Cele mai bune servicii VPN (2020)

Cea mai bună comparație VPN

Există peste o mie de servicii VPN (gratuite și plătite) care vin și pleacă.

Fiecare arată la fel, sunând la fel, oferind aceleași caracteristici și promițând să vă păstrați conexiunea complet sigură și anonimă.

Dar cum găsiți cel mai bun VPN?

Cu atât de multe recenzii VPN părtinitoare care completează web-ul, poate fi dificil să se distingă de ficțiunea bazată pe profit.

La TheBestVPN.com testăm și examinăm peste 70 de servicii VPN populare până în prezent. Fiecare recenzie conține informații de fond despre VPN, aspect aprofundat, test de viteză și contra / pro.

Iată cei mai importanți factori ai unei VPN pe care i-am comparat:

 • Viteza de descărcare
 • Caracteristici / defecte de confidențialitate și securitate
 • Politica de jurisdicție și logare
 • Disponibilitate pentru torrenting și Netflix
 • Utilizabilitate și suport
 • Cost

Găsiți procesul detaliat de revizuire aici.

Cele mai bune VPN-uri pentru confidențialitate și securitate online

Cele mai bune VPN-uri nu păstrează nicio înregistrare a site-urilor web pe care le vizitați sau a fișierelor pe care le descărcați. Îți maschează adresa IP la un preț favorabil bugetului. Și oferă tone de servere fără restricții pe tot globul, astfel încât să puteți transmite conținut Netflix sau să utilizați torrenting în mod liber.

Fără alte detalii, iată cele mai bune 10 VPN-uri din 2020:

1. NordVPN - Cel mai bun VPN „All-Round” (3,49 USD / lună)

Pe locul 1 din 78 VPN-uri

pagina de start nordvpn

Lucruri care ne-au plăcut:
+
Servere rapide (5.646)
+ Torrenting / P2P permis
+ Funcționează cu Netflix
+ Politica strictă fără jurnale
+ Aplicații VPN ușor de utilizat
+ Criptare dublă a datelor
+ Nu s-au găsit scurgeri IP / DNS

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Reduceri doar pentru abonamente mai lungi

Compatibil cu:
NordVPN are sediul din Panama și este unul dintre cele mai sigure sisteme VPN pe care ați putea spera să le întâlniți vreodată. Acesta este motivul pentru care a fost constant serviciul nostru de top.

Numărul de server NordVPN este pozitiv masiv, cu peste 5.600 de servere distribuite în 60 de țări diferite. Aceasta este cea mai completă listă de server pe care am văzut-o în rândul furnizorilor noștri VPN. NordVPN ia securitatea în serios. Au un serviciu pe care îl numesc „VPN dublu”. Această caracteristică ia două servere diferite și le combină într-unul pentru de două ori criptarea și o conexiune ultra-sigură..

Aplicațiile lor VPN prietenoase vin complet încărcate cu un comutator pentru a vă proteja datele împotriva căderilor în mâinile greșite.

Compania este situată în Panama City. Credeți sau nu, locația este importantă când vine vorba de alegerea VPN. Zonele diferite au legile de confidențialitate diferite, iar orașul Panama doar se încadrează într-un teritoriu favorabil vieții private. Unii furnizori VPN au fost cunoscuți să țină cont de jurnalele activității dvs. (cum ar fi adrese IP sau timestamps). NordVPN nu. Agențiile guvernamentale pot utiliza aceste informații pentru a-ți urmări activitatea, astfel încât serviciul nostru VPN numărul unu este anonim.

De asemenea, au excelat în seria noastră de teste hands-on.

Este sigur să spunem că conexiunea este solidă, deoarece s-au găsit zero scurgeri (nu s-au găsit IP / DNS / WebRTC). De asemenea, serviciul funcționează bine cu torentarea și ocolirea restricțiilor geografice ale anumitor site-uri precum Netflix. Cinci din cele șase servere testate au reușit să deblocheze Netflix.

Puteți conecta până la șase dispozitive simultan pe aproape orice platformă imaginabilă, inclusiv Android, ChromeOS, iOS, Windows, Mac, Linux sau chiar routerul dvs. Un angajament de 3 ani va reduce costul de la 11,95 USD / lună la doar 3,49 USD.

Doar dezavantaj? Reducerile funcționează numai cu abonamente mai lungi. Din fericire, aceștia au garanția de returnare a banilor de 30 de zile „fără întrebări”.

Accesați NordVPN.com
... sau citiți recenzia noastră NordVPN

2. Surfshark - Cel mai bun VPN „ieftin” (1,99 USD / lună)

Pe locul 2 din 78 de VPN-uri

pagina de start surfshark

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Politica strictă fără jurnale
+ Dispozitive nelimitate
+ Torrenting este permis

+ Deblochează georestricțiile Netflix
+ Sigur și sigur
+ Adăugări: Multihop & Ad-blocant

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Viteza medie

Compatibil cu:
Surfshark dispune de peste 1000 de servere din 60 de țări diferite. În plus, Surfshark oferă unele dintre cele mai de vârf opțiuni de criptare și protocol disponibile acum. Dispune de AES-256-GCM în OpenVPN și IKEv2 / IPSec.

Surfshark este unul dintre VPN-urile pentru deblocarea Netflix. Am testat șase servere diferite pentru a vedea cum au funcționat cu serviciul de streaming de premieră din lume și fiecare dintre ele a funcționat perfect. Aplicațiile sale sunt echipate cu avantaje de confidențialitate, precum un comutator pentru a vă proteja IP-ul adevărat de scurgeri, precum și Multihop.

De asemenea, au un serviciu numit Whitelister. Acest lucru vă permite să selectați o serie de site-uri web care vor putea să ocolească tunelul VPN și să funcționeze din IP-ul dvs. normal. Dacă ați încerca să vă accesați informațiile bancare în timp ce v-ați conectat la un server la jumătatea drumului, instituția dvs. financiară ar putea semnaliza activitatea și vă va bloca din cont. Cu Whitelister, puteți preveni aceste probleme și accesa datele dvs. sensibile fără a fi nevoie să vă deconectați de la serviciul VPN.

Surfshark este, de asemenea, unul dintre puținii furnizori pe care i-am văzut care oferă conexiuni nelimitate la dispozitive. Aceasta înseamnă că nu există capace artificiale care să vă oblige să cumpărați mai multe conturi.

Torrenting și P2P sunt complet permise. Aplicația este foarte ușoară și ușor de utilizat.

Serviciul este disponibil pentru aproape fiecare dispozitiv folosit astăzi. Îl puteți folosi pe Windows, Mac, Linux, iOS și Android. Am efectuat Surfshark prin șase teste diferite de scurgere și nu am găsit scurgeri.

Funcția „Mod de camuflare” a lui Surfshark le face unice în comparație cu alte VPN-uri. Când este activat, modul Camouflage face ca utilizarea unui VPN să fie atât de furtunos, încât nici ISP-ul dvs. nu va putea spune că utilizați o VPN.

În sfârșit, prețul pe care îl plătiți pentru un plan de doi ani este cel mai ieftin pe care l-am găsit. Cu un angajament de 24 de luni, plătiți doar 1,99 USD pe lună. Este la fel de accesibil pe cât devine. Dacă nu vă place serviciul, există o opțiune de garanție de returnare de 30 de zile.

Cu toate acestea, niciun serviciu VPN nu este perfect 100%. Vitezele au fost inconsecvente în timpul testelor noastre, plus rețeaua lor de servicii este semnificativ mai mică comparativ cu mulți concurenți.

Accesați Surfshark.com
... sau citiți recenzia noastră de Surfshark

3. ExpressVPN - Cea mai bună performanță în streaming (6,67 USD / lună)

Pe locul 3 din 78 VPN-uri

pagina principală expresvpn

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Accepta toate dispozitivele
+ Servere rapide (pierdere de viteză minimă)

+ Deblocarea Netflix SUA
+ Torrenting și P2P permise
+ Nu s-au găsit scurgeri DNS / IP
+ Foarte simplu și ușor de utilizat
+ Fără jurnale

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Mai scump decât rivalii

Compatibil cu:
Fondat încă din 2009 și situat în Insulele Virgine Britanice, ExpressVPN este un serviciu VPN extrem de popular și din motive întemeiate. Provocă constant NordVPN pentru slotul VPN numărul unu.

Un abonament ExpressVPN vă oferă acces la peste 3.000 de servere rapide situate în 160 de orașe diferite din 94 de țări.

Acest VPN oferă o multitudine de protocoale (OpenVPN, IPSec) & IKEv2, printre altele, toate echipate cu cele mai recente și mai mari standarde de criptare (AES-256). Acest lucru face ExpressVPN perfect pentru aproape orice dispozitiv. Fiecare oraș care dispune de un server ExpressVPN vă oferă diverse opțiuni în ceea ce privește standardele de securitate. Există șase standarde diferite pentru a alege, dar nu toate sunt disponibile în fiecare oraș.

Nu am găsit nicio scurgere de IP, DNS sau WebRTC, iar fișierele de instalare ale acestora erau curate de malware sau viruși.

Aplicația ExpressVPN nu este doar ușor de utilizat, ci are un comutator de încărcare integrat, care îți încheie automat sesiunea dacă există un fel de încălcare a securității. Politica lor fără jurnal nu înseamnă cu adevărat lipsa de jurnal. În plus, locația lor din Insulele Virgine Britanice îi pune în afara oricăror acorduri de partajare a informațiilor.

Atât torrentingul, cât și Netflix funcționează fără probleme, fără a sacrifica performanța sau viteza. De fapt, acestea sunt una dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am revizuit până în prezent.

Singurul dezavantaj? Este puțin pe partea de preț. Planurile lunare oferite de ExpressVPN încep între 6,67 și 12,95 USD pe lună. Prețul de 6,67 USD necesită un abonament de 15 luni și vine cu trei luni gratuite. Acesta este un preț mic de plătit pentru performanțe excelente în aproape toate categoriile.

ExpressVPN are încredere în calitatea serviciului, oferind o garanție de returnare de 30 de zile pentru utilizatorii care nu sunt mulțumiți de serviciul furnizat.

Accesați ExpressVPN.com
... sau citiți recenzia noastră ExpressVPN

4. PerfectPrivacy - Conexiuni nelimitate (8,95 USD / lună)

Pe locul 4 din 78 VPN-uri

pagina perfectă de confidențialitate

Citiți recenzia noastră de confidențialitate perfectă

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Fără politici de jurnal
+ Elveția jurisdicției
+ Funcționează cu Netflix
+ Torrenting este permis
+ Dispozitive nelimitate

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Cel mai scump VPN pe care l-am analizat
- Viteza medie de descărcare

Știi exact ce primești de la un produs numit „Perfect-Privacy”.

Politica lor de logare este legitimă: Niciuna dintre datele dvs. personale nu este monitorizată sau stocată.

Perfect-Privacy oferă, de asemenea, o conexiune fără scurgeri, cu cele mai bune clase de criptare AES-256 și opțiuni de protocol care includ OpenVPN, IPSec și SSH.

Dar partea cea mai bună?

Conexiuni nelimitate.

Majoritatea celorlalți concurenți vor permite doar o mică mână, cum ar fi trei sau cinci conexiuni la un moment dat. Aceasta înseamnă că puteți conecta orice funcționează pe Windows, Linux, Mac, iOS, Android, IPTV sau chiar routere. Acest lucru ar putea fi perfect pentru echipe sau organizații.

Torrenting este permis pe majoritatea serverelor. Există o serie de servere care blochează accesul P2P. Utilizarea Tor este de asemenea permisă atunci când utilizați Perfect-Privacy. Netflix a lucrat pe unul din cele cinci servere pe care le-am încercat (unul din Marea Britanie).

Au fost însă câteva dezavantaje. Vitezele au fost medii, nu la fel de rapide ca unele dintre celelalte opțiuni ale noastre. Ele sunt sub jurisdicția Elveției, care este în general bună pentru confidențialitate (și jurnalele). Cu toate acestea, se știe că cooperează cu țări sub jurisdicția celor cinci ochi.

Nu în ultimul rând, lista lor de servere nu este foarte impresionantă. Perfect-Privacy are doar 58 servere în doar 26 de țări. Acest lucru este foarte scăzut în comparație cu majoritatea VPN-urilor noastre de top.

Un alt dezavantaj al acestui serviciu este prețul.

În timp ce majoritatea concurenților majori își mențin prețurile relativ scăzute, costul lunar de 8,95 - 12,99 dolari pentru Perfect-Privacy se situează pe capătul superior al spectrului. (Deși, arată mult mai bine când puteți conecta zeci de dispozitive.) A existat o anumită mișcare pozitivă în acest sens. Abonamentele lunare au costat 14,75 USD la un moment dat și au fost reduse recent la 12,99 dolari. Puteți să le încercați, deoarece vă vor rambursa banii în 7 zile de la abonament dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu.

Accesați Perfect-Privacy.com
... sau citiți recenzia noastră de confidențialitate perfectă

5. IPVanish - securizat & Rapid, bazat pe SUA, fără asistență în direct (6,49 USD / lună)

Pe locul 5 din 78 de VPN-uri

pagina de pornire ipvanish

Citiți recenzia noastră IPVanish

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Viteză bună de descărcare
+ Fără politică de logare
+ Funcționează cu Netflix și permite torrenting
+ Sprijiniți toate dispozitivele
+ 10 conexiuni simultane

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Face parte din StackPatch (Marea companie din SUA)

- Asistență lentă pentru clienți
- Cost ridicat

Cu IPVanish, clienții au acces la peste 1.300 de servere localizate în 75 de locații diferite din întreaga lume.

Toate protocoalele majore de securitate sunt acceptate prin intermediul acestui VPN. Folosesc criptarea AES-256 de nivel bancar, care vă asigură că nimeni nu vă va putea urmări. IPVanish poate fi utilizat pe până la cinci dispozitive Windows, Mac, iOS sau Android simultan. De asemenea, oferă până la 10 conexiuni simultane. Nu există limite impuse conexiunilor serverului sau lățimii de bandă.

Netflix a funcționat pe unul dintre cele patru servere testate. În timp ce se consideră cel mai rapid VPN din lume pe site-ul lor, le-am clasat pe poziția a 26-a generală pe lista noastră de viteze. Aceasta este din cele peste 78 de recenzii de până acum. Aceasta este încă o viteză excelentă, depășind peste 50 de servicii.

Iată câteva dintre cele mai mari contra am observat.

Prețurile IPVanish sunt ușor ridicate pentru unele dintre planurile lor pe termen lung, în comparație cu alte servicii de aceeași dimensiune. Acestea variază de la 6,49 USD - 10 USD pe lună. Prețurile lor au fost de peste 10 USD pe lună fără o perioadă de angajament, așa că suntem bucuroși să vedem că se deplasează în direcția corectă. La o notă mai fericită, aceștia oferă o garanție de returnare de 7 zile, astfel încât să îi puteți testa și dacă nu vă place serviciul, cereți o rambursare.

Nu suportă Tor și nu descurajează torentarea, așa că nici nu contează pe niciunul dintre acestea. Serviciul clienților lor a fost de încredere în timpul testelor noastre.

De asemenea, sunt localizate într-o jurisdicție favorabilă Five Eyes, ceea ce înseamnă că autoritățile pot solicita informațiile dvs. personale și le pot distribui între SUA, S.U.A., Canada, Noua Zeelandă și Australia..

Accesați IPVanish.com
... sau citiți recenzia noastră IPVanish

6. Mullvad - Cel mai anonim proces de înregistrare (5,00 € / 5,45 USD)

Pe locul 6 din 78 VPN-uri

mullvad homepage

Citiți recenzia noastră pentru Mullvad

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Proces de înregistrare anonim

+ Fără politică de logare
+ Viteza buna

+ Criptare standard pentru industrie (256 AES)
+ Întrerupător de omor încorporat

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Fără aplicație iOS / Android

- Nu este o aplicație foarte user-friendly
- Asistenta client Mediocre

Mullvad oferă navigare pe site-ul web gratuit pentru orice dispozitiv Windows, Mac sau Linux (până la cinci conexiuni simultane).

Criptarea lor AES-256 cu protocoalele OpenVPN și WireGuard au fost de asemenea IP & DNS fără scurgeri în fiecare din cele șase teste ale noastre.

Vitezele serverului Mullvad chiar au blocat locul 10, depășind peste 70 de alte VPN-uri. Acest lucru este deosebit de impresionant atunci când considerați că software-ul VPN vă va stabili doar 5,45 USD pe lună. Dacă nu sunteți mulțumit de acest serviciu, acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile.

Această aplicație obișnuia să fie confuză, dar actualizările recente au făcut-o atât simplă cât și eficientă. Este unul dintre acele VPN-uri pe care le poate folosi oricine, indiferent de nivelul de abilitate.

Una dintre caracteristicile definitorii ale Mullvad este metoda sa de a vă conecta la serviciul lor de la Banca Elvețiană. Nu aveți nevoie de niciun fel de informații de identificare pentru a vă înscrie la Mullvad. Nici nu aveți nevoie de o adresă de e-mail. Pur și simplu vă înscrieți și Mullvad vă oferă un număr de cont generat la întâmplare.

Când vine vorba de streaming, am testat mai multe servere bazate pe Mullvad în SUA și toate au venit blocate pentru Netflix. Cu toate acestea, am reușit să deblocăm un server în Marea Britanie, astfel încât este posibil să depășim interdicția VPN a Netflix folosind Mullvad. De asemenea, suportă torentarea.

Din păcate, Mullvad nu oferă asistență pentru clienți chat live, așa că este greu să obții răspunsuri rapide la întrebările tale.

Parcul lor de server este format din 407+ servere din 39+ țări, ceea ce este puțin pe partea joasă. Parcul de server pare să crească. În prezent, 288 de servere funcționează pe OpenVPN, 103 funcționând prin WireGuard & 16 servere Bridge, care sunt o opțiune perfectă pentru oamenii din țări cenzurate, cum ar fi China, Oman și Rusia.

Baza lor de origine suedeză îi pune sub comunitatea extinsă de inteligență 14 Ochi. Cu toate acestea, nefiind absolut necesare informații personale pentru înscriere și opțiunea de a plăti serviciul folosind criptocurrency, nu este la fel de mare ca și pentru alte servicii..

Accesați Mullvad.net
... sau citiți recenzia noastră pentru Mullvad

7. CyberGhost - Caracteristici excelente, viteză medie (2,75 USD / lună)

Pe locul 7 din 78 de VPN-uri

pagina principală cyberghostCitiți recenzia noastră CyberGhost

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Prețuri accesibile

+ Aplicație foarte simplă de utilizat
+ Fără fișiere de jurnal
+ Torrenting / P2P este permis
+ Funcționează cu Netflix
+
 Cel mai mare parc de server

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Companie-mamă discutabilă
- Viteza medie de descărcare

- Asistență pentru clienți care nu răspunde

CyberGhost are un număr impresionant de servere, oferind peste 5.900 de servere în peste 90 de țări diferite. Acesta este cel mai mare parc de server pe care l-am văzut.

Dacă confidențialitatea este principala ta preocupare, Cyberghost te-a acoperit cu o combinație câștigătoare a jurisdicției române, împreună cu o politică strictă „fără logare”. Confidențialitatea dvs. va rămâne intactă, fără importanță. În plus, nu au existat scurgeri DNS sau WebRTC. Ar trebui să știm, am testat-o ​​de șase ori diferite pentru a fi siguri.

Cyberghost include, de asemenea, un comutator de ucidere, care vă va închide sesiunea imediat dacă există scurgeri în tunelul dvs. VPN. Acesta este un plan B perfect în cazul în care aveți nelămuriri cu privire la conexiunea dvs..

Începând cu anul trecut, CyberGhost a fost vândut către Kape Technologies, cunoscută anterior drept Crossrider Plc.

Descărcarea uneia dintre aplicațiile lor de pe Windows, Android, Mac, iOS, Linux sau router durează doar câteva secunde.

În plus, sunt compatibile cu Tor. Dar, pe dezavantaj, nu toate serverele sunt torenting prietenos. Cu toate acestea, este ușor să găsești servere torrenting. Noua interfață de utilizator a Cyberghost prezintă o funcție de căutare care vă permite să vă limitați rezultatele la afișarea numai a serverelor torrenting. 

Am testat patru servere diferite din întreaga lume pentru a vedea dacă CyberGhost poate debloca Netflix, așa cum susține. Au chiar servere specifice care sunt marcate drept Netflix safe. Când am testat patru dintre acestea, doar unul a fost în măsură să transmită conținutul Netflix cu succes.

CyberGhost acceptă majoritatea protocoalelor VPN majore, inclusiv OpenVPN, PPTP, L2TP și IPSec.

Costul lunar de la 2,75 la 12,99 dolari înseamnă că puteți ateriza foarte mult angajându-vă pe un termen mai lung. De asemenea, vă vor rambursa banii în fereastra de garanție de restituire a celor 45 de zile, dacă nu sunteți nemulțumit de acest serviciu.

Singurele alte dezavantaje pe care le-am observat au fost viteza medie a serverului (testată pe două alese la întâmplare). Serviciul pentru clienți a fost, de asemenea, puțin observat.

Accesați CyberGhost.com
... sau citiți recenzia noastră CyberGhost

8. Trust.Zone - VPN rapid cu rețea de servere mici (2,88 USD / lună)

Pe locul 8 din 78 de VPN-uri

pagina principală trust.zone

Citiți recenzia noastră Trust.Zone

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Rețea de servere rapide

+ Torrenting permis + Funcționează cu Netflix
+ Politica strictă fără jurnale
+ Cost ieftin
+ Prețuri accesibile
+ Nu s-au găsit scurgeri

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Suport limitat pentru dispozitiv
-
Rețea de servere mici
- Asistență slabă pentru clienți
- Utilizabilitate medie

Încrederea prețurilor Zone este una dintre cele mai bune caracteristici ale sale. Deși nu este cea mai ieftină opțiune pe care am văzut-o, este destul de scump. Costurile lor variază între 2,88 și 8,88 USD pe lună. Asta face unul dintre cele mai mici intervale pe care le-am văzut. Acest lucru este valabil în special atunci când îl comparați cu unii dintre ceilalți concurenți de top din această listă. De asemenea, compania oferă o garanție de returnare de 10 zile.

Vechiul adagiu pentru care obțineți ceea ce plătiți este dovedit greșit și în ceea ce privește Trust.Zone. Performanța lor nu indică în niciun caz serviciul de asociere asociat în mod tradițional cu VPN-uri la prețuri reduse. 

Vitezele serverului Trust.Zone au fost similare cu NordVPN (numărul 1 pe lista noastră) pe locul 15 în general.

Compania mamă a acestui VPN are sediul în Seychelles. Pe lângă faptul că este un paradis uimitor de frumos, este refugiul vieții private a lumii. Acest lucru înseamnă că Trust.Zone nu este în niciun fel obligat să predea datele dvs. în SUA, Marea Britanie Australia sau orice altă țară care ar putea să o dorească.

Compatibilitatea aplicației lor variază de la iOS la Android, Linux, Windows, Mac și chiar routere. Fiecare aplicație nativă este de asemenea complet încărcată cu un comutator de ucidere.

Serverele lor oferă torrenting fără restricții, ceea ce este o veste excelentă pentru oricine caută o conexiune P2P. De asemenea, a reușit să deblocheze Netflix cu un anumit succes. Am testat cinci dintre cele 169 de servere ale lor și două dintre ele au lucrat cu serviciul.

Trust.Zone oferă de asemenea o serie de standarde de criptare, incluzând cifrarea AES-256-CBC, autentificarea SHA256, strângerea de mână RSA-2048.

Dacă ar trebui să ne ocupăm de câteva lucruri, acesta ar fi serviciul lent pentru clienți (fără suport de chat live). Numărul de server este destul de scăzut (de asemenea, 169+ în 87 de locații) - mai ales în comparație cu primii ciuperci din această listă. De asemenea, permit doar trei conexiuni simultane.

Accesați Trust.Zone
... sau citiți recenzia noastră Trust.Zone

9. ibVPN - VPN, Proxy & DNS inteligente All One One (4,83 USD / lună)

Pe locul 9 din 78 de VPN-uri

homepage ibvpn

Citiți recenzia noastră ibVPN

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Fără politici de jurnal

+ Torrenting și P2P permise
+ Deblocarea Netflix
+ Multe funcții utile
+ Suport rapid

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Confuzia prețurilor

- Viteza medie
- Rețea de servere mici

Înregistrarea zero și a locației românești a ibVPN înseamnă că confidențialitatea dvs. rămâne dublu securizată.

Aplicația lor ușor de utilizat este compatibilă cu o listă MASSIVE de dispozitive.

Windows, Mac, Android, iOS, Kindle Fire, Boxee Box, Chromecast, Apple TV, LG Smart TV, Samsung Smart TV, LG WebOS Smart TV, PS4, Playstation 3, PS Vita, Xbox 360, DD-WRT VPN și Tomato Routere USB.

Puteți conecta simultan până la cinci dispozitive pe aceste platforme.

Serverele lor sunt blocate cu criptare AES-256. Și oferă protocoale care vor funcționa pe majoritatea dispozitivelor și rețelelor, inclusiv OpenVPN, L2TP, PPTP, IPSec, SSTP.

Experiența noastră de servicii pentru clienți a fost excelentă.

Planurile lunare de prețuri pentru ibVPN variază între 4,83 și 10,95 USD pe lună. Așa cum este cazul majorității VPN-urilor pe care le-am analizat, dacă doriți să vă angajați pentru o perioadă mai lungă de serviciu, prețul pe lună scade substanțial. ibVPN oferă noilor utilizatori o garanție de returnare de 10 zile.

Acum, pentru contra.

Vitezele combinate ale serverului lor au fost suficient de bune pentru locul 46 (din 78 de recenzii). La mijlocul parcului. Torrentingul este limitat la doar câteva servere. Deci nu este ideal dacă descărcarea fișierelor masive este o prioritate. Rețeaua lor de peste 180 de servere din 62 de țări este, de asemenea, relativ scăzută.

Accesați ibVPN.com
... sau citiți recenzia noastră ibVPN

10. Acces la internet privat - Transmitere rapidă, bazată pe SUA, dar limitată (3,33 USD / lună)

Pe locul 10 din 78 de VPN-uri

pagina de internet pentru acces privat la internet
Citiți recenzia noastră PIA

Lucruri care ne-au plăcut:
+ Rețea de servere mari (3380+)

+ Foarte accesibil
+ Torrenting este permis
+ Viteza medie peste
+ Fără politici de jurnal

Lucruri care nu ne-au plăcut:
- Cu sediul în SUA (5 ochi)

- Chat live doar pentru clienții plătitori
- 1/6 servere funcționează cu Netflix

Accesul la internet privat (sau PIA pentru scurt) a fost cel de-al patrulea cel mai rapid VPN în general.

Scorul lor de server combinat a fost de fapt cel mai rapid din toate celelalte concurențe clasate aici în top 10.

Unul dintre motivele pentru care PIA este capabil să ofere viteze atât de bune este că vă oferă opțiunea de a descărca în mod intenționat criptarea de securitate de la AES-256 la AES-128. Deci, dacă știți că vă aflați într-o rețea sigură și doriți să accentuați viteza, puteți împinge ușor limita.

Este o veste minunată pentru persoanele care doresc să folosească partajarea de fișiere P2P, deoarece torrentingul este de asemenea nelimitat.

Zece dispozitive diferite pot fi conectate la PIA prin unele dintre cele mai bune protocoale de tunelare VPN existente. Acestea includ protocoalele proxy OpenVPN, IPSec / L2TP, PPTP sau Socks5. Compatibilitatea dispozitivului acoperă toate bazele mari, cum ar fi Windows, Mac, iOS, Android și Linux (+ o extensie Chrome).

PIA este accesibil. De fapt, este unul dintre cele mai accesibile produse din această listă. În funcție de perioada de angajare pentru care v-ați înscris, gamele de prețuri lunare variază de la 3,33 USD până la 6,95 USD. De asemenea, vă oferă opțiunea de a vă recupera banii după șapte zile, dacă nu sunteți mulțumit de serviciul oferit.

Este prea rău, ci oferă asistență pentru clienți chat live pentru abonații plătiți. Am fost mulțumiți de numărul lor mare de servere. Cu toate acestea, sunt peste 3380, sunt răspândite doar în 32 de țări.

Este minunat dacă vă aflați într-una dintre aceste țări - veți avea o mulțime de opțiuni. Dar dacă nu, nu, este posibil să întâmpinați probleme la accesul la aceleași viteze ale serverului stelar.

Accesați PrivateInternetAccess.com
... sau citiți recenzia noastră de acces la internet privat

78 VPN-uri Am testat + recenzii

Iată linkul complet la fișa noastră de testare:

întrebări frecvente

Care sunt avantajele utilizării unui VPN?

Îți ascunde adresa IP, criptează traficul și îți permite să rămâi anonim.

Este posibil să știți că o VPN oferă confidențialitate și anonimat. Dar cum face, exact, asta?

În primul rând, maschează adresa dvs. IP pentru a ascunde locul unde stai. Aceasta nu este o problemă mică, având în vedere că multe VPN-uri vă scurg DNS-ul sau adresa IP.

Apariția ca și cum ai fi în altă parte vă permite să ocoliți conținutul geo-blocat sau site-urile de cenzură. De asemenea, îi ajută pe jurnaliștii și activiștii de confidențialitate din regimurile autoritare să scape de acțiunile de atac, de închisoare sau mai rău.

VPN-ul creează un tunel securizat în jurul întregii dvs. conexiuni de internet (utilizând în mare parte protocolul de tunelare OpenVPN), protejând nu doar browserul dvs., ci și activitatea aplicației dvs. Majoritatea VPN-urilor folosesc criptarea AES de 256 biți care face practic imposibil pentru Furnizorul de servicii Internet (ISP) să urmărească site-urile pe care le vizitați.

Dar înseamnă, de asemenea, că datele dvs. personale rămân protejate.

Citiți în continuare: Ce este un VPN? (Ghid pentru începători)

Este un VPN pe deplin legal?

Da, în 97% din țări.

Folosirea unui VPN este complet bine în majoritatea țărilor din lume.

Cu toate acestea, am verificat de fapt 196 de legi ale țărilor VPN pentru a confirma că unele țări controlează utilizarea VPN, în timp ce altele le interzic direct.

Se presupune că numai VPN-urile „aprobate de guvern” sunt utilizate în:

 • China
 • Iran
 • Oman
 • Rusia
 • Curcan
 • Emiratele Arabe Unite

A fi prins folosind unul care nu este sponsorizat poate însemna amenzi, închisoare sau ambele.

Atenție, însă, în aceste țări. Deoarece puteți presupune că „aprobarea guvernului” înseamnă că împărtășesc unele date (dacă nu toate) cu fiecare guvern atunci când sunt solicitate.

Puteți utiliza VPN pentru a transmite în flux sau pentru a urmări Netflix?

Da, poti…

Fiecare VPN revizuit spune că serviciul lor va funcționa cu Netflix. Dar nu toate VPN-urile funcționează de fapt.

Am constatat că aproximativ 70% din VPN-urile testate vor zbura sub radarul de geo-blocare al Netflix, inclusiv cele două favorite ale noastre: NordVPN și Surfshark.

Aceste numere sunt destul de bune, având în vedere că Netflix a dispărut agresiv după conexiunile VPN și serverele proxy din ultimii ani.

Restricțiile de licențare sunt sub presiune extremă, așa că fac orice este necesar pentru a împiedica persoanele din U.K. să transmită conținut american (și invers).

Faptul că testele noastre au scos la iveală atât Surfshark cât și NordVPN funcționează perfect în mai multe servere a fost uimitor.

Înseamnă că evită detectarea de la Netflix în mod proactiv. Și înseamnă că puteți conta pe ei să lucreze cu succes și în viitor.

Pe lângă Netflix, oamenii folosesc și VPN-urile pentru a ocoli geo-restricțiile, pentru a viziona canalele sportive sau chiar pentru HULU.

Citire ulterioară: cele mai bune (funcționare) VPN-uri pentru Netflix (2020)

VPN-urile sunt sigure pentru torrenting?

Da, îți vor menține anonimat activitatea P2P.

Singura problemă este că nu toate VPN-urile vor permite torrentarea pe serverele lor.

Am compilat cele mai bune VPN-uri pentru torrenting și am constatat că majoritatea se încadrează într-una din cele patru categorii:

 1. Permiteți torentarea nelimitată și fără restricții
 2. Permiteți torentarea limitată numai pe anumite servere
 3. Permiteți, dar nu încurajați și nu
 4. Nu permiteți

Torrenting vă conectează la partajarea de fișiere peer-to-peer (P2P) pentru a descărca fișiere masive la viteze fulger. Fără VPN, te lași expus celorlalți oameni în aceeași legătură.

Problema este că torrentingul este foarte cunoscut pentru ocolirea legilor privind drepturile de autor pentru a descărca ilegal conținutul.

Și multe companii VPN se îndepărtează de eventuala lovitură din partea autorităților.

Furnizorii VPN păstrează fișierele de jurnal?

Aceleași servicii VPN colectează și stochează fișierele de jurnal.

După parcurgerea 118, am descoperit că 26 vor colecta trei sau mai multe fișiere jurnal importante care ar dezvălui cu ușurință acțiunile personale.

Toți spun că „nu se loghează”, dar aproape toți o fac. Trucul este să săpați în politicile lor de confidențialitate și termenii de serviciu pentru a vedea ce anume înregistrează.

De exemplu, toate acestea vor urmări utilizarea totală a lățimii de bandă, astfel încât să poată monitoriza performanța serverului propriu. Chestiile astea nu sunt nicio problemă.

Începe să devină un pic complicat atunci când urmăresc când vă conectați sau ieșiți din serviciul lor. Și veți dori să alergați pe dealuri când vor urmări site-urile web pe care le vizitați.

Pentru a înrăutăți lucrurile, mulți dintre ei folosesc mumbo-jumbo-ul legal prea complicat pentru a confunda problemele.

Vor vorbi în așa fel încât să facă să pară nevinovat. Se pare că nu vor urmări fișierele pe care le descărcați.

Citire ulterioară: 15 servicii VPN gratuite care vă pot vinde datele către terți

Puteți configura un VPN pe un router, SmartTV, console de jocuri?

Da, poti.

Dacă VPN acceptă aceste dispozitive. SAU dacă oferă o soluție de rezolvare (cum ar fi prin configurarea manuală OpenVPN).

În mod ideal, mergeți cu un VPN care acceptă nativ platforma pe care o aveți în minte.

Să spunem că este un router. Configurarea unei conexiuni VPN la sursa de Internet înseamnă că puteți bloca întreaga conexiune. Dar înseamnă, de asemenea, că puteți adăuga în mod eficient cât mai multe dispozitive într-o rețea sigură.

Dacă trebuie să faceți ceva mai mult manuale, faceți clic aici pentru a citi ghidul nostru complet despre configurarea unui VPN de router.

Win-win.

În plus, setarea acestuia pe Smart TV vă va ajuta să transmiteți mai ușor conținutul blocat geo pe Netflix, Hulu și altele.

Puteți schimba locațiile serverului chiar de pe dispozitiv și pur și simplu treceți prin cele mai bune opțiuni pentru a accesa în sfârșit orice conținut doriți.

Ce zici de VPN-urile GRATUITE?

Nu recomandăm niciodată VPN-uri gratuite, iată de ce:

Știți ce spun despre serviciile „gratuite”…

Dumneavoastră sunteți produsul.

VPN-urile gratuite umbrite vă vor urmări în mod obișnuit datele și le vor vinde celui mai mare ofertant terț.

Mulți au fost chiar prinși făcând mult mai rău, cum ar fi injectarea de reclame sau referirea traficului afiliat pentru a stimula profiturile în numele tău.

Vedeți acest exemplu din cercetările CSIRO și plângerea FTC împotriva Betternet.

vpns gratuit

Înfricoșător, nu?

Deci, asigurați-vă că vă faceți temele.

Viteza de impact VPN?

Puțin, așteptați-vă la o scădere de 30% ...

Dar depinde foarte mult de VPN.

Gandeste-te la asta:

Sigur, adaugă un alt nivel de securitate. Cu toate acestea, asta înseamnă, de asemenea, că adaugă mai multe cercuri pentru a vă parcurge traficul.

Aceste bătăi de viteză suplimentare înseamnă că te poți aștepta întotdeauna la o încetinire a felului.

Cheia este să găsiți un VPN care să nu vă descarce complet traficul.

Repetăm ​​același test de viteză pentru fiecare VPN pe care îl examinăm.

În primul rând, obținem citirea de referință fără VPN, astfel încât să putem compara.

test de viteză VPN de referință

Apoi, ne conectăm la câteva servere diferite pentru a încerca să compilăm o evaluare combinată imparțială.

De-a lungul acestui proces, am văzut unele care ar putea conecta conexiunea dvs. doar câteva puncte procentuale. Șansele sunt că nici nu ai observa.

Dar am văzut și unele îngrozitoare.

Unii dintre furnizorii pe care i-am analizat au încetinit conexiunea cu peste 100%!

Acest lucru ar face practic conținutul de streaming practic imposibil. Chiar și a răspunde la e-mailuri ar fi o luptă.

Am clasat fiecare VPN de la primul la ultimul loc. Așadar, faceți trimitere la clasament pe fiecare dacă sunteți în cauză.

Cât este costul mediu pentru o VPN?

O VPN bună vă poate stabili undeva între 2 $ - 8 $ / lună ...

Destul de accesibil, nu?

De obicei, opțiunile de la lună la lună vă vor costa cel mai mult. Am văzut o sumă de până la 18 dolari pe lună.

Dar dacă sunteți dispus să plătiți în avans un an (sau chiar mai mult), vă puteți aștepta să găsiți ceva în intervalul 2-7 USD.

Vă recomand următoarele:

Vedeți dacă VPN-ul de care sunteți interesat oferă un proces gratuit. Mulți o fac.

Dacă nu, mergeți mai departe și înscrieți-vă pentru opțiunea de la lună la lună. Aproape fiecare (bun) VPN pe care l-am revizuit vă va oferi undeva între șapte și 30 de zile pentru a vă recupera banii dacă nu sunteți nemulțumit.

De fapt, dacă căutați în jur, veți afla că oferim și un cupon NordVPN.

Apoi, după ce ați reușit să-l încercați timp de câteva săptămâni, dedicați-vă opțiunii pe termen lung de a bloca o rată minunată.

Poate ajuta un VPN cu IPS My Throttling?

De obicei, da ...

Furnizorul de servicii Internet (ISP) vă va „accelera” conexiunea pentru a o încetini intenționat.

Nebun. Nu ar trebui să fie legal. Dar asta este.

Dacă utilizați o tonă de lățime de bandă, în streaming HBO sau Netflix, este posibil să vă încetinească în mod intenționat conexiunea pentru a vă forța indirect să vă opriți.

Utilizarea acestor servicii înseamnă două lucruri:

 1. Mai puține resurse sunt disponibile pentru ceilalți clienți și
 2. Nu urmăriți propriile servicii sau emisiuni

De multe ori, vor folosi metode sofisticate, cum ar fi „peering” pentru a spiona practic datele dvs. de trafic. Problema este că nu este întotdeauna posibil să evadezi agitația.

Un VPN poate ajuta, totuși. Acesta va cripta dispozitivul dvs. și îl va ajuta să-l ascundeți de aceste activități de tip peering.

Nu este nepermis. Însă vă poate ajuta să vă obțineți pachetele de date îngropate sub suprafața care v-ar identifica ca voi.

Există riscuri de utilizare a unui VPN?

Doar atunci când faci ceva foarte ilegal ...

VPN-urile sunt în mare siguranță. Folosirea lor este legală în mare parte.

Prin urmare, nu ar trebui să vă confruntați cu probleme sau riscuri.

Dacă nu…

Faceți unul dintre câteva lucruri:

 • Utilizarea unei VPN sponsorizate neguvernamental într-o țară care necesită una
 • Descărcarea informațiilor protejate prin drepturi de autor printr-o VPN și realizarea de torrenting
 • Efectuarea altor activități ilegale în timp ce se află într-o conexiune VPN.

Evident, oricare dintre aceste detalii îndoielnice vă poate ateriza în apă caldă indiferent de tipul de conexiune pe care îl executați.

Dar pentru toți ceilalți, riscați mai ales timp și bani.

Vei pierde bani pe un VPN cu performanțe groaznice, de exemplu. Așadar, este posibil să fie nevoie pentru totdeauna de a transmite ceva până când, în cele din urmă, îl abandonați și nu vă puteți recupera banii.

Am evidențiat deja unele dintre riscurile „spionaj” și malware cu VPN-uri gratuite.

Din fericire, acestea sunt destul de rare. Dar cu siguranță se întâmplă. Așadar, vă vom anunța dacă am găsit eventuale steaguri roșii în fiecare dintre recenziile noastre de pe acest site.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me