7 cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac (2020)

Găsirea unui VPN pentru Mac nu este atât de simplă pe cât sună.

În primul rând, multe VPN-uri nu au o aplicație autonomă pentru dispozitivele Mac. Aceasta înseamnă că trebuie să instalați un software terț (cum ar fi clientul OpenVPN separat) și să îl configurați manual. Deci, în loc să descărcați o aplicație Mac simplă și să vă conectați instantaneu, va trebui să vă descurcați cu această soluție complicată pentru a vă conecta manual la VPN.

O aplicație Mac dedicată este doar începutul.

Nu vrei să sacrifici viteza pentru securitate sau contrariul. Multe VPN-uri pot avea performanțe lente sau pur și simplu vă pot scăpa adresa IP sau DNS. Mac VPN ar trebui să utilizeze cele mai recente opțiuni de protocol și de criptare, cum ar fi criptarea OpenVPN și AES-256 biți. Politicile stricte „fără logare” sunt acceptabile. În caz contrar, VPN-ul vă poate urmări activitatea și l-ar putea vinde către cel mai înalt agent de publicitate.

În cele din urmă, nu veți putea cu adevărat să difuzați nimic pe Netflix sau să folosiți torrenting, decât dacă viteza serverului dvs. rămâne rapidă.

Cu toate acestea, am făcut treburile la picior și am testat și revizuit peste 78 de VPN-uri. Mai jos este o listă de 7 cele mai bune VPN-uri pentru utilizatorii de Mac în 2020:

1. NordVPN - Cel mai bun VPN pentru Mac (3,49 USD / lună)

clientul nordvpn macNordVPN pe Mac (client cu cea mai bună utilizare)

NordVPN este cea mai bună alegere pentru utilizatorii obișnuiți de MacBook pe baza testelor noastre.

Aplicația Mac oferă o hartă drag-and-drop pentru a selecta o nouă locație a serverului.

Toate cele 5.200 de servere din 62 de țări sunt de asemenea prezentate în meniul din stânga. Și vine cu un comutator de încărcare integrat care vă va tăia automat conexiunea dacă WiFi-ul dvs. va scădea (deci adevărata dvs. locație nu este expusă din greșeală).

NordVPN este disponibil pe Mac, iOS, Windows, Android și Linux. În plus, aproximativ 40 de alte sisteme de operare și routere. Puteți utiliza până la șase conexiuni simultane în orice moment.

Standardul industriei, OpenVPN, este protocolul implicit din aplicația Mac. Dar, de asemenea, vă permit să treceți la IKEv2 / IPSec, dacă este nevoie.

NordVPN este, de asemenea, singurul furnizor de VPN din această listă care are atât o VPN dublă, cât și servere oftalmate. Double Data Encryption vă înfășoară conexiunea în două straturi VPN pentru securitate suplimentară. În timp ce serverele nefuscate vă pot ajuta să ocoliți firewall-urile de rețea, deci este perfect pentru persoanele cu acces restricționat în țara dvs. de origine.

Vitezele de conectare ale acestora sunt, de asemenea, solide. Am pornit cu o viteză de aproximativ 98 Mbps (fără VPN), iar după conectarea la NordVPN, am avut o medie de 74 Mbps. Acesta este totuși destul de mare pentru a obține o transmisie fără lag în Netflix (fără restricții) sau torrenting (pe serverele lor P2P special concepute).

Dar cea mai bună parte despre NordVPN?

În prezent, au o ofertă specială unde puteți obține NordVPN cu doar 3,49 USD pe lună, cu un angajament de trei ani. Este o economie masivă de costuri în raport cu prețul normal de 11,95 USD / lună, astfel încât blocarea în această sumă scăzută are sens dacă sunteți serios cu privire la confidențialitate și securitate.

Accesați NordVPN.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în recenzia noastră completă NordVPN

2. ExpressVPN - Cea mai rapidă performanță de viteză pe Mac (6,67 USD / lună)

client Mac ExpressvpnExpressVPN pe mac (viteza cea mai rapidă a serverului)

Aplicația Mac ExpressVPN are o conexiune cu un singur clic care se alătură automat celei mai apropiate locații inteligente.

Aceste servere VPN sunt optimizate pentru a oferi cele mai bune performanțe. Trebuie doar să deschideți aplicația, să apăsați butonul „Conectați” și sunteți conectat în câteva secunde.

Dacă încercați să ocoliți restricțiile locale, puteți selecta manual orice server internațional direct de pe ecranul principal (fără a fi nevoie să săpați prin nenumărate opțiuni de meniu).

Totuși, aplicația Mac a ExpressVPN nu este chiar frumoasă. De asemenea, se aprinde repede. Am început cu o conexiune de 100 Mbps înainte de logare, iar conexiunea sigură a scăzut doar viteza de descărcare la 83,15 Mbps. Se observă cu greu!

Nici ExpressVPN nu se ocupă de securitate pentru a asigura aceste viteze. Au un comutator de ucidere și o adresă IP anonimă disponibile pentru toate 3.000 de serverele lor din 93 de țări. Serverele Netflix, torrenting și P2P au funcționat ca un vis.

Suntem bucuroși să raportăm că aplicația lor Mac este 100% fără scurgeri. Și implicit este OpenVPN, cel mai bun protocol din lume cu criptare AES de 256 biți solid-rock, oferind în același timp acces la protocoale SSTP, L2Tp / IPsec și PPTP..

La fel de bine ca toate acestea sună (și este bine), dezavantajul major al ExpressVPN este prețul său.

Este mai scump la 6,67 USD / lună (pentru planurile anuale cu oferta noastră). Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare de 30 de zile. Dar acesta nu este un serviciu portofel pentru persoanele cu un buget strict.

Accesați ExpressVPN.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în recenzia noastră completă ExpressVPN

3. Surfshark - Cel mai ieftin VPN de calitate pentru MacBook (1,99 USD / lună)

client surfshark macAplicația VPN fără probleme a lui Surfshark pe Mac

Aplicația Surfshark Mac are un buton „Conectare rapidă” care vă va oferi instantaneu pe unul dintre serverele lor în câteva secunde.

De acolo, puteți trece la oricare dintre celelalte 800+ servere din 50 de țări sau puteți schimba protocoalele de la OpenVPN la IKEv2 / IPsec în aproximativ două clicuri fiecare.

Dincolo de dispozitivele Mac, Surfshark a construit aplicații pentru iOS, Windows, Android, Linux, Chrome, Firefox și routere (prin OpenVPN).

Majoritatea acestor aplicații au un comutator de ucidere, cu excepția versiunii Android (aflată în prezent în dezvoltare).

Surfshark are o politică legitimă de neînregistrare. Am făcut chiar conexiunea lor prin cinci teste diferite de scurgere și am constatat că toate au revenit negative.

Am reușit să transmit cu ușurință Netflix pe șase servere diferite (de la LA la Coreea de Sud). Torrenting și TOR sunt de asemenea 100% permise.

Singurul sughiț ușor a fost unele inconsistențe de viteză. De exemplu, viteza noastră inițială de descărcare a fost de 98,71 Mbps. Un server olandez a fost cu 25% mai lent (71,06 Mbps), în timp ce un server american a fost cu 50% mai lent (48,99 Mbps), iar cel din Hong Kong cu aproape 75% mai lent (25,74 Mbps).

Căptușeala subțire este că prețul este cel mai mic dintre cele peste 70 de companii VPN diferite. Planul pe doi ani este de doar 1,99 dolari pe lună!

Vă puteți înscrie la proba gratuită de 30 de zile pentru a le încerca. Apoi, dacă totul arată bine, folosiți totul, de la cardurile de credit majore până la PayPal, criptomonede, Dragonpay, Tenpay și Alipay pentru a plăti.

Surfshark chiar oferă o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, dacă se întâmplă ceva în primele săptămâni.

Accesați Surfshark.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în revizuirea noastră completă a VPN-ului Surfshark

4. ProtonVPN (4,00 USD / lună)

Aplicația Mac a ProtonVPN are o hartă uriașă cu pini minusculi care evidențiază toate cele 345 de servere din 32 de țări.

client protonvpn mac

Acesta nu este cel mai mare număr de servere, dar face ușor să le răsuciți pe toate pe hartă sau în meniul din partea stângă.

Dacă căutați o conexiune automată, butonul „Conectare rapidă” vă va conecta la un server inteligent ASAP.

ProtonVPN are aplicații gata făcute pentru Mac, iOS, Windows, Android și Linux, pe lângă routere DD-WRT, AsusWRT și Tomato.

Chiar dacă numărul total al serverului poate fi de partea joasă, acestea vă permit să vă conectați până la zece dispozitive simultan.

Aplicația ProtonVPN Mac implicită este OpenVPN (UDP / TCP) cu cea mai bună clasificare AES-256. Cu excepția, acesta este și singurul protocol pe care îl oferă. Deci, s-ar putea să nu funcționeze dacă utilizați dispozitive mai vechi (sau limitate), cum ar fi Chromebook-urile.

Din fericire, nu am găsit nicio scurgere în această conexiune, iar Proton are o politică strictă de neînregistrare.

Cu toate acestea, testele de viteză au lăsat mult de dorit. Am început cu aceeași viteză de conectare ca și ceilalți. Apoi, ne-am conectat la serverele lor din SUA, Elveția, Hong Kong și Marea Britanie. Aproape toate au fost lente, ucigându-ne viteza Internetului oriunde de la ~ 40% la ~ 80%.

Am putut să transmitem Netflix pe unul dintre serverele ProtonVPN din Olanda, dar celelalte patru nu au reușit. De asemenea, nu permit torentarea fără restricții, limitându-vă la anumite servere P2P și reiterând că ar trebui să le utilizați numai pentru utilizare personală (nu comercială).

Opțiunea principală plătită a ProtonVPN („de bază”) începe de la 4 dolari / lună pentru an (cu planuri de actualizare care devin și mai scumpe).

Toate planurile sunt prevăzute cu o garanție de returnare a banilor de 30 de zile, cu o captură pe care soldul dvs. de restituire va fi evaluat în funcție de utilizare.

Accesați ProtonVPN.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în recenzia noastră completă ProtonVPN

5. IPVanish (6,99 USD / lună)

client Mac ipvanish

IPVanish oferă o aplicație Mac cu caracteristici complete.

Puteți personaliza aproape orice. Cu toate acestea, asta înseamnă, de asemenea, că există mai multe setări și opțiuni pentru a fi filtrate inițial.

IPVanish oferă acces la peste 60 de țări și 1.200 de servere diferite. Și puteți conecta până la zece dispozitive la aceste servere. Aplicațiile pentru Mac și Windows vin acum și cu switch-uri.

Veți fi încântat să știți că IPVanish vă oferă acces la protocoalele OpenVPN, PPTP și L2TP. (Lipiți OpenVPN și criptarea AES-256 de bancă, dacă nu sunteți sigur.) De asemenea, au un server proxy SOCKS care vă oferă confidențialitate, fără a fi nevoie să descărcați vreo aplicație..

Testele noastre de scurgere au ieșit curate. Cu toate acestea, istoricul IPVanish cu logarea ne-a dat o ușoară pauză. Pe hârtie, este o politică legitimă „fără jurnaluri”. În 2016, însă, au apărut câteva noutăți despre datele utilizatorilor lor care s-au încheiat în mâinile securității interne.

Doar unul dintre cele patru servere testate de Netflix a funcționat (Chicago). Cu toate acestea, încurajează foarte mult atât torentul cât și TOR.

IPVanish a furnizat, de asemenea, teste de viteză inconsecvente. Serverul UE (Amsterdam) a scăzut doar puțin de la ~ 100 Mbps la 82,67, dar SUA (New York) a scăzut până la 34,71 Mbps.

Cea mai bună ofertă pe care am reușit să o găsesc a fost planul anual de 77,99 USD (6,49 USD pe lună), care este încă destul de mare atunci când o compari cu primele trei opțiuni mai ieftine (și mai bune) din această listă..

Dacă sunteți interesat, puteți să le dați drumul folosind credit, PayPal sau Bitcoin și beneficiați de o garanție de returnare de 7 zile.

Accesați IPVanish.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în recenzia noastră completă IPVanish

6. TunnelBear (4,99 USD / lună)

clientul de la tunnelbear mac

Este posibil ca TunnelBear să aibă cea mai plăcută aplicație Mac din cele peste 70 de VPN-uri pe care le-am analizat.

Interfața vizuală vă arată un ursuleț lângă locația dvs. Când faceți clic pe o locație a serverului care este aproape, ursul se tunelează literalmente către noua destinație.

Au reușit să facă ceva la fel de uscat și plictisitor ca alegerea unei locații de divertisment a serverului. Probabil ați putea petrece o după-amiază întreagă făcând clic pe fiecare dintre cele 350 de servere ale lor în 22 de țări și nu-l urâți complet.

Pe lângă aplicația Mac, această distracție este redată pe iOS, Windows, Android, Chrome și Opera. Acestea vin cu switch-uri, un IP anonim, „Ghostbear” care va ascunde masca conexiunea VPN și până la cinci conexiuni la dispozitiv..

Aplicațiile Mac, Windows și Android implicit la OpenVPN, în timp ce aplicațiile iOS obțin IPSec / IKEv2.

TunnelBear nu a eliminat nicio informație în cele cinci teste ale noastre și nici nu înregistrează informațiile dvs. personale.

Dar, deși suportul TunnelBear a susținut că serverele lor au funcționat cu Netflix, nu am reușit să transmitem cu succes nimic. Din fericire, torrenting și TOR sunt permise.

Celălalt dezavantaj a fost scăderea vitezei. Conexiunea noastră de 100 Mbps a fost redusă rapid la jumătate până la 52,26 Mbps pe serverele lor UE și a continuat să se înrăutățească - un server din Londra a gestionat doar o viteză de descărcare de 7,54 Mbps (!)..

Cel mai mic preț al companiei TunnelBear este de 59,99 USD pe an (~ 4,99 USD / lună). Cu toate acestea, în loc de o garanție de restituire a banilor (nu există), acestea oferă acces la o versiune gratuită limitată pentru a putea încerca.

Accesați TunnelBear.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în TunnelBear Review complet

7. Windscribe (4,08 USD / lună)

Clientul Mac al Windscribe are zero accesorii.

Faceți clic pe pictograma din partea de sus și se afișează câteva opțiuni diferite de server.

Este vorba despre asta. Nu este la fel de distractiv ca TunnelBear, dar face exact ceea ce presupune: conectați-vă în câteva secunde.

Windscribe Mac client

Puteți accesa peste 480 de servere din 50 de țări pe aproape orice dispozitiv din casa dvs., inclusiv iOS, Window, Mac, Linux, Chrome, Opera, Firefox, selectați routere, Amazon, Nvidia Shield și chiar Kodi!

Totuși, am detectat o problemă cu acea cerere de număr de server. Site-ul lor enumera Noua Zeelandă ca locație. Cu toate acestea, când am încercat să-l căutăm în aplicație, nu a existat! Așadar, s-ar putea să nu ajungeți la cele pe care le solicită.

Pe de altă parte, Windscribe nu a avut nicio scurgere sau înregistrare în testele noastre.

Sunt oferite protocoale majore, inclusiv OpenVPN, IKEv2 și SOCKS5. Dar este posibil să doriți să schimbați IKEv2 implicit în OpenVPN în cele mai multe cazuri pentru a obține cea mai puternică criptare.

Vitezele Windscribe ne scad, ajungând oriunde de la 56% mai lent în unele cazuri (serverul UE) la 82% în altele (Marea Britanie).

Va trebui să folosiți serverele speciale „Windflix” pentru a transmite Netflix (cele „normale” nu au funcționat). Și va trebui, de asemenea, să utilizați servere speciale pentru a torrenta.

Cel mai ieftin plan al Windscribe scade la 4,08 USD / lună pentru un an. De asemenea, au un plan „Construiți un plan” care costă doar un dolar pe locație. Puteți plăti cu credit, PayPal sau Bitcoin.

Dar dacă credeți că poate doriți să obțineți o rambursare, va trebui să o faceți în termen de trei zile de la achiziționarea produsului și nu veți putea depăși 10 GB lățime de bandă în acest timp..

Accesați Windscribe.com pentru a obține aplicația Mac
Citiți mai multe în revista noastră completă Windscribe

Ce aplicație Mac VPN ar trebui să alegeți?

Din păcate, nu toate aplicațiile VPN Mac sunt sigure sau rapide.

Unii „Mac” nu funcționează chiar pe Mac-uri fără să sară prin o tonă de cercuri confuze și care consumă timp.

Acesta este motivul pentru care am ales primele 7 VPN-uri pentru dispozitive Mac pe baza experienței noastre reale de testare a fiecăruia.

NordVPN apare în partea de sus a listei cu o combinație câștigătoare de securitate puternică, tone de funcții, cele mai disponibile servere și prețuri accesibile..

ExpressVPN și Surfshark sunt un al doilea și respectiv al treilea. Primul vă va aduce viteze mai bune, dar al doilea este semnificativ mai ieftin.

ProtonVPN, IPVanish și TunnelBear au toate câteva aspecte pozitive ... cu câteva aspecte negative. Sunt bine în general, dar nu în niciun loc în apropierea primelor trei.

Și Windscribe a avut o problemă după problemă, așa că nu o putem recomanda deloc.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me