem minden. Ez a webhely nem említi, hogy az itt megvásárolható verzió csak egy eszközre vonatkozik. Megbizonyosodtam erről a tényről az eladási támogatás kérésével.

Ha pénzt szeretne megtakarítani, és olcsóbbá szeretné tenni 5 eszközt, akkor azt javaslom, töltse le az ingyenes próbaverziót. Az alkalmazás elindítása után kezelheti előfizetéseit és megnézheti a tervezett fizetési tervet:

AVG VPN alkalmazás fizetési módja

A rendelkezésre álló fizetési tervek csak éves előfizetésre vonatkoznak. Nincs havi vagy negyedéves ajánlat.

Sajnos az AVG Secure VPN csak korlátozott fizetési módokat kínál. Csak bankkártyával vagy bankkártyával vagy PayPal-ban fizethet. A PayPal módszer nem veszi fel az egyenlegét, hanem kéri a számlához kapcsolt kártyát.

Bár korlátozott, az ajánlatok ára meglehetősen ésszerű, és megegyezik a többi nagy névű VPN szolgáltatóval.

A visszatérítési politika

Az AVG Secure VPN 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínál.

Ha már fizetett az előfizetésért, és azt szeretné, ha leiratkozik, akkor a megadott időn belül visszatérítést kérhet könnyedén. A kezdéshez vegye fel a kapcsolatot az értékesítési támogatással és kérjen visszatérítést. A szokásos folyamaton keresztül megkérdezik, miért törli a kifizetést.

AVG VPN visszatérítési folyamat

Az értékesítési támogatás ezután értesíti Önt, hogy visszatérítési csapata feldolgozza a kérelmet, és sikeres benyújtás esetén e-mailben elküldi Önnek a folyamatot a következő három napon belül..

AVG VPN visszatérítési folyamat e-mail

Ajánlom az AVG Secure VPN-t

Ez számomra egy egyszerű NEM. 

Mindenekelőtt VPN-t kap a teljes csomaghoz; a magánélet a cél, de nem kell, hogy komolyan veszélyeztesse a napi tapasztalatait is.

Sajnos az AVG Secure VPN számára nem sikerült bejelölni ezeket a négyzeteket.

Lassú, nem nyújt elegendő funkciót és kompatibilitást. Emellett az anyavállalatokról ismert, hogy hosszabb ideig megőrzik a létfontosságú információkat. Attól tartok, hogy az összes szennyeződés végül elkapta őket.

Összességében az AVG Secure VPN olyan régi időzítőnek érzi magát, amely megpróbál ragaszkodni a keltezett módszerekhez egy olyan időben, amikor innovációra és alkalmazkodóképességre van szükség. Javaslatom, keresse meg a VPN-piac vezető neveit. Jól elköltött pénz.

Ui Mindig érdekli, hogy meghallgassa a saját véleményét a termékről. Ha Ön vagy már használta az AVG Secure VPN-t, akkor hagyja el véleményét! Tudassa velünk, hogy a tapasztalt hogyan különbözött.

Adja hozzá saját véleményét:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me