Revizuirea SaferVPN

Revizuirea SaferVPNSunteți aici pentru că doriți să știți cât de bine funcționează această aplicație astăzi în 2019 și tocmai asta am de gând să vă împărtășesc această recenzie aprofundată SaferVPN.

Vă voi descompune serviciile în detaliu, voi discuta despre viteză, asistență pentru clienți, securitate și funcții al SaferVPN împreună cu un pic de cunoștințe despre companie și operațiunile lor.

Voi acoperi și Torrenting & Netflix.

Caracteristici principale ale SaferVPN (ultima confirmare din februarie 2019):

 • Servere: 700+ servere în 34 de țări
 • Compatibilitate: Win, Mac, iOS, Android, Chrome, Firefox, TOR, routere, SmartTV & console
 • Criptarea: AES de 256 biți
 • Protocoale: OpenVPN, IKEv2 (implicit), IPSec, SSTP și PPTP
 • Kill-Switch: Da
 • Extensia browserului: Da
 • Max. conexiuni: 5

Prezentare generală a SaferVPN

RANK GENERAL: 41
uzabilitate: Simplu și ușor de utilizat
LOG FILES: Zona gri
LOCAȚII: 34 de țări, peste 700 de servere
A SUSTINE: Asistență eficientă pentru clienți
torrenting: Limitat
NETFLIX: Deblochează fluxul Netflix USA
CRIPTAREA / PROTOCOL: Criptare AES de 256 biți; OpenVPN, IKEv2 (implicit), IPSec, SSTP și PPTP
COST: $ 2,99 / mo
SITE OFICIAL: www.SaferVPN.com

Proferiții SaferVPN

1. Mare viteză de descărcare

SaferVPN este rapid ...


Doar pentru a face acest backup, iată rezultatele mele fără a utiliza SaferVPN:

test de viteză fără VPN

În timp ce foloseam SaferVPN, am reușit să obțin un impresionant 79,23 Mbps pe un server UE, făcând din SaferVPN al 5-lea VPN cel mai rapid (din peste 70+) care a fost revizuit vreodată pe acest site.

Iată un test de viteză pe care l-am efectuat pe speedtest.net pentru a asigura exactitatea acestei recenzii.

Viteza de descărcare și încărcare SaferVPN

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 120ms
 • Descărcare: 57.47 Mbps
 • Încărcare: 23.09 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 43ms
 • Descărcare: 79.23 Mbps
 • Încărcare: 27.78 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 323ms
 • Descărcare: 1.28 Mbps
 • Încărcare: 0.37 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 46ms
 • Descărcare: 64.38 Mbps
 • Încărcare: 39.40 Mbps

* Ca întotdeauna face aceste teste de viteză cu un bob de sare, deoarece se bazează pe atât de multe variabile diferite și se pot schimba de la persoană la persoană. Cu toate acestea, am testat peste 70 de VPN-uri pentru acest site, astfel încât avem o bază de referință cu care putem compara fiecare VPN cu *. 

Acum că le-ați văzut viteza, majoritatea vă prindeți nasul și așteptați apa rece ...

La urma urmei, cu viteza de descărcare rapidă, nu există nicio modalitate prin care SaferVPN își poate oferi serviciile la un preț favorabil bugetului, nu?

Gresit.

2. Instalare și utilizare fără probleme  

Sună-mă mărunt, dar detest absolut furnizorii VPN care obligă utilizatorii să repornească dispozitivele după instalarea clientului VPN.

Din fericire, SaferVPN nu este doar „Restart Free”, ci este și unul dintre cele mai simple și mai prietenoase VPN-uri pe care le-am revizuit vreodată.

La aproximativ 3 minute după ce am achiziționat serviciile, SaferVPN a fost instalat, lansat și protejat dispozitivul meu Windows.

Aplicație SaferVPN

Cu una dintre cele mai simple interfețe de utilizator pe care le-am întâlnit vreodată, SaferVPN simplifică utilizarea serviciilor lor și vă puteți proteja dispozitivul doar cu un clic al unui buton.

De asemenea, facilitează găsirea și optimizarea rapidă a setărilor și se asigură că aveți conexiunea perfectă pentru obiectivele dvs. specifice.

Setări SaferVPN

Deși este posibil ca SaferVPN să nu fie cel mai bogat furnizor de funcții pe care l-am revizuit vreodată, designul lor intuitiv și interfața ușor de navigat fac din utilizarea software-ului lor un deliciu absolut.

3. Serviciul eficient pentru clienți (dar folosind BOTS?)

Deși nu este la standardul unei companii precum ExpressVPN, asistența clienților SaferVPN a depășit cu siguranță așteptările mele.

Pe parcursul acestei revizuiri, am trimis o serie de întrebări în diferite momente, unele autentice, iar unele proiectate pentru a evalua eficacitatea echipei de asistență..

De fiecare dată, am primit un răspuns prompt la întrebarea mea și am fost în drum în câteva minute.

Iată o astfel de întâlnire pe care am avut-o în timp ce încercam să-mi dau seama dacă există o modalitate mai bună de a folosi SaferVPN pentru torrenting (despre care vom vorbi în secțiunea „Contra”).

Asistență SaferVPNTorrenting doar în Olanda

Această întreagă conversație a avut loc în aproximativ 90 de secunde și este foarte indicativă pentru experiența mea globală de servicii pentru clienți.

Echipa lor nu este cel mai cunoscut echipaj de asistență pe care l-am văzut vreodată, dar au terminat treaba și au făcut-o în câteva minute..

Cu toate acestea, trebuie să subliniez faptul că în diverse momente din această revizuire SaferVPN, s-a părut că foloseau un software automat pentru a răspunde la întrebările mele de asistență pentru clienți.

Deși nu pot verifica această teorie, cred că SaferVPN folosește roboți pentru a răspunde la unele dintre întrebările mai comune care sunt transmise prin funcția de chat și, dacă te uiți la corespondența de mai sus, vei înțelege de ce.

Întrebarea pe care am trimis-o nu a necesitat o adresă de e-mail a clientului din niciun motiv și (având în vedere faptul că acestea primesc probabil această întrebare de 100 de ori pe zi), agentul meu de asistență ar fi trebuit să-mi poată răspunde imediat.

În schimb, mi s-a solicitat să-mi furnizez adresa de e-mail (mai puțin de o secundă după ce am trimis întrebarea mea), fără un motiv aparent, făcându-mă să mă simt de parcă vorbeam cu un robot și nu cu un agent real.

Această tendință s-a repetat de-a lungul mai multor alte întrebări de asistență și, deși a însemnat puțin mai mult decât o ușoară supărare, am simțit că merită menționată. Ținând cont de calitatea generală a asistenței lor pentru clienți și de prietenia generală a echipei lor, trebuie să aplaud SaferVPN pe serviciul pentru clienți ... Bots sau fără roboți.

4. Switch Switch și 5 conexiuni simultane 

După cum am menționat deja, SaferVPN nu oferă un serviciu deosebit de caracteristic.

Și sincer mă ​​bucur că nu.

După ce au folosit VPN-ul lor de ceva timp, îmi este clar că și-au concentrat aproape toate resursele pe optimizarea serverelor lor, crearea unei echipe de asistență eficiente și oferirea serviciilor lor la un preț accesibil..

SaferVPN face câteva lucruri grozave, în timp ce majoritatea concurenților fac multe lucruri acceptabil.

În timp ce mulți utilizatori ar putea fi dezamăgiți de lipsa aparentă de clopote și fluiere, simt că SaferVPN oferă toate funcțiile care contează cu adevărat, inclusiv un comutator de ucidere * și un dispozitiv generos 5 limită de conectare simultană.

Ambele caracteristici sunt completări la un serviciu deja stelar și sunt fericit să raportez că (spre deosebire de mulți dintre concurenții lor), funcția de comutare a omorârii SaferVPN funcționează exact așa cum a fost anunțată..

* Kill Switch este o caracteristică care vă deconectează instantaneu atunci când pierdeți conexiunile la Internet. Acest lucru evită scurgerea IP-ului dvs.. 

5. Jurisdicție = Israel

Cu sediul central în Tel Aviv, Israel, simpla locație a SaferVPN ar putea face să pară că au pierdut jocul chiar înainte de a pune piciorul pe teren..

La urma urmei, Israelul a devenit o regiune din ce în ce mai zbuciumată și încărcată din punct de vedere politic, ceea ce a făcut ca mulți cumpărători VPN să ezite cu privire la încrederea vieții private a unei companii situate în centrul turbulenței.

Voi fi primul care recunosc că, atunci când am aflat inițial despre locația lor, am fost destul de nervos că am folosit serviciile lor.

Cu toate acestea, după un pic de săpături ușoare, am descoperit că Israelul ar putea fi de fapt una dintre cele mai bune jurisdicții pentru un VPN, datorită legilor lor privind confidențialitatea, care limitează sever capacitatea (legală) a guvernului de a urmări și monitoriza cetățenii obișnuiți..

Deși nu este ideal ca un furnizor VPN să aibă sediul într-o țară atât de adânc încorporată în parteneriatul de partajare a informațiilor „Five Eyes”, vă puteți odihni ușor noaptea știind că legea și politica de confidențialitate a SaferVPN (mai multe despre asta mai târziu) sunt pe baza dvs. latură.

6. Funcționează cu Netflix (cel puțin unele servere)

Când am încercat să mă conectez la Netflix, SaferVPN părea să funcționeze.

Evident, nu toate serverele au funcționat, poate 30%, deoarece Netflix încearcă în mod activ să spargă furnizorii VPN și să blocheze IP-ul lor pentru a-și respecta geo-restricțiile..

Iată un rezumat rapid:

 • Opțiunea serverului „streaming american” a funcționat frumos pentru mine - rapid și ușor
 • Serverul SUA de Est nu s-a conectat deloc la Netflix
 • Serverul canadian a fost blocat de Netflix
 • Serverul olandez a funcționat frumos
 • Serverul britanic a fost blocat de Netflix

SaferVPN și NetflixServerul SUA Est, Marea Britanie și Canada nu au funcționat cu Netflix
SaferVPN și Netflix (2)Netflix a funcționat pe serverele „US Streaming” și Netherland.

SaferVPN Cons

Deși SaferVPN are multe lucruri grozave pentru asta, serviciile lor nu sunt perfecte și nu sunt destinate tuturor. Așadar, înainte de a explora butonul „Cumpărați acum”, aruncăm o privire rapidă la unele dintre „contra” ale utilizării serviciilor SaferVPN.

1. Torrenting-ul este foarte limitat 

Personal, acesta a fost cel mai mare punct de conținut al meu cu serviciile SaferVPN.

Având în vedere că au o colecție atât de vastă de servere, ți-ai imagina că ar fi petrecut ceva timp optimizând cel puțin câteva dintre serverele pentru transferuri P2P și torrenting.

Cu toate acestea, SaferVPN are un singur server din colecția lor de 700 care funcționează în aceste scopuri. (Serverul lor din Olanda dacă vă întrebați).

Dacă intenționați să utilizați serviciile lor doar pentru a face torrenting, uitați-l. Există VPN-uri mult mai bune disponibile pentru torrenting (aici sunt cele 7 cele mai bune).

Acest „con” particular este departe de un breaker de tranzacții, dar este o problemă pe care aș dori să o văd compania să ia mai în serios.

2. Politica „Fără logare” ar putea fi mai strictă 

Ceva care mă deranjează întotdeauna în privința companiilor VPN este cât de înșelătoare pot fi politicile lor de logare.

De fapt, dacă săriți politicile de confidențialitate, nu este neobișnuit să găsiți companii care fac reclamă unei politici „Zero Logs” în timp ce înregistrați efectiv o tonă de date metrice.

Deși SaferVPN nu intră destul de mult în această categorie, ei urmăresc un pic prea multe date pe placul meu.

Iată un rezumat al politicii lor de logare, așa cum este declarat de politica lor de confidențialitate.

Politica de confidențialitate SaferVPNPolitica de confidențialitate SaferVPN în 2019

După cum puteți vedea, aceasta nu este tocmai politica „Zero Logs” care ni se promite. Deși este departe de a fi ideal, nu am considerat că politica de înregistrare a SaferVPN este deosebit de îngrijorătoare.

Aș prefera să folosesc o VPN care nu conține nicio informație? Pariați.

Politica de logare a SaferVPN mă împiedică să folosesc serviciile lor? Deloc.

3. SaferVPN nu funcționează în China

Dacă vă rog să vă gândiți la prima țară în care ar trebui să utilizați un VPN, ce vă vine în minte?

China, corect?

Având în vedere guvernul lor draconian și legile de cenzură opresivă, China este una dintre acele țări pe care nu ar trebui să le vizitezi fără o VPN funcțională pe deplin.

Din păcate, în conformitate cu numeroase surse terțe, aplicațiile SaferVPN nu vor mai funcționa în timp ce pe solul chinez.

Și aceasta este o mare problemă pentru companie.

Expatiații și călătorii din întreaga lume se bazează pe furnizori de VPN de înaltă calitate (cum ar fi SaferVPN) pentru a debloca conținutul și a se păstra în siguranță, iar faptul că serviciile lor nu mai funcționează în regiune reprezintă o mare lovitură pentru potențialii clienți..

Dacă nu călătorești în China în curând, atunci poți ignora acest punct, cumpără SaferVPN și mergi pe drumul tău.

În caz contrar, va trebui să achiziționați un serviciu mai premium precum ExpressVPN (citiți recenzia aici).

(Vă rugăm să rețineți că acesta nu este un lucru pe care l-aș putea testa direct, deoarece nu am vizitat China în ultimele luni. Dacă aveți o experiență diferită folosind SaferVPN în așa-numita Republică a Oamenilor, vă rugăm să mă informați în comentariile de mai jos.)

Preturi, planuri SaferVPN & Caracteristici

Am fost uimit să aflu că serviciile lor sunt de fapt comercializate la un preț incredibil de prietenos și la prețuri accesibile.

Cum ar fi, mai puțin de 3 dolari pe lună la prețuri accesibile ...

Cu toate acestea, va trebui să fiți gata să plătiți 2 sau 3 ani în avans.

Toate pachetele lor oferă aceleași caracteristici și servicii și singura diferență este aceea de cât timp obțineți efectiv serviciul.

Prețuri mai sigureVPN

Iată cum se descompun totul.

1 an: 59,88 USD

 • 4,99 USD pe lună
 • 59,88 USD pe an
 • Economii de 55%

2 ani: 71,77 USD

 • $ 2,99
 • 35,89 USD pe an
 • Economii de 73%

Trei ani: 82,26 USD

 • 2,29 USD pe lună
 • 27,42 USD pe an
 • 80% Economii

Este posibil ca unii dintre voi să vă amintiți că ultima dată când am revizuit SaferVPN au oferit o garanție de returnare de 14 zile și o probă gratuită de 24 de ore..

Cu toate acestea, și-au îmbunătățit garanția de returnare a banilor și au extins fereastra de întoarcere de la 14 la 30 de zile.

După ce a analizat politica de confidențialitate și ToS, sunt fericit să raportez că SaferVPN, spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, nu are niciun fel de „capturi” sau surprize pentru politica lor de 30 de zile. Indiferent de câte conexiuni inițiați sau câte GB de date descărcați, puteți solicita o rambursare completă pentru achiziția dvs. atât timp cât o faceți în termen de 30 de zile.

De asemenea, SaferVPN le permite utilizatorilor să plătească cu un card de credit, PayPal, Bitcoin (plată anonimă) sau Paywall, ceea ce înseamnă că, dacă confidențialitatea este o problemă, întreaga dvs. achiziție poate fi făcută cu un anonimat complet.

Recomandăm SaferVPN?

Nu chiar, dar nu sunt o opțiune proastă în sine ...

Dintre cele peste 70 de VPN-uri care au fost revizuite pe acest site, SaferVPN se află în prezent pe locul 41 în general și pe locul 5 în viteză, dar unele dintre contravaloare le fac nerecomandabile.

Oferă viteze rapide (și stabile), o interfață perfectă și un serviciu bun pentru clienți, totul la un preț decent.

Deși serviciile lor nu sunt cu siguranță lipsite de probleme și sunt nerăbdător ca compania să-și îmbunătățească capacitatea de torrenting și politica de logare, experiența mea cu SaferVPN a fost satisfăcătoare.

Cu toate acestea, ar fi mai bine să folosiți alți furnizori VPN pe care îi recomandăm aici. De exemplu, NordVPN oferă funcții similare și este, de asemenea, mai prietenos cu torentul.

Adaugă propria ta recenzie:

Ai mai folosit vreodată SaferVPN? Dacă da, cum a fost experiența ta? Sunt întotdeauna interesat să aud ce au de spus alți entuziaști despre VPN-urile pe care le examinez! Lasă-mă să știu mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me