Revizuire VPN tamponată

VPN buffered

Site-ul Buffered spune că VPN-ul lor este „cel mai rapid și cel mai sigur”.

Este o afirmație îndrăzneață.

Dar Buffered susține afirmația lor?

Am preluat un abonament premium (7,62 USD / lună la momentul achiziției) de la Buffered.com și am descărcat aplicația Windows pentru a afla.

Iată rezultatele:

Prezentare generală VPN buffered

RANK GENERAL: # 36 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Foarte ușor, 5/5
LOG FILES: Unele de exploatare 
LOCAȚII: 42 de țări, 46 de servere
A SUSTINE: Chat 24/7, răspunsuri rapide
torrenting:  Torrenting permis
NETFLIX: Da 1/5
CRIPTAREA / PROTOCOL: OpenVPN, 256 biți Blowfish
COST: $ 4.12 / mo
SITE OFICIAL: www.buffered.com

Prosperări VPN tamponate

1. Utilizabilitate solidă

Aplicația Windows buffered este foarte ușor de utilizat; pur și simplu declanșați-o, alegeți unul dintre cele 37 de servere diferite din întreaga lume și veți fi conectat automat.

Aplicația Windows buffered

După ce v-ați conectat, puteți vedea măsurători de viteză și adresa dvs. IP VPN. Puteți, de asemenea, evalua calitatea conexiunii dvs. pentru a oferi feedback către Buffered cu privire la cât de bine funcționează.

Setările aplicației sunt foarte de bază; puteți comuta înainte și înapoi între TCP și UDP, puteți alege un port personalizat pentru VPN și puteți comuta lucruri precum lansarea la pornire și dacă este permis sau nu VPN-ul killswitch este permis..

Setări pentru aplicații tamponate

Puteți, de asemenea, să spuneți Buffered dacă sunteți dispus sau nu să partajați statistici privind erorile operaționale.

Nu există o mulțime de personalizări disponibile aici, dar dacă nu sunteți un utilizator VPN avansat, este posibil să nu fie o problemă.

Totuși, aplicația mobilă nu este la fel de simplă. Va trebui să descărcați aplicația OpenVPN, apoi accesați Buffered.com și descărcați fișierele de configurare pentru un anumit server. Dacă doriți opțiunea de conectare la mai multe servere, puteți descărca mai multe fișiere de configurare.

Nu este prea dificil, dar nu este la fel de ușor ca unele dintre celelalte VPN-uri mobile pe care le-am revizuit.

2. Jurisdicție - Gibraltar

Buffered se face publicitate ca „Made cu [dragoste] în Gibraltar” (similar cu iVPN), dar sediul lor este de fapt în Ungaria.

Gibraltar este un teritoriu britanic de peste mări, care îngrijorează unii oameni. Marea Britanie face parte dintr-un mare acord de partajare a informațiilor cu Statele Unite, iar legile privind confidențialitatea datelor din ambele țări nu sunt foarte liniștitoare..

Bufferul abordează acest lucru cu o pagină despre statutul juridic și jurisdicția Gibraltarului, unde asigură utilizatorilor că nu sunt obligați să partajeze informații cu guvernul Gibraltar..

Cu toate acestea, trebuie să subliniez faptul că acel site de confidențialitate a făcut unele cercetări asupra suveranității Gibraltarului, care este un teritoriu britanic de peste mări, și am subliniat că ar putea fi sub mai mult control britanic decât pare la început..

Pentru a îngreuna întreaga situație, datele Buffered sunt stocate de fapt în Olanda.

Hei acolo, din punct de vedere fizic, toate datele utilizatorului sunt stocate în Olanda și Gibraltar le păstrează legal.

- VPN buffered (@BufferedVPN) 19 februarie 2018

Nu este clar exact ceea ce ar presupune „Gibraltar-ul legal”. Dar Olanda face parte dintr-o schemă de partajare a informațiilor care include SUA și Marea Britanie. În ciuda acestui fapt, țara are câteva legi solide de protecție a vieții private.

Dacă sunteți absolut angajat să evitați VPN-urile bazate în țările care distribuie informații, poate doriți să evitați bufferul. Dacă nu sunteți prea îngrijorat în acest sens, baza lor din Gibraltar / Olanda probabil nu este motivul de îngrijorare.

Totuși, merită remarcat.

3. Fără scurgeri DNS

Pentru a mă asigura că Buffered oferea securitatea promisă, am efectuat un test extins de scurgere DNS folosind instrumentul online IVPN.

Rezultatele testului de scurgere DNS tamponat

După cum puteți vedea, instrumentul nu a arătat nicio indicație că există date DNS care scurg din buffer. Acesta este un test important pentru a trece, deoarece o scurgere DNS poate oferi mai multe informații despre tine decât te-ai putea aștepta.

De asemenea, este demn de remarcat faptul că fiecare dintre serverele Buffered are un server DNS găzduit pe el, așa că veți avea întotdeauna acces rapid la un DNS.

4. Criptare solidă pe 256 biți

Când vine vorba de funcțiile VPN, Buffered este destul de gol. VPN folosește criptarea Blowfish de 256 biți, care este un standard de grad militar. De asemenea, folosește protocolul OpenVPN, care este recunoscut pe scară largă ca fiind foarte sigur.

Din punct de vedere al securității, Buffered este solid. Nu există nimic aici care să fie deosebit de grozav (cum ar fi dubla criptare a NordVPN), dar nu este nimic de care să vă faceți griji.

5. Serviciul Clienți 24/7

Buffered promite servicii pentru clienți 24/7 și acesta este un mare avantaj în cartea mea. Pe lângă chat-urile live pe site-ul lor, au și un sistem de trimitere a biletelor care este monitorizat întotdeauna. Ei promit că se vor întoarce la tine în câteva minute.

Când am întrebat despre detaliile protocoalelor pe care VPN le folosește prin e-mail, am primit un răspuns în aproximativ 10 minute.

Este rapid.

Buffered este, de asemenea, foarte activ pe Twitter, dar, deoarece chat-ul live este întotdeauna disponibil, probabil că nu va trebui să vă răspundeți la întrebările de asistență la ele.

6. Cinci conexiuni simultane

Un abonament la Buffered vă oferă opțiunea de a rula cinci conexiuni simultane. Acest lucru este excelent pentru oricine caută să-și protejeze familia sau să utilizeze mai multe dispozitive simultan.

De asemenea, puteți instala Buffered pe routerul dvs. pentru a rula tot ce este în casă prin intermediul VPN. Funcționare tamponată atât cu routerele DD-WRT, cât și cu Tomato.

Așadar, deși este pe partea cu prețuri mai mari, puteți obține valoarea banilor dvs. dacă aveți conexiuni numeroase.

7. Netflix- și Torrent-friendly

Când am testat Buffered cu Netflix, serverul american South Coast s-a putut conecta cu succes. Așadar, dacă vă bazați în altă parte (sau pur și simplu călătoriți), veți putea viziona emisiunile preferate de acasă.

Totuși, serverele din alte țări nu au putut deschide Netflix. Dacă doriți să urmăriți ceva care nu este disponibil în catalogul Netflix din SUA, va trebui să găsiți o altă modalitate.

Și Buffered este complet prietenos cu torentul. Acestea nu restricționează nicio aplicație de partajare a fișierelor P2P din rețeaua lor, astfel încât să puteți reda conținutul inimii dvs..

Poate doriți să optați pentru o VPN care este ceva mai rapidă, însă, dacă intenționați să vă torrentați mult.

8. Comutator de încărcare încorporat

Dacă sunteți conectat la un VPN, iar conexiunea dvs. este blocată, traficul dvs. va începe imediat să treacă peste conexiunea dvs. neprotejată - dar un comutator de război rezolvă această problemă. Dacă conexiunea VPN este blocată, tot traficul de internet de pe aparatul dvs. se va opri.

Este o durere dacă descărcați sau transferați ceva, dar vă asigură că sunteți protejat indiferent de ce se întâmplă cu conexiunea dvs. Comutatorul de distrugere al tamponului este dezactivat în mod implicit, dar recomand să îl activați imediat în setări.

Cont VPN tamponat

1. Unele exploatări

Funcția tamponată nu face ca politica sa de logare să fie super ușor de găsit, dar dacă efectuați săpături, veți găsi răspunsurile pe site-ul lor.

Iată ce spune una dintre paginile lor de întrebări frecvente:

Politica de înregistrare prin buffere

O privire la politica lor de confidențialitate dezvăluie un răspuns puțin mai agitat:

Politica de logare VPN tamponatăImagine de la: https://buffered.com/privpol

Funcția tamponare constată că puteți renunța la colectarea datelor prin setările clientului. Din câte îmi dau seama, puteți opta doar pentru raportarea erorilor. (Și clauza „care poate include, dar nu se limitează la”, este puțin îngrijorătoare.)

S-ar putea să fie preocupați de unii utilizatori că Buffered colectează informații pentru publicitate vizată. Domeniul de publicitate este destul de limitat, totuși:

Dacă sunteți un client existent, noi (sau terți în numele nostru) vă vom contacta numai prin mijloace electronice (e-mail sau chat electronic) cu informații despre bunuri și servicii similare cu cele care au făcut obiectul unei vânzări anterioare sau negocieri. a unei vânzări către tine. Puteți renunța la primirea acestor informații în orice moment, făcându-ne informația.

Deci politica de logare a Buffered este destul de bună.

Dar există posibilitatea ca unele dintre informațiile dvs. să fie furnizate terților, ceea ce ar putea dezactiva unele persoane.

2. Descărcați Speed ​​Not Fast Suough ...

Desigur, viteza este factorul principal de care sunt interesați mulți oameni atunci când vine vorba de un VPN. Buffered spune că este cel mai rapid VPN - să vedem dacă au dreptate.

Deși Buffered se mândrește cu o criptare AES-256 extrem de sigură, m-am găsit în întregime subacoperită de viteza serverului lor (mai ales când iei în considerare eticheta de preț).

Îți amintești ce pretindeau că sunt? „Cel mai rapid și sigur VPN”. Din păcate, nu este adevărat.

Test de viteză VPN tamponat

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 168ms
 • Descărcare: 51,49 Mbps
 • Încărcare: 35.38 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Descărcare: 46.78 Mbps
 • Încărcare: 46.65 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 224ms
 • Descărcare: 36.46 Mbps
 • Încărcare: 16.30 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 45ms
 • Descărcare: 56.63 Mbps
 • Încărcare: 39.19 Mbps

 Ca întotdeauna, faceți teste de viteză cu un bob de sare, deoarece se bazează pe multe variabile diferite, cum ar fi: conexiunea la rețea, locația, computerul și așa mai departe. Cu toate acestea, deoarece până acum am testat peste 70 de servicii VPN, avem o medie disponibilă pe care o putem compara.

Acum nu mă înțelegeți greșit.

Buffered este departe de un VPN „lent”. De fapt, din cele peste 70 de VPN-uri care au fost examinate pe acest site, acestea sunt a 9-a cea mai rapidă.

Dar iată problema ...

Din cele 8 VPN-uri care au o viteză de descărcare mai rapidă, doar unul dintre ele este mai scump. De fapt, multe dintre aceste VPN-uri au viteze care sunt cu 40% mai rapide decât Buffered cu mai puțin de 4 dolari pe lună.

Cu toate acestea, Buffered oferă câteva caracteristici impresionante și bonusuri care să ajute la compensarea vitezei lor lipsite de acțiune și a planurilor prea scumpe..

Prețuri tamplate, planuri & Fapte

Preț VPN îmbunătățit

Buffered oferă trei planuri diferite:

 • 12,99 USD pentru o lună
 • 79,00 USD pentru 12 luni (6,59 USD pe lună)
 • 99,00 USD timp de doi ani (4,12 USD pe lună)

În timp ce 4,12 USD pe lună este foarte rezonabil, Buffered nu va face niciodată o listă cu cele mai ieftine VPN-uri.

În felul acesta, sunt mai scumpe decât VPN-urile mele recomandate, cum ar fi Surfshark (1,99 USD / lună când sunt revizuite) și NordVPN (3,49 USD / lună atunci când sunt examinate).

Dacă cineva se înregistrează pentru un serviciu premium folosind linkul de trimitere, beneficiați amândoi 30 de zile gratuite de serviciu. Așadar, se poate adăuga dacă puteți să vă înscrieți o mulțime de oameni. De asemenea, Buffered oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate planurile lor.

 • Fără logare: Unele jurnal.
 • Ușurința software-ului VPN: FOARTE simplu și ușor de utilizat.
 • Taxe ascunse & clauze: Rambursarea se va face numai dacă nu ați depășit 100 de sesiuni (sau 10 ore de sesiuni) sau 10 GB lățime de bandă.
 • upsells: Fără urări.
 • Acces instantaneu după plată: Da.
 • Scurgeri DNS: Nici unul.
 • competență: Gibraltar.
 • Protocoale: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-comutator: Numai OpenVPN.
 • Parc de server: 37 de servere din întreaga lume.

Recomand Buffered?

În total, Buffered este o alegere solidă pentru un VPN.

Folosește tehnologie de securitate standard pentru industrie, nu are o politică puternică fără înregistrare și oferă asistență excelentă pentru clienți.

Și nu există foarte multe contra; Statutul lor juridic confuz ar putea alunga unii oameni, folosind serviciul pe mobil este ceva mai arcane decât alte VPN-uri, iar viteza probabil nu este suficientă pentru torentarea serioasă. Chiar nu sunt prea rele.

În final, vă recomandăm să alegeți o altă VPN din partea de sus a celei mai bune liste de recenzii VPN.

Dacă aveți un motiv specific pentru care doriți să utilizați Buffered, nu voi spune că este o alegere proastă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me