Ascundeți recenzia IP VPN

Ascunde IP-ul meu este un serviciu VPN care există din 2006. Este înregistrat la My Privacy Tools, Inc., care are sediul în afara Statelor Unite. Utilizează „Smart DNS” în loc de OpenVPN.

În această revizuire Hide My IP, vom analiza opțiunile de proxy ale acestora, vom vedea dacă utilizează cele mai recente opțiuni de protocol și criptare precum OpenVPN și vom vedea dacă conexiunea la rețea vă va proteja confidențialitatea la internet împotriva ochilor înțepători.

Haideți să intrăm în ea.

Ascundeți recenzia IP VPN

Ascundeți Prezentarea mea generală a VPN-ului IP

RANK GENERAL: # 51 din 78 VPN-uri
uzabilitate: Nu este ușor de utilizat
LOG FILES: Unele politici de logare
LOCAȚII: 66 de țări, 117 servere
A SUSTINE: Ore de asistență limitate
torrenting: Permis
NETFLIX: De obicei blochează Netflix SUA
CRIPTAREA / PROTOCOL: Proxy DNS inteligent
COST: $ 2,91 / mo
SITE OFICIAL: www.Hide-My-IP.com

Ascundeți-mi profesorii IP

Nu veți rămâne în afaceri timp de 12 ani în domeniul securității cibernetice fără a face ceva corect. Și Hide My IP face destul de bine.

Pentru început, este rapid.

Cum ar fi ... foarte repede! Am văzut vreodată o altă VPN mai rapid decât aceasta.

Funcționează cu torrenting, care este foarte completat de viteza acestei aplicații.

Pentru a încheia totul, nu am găsit nicio scurgere. Acesta este un serviciu rapid și etanș.

Să sărbătorim, așadar, unele dintre lucrurile bune pe care le ascunde IP-ul meu.

1. Fără scurgeri

O scurgere într-o VPN este ca o scurgere într-o barcă.

Sigur, va pluti un timp. Dar, necunoscut, datele se scurg peste tot. În curând, barca nu vă va putea ține pe linia de plutire.

O scurgere DNS apare atunci când o eroare împiedică semnalul dvs. de internet să găsească tunelul VPN-ului. Tunelul este ceea ce vă transportă activitatea pe tot globul către platforma pe care o alegeți. Fără tunel, accesați site-uri web cu IP-ul dvs. onest de bunătate expus în fața NSA și oricine altcineva ar putea să-l caute.

Trafic VPN normal vs scurgere

O scurgere de WebRTC este un caz clasic al unui lucru bun. WebRTC este un serviciu benefic care ajută browserele să creeze aplicații eficiente de comunicare în timp real. Dacă aceasta nu este o forță spre bine, nu știu ce este.

Dar, în timp ce WebRTC își combate lupta bună, lasă în urmă un efect secundar nefericit. API-urile sale care circulă pe web pot trage un semnal VPN. Acest lucru vă elimină anonimatul, strălucind un spot luminos asupra activității dvs. de internet și a informațiilor personale.

Acesta este motivul pentru care fiecare VPN pe care îl examinăm trece printr-un test extins de scurgere. O punem prin sonerie, testând-o de șase ori pentru a ne asigura că niciun fel de scurgeri DNS sau WebRTC nu îi afectează activitatea.

Ascunde IP-ul meu la testele noastre.

nu există scurgeri de webrtc

Nu există scurgeri DNS / IP:

nu a fost găsită nicio scurgere DNS

Nu s-au găsit scurgeri IPv4 sau IPv6:

nu s-au găsit scurgeri ip pe ascund VPN-ul meu ip

După cum puteți vedea, a trecut cu culori zburătoare.

Dar încă nu am terminat.

De asemenea, am pus VPN-urile noastre printr-un test de virus și malware pentru a ne asigura că software-ul său de instalare nu ascunde nimic urât.

Am verificat 68 de viruși diferiți și a ieșit complet curat.

nu au fost găsiți viruși

2. Una dintre cele mai rapide VPN-uri pe care le-am văzut vreodată

Până în prezent, am testat 78 de VPN-uri diferite.

Aceasta a fost a doua cea mai rapidă pe care am văzut-o vreodată.

Din fericire, am început cu câteva viteze destul de stelare de referință. Am avut o viteză de descărcare de 97 Mbps și o încărcare de 53 Mbps.

Am testat două dintre serverele Hide My IP, unul în UE și celălalt în SUA.

Vezi rezultatele noastre promițătoare.

Test de viteză UE

Testul de viteză al UE

  • Ping: 44 ms
  • Descărcați: 81,46 Mbps (15,8% mai lent decât 97 Mbps Benchmark)
  • Încarcă: 20,36 Mbps (61,58% mai lent decât 53 Mbps Benchmark)

În timp ce încărcarea a scăzut un pic mai mult decât ne place să vedem, descărcarea se arde rapid. Testul de viteză din SUA a fost aproape identic, cu o scădere nominală a descărcării și o pierdere dezamăgitoare în încărcare.

Test de viteză din SUA

Testul de viteză al SUA

  • Ping: 113 ms
  • Descărcare: 81,66 (15,8% mai lent decât 97 Mbps Benchmark)
  • Încărcare: 19,99 (62,2% mai lent decât 53 Mbps Benchmark)

Acesta a fost un succes monumental. Descărcarea la descărcare a fost atât de scăzută încât majoritatea utilizatorilor nici măcar nu l-ar fi observat. Acesta este motivul pentru care Ascunde IP-ul meu se află aproape de topul listei noastre cu cele mai rapide VPN-uri.

3. Utilizatorii lor au voie să utilizeze această aplicație VPN pentru torrenting

Torrenting este un mod minunat de a descărca fișiere mari la viteze rapide. De fapt, luați bucăți mici de fișiere din sistemele altor utilizatori.

Este geniul.

De asemenea, este periculos.

Accesați sistemele altor utilizatori. La rândul său, alți utilizatori vă accesează sistemul. Hackerii le place să folosească site-uri web și programe torrentante pentru a avea acces la informațiile dvs. Și aceasta nu este o problemă care se îmbunătățește.

În februarie 2018, hackerii au exploatat o slăbiciune în serviciul popular uTorrent care le-a permis să preia controlul de la distanță al computerelor altor utilizatori.

torenting și hacking

Un VPN ascunde informațiile dvs. în ochii cybercriminaliștilor. Așadar, s-ar crede că lumea VPN ar cuprinde servicii torrentante.

Unii o fac. Dar unii foarte mult nu.

Multe VPN-uri permit capacitatea de torrenting completă, dar altele vor restricționa sau chiar interzicerea directă a serviciului.

Din fericire, Hide My IP permite torrenting complet, care este o pene frumoasă în capac.

4. Parcul serverului decent, cinci conexiuni, are comutator ucider

Un sac de trucuri VPN este parcul său de server. Fiecare țară și server din interior este o altă alegere pe care serviciul vă oferă. Acesta este motivul pentru care este atât de ciudat să vedem unele dintre aceste VPN-uri cu astfel de mici parcuri de server.

Ascunde Parcul de server al IP-ului meu este extrem de ok. Nu este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut. (ExpressVPN are MULTE de servere) Dar nu este nici una dintre cele mai grave. (HolaVPN nu are deloc servere și transformă computerul într-un server pentru a accesa alții)

Ascunde IP-ul meu are servere în 123 de locații diferite din întreaga lume. Acest lucru nu este deloc rău și oferă utilizatorilor lor un număr respectabil de opțiuni.

Cu siguranță este suficient să-l pui aici în secțiunea „pro”.

lista de rețele de server

Sunt pe șase din cele 7 continente. (Odată ce pinguinii vor avea acces la wifi, sunt sigur că vor primi și Antarctica!)

Trecând la unele dintre caracteristicile sale speciale, Hide My IP permite cinci utilizatori simultan ca parte a planului său premium.

Funcția mea preferată de Hide My IP este, însă, prezența unui switch Switch încorporat. Comutatorul tău omor este cel mai bun partener prin experiența anonimă de navigare web. Îți urmărește în permanență spatele și te privește în timp ce îți faci treaba.

Apoi, dacă un comutator bun de ucidere veche constată prezența unei scurgeri DNS sau WebRTC care se aruncă asupra ta în timp ce nu știi, acesta omoară întreaga sesiune înainte ca orice informații să se scurgă la ISP..

5. Suportă protocoalele OpenVPN

Când căutați o VPN, doriți să găsiți una care acceptă OpenVPN. Acesta este cel mai impresionant și mai sofisticat protocol de tunelare VPN de pe planetă. OpenVPN rămâne constant pe marginea de vârf, deoarece este un program deschis. Aceasta înseamnă că este menținută în mod constant de comunitatea cibersecurității în ansamblu.

Protocolul OpenVPN lipsește

Majoritatea sistemelor OpenVPN rulează criptarea AES-256, care încă nu a fost fisurată de NSA sau de orice supercomputer cunoscut.

Acesta este un anumit nivel, o armură indestructibilă. Din fericire pentru ascunderea utilizatorilor IP, OpenVPN este disponibil pe unele dintre cele mai importante platforme ale acestui serviciu. Oricine folosește Hide My IP pe Mac, iOS sau Android are acces la OpenVPN. Utilizatorii Windows au acces la un proxy personalizat care folosește L2TP, care reprezintă Protocolul de tunelare a stratului doi.

De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza un proxy inteligent DNS prin Hide My IP. Când utilizați un proxy inteligent DNS, informații specifice referitoare la semnalul dvs. de internet sunt relocate. Acest lucru diferă de protocoalele tradiționale de tunelare VPN care intrunesc întreaga sesiune printr-un tunel VPN.

Deci, de ce ai dori vreodată să folosești un proxy inteligent DNS?

Este mai rapid și este compatibil cu o multitudine de dispozitive. Cu toate acestea, performanța sa poate fi asigurată de o lipsă de securitate. Dacă căutați o sesiune rapidă și eficientă, care nu are nevoie de o protecție completă, poate doriți să luați în considerare utilizarea serviciului Proxy Smart DNS. În caz contrar, rămâneți la protocoalele de tunelare VPN.

6. Deblochează Netflix

Netflix și VPN-uri s-au amestecat odată ca untul de arahide și jeleu. Cu toate acestea, în ultimii ani, sunt mai mult ca uleiul și apa.

Nu este nicio vină a furnizorilor VPN. Este totul pe Netflix. Gigantul de streaming are contracte de bani mari cu diverși furnizori de conținut pentru a transmite conținut specific în anumite domenii. De exemplu, Marea Britanie prezintă clasica sitcom din anii 90 Full House din biblioteca sa Netflix. În SUA, Hulu deține drepturile de a transmite Full House, ceea ce înseamnă că utilizatorii americani Netflix nu vor putea prinde toate hijinx-urile minunate ale familiei Tanner decât dacă sunt pe Hulu..

Utilizatorii obișnuiau să se descurce cu un VPN. Tot ce trebuia să facă era să te autentifici, să selectezi un server în Marea Britanie, să pornești Netflix și, înainte să știe acest lucru, aveau să citeze „l-ai obținut” împreună cu Michelle.

Apoi, Netflix și-a dat seama ce se întâmplă.

Cel mai mare serviciu de streaming de conținut din lume a luptat înapoi, lansând unul dintre cele mai avansate sisteme de detectare a VPN-urilor din lume. În timp ce majoritatea VPN-urilor sunt blocate de la accesarea conținutului Netflix, câteva sisteme resurse au reușit să rezolve problema.

Ascunde IP-ul meu nu va debloca Netflix prin intermediul clientului desktop tradițional. Va trebui să folosiți extensiile de browser Google Chrome sau Firefox. Am încercat de mai multe ori fără succes folosind VPN-ul Windows obișnuit înainte de a instala extensia browserului Chrome. Am încercat să acces Netflix și am fost blocat încă o dată.

Apoi, am încercat altceva. Am activat modul Floating IP Network care vine cu aceste extensii de browser. Îl puteți accesa parcurgând până la partea de jos a meniului extensie.

Ascundeți extensia browserului meu IP Modul flotant IP

După ce am activat acest mod, m-am conectat la un server din SUA și am putut accesa conținutul Netflix. Am încercat-o din nou cu un server în Mexic și din nou eforturile mele au fost răsplătite.

Deci, Hide My IP poate debloca Netflix, dar va trebui să faceți niște pași suplimentari pentru a face acest lucru!

7. Lista dispozitive impresionante

Utilizatorii de astăzi doresc să urmărească conținut video blocat cu geo pe mai multe dispozitive, așa că atunci când văd VPN-urile sunt atât de înguste încât să permită doar serviciul pe un computer și pe un dispozitiv mobil, îmi face rău în cap..

Din fericire, Hide My IP nu este unul dintre ele.

Se mândrește cu o listă impresionantă de dispozitive, care cuprinde totul, de la computere, la mobil, routere, telefoane inteligente, dispozitive de streaming și console de jocuri.

ascunde-mi lista de dispozitive IP VPN

În primul rând, avem lista noastră de computere și dispozitive mobile. Funcționează pe o gamă impresionantă de sisteme de operare, inclusiv Chromebook. De asemenea, este minunat să vezi atât Android cât și iOS.

ascunde-mi routerele IP VPN

În cele din urmă, cireșa deasupra, avem o grămadă de console de jocuri. Aveți PlayStation 4, care este un model de generație curentă, iar generația anterioară sub forma celor 360, Wii și PS3.

console de jocuri

Ascundeți conturile mele IP

Cu siguranță nu credeți că este vorba de toate averse de soare și de stropi de curcubeu.

Sunt câteva jocuri incredibil de problematice aici.

Pentru început, Hide My IP pare să creadă că este bine să vă înregistrați informațiile personale. De asemenea, o mulțime de lucruri.

Jurisdicția lor americană te plasează în liniile transversale ale unor alianțe de spionaj zarva care mă fac să mă îndoiesc cât de sigur este serviciul lor.

De asemenea, nu a funcționat deloc cu Netflix, ceea ce a fost un bătaie.

Dar toate acestea sunt în fața problemei mele cele mai mari cu acest VPN.

Nu este chiar un VPN.

1. Configurare greoaie

Atunci când configurați un VPN, ar trebui să fie super simplu. Bunica mea de 80 de ani ar trebui, în mod ideal, să o poată face fără probleme. Cele mai bune VPN-uri din lume sunt super simple. Descărcați clientul, conectați-vă și conectați-vă cu un singur buton.

Usor.

Din păcate, am considerat că procesul de conectare pentru Hide My IP este greoi și complicat inutil.

Descărcarea inițială a continuat fără un cârlig.

Hipe My IP VPN Pagina de descărcare

Din pagina de descărcare, faceți clic pe butonul „Download Now” și va începe instantaneu.

Ecran de descărcare pentru ascund VPN-ul meu IP

După ce fișierele au fost descărcate, faceți clic pe programul de instalare și VPN va începe să se încarce. Instalarea a fost atât de rapidă încât nici măcar nu am avut suficient timp pentru a obține o captură de ecran a progreselor sale înainte de finalizare.

Odată lansat, am văzut tabloul de bord și instantaneu mi-a început să doară capul.

Panoul de bord pentru Hide My IP

Uită-te la asta.

Se întâmplă multe aici, cu mult mai mult decât majoritatea VPN-urilor pe care le-am revizuit. De obicei, ecranul de conectare nu este altceva decât câmpuri de conectare, un meniu de selectare a serverului și un buton mare marcat „Conectați”.

Veți observa că în această pagină nu există o secțiune de conectare. Nu vă conectați cu un nume de utilizator și o parolă. Trebuie să utilizați o cheie de licență care vă este trimisă după ce ați achiziționat planul premium.

Dacă vă întrebați unde ar trebui să introduceți aceste informații, nu sunteți singur. În cele din urmă mi-am dat seama că opțiunea de autentificare reală este înghesuită până la capătul de jos al tabloului de bord în colțul din dreapta jos.

Ascundeți conectarea mea la IP

Am făcut clic pe „Enter License” și am copiat cheia de licență în caseta care a apărut.

Ascundeți cheia de licență IP

Odată făcut acest lucru, a venit momentul să vă autentificați, numai că nu a existat o opțiune clară pentru conectare. De obicei, există un buton masiv marcat „CONNECT” cu litere mari. Veți observa că nicăieri în această interfață incredibil de ocupată nu există niciun fel de buton de conectare.

În cele din urmă am realizat că butonul marcat „Ascunde IP-ul meu” este butonul de conectare. Acest lucru ar putea confunda unii, deoarece folosesc expresia Hide My IP ca acțiune, în timp ce majoritatea oamenilor ar privi-o și nu ar considera că ar putea fi important pentru că este numele produsului..

Ascundeți butonul meu de conectare IP

Odată ce am fost conectat în cele din urmă, am reușit să le peruzez lista de server făcând clic pe meniul derulant din partea de jos marcată „Selectați locația dorită”.

După aceea, a fost navigare lină. Clientul VPN a funcționat bine și trecerea între servere a fost simplă. A fost nevoie doar de câteva dureri de cap pentru a ajunge acolo.

După aceea am descărcat extensia Hide My IP Chrome. Acest lucru a fost mult mai simplu. L-am găsit în magazinul web Chrome, am dat clic pe butonul albastru marcat „Adăugați la Chrome” și l-am descărcat rapid. A trebuit să introduc din nou cheia de licență pentru a accesa serviciul, dar am fost pregătit pentru asta de data aceasta.

Ascundeți instalarea My Chrome Chrome

2. Jurnalele de informații personale

Dacă un VPN înregistrează informații despre activitățile dvs. sau despre datele dvs. personale, nu ar trebui să le utilizați.

Întregul punct al navigării web anonime este navigarea pe anonimat a site-ului. Este invizibil pentru toată lumea. Nu toată lumea, cu excepția furnizorului dvs. VPN.

Pe pagina de întrebări frecvente, Ascunde IP-ul meu a indicat rapid că nu se conectează.

politica de logare

Însă, când am studiat politica lor de confidențialitate, am descoperit că, deși nu păstrează jurnalele activității dvs. web, acestea dețin o cantitate alarmantă de informații personale.

Politica de Confidențialitate

Este o mulțime de date. De asemenea, aceștia spun în unul dintre aceste puncte că vă înregistrează utilizarea sau accesul produselor, serviciilor, site-urilor web sau rețelei. Asta sună ca activitate de logare la mine.

Dar ce vor face cu informațiile mele?

Hide-My-IP-personal-informații

Deci o vor folosi pentru a mă deranja. Minunat.

De asemenea, rețineți că păstrează informații despre voi pentru totdeauna. Nu a plecat doar odată ce părăsiți serviciul. Dacă ați comunicat vreodată cu ei, v-au primit numele și e-mailul.

Țineți-vă de butucuri, devine mult mai rău.

monitorizarea

Am găsit această minunată pe pagina lor de Termeni și condiții.

În esență, le place, „nu păstrăm jurnalele activității voastre…, cu excepția jurnalelor de activitate pe care le păstrăm și le vom da guvernului dacă ne vor spune”.

Simt că de fiecare dată când această companie îmi spune că nu-mi înregistrează informațiile, codul site-ului lor web îmi face cu ochiul digital într-un mod conspirativ.

Cu totul îngrozitor.

3. Jurisdicția SUA (în cadrul 5 Eyes Alliance)

Știți cum toată lumea crede că guvernul lumii are alianțe umbroase unde își spionează oamenii și împărtășesc informațiile unele cu altele?

Ei bine, este adevărat.

Se numește 5 Ochi Alianța de Supraveghere și este un acord încheiat între Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Australia și Noua Zeelandă.

Deci, ce înseamnă asta pentru Hide My IP?

Înseamnă că, dacă unchiul Sam cere informațiile dvs., ascunde IP-ul meu îl va pune în sus. Nu au de ales. Apoi, SUA vor împărtăși aceste informații cu patru guverne străine.

4. Fără funcționalitate Netflix

Hei, vrei să urmărești Netflix pe VPN-ul tău?

Ei bine, nu poți! Deoarece Netflix urăște VPN-urile.

Un VPN era cel mai bun mod de a transmite conținut Netflix blocat din alte țări. Apoi, într-o zi, Netflix a decis că nu-i place această utilizare nereglementată a sistemului său.

fără netflix pentru Hide My IP VPN

Astfel s-a născut ecranul negru al doomului Netflix.

Compania de streaming utilizează unul dintre cele mai avansate sisteme de blocare VPN și Proxy cunoscute de om, așa că nu este de mirare că este foarte eficient.

Comunitatea VPN a fost indignată. Cum a reacționat Netflix?

Nu le pasă. Deloc.

„Este o minoritate foarte mică, dar destul de vocală”, a declarat Reed Hastings, CEO-ul Netflix, în timpul unui apel de câștiguri al companiei. „Deci, pentru noi este cu adevărat lipsit de importanță”.

Cu toate acestea, unele VPN-uri au lucrurile potrivite pentru a stinge interdicția Netflix. Ascunde toate IP-ul nu este, din păcate, unul dintre ele.

Am testat cinci dintre serverele sale și niciunul nu a funcționat cu Netflix.

Dacă sunteți în căutarea unui serviciu care să permită fluxului dvs. să blocheze conținutul Netflix, consultați lista noastră de VPN-uri de top care funcționează cu Netflix.

5. Ore limitate de asistență pentru clienți

Ascunde IP-ul meu are servicii pentru clienți. Există un număr de telefon, o caracteristică de chat, un formular de ticketing. Și o fac ... între orele 9 și 16 p.m. de luni pana vineri.

asistenta client prin telefon

Știi, în timpul acela lent, în care toată lumea are o mulțime de perioade de oprire pentru a naviga cu VPN-ul.

Asta era evident un sarcasm. În realitate, nu are rost să aveți asistență pentru clienți doar într-o perioadă în care cea mai mare parte a bazei dvs. de clienți se află la lucru și nu vă folosește produsul.

fără chat live

Această caracteristică de chat a fost offline, așa că am folosit-o pentru a le trimite un mesaj întrebând despre protocoalele lor de criptare și de tunelare VPN, sau lipsa acestora.

Încă am auzit de-a lungul mai multor zile acum.

Ascundeți costurile, planurile și opțiunile de plată ale IP-ului meu

Toți utilizatorii noi pot încerca Hide My IP out pentru o încercare gratuită de șapte zile. Puteți accesa procesul imediat descărcând aplicația pentru desktop.

Costuri și modalități de plată

Serviciul standard plătit costă 29,95 USD. Acesta este un an de serviciu, cu un cod de licență care nu expiră niciodată.

informații despre licență

Serviciul lor premium este puțin mai greu de găsit. Nu am putut să-l accesez de pe pagina principală a site-ului lor, ceea ce a fost foarte ciudat.

Ascunde serviciul meu IP VPN premium

Aceasta este versiunea care vă permite să conectați până la cinci dispozitive. Totuși, structura prețurilor este dificilă.

Ascundeți prețul meu VPN IP

De obicei, atunci când vă angajați un an întreg, aveți un procent substanțial de economii. Aici, diferența lunară între un an întreg și o lună în lună anulează serviciul oricând este de doar patru centi. Așadar, marea mea economie totală pentru un an de angajament se ridică la 48 de cenți.

Actualizare din februarie 2019: Prețul a fost ajustat în comparație cu ultima dată când l-am revizuit. Planul lunar Premium costă acum 4,95 USD pe lună.

Metode de plata

Există o serie de opțiuni de plată diferite. Ei iau Visa, Mastercard și PayPal, ceea ce este destul de standard.

Îmi place când VPN-urile vă permit să utilizați Bitcoin și alte criptomonede ca formă de plată. Este ca o cireșă anonimă în plus față de ceea ce se presupune a fi o experiență sigură. Deci, bravo pe acela, Ascunde IP-ul meu.

Actualizare din februarie 2019: Acum acceptă două criptomonede populare: Bitcoin și Litecoin.

Toate vânzările vin cu o garanție de returnare de 30 de zile. Pe baza testului nostru, este posibil să aveți nevoie de asta.

Recomandăm acest VPN?

Nu.

A început grozav și chiar îmi doream să-mi placă. Testele lor de viteză, lipsa scurgerilor, torentul, comutatorul de ucidere, am vrut să arunc o paradă pentru acest produs.

Apoi a venit lista contra.

Politica lor de logare este un nivel înfricoșător de umbrit. O privire la asta a fost suficientă pentru a-mi zdrăbi pentru totdeauna încrederea în această companie. Mai mult, există problema alianțelor de supraveghere. Nu este ceva de luat ușor.

Apoi, nici un Netflix, serviciul clienți part-time și testul meu îngrozitor de hands-on cu ei nu au trimis acest produs într-o problemă.

Din cele 78 de VPN-uri pe care le-am revizuit, clasăm Ascunde IP-ul meu la numărul 51.

Găsiți cele mai bune servicii VPN aici.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me