Examinare ExpressVPN

expressvpnExpressVPN este clasat pe locul 3 din 78 VPN-uri pe TheBestVPN.com

ExpressVPN este rapid, sigur și vă menține pe deplin anonim cu politica lor strictă fără logistică. Acestea permit torrenting / P2P și chiar lucrează cu Tor pentru un nivel maxim de confidențialitate. Aplicația arată excelent și este foarte ușor de utilizat. ExpressVPN acceptă practic toate dispozitivele de care aveți nevoie.

ExpressVPN utilizează protocolul standard de tunelare OpenVPN standard și AES 256 biți ca implicit, dar dacă sunteți mai inteligent și doriți să îl condimentați, puteți face acest lucru manual. Parcul lor de server constă dintr-o sumă uimitoare de 3000+ servere în 94 de țări.

Prețul serviciului lor este destul de scump și nu este cea mai bună opțiune pentru Netflix. În testele noastre, doar 6 din 30 servere americane au funcționat.

În total, este un serviciu VPN premium foarte bun, dar nu este cea mai bună alegere atunci când căutați un VPN Netflix cu buget. Dacă doriți să fiți sigur și anonim, ExpressVPN este o alegere excelentă.


Prezentare generală ExpressVPN

RANK GENERAL: # 3 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Foarte ușor, acceptă toate dispozitivele
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 94 de țări, peste 3000 de servere
A SUSTINE: Chat live 24/7
torrenting: P2P & Torrenting permis
NETFLIX: Deblochează Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: 256 biți AES / SSTP, PPTP, OpenVPN, IPSec & L2TP
COST: $ 12.95 / mo
SITE OFICIAL: www.ExpressVPN.com

Pro ExpressVPN

1. Selecția masivă de servere pe aproape toate continentele

Unul dintre cele mai mari avantaje ale ExpressVPN este numărul mare de servere. Acest VPN are 3.000 de servere în 160 de locații de server din 94 de țări. Au un server pe fiecare continent, cu excepția Antarcticii. ExpressVPN concurează doar cu NordVPN, PIA, TorGuard și CyberGhost atunci când vine vorba de numărul mare de servere pe care le oferă.

Pentru majoritatea serverelor lor, adresa IP și serverul fizic înregistrate se află în aceeași țară, dar vă oferă și opțiunea de a utiliza servere virtuale. Serverele virtuale corespund adresei IP înregistrate cu țara la care v-ați conectat, deși serverele lor sunt situate fizic într-o altă țară care este de obicei aproape de.

locațiile serverului expresvpn

Deși mai puțin de 3% din serverele lor sunt servere virtuale, aceste servere te asigură că te bucuri de o conexiune rapidă, fiabilă și sigură.

Această selecție mare de servere înseamnă că nu va trebui să vă conformați cu cele mai îndepărtate de la dvs., care de obicei sunt cele mai lente.

2. Testele de viteză demonstrează că sunt foarte rapide

Un alt aspect important al ExpressVPN care le face ușor să le placă este viteza lor. Am testat performanțele lor pe SpeedTest.net și Fast.com pentru a fi mai amănunțite. Rezultatele de la SpeedTest.net arată o performanță extrem de rapidă pentru majoritatea locațiilor testate.

Am testat următoarele:

New Jersey

 • Ping: 25ms / Descărcare: 45.14 Mbps / Încărcare: 18.60 Mbps

New York

 • Ping: 39ms / Descărcare: 175.75 Mbps / Încărcare: 46.54 Mbps

Europa (Marea Britanie)

 • Ping: 174ms / Descărcare: 242.16 Mbps / Încărcare: 43.77 Mbps

Test de viteză

Hong Kong

 • Ping: 447ms / Descărcare: 136.18 Mbps / Încărcare: 13.42 Mbps

Rezultatele de la Fast.com, pe de altă parte, arată o pungă mixtă care s-a datorat potențial conexiunilor Netflix:

Europa (Marea Britanie)

 • Ping: 107ms / Descărcare: 140 Mbps / Încărcare: 37 Mbps

Test de viteză

Hong Kong

 • Ping: 247ms / Descărcare: 130 Mbps / Încărcare: 28 Mbps

Totuși, nu ar trebui să puneți niciodată prea mult accent pe un test de viteză. Diferiți factori, cum ar fi locația fizică, conexiunea dvs. la internet și viteza computerului dvs. pot afecta aceste rezultate.

3. Utilizabilitate: o experiență satisfăcătoare pentru utilizatori

ExpressVPN susține că vă puteți configura cu serviciul lor în aproximativ 5 minute, așa că am vrut să testez acest lucru. Am fost plăcut surprinsă că am putut instala și activa ExpressVPN rapid și fără probleme.

Înainte de a-l ști, deja folosisem funcția „Locație inteligentă” pentru a mă conecta eficient la serverul lor.

expressvpn

Puteți chiar să configurați manual conexiunea utilizând setări VPN la nivel de sistem. Există, de asemenea, suport pentru literalmente fiecare dispozitiv la care vă puteți gândi - mai multe despre asta mai târziu în recenzie.

Începeți în doar trei pași:

 1. Alegeți-vă abonamentul.
 2. Mergeți la pagina de configurare.
 3. Descărcați și instalați ExpressVPN.

4. Funcții utile pentru a vă ajuta să rămâneți în siguranță

Blocare rețea: comutator-ucid

În cazul în care VPN-ul dvs. este deconectat, este crucial ca datele dvs. să nu fie compromise în continuare. Faceți cunoștință cu switch-ul lor, numit Network Lock.

recenzie expresvpn

De îndată ce conexiunea dvs. suferă orice întrerupere, aceasta va opri orice trafic să intre sau să iasă de pe dispozitiv. Am fost fericit să realizez că asta înseamnă că datele mele personale nu vor fi niciodată expuse oricine pe web, indiferent dacă ISP-ul meu sau infractorii mei. Chiar și o conexiune eșuată nu va compromite informațiile mele.

ExpressVPN oferă acest lucru ca o caracteristică standard pentru aplicațiile lor pentru Mac, Windows, Linux și routere.

5. Compatibilitatea dispozitivului și routerele

Există o valoare foarte mare într-un singur abonament, deoarece îl puteți utiliza simultan pe cinci dispozitive acceptate, indiferent de platformă.

suport expresvpn

Am contactat chat-ul live ExpressVPN în timp ce căutam aceste informații pe site-ul lor și mi-au confirmat că pot folosi serviciul lor pe o gamă largă de dispozitive:

 • Dispozitive - Windows, Android, Mac, iOS, Linux, routere, Chromebook, Kindle Fire, Nook
 • Extensii browser - Chrome, Firefox
 • Console și televizoare inteligente - Playstation, Apple TV, Xbox, Amazon Fire Stick TV, Nintendo Switch, Samsung Smart TV, toate console de jocuri și televizoare inteligente

Există numeroase motive pentru a proteja mai multe dispozitive, cum ar fi securitatea cuprinzătoare și fluxul lin pe toate dispozitivele.

Dacă aveți nevoie pentru a proteja mai mult de cinci dispozitive, aveți două opțiuni: Cumpărați un abonament suplimentar sau configurați ExpressVPN pentru routerul dvs..

Dacă veți folosi acest VPN cu un router, atunci puteți proteja mai eficient numeroase dispozitive și puteți elimina nevoia de a instala aplicația VPN pe fiecare dispozitiv. Acest lucru face ca utilizarea VPN-ului pentru routerul dvs. să fie opțiunea mai productivă, deoarece puteți proteja console de jocuri și televizoare inteligente (tot ceea ce se află în rețeaua dvs. Wi-Fi) doar prin securizarea routerului dvs..

După cum am aflat cu multe lucruri pe ExpressVPN, securizarea routerului dvs. face doar câțiva pași rapizi:

 1. Cumpărați-vă abonamentul inițial.
 2. Alegeți routerul dvs. VPN.
 3. Alegeți modelul de router.

În niciun moment, veți fi securizat întreaga rețea Wi-Fi și numeroase dispozitive cu un singur VPN pentru routerul dvs..

6. Asistență atât pentru Tor, cât și pentru Torrenting

Fiind cineva care dorește cea mai sigură conexiune disponibilă pentru mine, am dorit în mod natural să aflu dacă ExpressVPN acceptă rețelele Tor și torrenting. După ce le-am căutat site-ul, am fost încântat să citesc că într-adevăr așa sunt.

Utilizarea ExpressVPN cu Tor vă oferă cea mai puternică securitate posibilă. Obțineți anonimatul lui Tor împreună cu criptarea VPN. Rezultatul final este o conexiune etanșă în care nici VPN-ul dvs. nu va putea vedea ce faceți în rețeaua Tor.

Este important să vă amintiți că mai întâi trebuie să vă conectați la ExpressVPN și apoi la Tor pentru a face acest lucru.

expresvpn torenting

Utilizarea unui Tor poate încetini viteza de conectare, dar dacă locuiești într-o țară cu un guvern opresiv care îți urmărește fiecare mișcare, este esențial să o ai ca opțiune.

Torrenting-ul este excelent dacă doriți să descărcați și să partajați fișiere mari eficient și rapid. Din păcate, fără VPN, adresa dvs. IP, locația și metadatele vor fi expuse ochilor înțepători. ExpressVPN funcționează cu uTorrent, unul dintre cei mai folosiți clienți torrenți din jur, pentru a vă asigura că activitatea dvs. de partajare a fișierelor nu vă va fi niciodată urmărită..

suport expresvpn

Un agent de chat live de pe site mi-a confirmat că ExpressVPN permite traficul de partajare a fișierelor de pe serverele lor.

7. Nu s-au găsit scurgeri deloc

De asemenea, m-am asigurat să testez ExpressVPN pentru eventualele scurgeri IP, DNS, WebRTC și IPX.

Iată site-urile pe care le-am testat.

IPLeak.net

 • Rezultat: Fără scurgeri

Nu s-au găsit scurgeri IP

Perfect-Privacy.com Test de scurgere DNS

 • Rezultat: Fără scurgeri

BrowserLeaks WebRTC Test de scurgere

 • Rezultat: Fără scurgeri

IPX.ac

 • Rezultat: Fără scurgeri

Pentru a fi mai amănunțit, am testat și fișierul de instalare al acestui VPN pe VirusTotal.com.

Fișierul de instalare VPN pe VirusTotal.com

Nu s-au găsit viruși în pachetul de instalare.

8. Asistența clienților arată o mare grijă pentru clienți

O asistență bună pentru clienți este integrală pentru orice serviciu pe care îl cumpărați. În afară de considerentele tehnologice, acesta este unul dintre cei mai puternici factori care pot influența dacă merge sau nu cu o anumită VPN. La urma urmei, dacă nu sunteți priceput în tehnologie și vă luptați să faceți VPN-ul dvs. să funcționeze corect, atunci doriți să aveți pe cineva disponibil 24/7 pentru a vă ajuta (și asigurați-vă că informațiile dvs. rămân protejate tot timpul).

Asistența clienților este cu siguranță una dintre cele mai utile oferte ExpressVPN.

În primul rând, chat-ul lor live este deschis 24/7. I-am contactat și am pus o serie de întrebări despre caracteristicile lor. Mi-au dat răspunsuri clare și am fost foarte receptivi.

suport expresvpn

Un alt mod prin care vă oferă asistența pentru clienți este cu numeroasele lor ghiduri de auto-ajutor disponibile chiar pe site-ul lor web. Dacă nu doriți să așteptați în jurul unui agent, atunci acesta este cel mai bun pariu.

Puteți, de asemenea, să vă adresați asistența de e-mail sau să depuneți un bilet de asistență.

Oricum ai tăiat-o, am constatat că ExpressVPN are pe site-ul lor agenți și resurse informaționale, utile, care îți facilitează să obții răspunsurile de care ai nevoie pentru a-ți folosi VPN-ul și pentru a rămâne protejat..

9. Locația companiei: Insulele Virgine Britanice

ExpressVPN este localizat în Insulele Virgine Britanice, după cum am putut confirma de la unul dintre agenții de chat live.

recenzie expresvpn

BVI este o colecție de insule autoguvernante din Caraibe. Poate cel mai bine, din punct de vedere al confidențialității datelor, nu fac parte din așa-numitele 14 Ochi sau din SIGINT Seniors Europe. Aceste 14 țări împărtășesc date de informații unele cu altele, astfel încât să fii în afara acestei limite de coordonare este util în protejarea vieții private.

Lucrul bun despre a fi localizat în BVI este:

 • Nu există legi de păstrare a datelor în jurisdicția lor.
 • Singura dată când o companie BVI poate fi forțată să dezvăluie informații într-o anchetă este printr-un ordin al instanței sale înalte (țările din afara nu pot obliga o companie BVI să dezvăluie nimic).
 • Există multe cercuri pe care anchetatorii trebuie să le facă pentru a convinge cu succes o instanță să forțeze o companie BVI să dezvăluie informații.

Din câte pot să vă spun, să aveți un VPN cu sediul în BVI este un plus major pentru păstrarea siguranței identității și datelor.

10. Politica de logare

Acest VPN este angajat în confidențialitatea dvs., motiv pentru care au o politică strictă, fără logistică. Nu vă vor colecta niciodată:

 • Adrese IP
 • Istoricul de navigare
 • Destinația sau metadatele traficului
 • Interogări DNS

recenzie expresvpnInformații despre: https://www.expressvpn.com/what-is-vpn/policy-towards-logs

De asemenea, nu colectează niciodată jurnalele de activitate sau de conexiune.

Politica de logare ExpressVPN

Totuși, un VPN va trebui să colecteze anumite informații. Este bine să știm că ExpressVPN apreciază clienții într-o măsură în care ei sunt întotdeauna deschiși cu privire la ceea ce iau. Când colectează o parte din datele dvs., vă vor informa întotdeauna.

recenzie expresvpn

Colectează:

 • Aplicații pe care le-ați activat
 • Numai datele pe care le-ați conectat la VPN
 • Locații server VPN
 • Total MB de transferuri de date

Vor stoca doar cea mai mică cantitate de informații despre care au nevoie pentru a rula un serviciu VPN de încredere.

11. Standarde de criptare

Criptare AESNu doriți niciodată terți, cum ar fi ISP-ul dvs. sau operatorii Wi-Fi, să vă intercepteze datele sensibile atunci când călătoresc de pe computer pe servere VPN. Pentru a vă asigura că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, ExpressVPN folosește AES de 256 biți (Advanced Encryption Standard).

Experții guvernamentali și de securitate ai SUA de pe glob folosesc AES-256, astfel încât puteți fi sigur că datele dvs. proprii vor rămâne întotdeauna confidențiale.

recenzie expresvpn

Chiar și atacurile de forță brută asupra AES-256 sunt improbabile.

12. Protocoale

Protejarea datelor implică mai mult decât alegerea unui VPN de înaltă calitate. Protocolul VPN este la fel de important, deoarece astfel VPN asigură transferurile de date.

Poate fi destul de complicat să-ți dai seama ce protocol este cel mai sigur.

Din fericire, ExpressVPN face din această selecție un cinch vă anunțând care este protocolul cel mai bun. Pentru un plus de securitate, protocoalele de tunelare ale ExpressVPN - metodele pe care dispozitivul dvs. le utilizează pentru a vă conecta la un server VPN - depășesc OpenVPN implicit (și cel mai sigur).

Puteți lăsa ExpressVPN să aleagă automat cel mai bun protocol pentru dvs. ExpressVPN acceptă de asemenea protocoale SSTP, L2TP / IPsec și PPTP. Opțiunea OpenVPN UDP / TCP este cea mai bună combinație de securitate și viteză.

Contra ExpressVPN

1. Netflix are probleme de conexiune în câteva destinații

Nicio recenzie nu ar fi completă fără a examina unul dintre cele mai cunoscute motive pentru utilizarea unui VPN: Funcționează cu Netflix?

Tehnic, funcționează, dar trebuie să găsiți un server specific care să nu fie blocat, ceea ce înseamnă un pic de încercare și eroare.

Următoarele servere au funcționat excelent în testele noastre, deși au existat probleme cu o mulțime de servere americane:

Americas

 • Statele Unite (doar 6 din 30 servere au funcționat)
 • Canada
 • Brazilia
 • Columbia
 • Bahamas

Europa

 • Marea Britanie (5 servere)
 • Elveţia
 • Italia
 • Suedia
 • Monaco

Asia Pacific

 • Hong Kong
 • Japonia
 • Australia

Orientul Mijlociu & Africa

 • Algeria

Prețuri ExpressVPN, opțiuni de plată, garanție de returnare a banilor și încercare gratuită

Prețul este întotdeauna un factor semnificativ atunci când decideți un VPN. ExpressVPN clarifică acest lucru: sunt o VPN premium, astfel încât acestea să fie reflectate în prețul lor. Va trebui să decideți dacă plătiți un pic în plus merită pentru securitatea lor de cea mai bună calitate și reputația bună.

Examinarea prețurilor expresvpn

Planul de abonament

ExpressVPN oferă diverse planuri de abonament:

 • Lunar: 12,95 USD
 • Plan de 6 luni: 9,99 USD pe lună
 • Plan de 12 luni: 8,32 USD pe lună

Examinarea prețurilor expresvpn

Cu cât abonamentul este mai lung, cu atât devine mai ieftin.

Asta nu înseamnă că este vorba despre un VPN low-cost. Dacă le comparați cu VPN-urile gratuite, acest lucru poate părea un pic abrupt, dar atunci când luați în considerare toate funcțiile (serverele) și performanțele lor (viteze rapide), puteți vedea de ce ExpressVPN percepe ceea ce fac.

Optiuni de plata

ExpressVPN ușurează plata serviciilor lor.

Puteți plăti abonamentul în mai multe moduri, fiind acceptate toate cardurile majore de credit. Există, de asemenea, modalități alternative de plată, cum ar fi PayPal și Bitcoin, dacă acest lucru este mai convenabil pentru dvs..

Examinarea prețurilor expresvpn

Pentru a plăti, pur și simplu selectați planul, introduceți adresa de e-mail și alegeți metoda de plată preferată.

Banii inapoi garantat

Veți fi încântat să știți că există o garanție de rambursare de 30 de zile pentru orice plan de abonament. Aceasta înseamnă că puteți încerca serviciul lor fără riscuri.

Garanție de 30 de zile înapoi

Dacă vă răzgândiți din orice motiv după 30 de zile, veți primi banii înapoi, fără întrebări.

Recuperarea banilor este la fel de ușoară ca contactarea echipei de suport a ExpressVPN.

Încercare gratuită

Din păcate, deoarece sunt o VPN premium, nu există nici o probă gratuită oferită.

Cu toate acestea, există un proces gratuit pentru unele dispozitive mobile. Orice dispozitiv mobil din țările care pot accesa Google Play (Android) / App Store (iOS) poate primi o probă gratuită de 7 zile după ce a descărcat aplicația.

Luând în considerare tot ceea ce privește prețul ExpressVPN, se poate găsi cu siguranță un con. Obțineți ceea ce plătiți, dar există alte VPN-uri pe care le evaluăm mai mari decât ele și nu sunt la fel de scumpe. La sfârșitul zilei, ExpressVPN este încă foarte scump în comparație cu multe alte VPN-uri.

Recomand ExpressVPN?

da, recomandăm expresvpnDa, recomand ExpressVPN.

În ceea ce privește VPN-urile, acestea sunt greu de învins. Securitatea lor este de vârf și vă ușurează protejarea cât mai multe dispozitive doriți, fără a sacrifica viteza.

Deși este un serviciu premium, așa cum se reflectă prețul, acestea oferă un număr mare de servere distribuite în diferite regiuni ale lumii. Serviciul clienților și asistența lor pentru Tor și torrenting sunt lăudabile.

Merită banii tăi, motiv pentru care îi recomand.

P.S. Sunt întotdeauna interesat de recenzii pentru utilizatori, așa că dacă ai mai folosit ExpressVPN înainte, nu ezita să-ți lase recenzia mai jos. Dacă experiența ta se potrivește cu a mea, răcoare. Dacă nu, nu este bine, este bine!

Adaugă propria ta recenzie:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me