Over / Contact

Rob Mardisalu - mede-oprichter & Editor achter TheBestVPN

Rob MardisaluRob Mardisalu is de mede-oprichter en redacteur van TheBestVPN.com. Rob werkt aan het beoordelen, onderzoeken en beheren van het volledige team van ongeveer 10 freelance beveiligingsschrijvers / onderzoekers achter TheBestVPN.com.

Rob schrijft VPN-handleidingen en artikelen op TheBestVPN.com.

Howard Poston

Howard Poston - Technisch onderzoeker achter TheBestVPN

Howard Poston is een van onze freelance beveiligingstesters achter enkele van de meer technische inhoud die u op onze site tegenkomt. Hij test VPN's op beveiligingslekken & privacy gebreken.

Op dit moment werkt hij aan het testen van iOS- en Android VPN-frameworks.

John Mason - Pseudoniem mede-oprichter / uitgever van TheBestVPN (verleden)

Het kost veel moeite en onderzoek om de onbevooroordeelde beoordelingen en onderzoeken / exposés te publiceren die we publiceren op TheBestVPN.com, en sommige van onze schrijvers en onderzoekers blijven liever anoniem.

John Mason was de alias waaronder TheBestVPN.com een ​​tijdje werd uitgevoerd. Inhoud en onderzoek gemaakt door sommige van onze schrijvers die liever anoniem blijven, worden ook gepubliceerd onder de alias John Mason.

Contact Formulier

Als alternatief kunt u contact met ons opnemen op Facebook @thebestvpncom.

Ons team is over de hele wereld gevestigd, maar we hebben ons hoofdkantoor in Estland, Tallinn.

Wat doen we & hoe doen we het?

  • We beoordelen VPN-providers. Ons beoordelingsproces is vrij eenvoudig. We kopen de premium-versie, installeren het, testen de snelheid, compatibiliteit met Netflix, kijken of er IP / DNS-lekken of virussen zijn, lezen hun logboekbeleid, controleren hun rechtsgebied en rangschikken ze dienovereenkomstig.
  • We testen VPN's & andere privacy-applicaties op een diep technisch niveau met behulp van een van onze penetratietesters.

Je kunt hier meer lezen over ons beoordelingsproces.

Aangesloten onderneming: Als u besluit te kopen via een van de links via onze site, kunnen we een commissie ontvangen.

"Hoe kan ik een VPN-beoordeling achterlaten?"

We horen graag je eerlijke, onbevooroordeelde beoordeling van VPN-providers. Vul dit formulier in om ons te laten weten wat u denkt - goed OF slecht. Niet alle beoordelingen worden gepubliceerd, dus zorg ervoor dat uw beoordeling uniek en nuttig is voor onze bezoekers.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me