Revizuire Browsec VPN

browsc vpn recenzie

Browsec VPN promite multe pentru utilizatorii săi. Este destul de îndrăzneț pentru a afirma că viteza atinge până la 100 de mb, fără a sacrifica o navigare sigură și privată pe internet.

Revendicările sunt bine și bune.

Însă, după ce l-am revizuit personal, produsul prezintă defecte semnificative precum viteza reală, jurisdicția legală și utilizarea generală.

Nu mă înțelegeți greșit, Browsec are o mulțime de caracteristici robuste, care merită banii dvs..

Totuși, cât de sigură este o casă cu pereți groși când ușile ei nu sunt niciodată încuiate?

Browsec este un serviciu VPN bun, care, din păcate, a abordat trei probleme critice. Merită banii tăi? Ei bine, despre asta va vorbi această recenzie.

Prezentare generală a VPN-ului Browsec

RANK GENERAL: # 49 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Ușor de utilizat și de configurat
LOG FILES: Fără politica de logare
LOCAȚII: 36 de țări, 400 de servere
A SUSTINE: Suport bun pentru clienți
torrenting: Nu funcționează
NETFLIX: Blocuri Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: AES de 256 biți; IPSec & Http proxy
COST: $ 39.99 / an
SITE OFICIAL: www.Browsec.com

Browsec Pro

1. Fără scurgeri și fără virus

Să începem cu securitatea.

Am trecut Browsec printr-o serie de teste pentru a vedea dacă îmi scade adresa IP, DNS sau WebRTC. Toate au revenit curate.

De exemplu, serverul olandez nu a expus niciodată adresa mea IP reală:

Adresa IP de testare scurgere BrowsecVPN

Și adresa DNS a revenit curată, de asemenea:

Scurgere test DNS BrowsecVPN

Browsec a trecut acest test de securitate fără un singur cârlig. O conexiune sigură înseamnă că locația dvs. reală este în siguranță și puteți utiliza Wi-Fi public fără frica de a vă introduce hackerii în sistemul dvs. Păstrarea locației dvs. reale ascunsă înseamnă, de asemenea, că puteți „debloca” conținut altfel inaccesibil în țara dvs..

Nu a fost găsit niciun virus

Browser de scanare VriusTotal

Din fericire, trenul care aduce vești bune nu se oprește nici acolo. Am rulat fișierele de instalare Browsec printr-o scanare VirusTotal și am găsit că este și curat.

Așadar, nu trebuie să vă faceți griji pentru nicio tehnologie de publicitate (sau mai rău) care vă fură din neatenție informațiile private.

2. Fără politică de înregistrare

Politica de logare BrowsecVPN

Confidențialitatea dvs. este la fel de bună ca și politica de confidențialitate a VPN.

Politica de confidențialitate a Browsec admite colectarea unor date, dar păstrează majoritatea datelor de utilizare efective (cum ar fi site-urile pe care le vizitați, lucrurile pe care le descărcați etc.) în total, ceea ce înseamnă că toată activitatea utilizatorilor poate fi descifrată..

Vestea proastă este că Browsec poate înmâna în continuare informațiile dvs. personale dacă li se solicită legea. Dar acest lucru este destul de comun în unele politici de confidențialitate și este adesea în conformitate cu legile țărilor de origine (vom ajunge la acest lucru în câteva minute).

3. 36 de locații cu 400 de servere și în creștere

locațiile serverului BrowsecVPN

Numărul de server și cantitatea de locație disponibilă oferă mult spațiu pentru flexibilitate și funcții diferite. Acest lucru se datorează anumitor mijloace media, cum ar fi Netflix și Hulu, care oferă produse diferite dintr-o locație în alta.

Acum, Browsec are o versiune gratuită. Această versiune oferă doar 4 locații:

 • Olanda
 • Singapur
 • NE
 • Regatul Unit

Versiunea premium, pe de altă parte, are 36 de locații de server pe care le poți alege dintre cele enumerate mai sus. Browsec susține, de asemenea, că numărul său total de server este în creștere. Acest lucru ar putea oferi mai mult spațiu pentru diferite rețele care să fie disponibile. Utilizatorii Browsec vor trebui să aștepte creșterea, dar numărul curent disponibil este deja destul de bun.

4. 2 din 6 locații Deblocați Netflix

Meniul Netflix BrowsecVPN

Utilizarea unui VPN pentru a evita analiza legilor de georestrucție obișnuite. Aprindeți un server în orice țară doriți, trageți Netflix și urmăriți conținutul acestora.

Din păcate, serviciile de streaming s-au înțeles. De fapt, majoritatea VPN-urilor pe care le-am testat nu mai funcționează cu servicii precum Netflix.

Din fericire, Browsec a influențat această tendință. Am testat Netflix pe șase servere diferite și am constatat că două funcționau:

 • SUA Vest 
 • Coreea de Sud 
 • NE
 • Belgia
 • Franţa
 • Hong Kong 

Iată ce veți vedea de obicei atunci când nu funcționează (pentru comparație):

Netflix serverul american BrowsecVPN

Trebuie să utilizați browserul dvs. pentru a accesa Netflix

Browsec nu are o versiune desktop a aplicației sale. Este disponibil numai pentru iO, Android, Firefox, Opera și Chrome. Ultimele trei versiuni sunt doar o extensie.

Aceasta înseamnă că, dacă doriți să utilizați Browsec pentru a accesa Netflix, va trebui să folosiți browserul pentru a face acest lucru.

5. Criptare militară

Browsec folosește două tipuri de protocoale de tunelare:

 • IPsec cu AES256 (criptare de grad militar)
 • Http proxy

Valoarea implicită a IPsec nu este la fel de puternică ca OpenVPN, dar este semnificativ mai sigură decât protocoalele mai vechi precum PPTP.

Extensiile browserului Browsec folosesc proxy HTTP. Natura sa ușoară face mai ușor accesul și păstrează același nivel de criptare ca un protocol TLS.

6. Asistență pentru clienți cunoscută

asistenta client browscVPN

La prima trecere, Browsec nu oferă o bază de cunoștințe sau întrebări frecvente solide precum unele companii VPN.

De asemenea, nici nu au disponibil chat live.

Aceasta a provocat inițial o anumită îngrijorare.

Din fericire, asistența lor de e-mail a fost rapidă și informațională.

Puteți contacta echipa de asistență prin pictograma situată în colțul din dreapta jos al fiecărei pagini a site-ului lor web sau prin pagina de feedback.

Vă furnizați adresa dvs. de e-mail, întrebarea dvs. și orice fișiere conexe. Asta e.

În cazul meu, am așteptat doar puțin peste o oră înainte să răspundă. Le-am pus o grămadă de întrebări și mi-au dat răspunsuri simple. Ele se extind pe răspunsurile lor, ceea ce ajută la eliminarea nevoii de întrebări suplimentare.

7. Configurare ușoară și utilizare

Utilizabilitatea Browsec este destul de bună.

În primul rând, instalarea extensiei VPN pe browserul dvs. durează doar câteva clicuri. După ce este configurat, vă puteți autentifica și puteți începe să utilizați rețeaua lor securizată.

Interfață BrowsecVPN

Acestea vă permit să schimbați locația serverului doar atunci când îl activați sau dând clic pe „Protejează-mă”.

Browsec are, de asemenea, o caracteristică „Setări inteligente”. Acest lucru vă permite să vă ascundeți identitatea atunci când vizitați anumite site-uri web.

Singurul dezavantaj este că nu puteți schimba protocoalele, deoarece nu există nicio funcție încorporată în aplicație.

8. Nu este nevoie de o caracteristică Kill-Switch

Un switch-switch permite unui VPN să-ți taie conexiunea la internet de fiecare dată când rețeaua de servere a acesteia se reduce. Acest lucru vă împiedică să utilizați în mod conștient internetul într-o poziție vulnerabilă.

Am întrebat echipa de asistență pentru clienți dacă Browsec are sau nu o caracteristică de comutare a omorârii. Acesta a fost răspunsul lor:

Killer-switch BrowsecVPN

Iată ce spun ei:

Un switch switch este ideal pe toate rețelele VPN bazate pe aplicații precum ExpressVPN sau NordVPN. Cu toate acestea, deoarece vă conectați printr-un browser pe Browsec, nu aveți nevoie de unul, deoarece browserul în sine se va opri dacă ați pierde o conexiune.

Console Browsec

1. Viteză de conectare lentă

Browsec susține că oferă viteze de până la 100 Mbps atunci când este conectat.

Cu toate acestea, după ce le-am testat efectiv, această lăudare s-a dovedit a fi falsă.

Aceasta este viteza de conectare de bază fără a utiliza Browsec:

test de viteză fără BrowsecVPN

 • Ping: 22 ms
 • Descărcare: 53.28 Mbps
 • Încărcare: 49.35 Mbps

Pentru acest test, am folosit șase servere aleatorii:

 • NE
 • SUA Vest
 • Regatul Unit
 • Olanda
 • Hong Kong
 • Japonia

Dintre toate, serverul Hong Kong a ieșit de sus. Deși viteza de descărcare a acestuia a fost groaznică, încărcarea nu a fost:

test de viteză Hong Kong BrowsecVPN

 • Ping: 64 ms
 • Descărcare: 10.13 Mbps
 • Încărcare: 48.52 Mbps

Problema cu viteze lente ca aceasta este că, chiar dacă teoretic ați putea transmite Netflix pe baza celor două servere care au funcționat, veți avea probabil întârzieri și alte probleme de performanță..

2. Lipsa de transparență

Browsec nu are o pagină „despre”. De asemenea, nu listează nicio informație despre locul în care se află. Singurul lucru pe care îl veți afla despre serviciu este că se bazează pe Rusia.

Este acesta un motiv de îngrijorare? da și nu.

Lipsa de transparență cu privire la fondul său ar putea însemna că valorizează și protejează datele utilizatorilor săi pe baza legilor guvernului său. Iata de ce.

3. Este localizat în Rusia

BrowserVPN Rusia Locație de e-mailImaginea este preluată din suportul lor de e-mail când am întrebat despre locația BrowsecVPN.

Există un motiv pentru care cele mai bune VPN-uri premium precum ExpressVPN sunt situate în afara alianței de inteligență „Ochi”. Cele 14 țări din alianța Eyes lucrează împreună pentru a lua orice date doresc de la furnizorii de servicii de internet și de la anumiți furnizori VPN aflați în granițele lor - fără să știți nici măcar.

Browsec nu are sediul sub 14 Ochi. Cu toate acestea, Browsec este localizat în Rusia. Și au propriile lor legi stricte de cenzură online.

Rusia monitorizează continuu activitatea online, ceea ce este o veste proastă pentru orice furnizor VPN aflat sub acestea.

Garantează că Browsec predă informațiile utilizatorului guvernului rus? Nu chiar. Dar, prin definiție, nici nu vor lupta prea mult.

4. Nu are o aplicație pentru desktop

Versiuni VPS Browsec

Browsec este disponibil numai pentru iOS, Android, Chrome, Mozilla Firefox și Opera. Dar asta este doar prin browsere, nu prin aplicații. Acesta este unul dintre motivele pentru care Browsec nu funcționează pe Windows.

Acest lucru este rău în mai multe moduri, deoarece:

 • Nu acoperă torentul.
 • Orice aplicații care se află în afara browserului dvs. nu sunt în siguranță.
 • Nu este compatibil cu TOR.
 • Permite 5 conexiuni simultane.
 • Nu este compatibil cu routerul.

De asemenea, puteți uita de torentul sigur, anonim sau probleme legate de utilizarea lățimii dvs. de bandă. Descărcarea unui fișier torrent se face în afara browserului.

Dacă doriți să urmăriți Netflix, puteți să o faceți totuși, dar asigurați-vă că este în browser. Uitați de aplicația autonomă pe care o puteți obține pe Windows.

În cele din urmă, utilizarea Browsec cu TOR sau prin router nu este posibilă. Echipa lor de sprijin a confirmat acest lucru.

Metode de plată, planuri și rambursare Browsec

planuri de plată BrowsecVPN

Browsec are planuri de plată simple. Ele oferă doar două planuri:

 • Lunar - 4,99 USD (60 USD / an)
 • Anual - $39.99

Planurile anuale au un preț competitiv, doar o notă sub NordVPN.

Metodele de plată ale Browsec sunt destul de limitate, însă:

 • Card de credit
 • PayPal

Dacă doriți să cumpărați Browsec, dar nu sunteți sigur dacă merită sau nu să încercați, puteți descărca versiunea gratuită.

Dezavantajul versiunii gratuite a lui Browsec este însă că limitează o mulțime de caracteristici precum:

 • Viteza de conectare
 • Stabilitatea conexiunii
 • Numărul de locații pe care le puteți utiliza.

Politica de rambursare a Browsec

politica de rambursare BrowsecVPN

Dacă ați cumpărat Browsec, dar doriți să anulați, serviciul oferă o politică de returnare a banilor de 7 zile.

Vă puteți anula abonamentul prin intermediul contului dvs. pe site-ul lor web cu un singur clic.

Solicitând restituirea, pe de altă parte, solicită să trimiteți un e-mail al echipei de asistență ([e-mail protejat]) de la e-mailul corect al contului. De asemenea, trebuie să furnizați data și ora de furnizare a plății obținute pentru a obține un răspuns mai rapid.

Recomand Browsec?

Nu.

Personal, cred că vă puteți descurca mai bine decât Browsec. Dar nici nu sugerez să o iei în calcul.

Browsec oferă o mulțime de caracteristici solide, cum ar fi criptarea de nivel militar, un număr mare de servere, asistență excelentă pentru clienți și acces la Netflix. Acest lucru este îmbunătățit și prin utilizarea și utilizarea sa ridicol-simpliste.

În ceea ce privește conversația, aveți aspecte negative, cum ar fi viteza de conectare lentă, limitările browserului și faptul că se află în Rusia. Plata unui serviciu VPN înseamnă că vă apreciați confidențialitatea pe internet. Aceeași valoare este aruncată pe fereastră dacă un guvern anti-confidențialitate guvernează VPN.

Dacă intenționați să cumpărați Browsec, vă recomand să luați în considerare acest lucru în viitor, atunci când vor avea o versiune desktop.

P.S. Mereu mă interesează recenziile utilizatorilor, așa că dacă ai folosit Browsec înainte, lasă o recenzie! Spuneți-ne dacă aveți experiență potrivită cu a noastră. 

Adaugă propria ta recenzie: 

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me