A legjobb VPN-szolgáltatások (2020)

A legjobb VPN-összehasonlítás


Több mint ezer VPN-szolgáltatás (ingyenes és fizetett) jön és megy.

Mindegyik ugyanolyannak tűnik, ugyanolyan hangzik, ugyanazokat a funkciókat kínálja, és megígéri, hogy a kapcsolatot teljesen biztonságban és névtelenné teszi.

De hogyan találja meg a legjobb VPN-t??

Annak érdekében, hogy oly sok elfogult VPN-értékelés töltse ki az internetet, nehéz lehet megkülönböztetni a nyereségorientált fikció tényét.

A TheBestVPN.com webhelyen eddig több mint 70 népszerű VPN-szolgáltatást teszteltünk és áttekintettünk. Minden áttekintés háttérinformációkat tartalmaz a VPN-ről, alapos megjelenésről, sebességtesztről és hátrányokról / előnyeiről.

Íme a VPN legfontosabb tényezői, amelyeket összehasonlítottunk:

 • Letöltési sebesség
 • Adatvédelem és biztonsági szolgáltatások / hibák
 • Joghatóság és fakitermelési politika
 • Torrent és a Netflix elérhetősége
 • Használhatóság és támogatás
 • Költség

A részletes áttekintési folyamat itt található.

A legjobb VPN-k az online adatvédelemhez és biztonsághoz

A legjobb VPN-k nem vezetnek nyilvántartást a meglátogatott webhelyekről vagy a letöltött fájlokról. Kedvező áron takarják el az Ön IP-címét. És rengeteg korlátozásmentes szervert kínálnak szerte a világon, így a Netflix tartalmát streamingbe tölthetik, vagy szabadon használhatják a torrentet.

További beavatkozás nélkül itt van a 10 legjobb VPN 2020-ban:

1. NordVPN - A legjobb „mindenkörös” VPN (3,49 USD / hónap)

A 78 VPN közül az 1. helyet

nordvpn honlap

Amit tetsztünk:
+
Gyors szerverek (5 646)
+ Torrent / P2P megengedett
+ Együttműködik a Netflix-szel
+ Szigorúan nincs naplózás
+ Könnyen használható VPN-alkalmazások
+ Kettős adattitkosítás
+ Nem található IP / DNS szivárgás

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Kedvezmények csak hosszabb előfizetések esetén

Kompatibilis valamivel:
A NordVPN Panamából származik, és ez az egyik legbiztonságosabb VPN-rendszer, amellyel valaha is reménykedhet találkozni. Ezért következetesen ez volt a legjobban értékelt szolgáltatásunk.

A NordVPN kiszolgálói száma pozitívan hatalmas: több mint 5600 szerver 60 országban oszlik meg. Ez a legteljesebb szerverlista, amelyet VPN-szolgáltatóink között láttunk. Az NordVPN komolyan veszi a biztonságot. Van egy szolgáltatásuk, amelyet “Double VPN-nek” hívnak. Ez a szolgáltatás két különféle szervert vesz igénybe, és egyesíti őket egy kétszer a titkosításhoz és egy rendkívül biztonságos kapcsolathoz..

Felhasználóbarát VPN-alkalmazásuk teljesen meg van töltve gyilkos kapcsolóval, hogy megvédjék adatait a rossz kezekbe eséstől.

A cég székhelye: Panamaváros. Hidd el vagy sem, a hely fontos a VPN kiválasztásakor. A különféle területeken eltérő adatvédelmi törvények vannak, és Panamaváros csak esik egy magánélet-barát területre. Néhány VPN-szolgáltatóról ismert, hogy tartózkodik tevékenysége naplóiból (például IP-címek vagy időbélyegzők). Az NordVPN nem. A kormányhivatalok ezeket az információkat felhasználhatják tevékenységének nyomon követésére, ezért nagy probléma, hogy első számú VPN-szolgáltatásunk anonim.

Kiválóak voltak a gyakorlati tesztek sorozatában is.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a kapcsolat szilárd, mivel nulla szivárgást (nincs IP / DNS / WebRTC) találtak. Ez a szolgáltatás jól működik bizonyos webhelyek, például a Netflix torrentingjával és megkerülésével. A hat tesztelt szerver közül öt sikeres volt a Netflix feloldásában.

Egyszerre hat eszközt csatlakoztathat szinte bármilyen platformon, beleértve az Androidot, a ChromeOS-ot, az iOS-t, a Windows-ot, a Mac-ot, a Linuxot, vagy akár az útválasztót. A 3 éves elkötelezettség szintén csökkenti a költségeket havi 11,95 dollárról csupán 3,49 dollárra.

Csak hátránya? A kedvezmények csak hosszabb előfizetések esetén működnek. Szerencsére van a 30 napos „nincs kérdés” pénz-visszatérítési garancia.

Látogasson el a NordVPN.com oldalra
… Vagy olvassa el a NordVPN áttekintést

2. Surfshark - a legjobb "olcsó" VPN ($ 1.99 / hónap)

A 78 VPN közül a 2. helyen szerepel

A surfshark honlapja

Amit tetsztünk:
+ Szigorúan nincs naplózás
+ Korlátlan eszköz
+ Torrenting megengedett

+ Feloldja a Netflix földrajzi korlátozásait
+ Biztonságos
+ Kiegészítők: Multihop & Reklám blokkoló

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Átlagsebesség

Kompatibilis valamivel:
A Surfshark több mint 1000 szervert tartalmaz 60 különböző országban. Ráadásul a Surfshark a ma elérhető legkorszerűbb titkosítási és protokollopciókat kínálja. AES-256-GCM-et tartalmaz az OpenVPN és az IKEv2 / IPSec között.

A Surfshark az egyik VPNS, a Netflix feloldásához. Hat különböző szervert teszteltünk, hogy megnézzük, hogyan működtek együtt a világ premierjei streaming szolgáltatással, és mindegyik tökéletesen működött. Az alkalmazások adatvédelmi szempontból barátságos tulajdonságokkal vannak ellátva, mint például egy kill kapcsoló, amely megvédi a valódi IP-t a szivárgástól, valamint a Multihop.

Ezen felül Whitelister néven működnek. Ez lehetővé teszi számos olyan webhely kiválasztását, amelyek képesek lesznek megkerülni a VPN alagutat és működni a szokásos IP-jüktől. Ha megpróbálta volna elérni banki adatait, miközben a világ felénél egy szerverhez kapcsolódott, akkor a pénzintézet valószínűleg megjelölné a tevékenységet, és zárolna téged fiókjából. A Whitelister segítségével megakadályozhatja ezeket a problémákat, és hozzáférhet az érzékeny adatokhoz anélkül, hogy leválasztaná a VPN-szolgáltatást.

A Surfshark egyike azon kevés szolgáltatóknak is, amelyeket korábban látunk, és amelyek korlátlan eszközkapcsolatot kínálnak. Ez azt jelenti, hogy nincs olyan mesterséges sapka, amely több fiók vásárlására kényszerítené Önt.

A torrent és a P2P teljesen engedélyezett. Az alkalmazás nagyon könnyű és egyszerűen használható.

A szolgáltatás szinte minden olyan eszközre elérhető, amelyet ma használnak. Használhatja Windows, Mac, Linux, iOS és Android rendszereken. Hat különböző szivárgásteszttel végeztük a Surfshark-ot, és nem találtunk szivárgást.

A Surfshark „Camouflage Mode” funkciója egyedivé teszi őket a többi VPN-hez képest. Bekapcsolva az álcázás mód annyira lopakodóan teszi lehetővé a VPN használatát, hogy még az internetszolgáltató sem tudja megmondani, hogy VPN-t használ.

Végül, az az ár, amelyet fizet egy kétéves tervért, a legolcsóbb, amit találtunk. 24 hónapos kötelezettségvállalással havonta csak 1,99 dollárt fizet. Ez annyira megfizethető, amennyit csak kap. Ha nem tetszik a szolgáltatás, van egy 30 napos pénz-visszatérítési garancia lehetőség.

Egyik VPN szolgáltatás sem 100% -ban tökéletes. A tesztek során a sebesség következetlen volt, plusz szolgáltatási hálózatuk sok versenytárshoz képest lényegesen kisebb.

Látogassa meg a Surfshark.com oldalt
... vagy olvassa el a Surfshark-áttekintést

3. ExpressVPN - a legjobb streaming teljesítmény ($ 6.67 / hónap)

A 78 VPN közül a 3. helyen áll

expressvpn honlap

Amit tetsztünk:
+ Támogatja az összes eszközt
+ Gyors szerverek (minimális sebességveszteség)

+ A Netflix USA feloldása
+ Torrent és P2P engedélyezett
+ Nem található DNS / IP szivárgás
+ Nagyon egyszerű és könnyen használható
+ Nincs napló

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Drágább, mint a riválisok

Kompatibilis valamivel:
A 2009-ben alapított és a Brit Virgin-szigeteken található ExpressVPN rendkívül népszerű VPN-szolgáltatás, jó indokok miatt. Folyamatosan kihívást jelent az NordVPN számára az első számú VPN-slot számára.

Az ExpressVPN előfizetéssel több mint 3000 gyors szerverhez férhet hozzá, amelyek 94 ország 160 különböző városában találhatók.

Ez a VPN rengeteg protokollt biztosít (OpenVPN, IPSec & Az IKEv2 többek között a legújabb és legmagasabb szintű titkosítási szabványokkal (AES-256) van felszerelve. Így az ExpressVPN szinte bármilyen eszköz számára tökéletes. Minden város, amely ExpressVPN szervert tartalmaz, különféle lehetőségeket kínál Önnek a biztonsági szabványok vonatkozásában. Hat különböző szabvány közül lehet választani, de nem mindegyik érhető el minden városban.

Nem találtunk IP, DNS vagy WebRTC szivárgást, és a telepítőfájlok tisztaak voltak a rosszindulatú programoktól vagy a vírusoktól.

Az ExpressVPN alkalmazás nemcsak könnyen használható, hanem beépített kill kapcsolóval is rendelkezik, amely automatikusan véget vet a munkamenetnek, ha bármilyen biztonsági rés jelentkezik. Naplómentes politikájuk valóban azt jelenti, hogy nem történik naplózás. Ráadásul a Brit Virgin-szigetek elhelyezkedése kizárja őket minden intelligencia-megosztási megállapodáson.

Mind a torrenting, mind a Netflix zökkenőmentesen működik, a teljesítmény és a sebesség feláldozása nélkül. Valójában ezek az egyik leggyorsabb VPN, amelyet eddig áttekintettünk.

Az egyetlen hátránya? Ez egy kicsit a drága oldalról. Az ExpressVPN által kínált havi tervek havi 6,67 és 12,95 dollár között kezdődnek. A 6,67 dollár ára 15 hónapos előfizetést igényel, és három ingyenes hónappal jár. Ez egy alacsony ár, amelyet szinte minden kategóriában meg kell fizetni a kiváló teljesítményért.

Az ExpressVPN magabiztos a szolgáltatás minőségében, és 30 napos pénz-visszatérítési garanciát kínál azoknak a felhasználóknak, akik nem elégedettek a nyújtott szolgáltatással.

Látogassa meg az ExpressVPN.com oldalt
… Vagy olvassa el az ExpressVPN áttekintést

4. PerfectPrivacy - Korlátlan kapcsolat ($ 8.95 / hónap)

A 78 VPN közül a 4. helyen szerepel

tökéletes adatvédelmi honlap

Olvassa el a tökéletes adatvédelmi véleményt

Amit tetsztünk:
+ Nincs naplózási politika
+ Svájc joghatósága
+ Együttműködik a Netflix-szel
+ Torrenting megengedett
+ Korlátlan eszköz

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- A legdrágább VPN, amelyet felülvizsgáltunk
- Átlagos letöltési sebesség

Pontosan tudja, hogy mit kap a „Tökéletes adatvédelem” elnevezésű termék.

Naplózási politikájuk legitim: személyes adatait egyetlen személy sem felügyeli vagy tárolja.

A Perfect-Privacy szintén szivárgásmentes kapcsolatot biztosít az osztály legjobb AES-256 titkosítási és protokoll opcióival, beleértve az OpenVPN, IPSec és SSH lehetőségeket..

De a legjobb rész?

Korlátlan kapcsolat.

A legtöbb többi versenytárs csak egy kis marékot tesz lehetővé, például három-öt eszközcsatlakozást adott időben. Ez azt jelenti, hogy bármi csatlakoztatható Windows, Linux, Mac, iOS, Android, IPTV vagy akár útválasztókhoz. Ez tökéletesvé teheti csapatok vagy szervezetek számára is.

A torrent funkció a legtöbb szerveren engedélyezett. Számos szerver blokkolja a P2P hozzáférést. A Tor használata szintén megengedett a Perfect-Privacy használata esetén. A Netflix az általam kipróbált öt szerver közül egyen dolgozott (egy brit).

Vannak azonban néhány hátránya. A sebesség átlag volt, nem olyan gyors, mint a többi lehetőségünknél. Ezek Svájc joghatósága alá tartoznak, amely általában jótékony hatással van a magánéletre (és a naplókra). Ismert azonban, hogy együttműködnek az öt szem joghatósága alá tartozó országokkal.

Végül, de nem utolsósorban, szerverlista nem túl lenyűgöző. A Perfect-Privacy csak 58 szervert kínál, mindössze 26 országban. Ez nagyon alacsony a legtöbb legfontosabb VPN-hez képest.

Ennek a szolgáltatásnak egy másik hátránya az árazás.

Míg a legtöbb fő versenytársa viszonylag alacsony szinten tartja árait, a Perfect-Privacy 8,95 - 12,99 USD havi költsége a spektrum felső végén van. (Bár sokkal jobban néz ki, ha több tucat eszközt csatlakoztathat.) Ebben a tekintetben volt pozitív mozgás. A havi előfizetések egyszerre 14,75 dollárba kerültek, és a közelmúltban 12,99 dollárra csökkentették. Még kipróbálhatja őket, mivel az előfizetéstől számított 7 napon belül visszatérítik a pénzt, ha elégedetlen a szolgáltatással..

Látogasson el a Perfect-Privacy.com webhelyre
... vagy olvassa el a tökéletes adatvédelmi véleményt

5. IPVanish - Biztonságos & Gyors, amerikai alapú, nincs élő támogatás (6,49 USD / hó)

A 78 VPN közül az 5. helyen áll

ipvanish honlap

Olvassa el az IPVanish áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Jó letöltési sebesség
+ Nincs naplózási politika
+ Együttműködik a Netflix-szel és lehetővé teszi a torrentot
+ Támogassa az összes eszközt
+ 10 egyidejű kapcsolat

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- A StackPatchhez tartozik (nagy amerikai székhelyű vállalat)

- Lassú ügyfélszolgálat
- Magas ár

Az IPVanish segítségével az ügyfelek több mint 1300 szerverhez férhetnek hozzá, a világ 75 különböző helyén.

Az összes fő biztonsági protokollt ezen a VPN-en keresztül támogatjuk. Bankszintű AES-256 titkosítást használnak, amely biztosítja, hogy senki sem tudja követni téged. Az IPVanish egyszerre akár öt Windows, Mac, iOS vagy Android eszközön is használható. Legfeljebb 10 egyidejű csatlakozást kínálnak. A kiszolgálói kapcsolatokra vagy a sávszélességre nincs korlátozva.

A Netflix a tesztelt négy szerver egyikén dolgozott. Miközben webhelyükön a világ leggyorsabb VPN-ként mutatják be magukat, a sebességlistánk általánosságban a 26. helyen álltunk. Ez eddig a több mint 78 értékelésből. Ez továbbra is kiváló sebesség, több mint 50 szolgáltatáson felülmúlva.

Íme néhány a legnagyobb hátrányokról, amelyeket észrevettünk.

Az IPVanish árai kissé magasak néhány hosszú távú tervüknél, összehasonlítva más, azonos méretű szolgáltatásokkal. Ezek havonta 6,49 és 10 dollár között mozognak. Áraik havonta 10 dollár felett voltak, kötelezettségvállalási időszak nélkül, tehát örömmel láthatjuk, hogy a helyes irányba haladnak. Boldogabb nyomaton 7 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, így kipróbálhatják őket, és ha nem tetszik a szolgáltatás, kérjen visszatérítést.

Nem támogatják a Tor-ot, és nem akadályozzák meg a torrentist, tehát egyikükre sem számítanak. Ügyfélszolgálatuk nem volt megbízható a tesztek során.

Emellett az öt szem-barát országban is találhatóak, vagyis a hatóságok megkövetelhetik az Ön személyes adatait, és megoszthatják azokat az Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Kanada, Új-Zéland és Ausztrália között..

Látogassa meg az IPVanish.com oldalt
... vagy olvassa el az IPVanish áttekintést

6. Mullvad - A legtöbb névtelen regisztrációs folyamat (5,00 € / 5,45 USD)

A 78 VPN közül a 6. helyen szerepel

Mullvad honlap

Olvassa el a Mullvad áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Anonim feliratkozási folyamat

+ Nincs naplózási politika
+ Jó sebesség

+ Iparági titkosítás (256 AES)
+ Beépített kill kapcsoló

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Nincs iOS / Android alkalmazás

- Nem egy nagyon felhasználóbarát alkalmazás
- Közepes ügyfélszolgálat

A Mullvad naplómentes webhely-böngészést kínál bármely Windows, Mac vagy Linux eszközön (akár öt egyidejű kapcsolat).

Az AES-256 titkosításuk OpenVPN és WireGuard protokollokkal szintén IP volt & A DNS szivárgásmentes mind a hat tesztünk során.

A Mullvad szerversebessége még a 10. helyünket is lezárta, több mint 70 VPN-t meghaladva. Ez különösen lenyűgöző, ha figyelembe veszi, hogy VPN-szoftverük havonta csak 5,45 dollárt fog visszafizetni. Ha nem elégedett a szolgáltatással, 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak.

Ennek az alkalmazásnak a használata zavaró volt, de a legutóbbi frissítések egyszerre és hatékonnyá tették. Ez egyike azoknak a VPN-knek, amelyeket bárki használhat, függetlenül a képzettségi szinttől.

A Mullvad egyik meghatározó tulajdonsága a svájci bankszerű módszer, amellyel kapcsolatba léphet a szolgáltatással. A Mullvadra való feliratkozáshoz nincs szüksége semmilyen azonosító információra. Nem is kell e-mail cím. Csak regisztrál, és a Mullvad véletlenszerűen létrehozott számlaszámot ad Önnek.

A streamingről több Mullvad amerikai alapú szervert teszteltünk, és mindegyik blokkolva lett a Netflix számára. Sikerrel járt azonban egy szerver feloldása az Egyesült Királyságban, így lehetséges a Netflix VPN-tilalmának legyőzése a Mullvad használatával. Támogatják a torzulást is.

Sajnos a Mullvad nem működik élő chat-ügyfélszolgálattal, így nehéz gyorsan megválaszolni kérdéseit.

Szerverparkjuk 407+ szerverből áll, több mint 39 országban, ami kissé alacsony. Úgy tűnik, hogy a szerverpark növekszik. Jelenleg 288 szerver működik az OpenVPN-en, 103 a WireGuardon keresztül & 16 hídszerver, amely tökéletes választás cenzúrázott országok, például Kína, Omán és Oroszország embereinek.

Svéd otthoni bázisuk a kiterjesztett 14 Eyes intelligencia közösség alá helyezi őket. Mivel azonban a regisztrációhoz semmiféle személyes információ nem szükséges, és nem lehet nyomon követhető kriptovalutával fizetni a szolgáltatásért, ez nem olyan nagy üzlet, mint más szolgáltatások esetében..

Látogasson el a Mullvad.net oldalra
... vagy olvassa el a Mullvad-áttekintést

7. CyberGhost - Nagyszerű szolgáltatások, átlagos sebesség (2,75 USD / hónap)

7. hely a 78 VPN közül

cyberhost honlapOlvassa el a CyberGhost áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Megfizethető árképzés

+ Nagyon egyszerűen használható alkalmazás
+ Nincs naplófájl
+ A torrent / P2P megengedett
+ Együttműködik a Netflix-szel
+
 A legnagyobb szerverpark

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Kérdéses anyavállalat
- Átlagos letöltési sebesség

- Nem reagál az ügyfélszolgálatra

A CyberGhost lenyűgöző számú szerverrel rendelkezik, 5900+ szervert kínálva több mint 90 országban. Ez a legnagyobb szerverpark, amit látunk.

Ha a magánélet a legfontosabb aggodalom, akkor a Cyberghost a román joghatóság győztes kombinációjával fedezi a szigorú „nem naplózási” politikát. Az Ön személyes adatai érintetlenül maradnak, nem számít. Ezen felül nem volt sem DNS, sem WebRTC szivárgás. Tudnunk kell, hogy hat különböző alkalommal teszteltük.

A Cyberghost tartalmaz egy kill kapcsolót is, amely azonnal leállítja a munkamenetet, ha bármilyen szivárgás jelentkezik a VPN alagútban. Ez egy tökéletes B terv, abban az esetben, ha bármilyen aggálya merül fel a kapcsolatával kapcsolatban.

Az elmúlt évtől kezdve a CyberGhost eladásra került a Kape Technologies számára, korábban Crossrider Plc néven.

Az alkalmazások egyikének letöltése a Windows, Android, Mac, iOS, Linux vagy routerre csak másodpercekig tart.

A plusz oldalon teljesen Tor kompatibilisek. De a hátránya, hogy nem minden szerver vonzó barát. Ugyanakkor könnyű megtalálni a lehangoló szervereket. A Cyberghost új felhasználói felülete egy olyan keresési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eredményeket csak a torrent szervereket jelenítse meg. 

Négy különféle szervert teszteltünk a világ minden tájáról, hogy kiderüljön-e a CyberGhost a Netflix blokkolásának feloldása, amint azt állítja. Még olyan speciális kiszolgálókkal is rendelkeznek, amelyeket Netflix biztonságosnak jelölnek. Amikor ezek közül négyet teszteltünk, csak egy volt képes sikeresen közvetíteni a Netflix tartalmát.

A CyberGhost a legtöbb fő VPN-protokollt támogatja, beleértve az OpenVPN, PPTP, L2TP és IPSec protokollokat..

A 2,75–12,99 USD havi átlagköltség azt jelenti, hogy hosszabb távon elkötelezetten sokat tudsz földelni. A 45 napos pénz-visszatérítési garanciaablakban visszatérítik a pénzt is, ha elégedetlen a szolgáltatással.

Az egyetlen további hátrány, amit észleltünk, az átlagos szerversebesség volt (véletlenszerűen kiválasztott kettőn tesztelték). Az ügyfélszolgálat szintén kissé foltos volt.

Látogassa meg a CyberGhost.com oldalt
... vagy olvassa el a CyberGhost áttekintést

8. Trust.Zone - Gyors VPN kis kiszolgálóhálózattal (2,88 USD / hónap)

A 78 VPN közül a 8. helyen szerepel

trust.zone honlap

Olvassa el a Trust.Zone áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Gyors szerver hálózat

+ Torrent használata megengedett + Működik a Netflix-rel
+ Szigorúan nincs naplózás
+ Olcsó költség
+ Megfizethető árképzés
+ Nem található szivárgás

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Korlátozott eszköz támogatás
-
Kis szerverhálózat
- Rossz ügyfélszolgálat
- Átlagos használhatóság

A Trust.Zone árazása az egyik legjobb tulajdonsága. Noha ez nem a legolcsóbb lehetőség, amelyet látunk, mégis meglehetősen közel van. A költségek havi 2,88 és 8,88 dollár között mozognak. Ez teszi az egyik legalacsonyabb tartományt, amit látunk. Ez különösen igaz, ha összehasonlítja a listán szereplő többi versenytársával. A társaság 10 napos pénz-visszafizetési garanciát is kínál.

A régi mondás, hogy megkapja azt, amit fizet, szintén helytelennek bizonyult a Trust.Zone szempontjából. Teljesítményük semmiképpen sem jelzi a foltos szolgáltatást, amely hagyományosan társult az alacsony árú VPN-ekkel. 

A Trust.Zone szerversebessége hasonló volt a NordVPN-hez (a listánkban az első #) a teljes 15. helyen.

A VPN anyavállalata Seychelle-szigeteken található. A lenyűgözően gyönyörű paradicsom mellett ez a világ adatvédelmi menedéke. Ez azt jelenti, hogy a Trust.Zone semmilyen módon nem köteles átadni az Ön adatait az Egyesült Államoknak, az Egyesült Királyságnak, Ausztráliának vagy bármely más országnak, amely esetleg azt akarja..

Az alkalmazások kompatibilitása az iOS-től az Android, Linux, Windows, Mac és még az útválasztókig terjed. Minden natív alkalmazáshoz teljesen meg van töltve egy kill kapcsoló.

Szervereik korlátozás nélküli torrentet kínálnak, ami nagyszerű hír mindenkinek, aki P2P kapcsolatot keres. Néhány sikerrel fel tudta oldani a Netflix blokkolását is. 169 szerverükből öt teszteltünk, és ketten működtek együtt a szolgáltatással.

A Trust.Zone számos titkosítási szabványt is kínál, beleértve az AES-256-CBC titkosítást, az SHA256 hitelesítést, az RSA-2048 kézfogást..

Ha néhány dolgot el kellene ragadnunk, akkor ez a lassú ügyfélszolgálat lenne (nincs élő chat támogatás). A kiszolgálók száma szintén nagyon alacsony (169+ több mint 87 helyen) - különösen a listán szereplő első néhány behemothhoz képest. Ezenkívül csak három egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesznek.

Látogasson el a Trust.Zone webhelyre
... vagy olvassa el a Trust.Zone ismertetőt

9. ibVPN - VPN, proxy & Intelligens DNS minden egyben (4,83 USD / hó)

A 78 VPN közül a 9. helyen szerepel

ibvpn honlap

Olvassa el az ibVPN áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Nincs naplózási politika

+ Torrent és P2P engedélyezett
+ A Netflix feloldása
+ Sok hasznos funkció
+ Gyors támogatás

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Zavaró árképzés

- Átlagsebesség
- Kis szerverhálózat

Az ibVPN nulla naplózása és a romániai helymeghatározás azt jelenti, hogy az Ön személyes adatainak biztonsága kétszer biztonságos marad.

Könnyen kezelhető alkalmazásuk kompatibilis az eszközök MASSIVE listájával.

Windows, Mac, Android, iOS, Kindle Fire, Boxee Box, Chromecast, Apple TV, LG Smart TV, Samsung Smart TV, LG WebOS Smart TV, PS4, Playstation 3, PS Vita, Xbox 360, DD-WRT VPN és Tomato USB útválasztók.

E platformon keresztül egyszerre akár öt eszközt csatlakoztathat.

Szervereik le vannak zárva AES-256 titkosítással. És olyan protokollokat kínálnak, amelyek a legtöbb eszközön és hálózaton működni fognak, beleértve az OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec, SSTP.

Ügyfélszolgálati tapasztalatunk kiváló volt.

Az ibVPN havi árazási tervei 4,83 és 10,95 USD között mozognak. Mint a legtöbb felülvizsgált VPN esetében, ha hosszabb szolgáltatási periódust akar vállalni, akkor a havi ár jelentősen csökken. Az ibVPN tíz napos pénz-visszafizetési garanciát kínál új felhasználóinak.

Nos, a hátrányokért.

Kombinált szerversebességük csak a 46. helyre volt elég jó (a 78 értékelésből). A park határozottan közepén. A torrenting csak néhány szerverre korlátozódik. Tehát nem ideális, ha a tömeges fájlok letöltése prioritást élvez. A több mint 180 szerverhálózat 62 országban szintén viszonylag alacsony.

Látogassa meg az ibVPN.com oldalt
... vagy olvassa el az ibVPN áttekintést

10. Privát internet-hozzáférés - gyors, amerikai alapú, de korlátozott adatfolyam (3,33 USD / hó)

A 78 VPN közül a 10. helyen áll

privát internet-hozzáférési honlap
Olvassa el a PIA-áttekintést

Amit tetsztünk:
+ Nagy szerverhálózat (3380+)

+ Nagyon megfizethető
+ Torrenting megengedett
+ Az átlag feletti sebesség
+ Nincs naplózási politika

Olyan dolgok, amik nem tetszett:
- Székhely az Egyesült Államokban (5 szem)

- Élő csevegés csak fizető ügyfelek számára
- 1/6 szerver működik a Netflix segítségével

A privát internet-hozzáférés (vagy röviden PIA) a negyedik leggyorsabb VPN-bekerült.

Kombinált szerver pontszámuk valójában a leggyorsabb az összes többi versenytárs közül, akik itt az első 10-be kerülnek.

Az egyik ok, amiért a PIA ilyen jó sebességet tud nyújtani, azért van, mert lehetőséget adnak arra, hogy a biztonsági titkosítást célszerűen az AES-256-ról az AES-128-ra csökkentsék. Tehát ha tudja, hogy biztonságos hálózaton van, és hangsúlyozni akarja a sebességet, akkor könnyedén elérheti a határértéket.

Fantasztikus hír azok számára, akik használni akarják a P2P fájlmegosztást, mert a torrenting szintén korlátlan.

Tíz különféle eszköz csatlakoztatható a PIA-hoz a létező legjobb VPN-alagút-protokollok révén. Ezek a következők: OpenVPN, IPSec / L2TP, PPTP vagy Socks5 proxy protokollok. Az eszköz kompatibilitása lefedi az összes nagy alapot, mint például a Windows, Mac, iOS, Android és Linux (+ egy Chrome kiterjesztés).

A PIA megfizethető. Valójában ez a lista egyik legolcsóbb terméke. A feliratkozási időtartamtól függően a havi ártartomány 3,33 és 6,95 dollár között változik. Arra is lehetőséget adnak, hogy hét nap után visszatérítse pénzét, ha nem elégedett az általuk kínált szolgáltatással.

Kár, hogy csak élő chat-ügyfélszolgálatot kínálnak fizetett előfizetőknek. Örülünk a szervereik nagy számának. Több mint 3380 létezik, ám csak 32 országban terjednek el.

Nagyszerű, ha ezen országok valamelyikében tartózkodsz - rengeteg lehetősége van. De ha nem, akkor nehezen férhet hozzá ugyanazon csillagkiszolgáló sebességéhez.

Látogassa meg a PrivateInternetAccess.com oldalt
... vagy olvassa el a Privát Internet hozzáférés áttekintést

78 VPN-t teszteltünk + vélemények

Itt található a teljes link a tesztelési táblázathoz:

Gyakran Ismételt Kérdések

Mik a VPN használatának előnyei??

Elrejti IP-címét, titkosítja a forgalmat és lehetővé teszi, hogy névtelen maradjon.

Lehet, hogy tudod, hogy a VPN adatvédelmet és névtelenséget biztosít. De hogy pontosan hogyan csinálja ezt??

Először is elfedi az IP-címet, hogy elrejtse, hol ül. Ez nem kicsi, mivel sok VPN kiszivárogtatja a DNS- vagy IP-címét.

Ha úgy tűnik, hogy valahol másutt vagy, akkor megkerüli a földrajzilag blokkolt tartalmakat vagy az cenzúrázatlan webhelyeket. Ezenkívül segít az újságíróknak és az adatvédelmi aktivistáknak az autoritárius rezsimekben is elkerülni a hátrányt, a börtön idejét vagy még rosszabbat.

A VPN biztonságos alagutat hoz létre a teljes internetkapcsolat körül (főleg OpenVPN alagút-protokollal), és nem csak a böngészőjét, hanem az alkalmazástevékenységeit is védi. A legtöbb VPN 256 bites AES titkosítást használ, ami gyakorlatilag lehetetlenné teszi az Internet szolgáltató számára, hogy nyomon kövesse a meglátogatott webhelyeket..

De ez azt is jelenti, hogy személyes adatai védelmet élveznek.

További olvasmány: Mi a VPN? (Kezdő útmutató)

Teljesen legális VPN?

Igen, az országok 97% -ában.

A VPN használata a világ legtöbb országában teljesen rendben van.

Ennek ellenére 196 VPN-országtörvényt ellenőriztünk annak igazolására, hogy egyes országok ellenőrzik a VPN-használatot, míg mások tiltják őket.

Csak a „kormány által jóváhagyott” VPN-ket szabad használni:

 • Kína
 • Irán
 • Omán
 • Oroszország
 • pulyka
 • Egyesült Arab Emírségek

A nem szponzorált módon történő elkapás bírságot, börtönidőt vagy mindkettőt jelenthet.

Vigyázzon, ha ezekben az országokban vannak. Mivel nagy valószínűséggel feltételezheti, hogy a „kormány által jóváhagyott” azt jelenti, hogy megosztanak valamilyen (ha nem minden) adatot az egyes kormányokkal, amikor felhívják őket.

Használhat VPN-t a Netflix közvetítéséhez vagy nézéséhez?

Igen tudsz…

Minden felülvizsgált VPN szerint a szolgáltatásuk működni fog a Netflixnél. De valójában nem minden VPN működik.

Megállapítottuk, hogy a tesztelt VPN-k kb. 70% -a repül a Netflix geo-blokkoló radarja alatt, beleértve a két kedvencünket: NordVPN és Surfshark.

Ezek a számok nagyon jók, tekintve, hogy a Netflix az elmúlt néhány évben agresszív módon ment a VPN-kapcsolatok és a proxyszerverek után.

Engedélyezési korlátozásaik rendkívüli nyomás alatt vannak, ezért megtesznek minden szükséges intézkedést az Egyesült Királyságban élő emberek megakadályozása érdekében az USA tartalmának streamingjére (és fordítva).

Elképesztő volt az a tény, hogy a tesztek felfedték a Surfshark és a NordVPN hibátlan működését több szerveren.

Ez azt jelenti, hogy proaktívan kerülik a Netflix általi észlelést. És ez azt jelenti, hogy számíthat arra is, hogy a jövőben is sikeresen működnek.

A Netflix mellett az emberek VPN-ket is használnak a földrajzi korlátozások megkerülésére, sportcsatornák nézésére vagy akár a HULU-ra..

További olvasat: Legjobb (működő) VPN-k a Netflix számára (2020)

A VPN biztonságos a torrentinghez?

Igen, anonimként fogják tartani a P2P-tevékenységet.

Az egyetlen probléma az, hogy nem minden VPN engedélyezi a torrentet a szerverükön.

Összeállítottuk a torrenting legjobb VPN-jét, és azt találtuk, hogy ezek a négy kategóriába tartoznak:

 1. Engedélyezze a korlátlan, korlátlan torrentet
 2. Csak bizonyos kiszolgálókon engedélyezze a korlátozott torrent alkalmazást
 3. Engedje meg, de ne ösztönözze és ne tegye
 4. Ne engedd

A torrenting a peer-to-peer (P2P) fájlmegosztáshoz köti össze a hatalmas fájlok villámsebességű letöltését. VPN nélkül hagyja magát kitéve ugyanazon a kapcsolaton lévő többi embertől.

A probléma az, hogy a torrenting a legismertebb a szerzői jogi törvények megkerülésével a tartalom illegális letöltésére.

És sok VPN-társaság elkerüli a hatóságok esetleges visszaütését.

Végezze el a VPN szolgáltatók naplófájljainak tárolását?

Ugyanazok a VPN-szolgáltatások gyűjtik és tárolják a naplófájlokat.

A 118 átlépése után azt találtuk, hogy a 26 három vagy több fontos naplófájlt gyűjt, amelyek könnyen felfedik a személyes tevékenységeit.

Mindannyian azt mondják, hogy „nem jelentkeznek”. De nagyjából mindegyikük megteszi. A trükk az, hogy átmásolják adatvédelmi irányelveiket és szolgáltatási feltételeiket, hogy megnézhessék, pontosan mit naplóznak.

Például nagyjából mindegyikük nyomon követi az összes sávszélességet, így figyelemmel kíséri a saját szerver teljesítményét. Az a cucc nem jelent problémát.

Kicsit trükkössé válik, amikor követik, amikor bejelentkezik vagy kihagyják a szolgáltatást. És akkor érdemes a hegyek felé futni, amikor nyomon követi az egyes meglátogatott webhelyeket.

A dolgok még rosszabbá tétele érdekében sokan túlságosan bonyolult jogi mumbo-jumbo-t használnak a kérdések összekeverésére.

Olyan módon fogják szót mondani, hogy ártatlannak tűnik. Nem tűnik úgy, hogy nyomon követi a letöltött fájlokat.

További információk: 15 ingyenes VPN szolgáltatás, amely az Ön adatait harmadik felek számára értékesítheti

Beállíthat VPN-t egy útválasztón, SmartTV-n, játékkonzolokon?

Igen tudsz.

Ha a VPN támogatja ezeket az eszközöket. VAGY ha megoldást kínálnak (például az OpenVPN kézi beállításával).

Ideális esetben vegyen részt egy olyan VPN-sel, amely natív módon támogatja az Önök előtt tartott platformot.

Tegyük fel, hogy ez egy útválasztó. A VPN-kapcsolat beállítása az internetes forrásnál azt jelenti, hogy lezárhatja a teljes kapcsolatot. De azt is jelenti, hogy hatékonyan hozzáadhat annyi eszközt egy biztonságos hálózathoz, amennyit csak akar.

Ha még valamivel kézi munkát kell tennie, kattintson ide, hogy olvassa el a router VPN beállításáról szóló teljes útmutatónkat.

Win-win.

Ezenkívül az intelligens TV-n történő beállítása lehetővé teszi a földrajzilag blokkolt tartalmak könnyebb streamingjét a Netflix, Hulu és mások számára..

Meg lehet változtatni a szerver helyét közvetlenül az eszközről, és egyszerűen csak áttekintheti a legjobb lehetőségeket, hogy végre elérje a kívánt tartalmat.

Mi a helyzet az ingyenes VPN-ekkel??

Soha nem ajánlunk ingyenes VPN-ket, ezért:

Tudod, mit mondnak az „ingyenes” szolgáltatásokról ...

Te vagy a termék.

Az árnyékos VPN-k általában nyomon követik az Ön adatait, és eladják azokat a legmagasabb ajánlattevőnek.

Sokan még ennél is rosszabb helyzetbe kerülnek, mint például hirdetések feladása vagy társult forgalom utalása az Ön nevében a profit növelése érdekében.

Nézze meg ezt a példát a CSIRO kutatásából és a Betternet elleni FTC panaszból.

ingyenes vpns

Ijesztő, igaz?

Tehát feltétlenül hajtsa végre a házi feladatát.

A VPN behatási sebessége?

Egy kicsit, várjon 30% -os esést ...

De ez nagyon függ a VPN-től.

Gondold át:

Persze, újabb biztonsági réteget adnak hozzá. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy újabb karikákat adnak hozzá a forgalom átlépéséhez.

Ezek a további sebesség-ütközések azt jelentik, hogy mindig számíthat valamilyen lelassulásra.

A legfontosabb az, hogy olyan VPN-t találjunk, amely szintén nem csökkenti teljesen a forgalmat.

Ugyanazt a sebesség-tesztet megismételjük minden felülvizsgált VPN-nél.

Először a referenciaértéket VPN nélkül kapjuk meg, így összehasonlíthatjuk.

benchmark VPN sebesség-teszt

Ezután csatlakozunk néhány különféle szerverhez, hogy kipróbáljuk az elfogulatlan, kombinált minősítést.

E folyamat során láttak olyanokat, amelyek csak néhány százalékponttal csatlakozhatnak a kapcsolathoz. Lehet, hogy nem is veszi észre.

De látunk néhány szörnyűt is.

Néhány szolgáltató, amelyet áttekintettünk, több mint 100% -kal lelassította a kapcsolatunkat!

Ez gyakorlatilag lehetetlenné tenné a tartalom streamingjét. Még az e-mailekre való válaszadás is küzdelem.

Mindegyik VPN-t rangsoroltuk az elsőtől az utolsóig. Tehát utaljon a rangsorra, ha aggódik.

Mennyibe kerül egy VPN átlagos költsége?

Egy jó VPN visszaállíthat téged havonta 2 - 8 dollár között ...

Nagyon megfizethető, igaz?

Általában a havi opciók kerülnek a legtöbbbe. Néhány dollár havonta 18 dollárba kerül.

De ha hajlandó előre fizetni egy éven keresztül (vagy még ennél is hosszabb ideig), akkor számíthat arra, hogy talál valamit a 2–7 dolláros tartományban.

A következőket ajánlom:

Nézze meg, hogy az érdeklődő VPN ingyenes próbaverziót kínál-e. Sokan ezt teszik.

Ha nem, akkor lépjen tovább, és iratkozzon fel a hónap-hónap opcióra. Szinte minden (jó) VPN-t, amelyet felülvizsgáltunk, hét és 30 nap közötti idő alatt kap Önnek pénzt visszafizetni, ha boldogtalan.

Valójában, ha körül keres, akkor rájön, hogy NordVPN kupont is kínálunk.

Ezután, ha már néhány hétig kipróbálhatta, vállalja el a hosszú távú lehetőséget, hogy egy fantasztikus arányt rögzítsen.

Segíthet-e egy VPN a My IPS fojtásában?

Általában igen

Internet szolgáltatója (ISP) „fojtja” a kapcsolatot, hogy szándékosan lelassítsa.

Őrült. Nem kellene törvényesnek lennie. De ez.

Ha nagyon sok sávszélességet használ, streaming HBO-t vagy Netflix-t használ, akkor ezek célszerűen lelassíthatják a kapcsolatot, és közvetetten kényszerítik a leállítást.

E szolgáltatások használata két dolgot jelent:

 1. Kevesebb erőforrás áll rendelkezésre más ügyfeleik számára, és
 2. Nem nézi a saját szolgáltatásaikat vagy műsoraikat

Sokszor olyan kifinomult módszereket fognak használni, mint a „peering”, hogy alapvetően kémkedjenek a forgalmi adatokra. A probléma az, hogy nem mindig lehet elkerülni a fojtást.

A VPN azonban segíthet. Ez titkosítja az eszközt, és segít elrejteni az ilyen társviszony-típusú tevékenységektől.

Nem bolondbiztos. De segíthet a felület alatt eltemetett adatcsomagok eltakarításában, amelyek azonosítanák Önt.

Van-e veszélye a VPN használatának??

Csak akkor, ha valami nagyon illegálisat csinálsz…

A VPN-ek többnyire biztonságosak. Ezek használata leginkább legális.

Tehát nem szabad felmerülnie problémákkal vagy kockázatokkal.

Hacsak…

Ön a néhány dolog egyikét hajtja végre:

 • Nem kormányzati támogatású VPN használata olyan országban, amelyre szükség van
 • Jogvédett információk letöltése VPN-en keresztül és torrent
 • Más illegális tevékenységek végrehajtása VPN kapcsolat alatt.

Nyilvánvaló, hogy a megkérdőjelezhető részletek bármelyike ​​meleg vízbe engedhet, függetlenül attól, hogy milyen típusú kapcsolatot működtet.

De mindenki más számára többnyire időt és pénzt kockáztat.

Pénzt pazarol egy VPN-re például szörnyű teljesítmény miatt. Tehát örökké tarthat valami adatfolyam továbbvitele, amíg végül elhagyja azt, és nem tudja visszatéríteni a pénzét.

Már korábban kiemeltük a kémkedés és a rosszindulatú programok néhány kockázatát az ingyenes VPN-kkel is.

Szerencsére ezek nagyon ritkák. De határozottan megtörténik. Szóval értesítjük, ha ezen a webhelyen minden véleményünkben találtunk esetleges vörös zászlókat.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me