Recenzie VyprVPN

Recenzie VyprVPNÎn această recenzie VyprVPN, voi face tot posibilul pentru a enumera toate avantajele și dezavantajele acestui serviciu VPN..


Compania elvețiană Golden Frog (compania-mamă a VyprVPN) a fost un jucător integral în lupta pentru confidențialitatea online de la începutul internetului.

Potrivit site-ului lor web, compania a fost fondată ca răspuns la incidentul din Camera 641a, în care ANS supraveghea ilegal cetățenii prin atingerea AT&Cabluri de rețea T.

Se presupune că Golden Frog a depus o plângere oficială la FCC pentru a încerca să expună publicului problema, dar a fost ignorat..

Deci au decis să ia chestiunile în propriile lor mâini ...

Condusă de Ron și Carolyn Yokubaitis (rude), Golden Frog și angajații lor de peste 20 de ani s-au aflat în fruntea luptei pentru confidențialitatea internetului în ultimii ani și și-au construit o reputație puternică ca unul dintre cei mai importanti furnizori de VPN pe web..

Ca atare, am avut așteptări destul de mari în ceea ce privește această recenzie.

Dar întrebarea rămâne în continuare,

VyprVPN de la Golden Frog trăiește la maxim?

Haideți să ne scufundăm și să aflăm!

Prezentare generală a VyprVPN

RANK GENERAL: # 37 din 78 VPN-uri
uzabilitate:  Ușor de folosit
LOG FILES: Unele de exploatare
LOCAȚII: 64 de țări, peste 700 de servere
A SUSTINE:  Chat live & Sistem de bilete
torrenting:  Torrenting descurajat
NETFLIX: Da 2/5
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
COST: 5,00 USD / lună (anual)
SITE OFICIAL: www.vyprvpn.com

Ce face VyprVPN?

Misiunea principală a VyprVPN, după cum se precizează pe site-ul lor web, este simplă.

...protejați-vă confidențialitatea online, asigurați-vă conexiunea la internet și restabiliți-vă libertatea.

Pentru a atinge acest obiectiv, le oferă utilizatorilor lor acces la protocolul OpenVPN (implicit), precum și PPTP, IPSec și L2TP și criptează toate datele dvs. folosind cheia de criptare AES-256 ultra-sigură (același standard folosit de FBI, CIA și NSA).

Dar ei nu încetează să vă protejeze datele acolo ...

În ultimii ani, țări draconiene, cum ar fi Coreea de Nord și China, s-au prăbușit de utilizatorii VPN folosind ceva cunoscut sub numele de „Deep Packet Inspection sau DPI, care scanează metadatele și caută semne care indică faptul că cineva folosește un VPN.

După ce au fost prinși pe calea ta, aceste guverne vor începe să-ți blocheze sau să îți accelereze utilizarea pentru a te asigura că nu poți folosi cu succes un VPN în niciun scop (legal sau altfel).

... Ceea ce este o mare problemă pentru mulți utilizatori.

Ca răspuns la aceste crize recente, VyprVPN a dezvoltat o tehnologie proprie cunoscută sub numele de Chameleon ™ care vă scormonează metadatele, astfel încât să puteți continua să utilizați VPN-ul dvs. fără a fi preluat de scanările DPI..

Dacă utilizați VPN-ul dvs. dintr-o țară precum China, Rusia sau Turcia, acest lucru poate fi, literalmente, un salvator de viață.

Din păcate, din cauza restricțiilor VPN din partea iOS, această tehnologie este disponibilă doar pentru utilizatorii Android, Windows și Mac (scuze utilizatorii iPhone).

Până acum, lucrurile arată foarte bine pentru VyprVPN ...

Dar despre politica lor de logare?

Cu o istorie atât de lungă și bogată în lupta pentru securitatea internetului și drepturile individuale de confidențialitate, v-ați imagina că VyprVPN ar oferi o politică strictă „Zero Logs”.

Inițial, nu a fost chiar cazul.

Politica de logare VyprVPN

VyprVPN a păstrat următoarele informații timp de 30 de zile după ultima sesiune ...

 • Adresa IP VyprVPN folosită de utilizator
 • Timpul de pornire și oprire a conexiunii
 • Numărul total de octeți utilizați

Cu toate acestea, când am verificat din nou politica în martie 2019, am constatat că și-au schimbat abordarea - și putem confirma acum că nu păstrează cu adevărat jurnalele:

Politica de logare VyprVPN

De asemenea, este important să luăm în considerare faptul că, deși Elveția se află în afara țărilor de cinci, nouă și paisprezece ochi, legile lor de păstrare a datelor și politicile de confidențialitate pe internet nu sunt la fel de favorabile, precum susțin multe persoane și ar putea constitui o problemă potențială pentru unii utilizatori.

VyprVPN este rapid?

Intr-un cuvant?

… Da!

Testul nostru de viteză de referință (fără VPN) a fost contorizat cu o viteză de descărcare de 98 Mbps și o viteză de încărcare de 53 Mbps:

Test de viteză fără furnizor VPN

Iată cum a funcționat când am conectat VyprVPN la un server UE.

Test de viteză VyprVPN

Nu prea rau!

Cu o viteză de descărcare de 74,48 Mbps, VyprVPN și-a încetinit conexiunea cu puțin mai puțin de 24%, ceea ce este mai mult decât acceptabil.

Cu toate acestea, unele dintre celelalte servere nu au beneficiat atât de bine ...

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 131ms
 • Descărcare: 51.09 Mbps
 • Încărcare: 3.17 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 42ms
 • Descărcare: 74.48 Mbps
 • Încărcare: 35.88 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Descărcare: 54.29 Mbps
 • Încărcare: 8.22 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 53ms
 • Descărcare: 70.46 Mbps
 • Încărcare: 37.47 Mbps

După cum vedeți, serverele UE ale VyprVPN sunt extrem de optimizate și oferă utilizatorilor lor viteze rapide de descărcare și încărcare..

... Pe de altă parte, serverele lor din SUA lasă ceva de dorit.

Când am revizuit ultima oară VyprVPN, a fost a patra cea mai rapidă VPN din cei peste 70 de ani, care a fost revizuită aici pe thebestvpn.com

In orice caz…

Vremurile s-au schimbat.

Deși VyprVPN are performanțe la fel de bune ca întotdeauna, au existat o serie de noi adăugări pe piața VPN care au eliminat VyprVPN din clasament pentru cele mai rapide VPN-uri.

Viteza neplăcută a serverelor lor din SUA a determinat ca VyprVPN să scadă de la al 4-lea VPN cel mai rapid până la locul 18 (ceea ce este într-adevăr o cădere îndepărtată).

Cu companii precum Private Tunnel și ExpressVPN performanțe considerabil mai rapide decât VyprVPN, Golden Frog își va retrage munca în următoarele luni pentru a-și aduce serverele din SUA la egalitate și a concura cu ceilalți jucători majori de pe piața VPN..

VyprVPN este sigur?

Pentru a verifica dublu confidențialitatea și siguranța VyprVPN, am efectuat câteva scanări folosind software-ul de detectare a scurgerilor IP și DNS pentru a mă asigura că toate informațiile mele au fost păstrate într-adevăr private.

Iată rezultatele pe care le-am găsit ...

VyprVPN Test de scurgere 1 VyprVPN Test de scurgere 2 VyprVPN Test de scurgere 3

După ce am efectuat mai mult de patru teste, pot spune în siguranță că nu am avut niciun IP sau scurgeri DNS în timpul folosirii VyprVPN.

... Ceea ce este un mare câștig.

De asemenea, am decis să rulez o scanare folosind VirusTotal pentru a mă asigura că GoldeFrog nu a injectat malware sau adware pe dispozitivul meu.

nu au fost găsiți viruși

Din nou, totul a fost verificat și mă bucur să raportez că VyprVPN pare, pentru toate intențiile și scopurile, a fi un furnizor VPN sigur.

VyprVPN funcționează cu Netflix?

De când Netflix a început să blocheze geo pe clienții care utilizează un VPN pentru a accesa filme și emisiuni TV cu locație restrânsă, este din ce în ce mai dificil să găsești un furnizor de VPN care să îți permită să transmită fluxul de conținut de la Netflix.

Am testat compatibilitatea Netflix a VyprVPN folosind varietatea lor de servere diferite din Statele Unite și UE.

… Iată rezultatele pe care le-am obținut.

 • Serverul New York: Funcționează ca un farmec! Videoclipurile se încarcă rapid și am reușit să transmit streamuri fără probleme.
 • Chicago Server: La fel ca serverul din New York, nu am avut nicio problemă la conectarea la Netflix folosind serverul Chicago al VyprVPN.
 • Regatul Unit: blocat
 • Canada: blocat
 • Olanda: blocat

Deși am fost puțin dezamăgit de faptul că nu aș putea transmite și debloca Netflix de la oricare dintre locațiile serverului lor UE, acesta este totuși un „Câștig” pentru Golden Frog, având în vedere cât de rar este să găsești un furnizor VPN care funcționează în continuare cu Netflix.

Bypass Netflix

Am fost plăcut surprins când m-am conectat la serverul lor din New York și am reușit să încărc Comeback Kid-ul lui John Mulaney fără mai mult decât un buffer de 3 secunde..

Torrenting este permis?

Deși VyprVPN și Golden Frog s-au păstrat destul de liniștiți în ceea ce privește părerea lor despre partajarea și torrentingul de fișiere P2P, am putut găsi următoarea declarație pe centrul lor de ajutor..

Este torenting permis cu VyprVPN

Și acest lucru pare grozav.

Heck, VyprVPN permite chiar și clienților lor să utilizeze clienți BitTorrent și să pretindă că nu monitorizează în mod activ niciuna din activitatea rețelei dvs..

Dar este o captură ...

Când am săpat puțin mai adânc, am descoperit că mulți clienți GoldenFrog își aveau contul suspendat din cauza notificărilor privind încălcarea drepturilor de autor, iar echipa de asistență a răspuns acestor suspendări cu următoarea declarație..

raspuns de asistenta pentru clienti

Așadar, chiar dacă tehnic puteți reda fișiere cu VyprVPN, este important să rețineți că, dacă încălcați orice lege privind drepturile de autor, probabil că veți anula sau suspenda contul dvs. (și, din păcate, nu există rambursări).

Ce dispozitive sunt acceptate?

VyprVPN este compatibil cu toate dispozitivele majore, inclusiv Android, iOS, Windows, Mac și Linux.

Pe lângă aceste dispozitive de bază, VyprVPN vă permite, de asemenea, să vă anonimizați routerul, Apple TV și Android TV.

Compatibilitate VyprVPN

În acest moment, nu pare că VyprVPN oferă extensii de browser pentru Google Chrome, Safari sau Internet Explorer (dar nimeni nu folosește asta oricum ... Nu?)

În plus, VyprVPN nu este compatibil cu TOR (routerul Orion) sau cu orice alte terțe părți, astfel încât dacă doriți să adăugați un strat suplimentar de anonimat și securitate experienței dvs. VPN, ar putea fi necesar să vă uitați la alți furnizori.

VyprVPN este ușor de utilizat (Utilizabilitate)

Unul dintre domeniile în care VyprVPN strălucește cu adevărat este în utilizarea sa ...

Am testat zeci de VPN-uri și din peste 70 de aplicații pe care le-am folosit, VyprVPN este de departe una dintre cele mai simple și mai ușoare de utilizat.

După ce faceți clic pe câteva butoane și ați acceptat Termenii și condițiile lor, VyprVPN este descărcat instantaneu pe dispozitivul dvs. și veți fi adus la interfața lor ușor de utilizat..

buna utilizareDe aici, este ușor să accesați meniul de setări și să schimbați rapid conexiunea, protocolul de tunel sau setările DNS.

Setările aplicației VyprVPN

În total, VyprVPN oferă clienților o aplicație simplă și ușor de utilizat, care permite o navigare și o eficiență fără efort.

Servere & Caracteristici suplimentare

Cu mai mult de 700+ servere răspândite în peste 70 de țări, VyprVPN oferă clienților lor acces la una dintre cele mai mari rețele și parcuri de servere care a fost revizuită vreodată pe acest site.

Pe lângă această cifră impresionantă, sunt și ele una dintre puținele companii VPN care își scriu și găzduiește propriile servere și DNS.

... Ceea ce este fantastic pentru confidențialitatea utilizatorului.

Aceasta înseamnă că dețin rețeaua ENTIRE pe care o utilizați în timp ce sunteți conectat la clientul VPN și sunt singura parte care are acces la informațiile dvs. private.

În plus, oferă o caracteristică fantastică de tip killswitch, care vă permite să vă odihniți ușor, știind că, chiar dacă vă deconectați de la unul dintre serverele lor (o problemă pe care nu am întâlnit-o niciodată), toate activitățile dvs. vor fi oprite imediat, împiedicându-vă sau informațiile dvs. de la a fi compromis.

Ultimul, dar nu cel din urmă

Cum este asistența clienților VyprVPN?

Una dintre cele mai mari îmbunătățiri pe care VyprVPN le-a făcut de la ultima dată când le-am revizuit este asistența pentru clienți.

Anterior, am fost nevoit să suport mai mult de 14 ore de timp (ceea ce a fost departe de suportul publicizat 24/7).

De data aceasta, însă, GoldenFrog pare să fi înțeles.

În scopul acestei analize, am trimis trei întrebări de asistență diferite și am primit un răspuns în termen de zece minute pentru fiecare.

Iată o captură de ecran a celui de-al doilea bilet de asistență pentru a afla ce servere britanice pot fi compatibile cu Netflix.

captură de ecran bilet de sprijin secundar

Deoarece nu mi-a răspuns cu adevărat la întrebarea mea, am urmărit din nou și am primit următorul răspuns. captură de ecran a celui de-al treilea bilet de asistență

Deși acesta nu a fost exact răspunsul pe care sper să îl văd, a fost plăcut să văd că VyprVPN și-a îmbunătățit dramatic timpul de răspuns, chiar dacă echipa de asistență nu avea cunoștințe necesare pentru a mă ajuta în ancheta mea..

Mai important, VyprVPN oferă acum suport de chat în direct pentru persoanele care nu își pot permite să aștepte și doresc acces mai rapid la asistența pentru clienți.

Costuri VyprVPN, planuri & Metode de plata

Spre deosebire de majoritatea VPN-urilor cu nume mari de pe piață, VyprVPN nu oferă un plan „One Size Fits All”..

În schimb, oferă două abonamente diferite, de bază și premium, pentru a cumpăra un VyprVPN:

Prețul VyprVPN

Planul de bază

 • 60,00 USD / an când selectați planul anual (5,00 USD / lună)
 • 9,95 USD / lună pentru un abonament lunar
 • 3 conexiuni simultane
 • Utilizarea nelimitată a datelor

Planul Premium

 • 80,00 USD / an la facturare anuală (6,67 USD / lună)
 • 12,95 USD / lună pentru un abonament lunar
 • 5 conexiuni simultane
 • Cloud VyprVPN inclus
 • Cameleonul inclus

Nu sunt un fan al VPN-urilor care oferă planuri de prețuri de bază față de cele premium, dar, pentru toate intențiile și scopurile, VyprVPN percepe un preț corect pentru parcul lor mare de server, viteza de descărcare rapidă și compatibilitatea Netflix.

Întrucât toate planurile vin cu o probă gratuită de 3 zile (fără limită de lățime de bandă), VyprVPN nu oferă rambursări în nicio circumstanță, așa că asigurați-vă că vă testați serviciul cât mai detaliat înainte de a vă angaja la un plan anual.

Din fericire, anularea procesului sau abonamentului VyprVPN este destul de simplă, trebuie doar să urmați pașii de mai jos:

 1. Conectați-vă la panoul de control (URL)
 2. Faceți clic pe „Conturi” și apoi pe „Anulează serviciul”
 3. Răspundeți de ce doriți să anulați

Anularea contului VyprVPN

Si asta e!

Având în vedere câți furnizori VPN oferă condiții de rambursare umbrită și taxe ascunse, este revigorant să observăm că VyprVPN este simplu și transparent cu privire la întregul proces de plată.

O notă finală de luat în considerare este că VyprVPN nu oferă opțiuni de plată anonime.

... Puteți plăti doar cu un card de debit sau de credit, PayPal sau AliPay.

Ne pare rău fani Bitcoin, dacă doriți să plătiți în mod anonim, VyprVPN nu este serviciul pentru dvs..

Vă recomandăm VyprVPN?

Da și nu…

VyprVPN este un furnizor VPN excelent care oferă clienților lor acces la caracteristicile de securitate de top, un vast server de parcare, compatibilitatea Netflix și un serviciu decent pentru clienți.

Cu toate acestea, lipsa opțiunilor de plată anonime și a problemelor legale în legătură cu fișierele torrentante pot constitui o problemă serioasă pentru unii utilizatori.

Când luați în considerare cât de multe VPN-uri excelente sunt în același interval de preț, este greu de justificat achiziționarea unui abonament VyprVPN la unul dintre concurenții lor mai rapide sau mai bogați..

La sfârșitul zilei, dacă problema principală este securitatea și anonimatul, VyprVPN este unul dintre cele mai bune servicii de pe piață.

Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea celor mai bune VPN-uri care să vă ofere cea mai mare atenție, vă recomand să consultați recenziile VPN despre NordVPN & ExpressVPN.

Adaugă propria ta recenzie VyprVPN:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me