CyberGhost Review

CyberGhost is een op Roemenië gebaseerde VPN-provider.


Ze bestaan ​​al zeven jaar, zijn slechts een paar jaar geleden overgenomen en zijn blijven groeien tot een van de grootste VPN-providers.

Ze bevatten alle functies die u zou verwachten, zoals AES 256-bit encryptie en OpenVPN (samen met andere optionele tunnelingprotocollen zoals IPSec).

Hun prijsstructuur is ook vrij goedkoop, zeer vergelijkbaar met NordVPN.

Hier zijn alle voor- en nadelen die we na meerdere testrondes hebben ontdekt.

CyberGhost VPN-overzicht

ALGEMENE RANG: # 7 van 78 VPN's
Bruikbaarheid: Eenvoudig in gebruik, ondersteunt alle belangrijke protocollen 
LOGBOEK BESTANDEN: Geen logboekbeleid
LOCATIES: 30 landen, 3747 servers
ONDERSTEUNING: 24/7 live chat
torrenting: Torrenting ontmoedigd
NETFLIX: Ja 2/5
Encryptie / protocol: AES-256, OpenVPN, L2TP, IPSec 
KOSTEN: $ 2.50 / mo
OFFICIËLE WEBSITE: www.cyberghostvpn.com

Cyberghost Voordelen +

1. Gevestigd in Roemenië (uit 14 ogen)

CyberGhost, opgericht in 2011 en geëxploiteerd door een 55-koppig team in Boekarest, Roemenië, heeft momenteel meer dan 15 miljoen gebruikers, wat een weliswaar indrukwekkende statistiek is.

Dit betekent ook dat ze zich buiten 14 Eyes bevinden, wat betekent dat uw gegevens (als ze die al hadden) niet zouden worden gedeeld met inlichtingendiensten uit andere landen over de hele wereld.

2. Alle essentiële functies beschikbaar

 • IP verbergen: Ja
 • Kill-schakelaar: Ja
 • Max apparaten: 7
 • Totaal aantal servers: 3.999 (laatst gecontroleerd op 24 juli 2019)
 • Totaal landen: 60 (laatst gecontroleerd op 24 juli 2019)

CyberGhost is VPN-software die uw IP verbergt, uw internetactiviteit versleutelt en anonimiseert, en u ook veilig houdt wanneer u Wi-Fi gebruikt.

Hun netwerk omvat 60 verschillende landen en bevat maar liefst 3.999 serverlocaties in de Verenigde Staten, de Europese Unie, het VK en Azië (hoewel hun aanwezigheid in Azië weliswaar schaars is met slechts een handvol servers in Japan, Hong Kong en Singapore).

Hun VPN-service is compatibel met veel apparaten, waaronder:

 • ramen
 • Android
 • Mac
 • iOS
 • Chrome
 • Firefox
 • fireTV

Als je weet wat je doet, laat CyberGhost hun gebruikers ook toe om een ​​aangepaste verbinding met hun Linux-apparaten of routers op te zetten (ja, je kunt ze verbinden met je router).

Bovendien ondersteunt CyberGhost alle belangrijke protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP en IPSec. U kijkt dus naar de beste AES-256-coderingsstandaarden om al uw apparaten veilig te houden.

3. Strikt beleid voor niet-loggen

Veel VPN-providers adverteren met 'nulregistratie'. Maar als u de kleine lettertjes begraaft die in hun Servicevoorwaarden zijn begraven, realiseert u zich hoe ver deze waarheid is verwijderd.

Veel VPN-bedrijven loggen uw gegevens in, en hoewel het meestal het goede doel is om hun services te verbeteren, is een van de grootste redenen om in een VPN te investeren het beperken van inbreuk op uw privacy.

Wat niet precies werkt als de opdringerige derde partij toevallig uw eigen VPN-provider is.

Gelukkig doet CyberGhost geen afstand van hun registratiebeleid.

Dit is wat ze te zeggen hebben op hun website:

Cyberghost-logbeleid

Afbeelding van: https://www.cyberghostvpn.com/en_US/privacypolicy

4. Geen lekken gedetecteerd

Er is veel om van te houden over CyberGhost. Als u van een VPN een checklist zou maken van alles wat u wilt, heeft CyberGhost ALLEMAAL.

Geen info vastgelegd. Hun Roemeense rechtsgebied beschermt gebruikers. Netflix werkt. Net als torrenting. Het is zelfs compatibel met TOR en andere proxy-services.

Toen we dit programma probeerden, vonden we het geweldig. Er is een reden waarom het wordt vermeld als nummer zeven op onze lijst van de beste VPN's ter wereld.

De kers op de top van een al indrukwekkende ijscoupe van awesomeness is het feit dat dit een luchtdicht lekvrij systeem is.

We hebben CyberGhost verschillende keren door de beltoon gehaald en we ontdekten dat ons oorspronkelijke IP-adres volledig was beschermd.

Uw IP-adressen WebRTC-detectie

We hebben ook een test uitgevoerd op de installatiesoftware van CyberGhost, om ervoor te zorgen dat er geen virussen op ons systeem terechtkomen.

Gelukkig was het ook helemaal schoon.

Cyberghost Geen motoren gedetecteerd

5. Geweldige gebruikerservaring en eenvoudige installatie

Het gebruiksgemak van CyberGhost is uitstekend.

Het kostte me een totaal van ongeveer 5 minuten om CyberGhost op mijn Windows-apparaat te installeren, starten en gebruiken. En op basis van feedback van andere gebruikers is deze ervaring redelijk consistent, ongeacht het apparaat dat u gebruikt.

U kunt zich aanmelden voor een account zonder vooraf te betalen. Zodra u dit hebt gedaan, wordt u naar een dashboard geleid zoals hieronder afgebeeld:

Cyberghost instellen

Merk op dat er in de linkerbovenhoek 'inactief' staat. Dat betekent dat er geen CyberGhost-abonnement is gekocht.

Klik om te beginnen op de gele knop aan de rechterkant met de tekst "Get CyberGhost VPN".

Cyberghost instellen

Hier selecteert u het abonnement en de termijn om te beginnen. (We zullen deze prijsplannen nader bekijken aan het einde van deze beoordeling.)

Nadat u een plan hebt geselecteerd, gaat u naar het keuzemenu voor betalingsopties:

Cyberghost instellen

U kunt een creditcard, PayPal gebruiken of, als u een volledig anonieme ervaring wilt, voor Bitcoin gaan.

Cyberghost instellen

Vervolgens ziet u nog een scherm met al uw informatie. Klik op de groene knop aan de rechterkant met de tekst 'Nu kopen' om aan de slag te gaan.

Cyberghost instellen

De software begint onmiddellijk met downloaden. Ik had helemaal geen problemen en het werd met succes binnen een minuut op mijn computer geïnstalleerd.

Nadat ik mijn gebruikersnaam en wachtwoord had ingevoerd, logde het systeem in, maar ik was nog niet verbonden met de service.

Cyberghost instellen

U kunt een server kiezen in de vervolgkeuzelijst onderaan of CyberGhost toestaan ​​u automatisch verbinding te laten maken met de beste serverlocatie. Hiermee kunt u in slechts enkele seconden anoniem surfen.

Als u van server wilt wisselen, klikt u op de gele pijl in de linkerbenedenhoek. Dat opent een servermenu als dit:

Cyberghost-servermenu

Van daaruit kunt u een nieuwe server selecteren uit de volledige lijst of zero-in op servers die specifiek zijn ontworpen voor torrenting en streaming.

De lay-out van de app is helder en schoon. De dingen zijn zo duidelijk omschreven dat zelfs je grootouders het kunnen gebruiken.

CyberGhost heeft zelfs een functie waarmee gebruikers automatisch een beveiligde privébrowser kunnen starten met slechts één klik op de knop.

Over het algemeen een geweldige ervaring.

6. Compatibel met TOR (en de meeste andere proxy's)

De Orion Router (of TOR) is een anoniem netwerk dat uw gegevens doorgeeft via verschillende servers, dus het is vrijwel onmogelijk om te zien wie u bent of waar u vandaan komt.

Afhankelijk van het land van waaruit u surft, kan de mogelijkheid om uw VPN te verbinden met het TOR-netwerk, letterlijk een redder in nood.

Gelukkig is CyberGhost VPN compatibel met TOR.

Dit stelt gebruikers in staat om zo dicht mogelijk bij de totale anonimiteit te komen en is een enorme bonus voor alle VPN-gebruikers in landen met strikte censuurwetten.

7. Veilig voor torrenting & Werkt met Netflix

torrenting

Hoewel veel VPN's de mogelijkheid om torrent / P2P op hun servers actief te promoten schuwen (hint: TunnelBear), behoort CyberGhost er niet bij.

CyberGhost staat niet alleen torrenting toe, maar het is ook een van hun belangrijkste verkoopargumenten.

Nadat u CyberGhost hebt gestart, kunt u klikken op het gele serversmenu links van de client:

Menu CyberGhost VPN-servers

Dat opent het volledige servermenu. Zodra je daar bent, zie je aan de linkerkant een optie met het label 'For Torrenting'. Klik daarop om alle voor P2P geoptimaliseerde P2P-servers van CyberGhost te bekijken:

CyberGhost Torrenting-servers

Dubbelklik op de server die je wilt gebruiken en torrent naar hartelust.

CyberGhost heeft er alles aan gedaan om torrenting gemakkelijk en naadloos te maken.

Netflix-blokkeerfunctie

Cyberghost heeft een unieke streaming-server toegewezen die zijn IP-adres blijft veranderen telkens wanneer Netflix het probeert op te lossen.

Ik gebruikte het en het werkte. Ik bevestigde ook dat door een snelle chat met hun klantvertegenwoordiger:

Cyberghost-customer-support-chatten

Eerst heb ik de streaming-servers van CyberGhost opgehaald en gezocht naar die die waren geoptimaliseerd voor Netflix:

CyberGhost-streaming-servers

Om het leven gemakkelijker te maken, als u "Netflix" in de zoekbalk typt, vindt het die vier servers voor u en hoeft u niet de hele lijst te doorzoeken:

CyberGhost Netflix-servers

De eerste twee servers die ik controleerde, waren het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Beide werkten perfect. Helaas was ik minder succesvol met de andere twee. Netflix verhoogt constant zijn spel in zijn zoektocht om VPN's te blokkeren, maar ik was blij te zien dat ten minste de helft van deze servers nog steeds functioneerde.

Cyberghost-servers deblokkeren Netflix:

 • Verenigd Koninkrijk
 • Verenigde Staten

Cyberghost-servers geblokkeerd door Netflix:

 • Duitsland
 • Frankrijk

8. Limiet voor zeven apparaatverbindingen

Vroeger bood CyberGhost alleen een verbindingslimiet voor één apparaat aan, zelfs voor sommige premium gebruikers, voorafgaand aan hun aankoop door Robert Knapp en Crossrider Limited.

Gelukkig was dat een van de eerste positieve veranderingen die ze aanbrachten. De meeste VPN's die we hebben beoordeeld, staan ​​minstens drie simultaan toe.

Aanvankelijk verhoogde CyberGhost hun verbindingsnummer naar vijf, wat een enorme verbetering was.

Maar we zijn blij te kunnen melden dat CyberGhost vanaf september 2018 zijn limiet nog verder heeft verhoogd tot zeven apparaten - ongeacht het abonnement dat je gebruikt.

Dit is een welkome verbetering die veel deuren opent voor de gemiddelde gebruiker.

9. Klantenservice Live Chat

Goede klantenservice is moeilijk te vinden in de VPN-wereld.

Dat zou het niet moeten zijn. Het is niet noodzakelijk zo moeilijk of zo. Maar de overgrote meerderheid is (1) slooooooooooow of (2) verschrikkelijk of (3) beide.

Dus als iemand die lijn daadwerkelijk in excellentie overschrijdt, is het de moeite waard om hem enorm veel lof te geven.

Maak je vast, want ik sta op het punt om op te stapelen.

Toen we CyberGhost voor het eerst beoordeelden, is het redelijk om te zeggen dat we geen grote fans waren van hun klantenondersteuningssysteem. Het was glitchy en borderline onbruikbaar. We hebben ze wat harde, maar eerlijke kritiek gegeven.

Het lijkt erop dat ze luisterden.

CyberGhost heeft op dit gebied enkele recente vorderingen gemaakt en het werpt zijn vruchten af. Om te beginnen hebben ze livechat toegevoegd.

Niet zoals live-chat van één uur om te reageren. Maar snelle, onmiddellijke berichten.

Iedereen die hulp nodig heeft, hoeft alleen maar op het chatvak in de rechteronderhoek van het scherm te klikken.

Cyberghost-chatbox

Als u daar klikt, wordt het chatvak geopend waarin u uw naam, e-mailadres en onderwerp invoert.

Cyberghost start chatformulier

De service maakt snel verbinding. Er is een virtuele wachtrij, maar ik stond meteen in de eerste positie. Een vertegenwoordiger van CyberGhost kwam snel in dienst en we begonnen te praten.

Ik vroeg naar torrentingservices en op welke servers TOR kon worden gebruikt:

Cyberghost Live Chat op torrenting

Het antwoord was snel en informatief. Geen copy-and-paste antwoord zoals we van enkele anderen hebben ontvangen. Ik heb zelfs geprobeerd ze te laten struikelen en vroeg om een ​​reeks verschillende services, zoals het deblokkeren van Netflix-streaming.

Cyberghost Live Chat op Netflix-streaming

Razvan ging behendig om. Toen we klaar waren, nam hij afscheid en verbrak de verbinding. Toen kreeg ik onmiddellijk een e-mail van CyberGhost toen ik de verbinding verbrak met een volledig transcript van de chatsessie.

Er valt hier niets te bekritiseren. Het was een epische thuisloop.

Bravo, CyberGhost. Je zit hier op een ander niveau.

CyberGhost Nadelen -

1. Twijfelachtig moederbedrijf

Zoals bij elk product op de markt, moet u het bedrijf achter een VPN opzoeken, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

CyberGhost werd verkocht aan Kape Technologies (voorheen bekend als Crossrider Plc), een op Isreali gebaseerd reclametechnologiebedrijf dat berucht is om het maken en verspreiden van malware.

Het duurde niet lang voordat ik artikelen vond die het publiek waarschuwden voor de malware die nog steeds wordt verspreid door Kape Technologies. Malwarebytes heeft zelfs een artikel gepost over het verwijderen van Crossrider-malware. Het is duidelijk dat u dit bedrijf uw gegevens niet kunt vertrouwen.

Deze ironie ging niet verloren op CyberGhost zelf. Na de buy-out gaf de CEO van CyberGhost zelf toe dat beide bedrijven tegengestelde doelen hadden.

CyberGhost probeert gebruikersgegevens en privacy te beschermen als een VPN. Crossrider wil gebruikersgegevens verzamelen om als advertentietechnologiebedrijf geld te verdienen.

Ironisch, toch?

Ik ontdekte ook dat de re-branding van Crossrider naar Kape Technologies eigenlijk een heel stiekeme zet was. Kape CEO Ido Erlichman gaf eigenlijk toe dat de beslissing om te re-brand te wijten was aan "de sterke associatie met de vroegere activiteiten van het bedrijf".

Om een ​​lang verhaal kort te maken, het moederbedrijf van CyberGhost kan niet worden vertrouwd - en zij weten het.

2. Niet de snelste VPN

Wanneer u op zoek bent naar een ‘Budget VPN’, kunt en moet u verwachten dat u wat tragere download- en uploadtijden zult lijden.

Dit is onze benchmark (zonder VPN-verbinding):

Snelheidsbenchmark

Helaas voor CyberGhost, tenzij je een gratis service gebruikt, zou je nooit te maken moeten hebben met snelheden die zo traag zijn.

Slow-server-snelheden

US Server (New York)

 • Ping: 189ms
 • Downloaden: 18,41 Mbps
 • Uploaden: 7,12 Mbps

EU Server (Amsterdam)

 • Ping: 41ms
 • Downloaden: 51,10 Mbps
 • Uploaden: 21,10 Mbps

Asia Server (Hong Kong)

 • Ping: 299ms
 • Downloaden: 4,00 Mbps
 • Uploaden: 4,07 Mbps

UK Server (Londen)

 • Ping: 69ms
 • Downloaden: 5,63 Mbps
 • Uploaden: 15,65 Mbps

Kortom, terwijl CyberGhost-snelheden niets zijn om over op te scheppen.

Ze zijn zeker sneller dan sommige andere betaalde VPN's zoals PureVPN. Maar onze aanbevolen ExpressVPN is bijna 2x keer sneller!

Als het op snelheid aankomt, staan ​​ze ergens in het midden van het peloton.

3. Externe beoordelingen zijn historisch vrij ruw

Ik besloot enkele van de recente beoordelingen over Reddit en Quora door te nemen om er zeker van te zijn dat we net een eenzijdige ervaring zagen. Volgens de meeste bronnen (die niet gemotiveerd waren door een knappe commissiecontrole), was mijn ervaring vrij standaard.

Bijvoorbeeld…

Cyberghost-Review

Hier is er nog een.

Cyberghost-Reddit-Review

Er waren enkele beoordelingen die een positievere kijk op de diensten van CyberGhost hadden, maar de meerderheid van hen was duidelijk ingediend door personen met een duidelijk gebrek aan ervaring met VPN-providers.

4. Vermeende beveiligingsproblemen

Het laatste probleem dat ik met CyberGhost heb gevonden, is een vermeend beveiligingsprobleem dat sinds begin 2016 is opgedoken.

Hoewel er een aanzienlijke hoeveelheid controverse is geweest over de rootcertificaten van CyberGhost en de mogelijkheid dat hun "No Logging" -beleid niet echt wordt bevestigd, zijn mijn bevindingen over dit onderwerp tot nu toe niet doorslaggevend.

De meeste problemen die aan het licht zijn gekomen, werden snel opgelost of weggereden door het CyberGhost-team.

Hoewel ik geen echte redenen heb om CyberGhost te verdenken van vals spel of te geloven dat er inbreuk is gemaakt op hun privacyovereenkomst, waren er gewoon te veel beschuldigingen om dit specifieke punt te laten schuiven.

Prijzen van CyberGhost & Snelle feiten

cyberghost prijsopties

CyberGhost biedt een echt abonnement van maand tot maand voor $ 12,99 per maand. De beste manier om te besparen, is echter om zich te committeren aan een van hun langetermijnopties.

Hun pakketkosten van 3 jaar zijn ultra laag: $ 2,50 / maand voor een verbintenis van drie jaar. Dit plaatst hen onder de goedkoopste opties op de markt.

 • Maandelijks: $ 12,99 per maand ($ 155,88 per jaar)
 • 1 jaar: $ 5,99 per maand ($ 71,88 per jaar)
 • 3 jaar: $ 2,75 per maand ($ 99 om de 3 jaar)

Ze bieden ook een breed scala aan betaalmethoden. U krijgt de standaard debet- en kredietopties, PayPal en BitPay, en ook contant geld.

Hoewel dit voor de meeste gebruikers een beetje extreem kan zijn, kan deze functie handig zijn voor gebruikers die zich zorgen maken over de anonimiteit van hun transactie. (Bijvoorbeeld personen die CyberGhost kopen in een land met censuurwetten en VPN-beperkingen.)

De geld-terug-garantie van CyberGhost is ook vrij duidelijk.

U hebt 45 dagen na aanmelding om uw geld terug te krijgen en terug te krijgen als u plannen langer dan een jaar kiest, en 14 dagen als u de maandelijkse optie kiest. Het is een beleid zonder vragen voor al hun producten. Dus we houden ervan dat ze achter staan ​​wat ze verkopen.

Ze houden zich hier zelfs aan wanneer uw "ISP VPN-verbindingen blokkeert", bijvoorbeeld. Het is dus niet eens hun schuld dat de VPN niet voor u werkt. Ze geven nog steeds de terugbetaling.

U kunt een terugbetaling krijgen via CyberGhost.com (als dat is waar uw aankoop is gedaan).

Ga anders terug naar de individuele wederverkoper als u er een hebt gebruikt (zoals Digital River / Shareit). Het is begrijpelijk dat ze geen controle hebben over wederverkopertransacties, dus ze moeten u direct kunnen helpen. U wilt misschien gewoon verduidelijken of ze overeenkomen met de 'geen vragen' van CyberGhost, of dat ze hun eigen terugbetalingsbeleid hebben dat het overschrijft.

 • Geen logboekregistratie: ja.
 • Gemak van de VPN-software: zingen en de app gebruiken is vrij eenvoudig en duidelijk.
 • Verborgen kosten & clausules: Geen.
 • Upsells: geen upsells.
 • Directe toegang na betaling: Ja.
 • DNS-lekken: Geen.
 • Jurisdictie: Roemenië.
 • Protocollen: OpenVPN, IPSec, PPTP & L2TP.
 • Kill-schakelaar: Ja.

Raad ik CyberGhost aan?

Ja.

Om eerlijk te zijn, waren we een paar maanden geleden niet zo hoog in deze service. Maar het lijkt erop dat CyberGhost de afgelopen maanden dingen heeft omgedraaid.

Ze reageerden op constructieve feedback en hebben een aantal aspecten volledig omgedraaid. De live chat en klantenservice-ervaring die we hadden was als dag en nacht van tevoren.

CyberGhost was altijd een solide VPN-keuze. Het strikte beleid om niet te loggen en de Roemeense jurisdictie houden uw informatie veilig. If biedt alle essentiële functies van een VPN met een geweldige gebruikerservaring.

Bovendien is het een lekvrij systeem dat werkt met Netflix, TOR en torrenting-services.

Hun verbindingen met zeven gelijktijdige apparaten verhogen was ook een verademing.

Er zijn een paar vraagtekens rond hun historische prestaties. Sommige gebruikers hebben negatieve ervaringen gehad. Er zijn mogelijk vermeende beveiligingsproblemen.

Over het algemeen, als je veilig wilt zijn, zou je beter af zijn met NordVPN (# 1), Surfshark (# 2) of ExpressVPN (# 3) in onze Beste VPN-gids.

Postscriptum Ik ben altijd geïnteresseerd in gebruikersrecensies, dus als je CyberGhost al eerder hebt gebruikt, laat dan een beoordeling achter! Laat het ons weten als je ervaring overeenkomt met de onze.

Voeg uw eigen beoordeling toe:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me