Cele mai bune VPN-uri pentru Kodi (revizuirea 2020)

Utilizarea VPN cu KodiNu toate VPN-urile funcționează cu Kodi ...


Nu toate VPN-urile sunt grozave pentru Kodi. Iata de ce:

VPN-ul pe care îl veți folosi cu Kodi ar trebui să fie suficient de rapid astfel încât fluxul dvs. să nu rămână în mod constant sau să tamponeze (acest lucru se poate întâmpla atunci când alegeți un VPN cu performanțe slabe).

VPN ar trebui să aibă o aplicație autonomă pentru Android (Smart TV’s), Windows, Mac și iOS sau cel puțin o compatibilitate Real-Debrid.

VPN pentru Kodi ar trebui să ofere, de asemenea, ghiduri pas cu pas oficiale pentru configurarea acestuia. Instalarea unui VPN pe majoritatea dispozitivelor este o instalare ușoară cu 1 clic, dar dacă instalați un VPN pe un Google Nexus Player sau pe Rasperry PI, lucrurile pot deveni un pic mai complicate, așa că este bine să aveți un tutorial oficial care să vă ghideze aceasta.

Pentru a afla VPN-ul perfect pentru Kodi, am făcut următoarele:

Am cumpărat și instalat 14 VPN-uri diferite și le-am testat pe cea mai recentă versiune Kodi (18.0 Leia). În plus, pentru scopurile următoarelor recenzii, au fost folosite două suplimente principale, care au fost Seren și 13Clowns. În timp ce examinam aceste VPN-uri, am acordat atenție acestor cinci factori cheie:

 • Performanță - înregistrarea video / bugger-ul video se folosește de un VPN?
 • Această VPN are o aplicație autonomă pentru Kodi?
 • Are un ghid pas cu pas pentru configurare?
 • Politica de logare (nu doar ceea ce spun public, ci ceea ce fac de fapt)
 • Cost

7 cele mai bune VPN-uri Kodi care funcționează 100% (2020)

Mai jos, veți găsi VPN-uri pentru Kodi care funcționează de fapt.

1. ExpressVPN - Aplicații ușor de utilizat pentru Kodi, experiență de transmisie rapidă generală

pagina de destinație expressvpn kodiServerele ExpressVPN acceptă P2P și torrenting, ceea ce o face o opțiune bună pentru suplimentele Kodi, deoarece multe dintre aceste suplimente necesită P2P să funcționeze și vor funcționa doar atunci când este conectat la un server cu suport P2P.

În timp ce ExpressVPN are puțin peste 3.000 de servere, aceste servere sunt distribuite în 148 de locații (cea mai mare dintre VPN-urile din această listă).

Aplicațiile cu un singur clic de instalare ale ExpressVPN sunt disponibile pe TOATE dispozitivele majore, inclusiv Android, Mac, Windows, routere etc. Cu ajutorul ghidurilor lor pas cu pas, puteți chiar să-l instalați pe dispozitivul dvs. Rasperry.

Transmiterea videoclipurilor Kodi a fost eficientă și simplă. Nu a trebuit să așteptăm ca materialul video să fie protejat:

ExpressVPN pe KodiViteza ExpressVPN pe Kodi a fost mare

Singurul dezavantaj este că acestea sunt listate sub furnizorii necooperativi de pe Real Debrid. Totuși, acest lucru nu părea să aibă probleme grave, întrucât am putut totuși să accesăm serviciul în timp ce ne-am conectat la un server ExpressVPN. Cu toate acestea, cu alte suplimente video, cum ar fi furculițele Exodus, acest furnizor ar fi o potrivire perfectă.

Începând de la 6,67 USD pe lună, ExpressVPN costă mai mult decât dublul prețului VPN-urilor mai ieftine, dar cu siguranță merită. Deși nu există nicio încercare gratuită, sunteți acoperit de garanția de restituire a banilor de 30 de zile dacă nu vă place serviciul.

 • Performanță: 84 Mbps din 100 Mbps. Foarte bine, fără întârziere sau tamponare.
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: Android (+ Smart TV), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutoriale pentru Kodi? Da, ghid multiplu pentru configurarea ExpressVPN w / Kodi
 • Politica de înregistrare: Fără politică de jurnal, localizată în Insulele Virgine Britanice (fără păstrarea datelor)
 • Servere: 3.000+ în 148 de locații
 • Cost: 6,67 USD / lună (Paypal, Card de credit, Bitcoin și multe altele ...)

Faceți clic aici pentru a obține ExpressVPN pentru Kodi. Sau citiți recenzia noastră ExpressVPN.

2. NordVPN - VPN ieftin pentru Kodi care funcționează bine

NordVPN este un alt VPN sigur și sigur, care oferă o instalare cu 1 clic pentru Kodi.

pagina de start nordvpn

Cele 5.200 de servere NordVPN (cel mai mare dintre toate VPN-urile din această listă) din 62 de țări fac ca deblocarea tuturor formelor de conținut geo-restrâns să fie garantată. Faptul că majoritatea acestor servere sunt proiectate cu suport P2P înseamnă că toate complementele Kodi vor funcționa atunci când utilizați acest VPN.

La fel ca ExpressVPN, NordVPN, de asemenea, au software independent pentru toate sistemele de operare majore (Android, iOS, Mac, Windows). Dacă transmiteți conținut din rețele Peer-to-Peer, NordVPN recomandă utilizarea serverelor lor speciale P2P / torrenting.

Testele noastre de viteză arată o viteză de descărcare de 74 Mbps, care este mai mult decât perfectă pentru streamingul Kodi. Seren a fost capabil să ridice mai multe gazde în câteva secunde, iar fluxul s-a încărcat rapid și lin, fără probleme de memorie sau de memorie în cache.

captură de ecran nordvpn kodi

Similar celorlalte servicii VPN, NordVPN oferă un plan mai accesibil pe perioada mai lungă în care vă înscrieți. Cu toate acestea, este posibil să vă ia ceva timp pentru a începe, din cauza opțiunilor de plată inadecvate și a sistemului de înregistrare. De asemenea, au o politică de rambursare de 30 de zile.

Politica strictă a jurnalelor zero a NordVPN, fiind localizată în Panama (o țară care nu este VPN și nu este parte la 14 Ochi Alianță) și o puternică criptare de 256 biți, împreună cu funcția „Double VPN”, oferă o mare asigurare atât de confidențialitate, cât și de securitate. pentru utilizatorii Kodi. De asemenea, au funcții suplimentare, precum anunțul de blocare și CyberSec, care ar trebui să vă asigure conexiunea la Internet.

Singurul dezavantaj este că nu toate serverele funcționează bine cu Kodi. Vă recomandăm să alegeți cea mai apropiată locație de dvs., care este de obicei cea mai rapidă.

 • Performanță: 74 Mbps din 100 Mbps. Foarte bine, fără întârziere sau tamponare.
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: Android (+ Smart TV), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutoriale pentru Kodi? Da, mai multe ghiduri pentru configurarea NordVPN w / Kodi
 • Politica de înregistrare: Fără politică de jurnal, localizată în Panama
 • Servere: 5.200+ servere din peste 60 de țări.
 • Cost: 3,49 USD / lună (Card de credit, Bitcoin și mai mult ...)

Faceți clic aici pentru a obține NordVPN pentru Kodi. Sau citiți recenzia noastră NordVPN.

3. CyberGhost - Optimizat bine pentru Kodi P2P Addons

Recenzie CyberghostUn alt VPN pe care l-am găsit funcționând destul de bine cu Kodi a fost Cyberghost.

Aplicația CyberGhost în sine a fost ușor de instalat și operat prin Kodi. Am fost conectate la unul dintre serverele lor VPN în câteva minute. Au software independent pentru majoritatea dispozitivelor și sistemelor de operare, inclusiv Amazon Fire TV Stick.

De asemenea, merită să remarcăm faptul că serverele CyberGhost nu sunt doar optimizate pentru P2P, ci CyberGhost evidențiază cu mândrie acest fapt și îl folosește ca punct de vânzare, ceea ce reprezintă o afacere importantă, având în vedere faptul că multe suplimente Kodi necesită suport P2P pentru a funcționa..

Vitezele lor nu erau bune ca cele ale NordVPN / ExpressVPN, dar ar fi totuși suficient de bine pentru a transmite conținutul Kodi.

La 51 Mbps, atunci când a fost comparat cu 98 Mbps fără VPN, CyberGhost arată o viteză medie (care ar face totuși suficient de bine pentru a transmite conținutul Kodi), deci nu este aproape în ceea ce privește viteza..

Videoclipurile nu au avut nevoie de timp pentru a proteja memoria tamponului, astfel încât difuzarea a fost destul de nedureroasă:

cyberghost funcționează bine cu kodi

CyberGhost are peste 3.100 de servere în 59 de țări și poate fi configurat în router în cazul în care dispozitivul Kodi nu este acceptat.

 • Performanță: 51 Mbps din 100 Mbps. Nu este cel mai rapid, dar nici o așteptare pentru tamponare
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: - Android (+ Smart TV), Router, Windows, Mac, iOS, Amazon Fire TV Stick
 • Tutoriale pentru Kodi? Da, au dedicat o pagină citită.
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale, pe bază românească
 • Servere: 3.700+ servere din 60 de țări
 • Cost: 2,75 USD / lună (Card de credit, PayPal, Bitcoin și multe altele ...)

Faceți clic aici pentru a obține CyberGhost pentru Kodi. Sau citiți recenzia noastră CyberGhost.

4. IPVanish - scump, dar pare să funcționeze bine

IPVanis susține că lucrează extrem de bine cu Kodi. Cel puțin așa sunt pe site-ul lor web.

Ce este bine, similar celorlalți, IPVanish acceptă toate dispozitivele majore Kodi, inclusiv Xbox 360, PlayStation și televizoare inteligente.

Înregistrarea este simplă și include introducerea unui e-mail / parolă valabil urmată de o opțiune de selectare a plăților. Vă permite să vă conectați în câteva minute după ce primiți e-mailul de activare.

Din păcate, și în ciuda a peste 1.200+ servere din peste 60 de locații din întreaga lume, testul de viteză a arătat doar rezultate sub medie. Folosind conexiunea prin cablu de 100 Mbps, am reușit să descărcăm 47,82 Mbps și 2,13 Mbps încărcări, ceea ce nu este foarte rapid.

Cu toate acestea, folosind IPVanish, am găsit mai multe surse / gazde în câteva secunde și nu au existat probleme cu redarea buffering-ului:

ipvanish se joacă cu kodi

Deși nu ar trebui să producă niciun rău, IPVanish se bazează în SUA, fiind legi foarte stricte cu privire la descărcarea de conținut protejat de drepturi de autor. Deci, fii avertizat.

Doar dezavantaj? Nu toate serverele au fost destul de rapide pentru streamingul Kodi.

 • Performanță: 49 Mbps din 100 Mbps. Nu este cel mai rapid, dar nici o așteptare pentru tamponare
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: - Android (+ Smart TV), Router, Windows, Mac, iOS
 • Tutoriale pentru Kodi? Da, mai multe ghiduri pentru configurarea acestuia.
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale, cu sediul în SUA.
 • Servere: 1.200+ servere în 60 de țări.
 • Cost: 6,49 USD / lună (Card de credit, PayPal și mai mult ...)

Citiți recenzia noastră completă IPVanish.

5. Acces la internet privat

PIA poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor Kodi (inclusiv Android, iOS, Mac și Windows), dar poate fi instalat manual PIA pe routerul dvs. în cazul în care dispozitivul Kodi nu este direct compatibil.

Transmiterea videoclipurilor pe Kodi cu PIA este o experiență destul de rapidă. Testul de viteză a demonstrat un ping relativ scăzut și o viteză de descărcare relativ rapidă. Cel mai rapid a apelat la o viteză de descărcare de 81 Mbps.

captură de ecran de pia kodi

Deși nu suntem foarte impresionați de faptul că PIA se află în SUA (o țară cu 5 Ochi), ei sunt încă unul dintre cei mai fiabili furnizori de servicii VPN în ceea ce privește confidențialitatea și securitatea. Acestea oferă niveluri diferite de criptare. Puteți opta pentru opțiunea „All Speed ​​No Safety” pentru o experiență de conectare la Internet mai rapidă cu puțină securitate sau opțiunea „Protecție maximă” pentru securitate completă.

Politica lor fără jurnal nu a fost încercată și dovedită într-un caz real, implicând FBI nu mai puțin: când FBI a venit să bată la ușile PIA pentru informații, nu aveau absolut nimic de oferit, deoarece nu păstrau informații despre utilizatori..

 • Performanță: 81 Mbps din 100 Mbps. Viteze rapide, fără întârziere
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: Windows, Mac OS, Linux, Ubuntu, iOS, Android și routere
 • Tutoriale pentru Kodi? Nu s-au găsit ghiduri
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale, în baza SUA
 • Servere: 3.300 de servere mai mult în 52 de țări
 • Cost: 3,49 USD / lună (Card de credit, Bitcoin și mai mult ...)

Citiți recenzia noastră completă de acces la internet privat.

6. Ivacy

Ivacy este ultimul nostru VPN din listă care părea să funcționeze cu Kodi.

După cumpărare, am fost direcționați să afișăm un ecran splas care să-mi permită să-mi aleg platforma preferată, urmată de o simplă descărcare în jos. Aplicația în sine este curată și elegantă, care este drăguț și ușor de operat și de înțeles.

Deși oferă viteze medii în comparație cu ceilalți furnizori din această listă (doar 53 Mbps din 100 Mbps), Ivacy este încă suficient de rapid pentru a transmite conținut pe Kodi. De remarcat este faptul că, deși unele dintre serverele lor nu au P2P activat, un număr bun de servere, inclusiv în SUA, Marea Britanie și Canada sunt optimizate P2P, oferind un avantaj avantajos atunci când vine vorba de suplimente Kodi care necesită suport P2P.

Ivacy are, de asemenea, mai multe tutoriale despre cum să-și configureze VPN-ul pe diverse dispozitive Kodi și oferă o ofertă generoasă de încercare gratuită de 7 zile pentru a testa rula serviciul lor VPN.

Captură de ecran Ivacy kodi

În cazul în care dispozitivul Kodi nu este acceptat de Ivacy, puteți instala manual Ivacy pe routere ASUS, D-Link, TP-Link, Linksys și DD-WRT și apoi conectați dispozitivul la routerul dvs. pentru a beneficia de protecția Ivacy. Ivacy folosește criptarea sigură AES pe 256 biți și am găsit pretențiile lor de a nu menține ca jurnalele să fie adevărate.

Doar dezavantaj? Nu merge bine cu Netflix, iar garanția de returnare a banilor este destul de schițată.

 • Performanță: 53 Mbps din 100 Mbps. Viteză bine, fără probleme cu tamponarea
 • Aplicații cu un singur clic pentru Kodi: Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Fire Stick, Raspberry Pi și routere
 • Tutoriale pentru Kodi? Ghiduri de configurare multiple
 • Politica de înregistrare: Fără jurnale, cu sediul în SUA
 • Servere: 1.000+ servere din 50+ țări
 • Cost: 2,25 USD / lună (Card de credit, PayPal, Bitcoin și multe altele ...)

Citiți recenzia noastră completă pentru Ivacy.

8 VPN-uri care nu funcționează bine cu Kodi

 1. SaferVPN - Viteză de descărcare lentă și au fost blocate de serviciile Real-debrid.
 2. ProtonVPN - Acestea au fost blocate de serviciile Real-debrid.
 3. Trust.Zone - Proces de configurare clunky și memorie continuă de memorie în cache și tamponare pe Kodi.
 4. GooseVPN - Viteza de descărcare a acestora este prea lentă pentru a fi eficientă pe Kodi.
 5. PureVPN - Acestea au cea mai lentă viteză de descărcare, iar Kodi a continuat să fie memorat în cache și buffering, în ciuda setării „streaming rapid”.
 6. PerfectPrivacy - Nu multe aplicații de sine stătătoare și viteza nu au fost grozave
 7. VPN Norton - Viteză foarte lentă.
 8. Tunnelbear - Probleme cu tamponare.

Cum instalez un VPN pe My Kodi?

De obicei nu instalați VPN pe Kodi. În schimb, îl instalați pe dispozitivul pe care îl utilizați cu Kodi.

Toate VPN-urile de mai sus (care au funcționat cu Kodi) oferă un singur clic pentru instalare pentru Android, Smart TV, iOS, Mac, Windows etc și au mai multe ghiduri pentru a le configura. Așa se face de obicei procesul:

 1. Vă înscrieți la VPN-ul ales și instalați aplicația lor de pe site-ul lor web.
 2. După aceea, trebuie doar să urmați instrucțiunile asistentului de instalare până când ați terminat.
 3. Apoi, trebuie doar să vă conectați la VPN și să selectați serverul dorit.
 4. Acum puteți porni Kodi și începe să transmiteți conținutul dorit.

Cu toate acestea, dacă utilizați o casetă Kodi, răspunsul la întrebarea de mai sus va depinde de sistemul de operare pe care îl rulează. Mai jos, am reunit o listă cu cele mai populare (la momentul scrierii) dispozitivelor Kodi și le-am aranjat în funcție de cât de dificil sunt să instalezi un VPN pe.

A) Instalare ușoară din App Store

Puteți instala cu ușurință un VPN pe aceste dispozitive, deoarece acestea rulează sistem de operare Android. De fapt, orice dispozitiv care rulează sistem de operare Android este de obicei ușor de instalat un VPN pe. Cu aceste dispozitive, le folosești pur și simplu pentru a naviga în magazinul de aplicații și a descărca VPN-ul ales urmând instrucțiunile lor.

 • Nvidia Shield
 • Matricom G-Box
 • Cutie de gemuri Emtec
 • Seguro Trongle X4
 • DroidBOX PlayOn GPD XD
 • Top MXV Android TV BOX Amlogic S905
 • Mini M8S II 4K Android 6.0 TV Box
 • T95Z Plus Android TV Box Amlogic S912
 • Beelink GT1 Ultimate TV Box
 • EstgoSZ H96 Pro
 • Xiaomi Mi Box

B) Necesită APK File File sau aplicația VPN Sideloading

Aceste dispozitive vor necesita un efort mai mare pentru a instala un VPN pornit, deoarece au nevoie de dvs. pentru a reîncărca fișierele APK ale VPN:

 • Google Nexus Player - Cum să reîncărcați aplicațiile în Nexus Player.
 • Razer Forge TV - Cum să reîncărcați aplicațiile pe Forge TV.
 • Raspberry Pi - Cum se instalează un VPN pe Raspberry Pi.
 • Cubox-i- Cum să configurați un client VPN.
 • We Tek Play - Cum să configurați un VPN pe We Tek Android.

Avertizare:

Nu descărcați fișiere APK de pe site-uri terțe. Nu știi niciodată ce altceva ar fi putut să introducă în acele fișiere sau dacă aceste fișiere sunt chiar legitime sau actualizate. Descărcați doar fișierele APK direct dintr-o sursă de încredere. În plus, fișierele APK de descărcare de pe aceste dispozitive prezintă un risc mare pe care va trebui să-l suporti în cazul în care ceva nu merge bine. Încercați această metodă numai dacă știți ce faceți.

C) Rulați VPN pe routerul dvs.

Dacă folosești FireTV, Chromecast sau Roku pentru a rula Kodi, este posibil să știți deja că nu acceptă VPN-urile. Cu toate acestea, puteți instala în schimb un VPN ales pe router.

Acest proces necesită ca firmware-ul routerului dvs. să fie compatibil cu VPN. Dacă nu este necesar, va trebui să „flash” routerul pentru a-i schimba firmware-ul, dar acest lucru implică un risc mare și poate foarte bine să-ți deterioreze routerul. În schimb, v-aș recomanda să obțineți un router nou, în loc să riscați.

De asemenea, puteți opta pentru a utiliza un computer desktop sau laptop vechi ca un router virtual. Aceasta implică pur și simplu să îți rulezi VPN-ul pe desktop sau laptop și să-l folosești pentru a difuza o rețea Wi-Fi pe care apoi o conectezi cu dispozitivul Kodi.

Nu în ultimul rând, dar nu în ultimul rând - Evitați VPN-urile gratuite

S-ar putea să vă gândiți: „Există VPN-uri gratuite acolo, de ce să plătesc pentru oricare dintre acestea?”

Am luat. Dar va fi o greșeală masivă.

Chiar primești ceea ce plătești aici. Majoritatea VPN-urilor gratuite vă vor vinde literalmente datele către cel mai mare ofertant.

Nu mai vorbim, o mulțime de VPN-uri gratuite plasează limitări pe lățimea de bandă. Asta înseamnă că puteți să faceți streaming și să atingeți brusc cota lunară. Odată ce se întâmplă acest lucru, VPN-ul se închide complet sau, mai rău, îți accelerează utilizarea internetului.

VPN-urile gratuite sunt, de asemenea, mai puțin sigure.

Și pentru ultima dată, vitezele lor sunt de obicei foarte lente.

Ce VPN funcționează cel mai bine pentru tine? Lasă un comentariu și ajută colegii fani Kodi K

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me