Recenzie ProXPN

În ciuda faptului că se află în industria securității online de aproape un deceniu, proXPN este încă un jucător relativ necunoscut în jocul VPN.

În afară de câteva observații trecătoare pe care le-am văzut pe alte site-uri web, nu am știut niciodată prea multe despre proXPN sau despre modul în care se execută serviciile lor până când am început să-l folosesc în scopul acestei recenzii și, în opinia mea, acesta este un steag roșu destul de serios..

Întrebarea la care mi-am propus să răspund este una simplă,

Este relativ anonimitatea proXPN din cauza unui serviciu subpar sau a unei comercializări subpar?

Pe parcursul acestei recenzii, voi răspunde la această întrebare și voi face o scufundare profundă în serviciile proXPN.


Voi analiza viteza, caracteristicile și compatibilitatea atât cu clientul VPN plătit, cât și gratuit, pentru a determina dacă compania merită sau nu banii câștigați cu greu (alertă spoiler: probabil că nu). Însă înainte de a mă afunda în restul acestei recenzii, să luăm un minut pentru a privi compania din spatele proXPN.

 • Ce este proXPN?
 • Caracteristici proXPN
 • ProXPN este sigur?
 • proXPN Cons
 • Cum se utilizează proXPN
 • ProXPN Recapitulare Concluzie

Ce este proXPN?

revizuire proXPN și pagina principală

Fondată în 2009, proXPN este un aparent veteran al industriei VPN.

După mai bine de 8 ani de activitate, proXPN a dezvoltat un software VPN freemium simplu și simplu, care poate fi utilizat pe majoritatea dispozitivelor majore.

Utilizatorii de bază sunt limitați la Compatibilitate Windows și Mac întrucât clienții premium au acces la un software complet compatibil care funcționează cu:

 • ferestre
 • Mac
 • Linux
 • iOS
 • Android

Cu sediul central în Țările de Jos, proXPN este amplasat pe teritoriul a nouă ochi, ceea ce crește semnificativ posibilitatea intrării sau supravegherii guvernului.

Prezentare generală ProXPN

RANK GENERAL: 46
uzabilitate: Nu este foarte ușor de utilizat
LOG FILES: Fără jurnal
LOCAȚII: 4 țări, 21 servere
A SUSTINE: Asistență bună pentru clienți cu abonament premium
torrenting: Permis
NETFLIX: Blocuri Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: Cheie de criptare 2408 biți, tunel de criptare 512 biți; OpenVPN, PTPP
COST: $ Nivelul de 6,25 la / mo
SITE OFICIAL: www.proXPN.com

Caracteristici ProXPN (Nu foarte mult)

proXPN oferă utilizatorilor lor versiuni gratuite și plătite ale software-ului lor, iar diferențele dintre cele două, pe care le voi atinge într-o secțiune ulterioară, sunt destul de importante.

Din păcate, nici software-ul lor gratuit, nici plătit nu aduce nimic deosebit de unic sau special pentru masă.

Ele oferă un selecția serverului neplăcut cu doar o mână de locații din care să alegi, dintre care majoritatea sunt în Statele Unite.

Spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, proXPN oferă transfer nelimitat de date și timp de conectare atât pentru utilizatorii gratuit, cât și pentru cei plătiți, dar asta este în măsura în care merge pagina „Funcții”.

Dacă sunteți un pic surprins de cât de scurtă este această secțiune a recenziei, atunci nu sunteți singuri. proXPN oferă una dintre cele mai goale și fără VPN-uri de vârf pe care le-am văzut vreodată.

Există foarte puține caracteristici sau bonusuri avansate și chiar cei mai mulți utilizatori VPN începători își vor găsi lista scurtă de caracteristici în întregime.

Cu toate acestea, doar pentru că o VPN nu oferă o abundență de funcții și setări suplimentare, nu înseamnă că nu se poate răscumpăra cu viteze și securitate excepționale.

Din păcate, proXPN nu pare în mod special preocupat de niciun domeniu al serviciului său.

Lista lor de dispozitive compatibile este de asemenea relativ mică.

Iată lista oficială a dispozitivelor acceptate în prezent de pe site-ul lor:

 • ferestre
 • Mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Puteți conecta până la patru dispozitive simultan. Cu toate acestea, după cum puteți vedea din lista de mai sus, acestea nu oferă niciun suport pentru routere, televizoare inteligente sau console de jocuri chiar acum.

ProXPN este sigur?

Siguranța (sau lipsa acesteia) a oricărui furnizor VPN depinde de patru aspecte: jurisdicția companiei, politica de înregistrare, standardele de criptare și protocoalele disponibile..

Așa cum am menționat anterior, proXPN are sediul în Olanda, un membru al alianței cu nouă ochi și, prin urmare, este mult mai deschis la interferențele guvernamentale decât un furnizor VPN într-o țară care nu este parte la alianță.

ProXPN, cu toate acestea, are un foarte strictă nici o politică de logare că se explică clar în politica lor de confidențialitate:

politica de logare proXPN

În ceea ce privește protocoalele disponibile, proXPN este destul de limitat și le permite utilizatorilor să se conecteze doar cu OpenVPN și PTPP.

Deși aș dori să văd că mai multe protocoale devin disponibile, lipsa lor de protocoale disponibile nu este tocmai un întrerupător de tranzacții, deoarece OpenVPN este unul dintre cele mai rapide și mai sigure protocoale disponibile în prezent.

Standardele de criptare, pe de altă parte, reprezintă o problemă foarte gravă pentru potențialii clienți.

Standardul în cauză este doar cheia de criptare de 2408 biți și un tunel de criptare de 512 biți.

Pentru cei care nu sunt familiarizați cu standardele de criptare, criptarea pe 512 biți este incredibil de vulnerabilă și poate fi ușor crăpată de orice hacker în valoare de sare.

Având în vedere că aproape toate celelalte VPN de pe piață folosesc criptarea AES-256 mai sigură (și open source) care, din această scriere, încă nu a fost spartă, aceasta este o problemă majoră pentru înregistrarea proXPN și o preocupare serioasă pentru orice securitate. client conștient.

prețuri proXPN și plan GRATUIT

Spre deosebire de mulți dintre concurenții lor, diferențele dintre planurile gratuite și cele plătite ale ProXPN sunt dureros de evidente.

Iată o scurtă descriere a modului în care diferă planurile.

proXPN gratuit vs plan plătit

Pe parcursul acestei recenzii, am discutat în primul rând despre calitatea unui cont premium proXPN și, după cum probabil ați constatat, este foarte neimpresiv..

Având în vedere acest lucru, ar trebui să fie o mică surpriză să aflăm că serviciul lor gratuit de VPN este și mai neimpresiv și este echipat cu o selecție atât de infernală de funcții și servere, încât nu poate fi folosit decât.

Cea mai mare și cea mai importantă diferență între planurile lor plătite și gratuite este că proXPN nu este compatibil cu Android sau iOS decât dacă treci la un cont premium.

Aceasta este o problemă uriașă atunci când considerați că majoritatea oamenilor își navighează majoritatea pe dispozitive mobile.

Cu un cont gratuit, viteza VPN și selecția serverului dvs. sunt aproape inexistente, iar distribuirea fișierelor P2P este accesibilă doar clienților plătitori.

Mai bine spus, VPN-ul gratuit al proXPN este printre cele mai grave pe care le-am văzut vreodată.

Având în vedere acest fapt, mulți dintre voi vă întrebați probabil cât va costa să accesați funcțiile lor premium.

Am fost surprins să aflu că, în ciuda serviciului lor neplăcut, proXPN percepe o rată foarte premium pentru un produs de bază.

prețul curent proxpn

Spre deosebire de majoritatea furnizorilor VPN, proXPN nu oferă un pachet de o lună sau un plan cu 24 de luni redus.

În schimb, oferă planuri de fixare a prețurilor la trei, șase și douăsprezece luni.

Iată defalcarea.

3 luni:

 • 9,98 USD lunar
 • 29,98 USD facturate trimestrial
 • Economii 0%

6 luni:

 • 8,33 USD lunar
 • 49,95 USD facturate de două ori pe an
 • Economii 17%

12 luni:

 • 6,25 USD pe lună
 • 74,95 USD facturate anual
 • 37% economii

După ce am analizat mai mult de 30 de VPN-uri, pot spune sincer asta nu există nici o modalitate posibilă de a justifica rata pe care încearcă să o încerce proXPN. Există VPN-uri mult mai ieftine (și mai bune).

Având în vedere vitezele lor dezamăgitoare, selecția serverului înrădăcinat și standardele de criptare ușor de hackabil, nu există pur și simplu niciun motiv pentru care cineva să selecteze proXPN peste oricare dintre concurenții săi.

De exemplu, ExpressVPN (review), unul dintre VPN-urile mele preferate personale, oferă viteze de descărcare de două ori mai rapide decât proXPN și oferă unul dintre cele mai sigure software VPN pe care l-am întâlnit vreodată..

Dacă vă interesează VPN-urile rapide, luați în considerare citirea acestei comparații.

Dar să revenim la această problemă.

O altă problemă serioasă pentru oricine dorește să devină client al proXPN este că limitează sever modul în care le puteți cumpăra VPN și nu oferă forme de plată anonime. Dacă nu sunteți confortabil să plătiți cu un Visa, MasterCard sau PayPal, atunci ar trebui să începeți să căutați o altă VPN.

Cu toate acestea, în apărarea lor, toate plățile sunt susținute de o garanție de restituire a banilor în termen de 30 de zile care nu are restricții de lățime de bandă sau limite de conexiune.

Așadar, dacă achiziționați un membru proXPN și decideți că nu este potrivit pentru dvs. (ceea ce este probabil), puteți obține o rambursare completă a sumei de achiziție, atât timp cât trimiteți solicitarea dvs. în termen de o lună de la achiziția inițială..

proXPN Cons

1. Viteză lentă (doar ~ 40 Mbps din 100 Mbps)

În afară de caracteristicile specifice, cum ar fi compatibilitatea P2P, adblock și „deblocații de deblocare” Netflix, majoritatea oamenilor le pasă doar de trei lucruri atunci când cumpără un VPN:

Securitate, preț și viteză.

Voi atinge diferențele dintre abonamentele gratuite și plătite ale proXPN și pachetele de prețuri disponibile într-un minut, dar mai întâi vreau să discut despre viteza de descărcare a acestuia.

Pentru a mă asigura că această recenzie este corectă, am conectat dispozitivul la mai multe servere diferite și am folosit instrumentul speedtest.net pentru a stabili cât de mult proXPN mi-a trântit conexiunea..

Am folosit o conexiune de 100 Mbps localizată în interiorul UE pentru fiecare test.

viteză de descărcare și încărcare proXPN

Server UE:

 • PING: 39 ms
 • Descărcare: 40.3 Mbps
 • Încărcare: 6.05 Mbps

Serverul SUA:

 • PING: 119 ms
 • Descărcare: 16.14 Mbps
 • Încărcare: 5.56 Mbps

Server UK:

 • PING: 69 ms
 • Descărcare: 40.15 Mbps
 • Încărcare: 5.25 Mbps

Ca întotdeauna, ar trebui să efectuați aceste teste cu un bob de sare, deoarece acestea pot varia în mod sălbatic și depind de o serie de variabile incontrolabile. Acestea fiind spuse, am testat mai mult de 70 de VPN-uri aici la TheBestVPN.com, astfel încât avem un punct de referință destul de precis cu care putem compara rezultatele. 

Deși acestea nu sunt cele mai mari viteze pe care le-am văzut vreodată pentru o VPN freemium, sunt departe de ceea ce ar fi considerat „rapid”.

Serverele din Marea Britanie și UE rulează la 40 Mbps acceptabile, dar lente, dar serverele din SUA se limitează la inutilizabile, cu cele mai rapide viteze de descărcare cu doar 16 Mbps.

Aceasta este o altă preocupare serioasă pentru mulți clienți care ar fi, mai ales atunci când luați în considerare cât de mulți dintre concurenții proXPN oferă viteze de două ori mai rapide pentru mai puțin de jumătate din preț.

2. Niciun Netflix (totuși, Torrenting este permis)

Începând cu 2016, când Netflix și-a instituit interdicția de proxy, VPN și deblocare, companiile care au găsit o modalitate de a evita aceste restricții s-au bucurat de un avantaj masiv față de concurența lor.

Din păcate, proXPN nu se bucură de astfel de avantaje.

Serviciile lor sunt complet incompatibile cu Netflix, Hulu și alte servicii de streaming similare obișnuite fac din proXPN o alegere slabă pentru oricine caută să acceseze versiunile americane / britanice ale Netflix din alte țări.

Din fericire, serviciile și serverele lor sunt prietenoase și torentiale P2P includerea unei caracteristici de comutație de omor vă permite să descărcați cu impunitate, știind că, chiar dacă conexiunea dvs. este abandonată, locația și identitatea dvs. vor fi în continuare sigure.

3. Calitatea asistenței clienților - Fără chat live!

Deși proXPN greșește o mulțime de lucruri Există un avantaj al utilizării serviciului premium al proXPN este faptul că oferă asistență excepțională pentru clienți sub formă de e-mail, Twitter și asistență telefonică..

Pagina de contact ProxPN

Am sunat la numărul de asistență și am fost foarte impresionat să aflu că solicitarea mea a fost tratată în câteva minute de la apel.

De asemenea, am trimis un e-mail echipei lor de asistență pentru clienți pentru a măsura viteza de asistență online și, după numai două ore, mi-a răspuns complet întrebarea.

E-mail bilet de asistență ProxPN
Răspuns bilet de asistență pentru client proXPN

După ce am săpat prin alte recenzii ale unor terți ai serviciului proXPN, am constatat că aproape toată lumea a avut o experiență la fel de pozitivă cu echipa de servicii pentru clienți, indiferent de metoda pe care au folosit-o pentru a contacta compania.

Având în vedere toate punctele împotriva proXPN, aceasta este o respirație binevenită de aer curat într-o recenzie altfel neplăcută.

Cum se utilizează proXPN

Dacă ați decis să doriți să utilizați sau să cumpărați proXPN, procesul de configurare este destul de simplu.

Înainte de a putea utiliza serviciul gratuit sau pentru a cumpăra un abonament plătit, va trebui să configurați un cont pe site-ul lor web.

Din păcate, crearea contului necesită o adresă de e-mail, astfel încât dacă sunteți în căutarea unui VPN cu niveluri ridicate de anonimat, proXPN nu este.

După ce ați creat un cont, trebuie să decideți dacă doriți să continuați folosind versiunea gratuită sau gratuită a produsului lor.

Dacă doriți să achiziționați un abonament plătit, faceți pur și simplu clic pe butonul „Cumpărați acum” din pagina de prețuri și urmați instrucțiunile pe care le vedeți folosind metoda de plată selectată.

Apoi, descărcați și lansați fișierul pentru dispozitivul respectiv.

Descărcarea proxpn

Urmați instrucțiunile de pe ecran pentru a finaliza Expertul de instalare și apoi lansați proXPN pentru a începe.

instalarea proxpn

Când se lansează proXPN, vi se va cere să vă autentificați folosind informațiile contului pe care tocmai l-ați creat.

autentificare proxpn

Veti fi apoi dus in tabloul de bord principal unde puteti selecta serverul, protocolul de conexiune si modifica setarile VPN.

client proxpn

Trebuie să subliniez faptul că, în timp ce creeam această recenzie, am achiziționat și descărcat proXPN pe dispozitivul meu Windows și nu am putut lansa software-ul lor prima dată când l-am descărcat..

Am repornit dispozitivul și am încercat din nou fără să folosesc.

Pentru a folosi de fapt VPN-ul proXPN, am fost forțat să șterg manual toate fișierele locale, apoi să reîncărcăm acele fișiere și să parcurg din nou procesul de configurare..

Cum rambursați sau anulați achiziția Premium proXPN

Dacă decideți să doriți să restituiți prețul proXPN (ceea ce este foarte probabil, luând în considerare tot ce am discutat în această recenzie), procesul este destul de simplu.

Nu există limite de lățime de bandă sau conexiuni și, atât timp cât trimiteți biletul în termen de 30 de zile de la achiziția inițială, procesul de rambursare este rapid și nedureros..

Oricând în prima lună de la abonament, puteți pur și simplu să trimiteți un bilet de asistență prin care solicitați o rambursare și ar trebui să vă returnați banii în cont în 5-7 zile lucrătoare.

Concluzie revizuire ProXPN

După aproape un deceniu în afaceri, ați presupune că orice companie VPN ar fi fost în măsură să creeze un software care a fost cel puțin utilizabil.

Cu toate acestea, după cum probabil vă puteți spune, cu proXPN, acest lucru pur și simplu nu este cazul.

Vitezele de descărcare sunt lente, software-ul este de încredere, iar standardele lor de criptare atroce m-au făcut ezitant să folosesc VPN-ul lor pentru orice altceva decât unele navigări web ușoare.

Când abordați eticheta de preț premium, funcțiile limitate și serviciul gratuit inutilizabil, mă străduiesc să înțeleg cum compania a stat în afaceri în ultimii opt ani.

În apărarea lor, proXPN oferă un serviciu excepțional pentru clienți și o politică excelentă de logare zero, cu toate acestea, acești puțini proști nu se apropie nici de a depăși contra.

Voi spune că, în calitate de companie, proXPN este excepțional de transparent și sincer în ceea ce privește serviciile lor, ceea ce este revigorant de văzut chiar dacă onestitatea lor nu face nimic pentru a îmbunătăți calitatea abisală a produsului lor.

La sfarsitul zilei, Pur și simplu nu pot recomanda proXPN oricui caută un VPN de înaltă calitate (sau chiar utilizabil).

Dacă sunteți în căutarea unei alternative la proXPN, v-aș recomanda să consultați recenziile noastre detaliate despre ExpressVPN, Acces la internet privat sau Surfshark.

P.S. Sunt întotdeauna interesat de recenzii pentru utilizatori, așa că dacă ați mai folosit proXPN înainte, nu ezitați să vă lăsați recenzia de mai jos. Dacă experiența ta se potrivește cu a mea, răcoare. Dacă nu, nu este bine, este bine!

Adaugă propria ta recenzie ProXPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me