Recenzie VPO SpyOFF

pagina de pornire spyoff


Sareta S.r.l., o companie de 40 de persoane din microstatul din San Marino, a creat SpyOff, o rețea virtuală virtuală creată pentru a crea o experiență de navigare web cu adevărat anonimă.

Pe hârtie, SpyOff are tot ce căutați într-un VPN.

Aceștia susțin că nu vă conectați niciuna din informațiile dvs., acceptă o serie de protocoale VPN avansate / standarde de criptare și au funcții suplimentare de securitate încorporate în produs pentru a vă menține protejat în permanență..

Dar cât de bine este în practică?

Asta vom afla în această recenzie VPN SpyOff. Am disecat acest produs prin testarea practică, măsurând eficacitatea utilizării sale generale, viteza, serviciul pentru clienți, securitatea și multe altele.

Prezentare generală a VPO SpyOFF

RANK GENERAL: 40
uzabilitate: Interfață ușor de utilizat
LOG FILES: Zona gri
LOCAȚII: 24 de țări, 300 de servere
A SUSTINE: Serviciu clienți slab
torrenting: Permis
NETFLIX: Deblochează fluxul Netflix USA
CRIPTAREA / PROTOCOL: Criptare AES de 256 biți; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
COST: $ 5,60 / mo
SITE OFICIAL: www.SpyOFF.com

Pro VPN SpyOFF

SpyOFF are multe de plăcut.

Acesta se află în afara jurisdicției principalelor alianțe de supraveghere, utilizează câteva protocoale de securitate impenetrabile și reușește chiar să deblocheze câteva servere Netflix. Împerechează-l cu aplicații torrenting și cu o aplicație prietenoasă pentru utilizatori și vei avea un design VPN solid.

Să ne cufundăm în bine.

1. Jurisdicția din San Marino

Alianțele de supraveghere pot submina o VPN. Există 14 națiuni care își combină informațiile de spionaj împreună pentru a forma trei alianțe majore.

SpyOFF este situat în San Marino, care este o minusculă pământ de sculptate din peninsula italiană. Când auziți acest lucru, puteți presupune imediat că SpyOFF este sub jurisdicția 14 Eyes Surveillance Alliance.

Dar ai greși.

San Marino este considerat un „microstat” care există cu propria suveranitate.

locațiile serverului spyoff

Deci ce înseamnă asta?

Ei împărtășesc limba și cultura italiană, dar nu majoritatea legilor țării, inclusiv supravegherea și păstrarea datelor.

San Marino de fapt nu are legi în sistemul lor juridic care ar obliga o companie să dezvăluie informațiile clienților lor. De fapt, San Marino aplică o dublă lege a criminalității pentru cererile de informații de la instanțele străine. Aceasta înseamnă că o petiție poate fi admisă numai dacă infracțiunea în cauză este amenințată cu o pedeapsă minimă de un an de închisoare.

Acest lucru vă protejează destul de sigur de eforturile de spionaj ale guvernului și, deoarece SpyOFF nu deține nicio informație de jurnal, nu ar avea nimic de redat nici măcar în cazul unei solicitări..

Asta nu înseamnă că politica lor de logare este perfectă. Vom ajunge la asta în secțiunea contra.

2. Protocole securizate și criptare

SpyOFF folosește o serie de protocoale diferite, inclusiv OpenVPN, maestrul incontestabil al jocului de protocol.

protocoale spyoff și ecran de criptare

În plus, OpenVPN oferă și protocoale PPTP și L2TP / IPsec. Atât OpenVPN cât și L2TP / IPsec rulează folosind criptarea AES-256 biți de ultimă generație, care este tatăl mack al tuturor standardelor de criptare.

Acesta este nivelul de criptare utilizat de agențiile guvernamentale precum FBI și NSA. Dacă poate preveni hackerii ruși, vă poate proteja torentele cu ușurință.

SpyOFF își defalează protocoalele în trei categorii.

 1. Ultra securizat: Aceasta este cea mai avansată și mai sigură rută. Folosește OpenVPN și AES-256 pentru a vă menține cât mai în siguranță.
 2. Echilibrat: Aceasta folosește L2TP / IPSec în pereche cu AES-256. Este mai rapid decât OpenVPN, deoarece securitatea solicită mai puține performanțe. Cu toate acestea, utilizați în continuare AES-256, astfel încât dacă sunteți relativ încrezător în rețea, utilizați acest lucru ar putea fi o opțiune eficientă și sigură.
 3. Viteza mare: Această opțiune sacrifică securitatea pentru viteză. Este de departe cel mai rapid, dar utilizați protocoale PPTP și criptare AES-128 Bit. Nu numai că criptarea este mai slabă, dar PPTP este foarte învechită și poate fi hacked în mai puțin de trei minute.

Nu sunteți blocat în unul după ce ați ales alegerea, așa că nu ezitați să vă deplasați în voie. Dacă sunteți acasă, puteți încerca unul dintre modurile de securitate mai mici. Dacă sunteți conectat la o opțiune de securitate înaltă precum public-wifi, asigurați-vă că utilizați OpenVPN.

3. Torrenting este permis

Când faceți un torent, vă conectați la computerele altor utilizatori pentru a descărca fișiere mari bucată cu bucată. Ar trebui să fie un sistem relativ simplu și sigur, dar ciberneticii au început să-l folosească pentru a obține acces la distanță la computer.

Conectarea la un VPN vă protejează de un atac cibernetic. Cu excepția faptului, doar câteva VPN-uri funcționează perfect în mod torrenting.

Unde cade SpyOFF?

Undeva la mijloc.

Acestea restricționează accesul VPN la anumite servere selectate. Am testat capacitatea lor torentantă în mai 2018.

spion și torent

Am încercat să descărcăm Martin Luther King, faimosul discurs „Am un vis” al lui Jr. în format audio. Descărcarea a început și a trecut rapid fără nicio apăsare.

4. Am lucrat cu Netflix

Înainte de 2016, VPN-urile erau un zeu când a fost vorba de accesarea conținutului Netflix geo-blocat din toată lumea.

Cineva din Franța s-ar conecta la VPN-ul lor, ar selecta un server din S.U.A. și ar fi urmat, urmăreau conținut fără restricții.

Ei bine, Netflix sa prins în acel joc.

Într-o zi întunecată în 2016, utilizatorii VPN s-au conectat și au venit față în față cu un ecran negru de doom.

eroare de streaming netflix

Netflix a dezlănțuit unul dintre cele mai avansate sisteme de blocare VPN din lume pentru a opri utilizatorii VPN pe piesele lor. Interdicția VPN Netflix începuse.

Cu toate acestea, o serie de VPN-uri au reușit să eludeze eforturile de blocare ale Netflix. Depinde nu numai de VPN-ul pe care îl utilizați, ci de ce server încercați să accesați.

Am testat patru dintre serverele SpyOFF și am fost încântați să constată că unul din cele patru deblochează complet serviciul Netflix. Serverul în cauză era bazat în afara Statelor Unite. Am testat, de asemenea, serverele din Marea Britanie, Canada și Olanda, dar toate au fost blocate.

Acest lucru pune SpyOFF în compania unor lovituri grele, care au reușit, de asemenea, să ocolească interdicția Netflix, cum ar fi ExpressVPN.

5. Aplicație prietenoasă cu utilizatorul

Un client VPN nu trebuie să fie complicat.

Sigur, face unele lucrări complicate, dar ar trebui să fie atât de ușor de descărcat, instalat și utilizat, o bunică fără cunoștințe de computer nu ar trebui să aibă probleme de activare..

Nu este întotdeauna cazul. Unele VPN sunt incredibil de dificil de utilizat sau se prăbușesc pe neașteptate.

SpyOFF menține însă lucrurile simple.

Instalarea are loc pe tabloul de bord al utilizatorului, după conectarea cu numele de utilizator și parola pe site-ul lor oficial. Alegeți unde doriți să descărcați fișierul și plecați.

ecranul instalatorului spyoff

Am rămas impresionat de cât de rapid a descărcat aplicația pe laptopul meu, care rulează Windows 10. A fost atât de rapid încât nici nu am avut nicio șansă să scot o captură de ecran a acesteia.

Odată descărcată, aplicația a fost deschisă. Înainte de a mă duce la ecranul de conectare, am trecut prin câteva funcții ale SpyOFF.

spyoff conectați-vă la ecranul cu clic vpn 1
ecranul de conectare inteligentă spyoff

După aceea, am putut să mă autentific cu numele de utilizator și parola.

Ecranul de autentificare a aplicației spyoff

Asta m-a dus pe ecranul principal al SpyOFF, unde puteam să-mi selectez ușor serverul și să mă conectez. De asemenea, puteți utiliza serviciul lor Smart Connect pentru a vă conecta automat la cel mai rapid server pe care îl au.

aplicația spyoff vpn este de pe ecran

După ce am selectat serverul meu (în Canada, nu?) Serviciul conectat în câteva secunde.

ecranul conectat al aplicației spyoff

Odată ce am fost conectat, am putut naviga relativ ușor. Nu a existat o mică întârziere și schimbarea locațiilor a fost simplă. SpyOFF nu limitează capacitatea dvs. de a schimba serverele, așa că este doar un simplu clic și veți pleca într-un alt colț al lumii.

6. Killswitch încorporat

Este întotdeauna minunat să vezi că un serviciu utilizează un switch killswitch încorporat.

Un killswitch sesizează prezența unei scurgeri DNS, care ar putea expune IP-ul inițial. Odată ce se întâmplă, comutatorul se activează și sistemul se deconectează automat.

pagina de explicații switch spate switch

Niciun VPN nu trebuie să aibă scurgeri DNS, dar se întâmplă. Și dacă / când se întâmplă, nu ai ști niciodată. Singura modalitate de a fi protejat 100% este să ai un comutator, iar SpyOFF v-a oferit această protecție suplimentară.

7. Park Server Decent

Vrei să te asiguri că VPN-ul pe care îl folosești are o gamă largă de servere din care să alegi.

Prima dată când am examinat SpyOFF nu am fost impresionați de selecția lor. La acea vreme, ei ofereau doar 395 de servere. În timp ce asta pare mult, nu este nimic comparativ cu câteva mii oferite de servicii precum NordVPN. Ba mai mult, serverele pe care le-au avut au fost distribuite în 25 de țări, în mare parte găsite în America de Nord și Europa.

Au adus câteva îmbunătățiri mari de atunci.

SpyOFF are acum peste 1.000 de servere din 40 de țări diferite situate pe șase continente diferite. (Îmi pare rău Antarctica, nu ai Netflix)

Aceasta este o îmbunătățire majoră și îl aplaudăm pe SpyOFF pentru marea actualizare.

Foarte bine!

Cons. VPO SpyOFF

Avem o aplicație prietenoasă pentru utilizatori într-o jurisdicție sigură, cu un parc server mare, un killswitch și protocoale excelente de securitate.

Ce ar putea merge prost?

Câteva lucruri, de fapt.

Respirați adânc și lăsați-vă să treceți prin rău.

1. Politica de înregistrare discutabilă

SpyOFF nu înregistrează datele dvs., deci ce se întâmplă în secțiunea con?

Mint??

Nu, am constatat că politica lor de înregistrare este în creștere. Am analizat politica lor de confidențialitate incredibil de lungă și plictisitoare pentru a mă asigura. (Lucrurile pe care le fac pentru voi toți!)

Politica de Confidențialitate

Deci, unde vine con-ul?

Se pare că SpyOFF nu deține în mod direct serverele lor. Ei se bazează pe terți pentru a închiria accesul și pentru a-l vinde.

Acest lucru nu este neobișnuit în lumea VPN. De fapt, am constatat că multe companii VPN joacă acest joc înșelător.

Deci nu aveți idee cine are acces la datele dvs. odată ce vă conectați la aceste servere. SpyOFF nu vă înregistrează, este sigur. Dar cine spune că celelalte servicii nu țin de informațiile dvs.?

Putem accepta anumite zone gri, dar aceasta este doar un pic prea gri.

2. Viteze lente

Am efectuat SpyOFF prin două teste de viteză și am decis să le provocăm la maxim, folosind opțiunea „High Speed”.

Potrivit SpyOFF, aceasta ar trebui să obțină rezultatele lor cu cea mai mare viteză.

Sau așa ne-am gândit.

Când s-a instalat praful, SpyOFF nu a putut să plaseze mai mult de 54 din 78 VPN-uri în ceea ce privește viteza. Nu este deloc o prezentare grozavă. Cu siguranță nu este suficient pentru a face lista noastră cu cele mai rapide VPN-uri.

Am început cu o viteză de referință de 98 Mbps la descărcare, și 53 Mbps la încărcare.

Ne-am conectat la serverele SpyOFF atât în ​​Olanda, cât și în SUA și am înregistrat rezultatele.

Iată cum a decurs Olanda:

testul de viteză al spyoff Țărilor de Jos

Rezultatele serverului olandez:

 • Ping: 53 ms
 • Descărcare: 49 Mbps
 • Încărcare: 37 Mbps

Cel mai rapid, acesta elimină 50% din viteza noastră de referință.

Lucrurile s-au agravat atunci când le-am testat serverul american.

spyoff us test de viteză

Rezultatele serverului american

 • Ping: 113 ms
 • Descărcare: 17 Mbps
 • Încărcați 13.15 Mbps

Hopa!

Aceasta a fost o încetinire cu peste 70%.

Nu uitați, aceasta a fost opțiunea „de mare viteză” cu o protecție limitată, deci ce trebuie să se întâmple atunci când vă protejați securitatea și utilizați OpenVPN?

3. Compatibilitate scăzută a dispozitivului

SpyOFF acceptă platforme Mac, Windows, Android, iOS și Linux. Este destul de incluziv, dar nu suficient.

Există unele suporturi pentru router, dar nu pentru orice router vechi. Trebuie să vă deschideți portofelul și furculița cu o sumedenie de bani pentru a cumpăra FlashRouter VPN.

Acesta este singurul mod de a vă asigura că tehnologiile dvs. inteligente pentru casă rămân protejate. Televizoarele, console de jocuri și alte dispozitive conectate la internet nu au nici o aplicație SpyOFF și nici o modalitate simplă de a proteja rețeaua la care sunt atașate.

Dacă SpyOFF acceptă routere comune, probabil că le-am da aprobarea. Dar ceva despre obligarea utilizatorilor să-și achiziționeze hardware-ul scump, tocmai ne freacă în mod greșit.

4. Scurgeri DNS

Scurgeri DNS și scurgeri WebRTC trădează scopul unei VPN.

Atunci când apare o scurgere, vă va sângera adresa IP inițială din tunelul VPN, expunând-o în fața ISP-ului dvs..

Când am testat inițial SpyOFF, a primit o factură curată de sănătate. Le-am testat din nou pentru această recenzie, iar rezultatele nu au fost bune.

Din cele patru teste de scurgere pe care le-am efectuat, SpyOFF a eșuat două dintre ele. Am găsit, de asemenea, un software potențial dăunător atașat la fișierul de instalare al acestora.

spyoff dns test de scurgere
spyoff webrtc test de scurgere
spyoff perfectprivacy dns test de scurgere
spyoff test total virus

Iată cum sa redus:

 • IPLeak.net: A EȘUAT
 • Browserleaks.com: A TRECUT
 • Confidențialitate perfectă: A EȘUAT
 • Scurgeri de extensie Chrome: A TRECUT
 • Scanare virustotală: A EȘUAT

Din fericire, există o opțiune killswitch disponibilă, dar prezența programului rău intenționat este în special motivul unei îngrijorări serioase.

5. Serviciul pentru clienți care nu răspunde

Nu există niciun chat în direct. Acest lucru nu este șocant, deoarece numai VPN-urile de vârf au acest lucru.

SpyOFF are însă un formular de contact prin pagina de asistență.

Am completat formularul și am pus o întrebare destul de simplă.

Formular de e-mail de sprijin spion

Au trecut mai mult de 15 ore de când am trimis această interogare și nu am primit încă un răspuns și nici nu am primit niciun fel de mesaj automat, spunând că a fost primit.

Leagăn și o dor.

Costuri, planuri și opțiuni de plată SpyOFF

Cele trei planuri de plată ale SpyOFF sunt identice în ceea ce privește funcțiile. Diferența constă în perioada lor de angajament.

planuri de prețuri spyoff vpn

Cele trei opțiuni sunt:

 1. Lunar - 12,99 USD pe lună. Cea mai costisitoare dintre cele trei, dar are cea mai mare flexibilitate.
 2. Șase luni - plătite cu 65,94 USD la fiecare șase luni. Scade până la 10,99 USD pe lună, ceea ce este încă destul de mare în comparație cu multe dintre celelalte VPN-uri pe care le-am analizat.
 3. Șaisprezece luni - plătite la 89,60 USD la fiecare 16 luni. Această opțiune se descompune la doar 5,60 USD pe lună. Deși aceasta este cea mai accesibilă opțiune, necesită un angajament îndelungat.

Toate planurile includ o garanție de returnare de 30 de zile.

Aceștia acceptă o serie de opțiuni de plată, inclusiv debit direct SEPA, card de credit, PayPal și BitPay.

Recomand VPO SpyOFF?

Pe scurt, nu.

A început promițător. Competența lor este excelentă, iar aplicația este ușor de utilizat. Îmi place că include un killswitch, iar parcul lor de server crește într-un ritm impresionant.

Însă opțiunea lor de viteză mare a fost lent, iar prezența scurgerilor IP subminează întregul produs. Ca să nu mai vorbim de malware, am descoperit că se agață ca un barnacle în fișierul lor de instalare.

Politica lor fără logare a fost la început impresionantă, dar își pierde o parte din strălucire atunci când vă dați seama că nu controlează serverele. Unghia finală în sicriul acestui VPN a fost serviciul pentru clienți lent și fără răspuns.

De asemenea, este scump. Există VPN-uri de calitate mult mai înaltă pe care nu le recomandăm pentru aceeași gamă de prețuri sau mai puțin.

Care este experiența dvs. cu SpyOFF VPN? Sunt întotdeauna fericit să vă aud gândurile.

Adaugă propria ta recenzie:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me