Despre / Contact

Rob Mardisalu - co-fondator & Editor în spatele TheBestVPN

Rob MardisaluRob Mardisalu este co-fondator și redactor al TheBestVPN.com. Rob lucrează la revizuirea, cercetarea și gestionarea întregii echipe de aproximativ 10 scriitori / cercetători independenți de securitate din spatele TheBestVPN.com.

Rob scrie ghiduri VPN și articole despre cum să faci la TheBestVPN.com.


Howard Poston

Howard Poston - Cercetător tehnic în spatele TheBestVPN

Howard Poston este unul dintre testatorii noștri independenți din spatele unora dintre conținuturile mai tehnice pe care le-ați poticni pe site-ul nostru. El testează VPN-urile pentru găuri de securitate & defecte de confidențialitate.

Acum lucrează la testarea cadrelor VPN pentru iOS și Android.

John Mason - Co-fondatorul / editorul pseudonim al TheBestVPN (trecut)

Este nevoie de eforturi și cercetări dureroase pentru a expune recenziile și cercetările / expunerile imparțiale pe care le publicăm la TheBestVPN.com, iar unii dintre scriitorii și cercetătorii noștri ar rămâne mai degrabă anonimi.

John Mason a fost aliasul sub care TheBestVPN.com a fost condus o perioadă. Conținutul și cercetările create de unii dintre scriitorii noștri care preferă să rămână anonimi sunt publicate și sub aliasul John Mason.

Formular de contact

Alternativ, ne puteți contacta pe Facebook @thebestvpncom.

Echipa noastră are sediul în toată lumea, dar avem sediul în Estonia, Tallinn.

Ce facem & cum o facem?

  • Revizuim furnizorii VPN. Procesul nostru de revizuire este destul de simplu. Cumpărăm versiunea premium, o instalăm, testăm viteza, compatibilitatea cu Netflix, vedem dacă există scurgeri sau viruși IP / DNS, citim prin politica lor de logare, verificăm jurisdicția și le clasăm în consecință..
  • Testăm VPN-urile & alte aplicații de confidențialitate la nivel tehnic profund, cu ajutorul unuia dintre testerii noștri de penetrare.

Puteți citi mai multe despre procesul nostru de recenzie aici.

Dezvăluirea afiliatului: Dacă decideți să cumpărați prin unul dintre linkurile de pe site-ul nostru, este posibil să primim un comision.

„Cum pot să las o revizuire VPN?”

Ne-ar plăcea să auzim recenzia dvs. onestă și nepărtinitoare a furnizorilor de VPN. Pur și simplu completați acest formular pentru a ne anunța ce credeți - bun sau rău. Nu toate recenziile sunt publicate, așa că asigurați-vă că recenzia dvs. este unică și utilă vizitatorilor noștri.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me