Revizuire privată de acces la internet

Revizuire privată de acces la internetAccesul la internet privat (PIA) este probabil cel mai popular VPN de pe piață astăzi.


Acesta a fost început de London Trust Media, INC în august 2010.

În ciuda faptului că este unul dintre cele mai ieftine VPN-uri și are mii de utilizatori, este suficient de bun pentru o utilizare serioasă?

În această recenzie, am testat performanța rețelei de server PIA, capacitatea de utilizare a aplicației lor VPN, precum și tehnologia din spatele serviciului VPN (OpenVPN + criptare pe 128 biți).

În general, iată cum a procedat.

Prezentare generală a PIAVPN

RANK GENERAL: # 10 din 78 VPN-uri
uzabilitate: 4/5
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 33 de țări, 3335 de servere
A SUSTINE: „Chat live” limitat
torrenting:  Torrenting permis
NETFLIX: Da 1/5
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES pe 128 de biți (implicit), OpenVPN și multe altele
COST: 3,49 USD / lună și mai mult 
SITE OFICIAL: www.privateinternetaccess.com

Pro PIA +

1. Viteza de descărcare rapidă (81 Mbps din 100)

Unul dintre cei mai importanți factori ai VPN este viteza de descărcare a acestora. Dacă vă înscrieți cu un mod lent (citiți: VPN prost), veți ajunge cu o viteză ridicol de lentă.

Ne-am confruntat cu asta de mai multe ori, în special când am testat viteza în StrongVPN și Mullvad (ambele au fost sub 20 Mbps din 100).

Cu toate acestea, lucrurile cu acces la internet privat arată destul de bine. Ca întotdeauna, pentru a face recenzia noastră PIA exactă, am mers pe speedtest.net și am pus la dispoziție următoarele locații: SUA, UE, Asia și Marea Britanie.

Test de viteză PIA

P.S. Locația pe care am urmărit viteza era în mijlocul Europei: Estonia.

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 118ms
 • Descărcare: 77.56 Mbps
 • Încărcare: 36.75 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 41ms
 • Descărcare: 81,46 Mbps
 • Încărcare: 40.30 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 283ms
 • Descărcare: 69.98 Mbps
 • Încărcare: 13.04 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 48ms
 • Descărcare: 75.67 Mbps
 • Încărcare: 23.00 Mbps

În concluzie - PIA este VPN destul de rapid. Nu este la fel de rapid ca NordVPN sau ExpressVPN, dar cu siguranță o alternativă „OK”, deoarece este mai ieftină.

Rețineți că viteza este un factor important și este foarte conectată la software-ul VPN pe care îl utilizați. Desigur, există câteva modalități de a accelera o conexiune VPN, dar principalul punct forte vine de la serverele VPN reale.

2. Revendicări PIA Fără înregistrare

„Logging” este o practică utilizată pentru monitorizarea și înregistrarea punctelor de date din activitatea dvs. VPN.

De exemplu, furnizorul dvs. de servicii de internet (ISP) va înregistra site-urile web pe care le accesați împreună cu informațiile personale folosite pentru a vă conecta (cum ar fi e-mail sau ISP). Și pot vinde aceste date.

Unii furnizori VPN vor înregistra anumite detalii, cum ar fi atunci când vă conectați sau vă deconectați, pentru a monitoriza utilizarea acestora pentru a îmbunătăți serviciul.

PIA nu are nicio politică de înregistrare care să nu urmărească sau să monitorizeze jurnalele de trafic sau jurnalele de comunicare.

Cu toate acestea, acesta urmărește unele informații, cum ar fi:

 • adresa ta de email
 • Date de plată
 • Clienții care optează pentru a utiliza panoul de control opțional vor primi un cookie temporar

3. Fără scurgeri detectate

Accesul la internet privat este situat în Statele Unite, membru fondator al Five Eyes Surveillance Alliance.

Nu este ideal chiar din liliac.

Dacă ar fi să-și pună mâna pe datele tale, s-ar ajunge în bazele de date guvernamentale din întreaga lume.

Cu toate acestea, din fericire, acesta este un sistem fără scurgeri, ceea ce împiedică considerabil capacitatea guvernului de a vă spiona activitatea de navigare.

După cum puteți vedea în rezultatele de mai jos, PIA a trecut toate testele noastre, atât pentru a detecta prezența scurgerilor, cât și pentru a se asigura că software-ul lor de instalare este 100% curat.

Test de scurgere IP PIA
PIA VirusTotal Test

4. Criptare solidă & Caracteristici excelente

Pe lângă funcții importante, cum ar fi:

 • IP anonim
 • Abilitatea de a torrent
 • Kill-Switch (dar oamenii s-au plâns)
 • 10 conexiune simultană
 • Total servere: 3300+
 • Total țări: 32 (ultima verificare pe 28 mai 2019)

PIA are, de asemenea, mai multe niveluri diferite de criptare:

Accesul la internet privat a sugerat nivelurile de criptare

Setările implicite utilizează criptarea pe 128 de biți a datelor dvs., ceea ce este bun, dar nu cel mai bun. Cu toate acestea, puteți intensifica criptarea datelor pe 256 biți, care este standardul industriei, și vă va oferi o conexiune foarte sigură (totuși va încetini un pic, totuși).

Puteți alege, de asemenea, nivelul de criptare atât pentru autentificarea datelor, cât și pentru strângerea de mână. Ambele ajută computerul și serverul să verifice autenticitatea conexiunii și a datelor care sunt transmise. Setările implicite sunt pentru SHA1 și RSA-2048, o cheie de criptare de 2.048 biți. Este foarte greu de spart.

Puteți merge până la RSA-4096 și totuși dublați dimensiunea cheii de autentificare a datelor cu SHA256.

Din nou, vă recomand să utilizați setările maxime, astfel încât să obțineți cea mai bună securitate posibilă. Dar dacă aveți nevoie de viteză suplimentară, puteți lua în considerare utilizarea recomandării implicite. Și, în timp ce setarea „Business Risky” poate părea o idee bună dacă aveți nevoie de viteză suplimentară pentru torrenting sau streaming, vă recomandăm cu adevărat împotriva acesteia.

Probabil nu este cineva care încearcă să vă spargă criptarea VPN ... dar de ce să riscați?

5. Specializat în Torrenting

Dacă sunteți în căutarea unei VPN care să nu vă restrângă torentul, PIA este o alegere solidă. Acestea nu restricționează sau monitorizează nicio conexiune, iar aceasta include schimbul de fișiere peer-to-peer.

Puteți folosi orice client torrent pe care doriți să îl descărcați orice doriți, asigurați-vă că nu vă va fi blocat contul sau conectarea dvs..

Asistență privată pentru torenting acces la Internet

În timp ce site-ul Web de acces privat la Internet nu spune în mod specific că compania suportă torrenting, ei spun că P2P este acceptat. Deci asta este ceva. Însă VPN și-a dezvoltat o reputație de a fi torrent-friendly, astfel încât oamenii le recunosc ca fiind o alegere solidă pentru partajarea de fișiere.

6. Unul dintre cei mai vechi și cunoscuți furnizori VPN

În lumea VPN, înseamnă mult să ai o reputație. Iar Accesul la Internet privat are una dintre cele mai bune reputații din afaceri. Sunt în jur din 2010 și au oferit servicii de încredere de atunci. La sfârșitul anului 2017, au câștigat premiul pentru VPN-ul cel mai stabil, ceea ce înseamnă multe.

A fost sponsorizat sau nu? Greu de spus…

Au primit, de asemenea, mai multe premii pentru alegerea editorului, dar nu putem ști niciodată dacă au fost compensați prin PIA sau nu.

VPN apare într-o mulțime de „cele mai bune” liste și nu au existat întrebări serioase cu privire la angajamentul lor în privința vieții private (deși au sediul în SUA, ceea ce poate fi problematic; continuați să citiți și vom discuta asta momentan).

A fi în afaceri aproape 20 de ani este cu siguranță un semn de prestigiu în lumea VPN. Reputația și longevitatea PIA o fac o alegere foarte sigură.

De asemenea, compania sprijină multe organizații care fac din internet un loc mai bun, inclusiv Fundația Electronic Frontier, Creative Commons, Blender, Inkscape, Gnome și Software Freedom Conservancy.

7. Compatibilitatea dispozitivului decent

PIA acceptă cele mai populare platforme.

Aceasta include Windows, macOS, Linux, Android și Firefox. De asemenea, au extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera.

De asemenea, acceptă routere, tehnic vorbind. Dar asta va necesita unele setări manuale prin OpenVPN.

Nu este un fan mare al forței de muncă în plus. Cu toate acestea, înseamnă că sunt compatibile cu routerele DD-WRT, Lede, Merlin, PFSense, Tomato și ASUSWRT..

În plus, puteți conecta atât televizoarele inteligente, cât și console de jocuri la aceste routere. Deci este lumina ta la capătul tunelului.

8. Unul din cinci servere a funcționat pentru Netflix

Forumurile de asistență PIA confirmă că au lucrat cu sârguință de ani de zile pentru a găsi modalități de detectare a Netflix.

Cum s-au descurcat?

Asa si asa.

Am testat patru dintre serverele lor și am văzut același ecran temut negru:

netflix eșuează

Cei patru învinși au inclus:

 • Statele Unite: New York
 • Canada
 • Regatul Unit
 • Olanda

Cu toate acestea, am obținut unul de succes în Sunny California.

Credeți sau nu, unul din patru este destul de bun în aceste zile. Mai ales când majoritatea VPN-urilor nu mai încearcă să mai lucreze cu servicii de streaming.

Dar dacă doriți un performant Netflix mai consistent, aruncați o privire la această comparație.

Contra PIA -

1. Suport limitat de chat live

Deși PIA oferă suport „24/7 nord-american”.

Acestea oferă o opțiune de chat live pentru clienții plătitori, ceea ce este cam rău dacă doriți să întrebați despre serviciile lor.

eu gândi asta înseamnă că personalul lor de asistență este situat în America de Nord. Văzând întregul lucru „24/7” înseamnă că ar trebui să fie întotdeauna disponibile (indiferent unde ești situat).

Cu toate acestea, când i-am contactat prin miezul nopții, am primit răspuns la dimineața următoare. Nu mai este așa 24/7, nu?

Pe partea pozitivă, aceștia oferă și un cont Twitter separat dedicat serviciului clienților. Am aruncat o privire la rețeaua respectivă pentru a vedea cum interacționează cu clienții. Vestea bună este că vor încerca în continuare să ofere răspunsuri lungi și detaliate (în ciuda mediului condensat de Twitter).

În plus, au o pagină de întrebări frecvente care vă poate ajuta pe unii dintre voi:

Întrebări frecvente PIA

2. Situat în SUA

Accesul la internet privat se bazează în Statele Unite, ceea ce este problematic pentru multe persoane. SUA au unele dintre cele mai stricte, cele mai stricte legi de supraveghere care invadează confidențialitatea din lumea dezvoltată, și asta se aplică furnizorilor VPN. Guvernul a fost cunoscut sub presiunea VPN-urilor pentru a renunța la datele utilizatorilor cu garanții secrete și asta îi îngrijorează pe susținătorii confidențialității.

Desigur, faptul că PIA nu ține jurnalele înseamnă că au foarte puțin de împărtășit cu autoritățile dacă vin să bată. Cert este însă că este posibil să nu aibă de ales; dacă aveți date despre dvs. (cum ar fi dacă sunteți un client sau cât timp ați fost), pot fi obligați să le predea.

Ar trebui să vă îngrijoreze? Poate, și poate nu. Există zvonuri conform cărora NSA a reușit să spargă criptarea pe unele VPN-uri, ceea ce înseamnă că guvernul ar putea să-și dea amprenta asupra conexiunii tale. Dacă utilizați recomandările de securitate maximă, este mai puțin probabil.

Din cauza combinării legilor de supraveghere și a acordurilor de partajare a informațiilor în SUA, tind să evit VPN-urile bazate acolo. Dar asta nu înseamnă că este complet necesar pentru toată lumea.

Prețuri PIA, planuri & Fapte

PIA are un singur plan cu prețuri egale în funcție de durata pe care doriți să o angajați și să o plătiți în avans. Asta păstrează lucrurile frumoase și simple. Și, de asemenea, puteți obține o sumă mare dacă sunteți gata să scoateți un singur an în avans.

Prețuri PIA

Planul unu:

 • Lunar
 • $ Pret: 9.95 / luna

Planul doi:

 • Anual
 • 5,99 USD / lună (71,88 USD pe an)

Planul trei:

 • 2 ani
 • 3,49 USD / lună (83,87 USD pe 2 ani)

ei oferă o garanție de returnare de 7 zile. Astfel, puteți oferi serviciului o învârtire pe parcursul a câteva zile. Dacă nu sunteți nemulțumit deloc în acele șapte zile, puteți să vă primiți banii înapoi.

Interesant este că PIA acceptă tot felul de metode diferite de plată de la cardurile de credit către PayPal & vor accepta și Bitcoin (care vă poate ajuta, de asemenea, să adăugați un alt strat de confidențialitate la tranzacție).

Dar - și nu fac asta, acceptă și carduri cadou pentru comercianții de retail populari precum Starbucks, Costco, Best Buy, Target și multe altele. Și știți acele cadouri aleatorii pe care părinții dvs. tocmai v-au cumpărat-o în perioada sărbătorilor? Acum tocmai ai găsit o utilizare pentru asta.

Chiar și o modalitate mai bună de a vă masca în spatele identității voastre?

 • Fără logare: Nu există jurnalele de activitate, doar informațiile de plată și e-mail.
 • Ușurința software-ului VPN: Simplu și lin, fișierul de instalare a fost de peste 60mb.
 • Taxe ascunse & clauze: Nici unul. De fapt, politica lor de confidențialitate este remarcabil de simplă.
 • upsells: Fără urări.
 • Acces instantaneu după plată: Da.
 • Scurgeri DNS: Protecția este încorporată (deși ar trebui să o testezi întotdeauna singur).
 • competență: Statele Unite
 • Protocoale: Proxy OpenVPN, IPSec / L2TP, PPTP, Socks5.
 • Kill-comutator: Recenzii mixte. Utilizatorii o pot activa sau dezactiva, iar unii au descoperit că nu funcționează la fel de constant pe cât le place (recomand să îl testezi chiar tu).

Recomand accesul la internet privat?

Da și nu.

PIA oferă o acoperire excelentă în America de Nord și Europa, cu tone de servere localizate central. Această acoperire nu este la fel de mare în alte părți ale lumii, cu toate că doar câteva servere răspândite în Orientul Mijlociu, Asia, Oceania și una singură în Brazilia pentru utilizatorii din America de Sud.

PIA are toate protocoalele majore disponibile, împreună cu metodele de criptare de ultimă generație. Prețul lor anual este printre cele mai scăzute din industrie. Și vor primi o garanție de returnare de șapte zile dacă doriți să le încercați.

Nu există suport general de chat live și companie localizată în SUA. Mult mai puțină confidențialitate într-o țară Five Eyes.

alternative

Dacă nu doriți să mergeți cu VPN PIA, puteți găsi mai multe recenzii VPN aici.

Recomand fie utilizarea NordVPN, Surfshark sau ExpressVPN. Toate sunt sigure, sigure și rapide.

Adaugă propria ta recenzie

P.S. Ați folosit / folosind VPN Acces Internet privat? Dacă da, vă rugăm să luați în considerare să lăsați o recenzie mai jos. Bun sau rău, nu contează - le acceptăm pe toate.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me