SpyOFF VPN Pregled

spyoff domača stran


Sareta S.r.l., štirinajstletno podjetje v mikro državi San Marino, je ustvarilo SpyOff, virtualno zasebno omrežje, zasnovano za ustvarjanje resnično anonimne izkušnje brskanja po spletu.

Na papirju ima SpyOff vse, kar iščete v VPN-ju.

Trdijo, da nobenih vaših podatkov ne beležijo, podpirajo številne napredne protokole VPN / šifrirne standarde, poleg tega pa imajo vgrajene dodatne varnostne funkcije, s katerimi boste vedno zaščiteni..

Kako dobro je to v praksi?

To bomo ugotovili v tem pregledu SpyOff VPN. Ta izdelek smo razstavili s pomočjo praktičnega testiranja, s čimer smo ocenili učinkovitost njegove splošne uporabe, hitrost, storitve za stranke, varnost in drugo.

SpyOFF VPN Pregled

SPLOŠNI RANK: 40
USABILITY: Uporabniku prijazen vmesnik
Datoteke o dnevniku: Sivo območje
LOKACIJE: 24 držav, 300 strežnikov
PODPORA: Slaba storitev za stranke
NADZOR: Dovoljeno
NETFLIX: Odblokira pretakanje Netflix USA
VSTOPNJA / PROTOKOL: 256-bitno šifriranje AES; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
STROŠKI: 5,60 USD / mesečno
URADNA SPLETNA STRAN: www.SpyOFF.com

SpyOFF VPN Pros

SpyOFF ima veliko rada.

Nahaja se zunaj pristojnosti glavnih nadzornih zavez, uporablja nekatere neprehodne varnostne protokole in uspe celo odblokirati nekaj strežnikov Netflix. Spojite to s hudourniki in uporabnikom prijazno aplikacijo in dobili ste solidno VPN.

Potopimo se v dobro.

1. pristojnost San Marina

Nadzorna zavezništva lahko spodkopavajo VPN. Obstaja 14 držav, ki svoje podatke o vohunjenju združijo in tvorijo tri glavna zavezništva.

SpyOFF se nahaja v San Marinu, ki je majhen delček zemlje, izklesan z italijanskega polotoka. Ko to slišite, lahko takoj domnevate, da je SpyOFF v pristojnosti zveze za nadzor nad 14 očmi.

Vendar bi se motili.

San Marino velja za „mikrodržavo“, ki obstaja s svojo suverenostjo.

lokacije strežniškega strežnika

Torej, kaj to pomeni?

Skupni so italijanski jezik in kultura, vendar ne večine zakonov države, vključno z nadzorom in hrambo podatkov.

San Marino v svojem pravnem sistemu dejansko nima zakonov, ki bi prisilili podjetje, da razkrije podatke svojih strank. V resnici San Marino uveljavlja zakon o dvojnem kazenskem pregonu za zahteve po informacijah tujih sodišč. To pomeni, da se peticiji lahko ugodi le, če zadevnemu zločinu grozi minimalna kazen enega leta zapora.

To vas pošteno varuje pred napori vlade, da bi vohunili, in ker SpyOFF ne drži nobenih podatkov v dnevniku, tudi v primeru zahteve ne bi mogli ničesar prenesti..

To ne pomeni, da je njihova politika beleženja popolna. Do tega bomo prišli v razdelku za kontra.

2. Varni protokoli in šifriranje

SpyOFF uporablja več različnih protokolov, med katerimi je tudi OpenVPN, nesporni mojster protokolarne igre.

spyoff protokolov in šifrirnega zaslona

Poleg OpenVPN ponujajo tudi PPTP in L2TP / IPsec protokole. Tako OpenVPN kot L2TP / IPsec tečeta z najsodobnejšim AES-256 bitnim šifriranjem, ki je mack očka vseh šifrirnih standardov.

To je raven šifriranja, ki jo uporabljajo vladne agencije, kot sta FBI in NSA. Če zna odbiti ruske hekerje, lahko z lahkoto zaščiti vaše hudournike.

SpyOFF razdeli svoje protokole na tri kategorije.

 1. Ultra varen: To je najbolj napredna in varna pot. Uporablja OpenVPN in AES-256, da bi bil čim bolj varen.
 2. Uravnoteženo: Ta uporablja L2TP / IPSec, seznanjen z AES-256. Hitreje je kot OpenVPN, saj večja varnost zahteva manjše zmogljivosti. Kljub temu pa še vedno uporabljate AES-256, zato če ste relativno prepričani v omrežje, ki ga uporabljate, bi to lahko bila učinkovita in varna možnost.
 3. Visoka hitrost: Ta možnost žrtvuje varnost zaradi hitrosti. Daleč je najhitrejši, vendar uporabljate PPTP protokole in AES-128 bit šifriranje. Ne samo, da je šifriranje šibkejše, ampak je PPTP močno zastarel in ga lahko vdremo v manj kot treh minutah.

Po izbiri niste zaklenjeni v enega, zato se lahko po volji premikate med njimi. Če ste doma, lahko poskusite s katerim od spodnjih varnostnih načinov. Če ste povezani s hhigh-securityrisk možnostjo, kot je javni-wifi, se prepričajte, da uporabite OpenVPN.

3. Dovoljenje hudournikov je dovoljeno

Ko torrentujete, se povežete z računalniki drugih uporabnikov, da prenesete velike datoteke po delih. To bi moral biti razmeroma preprost in varen sistem, vendar so ga kibernetski kriminalci začeli uporabljati za dostop do oddaljenega dostopa do računalnika.

Povezava z VPN vas varuje pred kibernetskim napadom. Razen le nekaj VPN-jev brez hudourniškega dela deluje brezhibno.

Kam pade SpyOFF?

Nekje na sredini.

Dostop do VPN omejujejo na nekaj izbranih strežnikov. Njihovo sposobnost mučenja smo preizkusili maja 2018.

izliv in hudourništvo

Poskusili smo posneti slavni govor Martina Lutherja Kinga, Jr. "Imam sanje" v zvočni obliki. Prenos se je začel in hitro minil, brez hitrine.

4. Delal z Netflixom

Pred letom 2016 so bili VPN-ji božji, ko je šlo za dostop do geoblokiranih Netflixovih vsebin z vsega sveta.

Nekdo v Franciji bi se povezal s svojim VPN, izbral strežnik v ZDA in bum, gledal je neomejeno vsebino.

No, Netflix se je zapletel v to igro.

Nekega temnega dne leta 2016 so se uporabniki VPN prijavili in se soočili s črnim zaslonom doom.

napaka v pretakanju netflixa

Netflix je sprožil enega najnaprednejših sistemov za blokiranje VPN-ja na svetu, ki je uporabnikom VPN ustavil svoje poti. Začel se je prepoved Netflix VPN.

Kljub temu je več VPN-jev uspelo zaobiti prizadevanja Netflixa za blokiranje. To ni odvisno samo od VPN-ja, ki ga uporabljate, ampak do katerega strežnika želite dostopati.

Preizkusili smo štiri strežnike SpyOFF in z veseljem ugotovili, da je eden od štirih popolnoma odblokiral storitev Netflix. Zadevni strežnik je bil izven ZDA. Preizkusili smo tudi strežnike v Veliki Britaniji, Kanadi in na Nizozemskem, vendar so se vsi od njih odzvali.

SpyOFF to uvršča v družbo nekaterih hudih napadalcev, ki jim je tudi uspelo obiti prepoved Netflixa, kot je ExpressVPN.

5. Uporabniku prijazna aplikacija

VPN odjemalca ni treba zapletati.

Seveda, to je zapleteno delo, vendar mora biti baka, ki nima računalniškega znanja, tako enostavna za prenos, namestitev in uporabo, da ne bi imela težav z vklopom.

To ni vedno tako. Nekatere VPN je neverjetno težko uporabiti ali pa jih nepričakovano zrušiti.

SpyOFF pa stvari poenostavlja.

Namestitev poteka na uporabniški nadzorni plošči, potem ko se prijavite z uporabniškim imenom in geslom prek njihovega uradnega mesta. Izberite, kam želite, da se datoteka prenese in odidete.

zaslon namestitvenega programa

Navdušen sem bil nad tem, kako hitro se je aplikacija prenesla na prenosnik z operacijskim sistemom Windows 10. Bil je tako hiter, da sploh nisem imel priložnosti posneti zaslona.

Ko je bila prenesena, se je aplikacija odprla. Preden sem se pripeljal na zaslon za prijavo, sem pregledal nekaj funkcij SpyOFF-a.

spyoff povezavo z vpn 1 klik zaslona
spyoff pametni zaslon za povezavo

Po tem sem se lahko prijavil s svojim uporabniškim imenom in geslom.

zaslon za prijavo v program

To me je odpeljalo na glavni zaslon SpyOFF-a, kjer sem zlahka izbral strežnik in se povezal. Uporabite lahko tudi njihovo storitev Smart Connect, da se samodejno povežete z najhitrejšim strežnikom, ki ga imajo.

spyoff aplikacija vpn je zunaj zaslona

Ko sem izbral svoj strežnik, (v Kanadi, kajne?) Je bila storitev v nekaj sekundah povezana.

zaslon povezan zaslon

Ko sem se prijavil, sem lahko brskal razmeroma enostavno. Zaostajanja je bilo malo in spreminjanje lokacij je bilo preprosto. SpyOFF ne omejuje vaše sposobnosti menjave strežnikov, zato je to preprosto klikanje in odhod v drug svet sveta.

6. Vgrajena Killswitch

Vedno je dobro videti storitev, ki uporablja vgrajen killswitch.

Killswitch zazna prisotnost puščanja DNS, ki bi lahko potencialno izpostavil vaš prvotni IP. Ko se to zgodi, se stikalo vklopi in sistem se samodejno izklopi.

stran za razlago stikala ubijanja

Noben VPN ne bi smel imeti puščanja DNS, vendar se vseeno zgodijo. In če se bodo kdaj zgodili, ne boste vedeli. Edini način, da ste stoodstotno zaščiteni, je zaščitna stikala in SpyOFF vam je zagotovil dodatno zaščito.

7. Pristojni park strežnika

Prepričati se morate, da ima VPN, ki ga uporabljate, na voljo široko paleto strežnikov.

Ko smo prvič pregledali SpyOFF, nismo bili navdušeni nad njihovo izbiro. Takrat so ponudili le 395 strežnikov. Čeprav se zdi, da je veliko, ni nič v primerjavi z nekaj tisočaki, ki jih ponujajo storitve, kot je NordVPN. Še več, strežniki, ki so jih imeli, so bili razporejeni v 25 držav, ki jih večinoma najdemo v Severni Ameriki in Evropi.

Od takrat so naredili nekaj velikih izboljšav.

SpyOFF ima zdaj več kot 1000 strežnikov v 40 različnih državah, ki se nahajajo na šestih različnih celinah. (Oprosti Antarktika, nimaš Netflixa)

To je veliko izboljšanje in pozdravljamo SpyOFF za veliko nadgradnjo.

Dobro opravljeno!

SpyOFF VPN Cons

Imamo uporabniku prijazno aplikacijo v varni pristojnosti, z velikim strežniškim parkom, killswitch in odličnimi varnostnimi protokoli.

Kaj bi lahko šlo narobe?

Pravzaprav nekaj stvari.

Globoko vdihnite in predihajte slabo.

1. Dvomljiva politika beleženja

SpyOFF ne beleži vaših podatkov, kaj torej počnete v poglavju Con?

Ali lažejo??

Ne, dejansko smo ugotovili, da je njihova politika beleženja v porastu. Pregledala sem njihovo neverjetno dolgo in dolgočasno politiko zasebnosti, da sem se prepričala. (Stvari, ki jih počnem za vse vas!)

Politika zasebnosti

Torej, kje prihaja kontra?

Izkazalo se je, da SpyOFF povsem nima svojih strežnikov. Zaupajo se tretjim osebam, da bodo najele dostop in vam ga ponovno prodale.

V svetu VPN to ni redkost. Pravzaprav smo ugotovili, da veliko VPN podjetij igra to zavajajočo igro.

Torej dejansko nimate pojma, kdo ima dostop do vaših podatkov, ko se povežete s temi strežniki. SpyOFF vas ne beleži, veliko je gotovo. Kdo naj rečem, da druge storitve ne držijo vaših podatkov?

Lahko sprejmemo nekaj sivih področij, vendar je to le nekoliko preveč sivo.

2. Počasi hitrosti

SpyOFF smo vodili z dvema hitrostnima testoma in se odločili, da jih bomo izzvali po svojih najboljših močeh z uporabo možnosti "High Speed".

Po mnenju SpyOFF naj bi to prineslo njihove največje hitrostne rezultate.

Ali tako sva si mislila.

Ko se je prah usedel, SpyOFF po hitrosti ni mogel postaviti višjega od 54. od 78 VPN-jev. Sploh ni super prikaz. Vsekakor ni dovolj za naš seznam najhitrejših VPN-jev.

Začeli smo z referenčno hitrostjo 98 Mbps pri prenosu in 53 Mbps pri prenosu.

Povezali smo se s strežniki SpyOFF na Nizozemskem in v ZDA ter zabeležili rezultate.

Takole je nastopilo na Nizozemskem:

spyoff Nizozemska hitrostni test

Nizozemski strežniki:

 • Ping: 53 ms
 • Prenos: 49 Mbps
 • Naložite: 37 Mbps

Najhitreje odnese 50% naše referenčne hitrosti.

Stvari so se poslabšale, ko smo preizkusili njihov ameriški strežnik.

izpusti nam hitrostni test

Rezultati strežnika v ZDA

 • Ping: 113 ms
 • Prenos: 17 Mbps
 • Naložite 13,15 Mbps

Yikes!

To je bilo upočasnitev več kot 70%.

Ne pozabite, da je bila to možnost "High Speed" z omejeno zaščito, torej kaj se mora zgoditi, ko izboljšate varnost in uporabite OpenVPN?

3. Združljivost z nizko napravo

SpyOFF podpira platforme Mac, Windows, Android, iOS in Linux. To je dokaj vključujoče, vendar premalo.

Obstaja nekaj podpore usmerjevalnika, vendar ne za nobenega starega usmerjevalnika. Če želite kupiti njihov VPN FlashRouter, morate odpreti denarnico in vilice zbrati veliko denarja.

To je edini način, da tehnologije pametnega doma ostanejo zaščitene. Televizorji, igralne konzole in druge naprave, povezane z internetom, nimajo aplikacije SpyOFF in ni enostavnega načina zaščite omrežja, na katerega so priključene.

Če SpyOFF podpira običajne usmerjevalnike, bi jih verjetno odobrili. Toda nekaj v tem, da prisilimo uporabnike k nakupu njihove drage strojne opreme, nas samo zmoti.

4. DNS puščanje

Puščanja DNS in puščanja WebRTC izdajajo namen VPN.

Ko pride do puščanja, izvirnik vaš prvotni IP-naslov izloči iz tunela VPN in ga izpostavi pred očmi vašega ponudnika internetnih storitev..

Ko smo sprva testirali SpyOFF, je prejel čisto zdravje. Za ta pregled smo jih ponovno preizkusili in rezultati niso bili dobri.

Od štirih preskusov tesnosti, ki smo jih opravili, je SpyOFF dva odpovedal. Našli smo tudi potencialno zlonamerno programsko opremo, priloženo njihovi namestitveni datoteki.

spyoff dns test tesnosti
spyoff webrtc test puščanja
spyoff perfectprivacy dns test tesnosti
spyoff totalvirus test

Tukaj je opisano:

 • IPLeak.net: USPEŠNO
 • Browserleaks.com: POTOVAN
 • Popolna zasebnost: USPEŠNO
 • Chrome puščanje razširitve: POTOVAN
 • Virusno skeniranje: USPEŠNO

K sreči je na voljo možnost ubijanja, vendar je zlasti prisotnost zlonamernega programa razlog za resno zaskrbljenost.

5. Neodgovorna storitev za stranke

Ni klepeta v živo. To ni šokantno, saj imajo samo VPN-ji zgornjega nivoja konic.

SpyOFF pa ima kontaktni obrazec prek svoje strani za podporo.

Izpolnil sem obrazec in postavil precej preprosto vprašanje.

spyoff podpora e-poštni obrazec

Od tega, ko sem poslal to poizvedbo, je minilo več kot 15 ur in še nisem prejel odgovora, niti nisem prejel nobenega avtomatiziranega sporočila, da je bilo prejeto.

Gugalnica in miss.

SpyOFF Stroški, načrti in možnosti plačila

SpyOFF-ovi trije plačilni načrti so enaki, kar se tiče funkcij. Razlika je v njihovem obdobju zavezanosti.

spyoff vpn cene načrti

Tri možnosti so:

 1. Mesečno - 12,99 USD na mesec. Od teh treh je najdražja, vendar ima največ prožnosti.
 2. Šest mesecev - zaračunanih 65,94 USD na vsakih šest mesecev. Zniža na 10,99 USD na mesec, kar je še vedno precej visoko v primerjavi z mnogimi drugimi VPN-ji, ki smo jih pregledali.
 3. Šestnajst mesecev - zaračunanih 89,60 USD vsakih 16 mesecev. Ta možnost se razbije na samo 5,60 USD na mesec. Čeprav je to najbolj dostopna možnost, vendar je potrebna dolga zaveza.

Vsi načrti vključujejo 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Sprejemajo številne možnosti plačila, vključno z direktno bremenitvijo SEPA, kreditno kartico, PayPal in BitPay.

Ali priporočam SpyOFF VPN?

Skratka, ne.

Začelo se je obetavno. Njihova pristojnost je velika in aplikacija je uporabniku prijazna. Všeč mi je, da vključuje ubojno stikalo, njihov strežniški park pa raste z impresivno hitrostjo.

Toda njihova možnost za visoke hitrosti je bila smešno počasna, prisotnost puščanja IP pa spodkopava celoten izdelek. Da ne omenjam zlonamerne programske opreme, za katero smo ugotovili, da se je kot namestitev priklenila na njihovo namestitveno datoteko.

Njihova politika brez beleženja je bila na začetku impresivna, vendar izgubi nekaj svojega leska, ko spoznate, da ne nadzorujejo strežnikov. Končni žebelj v krsti tega VPN-a je bil počasen in odziven servis za stranke.

Tudi drago je Obstajajo veliko bolj kakovostni VPN-ji, ki jih priporočamo v istem cenovnem razredu ali manj.

Kakšne izkušnje imate s SpyOFF VPN? Vedno sem vesel, da slišim vaše misli.

Dodajte svoje mnenje:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me