Recenzie PureVPN

Captura de ecran VPN purăDezvăluirea completă: Nu sunt afiliat cu PureVPN în niciun fel și nu folosesc linkurile lor de afiliere. Aceasta este pe deplin experiența mea onestă și nepărtinitoare cu PureVPN.

Perioada de testare: 1 lună

Fundal rapid & Caracteristici Informații

Fondată în 2006 de compania lor mamă GZ Systems, PureVPN este unul dintre cei mai vechi și mai mari furnizori VPN de pe piață.

De la începuturile lor umile pe 2 servere, PureVPN și-a extins rapid funcționarea și acum lăudați cu peste 2.000 de servere din 180 de țări diferite.

Locațiile serverului PureVPN

În timp ce au sediul în Hong Kong, care este o jurisdicție din ce în ce mai tumultuă pentru un furnizor VPN (în mare parte datorită apropierii și relației cu China) PureVPN gestionează și găzduiește propria rețea și hardware-ul DNS, ceea ce înseamnă că informațiile dvs. ar trebui să fie mai sigure cu acestea decât VPN-ul mediu.

Serviciile lor sunt compatibile cu toate dispozitivele majore inclusiv:

 • ferestre
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Linux

Dacă sunteți deosebit de pasionat de optimizarea protecției online, puteți chiar configura PureVPN să funcționeze cu routerele, televizoarele inteligente, browsere precum Chrome și Firefox și serviciile de streaming (precum Roku, Amazon Fire și Chromecast)

Au introdus recent o funcție de „router virtual” pentru dispozitivele Windows, ceea ce înseamnă că puteți împuternici un desktop sau un laptop Windows cu funcții similare „routerului” pentru a conecta până la 10 dispozitive diferite.

Unele servicii VPN, cum ar fi VyprVPN, de exemplu, vă vor limita doar la două conexiuni simultane diferite. Deci, faptul că puteți conecta PureVPN la o real router, pe lângă configurarea unui „router virtual”, înseamnă că puteți conecta TONE de diferite dispozitive. (Probabil mai mult decât îți dorești sau ai nevoie vreodată.)

De asemenea, au o caracteristică „tunelare împărțită”, ceea ce înseamnă că puteți alege cum (și unde) doriți să trimiteți trafic - prin intermediul VPN sau furnizor de servicii de internet, de obicei. Datele dvs. pot fi împărțite după cum este necesar.

Deși PureVPN nu oferă propriul lor TOR, puteți utiliza unul de sus. Combinând VPN cu rețeaua Tor pentru a adăuga un strat suplimentar de confidențialitate și securitate.

PureVPN are un caracteristică switch switch care funcționează ca un eșec-siguranță. Scopul este să vă asigurați că confidențialitatea și anonimatul dvs. nu sunt niciodată compromise și că informațiile dvs. personale nu sunt niciodată divulgate.

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând, PureVPN vine cu suplimentul NAT Firewall, astfel încât toate lacurile de hacking posibile să fie securizate.

Prezentare generală a PureVPN

RANK GENERAL: 53
uzabilitate: Simplu și ușor de utilizat
LOG FILES: Unele de exploatare
LOCAȚII: 140+ țări, 2000+ servere
A SUSTINE: Chat live activ
torrenting: Permis
NETFLIX: Servere 2/4 Lucrate cu Netflix
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți; OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP și chiar IKEv2
COST: $ 3.33 / mo
SITE OFICIAL: www.PureVPN.com

Pro PureVPN

1. Acordă toate protocoalele majore (OpenVPN, IPSec, L2TP ...)

Atacurile „Man-in-the-middle” (MiTM) sunt unele dintre cele mai vechi (și cele mai frecvente) modalități prin care hackerii au acces la informațiile dvs. sensibile.

S-ar putea să nu simțiți că ceva nu este în regulă. Dar cumva, într-un fel, cineva s-a plasat între dvs. și conexiunea dorită (cum ar fi un browser sau un site web).

Vă pot citi apoi e-mailurile, să vadă ce site-uri web accesați, să prindă cookie-urile de ședință pentru a păcăli diverse site-uri web, crezând că sunt dvs. și chiar să obțină informații personale sau parole.

De multe ori, foarte multe instrumente utilizate pentru a ajuta la interceptarea acestor practici, cum ar fi ananasul WiFi, pot fi folosite pentru a le efectua de către oricine, oriunde. De exemplu, stând în magazinul dvs. local de cafea, de exemplu. Acum, navigarea prin e-mailuri sau rezervarea unui zbor în timp ce sorbiți un latte se poate dovedi până la urmă nu atât de relaxantă.

Acest risc potențial se extinde acum și pe dispozitive mobile, aplicații și chiar și pe dispozitivele dvs. inteligente.

Pentru a combate aceste probleme, PureVPN oferă toate protocoalele majore, inclusiv OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP și chiar IKEv2.

Deși OpenVPN este cel mai bun pariu pentru a obține atât beneficii de securitate, cât și de viteză, poate fi necesar să alegeți și L2TP / IPSec în funcție de disponibilitatea dispozitivului sau PPTP (în doar câteva cazuri în care nu sunteți la fel de îngrijorați de vulnerabilitățile de securitate).

2. Standard Criptare 256 biți

Atacurile de forță brută sunt o altă practică, din păcate, obișnuită.

În cele din urmă, hackerii își dau seama de parolele și numerele de pin printr-o serie de combinații repetitive, fulgere, încercări și erori.

Acestea sunt unul dintre cele mai vechi trucuri din carte (pe lângă faptul că pur și simplu ghiciți ziua de naștere a soțului / soției sau numele copilului). Și cresc de fapt.

De exemplu, un atac recent răspândit asupra site-urilor WordPress a fost condus de o companie rusă folosită de țară pentru a lansa atacuri cibernetice (nu puteți face acest lucru).

Cea mai bună formă de apărare în acest caz este prevenirea. Aceasta are forma de criptare de 256 biți, care este una dintre cele mai sigure conexiuni posibile. Este atât de sigur încât este folosit de agențiile guvernamentale din întreaga lume.

Tunelul dvs. criptat este închis, astfel încât site-urile terților, ISP-urile și organizațiile nefaste, umbroase, demne de a fi următorul ticălos Bond, nu pot vedea ce aveți de gând.

În plus, confidențialitatea și anonimatul dvs. sunt complet sigure datorită conexiunii lor „de la capăt”. Aceasta include atunci când treceți de la un IP la altul (sau altul sau altul) la cele peste 80.000 de opțiuni ale PureVPN.

3. Unele caracteristici destul de cool

Unul dintre lucrurile care mi-au plăcut foarte mult despre PureVPN este doar câte funcții și opțiuni oferă utilizatorilor lor.

Pentru început, acestea oferă un comutator de ucidere, cinci conexiuni simultane, suport pentru toate protocoalele majore, protecție DDoS, redirecționare avansată a porturilor, tunel split și un firewall NAT.

De fapt, acestea oferă o mulțime de modalități de a optimiza și personaliza experiența dvs. VPN, încât ar face chiar și cel mai bun fard VPN..

Din păcate, în timp ce aceste servicii sunt teoretice, ele au unele probleme de funcționalitate care trebuie rezolvate.

M-am confruntat personal cu un eșec killswitch și, după ce am analizat o serie de forumuri și recenzii ale unor terți, am realizat că aproape fiecare client a întâmpinat un tip de problemă aici sau acolo cu unele caracteristici pe care le oferă PureVPN.

4. Torrenting fără restricții

PureVPN este puternic pro-torenting.

De ce este de remarcat?

Deoarece de când procesele de încălcare a drepturilor de autor au început să inunde piața, tot mai multe VPN se îndepărtează de serverele P2P.

Adesea, cei care oferă în continuare servere prietenoase pentru torrenting îi permit doar o mică mână de oferte.

Dar PureVPN nu are aceste restricții.

Sunteți liber să utilizați torenting pe oricare dintre serverele lor. Deci descărcați!

5. Asistență rapidă la chat live cu răspunsuri OK

Când aveți de-a face cu un VPN, securitatea dvs. este pe linie. Ca atare, doriți să vă asigurați că întrebările și preocupările dvs. pot fi abordate rapid și eficient printr-un departament de asistență clienți.

Când am revizuit prima dată PureVPN, nu am fost mulțumiți de sprijinul lor. În timp ce oferea funcționalitate live chat, toate răspunsurile par să fie generate automat. Cu toate acestea, PureVPN a răspuns bine la critici și a revenit cu un sistem de chat în direct și rapid, care a adresat direct întrebările pe care le-am adresat într-un minut.

Am început cu o simplă abordare cu două întrebări. Am vrut să știu dacă utilizatorii sunt capabili să utilizeze rețeaua TOR și am vrut să știu ce se făcea pentru a preveni scurgerile DNS.

Răspuns PureVPN Live Chat

După cum puteți vedea mai sus și mai jos, acestea au răspuns rapid, dar s-a simțit ca un răspuns tipic de formă. Ceea ce a urmat salutului a fost un alt răspuns care părea a fi o lucrare de copiere.

Cu toate acestea, odată ce mi-am clarificat întrebările, am primit un răspuns mult mai bun.

Răspuns PureVPN Live Chat

Răspunsul cu o declarație simplă cu privire la rețeaua TOR și am lămurit din nou că am pus oa doua întrebare.

Răspuns PureVPN Live Chat

Ei au răspuns la asta cu un link care permite utilizatorilor să testeze scurgeri DNS.

Răspuns PureVPN Live Chat

Nu au abordat detalii despre modul în care au fost abordate aceste probleme, dar răspunsul a venit rapid și a fost util. Le-am oferit recuzite definite pentru asta, mai ales când se ia în considerare unde a fost cândva acest serviciu în ceea ce privește serviciul pentru clienți.

S-a îmbunătățit în pasuri.

4. 2/4 serverele Netflix au funcționat corect

PureVPN susține că lucrează cu Netflix. Aceasta este de fapt o afacere mai mare decât ai putea crede.

Netflix și VPN-urile sunt în război de câțiva ani. În timp ce odată ce utilizatorii ar putea utiliza serviciul de tunelare a unui VPN pentru a accesa conținut Netflix din alte țări geo-blocate, serviciul de streaming a prins în cele din urmă și a dezlănțuit un sistem de blocare care oprește majoritatea VPN-urilor la rece..

Când am testat un număr selectat de servere PureVPN cu Netflix, am avut o rată de succes de 50%, ceea ce este uriaș!

Iată cele patru servere PureVPN la care ne-am conectat înainte de a verifica Netflix:

 • Statele Unite: LUCRU
 • Canada: MUNCIT
 • Regatul Unit: BLOCAT
 • Olanda: FĂRĂ NL SERVER

Majoritatea VPN-urilor de acolo nu pot obține nicio funcționalitate Netflix, astfel că faptul că avem doi din patru pentru a reda conținut Netflix chiar plasează PureVPN pe lista noastră VPN compatibilă cu Netflix. Aceasta este o pană imensă în calea acestui serviciu.

Contra PureVPN

PureVPN este un serviciu accesibil, au câteva caracteristici superbe și o selecție excelentă de servere. Există însă o serie de probleme pe care potențialii utilizatori trebuie să le țină cont înainte de a încredința acest serviciu cu securitatea lor pe internet.

1. Viteză de descărcare lentă

Iată un test de viteză pe care l-am efectuat pe speedtest.net pentru a asigura exactitatea acestei recenzii. M-am conectat apoi la PureVPN și am mai efectuat aceste teste încă o dată.

Test de performanță PureVPN

Iată rezultatele noastre:

Serverul SUA (New York)

 • Ping: 125ms
 • Descărcare: 29,41 Mbps
 • Încărcare: 29.06 Mbps

Server EU (Amsterdam)

 • Ping: 40ms
 • Descărcare: 35.49 Mbps
 • Încărcare: 27.29 Mbps

Server Asia (Hong Kong)

 • Ping: 355ms
 • Descărcare: 6.77 Mbps
 • Încărcare: 3.62 Mbps

Server UK (Londra)

 • Ping: 53ms
 • Descărcare: 62.48 Mbps
 • Încărcare: 45.90 Mbps

Serverul lor din Amsterdam (cel mai rapid pe care l-am putut găsi) a depășit doar 35 Mbps din 100, ceea ce nu este grozav.

Acest lucru este îngrijorător atunci când considerați că cel mai bun concurent al lor, PIA, oferă servere cu mai mult de două ori viteza de descărcare la un preț foarte similar.

2. Scurgeri DNS, IPv4 și IPv6

Când sunteți pe piață pentru un VPN, sunteți de obicei acolo dintr-un singur motiv și un singur motiv.

Securitate.

Indiferent dacă doriți să vă protejați atunci când lucrați de la legăturile publice de cenzură sau de ocolire în țara dvs., securitatea personală este (și ar trebui să fie) principala dvs. preocupare atunci când selectați un nou serviciu VPN.

Din păcate, pentru PureVPN, am întâlnit câteva probleme atunci când verificăm dacă sistemul le scapă.

Am găsit nenumărate cazuri de clienți nemulțumiți care au observat că DNS și adresa IP personală au fost scurse în timp ce foloseau serviciile VPN pure..

Am decis să întreb unul dintre reprezentanții serviciului de clienți despre presupusele probleme.

Scurgeri IPV4 și IPV6 Iată cum au răspuns ei.

PureVPN 24/7 chat live (nope)

Deși acest răspuns a sunat ciudat ca un software de chat automat și nu un reprezentant live (pe care îl voi atinge în scurt timp), nu a răspuns nici la întrebarea mea.

Așadar, am întrebat mai departe și am primit următorul răspuns.

Politica de logare PureVPN

Chiar dacă ar fi rezolvat aceste probleme, am găsit mai multe recenzii și reclamații ale clienților în același timp, cu capturi de ecran și mărturii care dovedeau altfel..

Dacă vă preocupă securitatea, probabil că ar trebui să găsiți un alt furnizor VPN, cum ar fi ExpressVPN.

3. Politica lor fără jurnal nu este complet adevărată

PureVPN își comercializează produsul ca VPN „Zero Logs”.

Cu toate acestea, dacă citiți amprenta completă, vă veți da seama repede că nu este cazul.

politica de logare

Deci nu păstrează niciun registru, dar păstrează o înregistrare (de exemplu, un „jurnal”) al conexiunii și lățimii de bandă?

Nu-mi pasă întotdeauna dacă o companie VPN păstrează anumite jurnale pentru a îmbunătăți și a-și optimiza serviciile.

Însă, atunci când o companie anunță înregistrare zero, ar trebui să existe înregistrare zero.

Costuri, planuri și opțiuni de plată

Primul și cel mai vizibil „pro” despre utilizarea PureVPN este prețul.

Ele sunt încă unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de pe piață și oferă un preț fenomenal pentru clienți în planul lor de un an.

Iată cum se descompun totul.

Prețuri PureVPN

Planul lunar pentru lună

 • 10,95 USD pe lună
 • Economii 0%

Plan de 3 luni

 • 8,00 USD pe lună
 • Economii 27%

Plan de un an

 • 3,33 USD pe lună
 • 70% economii

De asemenea, aceștia permit clienților să își achiziționeze serviciul cu aproape toate metodele de plată imaginabile (chiar și cardurile cadou țintă). Este plăcut să vezi listele criptografiere care nu pot fi identificate ca fiind o opțiune de plată. Acest lucru va permite utilizatorilor să plătească cu o formă de monedă online, care nu poate fi urmărită. Acesta este un plus uriaș pentru utilizatorii VPN care doresc să rămână ascunși.

PureVPN are o mulțime de opțiuni de plată

În plus față de prețurile lor favorabile bugetului și de o gamă largă de opțiuni de plată, toate achizițiile lor beneficiază de o garanție de returnare de 31 de zile.

Recomand PureVPN?

Din păcate, nu pot recomanda acest serviciu peste multe dintre celelalte pe care le-am revizuit.

PureVPN oferă un serviciu acceptabil, cu o gamă largă de servere. Departamentul de servicii pentru clienți mi-a oferit o experiență pozitivă și a avut o rată de succes de 50% cu Netflix. Acestea sunt lucruri minunate pe care un VPN ar trebui să se străduiască să le realizeze.

Cu toate acestea, serviciul lor a avut o lipsă gravă de viteză și aceasta este o problemă. În timp ce aceștia pretind că nu înregistrează nimic, există o înregistrare limitată, ceea ce pune problema fiabilității lor. Acești factori împreună sunt suficienți pentru a-mi face o pauză.

Îți recomand să folosești NordVPN - este în aceeași gamă de prețuri, dar obții un produs de calitate în care te poți încrede (puteți citi recenzia aici). Dacă sunteți sensibil la buget, încercați să folosiți Surfshark - 1,99 USD / lună (consultați aici).

Ai mai folosit PureVPN înainte? Dacă da, cum a fost experiența ta? Sunt întotdeauna interesat să aud ce au de spus alți entuziaști despre VPN-urile pe care le examinez! Lasă-mă să știu mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me