Recenzie TorGuard

În ciuda numelui, TorGuard nu are nicio legătură cu TOR sau cu orice alt serviciu proxy pe care oamenii îl folosesc pentru a accesa web-ul profund.


TorGuard VPN a fost creat în mod esențial pentru torrenting, dar acum s-a dezvoltat la un serviciu VPN global mai mare, care este utilizat foarte mult.

Acum că avem asta în afara drumului, pot începe să vorbesc dacă este sau nu o VPN bună.

Merită TorGuard să folosești? Să aflăm…

Prezentare generală a VPN TorGuard

RANK GENERAL: # 15 din 78 VPN-uri
uzabilitate: 3/5
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 55 de țări, peste 3000 de servere
A SUSTINE: Suport 24/7 Chat în direct, bilete și call center
torrenting:  Torrenting permis
NETFLIX: Da 1/5
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți, OpenVPN și multe altele
COST: $ 4.17 / mo
SITE OFICIAL: www.torguard.net

Pagina de start TorGuard

Pro TorGuard +

1. Ambalat cu caracteristici esențiale și importante

TorGuard vine cu multe funcții și avantaje importante, cum ar fi:

 • IP anonim
 • Torrenting este permis
 • 5 conexiuni simultane
 • Protocoalele OpenVPN / PPTP / L2TP / IPsec / SSTP / iKEV2
 • 3000+ servere
 • 55 de țări (ultima verificare pe 16 martie 2019)

Desigur, toate funcțiile convenabile din lume nu vă vor ajuta dacă VPN-ul dvs. nu este sigur. Din fericire, TorGuard folosește unele dintre cele mai bune tehnologii moderne pentru a vă păstra datele în siguranță.

În primul rând, acceptă o mare varietate de protocoale VPN: OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec, SSTP și iKEV2. Așadar, dacă trebuie să comutați la un alt protocol sau preferați pur și simplu să nu utilizați OpenVPN standard de industrie, aveți o mulțime de opțiuni. (Desigur, recomand, în general, OpenVPN dacă îl puteți folosi.)

Puteți utiliza, de asemenea, criptarea AES-256, care este standardul industriei pentru o protecție puternică. Există și alte opțiuni dacă le doriți, dar utilizarea criptării pe 256 biți este cel mai bun pariu pentru a vă asigura.

Serverele DNS securizate de TorGuard și protecția DNS încorporată și anti-scurgeri IPv6 adaugă un alt nivel de securitate. În timp ce unele VPN-uri vă spun să opriți IPv6, TorGuard are o opțiune încorporată pentru a preveni scurgerile, economisindu-vă problema de a sări în setările computerului pentru a face modificările. Este ceva ce îmi place foarte mult să văd.

De asemenea, aveți opțiunea de a opri complet conexiunea la internet atunci când TorGuard nu funcționează pentru a vă asigura că sunteți întotdeauna protejat atunci când sunteți pe internet. Nu mai uita să activezi VPN-ul!

Și în final, puteți folosi TorGuard pe Windows, Mac, iOS, Android, Linux, Ubuntu, Chrome, Firefox, și routere DD-WRT și Tomato. Indiferent de unde provine traficul dvs., îl puteți proteja cu TorGuard.

2. Performanța vitezei solide

În testele noastre pe o conexiune de 100 Mbps, TorGuard a reușit să tragă o viteză de descărcare de 54 Mbps respectabilă. Nu este cel mai rapid acolo, dar este suficient de rapid pentru aproape orice ar putea avea nevoie. Iată rezultatele testelor noastre pe diverse servere la nivel mondial:

Test de viteză TorGuard

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 120ms
 • Descărcare: 31,66 Mbps
 • Încărcare: 31.16 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Descărcare: 53.83 Mbps
 • Încărcare: 49.31 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 296ms
 • Descărcare: 9.59 Mbps
 • Încărcare: 12,62 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 46ms
 • Descărcare: 38.56 Mbps
 • Încărcare: 47.78 Mbps

Serverul bazat pe Hong Kong a suferit foarte mult în viteza de descărcare, așa că dacă intenționați să faceți rutare prin servere asiatice, poate doriți să luați în considerare acest lucru. În caz contrar, numerele sunt destul de bune peste tot.

3. Angajament pentru torrenting

O mulțime de oameni folosesc VPN-uri pentru torrenting, dar poate fi dificil să știți dacă puteți fi pedepsit sau nu pentru asta. Niciun furnizor VPN nu va proteja în mod intenționat activitatea ilegală, dar unii sunt mai pozitivi în torent decât alții. TorGuard este unul dintre ei - este corect în nume.

Faptul că puteți obține un pachet cu un proxy destinat exclusiv pentru torentarea la viteze mai mari decât s-ar putea obține pe un VPN este un indiciu al dedicării companiei..

TorGuard afirmă, de asemenea, că serverele lor sunt „optimizate pentru cea mai bună performanță posibilă la descărcarea torentelor”. Nu spun ce înseamnă asta și există o șansă decentă ca doar să vorbească de marketing, dar este încă un semn bun.

Și deși este dificil de spus câte servere și câte țări reprezintă TorGuard (pentru că există diferite numere pe tot site-ul lor web), acestea au o selecție largă internațională, ceea ce ar trebui să te ajute să-ți optimizezi viteza torrentului..

4. Adrese IP dedicate pentru streaming

Dacă intenționați să folosiți TorGuard pentru a obține acces la Netflix sau un alt serviciu de streaming, puteți profita de adresele IP dedicate. Acest lucru vă permite să accesați serviciul de streaming de la o adresă IP care nu este legată de TorGuard ... ceea ce înseamnă că ar trebui să obțineți acces foarte consistent fără erori proxy.

Este minunat, nu?

Da, dar te va costa. Când plătiți pentru VPN, puteți alege o adresă IP dedicată ca supliment pentru un cost suplimentar de 16 $.

Prețuri complete TorGuard în 2018

Nu este mult, dar se adaugă la factură. Acest lucru ar putea fi considerat un lucru pozitiv, deoarece adresa IP dedicată este extrem de utilă; dar alte VPN-uri oferă flux de Netflix de succes fără costuri suplimentare. Deci, va trebui să cântăriți singur costurile.

5. Securitate solidă și furt

O gamă largă de protocoale VPN, inclusiv OpenVPN, criptarea solidă și capacitatea de a deghiza traficul VPN ca trafic obișnuit pentru a vă ocoli blocanții VPN, fac din aceasta o alegere bună pentru oricine este îngrijorat de supraveghere sau cenzură. Ascunderea traficului dvs. VPN nu este întotdeauna 100% eficientă, dar îmi place să văd VPN-urile care îi dau o imagine.

De asemenea, tinde să ajute cu lucruri precum streamingul Netflix în alte țări.

6. Nu au fost detectate scurgeri

TorGuard este un alt VPN fără scurgeri conform testelor noastre.

O punem prin aceeași serie de verificări cu care se confruntă toate VPN-urile noastre. Iar TorGuard a trecut cu culori zburătoare.

Aceasta este în mod clar o companie căreia îi pasă de scurgeri. Au ieșit din calea lor pentru a crea un produs sigur și au susținut-o cu un comutator de omor încorporat. Gândește-te la un switch-switch ca un pod de scăpare pe o navă de stele. (Unde vă căutați?)

Dacă nava vine sub foc, echipajul este închis la siguranță folosind podul de evacuare. Un switch-switch este un concept similar. În cazul în care este detectată o scurgere, switch-ul se activează, punând capăt sesiunii și păstrând integritatea navigării.

TorGuard IP Leak Test

În plus, fișierele de instalare au fost la fel de curate pe măsură ce vin!

test virustotal torguard

7. Fără jurnal

Politica de logare TorGuardLuate din pagina lor de întrebări frecvente

TorGuard este foarte clar despre politica sa de logare:

TorGuard.net nu stochează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizare din rețeaua sa privată virtuală (VPN) sau proxy.

Serviciul colectează informații de la dvs. atunci când le cumpărați produsele, dar acesta este. Ceea ce înseamnă că nu îți vor vinde informațiile către agenții de publicitate sau nu le vor transmite, chiar dacă forțele de ordine vor apărea cu un mandat.

Și deși nu a fost ușor să aflu unde are sediul TorGuard (și nu poate fi confirmată de fapt), am aflat că sunt localizați în SUA, Florida, ceea ce mă face să-mi zgârie puțin capul ...

8. Suport pentru clienți în direct 24/7 

Există puține lucruri pe care le urăsc mai mult decât serviciul pentru clienți supărați.

Am (destul de literal) boicotate mărci cu produse de înaltă calitate, pur și simplu pentru că am considerat că serviciul lor pentru clienți este ineficient și nepoliticos.

Din fericire, serviciul pentru clienți oferit de TorGuard este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut în industrie. Oferă asistență 24/7 printr-un centru de apel, chat live și bilete de asistență.

Și spre deosebire de unele companii din industrie (PIA), TorGuard oferă de fapt asistență 24/7, nu doar un sistem de bilete de asistență glorificat.

Am decis să testez sistemul de chat live 24/7 al TorGuard pentru mine, pentru a vedea dacă pot respecta promisiunile lor și am fost plăcut surprins.

În jurul orei 19:37 timpul meu, am trimis o întrebare de asistență generică pentru a măsura timpul de răspuns al companiilor. Și abia 5 minute mai târziu, am fost plăcut surprins să primesc următorul răspuns.

TorGuard Live Chat

În timp ce echipa lor de asistență s-ar putea să nu fie la fel de rapidă ca Buffered sau ExpressVPN, dacă puteți reduce timpul de așteptare de 5 minute, TorGuard oferă un serviciu excelent și eficient pentru clienți, care stabilește un punct de referință pentru întreaga industrie..

9. Netflix va costa în plus, dar unul din patru a lucrat

VPN-ul lor de bază nu funcționează cu Netflix (și nici serviciul lor proxy).

Este păcat pentru că atunci când foloseam VPN-ul lor, nu am putut accesa Netflix. Am primit următoarea eroare:

torguard și netflix

Când am contactat serviciul de asistență pentru clienți, mi-au spus că trebuie să cumpăr „IP dedicat” care costă 7,99 USD / lună în plus față de costisitorul VPN.

Serios?

Aproape 30 de dolari / lună doar pentru a accesa Netflix pe care îl puteți face cu NordVPN și costă doar 3,49 USD.

Iată ce mi-a scris agentul de asistență:

Asistență Torguard

O.K. Dar iată problema.

Încă nu a funcționat pe următoarele servere:

 • Statele Unite: Dallas
 • Canada
 • Olanda
 • Regatul Unit

Pentru a încheia o situație pozitivă, am obținut serverul New York să funcționeze corect. Acesta este motivul pentru care acest lucru este încă listat aici în Pro, în ciuda faptului că lucrează doar 1/4.

Totuși, vă așteptați la un raport mai bun pentru vânzări. Prin urmare, recomand să verificați cele mai bune VPN-uri Netflix pe care le-am găsit dacă acesta este punctul dvs. de vânzare.

Contra TorGuard -

1. Cod potențial furat

În 2015, VPN.ac a postat un blog detaliat despre asemănările dintre extensia browserului propriu și extensia TorGuard. Codul a fost aproape exact același, sugerând că TorGuard ar fi putut să îl copieze.

Cu toate acestea, VPN.ac a subliniat, de asemenea, că versiunea de extensie a TorGuard a avut unele vulnerabilități notabile de securitate care nu sunt prezente în propria extensie. Aceste vulnerabilități ar fi putut duce la scurgerea datelor utilizatorilor. Din fericire, asta nu s-a întâmplat (așa cum știe oricine, oricum).

TorGuard a făcut rapid unele modificări la extinderea lor, dar nu a făcut niciodată comentarii publice satisfăcătoare pentru a explica acțiunile lor sau pentru a-și cere scuze.

Cu toate că acest interval de judecată nu este probabil să vă afecteze securitatea sau confidențialitatea atunci când utilizați TorGuard, este totuși îngrijorător. Dacă au copiat în mod incorect codul de la o companie, l-ar putea face din nou. Pare puțin probabil să facă aceeași greșeală de două ori, dar nu va fi prima dată.

Va trebui doar să decideți pentru dvs. cât de mare este o afacere.

2. Aplicații terțe necesare pentru iOS și Android

Pentru a utiliza serviciile VPN ale TorGuard pe dispozitivul dvs. mobil, veți avea nevoie de aplicația iOS sau Android. Dar veți avea nevoie și de aplicația OpenVPN Connect.

Este o afacere mare? Nu, probabil că nu. Dar faptul că aveți nevoie de o aplicație complet diferită pentru ca VPN-ul să funcționeze este enervant și adaugă un alt pas la ceea ce am prefera să fie un proces foarte simplu. Alte VPN-uri care oferă aplicații mobile găsesc de obicei o modalitate de a le face să funcționeze fără a necesita o aplicație terță parte.

3. Jurisdicție în interiorul 14 ochi

Așa cum am menționat cu o clipă în urmă, TorGuard este un furnizor VPN și nu are nicio legătură cu TOR, browserul profund de web. TorGuard afirmă că „Tor” în numele lor este o referire la torrente și protejarea computerului în timp ce utilizați BitTorrent.

Cu toate acestea, TorGuard pare a fi deținut de o companie numită VPNetworks LLC:

Vpnetworks, LLC
618 E South St
Orlando, FL 32801

Din păcate, aceasta înseamnă că sunt localizate în SUA care pot solicita companiilor VPN să se ocupe de informațiile pe care le au despre clienții lor (sugestie: HideMyAss).

Este mult mai sigur să folosești o VPN care se află în BVI, Panama sau chiar Elveția.

Citiți mai multe despre importanța alianței 14 Ochi aici.

Prețuri TorGuard, planuri & Fapte

Nu este ușor să găsiți toate aceste prețuri pe site-ul TorGuard și, dacă doriți să achiziționați un plan de pachete pentru mai mult de o lună, vi se poate părea dificil. Dar dacă luați legătura cu asistența clienților TorGuard, ar trebui să vă poată conecta cu planul pe care îl căutați.

Iată opțiunile dvs. (care nu sunt exact clare pe site-ul TorGuard) pentru tarifarea VPN:

Opțiuni de tarifare TorGuard

 • Plan lunar VPN: 9,99 USD
 • Planul trimestrial de VPN: 19,99 USD
 • Planul semestrial VPN: 29,99 USD
 • Planul anual de VPN: 59,99 USD
 • Planul bienal VPN: 99,99 USD

După cum v-ați putea aștepta, planul bienal este cel mai economic, cu până la peste 4 dolari pe lună. Metodele de plată se fac prin PayPal, Carduri de Credit, Cryptocurrency și multe altele.

În total, TorGuard are prețuri solide. Nu sunt nici cele mai ieftine, dar nici nu sunt cele mai scumpe. Dacă doriți un proxy în plus față de VPN-ul dvs., acesta este un serviciu greu de bătut.

Toate planurile lor vin cu o garanție de returnare de 7 zile. Iată o recapitulare rapidă a ceea ce vă puteți aștepta de la TorGuard:

 • Fără logare: Da.
 • Ușurința software-ului VPN: Nu cea mai bună utilizare, o școală cam veche 3/5.
 • Taxe ascunse & clauze: Nici unul.
 • upsells: E-mailuri proxy și anonime de e-mail.
 • Acces instantaneu după plată: A durat ~ 20 min pentru a verifica plata PayPal.
 • Scurgeri DNS: Nici unul.
 • competență: Florida, SUA.
 • Protocoale: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-comutator: Da.

Recomand TorGuard?

În ciuda a numeroase atuuri notabile, nu recomand să folosiți TorGuard.

Pe de altă parte, nu vă avertizez împotriva utilizării acestuia. Nu este TorGuard rău; doar că există o mulțime de VPN-uri, care sunt mai bune.

TorGuard are o mare securitate, dar la fel și majoritatea altor VPN-uri majore. Are o viteză decentă, în timp ce puteți obține viteze rapide fulgerare dacă primiți furnizorul potrivit. Prețurile sale sunt bune, dar nu grozave. Acceptă torrenting, ceea ce este frumos, dar vă va costa în plus dacă doriți o adresă IP dedicată pentru streaming Netflix (și încă a funcționat doar 1/4). Apoi apar coloanele inconveniente (și potențialele imoralități).

VPN-uri alternative

Suntem siguri că echipa TorGuard încearcă din greu să scoată cel mai bun produs posibil. Și le aplaud pentru asta. Dar încă nu există, mai ales la prețul pe care îl percep. Este posibil ca concentrarea pe proxies, VPN și un serviciu de e-mail sigur face mai dificilă perfecționarea oricărui sistem.

Dar, până la urmă, TorGuard pur și simplu nu oferă suficient pentru preț.

Cu toate acestea, dacă căutați ceva mai bun, luați în considerare să citiți recenziile NordVPN, Surfshark sau ExpressVPN. Ambele sunt clasate la nivel înalt în recenziile VPN.

Adaugă propria ta recenzie

Ai mai folosit TorGuard înainte? Dacă da, cum a fost experiența ta? Sunt întotdeauna interesat să aud ce au de spus alți entuziaști despre VPN-urile pe care le examinez! Lasă-mă să știu mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me