Cel mai bun VPN pentru torrenting anonim

Nu torrent niciodată fără VPNNoi, la TheBestVPN.com nu recomandăm niciodată torentarea fără VPN ...

Găsirea celui mai bun VPN pentru torrenting nu este o sarcină ușoară.

Există mai mulți factori implicați atunci când alegeți un VPN doar pentru torrenting. Iată cele mai importante:

 • competență - De preferat în afara SUA împreună cu 5, 9 și 14 ochi
 • Politica de logare - De preferat VPN care nu colectează NICIUN registru
 • Viteză - un VPN suficient de rapid pentru descărcarea fișierelor mari
 • Politica de torentare - o VPN care permite torrenting (Multe VPN-uri limitează și descurajează torrenting).

Folosind o VPN, persoanele care folosesc torenți își pot ascunde activitatea de privirile indurerate ale ISP-ului lor, oferind în același timp un strat suplimentar de securitate împotriva criminalilor cibernetici care încearcă să le exploateze..

Este minunat, nu?


Cu excepția, numeroase VPN pe care le-am testat nu permit torrenting. Companii precum Hoxx VPN și Hola pot penaliza utilizatorii și interzice torentarea, limitând libertatea internetului în acest proces.

Acesta este motivul pentru care utilizatorii care sunt în căutarea torrentului trebuie să știe ce VPN-uri își vor servi scopurile și care nu. Am revizuit până acum 78 de VPN-uri diferite și iată care sunt cele mai bune VPN-uri pentru torrenting pe care le-am găsit pe baza testelor reale.

7 cele mai bune VPN-uri private & Torrenting anonim

Iată lista noastră cu cele mai bune 7 VPN-uri pentru Torrenting în 2020:

1. NordVPN.com - Majoritatea serverelor pentru turneul anonim

NordVPN pentru torrenting

NordVPN topește adesea cele mai multe liste de dorințe VPN. Se dovedește că sunt la fel de puternici la torent.

Ei sunt unul dintre concurenții legitimi pe care îi vedeți în joc constant pentru prima poziție în clasamentul VPN.

Serviciile P2P, cum ar fi torrenting-ul, sunt disponibile pe amplul parc de servere NordVPN de peste 5.200 de servere diferite.

Și peste 4.500 din serverele lor sunt optimizate special pentru P2P. Este o mulțime de opțiuni diferite pentru utilizatorii iubitori de BitTorrent.

Nord protejează activitatea torrentantă a utilizatorilor lor cu aceleași protocoale OpenVPN și criptare AES-256 ca și Surfshark & ExpressVPN. De asemenea, fac lucrurile un pas mai departe, combinând două servere într-o singură conexiune pentru protecție dublă.

Din nou, adăugați o politică strictă fără logging și un killswitch VPN pentru a face ca aceasta să fie una dintre cele mai sigure și anonime VPN-uri torrentante de pe piață.

De ce NordVPN este cel mai bun VPN pentru P2P

Nord le oferă utilizatorilor posibilitatea de a torenta fără limite, punând niciun capac pe lățimea lor de bandă.

De asemenea, Nord are un preț care nu poate fi bătut, cu costuri lunare sub 4 dolari pentru un plan pe 3 ani.

... sau citiți recenzia noastră NordVPN

2. Surfshark.com - Securitate optimizată pentru Torrenting / P2P

Pagina de web torrenting Surfshark

Surfshark își păstrează promisiunile cu privire la asigurarea unui torent rapid și sigur. Acest VPN ușor de utilizat nu permite doar torrenting, dar face asta fără limite: fără limită de lățime de bandă, fără limită de conexiuni simultane, etc..

Torrenting este permis pe toate serverele Surfshark, inclusiv în țările în care partajarea P2P este interzisă. Pentru astfel de țări, Surfshark ia măsuri suplimentare prin redirecționarea traficului către servere speciale pentru torrenturi din Olanda sau Canada (în funcție de locația utilizatorului).

Aceeași acțiune poate fi făcută uneori și de algoritmul automat pentru a optimiza rețeaua de server pentru toți utilizatorii. Acest lucru este inteligent.

În plus, furnizorul folosește criptarea modernă pentru a optimiza viteza și pentru a oferi cea mai bună experiență de utilizare. Surfshark criptează tot traficul folosind AES-256-GCM, care este ușor diferit de un AES-256-CBC răspândit.

Diferența dintre cei doi este viteza. AES-256-GCM are o autentificare încorporată care face ca procesul de criptare să fie notabil mai rapid, permițând astfel o viteză mai mare. Din partea securității, este la fel de sigur ca AES-256-CBC, dar doar mai rapid.

Surfshark se află în Insulele Virgine Britanice, care nu se află în jurisdicția alianțelor cu 5, 9 și 14 ochi. Înseamnă că Surfshark este la îndemâna agențiilor majore de supraveghere care le-ar putea obliga să păstreze informații asupra utilizatorilor lor.

Bineînțeles, BVI este un refugiu sigur pentru politicile stricte de neînregistrare și Surfshark nu este nimic ieșit din comun. Nu păstrează jurnalele și este perfect pentru torentarea fără griji.

captură de ecran torrenting surfshark

În ceea ce privește politica de torenting, Surfshark are o pagină specială pentru persoanele care caută un VPN pentru torrenting. Pagina explică politica lor cu privire la torrenting și listează chiar și cele mai bune site-uri de torrent și servicii P2P.

Pe lângă toate acestea, acestea sunt cele mai ieftine VPN de pe piață, doar 1,99 USD pe lună (plan pe 2 ani), vorbesc despre o afacere ...

... sau citiți recenzia noastră de Surfshark

3. ExpressVPN.com - Cea mai rapidă viteză pentru torrenting & P2P

ExpressVPN pentru torrenting

ExpressVPN oferă toate avantajele rotunde, de la securitate la torenting fără restricții. Asta înseamnă că puteți utiliza torrente pe oricare dintre miile lor de servere din întreaga lume.

Știu ce gândești. "Nu poate fi chiar atât de bun." Am gândit același lucru.

Apoi, am încercat-o pentru noi înșine.

În primul rând, sunt localizate în Insulele Virgine Britanice. Acest lucru îi plasează în afara jurisdicției principalelor alianțe de supraveghere care ar putea obliga o companie VPN să abdice de informațiile despre utilizatorii lor.

Acest lucru, împreună cu o politică strictă fără logging, fac din ExpressVPN un partener de încredere în torenting.

Navigarea dvs. privată rămâne privată datorită protocoalelor OpenVPN, care sunt susținute de criptarea AES-256 la nivel guvernamental. Nimeni, nicăieri, nu crăpa această conexiune oricând curând.

Nu numai că ExpressVPN permite torrenting, ci îl încurajează în mod activ utilizatorilor lor. De fapt, există o întreagă pagină a secțiunii lor de asistență care parcurg utilizatorii prin utilizarea software-ului uTorrent cuplat cu ExpressVPN.

cum se utilizează utorrent cu ExpressVPN

Compania rezumă la nevoia de VPN într-o postare pe blog din 2017, care evidențiază cantitatea uriașă de date pe care un ISP le poate colecta clienților. O secțiune importantă a acestui articol vorbește despre torrenting.

... sau citiți recenzia noastră ExpressVPN

4. Mullvad.net - Cel mai bun pentru utilizatorii BitTorrent

VPN Mullvad pentru torrenting

Mullvad este perfect pentru o experiență cu adevărat anonimă.

În general, ei vin la numărul șase pe lista noastră. Dar sunt confortabili în primii trei pentru a face torent, din cauza lungimilor extreme necesare pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor săi.

Mullvad este o companie suedeză. Ele sunt singurele VPN pe care le-am întâlnit și care nu necesită absolut informații despre clienții lor. Nici măcar o adresă de e-mail.

Când vă înscrieți, vi s-a dat un cont numerotat și acesta este!

De asemenea, nu păstrează niciun fel de jurnal, ceea ce înseamnă că experiența dvs. torrenting va fi complet privată. Deși Suedia este situată sub jurisdicția Alianței extinse de supraveghere cu 14 ochi, acestea nu pot transmite informații dacă nu au niciuna.

Tot torrenting-ul este protejat cu aceeași combinație câștigătoare de protocoale OpenVPN, însoțită de criptarea AES-256. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, acesta este sistemul de securitate folosit de FBI. Dacă vă poate proteja secretele naționale din SUA, puteți fi sigur că vă va proteja descărcările.

În plus, ele încurajează forme de plată anonime, cum ar fi criptomonedele. Toate tranzacțiile Bitcoin sunt private și confidențiale, adăugând un alt nivel de securitate Mullvad.

Mullvad folosește, de asemenea, un switch-uri VPN. Un killswitch monitorizează existența unor scurgeri în tunelul VPN și, dacă sunt detectate scurgeri care te pot expune, killswitch-ul te activează și te scoate din serviciu. Este linia ta de viață torentantă și ceva ce trebuie să cauți mereu atunci când cercetează VPN-urile.

Mullvad acceptă tot software-ul BitTorrent, dar împinge puternic utilizarea qBitTorrent către utilizatorii lor.

Nu blochează clienții BitTorrent precum uTorrent sau BitComet, dar afirmă că nu cred că aceste servicii sunt la fel de sigure, invocând prezența unor programe adware dăunătoare, setări proaste de confidențialitate și lipsa de aprovizionare deschisă..

Mullvad este unul dintre VPN-urile care nu permit doar să fie torent, ci îl îmbrățișează. Există o pagină întreagă pe site-ul lor oficial, care parcurge utilizatorii prin proces.

 • Pentru mai multe informații despre Mullvad, consultați site-ul lor oficial.
 • Dacă doriți să auziți opiniile noastre complete despre Mullvad, atât pro, cât și contra, consultați recenzia noastră oficială Mullvad.

5. PerfectPrivacy.com - Transferuri de porturi P2P configurabile

Expedieri de porturi configurabile

Perfect-Confidențialitate pentru torrenting

VPN-ul nostru clasat pe locul trei intră pe locul patru în această listă.

Confidențialitatea perfectă criptează și anonimizează datele. La fel ca toți ceilalți din această listă. Dar oferă și sprijin complet BitTorrent.

susține că este cea mai bună opțiune pentru descărcările P2P

În timp ce compania încurajează torentarea, acestea vin cu câteva restricții. Doar anumite servere dedicate sunt rezervate P2P, deoarece acestea sunt concepute pentru a permite conexiuni anonime de până la 1.000 Mbps.

Un alt factor care a ridicat Perfect Privacy pe lista noastră a fost viteza de conectare a acestora. Torrenting necesită o viteză mare de descărcare, iar testele noastre au arătat că acest VPN s-a luptat puțin în acea zonă.

De asemenea, are un cost ridicat, unii utilizatori plătind peste 15 USD pe lună.

Dar când vine vorba de anonimat și confidențialitate, Perfect Privacy respectă numele său.

Informațiile dvs. sunt sigilate în spatele unui zid impenetrabil de protocoale de tunelare OpenVPN și criptare AES-256. Unele dintre celelalte protocoale de tunel oferite de Perfect Privacy sunt IPSec și SSH, plus proxy-uri SOCKS5 și PPTP.

Această multitudine de opțiuni înseamnă că utilizatorii din toate punctele de viață vor putea găsi ceva care funcționează perfect pentru dispozitivul și conexiunea lor.

Perfect-Confidențialitate nu jurnalele

Confidențialitatea perfectă nu păstrează niciun fel de jurnal. Acest punct este susținut și de politica oficială de confidențialitate Perfectă. Aceasta este ceva de sărbătorit, întrucât multe companii VPN se privesc cu privire la politicile lor de logare.

Pentru a încheia totul, testele noastre au arătat că Perfect Privacy este un program fără scurgeri și fără virus. Ultimul lucru pe care îl dorește un utilizator BitTorrent este să fie compromis de scurgeri DNS și WebRTC sau să aibă un malware rău invadat în sistemul lor. Acesta este exact tipul de vulnerabilitate pe care trebuie să-l protejeze un VPN torentant.

Acesta este un alt VPN care dispune de un switch killswitch încorporat, așa că, chiar dacă s-ar detecta scurgeri, securitatea dvs. torrenting ar fi protejată. Problema cu scurgerile este că de multe ori acestea sunt nedetectate. Așadar, un utilizator ignor va continua, gândindu-se că sunt siguri și siguri, în timp ce ISP-ul lor urmărește fiecare mișcare pe care o fac. Un killswitch contracarează această vulnerabilitate.

Una dintre cele mai valoroase funcții de confidențialitate este conexiunile simultane nelimitate. Acesta este un bonus uriaș, deoarece înseamnă că puteți conecta acest serviciu la fiecare computer din casă.

 • Pentru mai multe informații despre Perfect Privacy, consultați site-ul lor oficial.
 • Pentru a vedea mai multe gânduri despre acest VPN, consultați recenzia noastră privată de confidențialitate.

6. PrivateInternetAccess.com - Excelent pentru viteză și securitate

VPN PIA pentru torrenting

Accesul la internet privat (PIA) oferă peste 3.300 de servere din 32 de țări.

În primul rând, este sub 3 USD pe lună. Acesta este un preț neputincios. Costul este doar unul dintre motivele pentru care am clasificat PIA drept numărul nou de VPN general.

Dar, cel mai bine, PIA nu impune limite de torentare, oferind suport P2P pe parcursul întregii parcări masive de server..

Rețea de server PIA

Compania nu spune niciodată explicit cuvintele „torrenting” sau „BitTorrent” pe site-ul lor, dar suportul P2P vorbește de la sine. Acesta este motivul pentru care PIA are o reputație excelentă în toată comunitatea torrentantă.

PIA nu ne lasă nici cu opțiuni de criptare slabe și cu protocoale. Ele furnizează cele mai bune protocoale de tunelare OpenVPN în clasă, împreună cu standardele de criptare AES-128 și AES-256.

În timp ce nu vă înregistrează nicio informație de utilizare, acestea urmăresc adresa dvs. de e-mail și informațiile de plată. Aceasta nu este o ofertă uriașă, deoarece puteți crea o nouă adresă de e-mail care nu este conectată la informațiile dvs. personale și vă permite să plătiți cu criptocurrency de neatins.

 • Pentru mai multe informații despre PIA, consultați site-ul lor oficial.
 • Pentru a afla mai multe despre avantajele și dezavantajele utilizării PIA, consultați revizuirea noastră oficială a VPN-ului de acces privat la Internet.

7. TorGuard.net

TorGuard pentru torrenting

TorGuard, în ciuda numelui său, nu are nicio legătură cu popularul browser proxy TOR.

„Tor” pe numele său înseamnă de fapt torent. Am clasat-o pe locul 15 pe lista noastră de VPN-uri generale, iar politicile sale torentiale sunt o mare parte din motivul pentru care este atât de mare.

Aici aveți un alt VPN cu listă A cu câteva avantaje excelente legate de torenting. Această companie oferă, de fapt, un pachet care include un proxy care permite utilizatorilor să torceze la viteze mai mari decât serviciul VPN. Ei literalmente au torent pe creier.

TorGuard nu-și poate spune pe site-ul lor oficial că serverele lor sunt optimizate pentru a face torrenting și nu impun restricții utilizatorilor lor.

Anonimizează BitTorrent cu TorGuard

Dar activitatea dvs. torentingă este protejată?

Absolut.

Ne rotunjesc lista de VPN-uri torrentante care utilizează criptarea OpenVPN și AES-256. Faptul că fiecare produs din această listă folosește această împerechere arată cât de eficiente și utile sunt cu adevărat.

TorGuard oferă un sistem complet anonim, care nu are nicio înregistrare - un fapt pe care se indică rapid în mai multe domenii ale site-ului lor web.

Deci de ce se află în partea de jos a listei?

Competența sa se află în Statele Unite, ceea ce o face parte a Alianței de Supraveghere Five Eyes. Așadar, dacă unchiul Sam ar fi bătut la ușa lui TorGuard, nu va mai avea de ales decât să se conformeze. Orice informații pe care guvernul federal le colectează va fi apoi împărtășită celorlalte țări membre, inclusiv Regatul Unit, Canada, Noua Zeelandă și Australia.

Aceasta este o preocupare uriașă în opinia noastră. Mai ales dacă intenționați să utilizați activități torrenting pentru a descărca conținut care are surse schițate.

 • Pentru a afla mai multe despre TorGuard, consultați site-ul lor oficial.
 • Pentru a afla mai multe despre părerile noastre cu privire la acest sistem, consultați recenzia noastră oficială TorGuard VPN.

Compararea politicilor de torrenting VPN

Găsirea VPN-ului potrivit pentru nevoile dvs. de torrenting poate fi dificilă, dar există câteva lucruri-cheie care trebuie să vă amintiți atunci când decideți o opțiune. Când torrenting, doriți un VPN care vă permite să torrent cu cât mai puține restricții.

În plus, este imperativ să folosiți un furnizor VPN care nu conține nicio informație personală. Acest lucru este important în cazul în care datele utilizatorilor sunt solicitate de guvern sau de forțele de ordine.

Puteți compara politicile de torrenting și de logare ale tuturor furnizorilor de VPN pe care le-am analizat în graficul nostru de comparație, de mai jos.

Furnizor VPN Politica de torentare Politica de logare
AirVPN Permis Stricte fără jurnal
VPN anonim Permis Stricte fără jurnal
Astrill Permis Câteva jurnal
AzireVPN Permis Nu există jurnal important
VPN BitDefender Permis Zona gri
VPN BTGuard Permis Zona gri
VPN buffered Permis Câteva jurnal
ExpressVPN Permis Stricte fără jurnal
FastestVPN Permis Stricte fără jurnal
FrootVPN Permis Stricte fără jurnal
Ascundeți toate IP-urile Permis Nu există jurnal important
Ascunde IP-ul meu Permis Câteva jurnal
Scutul Hotspot Permis Câteva jurnal
LiquidVPN Permis Câteva jurnal
Mullvad Permis Nu există jurnal important
NordVPN Permis Stricte fără jurnal
OneVPN Permis Nu există jurnal important
Confidențialitate perfectă Permis Stricte fără jurnal
PIA Permis Stricte fără jurnal
PrivateVPN Permis Stricte fără jurnal
ProXPN Permis Stricte fără jurnal
SecureVPN Permis Nu există jurnal important
SlickVPN Permis Nu există jurnal important
StrongVPN Permis Stricte fără jurnal
SurfEasy Permis Câteva jurnal
Surfshark Permis Stricte fără jurnal
TorGuard Permis Stricte fără jurnal
Trust.zone Permis Stricte fără jurnal
TunnelBear Permis Stricte fără jurnal
VPN.ht Permis Nu există jurnal important
VPNTunnel Permis Zona gri
ZoogVPN Permis Câteva jurnal
VPN Ace Permis pe serverele limitate Câteva jurnal
AVG Secure VPN Permis pe serverele limitate Câteva jurnal
Avast SecureLine Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
BlackVPN Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
CactusVP Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
VP Celo Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
GooseVPN Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
Ascunde-mă Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
Ivacy Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
iVPN Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
ProtonVPN Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
PureVPN Permis pe serverele limitate Câteva jurnal
VP4 RA4W Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
SaferVPN Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
Speedify Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
TigerVPN Permis pe serverele limitate Câteva jurnal
Turbo VPN Permis pe serverele limitate Câteva jurnal
VPN.ac Permis pe serverele limitate Nu există fișiere jurnal importante
VPNArea Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
VPNSecure.me Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
Windscribe Permis pe serverele limitate Stricte fără jurnal
Anonimizator Materialele protejate prin copyright sunt interzise Jurnal complet
Betternet Materialele protejate prin copyright sunt interzise Câteva jurnal
BolehVPN Materialele protejate prin copyright sunt interzise Jurnal complet
CyberGhost Materialele protejate prin copyright sunt interzise Stricte fără jurnal
Libertate F-Secure Materialele protejate prin copyright sunt interzise Câteva jurnal
VPN HideMyAss Materialele protejate prin copyright sunt interzise Câteva jurnal
ibVPN Materialele protejate prin copyright sunt interzise Nu există fișiere jurnal importante
IPVanish Materialele protejate prin copyright sunt interzise Stricte fără jurnal
Tunelul privat Materialele protejate prin copyright sunt interzise Zona gri
VPN nelimitat Materialele protejate prin copyright sunt interzise Câteva jurnal
VyprVPN Materialele protejate prin copyright sunt interzise Câteva jurnal
DotVPN Nepermis Zona gri
Encrypt.me Nepermis Câteva jurnal
VP Hola Nepermis Jurnal complet
VPN Hoxx Nepermis Câteva jurnal
Kaspersky Secure Connection Nepermis Câteva jurnal
VPN de confidențialitate Wi-Fi Norton Nepermis Câteva jurnal
PersonalVPN Nepermis Stricte fără jurnal
Zenmate Nepermis Stricte fără jurnal
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me