Revizuirea AzireVPN

Recenzie AzireVPNAzireVPN a fost creat de o companie suedeză numită Netbouncer AB (2012).

În momentul redactării acestei recenzii, acestea au 22 de servere în cinci țări diferite.

Aceștia susțin că aveți în minte confidențialitatea dvs., menționând protocoale puternice care ar trebui să vă păstreze viața online în siguranță.

Dar o fac?

Asta vom descoperi astăzi în această recenzie AzireVPN.

Le-am trecut prin procesul nostru de revizuire în 13 pași pentru a răspunde pentru a afla dacă pot atinge aceste așteptări înalte.

Prezentare generală AzireVPN

RANK GENERAL: # 67 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Ușor de configurat și utilizat
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 5 țări, 18 servere
A SUSTINE: Suport client atent
torrenting: Permis
NETFLIX: Disponibil numai în Stockholm, Suedia
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES-256; OpenVPN, WireGuard
COST: 4,26 USD / lună pentru un an
SITE OFICIAL: www.AzireVPN.com

Pro AzireVPN

AzireVPN a început puternic.

Politica lor fără înregistrare este detaliată și este susținută de un „mod operator orb”, care adaugă un alt nivel de securitate unui program deja impresionant.

Folosesc cele mai bune protocoale VPN și criptare pe care industria le oferă, inclusiv un serviciu mai nou care ar putea deveni noua normă.

De asemenea, Azire lucrează cu servicii de torenting și reușește să obțină interdicția VPN a Netflix.

Să examinăm toate aceste caracteristici pozitive, simultan.

1. Fără jurnal de activitate

Azire susține că nu își înregistrează nicio activitate. Acestea fac acest lucru foarte clar pe site-ul lor web.

strictă nici o politică de logare

Aceasta este o cerere imensă, susținută de puncte detaliate. Trebuie menționat că o mulțime de companii VPN susțin că nu își înregistrează activitatea, dar atunci când te uiți mai atent la termenii lor de serviciu și politica de confidențialitate, ei chiar.

În mod curios, AzireVPN nu are o politică de confidențialitate listată pe site-ul lor, dar am analizat termenii lor de serviciu.

termenii serviciului de înregistrare

Ei își reiterează politica din nou, cuvânt cu cuvânt, dovedind că ceea ce este enumerat pe site-ul principal este poziția lor oficială de logare. Nu există termeni ascunși sau limbaj manual. Uimitor.

Poziția lor anti-logging este susținută de un sistem operator orb. Acest lucru elimină capacitatea unui administrator obișnuit de a interoga orice punct final sau informații IP permise utilizate de protocolul WireGuard.

Operator orb

Azire limitează chiar abilitățile propriilor operatori de a vă proteja informațiile. Aceasta este o măsură impresionantă pe care nu multe companii sunt dispuse să o ia.

2. Protocoale și criptare impresionante

Tot anonimatul din lume nu înseamnă nimic fără un puternic protocol de tunel VPN și criptare la nivel înalt pentru a vă proteja informațiile online.

Unul dintre cei mai importanți factori de căutat atunci când alegeți un serviciu VPN include protocolul și opțiunile de criptare. Iar AzireVPN are unele dintre cele mai bune.

Protocolul lor implicit este OpenVPN. Acest lucru este considerat de mulți drept standardul industriei. Este sursă deschisă, ceea ce înseamnă că este întreținut constant de o întreagă comunitate de securitate (spre deosebire de câțiva ingineri dintr-o singură companie).

Acest lucru menține în mod continuu OpenVPN pe marginea de ultimă oră, este actualizat constant, patched și verificat.

Azire folosește, de asemenea, criptarea AES-256, care este în prezent cel mai sigur standard de criptare de pe planetă pentru produsele VPN.

Detalii tehnice AzireVPN

Îmi place cât de multe informații oferă Azire cu privire la protocoalele lor. Ei sunt clar mândri de ceea ce oferă și ar trebui să fie.

Un nou protocol de tunelare pe care îl prezintă este WireGuard.

Acest protocol VPN nu este compatibil cu toate platformele, funcționând exclusiv pe Linux, Mac, Android și unele routere limitate. Folosește construcția verificată formal a schimbului de chei și Azire afirmă că consideră că este superioară OpenVPN.

Aceștia menționează o viteză superioară și un cod mai mic ca factori care fac ca WireGuard să fie mai sigur.

WireGuard vs IPsec vs OpenVPN

Nu în ultimul rând, Azire oferă un serviciu de proxy SOCKS5, care este folosit mai ales pentru a ocoli geo-blocurile plasate pe conținut, menținând conexiunea la același server tunel într-o altă locație.

În total, informațiile dvs. sunt extrem de sigure cu AzireVPN cu tone de opțiuni nemaipomenite.

3. Servere 1/4 Lucrate cu Netflix

Este incredibil de rar când găsești un VPN care funcționează cu Netflix.

Acest lucru se datorează faptului că cel mai popular serviciu de streaming din lume a declarat război la rețelele private virtuale și la proxies câțiva ani în urmă.

Dar totul nu se pierde.

Unele VPN-uri au capacitatea de a sparge software-ul de blocare al Netflix, permițându-vă să experimentați conținut geo-blocat indiferent de locul în care puteți fi.

Ne bucurăm să raportăm că AzireVPN este unul dintre ei. Am testat patru dintre serverele sale și am constatat că unul dintre ele (Stockholm, Suedia) permitea în continuare fluxul Netflix.

4. Torrenting este permis

Torrenting sigur este unul dintre cele mai mari cadouri pe care un VPN le poate oferi.

Posibilitatea de a descărca fișiere mari bucată cu bucată, prin conectarea cu sistemele altor utilizatori este extrem de benefică. Dar, de asemenea, prezintă un mare pericol cu ​​acesta.

Uneori, utilizatorii care se conectează cu computerul dvs. au intenții rău intenționate.

Acesta este motivul pentru care o VPN face procesul de torrenting mult mai sigur. Prin păstrarea informațiilor dvs. private din mâinile infractorilor, aveți toate avantajele de a vă chinui cu niciunul dintre pericole.

În ciuda acestui fapt, o mulțime de VPN-uri interzic torentingul sau îl limitează sever pe serverele lor. AzireVPN nu este unul dintre ei. Permite torentarea fără restricții pe toate serverele.

De fapt, a ajuns pe lista noastră cu cele mai bune VPN-uri pentru torrenting.

5. Serviciu pentru clienți responsabili

AzireVPN folosește un formular de contact pe pagina de asistență a site-ului lor web pentru toate problemele legate de serviciul clienților.

Poate fi găsit făcând clic pe eticheta de asistență din partea de sus a paginii, apoi derulând până la capăt.

Au unele întrebări frecvente înainte de formular, în încercarea de a vă adresa problemele înainte de a trimite un e-mail.

asistență prin e-mail cu oameni

Am pus o întrebare simplă despre criptarea lor și dacă pot folosi sau nu TOR în rețeaua lor. Am primit un răspuns la doar câteva ore, ceea ce reprezintă un timp impresionant de răspuns pentru un formular de contact. (A trebuit să așteptăm DAYS doar pentru a obține răspunsuri simple de la alți furnizori în trecut.)

răspuns rapid prin e-mail de la AzireVPN

Acesta nu a fost un răspuns sau un formular de copiere.

Cineva și-a luat de fapt timp să citească mesajul meu și să-mi trimită un răspuns bine gândit și politicos, cu link-uri unde aș putea obține mai multe informații.

Aceasta a fost o experiență fantastică de sprijin.

6. Usor de configurat si utilizat

Am avut o experiență foarte pozitivă cu mâinile mele la testarea acestui VPN. Instalarea a fost o adiere ușoară și experiența mea de navigare web a fost destul de impecabilă.

În primul rând, am descărcat clientul VPN potrivit de pe site-ul lor web.

proces ușor de instalare cu clientul VPN

Expertul de configurare a fost destul de simplu și ușor, iar instalarea a continuat într-o clipă. Întreaga experiență de la descărcare prin instalare a durat puțin sub un minut.

Procesul de instalare AzireVPN

Odată ce a fost instalat, AzireVPN a tras în sus, făcându-mi un semn pe ecran. Am introdus informațiile de conectare și apoi am început.

Aplicația software AzireVPN

Conexiunea a fost drăguță și ușoară și am putut să răsfoiesc în timpul liber. M-am conectat la un server canadian, care a fost o decizie pe care am luat-o înainte de logare.

Am fost consternat să văd că nu există niciun tablou de bord VPN în timp ce sunteți conectat. De asemenea, nu am putut schimba serverele după bunul plac. Va trebui să mă deconectez și apoi să mă întorc dacă aș fi vrut să fac asta.

Pentru a mă deconecta, a trebuit să faceți clic dreapta pe pictograma din bara de instrumente și să selectez deconectare.

AzireVPN Cons

Deși este foarte bine să ne bucurăm când vine vorba de AzireVPN, există, de asemenea, destul de multe lucruri care mă fac să ezit.

Pentru unul, am găsit scurgeri IP într-unul dintre testele noastre, ceea ce este o problemă uriașă.

Parcul de servere și lista de dispozitive sunt extrem de mici, nu este foarte rapidă și, în ciuda politicilor sale de înregistrare, acesta se află în mijlocul unei alianțe majore de supraveghere..

Aruncă o privire.

1. Jurisdicția suedeză (Inside 14 Eyes Alliance)

Ne-a plăcut politica de neînregistrare a companiei Azire.

Este o respirație de aer curat.

In orice caz…

Acesta este ușor anulat din cauza competenței suedeze a companiei.

Suedia este o parte a celor 14 ochi Alianța de Supraveghere, un acord de spionaj între 14 țări, inclusiv Suedia și Statele Unite. Țările membre își combină eforturile de colectare a informațiilor. Așadar, dacă un singur guvern adună informații asupra ta, toate au înțeles.

Așadar, în timp ce Azire nu vă poate înregistra, ar putea transmite informațiile personale dacă sunt apăsate de guvernul suedez. Apoi, Suedia, SUA și alte 12 națiuni ar avea informații despre tine și activitatea ta.

Nu este ideal.

2. Scurgeri IP detectate

Dacă un VPN îți scurge adresa IP, ar trebui să o șteargă cât mai repede.

Ascunderea IP-ului dvs. este literalmente UNUL lucru pe care trebuie să-l facă un VPN. Acesta este motivul întregului produs al existenței.

Acesta este motivul pentru care, atunci când găsim scurgeri de IP, este o opinie cu privire la un VPN.

Și, din păcate, asta s-a întâmplat exact cu AzireVPN.

Aceste scurgeri pot apărea sub două forme: scurgeri DNS și WebRTC.

O scurgere DNS apare atunci când erorile fac ca tunelul VPN să fie ocolit. Când se întâmplă acest lucru, IP-ul dvs. este complet expus.

Scurgerile WebRTC sunt cauzate de API-urile din browsere, menite să contribuie la ușurarea sarcinii dezvoltatorilor în crearea de aplicații de comunicare în timp real. În timp ce servesc un scop benefic, aceste API pot crea probleme cu securitatea VPN, ceea ce face ca IP-ul dvs. real să fie dezvăluit..

Datorită importanței și amenințării reprezentate de scurgerile IP, am pus toate sistemele testate prin șase teste. Azire a eșuat unul din cele șase.

serverele DNS azire care scurg

Prezentarea IP-ului nostru estonian (dar ar trebui să fie IP-ul Regatului Unit).

 • https://ipleak.net/ - Trecut
 • https://www.perfect-privacy.com/check-ip - Trecut
 • https://ipx.ac/run - trecut
 • https://browserleaks.com/webrtc - trecut
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/ - A eșuat
 • https://dnsleak.com - Trecut

Am verificat, de asemenea, software-ul de instalare pentru a ne asigura că niciun Malware sau alte virușii nu au fost livrate împreună cu acesta. Ne bucurăm să raportăm că a trecut cu culori zburătoare.

scanare virustotală pentru azirevpn

3. viteze de server lent

Un VPN va reduce viteza de internet.

Fiecare o va face.

Acestea fiind spuse, nu înseamnă că întregul tău sistem ar trebui să se oprească. Când te uiți la unele dintre cele mai rapide VPN-uri, am văzut că vei vedea că te încetinesc doar puțin.

Alte VPN sunt mai puțin eficiente în această privință.

Testăm viteza fiecărui VPN pe care o examinăm în același mod. Măsurăm pierderea de la un server din UE și un altul din SUA.

Vitezele de ieșire de pe serverul UE nu au fost groaznice, dar totuși mai mici decât ne place să vedem.

Test de viteză Azire UE

Testul de viteză al UE

 • Ping: 36 ms
 • Descărcare: 47.47 Mbps (51% mai lent decât 97 Mbps Benchmark)
 • Încărcare: 39.72 Mbps (25% mai lent decât 53 Mbps Benchmark)

Testul de viteză din SUA a scăzut mult, viteza de încărcare a scăzut cu un procent alarmant.

Testul de viteză Azire SUA

Testul de viteză al SUA

 • Ping: 153 ms
 • Descărcare: 27,76 Mbps (71% mai lent decât 97 Mbps Benchmark)
 • Încarcă: 8,21 Mbps (84,5% mai lent decât 53 Mbps Benchmark)

Din cele 78 de VPN pe care le-am analizat, clasăm numărul 40 AzireVPN în ceea ce privește viteza. Asta aproape că îi pune în treimea de jos.

4. Compatibilitate limitată a dispozitivului

Deoarece VPN-urile moderne sunt utilizate pentru o mulțime de streaminguri, este important să vă asigurați că sunt compatibile cu dispozitive inteligente care pot funcționa cu un televizor.

Din păcate, AzireVPN nu funcționează cu dispozitive precum FireTV, Roku, AppleTV sau sisteme de jocuri precum PlayStation 4 sau Xbox One.

Azire rulează cu Windows, MacOS, Linux, Android, iOS, routere care rulează OpenWrt și LuCi, OpenWRT, DD-WRT și pfSense.

Deși este o linie decentă, lipsa dispozitivelor inteligente și a consolei de jocuri fac ca acest lucru să fie un conținut pentru mine.

5. Număr mic de servere, întrerupător de ucidere limitat

Unele dintre cele mai bune VPN-uri din lume au mii de servere localizate în aproape fiecare oraș important din lume.

Azire are cinci țări și 22 de servere.

Asta e.

locații și servere

Aceste servere sunt situate doar în America de Nord și Europa. Nici o reprezentare din Africa, Asia sau Australia.

Această lipsă de opțiuni este într-adevăr un serviciu pentru utilizatori.

Azire-5-locatii

Are o listă impresionantă de caracteristici. Lățimea de bandă și suportul nelimitat pentru traficul IPv6 și P2P este întotdeauna un lucru bun.

Dar prea puține servere este probabil motivul pentru care am văzut astfel de viteze lente ale serverului (și probabil că veți face și voi).

Apoi, ei oferă doar un comutator de ucidere pentru Android. Ceea ce este un bum!

Aceste mici caracteristici utile sunt o măsură de securitate defensivă cu care majoritatea VPN-urilor legitime ies din cutie. Dacă sunt prezente scurgeri în sesiunea dvs., comutatorul de ucidere se activează și vă scoate din sistem.

Scurgerile sunt atât de periculoase, deoarece nu puteți spune niciodată când au loc. Și din moment ce am găsit scurgeri prezente în sistemul AzireVPN, mi-ar restabili o parte din încredere dacă ar exista un comutator de ucidere.

Nici un asemenea noroc - cu excepția cazului în care utilizați Android.

Costuri, planuri AzireVPN, & Metode de plata

AzireVPN are un singur plan premium care include toate caracteristicile programului.

Acestea includ cele cinci conexiuni simultane și comutatoare de server nelimitate.

Prețul AzireVPN

Conversia acestor costuri în euro, vedem că o lună a serviciului va costa 5,68 USD la data actualizării (februarie 2019).

Trei luni vor rula 4,54 USD pe lună. Un an complet va costa 4,26 USD pe lună, iar doi ani întregi vor costa 3,69 USD pe lună.

Nu este un preț prost, dar există VPN-uri mult mai ieftine, care au un parc de server mult mai mare și mai multe funcții.

Din fericire, există o mulțime de opțiuni de plată diferite disponibile (inclusiv plăți anonime):

Plati anonime AzireVPN

Puteți plăti cu un card de credit major (Visa, Mastercard, American Express) sau prin PayPal. Aceștia acceptă chiar și opt forme diferite de criptomonedă. Este foarte util când încercați să mențineți anonimatul.

Condițiile de furnizare ale companiei Azire dezvăluie că majoritatea utilizatorilor primesc o garanție completă de returnare a banilor pe 7 zile. Cu toate acestea, rețineți că această rambursare NU se extinde la pachetele de o lună sau la achizițiile efectuate cu Bitcoin. Așa că ține cont de asta dacă observi oricare dintre opțiuni.

Recomand AzireVPN?

Din păcate, nu.

Și subliniez cuvântul „din păcate” pentru că am vrut cu adevărat să-l recomand.

Compania este eficientă și informativă. Serviciul lor pentru clienți a fost superb și îmi place foarte mult politica lor anti-logging. Site-ul este foarte util; unul dintre cei mai buni pe care i-am văzut.

Doar nu a fost suficient.

Este prea scump și prea lent cu un parc de server limitat. Scurgerile îmi sunt întotdeauna greu să trec peste. Mai ales fără întrerupător pentru majoritatea dispozitivelor.

Cu toate acestea, a fost o experiență de utilizator fără probleme. Aplicația funcționează foarte bine. Dacă ar putea aborda aceste probleme problematice, aș putea cu siguranță să mă întind în spatele ei.

Clasăm AzireVPN la numărul 67 din cele 78 de VPN pe care le-am analizat.

Vă veți bucura mult mai bine cu NordVPN (puteți citi recenzia noastră completă aici).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me