A VPN áttekintése

A VPN áttekintéseValóban olyan „magán”, ahogy ígérte?


A Canadian Windscribe jó alternatíva az Egyesült Államokban működő VPN-szolgáltatók számára, vagy azok számára, akik használni akarják az ingyenes VPN-tervet, amelyhez 10 GB-os munkamenet-sávszélesség tartozik (havonta)..

Szerverhálózati teljesítményük nem olyan gyors, mint ExpressVPN vagy NordVPN, ám iparági szabványú OpenVPN alagút-protokollt kínálnak 256-bites AES titkosítással.

Annak ellenére, hogy viszonylag új VPN-szolgáltatás, a Chrome-kiterjesztést, amely ingyenes proxy-hozzáférést biztosít a felhasználók számára, már több mint 900 000 ember használta.

Itt minden, amit tetszett, nem tetszett és egyenesen utáltunk.

WindscribeVPN áttekintés

ÁLTALÁNOS RANK: # 3 a 78 VPN közül
Használhatóság: Könnyen kezelhető
NAPLÓFÁJLOK: Nincs naplózási politika
HELYSZÍNE: 58 ország, 480+ szerver
TÁMOGATÁS: Szervizbotok gyakran haszontalan válaszokkal
torrentezés-: Korlátozott torrenting
NETFLIX: Igen 2/5
Titkosítás / JEGYZŐKÖNYV: 256 bites AES, OpenVPN és így tovább
KÖLTSÉG: Havonta 9,00 USD vagy havonta 4,08 USD (évente)
HIVATALOS HONLAPJÁN: www.windscribe.com

Windscribe Pros

A Windscribe kiválóan kompatibilis az eszközökkel. Titkosítási és protokoll lehetőségeik erősek. Az alkalmazás nagyon felhasználóbarát volt. Torrenting megengedett (bár, kissé korlátozott).

És a Netflix-specifikus kiszolgálók ragyogóan működtek.

Íme, amit szerettünk a szolgálatukban.

1. Erős adatvédelem & Titkosítási szolgáltatások

A Windscribe támogatja a férfiak (és nők) számára ismert VPN-protokollokat, beleértve az OpenVPN, IKEv2, TCP, UDP és SOCKS5 protokollokat..

Érdekes módon az IKEv2 protokollt alapértelmezés szerint használják, annak ellenére, hogy az OpenVPN az iparági szabvány. (Tehát érdemes feltenni egy mentális jegyzetet az ASAP átváltására, amikor elkezdi használni.)

Az érvelés azért van, mert hozzáférést kap az osztály legjobb AES-256 titkosításához (SHA512 auth és 4096 bites RSA kulcsmal) asztali alkalmazásukhoz, és AES_128_GCM rejtjelhez böngészőbővítményekkel. Ezeket a műszaki részleteket a biztonsági szakemberek elvégzik.

Ha nem biztonsági szakember vagy, akkor tisztában kell lennie azzal, hogy ezek alapvetően azt jelentik, hogy „valóban biztonságban vannak”.

A titkosítási spektrum egyik végén sem történt ismert hack.

De ne álljunk meg itt.

Mivel a világ minden titkosítása nem fog megvédeni Önt a nagyon használt VPN-szolgáltatástól. Az árnyékok közül sok naplózza az Ön adatait. Vagy azt használják, hogy eladják a legmagasabb hirdetési ajánlattevőnek.

Ez itt nem elfogadható.

Tehát ellenőrzés céljából átmélyítettük a szundi-méltó részleteket, és rájöttünk, hogy a Windscribe nem tart naplót.

WindScribe naplózási politikaNaplót nem vezetnek

Összegyűjtenek néhány részletet.

Ez magában foglalja egy havi sávszélességet, hogy az ingyenes felhasználók ellenőrzés alatt maradjanak. Egyébként körülbelül három percig megőrzik az OpenVPN felhasználónevét, szerverét, a csatlakozási időt és az átvitt adatmennyiséget.

Ellenkező esetben feltételeik meglehetősen szokásosak, összhangban állnak a VPN többi piacával. Nincsenek titkok vagy finom nyomtatványok, amelyek végül visszatértek a kísértéshez.

2. Nincs szivárgás, nincs vírus = biztonságos a használata

A DNS és a WebRTC szivárgások hamis biztonsági érzést adnak a felhasználóknak.

Nem tudod, hogy léteznek. Nem tudhatja, mikor fordul elő.

Az egyetlen módja annak, hogy észrevegyék őket, ha aktívan ellenőrzi az ügyfél által megjelenített IP-címet, az egyiket, amelyet az egyes tesztek valóban látnak.

A két jobb mérkőzés.

Mert ha nem, ez azt jelenti, hogy mindenki, aki ezt a kapcsolatot figyeli, láthatja, hol van valójában.

A Windscribe szivárgásvizsgálata jó okból jelenik meg a profik oszlopban:

Öt vizsgálat során nem észleltek szivárgást.

WebRTC szivárgásteszt eredménye:

windscribe webrtc szivárgáspróba

IP szivárgásteszt eredménye:

windscribe IP szivárgásteszt

DNS szivárgás teszt eredménye:

dns szivárgás teszt windscribe

Szivárgási teszt eredménye 5

szivárgásvizsgálat 5 1

Csak háromszoros ellenőrzésként futtattuk telepítő fájljaikat a VirusTotal.com webhelyen, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy az eszközöket nem tette ki más rejtett, rosszindulatú szoftvereknek..

Ezek a tesztek szintén tisztaak voltak. Három éljenzés a Windscribe-hez.

Virustotal scan 1

3. A Windflix szolgáltatás a Netflix korlátozások megkerülésére

A Windscribe normál szerverei nem fognak működni a Netflix-szel (teszteléskor nulla a háromból).

Ez nem ritka, amikor VPN-szolgáltatással dolgozik. A Netflix a VPN világ első számú ellensége. Nem mindig volt így. A VPN használatának egyik fő előnye a kezdetben a Netflix tartalom feloldása volt. A streaming óriás földrajzilag elzárja tartalmát, országonként. Japánban valakinek vadul különbözõ Netflix könyvtára van, mint például Kanadában.

Kezdetben ez nem volt kérdés. Kanadában valaki egyszerűen csatlakozni fog a VPN-hez, kiválaszt egy szervert Japánban, és a WHAMMO a japán Netflix tartalmat bünteti.

Végül valaki a Netflixnél rávilágított erre, és nem voltak boldogok. A vállalat harcolt a VPN-ekkel szemben, a világ egyik leg intuitívabb VPN-észlelési szolgáltatását telepítve. Most, amikor a VPN-felhasználók megpróbálják elérni kedvenc műsoraikat a világ minden tájáról, találkoznak velük a Netflix fekete képernyőjével.

A windscribe együttműködik a Netflix-szel

Ha talál egy VPN-t, amely feloldja a Netflix feloldását, valóban boldog nap ez. Ez az oka annak, hogy webhelyünk egy teljes oldalát a Netflix-szel működő VPN-eknek szenteltük. Szerencsére a Windscribe szerepel abban a listában, a kezdeti kudarcunk ellenére.

Ennek oka az, hogy a Windscribe-nak számos speciális „Windflix” szervere van. Ezek közül néhány valóban sikerül együtt dolgozni a Netflix-szel, de nem minden.

Jelenleg négy Windflix szerver működik. Ezek az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Japánban találhatók. Mind a négyet teszteltük, és biztató eredményeket kaptunk.

Három Windflix szerver, amelyet kipróbáltunk, tökéletesen működött.

 • WINDFLIX USA (New York - Radiohall)
 • WINDFLIX UK (London - The Tube)
 • WINDFLIX JP (Tokió - Kaiju)

Sajnos a kanadai Windflix szerver nem működött együtt a Netflix-szel, amikor utoljára teszteltük 2019 augusztusában..

A lényeg az, hogy a Netflixet a Windscribe használatával továbbíthatja. A siker érdekében a megfelelő Netflix-kompatibilis Windflix szervert kell használnia. (Csak nem a kanadai.)

4. A torrenting megengedett

A VPN hozzájárulhat a torzító munkamenetek védelméhez, létrehozva azt az áthatolhatatlan alagutat az internetkapcsolat körül, hogy biztonságban maradjon.

De egy VPN nem fog jót tenni, ha nem működik a korlátozás nélküli használat lehetővé tétele érdekében.

Néhányan elkezdenek visszatartani vagy tiltani a zaklatást, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy nem kerülnek a DMCA-panaszokkal kapcsolatos kérdésekbe. Mások kínzó kiszolgálókat kínálnak, de a legjobb esetben csak néhány közülük.

Hol esik a Windscribe??

Technikailag engedje meg. Itt egy nyilatkozat a GYIK oldalukról a torrent:

Írja le a kínzó politikát

A következő torrent ügyfelek konfigurálására vonatkozó útmutatásokat is tartalmaznak:

 • uTorrent
 • Özönvíz
 • qbittorrent
 • Vuze

Ugyanakkor nem minden szerver támogatja a torrentet.

Szélíró torrenting 2 1

Ez az egyes országokra és a digitális szerzői jogokkal kapcsolatos álláspontjukra vonatkozik.

Tehát igen, a Windscriptet használhatja a torrent fájlok lezárására. De először futtassa át a kiszolgálóikat, hogy megbizonyosodjon róla, talál néhány olyan P2P-barátot, amely viszonylag közel áll hozzád..

5. Több eszközt támogat a legtöbb platformon

Ez talán a Windscribe egyik legjobb aspektusa.

Beépített alkalmazásuk van szinte minden elképzelhető platformon.

Ez magában foglalja az alapokat, mint például a Windows, a Mac, iOS és a Linux. De kiterjed a Chrome, a Firefox és az Opera böngészőkre is. Ezen felül néhány intelligens TV-alkalmazást dobnak be az Amazon, az Nvidia Shield és a Kodi számára is.

Ja, és korlátlan eszközöket is csatlakoztathat.

Nagyon félelmetes, igaz?

Kompatibilisek az útválasztókkal is, azonban ehhez néhány kézi lépés szükséges a szokásos OpenVPN opció átkerüléséhez, mint megoldás..

Ezeken az útválasztókon keresztül játékkonzolokat is csatlakoztathat. Ellenkező esetben nincs előre beépített lehetőség a mutatásra, a kattintásra és a telepítésre.

Végül a Windscribe együttműködik a TOR-tal, de csak az önálló alkalmazáson keresztül, és nem a VPN böngészőbővítményein keresztül.

6. Felhasználóbarát alkalmazás

Letöltöttük a Windscribe alkalmazásokat mind a Windows, mind az Android készülékekre.

Amikor az alkalmazást először letölti egy asztali számítógépen, akkor egy letöltési oldalra jut, amely a Windscribe-felhasználók számára elérhető számos platformopcióval rendelkezik..

Letöltési oldal a Windscribe VPN-hez

E felülvizsgálat céljából a Windows asztali alkalmazást választottuk. Mielőtt a letöltés valóban megkezdődhet, megkérdezik tőle, hogy milyen telepítést szeretne.

Töltse le a Windscribe VPN stílusát

Az Express telepítés ajánlott. Lehetővé teszi a VPN-ügyfél telepítését anélkül, hogy az összes apró döntést mikroműködtetni kellene, a Windscribe alapértelmezett beállításainak megbízhatóságával.

Ez ideális olyan személyek számára, akik újak a VPN használatában, és csak gyors és egyszerű telepítést akarnak. Ha egyéni telepítést választ, akkor a telepítés minden részletét a kezedben fogja tartani. Ha tapasztalt szakember vagy, és nagyon különös a számítógépére és a programok telepítésének módjára, vegye igénybe extra időt a telepítés személyre szabásához.

Az expressz telepítést választottam. Időzítettük a folyamatot, és 9,2 másodperc múlva kezdődött el, amikor rákattintottam arra az időpontra, amikor a VPN megnyílt a számítógép képernyőjén.

A VPN telepítése után létrehoztam a fiókomat. Ez szintén egyértelmű volt. Válasszon felhasználónevet és jelszót, és máris jó lehet. Még akkor sem kell megadnia e-mail címet, ha aggódik a magánélet miatt.

Fiók létrehozása a Windscribe VPN számára

A számla irányítópultja lesz a következő állomás. Itt áttekintheti fiókja adatait, frissítheti szolgáltatását, és elérhet néhány további funkciót, például az R.O.B.E.R.T.-t, egy rosszindulatú szoftvert és hirdetést blokkoló szolgáltatást, vagy port-továbbítást.

A VPN kliens egyszerű és kicsi. Mint az alábbi képen látható, nincs sok túl bonyolult elem, amelyet át kell szitálni.

Windscribe App

A jobb oldalon egy nagy kör alakú gomb található. Ez a gombra kattint, hogy kapcsolatba lépjen a Windscribe szolgáltatással. Nagyra és központosítottá tették, így nem hagyhatja ki. 

Csatlakozás gomb a Windscribe VPN-hez

Alul a tűzfal funkciójuk található. A jobb alsó sarokban lévő gombbal ki- és bekapcsolhatja. A tűzfal kill kapcsoló funkcióként működik, véget vetve a munkamenetnek, ha szivárgás fenyegeti. Amikor csatlakozik a szolgáltatáshoz, a tűzfal azonnal bekapcsol. A csatlakozáshoz szükséges néhány másodperc alatt nem fog hozzáférni az internethez.

A Windscribe VPN tűzfala

A szerverlistát a bal oldalon találja. Ha rákattint, elér egy legördülő menüt, amely lehetővé teszi a 66 ország közül bármelyik kiválasztását, ahol a Windscribe szerverek vannak. Bővítheti az egyes országokat, hogy kiválassza a választott szervert, vagy kattinthat magára az országra is, hogy a Windscribe válasszon egyet az Ön számára.

Szerverválasztás a Windscribe VPN számára

Ha leválasztják a Windscribe szolgáltatást, az egész alkalmazás szürke színű. A sikeres csatlakozás után látni fogja, hogy kékre vált, mint az alábbi képen.

Windscribe VPN Connected

A csatlakozás szellő volt, néhány percet vett igénybe. Miután beléptem, szabadon használhattam az internetet, és kívánságaim szerint változtathattam a szerverekkel.

Következő lépésként telepítettük a 12.30 MB méretű Google Play fájlt egy Android rendszerre, és gyorsan és gyorsan futottak.

Az asztali alkalmazás legfrissebb tesztelése olyan tapasztalatot mutatott, amely összhangban áll azzal, amit utoljára ellenőriztünk. Ami a mobilalkalmazást illeti, egyértelműen sok munkát végeztek.

Íme egy kép arról, hogy hogyan néz ki a mobilalkalmazás, amikor először áttekintettük a Windscribe-t.

WindScribe mobilalkalmazás

Itt 2019 augusztusában van.

Windscribe Mobile App

Ez egy nagyon nagy különbség. De a változások nem csupán esztétikai jellegűek.

Amikor először kipróbáltuk ezt a szolgáltatást, a mobilalkalmazás csak a Windscribe szervereinek 56 részére tudott hozzáférni. Most már teljes hozzáféréssel rendelkezik mind a 155 ország területén, mind a 66 országban.

Hasonlóan az asztali klienshez, a Windscribe mobilalkalmazása kékké válik, amikor csatlakozik.

Windscribe mobilalkalmazás csatlakoztatása

Egy másik jó tulajdonság, hogy a fejléc képen a zászló megváltozik attól függően, hogy melyik országhoz csatlakozik. Nézze meg, mi történik, amikor csatlakozik egy kanadai szerverhez.

Winscribe Mobile App Canada

Összességében a használhatóság zavartalan volt, és egyik alkalmazással sem volt nagyobb probléma, késés vagy összeomlás.

Windscribe Cons

A windscribe lassú.

Támogatás haszontalan.

És kissé drágák.

Különösen akkor, ha nem fér hozzá az összes kiszolgálóhoz, amelyhez állítólag hozzá kell férnie.

Zavaros az utolsó rész miatt? Ne légy.

Az alábbiakban néhány részben megmagyarázom.

1. Kanadai joghatóság öt szem belsejében

A Windscribe itt található: Kanada, Toronto.

Kanada alapító tagja a Öt szemű joghatóság amely a második világháborúba nyúlik vissza. Önmagában nem nagyszerű. De még ennél is rosszabb, ha figyelembe vesszük, hogy ez a szövetség azt jelenti, hogy az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság egyaránt megszerezheti a személyes adataikat..

És a Windscribe-nek nem lenne más lehetősége, mint hogy teljesítse, ha erőltetik.

Kétségtelen, hogy esélye nincs.

De van esély.

Tehát ez egy kockázat, hogy kényelmesen élj együtt.

2. Az internetkapcsolat kevesebb mint 50% -ra lelassul

A Windscribe szerver teljesítménye a rangsorunk alsó harmada felé tette őket (51 (78-ból)).

Ez a rangsor a kombinált szerver pontszám közvetlen eredménye.

Először a referenciaértéket vesszük fel, hogy megnézze a terheletlen internetkapcsolat. Itt volt a miénk:

Sebességteszt VPN szolgáltató nélkül

Másodszor, elkezdjük a világ minden tájáról a Windscribe kiszolgálókhoz való kapcsolódást, hogy átlagolvasást kapjunk. Itt van, amit találtunk.

Szélsebesség-teszt az EU-ban

Amerikai központi szerver

 • fütyülés: 140 ms
 • Letöltési sebesség: 29,74 Mbps (70% -kal lassabb)
 • Feltöltési sebesség: 2.07 Mbps (96% -kal lassabb)

UK Server

 • fütyülés: 46 ms
 • Letöltési sebesség: 17,25 Mbps (82% lassabb)
 • Feltöltési sebesség: 4,86 ​​Mbps (91% lassabb)

EU szerver

 • fütyülés: 92 ms
 • Letöltési sebesség: 42,97 Mbps (56% -kal lassabb)
 • Feltöltési sebesség: 5,12 Mbps (90% -kal lassabb)

A Windscribe szerverei állandóan lassúak voltak. A feltöltési sebességek különösen szörnyűek voltak, minden esetben 90% -ot meghaladó sebességet lassítva. Még egy „prémium” számlát is használtunk ezekre a sebességekre!

Nem kell feláldoznia a teljesítményt 90% -ig. És akkor sem kell, ha olyan sokoldalú lehetőségek állnak rendelkezésre, mint az ExpressVPN és az Astrill.

3. A 480+ szerver nem mind aktív

Rendben. Itt jön vissza a kiszolgálói eltérés.

A hivatalos nyilvántartások szerint a Windscribe 480+ szerverhez fér hozzá több mint 50 országban.

Nem rossz.

Semmi sem az ExpressVPN 2000+, a Private Internet Access 3200+ szerveréhez vagy a NordVPN 5200+ szerveréhez viszonyítva.

De a teljes szerverhálózat száma körülbelül 500 körül méltó. Ez azt jelenti, hogy rengeteg lehetőséggel kell rendelkeznie ahhoz, hogy könnyedén megtalálhassa a gyors kiszolgálókat egy pillanatra.

Vagyis ha mind rendelkezésre állnak.

Ami furcsa okból nem igaz a Windscribe szerverein.

Nézd meg:

Nincs szerver Új-Zélandon 1

huh?

Ez a kép a honlapjukon található.

Új-Zélandot mutat szerver helyként. Mégis nulla szerver áll rendelkezésre.

Tehát a valóságban csak a meghirdetett szerverek töredékére lesz hozzáférés.

Ez amellett, hogy a mobil eszközök számára már korlátozott számú (asztali számítógéphez viszonyítva), a Windscribe szerverszáma a legjobban megbízhatatlannak tűnik, vagy legrosszabb esetben egyenes hazugság..

4. Kérdéses támogatás (botok használata)

Néhány VPN-társaság még mindig él az ügyfélszolgálat kőkorszakában.

Csak GYIK-ot, fórumokat vagy jegy-alapú rendszereket kínálnak, amelyekre napokig tarthat a válasz.

A Windscribe összehasonlítva egy chatbotot tartalmaz.

Fantasztikus!

Végül, egy egyszerű, gyors módszer a könnyű kérdések megválaszolására.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy megkérdezzük “Garry-t” erről a furcsa nulla szerverszámról Új-Zélandon.

Itt volt a válasz:

Garry chatbot válasz szélírása 1

Um. Rendben?

Nem igazán válaszoltunk kérdésre.

És sajnos a „Garry” soha nem tett. Csak olyan irreleváns válaszokat ismételtek, amelyek nem egyeztek meg pontosan azzal a kérdéssel, amelyet feltettünk.

Hiábavaló.

Innentől vissza kellett utaznunk az időben, egy támogatási jegy útján.

Tíz órával később megkaptuk ezt a választ:

Írja le az ügyfél spporttesztjét

GARRY! EZ TE VAGY?!

Egy másik automata, irreleváns válasz. Ezúttal Arthur, a britek királya.

Igen, megkapom a referenciát. Nem, ez nem tesz engem jobban. Ezenkívül a Windscribe egy kanadai cég. Az átkozott hivatkozásnak tehát nincs semmi értelme.

Látva, hogy teljes mazochisták vagyunk, újabb kérdést tettünk fel. Ennek 20 órát vett igénybe a válasz.

Írja le az ügyfélszolgálati tesztet 2

Huh.

Ne. Még. Zavar.

Leírás: VPN költségek, tervek & fizetési módok

windscribe árképzési lehetőségek

A Windscribe-nek három fizetett terve van.

A havi egy körülbelül annak a közepének felel meg, amelyet elvárhat, havonta 9 dollárt kell fizetnie. Mivel az éves terv 55% feletti hatalmas árengedményt kínál+.

Az éves terv havi 4,08 USD, és utoljára, de nem utolsósorban az „A terv elkészítése” opció használt helyszínenként 1,00 USD-t fizet..

A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal, a hitelkártya és a Bitcoin.

Ha bármilyen oknál fogva elégedetlen, kérhet visszatérítést.

DE, és ez egy nagy, de:

 • A terv megvásárlásától számított három napon belül kérnie kell a visszatérítést
 • És ebben az időben legfeljebb 10BG sávszélességet használhat

WindScribe visszatérítések 1Írja le a visszatérítési politikát

Ez őszintén szólva elég szörnyű visszatérítési politika.

Ha kétségei vannak, ne jelentkezzen be. Ehelyett folytassa egy kicsit az ingyenes opcióval, mielőtt elkötelezi magát. Mert miután befizettél, a pénzed alapvetően eltűnt.

Ne feledje, hogy az ingyenes opció csak havonta 14 kiszolgálóhelyhez és 10BG-s adatokhoz fér hozzá.

Ne legyél naiv.

Az „ingyenes VPN-k” a saját kockázataival járnak. Sokan.

Tehát vigyázzon a vásárlóra.

Ajánljuk a Windscribe-t??

Nem. Nem ajánlom megvenni.

A Windscribe nagyon jó választás, ha Netflix-barát a listájának tetején.

Protokolljaik, titkosításuk és naplózási politikájuk szintén legitim. És imádtuk a platform kompatibilitását.

De nagyon sok más zavaró jel van, amelyeket tapasztaltunk.

A szerversebesség állandóan lassú volt az indulók számára. És ez egy rossz jel, ha Netflix filmeket próbálsz streamálni. A Netflix és a Chill inkább a Netflixhez hasonlítanak, és most hazamegyek.

Aztán sürgetõbb aggályok merültek fel.

A torontói homebase szintén nem jó ahhoz, hogy a személyes adatait bizalmasan kezelje.

És az ügyfélszolgálat teljesen haszontalan volt. (Gyere rám Garry.)

A Windscribe árképzése sem részesíti előnyben. A spektrum csúcspontján vannak, annak ellenére, hogy nem férnek hozzá minden szerverükhöz.

Mindemellett a visszatérítési politika csak a nevére vonatkozik. Semmi esetre nem kapsz pénzt vissza, ha 72 órán keresztül hihetetlenül finom vonalat sétálsz.

Ha olcsót szeretne, rengeteg olcsóbb VPN-opció áll rendelkezésre.

Ellenkező esetben csak kezdje el a lista tetejét, és dolgozzon lefelé.

Használtál már valaha a Windscriptet? Ha igen, milyen volt a tapasztalata? Mindig érdekel, hogy más rajongók mit mondanak a felülvizsgált VPN-kkel kapcsolatban! Értesítsen alább.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me