Dölj min IP VPN-granskning

Hide My IP är en VPN-tjänst som har funnits sedan 2006. Den är registrerad på My Privacy Tools, Inc., som är baserad från USA. De använder ”Smart DNS” istället för OpenVPN.


I denna Hide My IP-granskning kommer vi att titta på deras proxyalternativ, se om de använder de senaste protokoll- och krypteringsalternativen som OpenVPN och se om deras nätverksanslutning kommer att hålla din internet sekretess säker från nyfikna ögon.

Låt oss komma in på det.

Dölj min IP VPN-granskning

Dölj min IP-VPN-översikt

ALLMÄN RANK: # 51 av 78 VPN: er
användbarhet: Inte användarvänlig
LOGGFILER: Vissa loggpolicy
PLATSER: 66 länder, 117 servrar
STÖD: Begränsade supporttimmar
torrenta: Tillåten
Netflix: Blockerar vanligtvis Netflix USA
Kryptering / PROTOKOLL: Smart DNS Proxy
KOSTA: $ 2.91 / mo
OFFICIELL HEMSIDA: www.Hide-My-IP.com

Dölj mina IP-proffs

Du stannar inte i branschen i 12 år inom cybersäkerhetsområdet utan att göra något rätt. Och Hide My IP gör ganska mycket rätt.

Till att börja med är det snabbt.

Som ... riktigt snabbt! Vi har bara sett en annan VPN som är snabbare än den.

Det fungerar med torrenting, vilket kompletteras kraftigt av denna applikations hastighet.

För att fylla på allt så hittade vi inga läckor överhuvudtaget. Detta är en snabb och lufttät tjänst.

Så låt oss fira några av de goda sakerna som döljer min IP.

1. Inga läckor alls

En läcka i en VPN är som en läcka i en båt.

Visst kommer det att flyta en stund. Men ovetande för dig, data siver ut överallt. Snart kommer båten inte kunna hålla dig flytande.

En DNS-läcka uppstår när ett fel hindrar din internetsignal från att hitta VPN: s tunnel. Tunneln är det som transporterar din aktivitet över hela världen till den plattform du väljer. Utan tunneln har du tillgång till webbplatser med din verkliga ärlig-till-godhet IP exponerad inför NSA: s ögon och vem som helst andra som letar efter den.

Normal VPN-trafik kontra läcka

En WebRTC-läcka är ett klassiskt fall av att det går bra. WebRTC är en bra tjänst som hjälper webbläsare att skapa effektiva kommunikationsappar i realtid. Om det inte är en kraft för gott, vet jag inte vad det är.

Men medan WebRTC kämpar mot sin goda kamp, ​​lämnar det efter sig en olycklig bieffekt. Dess API: er som flyger ut över webben kan dra isär en VPN-signal. Detta rensar bort din anonymitet och lyser ett starkt ljus på din internetaktivitet och din personliga information.

Det är därför varje VPN som vi granskar genomgår ett omfattande läcktest. Vi lägger det genom ringsignalen och testar det sex olika gånger för att se till att inga DNS- eller WebRTC-läckor undergräver dess arbete.

Dölj Min IP stod för våra tester.

inga webrtc-läckor

Inga DNS / IP-läckor:

ingen DNS-läcka hittades

Inga IPv4- eller IPv6-läckor hittades:

inga ip-läckor hittades på dölj min ip VPN

Som ni kan se passerade det med flygande färger.

Men vi är inte klara än.

Vi sätter också våra VPN via ett virus- och skadlig kodtest för att se till att dess installationsprogram inte döljer något otäckt.

Vi kontrollerade för 68 olika virus och det kom ut helt rent.

inga virus hittades

2. En av de snabbaste VPN: n som vi någonsin har sett

Vi har testat 78 olika VPN hittills.

Detta var den näst snabbaste vi någonsin har sett.

Tack och lov började vi med några ganska starka referenshastigheter. Vi hade en nedladdningshastighet på 97 Mbps och en uppladdning av 53 Mbps.

Vi testade två av Hide My IP: s servrar, en i EU och den andra i USA.

Kolla in våra lovande resultat.

EU: s hastighetstest

EU: s hastighetstest

  • Ping: 44 ms
  • Nedladdning: 81,46 Mbps (15,8% långsammare än 97 Mbps riktmärke)
  • Uppladdning: 20,36 Mbps (61,58% långsammare än 53 Mbps riktmärke)

Medan överföringen föll lite mer än vi gillar att se, glider nedladdningen snabbt. Det amerikanska hastighetstestet var nästan identiskt med en nominell nedgång i nedladdningen och en nedslående förlust av uppladdningen.

USA: s hastighetstest

USA: s hastighetstest

  • Ping: 113 ms
  • Nedladdning: 81,66 (15,8% långsammare än 97 Mbps riktmärke)
  • Uppladdning: 19,99 (62,2% långsammare än 53 Mbps riktmärke)

Detta var en monumental framgång. Nedladdningsdippet var så lågt att de flesta användare aldrig ens skulle ha märkt det. Det är därför Hide My IP står nära toppen av vår lista över de snabbaste VPN: erna.

3. Deras användare får använda denna VPN-app för Torrent

Torrenting är ett fantastiskt sätt att ladda ner stora filer med snabba hastigheter. Du tar faktiskt små filer från andra användares system.

Det är geni.

Det är också farligt.

Du kommer åt andra användares system. I sin tur får andra användare åtkomst till ditt system. Hackare älskar att använda flödande webbplatser och program för att få tillgång till din information. Och detta är inte ett problem som blir bättre.

I februari 2018 utnyttjade hackare en svaghet i den populära uTorrent-tjänsten som tillät dem att fjärr ta kontroll över andra användares datorer.

torrenting och hacking

En VPN döljer din information från cyberkriminella ögon. Så man skulle kunna tro att VPN-världen skulle omfatta strömningstjänster.

Vissa gör. Men vissa gör det inte mycket.

Många VPN tillåter full torrenting förmåga, men andra kommer att begränsa eller till och med direkt förbjuda tjänsten.

Tack och lov, Hide My IP tillåter full torrenting, vilket är en fin fjäder i locket.

4. Anständig serverpark, fem anslutningar, har dödsbrytare

En VPN-påse med tricks är dess serverpark. Varje land och server inom är ett annat val som tjänsten erbjuder dig. Det är därför det är så konstigt att se några av dessa VPN med så små serverparker.

Dölj min IP-serverpark är extremt ok. Det är inte det bästa vi har sett. (ExpressVPN har tusentals servrar) Men det är inte heller det värsta. (HolaVPN har inga servrar alls och förvandlar din dator till en server för andra att komma åt)

Hide My IP har servrar på 123 olika platser runt om i världen. Det är inte alls dåligt och ger sina användare ett respektabelt antal val.

Det räcker säkert att sätta det här i ”pro” -avsnittet.

server nätverkslista

De är i sex av sju kontinenter. (När pingviner har fått tillgång till wifi är jag säker på att de också får Antarktis!)

Genom att gå vidare till några av sina specialfunktioner gör Hide My IP det möjligt för fem samtidiga användare som en del av sin premiumplan.

Min favoritfunktion i Hide My IP är dock närvaron av en inbyggd Kill Switch. Din kill-switch är din bästa kompis genom den anonyma webbläsarupplevelsen. Han tittar ständigt på ryggen och letar efter dig när du gör din sak.

Sedan, om goda gamla kill switch avkänner närvaron av en DNS- eller WebRTC-läcka som smyger på dig medan du inte är medveten, dödar det hela sessionen innan information läcker till din ISP.

5. Stöder OpenVPN-protokoll

När du letar efter ett VPN vill du hitta en som stöder OpenVPN. Det är det enskilt mest imponerande och sofistikerade VPN-tunnelprotokollet på planeten. OpenVPN förblir konsekvent i framkant eftersom det är ett öppet program. Det betyder att det konsekvent upprätthålls av cybersäkerhetsgemenskapen som helhet.

OpenVPN-protokollet saknas

De flesta OpenVPN-system kör AES-256-kryptering, som ännu inte har sprickats av NSA eller någon känd superdator.

Det är några nästa nivå, järnklädda, oförstörbar rustning. Lyckligtvis för Hide My IP-användare är OpenVPN tillgängligt på några av de här tjänstens stora plattformar. Alla som använder Hide My IP på Mac, iOS eller Android har tillgång till OpenVPN. Windows-användare har tillgång till en anpassad proxy som använder L2TP, som står för Layer Two Tunneling Protocol.

Du har också möjligheten att använda en smart DNS-proxy via Hide My IP. När du använder en Smart DNS Proxy flyttas specifik information om din internetsignal. Detta skiljer sig från traditionella VPN-tunnelprotokoll som trattar hela sessionen genom en VPN-tunnel.

Så varför skulle du någonsin vilja använda en Smart DNS Proxy?

Det är snabbare och kompatibelt med en mängd enheter. Däremot kan dess prestanda uppnås i en brist på säkerhet. Om du letar efter en snabb och effektiv session som inte behöver en hel del skydd kanske du vill överväga att använda Smart DNS Proxy-tjänsten. Håll dig annars fast vid VPN-tunnelprotokollen.

6. Avblockerar Netflix

En gång blandade Netflix och VPN sig som jordnötssmör och gelé. De senaste åren är de dock mer som olja och vatten.

Det är inget fel för VPN-leverantörerna. Det är allt på Netflix. Streamingjätten har stora pengarkontrakt med olika innehållsleverantörer för att strömma specifikt innehåll inom specifika områden. Till exempel har Storbritannien den klassiska 90-talets sitcom Full House i sitt Netflix-bibliotek. I USA äger Hulu rättigheterna att strömma Full House, vilket innebär att amerikanska Netflix-användare inte kommer att kunna fånga alla de härligt hälsosamma hijinxerna från Tanner-familjen såvida de inte är på Hulu.

Användare brukade komma runt det med ett VPN. Allt man behövde göra var att logga in, välja en server i Storbritannien, avfyra Netflix och innan de visste ordet skulle de citera “you got it dude” tillsammans med Michelle.

Sedan räknade Netflix ut vad som hände.

Världens största innehållsströmningstjänst kämpade tillbaka och rullade ut ett av de mest avancerade VPN-detekteringssystemen i världen. Medan de flesta VPN: er är blockerade från att få åtkomst till Netflix-innehåll, har ett fåtal resursbelagda system lyckats gå runt problemet.

Hide My IP kommer inte att blockera Netflix genom den traditionella stationära klienten. Du måste använda Google Chrome eller Firefox webbläsartillägg. Jag försökte flera gånger utan framgång med att använda det vanliga Windows VPN innan jag installerade Chrome-webbläsarens tillägg. Jag försökte komma åt Netflix och blockerades ännu en gång.

Sedan försökte jag något annat. Jag aktiverade det flytande IP-nätverksläget som medföljer dessa webbläsare-tillägg. Du kan komma åt den genom att bläddra hela vägen till botten av tilläggsmenyn.

Dölj Min IP-webbläsarförlängning Flytande IP-läge

När jag aktiverat detta läge anslöt jag till en server i USA och jag kunde komma åt Netflix-innehåll. Jag försökte det igen med en server i Mexiko, och återigen belönades mina ansträngningar.

Så Hide My IP kan avblockera Netflix, men du måste ta några extra steg för att få det att hända!

7. Lista över imponerande enheter

Användare idag vill titta på geo-blockerat videoinnehåll på flera enheter, så när jag ser VPN: er vara så smala att bara tillåta service på en dator och en mobil enhet gör det mitt huvud ont.

Tack och lov är Hide My IP inte en av dem.

Det har en imponerande lista över enheter som omfattar allt från datorer, till mobil, till routrar, till smarta tv-apparater, strömningsenheter och spelkonsoler.

dölja min ip VPN-enhetslista

Till att börja med har vi vår lista över datorer och mobila enheter. Det körs på en imponerande mängd operativsystem, även Chromebook. Det är också bra att se både Android och iOS representerade.

dölj mina ip VPN-routrar

Slutligen, körsbäret på toppen, har vi ett gäng spelkonsoler. Du har PlayStation 4, som är en aktuell generationsmodell, och den tidigare generationen i form av 360, Wii och PS3.

spelkonsoler

Dölj min IP-nackdel

Visst trodde du inte att det var solskydd och regnbågensprut.

Det finns några otroligt problematiska frågor som spelas här.

Till att börja med, Hide My IP verkar tycka att det är okej att logga in din personliga information. Mycket av det också.

Deras amerikanska jurisdiktion sätter dig i korsstolarna av vissa tärna spionage-allianser som får mig att ifrågasätta hur säker deras tjänst verkligen är.

Det fungerade inte alls med Netflix, vilket var en bummer.

Men allt detta försvinner innan mitt enskilt största problem med denna VPN.

Det är egentligen inte ett VPN.

1. Klumpig inställning

När du sätter upp ett VPN bör det vara superenkelt. Min 80-åriga mormor borde helst kunna göra det utan problem. De bästa VPN-värdena i världen är superenkliga. Ladda ner klienten, logga in och anslut med en knapp.

Lätt som en plätt.

Tyvärr tyckte jag att inloggningsprocessen för Hide My IP var besvärlig och onödigt komplicerad.

Den första nedladdningen gick utan problem.

Hipa min IP VPN-nedladdningssida

Från nedladdningssidan klickar du på knappen "Ladda ner nu" så startar den omedelbart.

Ladda ner skärmen för dölj min IP VPN

När filerna har laddats ner klickar du på installationsprogrammet så kommer VPN att börja ladda upp. Installationen var så snabb att jag inte ens hade tillräckligt med tid för att få en skärmdump av dess framsteg innan den var klar.

När det startade såg jag instrumentbrädan och omedelbart började huvudet att skada.

Dashboard för dölj min IP

Titta på det där.

Det här händer mycket, mer än de flesta VPN som vi har granskat. Vanligtvis är inloggningsskärmen inget annat än inloggningsfält, en servervalsmeny och en stor knapp märkt "Anslut"

Du kommer att märka att det inte finns något inloggningsavsnitt på den här sidan. Du loggar inte in med ett användarnamn och lösenord. Du måste använda en licensnyckel som skickas till dig när du köper din premiumplan.

Om du undrar var du ska mata in den informationen är du inte ensam. Så småningom insåg jag att det faktiska inloggningsalternativet är fast hela vägen längst ner på instrumentbrädan i det nedre högra hörnet.

Dölj min IP-inloggning

Jag klickade på "Ange licens" och kopierade min licensnyckel i rutan som dyker upp.

Dölj min IP-licensnyckel

När detta var gjort, var det dags att logga in, bara det fanns inget tydligt alternativ för anslutning. Vanligtvis finns det en massiv knapp märkt "CONNECT" med stora fetstil. Du kommer att notera att ingenstans i det otroligt upptagna gränssnittet finns det någon form av anslutningsknapp.

Så småningom insåg jag att knappen märkt “Dölj min IP” var anslutningsknappen. Det kan förvirra vissa eftersom de använder frasen Hide My IP som en åtgärd, medan de flesta människor skulle titta på det och inte anser att det kan vara viktigt eftersom det är produktens namn.

Dölj min IP-anslutningsknapp

När jag äntligen var ansluten kunde jag granska deras serverlista genom att klicka på rullgardinsmenyn längst ner märkt "Välj önskad plats."

Efter det var det smidig segling. VPN-klienten fungerade bra och att växla mellan servrar var enkelt. Det tog bara några huvudvärk för att komma dit.

Efter det laddade jag ner Hide My IP Chrome-tillägget. Detta var mycket enklare. Jag hittade den i Chrome Web Store, klickade på den blå knappen märkt "Lägg till Chrome", och den laddades ner snabbt. Jag var tvungen att ange min licensnyckel igen för att komma åt tjänsten, men jag var redo för den här gången.

Dölj Min IP Chrome-installation

2. Loggar personlig information

Om en VPN loggar information om dina aktiviteter eller dina personuppgifter, bör du inte använda den.

Hela poängen med anonym webbsökning är att surfa på webben anonymt. Det är osynligt för alla. Inte alla utom din VPN-leverantör.

På deras vanliga frågor-sida var Hide My IP snabbt att ange att de inte loggar.

loggningspolicy

Men när jag grävde i deras integritetspolicy fann jag att även om de inte håller loggar över din webbaktivitet, håller de på en oroväckande mängd personlig information.

integritetspolicy

Det är mycket data. De säger också i en av dessa punkter att de loggar din användning eller tillgång till sina produkter, tjänster, webbplatser eller nätverk. Det låter som aktivitet som loggar till mig.

Men vad kommer de att göra med min information?

Hide-My-IP-personinformation

Så de kommer att använda det för att bry mig. Grymt bra.

Observera också att de håller information om dig för alltid. Det har inte bara gått när du lämnar deras tjänst. Om du någonsin kommunicerat med dem har de ditt namn och e-postadress.

Håll fast i dina skaft, det blir så mycket värre.

övervakning

Jag hittade den här fina nuggeten på deras användarvillkor-sida.

I grund och botten är de så, "vi har inga loggar över din aktivitet ... förutom loggarna för din aktivitet som vi håller och kommer att ge till regeringen om de ber oss att."

Jag känner att varje gång detta företag berättar för mig att det inte loggar min information deras webbplatskod blinkar digitalt på mig på ett konspiratoriskt sätt.

Helt hemskt.

3. USA: s jurisdiktion (inom 5 Eyes Alliance)

Du vet hur alla tycker att världens regering har skuggiga allianser där de spionerar på sina människor och delar den informationen med varandra?

Det är sant.

Det kallas 5 Eyes Surveillance Alliance och det är ett avtal som ingåtts mellan USA, Kanada, Storbritannien, Australien och Nya Zeeland.

Så vad betyder detta för Hide My IP?

Det betyder att om farbror Sam kräver din information kommer Hide My IP att ponnisera det direkt. De har inget val. Sedan kommer USA att dela denna information med fyra utländska regeringar.

4. Ingen Netflix-funktion

Hej, vill titta på Netflix på din VPN?

Du kan inte! Eftersom Netflix hatar VPN: er.

En VPN var tidigare det bästa sättet att strömma blockerat Netflix-innehåll från andra länder. Sedan en dag beslutade Netflix att det inte gillade den oreglerade användningen av sitt system.

inget netflix för Hide My IP VPN

Således Netflix svart skärm av undergång föddes.

Streamingföretaget använder ett av de mest avancerade VPN- och Proxy-blockeringssystemen som man känner till, så det är inte konstigt att det är väldigt effektivt.

VPN-gruppen var upprörd. Hur reagerade Netflix?

De brydde sig inte. Alls.

"Det är en mycket liten men ganska hög vokal," sa Netflix VD Reed Hastings under ett samtal om företagets intäkter. "Så det är verkligen obetydligt för oss."

Fortfarande har vissa VPN: er rätt grejer att gnida förbi Netflix förbud. Hide All IP är tyvärr inte en av dem.

Vi testade fem av dess servrar och ingen av dem arbetade med Netflix.

Om du letar efter en tjänst som låter din ström blockera Netflix-innehåll, kolla in vår lista över de bästa VPN: n som fungerar med Netflix.

5. Begränsade kundtjänsttider

Dölj Min IP har kundservice. Det finns ett telefonnummer, en chattfunktion, ett biljettformulär. Och de hanterar det ... mellan klockan 09.00 och 16.00 måndag till fredag.

kundsupport via telefon

Du vet, under den långsamma tiden där alla har en massa stillestånd att bläddra med sitt VPN.

Det var uppenbarligen sarkasm. Det finns verkligen ingen mening med att ha kundsupport bara under en tid då större delen av din kundbas är på jobbet och inte använder din produkt.

ingen livechatt

Denna chattfunktion var offline, så jag använde den för att skicka dem ett meddelande med frågan om deras kryptering och VPN-tunnelingprotokoll, eller brist på dem.

Jag har ännu inte hört tillbaka under flera dagar nu.

Dölj mina IP-kostnader, planer och betalningsalternativ

Alla nya användare kan testa Hide My IP för en kostnadsfri sju dagars provperiod. Du kan komma åt rättegången direkt genom att ladda ner skrivbordsappen.

Kostnads- och betalningsmetoder

Deras betalda standardtjänst kostar $ 29,95. Detta är ett års tjänst, med en licenskod som aldrig löper ut.

licensinformation

Deras premiumservice är lite svårare att hitta. Jag kunde inte få tillgång till den från huvudsidan på deras webbplats, som var super udda.

Dölj min IP VPN premium-tjänst

Detta är den versionen som låter dig ansluta upp till fem enheter. Prisstrukturen på det är dock galet.

Dölj min IP VPN-prissättning

Vanligtvis har du en betydande procentsats av besparingar när du gör ett åtagande för ett helt år. Här är den månatliga skillnaden mellan ett helt år och en månad till månad som avbryter när som helst tjänsten bara fyra cent. Så min stora totala besparing för ett års åtagande uppgår till 48 cent.

Februari 2019 uppdatering: Prissättningen har justerats jämfört med förra gången jag granskade den. Premium Månadsplanen kostar nu $ 4,95 per månad.

Betalningsmetoder

Det finns ett gäng olika betalningsalternativ. De tar Visa, Mastercard och PayPal, vilket är ganska standard.

Jag älskar när VPN tillåter dig att använda Bitcoin och andra kryptokurser än en betalningsform. Det är som en extra anonym körsbär ovanpå vad som ska vara en säker upplevelse. Så bravo på den, dölj min IP.

Februari 2019 uppdatering: De accepterar nu två populära kryptokurser: Bitcoin och Litecoin.

Alla försäljningar kommer med en 30-dagars återbetalningsgaranti. Baserat på vårt test kanske du behöver det.

Rekommenderar vi denna VPN?

Nej.

Det började bra, och jag ville verkligen gilla det. Deras hastighetstester, deras brist på läckor, torrenting, kill-switch, jag ville kasta en parad för den här produkten.

Sedan kom nacklistan.

Deras loggningspolitik är skrämmande nivåer av skuggiga. En titt på det räckte för att krossa mitt förtroende för detta företag för alltid. Dessutom är det frågan om övervakningsallianser. Det är inte något att ta lätt på.

Sedan skickade inget Netflix, den deltids kundtjänsten och mitt hemska praktiska test med dem den här produkten till en nosedive.

Av de 78 VPN som vi har granskat rankar vi Dölj min IP på nummer 51.

Hitta de bästa VPN-tjänsterna här.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me