Cum să ascund adresa mea IP

Ascunderea unei adrese IP este destul de simplă dacă știți ce instrumente să utilizați.


Dacă sunteți ca mine, cineva care dorește să-mi ascundă ip-ul pentru a avea acces la site-urile blocate geo, să renunțe la interdicțiile IP și să rămână anonim, continuați să citiți.

Mai jos, am enumerat 6 moduri de a-ți ascunde adresa IP, inclusiv păstrarea criptată a conexiunii la internet și complet anonimă.

Ce este o adresă IP?

Mai întâi să scoatem câteva elemente de bază.

Internet, nefiind altceva decât un grup vast de interconectat netfuncționează, necesită un sistem pentru a stabili comunicarea între aceste rețele. Protocol Internet, de obicei, denumit IP, este tehnologia principală, responsabilă pentru această conexiune. IP-ul are sarcina de a defini, structura și livra pachete de informații din punctul A la punctul B.

Adresele IP nu sunt altceva decât identificatori de sistem. În versiunea patru a protocolului internet (IPv4), adresele IP sunt definite ca un număr de 32 biți; x.x.x.x Unde X este o valoare între 0 și 255.

Iată câteva adrese IP valide:

 • 123.45.67.89
 • 8.8.8.8 - o adresă IP atribuită Google
 • 140.247.224.81 - o adresă IP atribuită Universității Harvard

Fiecare sistem, conectat la internet, are propria sa adresă; la fel ca adresa casei tale sau placa de înmatriculare a mașinii tale. Fiecare sistem trebuie să aibă o adresă IP unică, atribuită acelei mașini și numai mașinii. Aceasta înseamnă că telefonul, laptopul, computerul de lucru și imprimanta, toate au adrese IP diferite.

Fiecare participant la internet are să aibă o adresă IP pentru a vă conecta la aceasta.

Modul în care funcționează IP-ul, adresele IP sunt o informație sensibilă, deoarece identifică locația sistemelor cărora li se atribuie. Acest lucru este de neconceput, deoarece locația fizică a mașinii conectate este tocmai informațiile necesare pentru protocolul internet pentru a stabili cea mai eficientă conexiune.

Așa știu că orice IP, care începe cu 140.247, va fi atribuit Universității Harvard și cum știu unde tu se bazează pe, pur și simplu uitându-vă la adresa dvs. IP.

6 Moduri de a vă ascunde adresa IP

Consultați aceste șase modalități de a vă modifica adresa IP.

1. Obțineți un software VPN

Probabil, cea mai bună și mai convenabilă modalitate de schimbare a IP-ului dvs. este să alegeți un serviciu VPN bun.

Iată ce face VPN:

 • Ascundeți adresa dvs. IP
 • Criptează traficul dvs. pe internet
 • Vă permite un torent în siguranță
 • Vă permite să accesați site-urile blocate cu geo ca Netflix și Hulu.

După cum vedeți, avantajele unei rețele private virtuale sunt exact aceleași ca și avantajele schimbării adresei IP.

Nici o surpriză aici; VPN-urile alocă o nouă adresă IP sistemelor conectate la ele. Pe măsură ce vă conectați la o rețea virtuală, vi se va atribui o a doua adresă IP, care vă strică realitatea.

Cum funcționează rețelele private virtuale

Configurarea clientului dvs. VPN durează câteva minute și, odată ce sunteți configurat, conectarea la acesta și modificarea IP-ului se întâmplă la apăsarea butonului dvs..

"Este minunat, Andrey, dar cum îmi schimbă adresa VPN?"

Marea întrebare - sunt încântat să vă spun.

În timp ce sunteți conectat la o VPN, furnizorul VPN vă va atribui o adresă IP virtuală. În timp ce adresa dvs. IP reală va fi utilizată în continuare pentru a vă conecta la VPN-ul menționat, toate celelalte traficuri vor fi tunelate prin rețeaua dvs. privată și, ca atare, acest trafic extern se va conecta doar la a doua dvs. adresă IP virtuală.

Recomand NordVPN (3,49 USD / lună), deoarece este de departe cel mai anonim și mai fiabil software VPN pe care l-am testat până în prezent. Este sigur și nu îi place adresa IP. Puteți alege dintre 1500+ servere (diferite IP-uri). Puteți citi recenzia noastră NordVPN aici.

O altă opțiune bună de serviciu VPN (la un cost mai ieftin) este Surfshark (1,99 USD / lună) și ExpressVPN.

2. Utilizați un proxy - mai lent decât VPN

Cum funcționează reprezentanții

Serverele proxy sunt instrumente minunate care acționează ca o punte în fluxul traficului dvs. de internet. Aceste servere man-in-the-middle conectează pachetele de informații la destinația dorită în timp ce își schimbă aspectul pe măsură ce trec prin Proxy.

În termeni mai simpli, serverul proxy vă interceptează traficul și preia controlul conexiunii dvs. De aici, tot ce faci, se repetă serverul proxy; îți reflectă comportamentul. Serverele de destinație (site-urile web pe care doriți să le accesați) cred că proxy-ul este traficul dvs..

Frumusețea acestui sistem este că vă puteți conecta la orice server proxy din lume.

Spuneți că doriți să accesați BBC din Marea Britanie. Veți afla rapid că cea mai mare parte a conținutului lor este blocat și inaccesibil pentru persoanele din afara Regatului Unit. Vine serverul Proxy. Vă conectați la un Proxy și voilă din Marea Britanie - pentru toate intențiile și scopurile, sunteți de acum la fel de britanici ca peștele și chipsurile.

Serverele proxy sunt foarte eficiente la necesități de profil scăzut, cum ar fi ocolirea conținutului geo-blocat sau a restricțiilor IP.

A fi capabil să-ți maschezi adresa IP reală este locul în care se termină similaritățile dintre VPN-uri și Proxies.

Deși este mai mult decât abil în gestionarea conținutului restricționat geo-Netflix, Proxies nu poate concura cu multe straturi de securitate ale unui VPN. În afara răsfățării adresei IP, serverele proxy nu criptează datele și nici nu elimină din ea niciun marker identificabil. Reprezentanții nu vor face nimic pentru a vă proteja de privirile indurerate ale ISP-ului, guvernului sau ale oricui care are acces la datele dumneavoastră.

Ultima mare diferență între Proxies și VPN-uri este lipsa de a cuprinde spoofing-ul primului. În timp ce un VPN va cripta toate datele care intră și ies din sistemul dvs., un Proxy va intercepta traficul în baza unei aplicații.

Spuneți că vă conectați browserul web la un server proxy. Grozav! Puteți urmări tot Netflixul pe care îl doriți, însă nu mergeți fișiere torentante. Traficul tău torrent nu va fi interceptat de către Proxy și ISP-ul tău poate vedea cu ușurință ce ai de făcut.

Citiți în continuare: Diferența dintre VPN și Proxy

3. Folosiți TOR - GRATUIT

TOR, numit după proiectul inițial „Onion Router” este un client gratuit care te conectează anonim la rețeaua de servere operate de voluntari. Acest lucru vă permite să vi se atribuie o nouă adresă IP, pe aceeași bază ca un client VPN.

Structura rețelei TOR

Cunoscut și sub denumirea de web „întunecat / profund”, Tor are avantajul suplimentar de a vă permite să accesați site-uri web, altfel inaccesibile cu browserele normale. Astfel de site-uri web cu „ceapă” au nume de domeniu foarte diferite, deoarece sunt generate în mare măsură aleatoriu.

Verificați numele de domeniu al motorului de căutare pentru anonimat DuckDuckGo:

 http://3g2upl4pq6kufc4m.onion

TOR fiind o rețea accesibilă pe larg, gratuită și anonimă, a devenit un hub pentru activitatea infracțională. De asemenea, unul dintre motivele pentru care poți fi pus pe o „listă” dacă accesezi TOR, o mare parte din utilizatorii rețelei se conectează la ea pentru a efectua tranzacții ilegale. De la identități false la droguri grele și chiar armament.

Un alt mare dezavantaj al TOR este timpul de încărcare extrem de lent. Aceste timpuri lungi de încărcare sunt determinate de rutele ineficiente și lungi pe care pachetele de date sunt trimise, transmise de la server la server, până când ajung în final la destinație. Desigur, acest lucru este făcut în numele siguranței.

Nu faceți greșeală, TOR nu este în întregime nepriceput. Anumite vulnerabilități software și erori de administrare a site-ului pot fi și sunt exploatate de agenția guvernamentală.

Citire ulterioară: Tor vs. VPN (Care este diferența)

4. Utilizați rețeaua mobilă - lentă și nu criptată

O modalitate rapidă de a-ți schimba adresa IP, dacă te temi că a fost compromisă, este să folosești datele telefonului tău mobil. Deoarece este un sistem diferit, va avea o adresă IP diferită.

Aceasta, desigur, nu este un substitut pentru stația de lucru pentru laptop / PC. Este posibil să vă ajute în situații de urgență rare, atunci când IP-ul dvs. este în mod evident atacat, dar, în afara acestuia, să vă bazați pe date mobile este atât ineficient, cât și vizualizat.

5. Conectați-vă la Wi-Fi public - Nu este securizat

Deoarece adresele IP nu călătoresc cu dvs., utilizarea laptopului pentru a vă conecta la rețeaua Wi-Fi deschisă a unei cafenele este o modalitate simplă de a vă schimba adresa IP. La fel ca în cazul datelor mobile, aceasta nu este nici o metodă eficientă de schimbare a IP-ului, nici o modalitate durabilă de a naviga anonim & în siguranță,.

Din păcate, există multe riscuri atunci când utilizați astfel de rețele de hotspot deschise.

6. Apelați Furnizorul de servicii Internet

Adevărul amar este că avem o influență zero asupra adresei IP pe care sistemele noastre le sunt atribuite. Putem doar să ne întrebăm sau să ne forțăm eunternet Service Providers pentru a schimba IP-urile noastre pentru noi.

Există două tipuri de adrese IP pe care ISP-ul dvs. vi le va atribui. Static și dinamic. Un IP static este dificil de modificat, deoarece va trebui să parcurgi un proces îndelungat cu ISP-ul. Din fericire, majoritatea furnizorilor de internet vor aloca IP-uri dinamice.

Întrebând frumos, așa că m-a crezut mama, este întotdeauna primul pas. Apelarea ta ISP și pur și simplu să ceri o schimbare de IP va face de multe ori trucul, deși este posibil să fiți nevoit să vă confruntați cu câteva întrebări neașteptate și înainte cu privire la motivația dvs. din spatele unei astfel de solicitări. Să le spui că înveți fiului sau fratelui mai mic elementele de bază ale rețelei, pare să facă trucul.

Forțați o modificare IP prin deconectarea modemului

Dacă ești eșuat, o modalitate ușoară de a încerca să forțezi o modificare de IP de către ISP-ul tău, este să deconectezi modemul și să îl reconectezi după puțin timp. Prin împărțirea conexiunii la ISP, este foarte probabil să vi se atribuie un nou interval de IP. Acest lucru funcționează numai dacă funcționați pe IP-uri dinamice. De asemenea, trebuie să rămâneți deconectat de la internet timp de multe ore pentru a solicita o schimbare a adresei IP.

Iată câteva etape suplimentare pe care le puteți face ferestre înainte de a vă deconecta Modemul:

Cum să eliberați adresa IP pe WIndowsSistem Windows conectat prin cablu

 1. Deschis Prompt de comandă ca administrator
 2. Tip "ipconfig / release„, Fără ghilimele și lovit introduce
 3. Tip "ipconfig / reînnoiește„, Fără ghilimele și lovit introduce
 4. Închide sistemul tău.
 5. Opriți toate butucurile / comutatoarele Ethernet.
 6. Deconectați modem cablu / DSL.
 7. Lăsați-l cât puteți dezbrăca (peste noapte)
 8. Reveniți totul.

Sistem Windows conectat prin router

 1. Conectați la consola de administrare a routerului.
 2. Eliberați adresa IP (Fiecare router este diferit, Google al tău)
 3. Închide sistemul tău.
 4. Opriți toate butucurile / comutatoarele Ethernet.
 5. Deconectați modem cablu / DSL.
 6. Lăsați-l cât puteți dezbrăca (peste noapte)
 7. Reveniți totul.

Mai râzi? Sunt sigur că sunt

Nu spun că cele de mai sus nu funcționează - funcționează bine. Spun că nu am de gând să apel la telefonul meu și să stau în așteptare o jumătate de oră sau să mă deconectez de la internet de fiecare dată când vreau să îmi schimb adresa IP.

Având în vedere că ISP-ul vinde istoricul de navigare către cel mai mare ofertant, sunt sigur că nu voi avea încredere în ele pentru a mă ajuta.

Efectiv? Da! Practic? Heck nr!

Din păcate, pentru tine și pentru mine, este vorba despre modul în care ne putem schimba adresa IP. Sigur, sunt și altele, mai tehnice. Dacă sunteți un expert în rețea, puteți modifica routerul și forța o schimbare IP dinamică în acest fel - dar aceasta nu este nici simplă, nici rapidă, nici garantată.

Schimbarea adreselor IP nu este pur și simplu calea de urmat, însă ascunderea acestora este o altă poveste în întregime ��

De ce ascunde IP?

Cum să ascund adresa mea IP

Este foarte mult în interesul nostru să ne asigurăm că niciun criminal nu va pune mâna pe un identificator atât de important ca adresa noastră IP. Aruncăm o privire la principalele motive pentru care ați dori să ascundeți adresa dvs. IP.

1. Ascundeți-vă locația

După cum am menționat mai sus, adresa dvs. IP funcționează la fel ca adresa stradală a casei dvs.; acesta spune protocolului de internet unde să trimiteți pachetele de informații solicitate. Aceasta se bazează pe capacitatea IP-ului de a vă identifica locația exactă, ceea ce îi permite să vă conecteze la cea mai apropiată rețea și de acolo la lume.

Iată o listă de informații despre locația geografică pe care o poartă adresa dvs. IP:

 • Țară
 • Regiune
 • Oraș
 • cod postal
 • Longitudine și latitudine

Este destul de înfricoșător să crezi că un infractor ar putea avea acces la coordonatele GPS prin simpla constatare a IP-ului tău, nu este?

2. Circumvent restricții IP

Fiind un identificator de locație foarte precis, adresa dvs. IP este adesea folosită pentru a vă împiedica accesarea anumitor informații pe care cineva le-a considerat inaccesibile pentru dvs..

Atunci când guvernele precum cele din China, Rusia și, da, Statele Unite restricționează accesul la anumite site-uri web și servicii prin blocarea adreselor IP ale națiunii lor, „răsfățarea, actul de mascare a adresei dvs. IP, este util.

De la jurnaliști până la activiști și persoana ta de zi cu zi, nimeni nu trebuie asuprit și restricționat să-și împărtășească opiniile în era informațională.

Colegiile și universitățile adoră de asemenea să interacționeze cu accesul la internet al studenților lor. Multe școli au interzis să fie accesate serverele de jocuri video online. Aceasta înseamnă că nu există League of Legends, World of Warcraft, CS: GO și așa mai departe.

Bănuiesc că acești studenți sunt suficient de maturi pentru a acumula 200 de dolari în datorii pentru un grad de patru ani, dar oferindu-le acces la jocuri online? Este prea mult.

Circumventarea acestor restricții IP este importantă pentru a vă asigura că dvs. și numai dvs., puteți decide ce conținut doriți să accesați.

3. Negarea interdicțiilor IP

Interzicerea adresei dvs. IP este o modalitate ușoară pentru site-uri și servicii de a vă bloca imediat accesul la ele. Acest lucru devine rapid o problemă în timp ce încercați să vă conectați la contul dvs. Netflix plătit, un serviciu care blochează orice IP-uri din afara SUA de accesarea bibliotecii lor americane de mutări și emisiuni TV, când stai în camera de hotel de peste mări..

Spoofing-ul sau schimbarea adresei IP este o modalitate rapidă și ușoară de a vă retrage bucla înapoi către serviciile cărora vi s-a interzis greșit sau pe nedrept.

4. Blocați atacurile vizate

Ascunderea adresei dvs. IP devine rapid un pas de securitate obligatoriu odată ce ați fost vizat de un criminal informatic care se află după înregistrările personale.

Prin schimbarea adresei IP vulnerabile, puteți arunca și bloca acest tip specific de atac cibernetic pe sistemul dvs..

5. Rămâneți anonim pe internet

Este de așteptat anonimatul, nu este solicitat. Ei bine, nu mai.

Când Congresul nostru trece facturi, permițându-le furnizorilor de servicii Internet să vândă datele dvs. de navigare pe internet private & navigarea istoriei către cel mai mare ofertant, păstrarea anonimatului într-o lume în continuă scădere pare cu atât mai prețioasă și mai importantă.

Concluzie

Schimbarea adresei IP este unul dintre mai mulți pași de securitate pe măsură ce pornești la călătoria securității tale și a datelor tale. În timp ce există modalități de protecție mai cuprinzătoare, cum ar fi utilizarea unui VPN, vă felicit pentru dorința și prudența dvs. de a căuta modalități de protecție a adresei dvs. IP împotriva hackerilor și a celor care nu sunt buni..

Sper sincer acest articol v-a ajutat să găsiți metoda preferată de a vă păstra adresa IP în siguranță pe inter-web. Vă rugăm să-l împărtășiți cu prietenii și colegii dvs. și anunțați-mi despre experiențele dvs. cu adresele IP.

Ghid de finisareE timpul să renunți la microfon, ai făcut-o!

Safe Surf,

Andrey de la echipa TheBestVPN.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me