Recenzie NordVPN

recenzie nordvpnNordVPN este clasat pe locul 1 din 78 VPN-uri pe TheBestVPN.com


În concluzie: NordVPN este sigur, rapid și este incredibil de ușor de utilizat VPN.

Aplicația lor VPN folosește criptarea AES de 256 biți standard și protocolul de tunelare OpenVPN (implicit).

Parcul lor de servere este mare, cu peste 5300 de servere în 59 de țări. Acest lucru face ca fluxurile video și accesul la conținut blocat să se plimbe în parc. În testele noastre, streamingul Netflix a funcționat cu peste 90% din serverele pe care le-am testat. Aceasta este cea mai mare, am văzut.

Deoarece au atât de multe servere, este ușor să găsești un server cu performanță rapidă - important mai ales pentru torrenting. NordVPN acceptă și P2P & torrenting pe toate serverele și, de asemenea, au o caracteristică Onion over VPN pentru confidențialitate și anonimat.

NordVPN nu colectează jurnalele și operează într-o țară fără lege de păstrare a datelor (Panama).

Prețul lor începe de la 3,49 USD până la 11,95 USD / lună, în funcție de lungimea abonamentului.

Contents

Prezentare generală NordVPN

RANK GENERAL: # 1 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Foarte ușor de utilizat
LOG FILES: Politică strictă de înregistrare
LOCAȚII: 59 de țări, peste 5200 de servere
A SUSTINE: Live Chat (24/7)
torrenting: P2P & Torrenting permis
NETFLIX: Deblochează Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES / OpenVPN de 256 biți, IPSec & IKEv2
COST: $ 3.49 / mo
SITE OFICIAL: www.NordVPN.com

NordVPN Pro

1. Cel mai mare parc de server pe care l-am văzut

Cu peste 5.200 de servere din 59 de țări, NordVPN selectează automat cel mai bun server în funcție de locație, încărcări sau nevoile dvs. specifice.

Recenzie NordVPN

Ia-ți alegerea dintr-o multitudine de servere din aproape oriunde în lume.

2. Viteza rapidă la toate cele trei teste

Viteza, împreună cu stabilitatea și coerența acelei viteze, este necesară atunci când compari VPN-urile pentru a fi siguri că pierderea vitezei nu este semnificativă și pentru a asigura o experiență online pozitivă.

Viteza noastră de conectare ISP de referință este 250 Mbps în jos și 25Mbps în sus după cum puteți vedea mai jos.

viteza de referință a conexiunii isp

Am testat viteza de descărcare cu NordVPN în trei locații: două în SUA și una în Marea Britanie. În rezultatele de mai jos veți vedea că viteza de descărcare a fost mai mare 110 Mbps pentru toate cele trei teste, care se numără printre cele mai bune viteze VPN cu VPN-urile actuale. Această viteză și stabilitate permit cu ușurință torrenting și streaming.

New Jersey (Conectare rapidă: cea mai rapidă / cea mai apropiată locație)

 • Ping: 18ms
 • Descărcare: 131.44 Mbps
 • Încărcare: 9.10 Mbps

New York

 • Ping: 18ms
 • Descărcare: 140.52 Mbps
 • Încărcare: 11.28 Mbps

viteza nordvpn

Europa (Marea Britanie)

 • Ping: 154ms
 • Descărcare: 110.82 Mbps
 • Încărcare: 11.47 Mbps

3. Servere 95% + au lucrat cu Netflix

Deoarece geo-locațiile și restricțiile sunt adesea găsite cu Netflix, NordVPN vă permite să ocoliți aceste restricții. Când am încercat să deblocăm Netflix cu NordVPN, am constatat că, deși nu toate serverele au funcționat cu Netflix, din cauza fisurii Netflix a anumitor IP-uri care aparțin VPN-urilor., 14 din 15 Serverele americane funcționează, 3 din 3 Serverele CA funcționează și serverul din Marea Britanie funcționează. Puteți vizualiza rezultatele specifice de mai jos. 

testare nordvpn netflix

 • 14/15 SUA serverele funcționează
 • 3/3 CA serverele funcționează
 • Regatul Unit serverul funcționează

testare nordvpn netflix

Am selectat regiunea și m-am conectat la cel mai rapid server.

NE

 • Manassas (SUA) - Da
 • San Francisco (SUA) - Da
 • Dallas (SUA) - Da
 • Chicago (SUA) - Da
 • Seattle (SUA) - Da
 • St. Louis (SUA) - Da
 • Phoenix (SUA) - Da
 • Los Angeles (SUA) - Da
 • Miami (SUA) - Da
 • Buffalo (SUA) - Da
 • Atlanta (SUA) - Da
 • New York (SUA) - Probleme de conexiune / Proxy detectate
 • Charlotte (SUA) - Da
 • Salt Lake City (SUA) - Da
 • Denver (SUA) - Da

CA

 • Vancouver (CA) - Da
 • Toronto (CA) - Da
 • Montreal (CA) - Da

4. Utilizabilitate: O extrem de netedă & Satisfacerea experienței utilizatorului + o gamă largă de caracteristici

Procesul în trei pași pentru înregistrarea și instalarea NordVPN este extrem de simplu. În primul rând, mergeți la NordVPN.com pentru a alege planul dvs. de plată. Puteți alege între planuri de o lună, 1 an, 2 ani și 3 ani. După ce selectați și creați un cont cu informațiile de facturare, veți fi direcționat către procesul de configurare pe care îl vedeți mai jos.

Pasul 1:

Asigurați-vă că aveți cel puțin 19 MB de spațiu liber pe unitatea locală. Alegeți ce unitate doriți să instalați NordVPN.

Recenzie NordVPN

Pasul 2:

Selectați unde doriți să creați comenzi rapide pentru NordVPN. Expertul de configurare vă oferă opțiunea de a selecta între folderul desktop și meniul de pornire / folderul de căutare, sau ambele.

Recenzie NordVPN

Pasul 3:

Și este la fel de ușor! NordVPN a fost instalat. De aici, puteți lansa și începe automat utilizarea VPN-ului dvs. pentru navigare, streaming și torrenting sigure.

Recenzie NordVPN

După instalare, NordVPN va oferi o actualizare automată a software-ului, dacă este disponibil. Puteți alege să o faceți apoi sau să vă reamintiți actualizarea ulterior.

Recenzie NordVPN

Caracteristică: CyberSec

O caracteristică a NordVPN este CyberSec, pe care vi se va solicita să o adăugați după instalarea finalizată. Acest lucru vă poate proteja în continuare împotriva reclamei intruzive, malware, încercări de phishing și alte amenințări.

Deși este opțional, există trei avantaje majore pentru activarea CyberSec:

 • În primul rând, principala caracteristică a CyberSec este protecția integrată împotriva înșelătoriei de phishing și a amenințărilor cibernetice majore. Compara imediat site-urile pe care le navigați cu listele negre cunoscute și vă va bloca accesul dacă se cunosc programe malware, spyware sau orice software dăunător.
 • În al doilea rând, CyberSec vă va proteja de orice atacuri DDoS, chiar dacă malware-ul a început deja să vă infecteze dispozitivul. CyberSec va elimina imediat conexiunea și comunicarea între dispozitivul dvs. și serverul de control al botnetului.
 • În al treilea rând, CyberSec va ascunde oricare dintre acele pop-up-uri neplăcute, reclame cu redare automată cu sau fără audio și alte reclame distractive. Aceasta permite o viteză de încărcare mai rapidă și o experiență de navigare mai bună.

nordvpn cybersec

Servere de specialitate

NordVPN oferă mai multe tipuri de servere de specialitate, permițându-vă să alegeți care se potrivește cel mai bine nevoilor dvs.:

 • Cu servere dedicate, puteți selecta o adresă IP care vă este unică și care nu poate fi partajată cu niciun alt utilizator NordVPN, creând o experiență de navigare și mai sigură..
 • Ai nevoie de securitate suplimentară? NordVPN oferă dubla criptare în timp ce trimiteți informațiile dvs. prin două servere VPN sigure.
 • Încercați să încărcați informații în străinătate într-o locație cu acces la internet restricționat? Cu NordVPN, puteți naviga sau transmite în flux utilizând unul dintre serverele lor nefuscate care vă oferă acces complet la informațiile de care aveți nevoie imediat.
 • Dacă sunteți în căutarea unei securități și mai bune în protejarea datelor și comportamentelor online, NordVPN poate fi asociat cu The Onion Router sau Tor, care permite o comunicare anonimă și protejează împotriva analizei traficului.
 • Nu aveți limită la partajarea de fișiere peer-to-peer cu NordVPN, fără prag de lățime de bandă sau urmărire a activității.

Recenzie NordVPN

Funcțiile NordVPN creează o experiență online sigură pentru dvs., indiferent dacă vă protejează în timp ce vă aflați într-o rețea Wi-Fi publică sau vă oferă acces la orice conținut în timpul călătoriei. Deși configurarea și utilizarea NordVPN sunt extrem de simple, suportul lor 24 de ore din 7 este unul dintre cele mai puternice caracteristici care vă vor ajuta pe parcurs.

Criptare militară și protecția datelor

Criptarea de grad militar din partea NordVPN vă protejează conexiunea la internet și vă asigură confidențialitatea, dar nu doar de hackeri. Știați că furnizorii de servicii de internet urmăresc adesea utilizarea dvs. de internet pentru a vinde aceste date către agenții de publicitate? De asemenea, oricare dintre utilizările și traficul dvs. de internet poate fi chemat de către guvern pentru jurnalele de activitate. De fiecare dată când sunteți conectat la web, aceste jurnale și activități sunt urmărite, cu excepția cazului în care utilizați un VPN. Cu această criptare de grad militar, datele, adresa IP și locația dvs. sunt în întregime private.

Mulți oameni cred că este posibil să nu aibă nimic de ascuns, dar o mare parte din datele dvs. pot fi utilizate împotriva dvs. fără să știți. Istoricul dumneavoastră medical, informațiile bancare, e-mailurile de muncă etc. pot fi riscați să fie accesate atunci când nu utilizați un VPN. NordVPN folosește un standard avansat de criptare (AES) cu taste de 256 biți, care este recomandat de NSA pentru securizarea informațiilor clasificate și secrete de top.

Nord VPN utilizează de asemenea două protocoale VPN diferite. Cu toate acestea, nu este nevoie ca dumneavoastră să determinați care este cel mai bine pentru dumneavoastră, deoarece NordVPN își propune să ușureze utilizarea VPN-ului. Protocolul IKEv2 / IPsec este implicit pentru aplicațiile iOS și macOS, în timp ce OpenVPN este implicit pentru aplicațiile Windows, macOS și Android. Aceasta înseamnă că utilizatorii de macOS pot alege între cei doi, dar ambii sunt de încredere și recomandați de NordVPN.

criptare nordvpn

VPN dublu

Unul este suficient de bun, dar două este și mai bine! Cu NordVPN, aveți opțiunea de a activa Double VPN, ceea ce înseamnă că pe măsură ce traficul dvs. trece prin primul server VPN de la distanță care este criptat, trece printr-un al doilea server VPN pentru a fi criptat a doua oară înainte de a ajunge la destinația online în siguranță. Acest lucru permite dubla criptare, securitate crescută și confidențialitate și protecție a adreselor IP.

Deși nu toată lumea are nevoie de VPN dublu, aveți opțiunea de a vă proteja comunicațiile și informațiile în siguranță cu această caracteristică. NordVPN recomandă dezactivarea acesteia pentru navigarea privată de zi cu zi, când aveți nevoie de internet de mare viteză și pentru navigarea în rețeaua Tor. VPN dublu este inclus în pachetul de abonamente NordVPN (și poate fi activat ori de câte ori simțiți că este nevoie) în aplicațiile lor Android, macOS (OpenVPN) și Windows.

nordvpn dublu vpn

Fără politica de logare

Utilizarea unui VPN vă menține activitatea online și jurnalele complet private. Cu NordVPN's politica fără jurnal, ei promit că nu sunt păstrate jurnalele de conexiuni sau de utilizare, ceea ce înseamnă că nu există timpe-uri de conexiune, nici adrese IP și nici date despre trafic. Ei fac un pas mai departe pentru a accepta mai multe criptomonede pentru plată pentru a vă asigura că nu lăsați urmă de cine sunteți.

nordvpn fără politica de jurnal

Cu toate acestea, monitorizează unele date mai puțin importante, cum ar fi:

 • Date privind performanța serviciului (pentru recomandarea celor mai potrivite servere)
 • Adresa de email
 • Date de plată (dar puteți utiliza, de asemenea, bitcoins)

Acestea sunt lucrurile obișnuite pe care le înregistrează cei mai mulți (dacă nu toți) furnizorii de VPN și nu este nimic de care să vă faceți griji. Mai ales când procesatorul de plăți NordVPN nu este legat de compania principală. Dacă doriți, puteți citi politica lor de logare.

Kill Switch

NordVPN vă asigură cea mai mare protecție cu caracteristica lor Switch Switch. Aceasta este o măsură avansată de securitate care blochează imediat dispozitivul dvs. de acces la web dacă conexiunea dvs. la serverul VPN este renunțată. NordVPN va continuă să te ții blocat până când tunelul VPN este restaurat sau dezactivați manual Comutatorul Kill.

Recenzie NordVPN

Internet Kill Switch

Recenzie NordVPN

Aplicația Kill Switch

Recenzie NordVPN

Test de scurgere DNS

Dacă executați Windows sau ați configurat manual un VPN, sistemul dvs. poate reveni la serverele DNS (Domain Name System) implicite, permițând ISP-ului dvs. să vadă ce site-uri web vizitați. De multe ori, este posibil să nu știți nici măcar o scurgere, așa cum s-a întâmplat așa, decât dacă alegeți un serviciu VPN care garantează protecția împotriva scurgerii DNS.

Cu NordVPN, dispozitivele dvs. utilizează doar servere DNS operate de NordVPN, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji cu privire la scurgerea de informații și să fie vândute către terți. De asemenea, NordVPN promite că dacă testați și mai vedeți o scurgere DNS cu NordVPN, acestea vor ajuta imediat la rezolvarea oricărei probleme.

nordvpn protejează împotriva scurgerii de date

Dispozitive multiple

NordVPN acceptă conexiuni simultane și vă permite să securizați până la șase dispozitive cu un singur cont, indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați. De asemenea, ceea ce este excelent în ceea ce privește NordVPN este că vă puteți conecta la routerul dvs., ceea ce vă permite să securizați fiecare dispozitiv conectat la rețeaua respectivă, folosind doar unul dintre cele șase spații disponibile. 

nordvpn mai multe dispozitive

5. Torrenting / P2P Suport + Ceapa peste VPN Caracteristică specială pentru utilizatorii Tor

NordVPN permite traficul peer-to-peer (P2P) pe anumite servere, dar va trebui să găsiți cu ce server să vă conectați cu funcția de recomandare a serverului lor. Cu această opțiune, veți primi instant o sugestie pentru cel mai bun server pentru dvs. Pentru o mai mare securitate, dacă vă conectați la alte servere NordVPN folosind P2P, aplicația vă va reutila automat pe serverele din Canada sau Olanda.

Recenzie NordVPN

Reteaua Tor

Cu NordVPN's Ceapă peste VPN caracteristică, obțineți avantajul de Tor combinat cu securitatea unui tunel VPN. Onion Router (Tor) vă permite să navigați în timp ce vă ascundeți identitatea, dar nodul de intrare vă poate vedea adresa IP reală. Folosind funcția Onion Over VPN, nici măcar nodul de intrare nu vă poate vedea adresa IP.

Recenzie NordVPN

Aveți un anonimat complet în timp ce utilizați Tor, întrucât NordVPN împiedică terții să vadă că utilizați Onion și nu vă urmează activitatea online. Serverele de ceapă sunt adesea operate voluntar, ceea ce înseamnă că oricine le poate rula, ceea ce vă permite să fiți deschiși. Onion Over VPN vă asigură că sunteți complet protejat de aceste atacuri, asigurându-vă în continuare anonimatul.

6. Absolut nicio scurgere găsită în cinci teste

Pentru această revizuire VPN, am efectuat teste de scurgere IP și DNS pentru a mă asigura că afirmațiile NordVPN erau corecte. Obisnuiam:

 • IPLeak.net
 • Perfect-Privacy.com
 • BrowserLeaks
 • IPX.ac
 • VirtualTotal.com

Puteți vedea rezultatele complete mai jos. Fiecare test ne-a asigurat încrederea, precum și afirmațiile NordVPN, privind testarea și protecția lor împotriva scurgerii.

Test IPLeak.net - Fără scurgeri

nordvpn fără test de scurgere

IPX.ac

nordvpn fără test de scurgere

Raport VirtualTotal.com - Scanați pe instalator

Nu au fost detectate viruși în pachetul de instalare.

nordvpn fără test de scurgere

7. Jurisdicție & Locație - Panama (excelent pentru confidențialitate, fără lege privind păstrarea datelor)

NordVPN este bazat și funcționează în conformitate cu jurisdicția Panama. Din cauza legii privind „păstrarea datelor obligatorii”, NordVPN nu trebuie să stocheze niciun jurnal.

nordvpn panama locație

Nu există obligații în care NordVPN este obligat să păstreze jurnalele de activitate sau de comunicare ale utilizatorilor săi.

politica de nr-jurnaluri nordvpn

8. Asistență clienți cunoscuți prin chat live

NordVPN poate fi contactat prin [email protected] sau prin chat live.

Chiar și după ce am analizat peste trei duzini de furnizori VPN diferiți, sute de ore de testare, examinare și revizuire, mai avem întrebări sau avem nevoie de asistență tehnică. Fie că trebuie să verifice dublu criptarea oferită pentru router-ul tău, sau o simplă soluționare a problemelor pe un sistem nou construit, vei fi obligat să te ocupi de asistența clientului la alegerea VPN-ului ales..

Dacă sunteți un nou venit sau nu înclinați din punct de vedere tehnic? S-ar putea să aveți câteva întrebări tehnice. Orice VPN în valoare de sare va avea o bază de date prolifică de tutoriale, ghiduri practice și articole informaționale, pe lângă chat-ul live & asistență rapidă prin e-mail.

Chat live & E-mail

Suport NordVPNSpre deosebire de cele mai bune, NordVPN oferă chat în direct 24 de ore din 24, care vă va ajuta cu orice întrebare. Le-am folosit chat-ul live de două ori, pentru o întrebare de criptare și o întrebare deschisă.

Ambele ori Reprezentanța pentru asistență clienți a fost rapidă în ajutor, dar a venit cu o copie & pasta raspunde. În cazul în care optați pentru a utiliza asistența de e-mail, pentru mai multe întrebări tehnice sau dacă agentul de chat live nu v-a rezolvat complet problema, veți primi un alt asistent care vă va ajuta cu VPN-ul dvs..

Bază de cunoștințe

La fel de importantă ca asistența în direct pentru întrebări minore este directorul vast de articole de asistență la care vei avea acces. Pentru un subiect la fel de tehnic precum rețeaua, să-l faci accesibil laicului tău de zi cu zi nu este o sarcină mică.

NordVPN KnowledgeBase

După ce am trecut prin directorul lor și am depășit rapid orice pagină legată de asistență pe care am putea să o găsesc, estimăm că NordVPN are peste 500 de ghiduri și tutoriale.

NordVPN Cons

1. Achizițiile Apple iTunes / App Store nu vor fi rambursate

Din păcate, NordVPN observă că, dacă achiziționați NordVPN prin Apple iTunes / App Store, rambursările trebuie solicitate cu suportul iTunes / App Store și nu pot fi procesate direct cu NordVPN. În plus, plățile efectuate cu carduri preplătite sau cadou nu pot fi rambursate. NordVPN nu poate prelucra achizițiile efectuate prin intermediul revânzătorilor, inclusiv Amazon, BestBuy, StackSocial, etc.

Recenzie NordVPN

Prețuri: Planuri de abonament, Opțiuni de plată și Garanție de returnare a banilor

NordVPN oferă prețuri egale în funcție de durata planului pe care îl puteți angaja. Începând cu planul lor de o lună de 11,95 USD pe lună și mergând până la 3,49 USD pe lună, dacă se angajează la trei ani facturați anual, NordVPN are o politică de prețuri foarte clară, fără taxe ascunse. De asemenea, oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru toate pachetele de prețuri.

preturi nordvpn

 • Lunar: 11,95 USD / lună (143,4 USD pe an)
 • 1 an: 6,99 USD / lună (83,88 USD pe an)
 • 2 ani: 4,99 / lună (59,88 USD pe an)
 • 3 ani: 3,49 USD / lună (41,88 USD pe an)

Cu un singur plan, puteți asigura până la șase dispozitive, inclusiv un televizor inteligent și un router.

Toate aceste abonamente sunt dotate cu un plan de dimensiuni unice. Inclusiv:

 • Fără logare: Da.
 • Ușurința software-ului VPN: Înregistrarea și utilizarea aplicației a fost FOARTE ușor de utilizat.
 • Taxe ascunse & clauze: Nu pot acorda rambursări dacă ați achiziționat o aplicație direct prin iTunes / App Store. Plățile efectuate folosind carduri preplătite sau carduri cadou nu vor fi rambursate.
 • upsells: Fără urări.
 • Scurgeri DNS: Nici unul.
 • competență: Panama
 • Protocoale: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-comutator: Da.

Personal, sunt cu toții în favoarea simplității și corectitudinii atunci când vine vorba de stabilirea prețurilor. Dă-mi un singur plan all-inclusive și câteva opțiuni de plată și sunt mulțumit. Ba mai mult, ei nu stabilesc o limită de lățime de bandă ca multe VPN-uri gratuite.

Optiuni de plata

Alături de toate cardurile majore de credit și serviciile de plată, NordVPN acceptă mai multe criptomonede pentru plată. În prezent, PayPal nu este acceptat.
opțiuni de plată nordvpn

Banii inapoi garantat

NordVPN oferă o garanție de restituire a banilor pentru 30 de zile pentru toate conturile care sunt în stare bună. Pur și simplu contactați echipa lor de asistență pentru clienți, care este disponibilă 24/7, pentru a solicita o rambursare.

Recenzie NordVPN

Concluzie: Recomand NordVPN?

da recomandăm expresvpn

NordVPN a fost unul dintre principalii furnizori de VPN cu cea mai bună securitate. După cum puteți vedea de-a lungul acestei recenzii NordVPN, motivele pentru popularitatea lor sunt valabile. Este sigur, rapid și ușor de utilizat, având câteva caracteristici uimitoare pentru a vă asigura că datele și informațiile dvs. sunt întotdeauna protejate. Acesta este motivul pentru care ocupă primul loc pe lista noastră de VPN-uri.

De asemenea, cu o echipă de asistență pentru clienți, cum ar fi NordVPN, nu va trebui niciodată să te simți singur când te asiguri că navighezi în siguranță.

Vă recomand absolut NordVPN dacă căutați o soluție excelentă la un preț și mai bun!

Puteți obține o ofertă NordVPN de 3,49 USD de aici.

Adaugă propria ta recenzie NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me