Hide.me Review VPN

Revizuire a VPN-ului Hide.me

Hide.me VPN oferă abonament gratuit și plătit pentru utilizatorii lor, deși versiunea gratuită are capac de lățime de bandă de 2 GB și puteți utiliza abonamentul lor pe un singur dispozitiv.

Cu software-ul lor VPN, puteți alege dintr-o mare varietate de protocoale, cel mai cunoscut dintre ele este OpenVPN, care a devenit standard de industrie.

Un alt plus al lor este utilizarea criptării AES de 256 biți de gradul de securitate bancară.

Cum se conectează viteza conexiunii lor către liderii din industrie, cum ar fi ExpressVPN și NordVPN?


Mai jos veți afla binele, răul și urâtul despre Hide.me, astfel încât să puteți decide dacă este VPN-ul potrivit pentru nevoile dvs..

Prezentare generală a VPN-ului Hide.me

RANK GENERAL: # 50 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Simplu și ușor de utilizat
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 55 de țări, peste 160 de servere
A SUSTINE: Asistență 24/7 prin chat live, e-mail și un sistem de ticketing
torrenting: Torrenting limitat
NETFLIX: Blocuri Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți; OpenVPN, SoftEther, IKEv2, L2TP / IPSec, PPTP, SSTP
COST: Gratuit sau 4,99 USD
SITE OFICIAL: www.Hide.me

Ascundeți-vă

Hide.me iese puternic din poartă, oferind criptare de top-line, o politică excelentă fără logging și scurgeri zero. Verifică.

1. Caracteristici îmbunătățite de securitate

Hide.me oferă algoritmi de criptare avansați și câteva alte funcții care îl fac unul dintre VPN-urile mai sigure acolo.

Pentru început, acestea oferă criptare AES de până la 256 biți. În plus, criptarea se extinde cu mult peste browserul dvs., prin criptarea accesului la parolele, fișierele personale, cardul de credit și alte informații personale care pot compromite, de asemenea.

Pe scurt, Hide.me ar trebui să vă protejeze datele, să vă ascundă IP-ul și să vă păstreze securizat într-o rețea Wi-Fi publică.

Hide.me este, de asemenea, compatibil cu TOR, care adaugă suplimentar securitatea și confidențialitatea pe care VPN le oferă deja.

2. O politică „Fără jurnal” curată și simplă

Hide.me Fără politică de logare

Unul dintre principalele puncte de vânzare ale Hide.me este politica sa fără jurnal.

Nu vor înregistra nicio activitate de navigare, informații de conectare, adrese IP, numele dvs. sau orice alte informații personale..

Cum execută acest feat?

Ei bine, spre deosebire de multe alte VPN-uri care au sfârșit prin a adăuga funcții fără jurnal după ce au funcționat, Hide.me a fost construit fără a avea jurnalele din fața lor..

Am făcut chiar o cercetare extinsă asupra politicilor de logare și am descoperit că Hide.me nu păstrează cu adevărat niciun jurnal, în timp ce unii alții care depun revendicări similare (indiciu: PureVPN & HideMyAss).

Dar nu-mi lua cuvântul. De asemenea, sunt auditați în mod regulat de analiștii de securitate VPN, inclusiv Leon Juranic, care i-a certificat ca VPN fără log.

3. Comutator de ucid pe internet încorporat

Un comutator de ucidere vă permite să rămâneți protejat, chiar și atunci când conexiunea VPN scade.

S-ar putea să vă gândiți la aceasta ca la o funcție complementară frumoasă, dar iată de ce este absolut esențial.

Dacă conexiunea VPN scade în orice moment, computerul dvs. va încerca adesea să se conecteze automat la o altă rețea (printr-o rețea WiFi cunoscută sau datele celulare ale telefonului mobil).

De obicei, acesta este un lucru bun. Reveniți pe internet ASAP fără un sughiț, astfel încât să puteți păstra navigarea, streamingul sau descărcarea. Problema este că acum toate datele dvs. - și locația fizică - sunt acolo în aer liber.

Un comutator de ucidere vă interzice conexiunea la internet pentru a preveni acest lucru.

4. IP și DNS Protecție împotriva scurgerilor

Hide.me ia lungimi suplimentare pentru a vă asigura că adresa dvs. IP este protejată. Odată ce conexiunea cu VPN-ul Hide.me este stabilită, aplicația va șterge gateway-ul local implicit la conexiunea dvs. de internet, deci IP-ul dvs. va fi complet inaccesibil.

În plus, acestea blochează și conexiunile IPv6 de ieșire, dacă aveți un ISP care v-a atribuit una dintre aceste adrese IP.

O scurgere DNS apare atunci când solicitările DNS sunt dirijate prin computer și rețea, în loc de VPN-ul pe care îl utilizați.

Cu Hide.me, configurați imediat un DNS public pe interfața de rețea Hide.me. Astfel, fiecare solicitare DNS este trimisă prin această rețea VPN și, din nou, vei fi invizibil.

Toate acestea sună minunat în teorie, nu?

Dar nu ne oprim la teorie. Așa că am pus aceste afirmații la încercare.

După conectarea la un server Hide.me, m-am îndreptat către ipleak.net pentru a afla dacă adevărata mea adresă IP era ascunsă. Rezultatele au arătat că a fost:

Hide.me nu a fost detectată adresa IP redirecționată

De asemenea, am testat pentru a vedea dacă au existat scurgeri DNS cu această VPN folosind instrumentul Leaktest Perfect Privacy și am găsit scurgeri zero.

Acest lucru dovedește că Hide.me spune adevărul atunci când se laudă cu protecția împotriva scurgerilor IP și DNS. Utilizatorii pot fi siguri că nu există cu adevărat lipsă de IP sau DNS cu Hide.me.

5. Funcționează cu Torrenting

Hide.me are un proxy specializat care poate fi folosit pentru conexiuni rapide P2P, perfect pentru torrenting. Proxy-ul SOCKS5 nu este criptat, dar îl puteți utiliza cu VPN pentru o criptare suplimentară.

Deoarece majoritatea browserelor și clienților torrent P2P acceptă proxy SOCKS5, acest proxy poate acționa ca un comutator de ucidere pentru descărcarea sigură a torrentului.

Potrivit Hide.me, acest proxy și configurarea VPS pot permite rate de transfer mult mai rapide ale aplicațiilor P2P.

Cu un abonament premium, aveți acces și la redirecționarea dinamică a porturilor. Acest lucru permite software-ului P2P să facă o conexiune directă, mai degrabă decât să formeze acea conexiune într-un mediu server centralizat.

6. Aplicația lor este ușor de utilizat

Interfața Hide.me este ușor de navigat indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

Pe un PC sau Mac, tot ce este nevoie pentru a vă conecta la Hide.me este o singură apăsare a unui buton.

Ecranul ascuns.me conectat

Comutarea locațiilor serverului este de asemenea o briză. Nu trebuie decât să deschideți lista principală, să derulați pentru a găsi locația pe care o căutați și atingeți. Vei fi conectat în câteva secunde.

Ascundeți lista principală de locații

Aplicația mobilă Hide.me este la fel de bine proiectată. Similar versiunii desktop, vă puteți conecta imediat la un server cu doar apăsarea unui buton. Ei fac o treabă bună limitând numărul de clicuri (sau apăsări) pe care trebuie să le faceți pentru a găsi orice.

Ecranul ascuns pentru aplicația mobilă Hide.me

Locațiile și serverele pot fi căutate, iar utilizatorii pot selecta setările aplicațiilor care se potrivesc cel mai bine nevoilor lor specifice de VPN.

Ecranul de setări pentru aplicații mobile Hide.me

Până acum am fost impresionați de Hide.me.

Cu toate acestea, VPN-urile nu sunt perfecte. Iar Hide.me nu este diferit. Iata de ce.

Ascundeți.me contra

Pachetele Hide.me cu caracteristicile de securitate. Dar este puțin neplăcut când vine vorba de celelalte funcții ale serviciilor lor, cum ar fi asistența tehnică, rețeaua de server și conexiunile permise.

Aflați mai multe despre aceste dezavantaje mai jos.

1. Sub rețeaua de servere medie

hide.me mic server de parcare

Întrucât Hide.me este un VPN mai nou, se așteaptă o rețea de server mai mică.

În prezent, au peste 160 de servere pe 55 de locații diferite de pe glob, inclusiv America de Nord, America de Sud, Europa și Asia.

Acesta oferă încă o locație foarte răspândită a serverelor. Dar aceste numere brute nu se acumulează la alte VPN-uri, care se mândrește cu rețele de servere în mii.

2. Descărcare lentă și încărcare viteze

Pentru acest test, am folosit versiunea planului intermediar (4,99 USD) a Hide.me, astfel încât viteza să nu fie la fel de rapidă decât planurile la nivel premium.

Conexiunea mea de internet a început puternic la 98.71Mbps download și la 53.00Mbps upload:

viteze de descărcare și încărcareViteza noastră de conectare fără VPN

Și iată rezultatele odată ce am activat VPN-ul Hide.me:

Rezultă viteza Hide.me VPNRezultă viteza Hide.me VPN

Serverul SUA (New York)

  • Ping: 161ms
  • Descărcare: 17.17 Mbps
  • Încărcare: 10.10Mbps

Serverul UE (Amsterdam)

  • Ping: 47ms
  • Descărcare: 27,60 Mbps
  • Încărcare: 19.92 Mbps

UK Server (Londra)

  • Ping: 42ms
  • Descărcare: 28,69 Mbps
  • Încărcare: 20.41 Mbps

Este un abandon destul de mare dacă suntem sinceri. Și acele numere scăzute din anii 20 înseamnă, de asemenea, că streamingul dvs. ar putea fi pus în pericol.

3. O singură conexiune simultană pentru cel mai ieftin plan

Planul intermediar Hide.me permite doar o singură conexiune. Și asta e destul de rău.

Majoritatea celorlalte VPN-uri de top pe care le-am revizuit vă vor oferi oriunde între trei și cinci conexiuni simultane pe planurile lor de bază.

Dar nu Hide.me. Pentru a debloca cinci, va trebui să plătiți pentru cel mai scump plan pe care îl oferă.

Deci, valoarea banilor nu este tocmai bună aici.

4. Plan gratuit limitat

Dacă sunteți un cumpărător de chilipiruri, atunci puteți fi puțin dezamăgit de planul gratuit. Sigur, este echipat cu caracteristici de securitate solide. Dar nu vei putea face multe.

Cu planul gratuit, transferul dvs. de date este limitat la 2 GB (lățime de bandă), ceea ce probabil veți lovi foarte repede dacă faceți mai mult decât să verificați e-mailul și să navigați pe web și să fiți forțați să faceți upgrade la un plan superior.

Și nu aveți acces decât la trei locații server și la o conexiune.

Au o listă solidă de funcții, dar cu alte planuri, chiar și cele mai ieftine, oferă date nelimitate și au multiple conexiuni simultane.

5. Sprijinul ar putea fi mai bun

Sprijinul ascuns de dvs. nu este îngrozitor.

Acestea oferă asistență 24/7 prin chat live, e-mail și un sistem de ticketing. Există și o comunitate de utilizatori.

Opțiuni Asistență pentru clienți Hide.me

Când am trimis lui Hide.me un mesaj prin chat live, un agent a răspuns în mai puțin de un minut. Vorbește despre fulgere rapid!

Hide.me ecranul de chat în direct

Deci, care ar putea fi problema?

Reprezentările lor de chat primare nu sunt tocmai utile.

Agentul de chat live cu care am vorbit m-a îndrumat către echipa tehnică pentru orice întrebări complicate, mai dificil de răspuns.

Ascundeți răspunsul chat-ului live

Suportul live chat a fost destul de receptiv și de ajutor cu privire la întrebările de bază despre platformă.

În caz contrar, asistența tehnică este gestionată de un sistem de ticketing, care cel puțin la solicitarea mea, a durat destul de mult timp să mă întorc la mine.

6. Spune la revedere Netflix

Dacă sunteți un dependent de Netflix ca mine, atunci va trebui să găsiți o alternativă.

Interdicția VPN impusă de Netflix nu a afectat fiecare VPN, dar Hide.me întâmpină dificultăți de când interdicția a intrat în vigoare.

Ecran de eroare de streaming Netflix

7. Fereastră restituire mică și limitată

În primul rând, puteți obține un plan pentru totdeauna gratuit (dar este destul de limitat).

Dacă ajungeți să puneți banii pe linie, mai bine luați o decizie rapid.

Acest lucru se datorează faptului că aveți doar 14 zile pentru a solicita o rambursare.

De asemenea, va trebui să aveți grijă la limita datelor de restituire. O mică clauză care specifică faptul că dacă ați depășit peste 500 MB de date, atunci nu mai sunteți eligibil pentru rambursare (practic dacă nu ați utilizat serviciul).

Acest tip de politică de rambursare este destul de dezamăgitor. Se pare că oferă unul pe hârtie, dar folosesc orice truc din carte pentru a vă asigura că nu veți primi banii înapoi..

Ascundeți.me prețuri, planuri, & Metode de plata

Spre deosebire de o mulțime de VPN-uri, Hide.me nu își acoperă termenii și condițiile și prețurile cu avocați densi.

Îmi place să cred că ceea ce vedeți este ceea ce obțineți un model de prețuri, care este, din păcate, destul de rar în spațiul de servicii online.

Veți găsi trei planuri de preț diferite, inclusiv gratuit, plus și premium.

Opțiuni de prețuri ascunde.me

Planul Plus vă va costa 9,95 USD pe lună, dar scade la 6,65 USD dacă plătiți în șase luni sau 4,99 USD pe lună dacă plătiți anual.

Planul Premium are o structură de preț similară și costă 19,95 USD pe lună, 13,32 USD pe lună dacă plătiți șase luni sau scade la 9,99 USD pe lună dacă plătiți anual.

Aceste costuri îl fac unul dintre VPN-urile cu prețuri mai mari. Dacă prețul este o problemă, probabil că veți dori să căutați o alternativă mai ieftină.

Puteți scăpa folosind planul gratuit, dar sunteți limitat în cantitatea de date pe care le puteți utiliza și la numărul de servere la care aveți acces.

Dacă optați pentru planul gratuit, trebuie doar să știți că trebuie să vă reînnoiți abonamentul la fiecare 14 zile pentru a continua serviciul.

În ceea ce privește opțiunile de plată anonime (pe lângă evident - PayPal & Carduri de credit) puteți cumpăra, de asemenea, software-ul / aplicația lor cu Bitcoin.

Termenii de serviciu și politica de confidențialitate sunt destul de citite, dar sunt scrise într-un mod în care oricine poate înțelege.

Practic, acestea nu păstrează și nu păstrează niciunul dintre datele sau informațiile dvs. personale și dacă decideți să opriți utilizarea serviciului, datele dvs. sunt șterse.

Politica de confidențialitate Hide.me

În general, Hide.me nu are nimic de ascuns. Tarifarea acestora, condițiile de furnizare a serviciului și politica de confidențialitate sunt redactate într-un limbaj ușor de citit, fără ascunzări ascunse, taxe sau contracte neplăcute..

Recomandăm Hide.me?

Dacă sunteți tipul de persoană care îi pasă de propria lor confidențialitate și doriți o VPN care împărtășește aceeași credință, atunci Hide.me merită luat în considerare.

Hide.me vă oferă o VPN bogată în funcții, ușor de utilizat și sigură, care va putea satisface cele mai multe nevoi ale utilizatorului, atât timp cât sunteți bine să plătiți taxa de primă lunară de 9,99 USD. Planul mediu și cel liber vor ajunge să fie destul de limitate.

În general, cu suportul P2P și măsurile de securitate și confidențialitate stelare, ar fi foarte potrivit pentru persoanele care folosesc serviciul de a transmite sau descărca.

Cu toate acestea, există unele dezavantaje grave de luat în considerare, cum ar fi viteza lentă (în special în comparație cu NordVPN cu prețuri similare) & ExpressVPN).

În plus, asistența lor pentru clienți trebuie îmbunătățită și au doar o mână de servere. Furnizorii de top VPN au de obicei peste 1000 de servere ...

Adaugă propria ta recenzie Hide.me

Dacă ați folosit Hide.me, lăsați o recenzie de mai jos și ajutați-i pe alții!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me