Cele mai bune aplicații VPN pentru Android (* ACTUALIZATE 2020)

Protejarea conexiunii la internet în timp ce sunteți acasă sau pe laptop în timpul mersului este importantă.

Dar de ce să protejați doar o parte din utilizarea dvs. de internet?

Dacă utilizați un telefon Android, ar trebui să utilizați un VPN ori de câte ori vă conectați la internet.

Să vorbim despre motivul pentru care este o idee bună, apoi discutăm despre cele mai bune VPN-uri pentru telefoanele Android. Vom trece peste criteriile noastre de selecție, apoi vom oferi recomandările noastre.

De ce să folosiți un VPN Android?

La fel ca traficul de internet pe care îl trimiteți de la domiciliu sau de la computerul de lucru, traficul pe care îl trimiteți de pe telefon trebuie protejat. Un VPN oferă această protecție.


Pentru o explicație detaliată, consultați ghidul nostru de începători complet pentru VPN-uri. Pe scurt, totuși, folosind un VPN pe Android:

  1. Ascundeți-vă IP-ul, astfel încât să puteți rămâne anonim și privat
  2. Ignorează restricțiile geografice (utile în special pentru streamingul Netflix, Hulu, Youtube etc ...)
  3. Vă ajută să vă păstrați în siguranță datele personale
  4. Protejează anonimatul online și spionajul online

S-ar putea să nu credeți că aveți vreun motiv să ascundeți traficul de internet provenit de pe telefon, dar amintiți-vă că trimiteți texte, fotografii și e-mailuri de la acesta. Vrei să spui pe cineva care îi spionează? Chiar dacă nu trimiteți nimic deosebit de privat, nu doriți totuși ca cineva să dea bătăi de cap.

Fundația Electronic Frontier recomandă utilizarea VPN-urilor pentru a evita supravegherea ISP-ului. Același lucru este valabil și pentru furnizorul dvs. de date mobile și din toate aceleași motive.

Există cu siguranță și alte motive pentru care puteți utiliza un VPN, dar acestea sunt cele mai populare. Navigarea protejată este crucială pentru streaming și rețeaua torrentă de pe telefon, însă beneficiile de securitate numai merită să configurați un VPN.

5 cele mai bune aplicații VPN pentru dispozitive Android

Fără alte detalii, iată 5 VPN-uri de top pentru dispozitivele Android care sunt rapide, sigure și sigure:

1. NordVPN - Majoritatea serverelor VPN cu adrese IP diferite

NordVPN este un concurențiu de top în fiecare categorie, dar se remarcă printre VPN-urile Android pentru recenziile remarcabil de ridicate pe care le primește de la utilizatorii săi: aplicația NordVPN a obținut un clasament de 4,3 pe Google Play, unul dintre cele mai mari pe care le-am văzut:

Recenzie și evaluare NordVPNEvaluare NordVPN pe Google Play

Pe lângă accesul cu un singur acces la peste 5.200 de servere peste 60 de țări, aplicația are și un adblocker încorporat, astfel încât să puteți naviga pe internet mai liber și să utilizați mai puține date. Tot ce trebuie să faceți este să spuneți NordVPN unde doriți să vă conectați și veți fi conectat instantaneu la rețeaua lor.

De asemenea, ne place să ofere o întrebare fără garanții de 30 de zile înapoi, astfel încât să puteți consulta aplicația Android pentru a vedea dacă vă place. Dacă nu, nu trebuie decât să anulați serviciul și să solicitați o rambursare.

Aplicația Android NordVPNAplicația android NordVPN

Credem că vă va plăcea, totuși; cu scoruri de viteză solidă (Descărcare de 74 Mbps pe conexiunea noastră de 100 Mbps), criptarea standardă a industriei și un număr minunat de servere, nu puteți solicita multe altele. Nu este cel mai rapid acolo, dar ar trebui să fie destul de rapid pentru tot ceea ce faceți de pe telefon.

O altă caracteristică excelentă este Double-VPN-ul extra-securizat al NordVPN.

Vă orientează traficul prin două servere VPN în loc de unul singur, pentru a vă oferi date criptate dublu. Această caracteristică ar putea încetini conexiunea dvs., dar dacă trebuie să fiți absolut sigur că nimeni nu știe ce faceți online, puteți fi încrezător în VPN dublu.

Când topești toate acestea cu o structură de prețuri foarte accesibilă, obții un câștigător. Dacă vă înscrieți la un plan pe trei ani cu NordVPN, veți plăti doar 3,49 USD pe lună. Nu multe VPN-uri percep mai puțin de atât.

Cel mai bun VPN pentru Android (NordVPN)

Viteză: 74% față de referință
Evaluarea utilizatorilor (Google Store): 4.3 / 5.0
Cost: 3,49 USD / lună
Politica de logare: Fără jurnale
Netflix: de lucru
Torrenting: Torrenting Permis
Utilizabilitate: 5/5

Citiți recenzia completă NordVPN aici.

2. ExpressVPN - Cel mai bun pentru securitate & Cele mai rapide viteze de conexiuni

ExpressVPN este unul dintre cei mai rapizi furnizori pe care i-am testat Viteza de descărcare de 83 Mbps pe conexiunea noastră de 100 Mbps.

Deși viteza pe care o obțineți pe telefonul dvs. Android va varia în mare măsură în funcție de telefon și de conexiunea dvs., puteți fi sigur că veți obține o viteză cât mai rapidă cu ExpressVPN.

Aplicația Android Express VPNIată cum va arăta aplicația ExpressVPN pe Android

Aplicația Android funcționează cu o varietate de instalații Android, de la cea mai recentă versiune, Oreo, până la Jelly Bean. Chiar dacă executați o versiune veche de Android, VPN-ul dvs. va funcționa și va fi sigur.

Una dintre cele mai bune caracteristici incluse în aplicația Android ExpressVPN este locația recomandată; de îndată ce porniți aplicația, vă va recomanda servere, în funcție de locul în care veți primi cele mai bune conexiuni. Cu un robinet, vă puteți conecta la serverele lor rapide din întreaga lume. Nu este mult mai ușor decât atât. De asemenea, puteți salva serverele preferate pentru acces rapid.

De asemenea, ne place că aplicația implicită este OpenVPN, cel mai sigur protocol VPN. Și ratingul 4.1 este, de asemenea, inspirator de încredere.

Revizuirea aplicației Android ExpressVPN pe Google PlayEvaluare ExpressVPN pe Google Play

Singurul loc în care ExpressVPN se situează în mod deosebit în spatele concurenților săi este prețul. Dacă plătiți pentru un an întreg înainte, va fi de 8,32 USD pe lună. Dacă plătești 15 luni în avans, este de 6,67 USD / lună.

Aceasta se află în partea mai scumpă a VPN-urilor de top. Acestea fiind spuse, dacă veți folosi foarte mult VPN-ul dvs. Android - pe care îl recomandăm - merită.

cel mai rapid VPN pentru Android

Viteză: 83% față de referință
Evaluarea utilizatorilor (Google Store): 4.1 / 5.0
Cost: 6,67 USD / lună
Politica de logare: Fără jurnale
Netflix: de lucru
Torrenting: Torrenting Permis
Utilizabilitate: 5/5

Citiți recenzia completă ExpressVPN aici.

3. Surfshark - VPN ieftin pentru streaming pe Android

Aplicația Android a lui SurfsharkAplicația Android a lui Surfshark

În ciuda faptului că este nou venit și oferă un bazin de server relativ mic, Surfshark este o alegere excelentă pentru VPN pentru dispozitivul tău Android.

Unul dintre avantajele mari ale Surfshark este costul lor ieftin.

Dacă vă înscrieți timp de 2 ani, îl veți obține cu un cost lunar de 1,99 USD, ceea ce se ridică la 47,76 USD pentru 24 de luni. De asemenea, utilizează protocoale VPN puternice (OpenVPN și IKEv2) și permit conexiuni simultane nelimitate.

Dincolo de asta, aplicația are tot ceea ce așteptați de la o aplicație VPN Android de nivel superior. Este super ușor de utilizat, are o alegere simplă a serverului și oferă o caracteristică convenabilă Whitelister, care permite excluderea unor site-uri web din conexiunea VPN.

Ratingul 4.1 de pe Google Play Store este, de asemenea, liniștitor:

Ratingul lui Surfshark pe Google PlayEvaluarea lui Surfshark pe Google Play

Deși nu concurează cu intervalul sau viteza serverului NordVPN, este o opțiune excelentă pentru cumpărători cu buget.

pagina de start surfshark

Viteză: 69% față de referință
Evaluarea utilizatorilor (Google Store): 4.1 / 5.0
Jurisdicție: Insulele Virgine Britanice
Cost: 1,99 USD / lună
Netflix: de lucru
Torrenting: Torrenting Permis
Utilizabilitate: 5/5

Citiți aici recenzia completă de Surfshark aici.

4. Acces la internet privat - VPN-ul Android cel mai flexibil

PIA este cunoscut pentru viteze mari. S-a menținut 81% din viteza noastră de conectare de 100 Mbps când l-am testat pe un computer, înregistrând una dintre cele mai rapide viteze pe care le-am văzut vreodată. Deci, dacă sunteți în căutarea celui mai rapid VPN Android, ar trebui să oferiți accesului la internet privat.

Aplicația are și o notă de 4.0 în Play Store - oamenilor le place foarte mult. Nu este greu de văzut de ce, cu conexiuni ușoare, recomandări automate de server, reguli VPN per aplicație și blocare de anunțuri.

Evaluare PIA pe Google PlayEvaluare PIA pe Google Play
Aplicația Android PIAAplicația Android PIA

Deși vă recomandăm să utilizați un VPN pentru orice conexiune la internet pe Android-ul dvs., înțelegem că este posibil să doriți mai multă viteză atunci când utilizați anumite aplicații. Lăsând unii dintre ei să se conecteze în afara VPN, va face acest lucru.

PIA are peste 3.300 de servere, ceea ce este uimitor de mare. Veți putea găsi întotdeauna una în țara în care doriți să nu fie trântită de trafic. Și pentru că puteți obține un abonament de doi ani care aduce costul dvs. lunar puțin peste 3 USD, este și unul dintre cele mai accesibile VPN-uri.

Revizuire acces la internet privat

Viteză: 81% din valoarea de referință
Evaluarea utilizatorilor (Google Store): 4.0 / 5.0
Jurisdicție: Statele Unite
Cost: 3,49 USD / lună
Netflix: Nu funcționează bine
Torrenting: Permis
Utilizabilitate: 4/5

Citiți recenzia PIA completă aici.

5. TunnelBear - Cel mai bun rating pe Google Play

Așa cum am menționat anterior, aplicația în sine trebuie să ne fie bine să recomandăm un VPN Android. Și TunnelBear are o aplicație fantastică - acesta fiind unul dintre motivele pentru care în prezent este clasat pe 4.4 în Play Store, unul dintre cele mai mari pe care le-am văzut vreodată pentru un VPN plătit.

Evaluarea TunnelBear pe Google PlayRatingul TunnelBear VPN pe Google Play

Nu este o surpriză, având în vedere cât de distractiv este aplicația. Ca orice altceva făcut de TunnelBear, este plin de grafică distractivă și urși drăguți. Ceea ce s-ar putea să nu pară că valorează nimic, dar dacă aplicația este ușoară și plăcută de utilizat, este mai probabil să o utilizați.

Și VPN în sine este excelent. Android, spre deosebire de iOS, primește criptare OpenVPN de 256 biți, ceea ce înseamnă că traficul dvs. este securizat. Nu este cea mai rapidă VPN de acolo (avem viteza de descărcare de 52 Mbps pe conexiunea noastră de 100 Mbps), dar este stabilă și au o politică fără logare pe care ne place foarte mult.

Aplicația Android TunnelBear de pe telefon și tabletăAplicația Android a lui TunnelBear

Planurile lor plătite, care încep de la 4,99 USD pe lună, plătite anual, sunt unele dintre cele mai ieftine pe care le-am văzut. Și există un plan gratuit, astfel încât să puteți încerca aplicația pentru a vedea cum funcționează pentru dvs. Veți fi limitat la 500 MB, dar nu ar trebui să aveți nevoie de mult mai mult decât asta pentru a vedea dacă merită să plătiți.

TunnelBear pentru Android

Viteză: 52% față de referință
Evaluarea utilizatorilor (Google Store): 4.4 / 5.0
Jurisdicție: Canada
Cost: 5,00 USD / lună
Netflix: Nu funcționează
Torrenting: Fără informații
Utilizabilitate: 4/5

Citiți recenzia completă TunnelBear aici.

De ce nu recomandăm VPN-uri GRATUITE pentru Android

Mulți oameni știu că ar trebui să utilizeze un VPN. Dar mai puțini sunt dispuși să plătească pentru asta. Acesta este motivul pentru care există mii de oameni acolo care caută cel mai bun VPN Android gratuit. După cum vedeți într-un moment, nu vă recomandăm niciun VPN gratuit.

De ce nu? Deoarece VPN-urile gratuite vin cu compromisuri. În primul rând, adesea nu sunt foarte de încredere. Furnizorii de VPN-uri plătite nu este probabil să acorde prioritate traficului utilizatorilor lor gratuit și, dacă nu sunteți dispuși să plătească, veți primi un serviciu de cea de-a doua..

Același lucru este valabil și pentru viteză. VPN-urile gratuite Android nu vor putea concura rapid cu opțiunile plătite. Veți obține conexiuni mai rapide și mai stabile de la un furnizor plătit și asta merită mult.

În al doilea rând, furnizorii de VPN-uri gratuite trebuie să câștige bani. Și dacă nu o primesc de la dvs., o primesc de la agenții de publicitate. Furnizorii VPN gratuite sunt mai susceptibili să vă înregistreze informațiile, să vândă datele dvs. către terți și să afișeze anunțuri în timp ce sunteți conectat. În timp ce anunțurile sunt enervante, faptul că datele colectate și vândute reprezintă o încălcare a vieții private.

Și pentru că confidențialitatea este unul dintre cele mai importante principii de bază ale oricărui VPN, aceasta este o veste proastă.

Din toate aceste motive, vă recomandăm să utilizați întotdeauna un VPN plătit pentru Android. Veți primi un serviciu mai rapid și mai stabil, iar confidențialitatea dvs. va fi mai bine protejată. Și cu costurile reduse ale multor VPN-uri de mai jos, puteți obține aceste lucruri la prețuri accesibile.

Ce căutăm în VPN-urile Android

Deci, ce face un VPN Android excelent? În cele mai multe cazuri, aceiași factori fac ca orice VPN să fie una bună. Viteze mari. Nicio înregistrare de niciun fel (sau, cel puțin, înregistrare minimă). Criptare solidă pentru securitate și confidențialitate.

De asemenea, preferăm ca VPN-urile să nu aibă sediul în țările care au legi stricte de supraveghere și de păstrare a datelor, precum SUA, Canada, Marea Britanie și o mare parte din vestul Europei. Unele VPN-uri din aceste locuri sunt foarte de încredere, dar preferăm ca acestea să fie adăpostite în jurisdicții mai îndelungate. Deși orice VPN demn va avea servere peste tot în lume.

Aplicațiile simple și simple sunt, de asemenea, un mare avantaj. Dacă trebuie să petreci mult timp pentru a afla cum să te conectezi online cu VPN-ul, este mult mai puțin probabil să îl folosești în mod regulat. Și asta te-ar putea expune riscurilor de securitate și confidențialitate. Cu cât este mai ușor să te conectezi online, cu atât mai bine.

De asemenea, ne uităm la recenziile aplicațiilor din Magazinul Google Play pentru a vedea cum se simt utilizatorii despre aplicație. Dacă o aplicație VPN are mai multe recenzii de una și de două stele decât alte aplicații, este o cauză mai atentă.

Și, desigur, ne uităm la preț. Știm că o VPN scumpă nu se încadrează în bugetul tuturor, așa că încercăm să evidențiem opțiunile cu cea mai bună valoare.

Cele mai bune VPN-uri Android sunt la dispoziția dvs.

Cele cinci VPN-uri pe care le-am enumerat mai sus sunt opțiuni fantastice pentru utilizatorii de Android. Vă vor păstra traficul privat, vă vor ajuta să evitați restricțiile geografice și vor împiedica ISP să vă aglomereze traficul. Și pentru că sunt cel puțin relativ accesibile, vor face totul fără să rupă banca.

  1. NordVPN - 2,99 USD / lună
  2. ExpressVPN - 6,67 USD / lună
  3. Surfshark - 1,99 USD / lună
  4. Acces la internet privat - 3,49 USD / lună
  5. TunnelBear - 4,99 USD / lună

Dacă nu utilizați o VPN Android, ar trebui să începeți să o faceți acum. Nu puteți greși cu oricare dintre aceste alegeri, așa că alegeți una și începeți să navigați mai în siguranță astăzi!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me