Revizuire VPNArea

Revizuire VPNAreaVPNArea este o companie VPN mică, cu sediul în Bulgaria, fondată în 2012. Este deținută de o companie off-shore numită Offshore Security EOOD.


Conform site-ului lor web, acestea au 212 locații de server în 70 de țări. Pagina lor de LinkedIn arată 11-50 de angajați, așa că pare primul pas legitim.

Aceștia se afirmă ca fiind „Serviciul VPN de mare viteză clasat cu numărul 1

Pare bine la suprafață, dar să vedem ce vom afla în această recenzie VPNArea.

În primul rând, elementele de bază.

Prezentare generală VPNArea

RANK GENERAL: # 24 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Ușor de folosit
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 70 de țări, 230 de servere
A SUSTINE:  Chat live, ore de răspuns bune
torrenting: Torrenting permis
NETFLIX: Da 3/5
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți, OpenVPN
COST: 4,92 USD / lună (anual)
SITE OFICIAL: www.VPNarea.com

Ce oferă VPNArea?

VPNArea se mândrește cu viteza.

Aceasta include rețeaua de server de peste 200, care se întinde pe 70 de țări diferite. Marea majoritate sunt situate în SUA și Europa (cu câteva presărate în Asia, America de Sud, împreună cu un cuplu din Orientul Mijlociu și Africa).

Când comparați acest număr cu alte rețele precum ExpressVPN (2000+) sau PIA (3000+), nu este foarte mare. Acesta poate fi un lucru bun sau un lucru rău în funcție de cum îl privești.

VPNArea este rapid să sublinieze că raportul lor „client-la-server” este printre cele mai bune din industrie, ceea ce ar trebui să se traduce la o performanță și o viteză mai bune pentru toată lumea.

Mai exact, aceștia au un server dedicat pentru 250 de clienți, ceea ce duce la un „raport de membri de 13 ori mai bun: server” decât concurenții lor. Ce inseamna asta?

Cu alte cuvinte, ei nu își „exagerează” serverele care sfârșesc doar să pună în pericol performanța pentru toți ceilalți. Ei urmăresc cu atenție numărul de clienți pe care îi au în raport cu serverele disponibile. În loc să blocheze cât mai mulți oameni pe serverele lor și să pună în pericol performanțele tuturor celorlalți, ei monitorizează în mod corespunzător, astfel încât vei avea doar experiențe performante.

De asemenea, au o caracteristică care vă va arăta câți utilizatori sunt pe un server în prezent. Asta înseamnă că puteți căuta și selecta un server cu zero utilizatori pentru a vă asigura cele mai bune rezultate posibile. (În plus, puteți căuta și cu viteză dacă aceasta este principala preocupare la acel moment.)

Servere de țări VPNarea

VPNArea are aplicații disponibile pentru fiecare dispozitiv major, inclusiv Windows, Mac, Android și iOS. Puteți conecta până la cinci conexiuni diferite ale dispozitivului simultan.

Ar trebui să aveți acces nelimitat atunci când utilizați aceste dispozitive, deoarece nu există absolut nicio restricționare, descărcare sau alte restricții.

Și s-ar putea să puteți obține dispozitive nelimitate cu accesul dvs. nelimitat conectându-vă printr-una din configurarea partenerului FlashRouters. Aceste routere pre-configurate simplifică configurarea firmware-ului DD-WRT și blocarea întregii dvs. conexiuni la internet.

Puteți utiliza această soluție pentru a cripta atât televizoarele inteligente, cât și console de jocuri.

În cazul în care conexiunea VPN a scăzut brusc și a fost deconectată, există o opțiune de comutație care să te protejeze împotriva adresei IP care apare dintr-o dată.

Există, de asemenea, o caracteristică „Auto IP Changer” care vă va schimba automat adresa IP oricât de des doriți (de multe ori până la câteva minute).

Și, pe deasupra acestei funcții utile, este o „scurgere anti-DNS” pentru a vă proteja adresa IP reală. Iată cum funcționează.

Indiferent dacă îți place sau nu, furnizorii de internet pot totuși să acceseze pentru a vedea care sunt numele de domeniu pe care le vizitezi (chiar și când funcționează conexiunea VPN). Motivul se rezumă la modul în care dispozitivele dvs. vor utiliza serverele DNS ale furnizorului de servicii de internet pentru a schimba numele de gazdă în adrese IP (atunci când accesați).

Prin urmare, această caracteristică anti-DNS Scurgere vă va permite să accesați serverele dvs. DNS și să le selectați pe diferite pe baza țărilor disponibile.

Dacă ați citit deja suficient încât să vă placă ceea ce vedeți, VPNArea oferă o garanție de returnare de 7 zile.

Pro VPNArea +

1. Folosește OpenVPN și vine cu multe avantaje

Clientul principal VPN al VPNArea se numește Chameleon, care este un program bazat pe OpenVPN.

Deși acceptă alte câteva opțiuni de protocol, nu le recomandă. Iata de ce.

OpenVPN este protocolul „standard de industrie”, bazându-se pe criptarea SSL solid-rock folosită de certificatele SSL pentru a bloca toate site-urile web pe care le utilizați zilnic. În prezent nu sunt cunoscute vulnerabilități de securitate, iar algoritmii standard de criptare (mai multe despre cel din secțiunea următoare de mai jos) sunt printre cei mai buni din afaceri..

Acum, comparați-o cu alte protocoale, cum ar fi PPTP, care prezintă doar cea mai primitivă (dacă există) criptare de securitate. Așa că, deși ar putea face truc pentru ocolirea sau redirecționarea adreselor IP pentru a vă schimba locația „vizibilă”, acestea reprezintă totuși un risc extraordinar pentru oricine este îngrijorat de datele lor de sesiune..

Aceasta se extinde la serviciile populare de gestionare a fișierelor bazate pe cloud, cum ar fi Dropbox sau Google Drive. Acestea nu necesită să vă conectați de fiecare dată când doriți să sincronizați ce este pe dispozitivul dvs. și ce este în cloud. În schimb, aveți un „jeton de sincronizare” care va păstra o conexiune deschisă între cele două.

Problema este că, dacă cineva pune mâna pe acest simbol de sincronizare, poate intercepta automat fiecare lucru trecut prin conexiune. De asemenea, injectați malware și provocați toate formele de devastări.

Există, de asemenea, probleme cunoscute cu opțiuni precum WebRTC și IPv6, care ar putea dezamăgi din neatenție adresa dvs. IP reală (chiar și atunci când sunteți conectat la o VPN).

Caracteristicile protocolului VPNarea

2. VPNArea are o criptare solidă de 256 biți în mod implicit

Fiecare VPN de încredere utilizează în mod implicit criptarea de 256 biți. Accesul la internet privat oferă, de asemenea, criptare pe 126 biți (opțional).

Pe scurt, criptarea de 256 biți este folosită de guvernele de top din întreaga lume. Și se va asigura că conexiunea VPN este sigură și sigură.

Acest număr (256) se referă la nivelul de rezistență și la combinațiile necesare pentru a debloca eventual criptarea.

Pe scurt, este practic o probă de forță brută.

3. Politica fără logare

VPNArea nu a putut păstra jurnalele dacă ar fi vrut (pe care nu le).

Locația lor din Bulgaria înseamnă o lege strictă „Fără bușteni”. Și serverele și e-mailurile lor de zi cu zi au sediul în frumoasa Elveție și notoriu secretă.

Unii furnizori VPN vor păstra jurnalele activităților de bază pentru o perioadă de timp temporară pentru a îmbunătăți serviciul. De exemplu, ei vor urmări câte persoane utilizează serviciul pe parcursul celor treizeci de zile și vor monitoriza momentul în care oamenii se conectează sau ies..

Dar VPNArea ia aici precauții extreme.

În plus, unele dintre planurile lor vor oferi o adresă IP dedicată, comună, folosită pentru toți membrii, astfel încât acțiunile dvs. individuale să nu poată fi distincte de toți ceilalți utilizatori.

4. Foarte accesibil (2,99 USD / lună)

Planurile de prețuri ale VPNArea sunt în mare parte aceleași.

Diferența principală se reduce la lungimea planului; astfel încât să puteți obține reduceri atunci când optați pentru un angajament mai lung de la șase luni la un an.

Dar există și un dezavantaj că adevăratul lor plan „lunar” nu are: nicio opțiune dedicată IP.

Asta înseamnă că dacă nu doriți să plătiți în avans o plată timp de câteva luni, nu veți avea acces la IP-ul lor comun, care este răspândit la toți utilizatorii pentru a vă ascunde sau masca acțiunile.

Iată o defalcare completă a tabelului de prețuri:

Preț VPNArea

Planul unu:

 • 1 lună = 9,90 USD / lună
 • Toate caracteristicile, cu excepția opțiunii IP dedicate

Planul doi:

 • 1 an = 4,92 USD / lună
 • $ 59.00 / an
 • Toate caracteristicile incluse

Planul trei:

 • 36 luni = 2,99 USD / lună
 • 107,64 USD / 36 luni
 • Toate caracteristicile incluse

Metodele de plată includ toate cardurile majore de debit și credit, PayPal, Bitcoin, WebMoney și Alipay.

5. Aplicația lor funcționează cu Netflix (și permit torrenting)

Unul dintre criteriile mele de clasare este posibilitatea de a transmite conținut pe Netflix și de a folosi software-ul VPN pentru torrenting. După cea de-a doua încercare, am reușit să intru în Netflix și își permit și torentarea, dar te sfătuiesc să folosești servere P2P pentru asta.

Iată o listă de servere pentru conectarea la VPNArea (https://vpnarea.com/forum/thread/which-servers-allow-torrents-and-which-dont/)

6. Aplicația lor este elegantă și ușor de utilizat

Unul dintre lucrurile care îmi plac cel mai mult despre VPNArea este că au software-ul disponibil pe atât de multe dispozitive diferite, inclusiv:

 • Windows 7 sau mai nou
 • Mac OS (Yosemite sau mai nou)
 • Android
 • iOS (iPhone, iPad)
 • Linux
 • Numeroase routere

Puteți utiliza aplicația pe până la șase dispozitive, toate în același timp. Partajarea contului este de asemenea permisă.

Opțiuni pentru aplicații VPNArea

Interfața de utilizare a aplicației desktop este elegantă, ușor de conectat și foarte simplă de navigat. Puteți utiliza bara de căutare pentru a găsi un anumit server sau pur și simplu selectați unul dintre serverele lor din listă și apăsați „Conectați”.

Client VPNarea VPNarea

Pentru fiecare server, puteți vizualiza încărcarea curentă, distanța de la server la locația dvs. și viteza curentă a serverului.

Se conectează serverul client VPNArea

Aplicația mobilă a VPNArea este și mai ușor de utilizat.

Am testat aplicația iOS și am fost plăcut surprins de cât de simplu este de a alege un server și de a viteza, a evalua aplicația, a raporta o problemă și multe altele (toate din meniul principal).

Opțiuni client VPNarea

Lista de server este ușor de defilat și include, de asemenea, viteze curente pentru fiecare locație.

Vitezele serverului VPNarea

După ce selectați un server, puteți comuta între „Conectat” și „Deconectat” cu apăsarea unui buton.

Serverul VPNarea a fost deconectat

7. Asistență pentru clienți

VPNArea oferă chat live.

Asta înseamnă suport de chat 24 de ore din 24 Cineva, undeva, ar trebui să fie disponibil în orice moment pentru a vă ajuta.

Cel puțin, asta este teoria.

Pagina lor de întrebări frecvente scrie: „În mod normal, timpul de răspuns nu este mai mult de 4 ore și de cele mai multe ori ne veți ajunge imediat la Live Chat.”

Să punem această teorie la încercare și să vedem cum procedează de fapt.

Nu trebuie decât să introduceți un nume de utilizator sau un pseudonim și adresa de e-mail și să faceți clic pe „Start chat” pentru a începe.

Caseta de pornire a chatului live VPNArea

Când am testat suportul lor în 2017, a fost nevoie de 16 ore pentru a primi un răspuns. Astăzi, am primit un răspuns în 15 secunde. Vorbește despre o îmbunătățire, nu?

Asa ca am inceput sa sap informatiile imediat.

Conversație de suport VPNArea 1

Răspunsurile lui Zack au fost rapide și concise, s-au simțit prea bine ca să fie adevărate, dar la investigații ulterioare, el a fost o ființă umană, nu o AI super codificată.

Am continuat să pun întrebări și el a dat răspunsuri aproape instantaneu.

Conversație de suport VPNArea 2

Am primit răspunsurile mele și am fost foarte mulțumit de experiență. Nu știu sigur cum se confruntă cu dificultăți tehnice, dar a primi răspunsuri la întrebări nu este o problemă. Suport excelent.

Am primit răspunsurile mele, i-am mulțumit și ne-am spus rămas bun.

Conversația de asistență pentru client VPNArea 3

În total, sunt impresionat de cum s-a îmbunătățit calitatea asistenței clienților din 2017. De la 16 ore timp de răspuns la mai puțin de un minut.

Experiență grozavă.

Contra VPNArea -

1. Viteza VPNArea: 39% mai mică decât concurenții

Pentru a face această recenzie exactă, am mers înainte, m-am conectat la unul dintre serverele lor și am deschis speedtest.net

În timpul efectuării testului, am folosit o conexiune la Internet de 100 Mbps.

După conectarea la serverele UE, SUA și ASIA, am aflat că VPNArea este cam lentă.

Test de viteză VPNarea

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 114ms
 • Descărcare: 10.05 Mbps
 • Încărcare: 7.18 Mbps

Serverul UE (Amsterdam)

 • Ping: 42ms
 • Descărcare: 47.36 Mbps
 • Încărcare: 23,81 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 366ms
 • Descărcare: 6.99 Mbps
 • Încărcare: 2,63 Mbps

În timp ce viteza UE a fost OK, viteza de descărcare și încărcare a SUA a fost prea lentă. Acest software mi-a accelerat viteza de internet cu peste 80%.

Pe scurt, a fost lent comparativ cu alte VPN-uri de top.

Recomand VPNArea?

Răspunsul scurt este da.

Există foarte multe lucruri despre VPNArea. Acestea oferă toate protocoalele majore, împreună cu cele mai bune metode de criptare pe care le pot cumpăra bani. Un bun inceput!

Tot raportul „server-la-client” nu este nici o grămadă de aer cald. Prea mulți clienți devin o problemă atunci când toți mizează pentru același grup de resurse. Serverele ambalate cu blocaje înseamnă performanțe mai lente.

Prețul lor mai mic decât media este tentant.

Iar interfața lor client VPN este solidă. În plus, aplicația VPNArea este disponibilă pe aproape toate tipurile de dispozitive.

De asemenea, funcțiile împachetează un pumn: există un test de viteză încorporat, un comutator de ucidere, o scurgere anti-DNS și un schimbător auto IP..

Experiența de asistență a clienților a fost excelentă, ei permit torentarea pe toate serverele lor, ceea ce nu le place?

Cu toate acestea, există un singur lucru pe care nu îl pot trece cu vederea:

 1. Sunt cam lente pentru utilizarea serioasă. Chiar și cu chestia „raport scăzut membru-server”. Dacă intenționați să utilizați această VPN pentru torrenting sau Netflix - performanța lor nu o va reduce.

Nu sunteți sigur dacă VPNArea este potrivit pentru dvs.? Aruncați o privire la cele mai bune VPN-uri din 2019.

P.S. Sunt întotdeauna interesat de recenzii ale utilizatorilor, așa că dacă ai mai folosit VPNArea înainte, nu ezita să-ți lase recenzia de mai jos. Dacă experiența ta se potrivește cu a mea, răcoare. Dacă nu, nu este bine, este bine!

Adaugă propria ta recenzie:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me