Cum să creați un e-mail anonim

poza cu descrierea e-mailului


În fiecare zi folosim e-mailul pentru a comunica cu colegii, prietenii și familia. De obicei, nu oferim niciodată un al doilea gând la confidențialitate atunci când scriem un e-mail rapid.

Dar, există momente în care trimiterea unui e-mail în mod anonim este o necesitate absolută. Dacă informațiile au fost scoase, ar fi compromițătoare, jenant, sau chiar periculos.

Șansele sunt, nu trebuie să trimiteți 100% din e-mailurile dvs. în mod anonim, dar atunci când apare nevoia, nu veți dori să știți cum să o faceți.

Mai jos veți afla ce este e-mailul anonim și cum funcționează, astfel încât să puteți începe să trimiteți e-mailuri anonime.

Cuprins

 1. Ce este e-mailul anonim
 2. Cum funcționează e-mailul anonim
 3. E-mail anonim vs e-mail obișnuit
 4. Cat costa
 5. Cum să creezi un cont de e-mail anonim
 6. Cum să trimiteți e-mailuri anonime
 7. Alte alternative gratuite
 8. Trecerea de la e-mailul curent la e-mail privat
 9. Puteți utiliza Outlook pentru e-mailuri anonime?
 10. În încheiere

Ce este e-mailul anonim?

În lumea noastră digitală, aproape toate aspectele vieții noastre sunt în larg. Dacă nu luați măsurile suplimentare pentru a vă proteja și apăra confidențialitatea.

E-mailul este ceva pe care îl folosim în fiecare zi. Petrecem ore în căsuțele de e-mail și deseori împărtășim informații personale pe care vrem să le păstrăm private.

gmail pe laptop

Un cont de e-mail anonim este indispensabil pentru situații precum:

 • Jurnaliștii care trebuie să comunice în mod privat cu o sursă
 • Oamenii care sunt preocupați de confidențialitate și simt nevoia de a merge anonim
 • Spunând adevărul sau denunțând, fără legătură cu identitatea ta

Un e-mail anonim vă oferă posibilitatea de a trimite un e-mail care nu vă poate fi urmărit. Nu va conține informații personale de identificare.

Există mai multe metode de realizare a acestui lucru:

 • Trimiterea de e-mailuri prin intermediul unui server proxy, astfel încât locația dvs. este invizibilă.
 • Omiterea informațiilor personale, cum ar fi identitatea utilizatorului, adresa de răspuns sau ștampila de timp a mesajului
 • Utilizarea informațiilor de contact false atunci când creați un cont de e-mail general pentru a vă masca identitatea

Cu toate acestea, conturile de e-mail anonime pot fi utilizate în scopuri mai puțin decât în ​​curs de plată. Ca un hacker care utilizează o adresă de e-mail anonimă pentru a trimite un e-mail rău intenționat care conține un virus.

E-mail anonim

Aceste e-mailuri vor conține un link care va instala un virus sau un malware pe computerul utilizatorului pentru a obține informații sensibile. Știu că nu veți face acest lucru, dar pot fi asociații negative încorporate în e-mailuri anonime.

Cum funcționează e-mailul anonim

Există multe modalități de a trimite e-mailuri la diferite grade de anonimat.

laptop cu pat gmail

Metoda de bază presupune introducerea unui nume fals și a informațiilor personale la crearea unui cont Hotmail, Outlook sau Gmail. Această abordare nu vă va oferi confidențialitate completă și veți avea nevoie de un număr de telefon personal pentru a vă verifica contul. Dar, vă va acorda mai multă confidențialitate decât contul dvs. standard.

Abordarea cu adevărat anonimă implică utilizarea unui serviciu de e-mail privat. Aceste instrumente și servicii au nevoie de informații personale minime pentru a începe.

În plus, sunt deseori echipate cu funcții precum:

 • Criptare prin e-mail în două sensuri
 • Adresa IP ascunsă sau blocant de adrese IP
 • Protecție prin parolă prin e-mail
 • Ștergerea sau expirarea automată a e-mailului

Vom intra mai mult în aceste servicii și instrumente și cum să le utilizăm mai jos.

E-mail anonim vs. e-mail obișnuit

Probabil că vă întrebați care este diferența dintre e-mail anonim și e-mail regulat?

Amândoi îndeplinesc același obiectiv principal al trimiterii unui e-mail. Însă, acestea diferă în ceea ce privește nivelul de confidențialitate și protecție oferit de fiecare.

De ce să folosiți un e-mail anonim?

E-mailul anonim vă oferă niveluri de securitate și confidențialitate pe care nu le puteți obține nicăieri în altă parte. S-ar putea să nu ai nevoie de el 24/7, dar are anumite beneficii.

1. Libertatea de exprimare

Uneori, trebuie să transmiteți informații unei persoane, dar nu doriți să vă compromiteți identitatea. Ar putea fi ceva care ar strica relația sau ai dori totuși să rămâi anonim.

2. Trimiteți informații confidențiale private

Dacă aveți informații sensibile pe care doriți să le trimiteți autorităților fără să vă dezvălui identitatea reală, atunci puteți utiliza un e-mail anonim în acest scop.

Puteți trimite cu ușurință informații confidențiale, fără teamă ca identitatea dvs. să fie scoasă la lumină.

3. Obiective de avertizare

Fluierul poate fi o situație stresantă și stresantă. Cu un e-mail anonim, puteți ajuta să scăpați de hărțuire și persecuție cu care ar putea veni.

Gândiți-vă la acest lucru ca oferind un sfat de telefon anonim de la un telefon cu plată. Folosirea unui e-mail anonim poate fi o modalitate de a vă informa despre orice infracțiune în timp ce vă protejați identitatea.

4. Ascundeți-vă de spameri

Puteți utiliza un cont de e-mail de fiecare dată când introduceți e-mailul oriunde online. Acest lucru vă poate ajuta să vă izolați identitatea și orice e-mailuri spam de pe curierul principal. Dar, veți avea totuși un link către identitatea dvs. reală.

Cu un cont de e-mail anonim, puteți crea aliasuri și vă puteți segmenta contul pentru a vă păstra informațiile în siguranță de către spameri.

De ce să folosiți un cont de e-mail obișnuit?

Chiar și prin oferirea de e-mailuri anonime de securitate și confidențialitate, un cont de e-mail normal poate fi util.

1. Construiți o relație tangibilă

Poate fi dificil să creezi o relație cu oricine prin e-mail dacă ești complet anonim. Gândește-te ca contribuie la un forum online. S-ar putea să vă puteți ajuta și să faceți conexiuni cu oamenii. Dar va fi dificil să construiți o conexiune profundă fără să știți cu cine vorbiți.

2. Ușor de utilizat

Pentru cei care nu sunt foarte abili la înregistrarea și utilizarea unui serviciu precum Gmail, nu ar putea fi mai ușor. Acest serviciu, precum și altele ca acesta, sunt create pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare posibilă. Sunt concepute astfel încât să aveți nevoie de cunoștințe zero despre tehnologie pentru a începe.

3. Link către aplicații și servicii

Serviciile precum Gmail vă oferă privilegii de autentificare pe alte site-uri. Funcțiile de confidențialitate se pot dezamăgi de acest lucru, dar pentru unii utilizatori, conectarea rapidă este o necesitate.

În loc să creați mai multe conturi, vă puteți autentifica pe diverse site-uri și aplicații cu contul dvs. Google.

Cat costa?

Unii oameni se ferește să folosească e-mailul anonim, din cauza costurilor asociate. La urma urmei, serviciile precum Gmail și Hotmail sunt gratuite. Dar, aceste servicii difuzează anunțuri în contul dvs. de e-mail pentru a compensa serviciul „gratuit”.

Întrebarea devine:

Mai degrabă, plătiți serviciul dvs. de e-mail cu numerar sau cu informațiile personale care sunt vândute unor agenți de publicitate terți?

Veți găsi o varietate de opțiuni de e-mail anonime plătite și gratuite.

Există servicii de e-mail anonime de preț. Dar, veți găsi, de asemenea, o mulțime de opțiuni gratuite și ieftine.

Un e-mail anonim, cu toate caracteristicile de protecție pe care le oferă, nu este atât de scump. Mai ales dacă achiziționați un cont pentru dvs. și nu pentru întreaga organizație.

Costurile individuale pentru un cont de e-mail anonim variază de la $ 25- $ 80 la+ pentru tot anul, cu un cost mediu lunar de 5 dolari pe lună.

Și asta este doar pentru conturile premium, care sunt echipate cu depozitare suplimentară, și caracteristici de securitate.

Aproape fiecare furnizor de e-mailuri anonime oferă conturi gratuite. Aceste conturi sunt limitate de cantitatea de stocare e-mail furnizată sau de numărul de e-mailuri pe care le puteți trimite pe lună.

Cum să creezi un cont de e-mail anonim

Crearea unui cont de e-mail anonim este similară cu crearea oricărei alte forme de cont de e-mail.

Pentru tutorialul de mai jos vom configura un cont gratuit cu ProtonMail. Singura limitare a contului gratuit este cantitatea de stocare furnizată. Veți avea în continuare acces la toate funcțiile de confidențialitate.

pagina principală protonmail

1. Selectați tipul de cont

plan protonmail gratuit

În acest ecran alegeți opțiunea „Selectează plan gratuit”, cu excepția cazului în care doriți să faceți upgrade la un cont plătit.

2. Alegeți numele de utilizator și parola

Ecran de înscriere protonmail

Aici veți crea dvs. adresa de e-mail anonimă și parola.

Aveți opțiunea de a adăuga un e-mail de recuperare, în cazul în care ați uitat parola. Dar, acest lucru ar putea crea o legătură către un cont de e-mail existent, astfel că cei care caută anonimatul complet ar putea dori să lase acest blank.

3. Dovedește-ți omul

protonmail test captcha

Acum este timpul să demonstrezi că nu ești un robot. Alege una dintre cele patru opțiuni pentru a arăta că ești o ființă umană care respiră.

Apoi, faceți clic pe „Configurare completă” și contul dvs. va fi creat automat.

4. Finalizați configurarea contului

cutie poștală protonmail

Acum sunteți gata să trimiteți e-mailuri complet anonime.

Pe acest ecran, veți vedea cum arată orice inbox tradițional. Aici puteți trimite și primi e-mailuri, așa cum ați face orice alt tip de cont de e-mail.

Veți putea, de asemenea, să vă actualizați contul pentru a sprijini în continuare serviciul, deblocând funcții suplimentare.

Cum să trimiteți e-mailuri anonime

Trimiterea unui e-mail anonim nu ar putea fi mai ușoară. Pentru acest exemplu, vom folosi același serviciu din exemplul de mai sus ProtonMail.

În primul rând, accesați backend-ul contului dvs. și faceți clic pe butonul „Compune”.

protonmail nou ecran de e-mail

Aici va apărea o fereastră și vei putea compune un e-mail, așa cum ai face în Gmail.

Veți avea, de asemenea, opțiuni suplimentare pentru a vă asigura securitatea e-mailului.

În colțul din stânga ferestrei, puteți proteja parola prin e-mail și setați o dată de expirare.

Pentru a seta o parolă pentru e-mail, faceți clic pe caseta care arată ca o blocare.

protonmail a setat o parolă

Apoi, introduceți parola securizată. Rețineți că destinatarul trebuie să aibă acces la această parolă pentru a vă vizualiza e-mailul.

Pentru a seta o dată de expirare pentru e-mail, faceți clic pe caseta care arată ca o clepsidră.

cronometru de expirare protonmail

Aici veți putea seta o fereastră de timp în care destinatarul poate vedea mesajul înainte de a fi șters.

După ce ați configurat setările de confidențialitate, faceți clic pe butonul „Trimiteți” și adresa dvs. de e-mail va fi livrată.

Există mulți furnizori de e-mailuri anonime diferite. Dar, veți constata că majoritatea au un proces de configurare simplu și reflectă caracteristicile furnizorului dvs. de e-mailuri tradiționale.

Cum să trimiteți e-mailuri anonime fără cont

Poate doriți doar să trimiteți un e-mail anonim fără a avea nevoie de răspuns. Există mai multe instrumente care vă permit să trimiteți un e-mail anonim unidirecțional, fără a fi necesar să înregistrați un cont.

Cea mai simplă metodă este utilizarea unui instrument online numit E-mail anonim.

Pentru a face acest lucru, navigați pe site.

ecran anonymousemail.me

Completați formularul de pe pagina principală ca și cum ați trimite un e-mail normal, apoi derulați în jos și faceți clic pe „Trimiteți”.

Veți avea, de asemenea, capacitatea de a transmite și urmări orice răspuns la o adresă de e-mail existentă, cum ar fi Gmail.

Există și alte instrumente care vă permit să trimiteți e-mailuri anonime fără un cont precum:

 • CyberAtlantis
 • 5ymail
 • W3 Remailer anonim
 • AnonEmail

Alternative ProtonMail

Dincolo de ProtonMail și de alți furnizori de e-mailuri anonime de mai sus, există multe alte instrumente și servicii pe care le puteți utiliza pentru a trimite e-mailuri în mod anonim.

Iată 7 dintre cele mai bune instrumente:

1. Mail Guerillapoștă de gherilă

Guerrilla Mail este un serviciu de e-mail criptat care funcționează de mai bine de un deceniu. În plus, nu trebuie să vă înscrieți pentru a trimite e-mailuri cu serviciul. Creează-ți propria adresă de e-mail sau folosește funcția de adresare scramble pentru o adresă de e-mail complet aleatorie.

2. MailFencemailfence

MailFence vă oferă o suită de e-mail completă, împreună cu funcții precum e-mail criptat, fără urmărire sau spam și libertate de supraveghere. În plus, cu locația sa în Belgia, aceasta are legi foarte puternice privind protecția vieții private în jurul companiei.

3. MailinatorMailinator

Mailinator vă permite să creați și să dați adrese de e-mail nelimitate și să verificați mesajele pentru acele adrese de pe site-ul lor. Acest lucru vă ajută să vă păstrați identitatea privată și să vă protejeze eficient de orice risc. Adresa de e-mail în sine este publică, dar nu sunteți conectat la nicio formă la adresa de e-mail.

4. Tutanotatutanota

Tutanota este un furnizor de e-mail securizat care oferă criptare e-mail de la capăt la sfârșit. În plus, este un open source, astfel încât este complet gratuit. Întrucât adresele IP nu sunt înregistrate și nu este necesar să furnizați informații personale pentru configurarea unui cont, puteți utiliza serviciul complet anonim.

5. E-mailul anonime-mailul anonim

E-mailul anonim este un instrument destul de de bază care vă permite să trimiteți e-mailuri anonime. Singura informație necesară pentru crearea unui cont este un cont de e-mail existent. Dacă sunteți îngrijorat să partajați e-mailul personal, puteți crea un cont de e-mail pentru arzător pentru a vă înregistra la serviciu.

6. E-mail securizatSecureEmail

Secure Email este un serviciu de e-mail complet anonim. Rută tot traficul prin e-mail printr-o conexiune SSL criptată, ascunde adresa dvs. IP și necesită zero informații personale pentru a vă înscrie. Cu un nivel ridicat de criptare oferit, nimeni nu va putea citi e-mailurile dvs., cu excepția dumneavoastră.

7. TorGuardtorguard

TorGuard are un serviciu de e-mail anonim încorporat. Dacă sunteți deja membru al serviciului lor VPN, atunci serviciul este gratuit. Acest serviciu are o mulțime de funcții avansate de confidențialitate și criptare pentru a vă proteja e-mailurile. În plus, nu este necesară nicio informație personală pentru a crea un cont, astfel încât să puteți trimite e-mailuri în mod complet anonim.

Trecerea de la Gmail la e-mail privat

Dacă vă preocupă confidențialitatea și doriți să utilizați un furnizor de e-mailuri anonime 100% din timp, atunci puteți transfera contul dvs. de e-mail tradițional existent la un furnizor securizat.

Mai jos veți găsi câteva indicații care vă vor ajuta să treceți de la Gmail la trei dintre cei mai utilizați furnizori de e-mail siguri..

Primul pas de tranziție este trimiterea prin e-mail a celor mai obișnuite contacte și de a le informa despre schimbarea adresei de e-mail. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este să trimiteți un e-mail din contul dvs. Gmail cu noua dvs. adresă CC de ProtonMail.

Cu aceasta finalizată, urmați pașii de mai jos:

1. Exportați și importați contactele dvs.

Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să ne exportăm contactele de pe Gmail.

Deschideți-vă contul Gmail. În colțul din stânga sus faceți clic pe logo-ul Gmail și apoi selectați „Contacte”.

Apoi, în pagina Contacte Google, selectați opțiunea „Mai mult” din meniul din stânga.

În cele din urmă, selectați „Export” și alegeți formatul „Google CSV”.

Acum, deschide-ți contul ProtonMail și selectează „Contacte” din meniul de sus.

Import ProtonMail

Selectați opțiunea „Importați” și încărcați fișierul .csv pe care tocmai l-ați descărcat.

Lista dvs. de contacte a fost acum migrată către ProtonMail.

2. Importați-vă mesajele

Singura modalitate de a importa mesajele existente în ProtonMail este să utilizați un add-on plătit numit ProtonMail Bridge..

Dacă nu doriți să faceți upgrade la un cont plătit, atunci cursul dvs. cel mai bun este să vă transmiteți mesajele Gmail către ProtonMail.

3. Configurați redirecționarea Gmail

Conectați-vă la contul dvs. Gmail și dați clic pe pictograma roată, apoi selectați „Setări”.

Apoi selectați „Redirecționare și POP / IMAP”.

Setări Gmail

Selectați „Adăugați o adresă de redirecționare” și introduceți noua dvs. adresă de e-mail ProtonMail.

Adresa de redirecționare Gmail

Apoi veți primi un e-mail de confirmare în contul dvs. ProtonMail. Verificați adresa de e-mail și sunteți toate setate.

Trecerea de la Gmail la MailFence

Dacă sunteți un utilizator MailFence, urmați pașii de mai jos pentru a adăuga contactele dvs. Gmail la MailFence și pentru a trimite mai multe mesaje noi către contul dvs. MailFence.

Ca și tutorialul de tranziție ProtonMail de mai sus, este o idee bună să trimiteți e-mailuri la orice contacte pe care le trimiteți în mod regulat prin e-mail în legătură cu modificarea contactului dvs. În acest fel, vă pot adăuga e-mailul la contactele lor și nu vor fi marcate ca spam.

Cu acest lucru, urmați pașii de mai jos:

1. Conectați-vă contul Gmail și migrați contactele

Dacă ați decis să utilizați MailFence, atunci migrarea contactelor către Gmail este un proces foarte simplu.

În primul rând, veți avea nevoie de un cont MailFence, deci dacă nu aveți unul, faceți asta acum.

După ce ți-ai activat contul, faceți clic pe butonul „Contacte” din bara de navigare de sus.

Persoane de contact Malifence

Apoi, faceți clic pe cele trei puncte și selectați Import.

Import de malifență

Selectați „Contacte Google” și faceți clic pe „Importați”.

Pe ecranul următor, vi se va cere să introduceți datele de acreditare Google și, odată ce au fost verificate, contactele dvs. Gmail vor fi importate în MailFence..

2. Configurați redirecționarea prin e-mail în Gmail

Pentru a configura redirecționarea prin e-mail între Gmail și MailFence, veți urma exact acești pași ca și secțiunea Redirecționare Gmail de mai sus.

Deci, derulați un pic minusculat și urmați aceleași instrucțiuni.

Trebuie doar să introduceți adresa dvs. de e-mail MailFence în loc de adresa ProtonMail.

Trecerea de la Gmail la Mailinator

Întrucât Mailinator este un instrument atât de simplu, nu este un lucru pe care doriți să îl utilizați ca înlocuitor pentru Gmail.

Acestea fiind spuse, puteți să vă gestionați totuși e-mailurile anonime trimise de la Mailinator în căsuța de e-mail Gmail.

Iată cum procedați:

1. Conectați-vă la contul dvs. Gmail curent și selectați pictograma roată din colțul din dreapta sus și selectați „Setări”.

2. Găsiți secțiunea „Verificați e-mailurile din alte conturi:” și faceți clic pe „Adăugați un cont de e-mail”.

Gmail cont de e-mail adăugare

3. Introduceți adresa dvs. de e-mail și faceți clic pe butonul „Următorul”.

Gmail adaugă contul de e-mail 2

4. Selectați opțiunea „Importați e-mailuri din celălalt cont (POP3)” și faceți clic pe „Următorul”.

Gmail adaugă contul de e-mail 3

5. Apoi introduceți adresa dvs. de e-mail completă în câmpul „Nume utilizator”, introduceți parola contului în câmpul „Parolă” și lăsați caseta dropbox ca „pop.mailinator.com” în câmpul „Server POP”..

Gmail adaugă contul de e-mail 4

6. Faceți clic pe „Adăugați un cont” și sunteți totul setat. E-mailurile dvs. anonime Mailinator vor apărea acum în contul dvs. Gmail existent.

Puteți utiliza Outlook pentru e-mailuri anonime?

Mulți oameni cred că puteți utiliza aliasuri pentru a vă ascunde adevărata identitate atunci când utilizați Outlook.

Alias-urile pot fi utilizate în scopuri precum crearea unei adrese de recuperare a parolei mai sigure sau crearea unui cont de e-mail nesecat pentru acele perioade în care sunteți obligat să vă înregistrați pentru un serviciu online.

Dar, aceste alias nu vă permit să rămâneți cu adevărat anonimi, precum instrumentele și serviciile evidențiate mai sus. Este pur și simplu o cale pentru a crea o adresă de e-mail aruncată.

Acum, dacă doriți să utilizați Outlook cu cel mai mare nivel de anonimat posibil, atunci veți dori să utilizați browserul Tor și să trimiteți e-mailuri dintr-un alias Outlook..

În acest fel, locația dvs. nu va fi cunoscută. Dar, aliasul tău poate fi identificat ca persoană.

Dacă doriți cu adevărat să trimiteți e-mailuri anonime, atunci utilizați unele dintre instrumentele și serviciile evidențiate mai sus.

Concluzie

Există o varietate de instrumente și servicii diferite pe care le puteți utiliza pentru a trimite e-mailuri anonime. Unele au protocoale de criptare puternice pentru a vă securiza mesajele, în timp ce altele fac o treabă excelentă care vă permite să trimiteți mesaje anonime unice.

Dacă sunteți serios cu privire la trimiterea de e-mailuri anonime și doriți, de asemenea, ca comunicația dvs. de e-mail să rămână criptată, atunci cea mai bună opțiune dvs. este să folosiți un serviciu precum ProtonMail, MailFence sau Tutanota.

Serviciile ca acestea vă permit să trimiteți și să urmăriți e-mailurile anonime, să trimiteți e-mailuri criptate și protejate prin parolă, să creați aliasuri de cont și chiar să vă ștergeți e-mailurile după o perioadă de timp stabilită.

Metoda pe care o alegeți pentru gestionarea și trimiterea de e-mailuri anonime depinde de nevoile dvs. și de problemele de confidențialitate.

Sperăm că sunteți mai bine echipat pentru a naviga în lumea e-mailului anonim și vă puteți proteja confidențialitatea și informațiile personale împotriva căderii în mâinile greșite.

Aveți întrebări despre ce serviciu de e-mail anonim este cel mai potrivit pentru nevoile dvs.? Vă rugăm să împărtășiți întrebările și preocupările dvs. în comentariile de mai jos.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me