SpyOFF VPN -katsaus

spyoff-kotisivu


Sareta S.r.l., 40 hengen yritys San Marinon osavaltiossa, on perustanut SpyOff-virtuaalisen yksityisen verkon, joka on suunniteltu luomaan todella nimettömän verkkoselailukokemuksen..

Paperilla SpyOffilla on kaikki mitä VPN-verkossa etsitään.

He väittävät, etteivät kirjaa mitään tietojasi, tukevat useita edistyneitä VPN-protokollia / salausstandardeja, ja heillä on tuotteeseen lisävarusteita, jotka pitävät sinut suojattuna aina.

Mutta kuinka hyvä se on käytännössä?

Tätä me selvitämme tässä SpyOff VPN -katsauksessa. Olemme leikannut tämän tuotteen käytännön testauksella, arvioimalla sen yleisen käytön tehokkuutta, nopeutta, asiakaspalvelua, turvallisuutta ja muuta.

SpyOFF VPN -katsaus

YLEINEN RANK: 40
KÄYTETTÄVYYS: Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
LOKITIEDOSTOT: Harmaa alue
paikoissa: 24 maata, 300 palvelinta
TUKI: Huono asiakaspalvelu
TORRENTING: sallittu
Netflix: Estää Netflix USA: n suoratoiston
Salaus / PROTOCOL 256-bittinen AES-salaus; OpenVPN, PPTP, L2TP / IPsec
KUSTANNUS: $ 5,60 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.SpyOFF.com

SpyOFF VPN Hyödyt

SpyOFF on paljon pidävä.

Se sijaitsee tärkeimpien tarkkailijaliittojen lainkäyttövallan ulkopuolella, se käyttää joitain läpäisemättömiä suojausprotokollia ja pystyy estämään jopa muutaman Netflix-palvelimen lukituksen. Yhdistä se torrentilla ja käyttäjäystävällisellä sovelluksella, ja sinulla on vankan VPN: n kuvaukset.

Sukellaan hyvään.

1. San Marinon tuomioistuimen toimivalta

Valvontayhdistykset voivat vaarantaa VPN: n. On 14 maata, jotka yhdistävät vakoilutietonsa yhdessä muodostaen kolme suurta liittoa.

SpyOFF sijaitsee San Marinossa, joka on pieni niemimaa, joka on veistetty Italian niemimaalta. Kun kuulet sen, saatat heti olettaa, että SpyOFF on 14 Eyes Surveillance Alliancen lainkäyttövallassa..

Mutta olisit väärässä.

San Marinoa pidetään ”mikrovaltiona”, joka on olemassa omalla suvereniteetillaan.

spyoff-palvelimen sijainnit

Mitä tämä tarkoittaa?

He jakavat italian kielen ja kulttuurin, mutta eivät suurimman osan maan laeista, mukaan lukien valvonta ja tietojen säilyttäminen.

San Marinolla ei oikeudellisessa järjestelmässään ole mitään lakia, joka pakottaisi yrityksen paljastamaan asiakkaidensa tiedot. Itse asiassa San Marino valvoo kaksoisrangaistavaa ulkomaisten tuomioistuinten tietojensaantipyynnöistä. Tämä tarkoittaa, että vetoomus voidaan hyväksyä vain, jos kyseiseen rikokseen uhkaa vähintään yhden vuoden vankeusrangaistus..

Se pitää sinut melko turvassa hallituksen vakoilupyrkimyksiltä, ​​ja koska SpyOFF ei pidä mitään lokitietoja, heillä ei ole mitään luovutettavaa edes pyynnön yhteydessä..

Se ei tarkoita, että heidän hakumenettelynsä olisi täydellinen. Pääset siihen miinuksen alla.

2. Suojatut protokollat ​​ja salaus

SpyOFF käyttää useita erilaisia ​​protokollia, mukaan lukien OpenVPN, protokollapelien kiistaton päällikkö.

vakoojaprotokollat ​​ja salausnäyttö

OpenVPN: n lisäksi ne tarjoavat myös PPTP- ja L2TP / IPsec-protokollia. Sekä OpenVPN että L2TP / IPsec ajavat huipputeknisellä AES-256-bittisellä salauksella, joka on kaikkien salausstandardien mack daddy.

Tämä on salaus, jota FBI ja NSA, kuten valtion virastot käyttävät. Jos se pystyy torjumaan venäläisiä hakkereita, se voi suojata torrentsiasi helposti.

SpyOFF jakaa protokollansa kolmeen luokkaan.

 1. Erittäin turvallinen: Tämä on edistynein ja turvallisin reitti. Se käyttää OpenVPN: ää ja AES-256: ta pitämään sinut mahdollisimman turvallisena.
 2. tasapainossa: Tämä käyttää L2TP / IPSeciä pariksi AES-256: n kanssa. Se on nopeampi kuin OpenVPN, koska enemmän tietoturvaa vaatii vähemmän suorituskykyä. Käytät kuitenkin edelleen AES-256: ta, joten jos olet suhteellisen luottavainen käyttämässäsi verkossa, tämä voi olla tehokas ja turvallinen vaihtoehto..
 3. Suuri nopeus: Tämä vaihtoehto uhraa turvallisuuden nopeuden vuoksi. Se on ylivoimaisesti nopein, mutta käytät PPTP-protokollia ja AES-128-bittistä salausta. Salaus ei ole vain heikompi, mutta PPTP on erittäin vanhentunut ja se voidaan hakkeroida alle kolmessa minuutissa.

Et ole lukittu yhteen valintasi tekemisen jälkeen, joten voit liikkua vapaasti haluamallaan välillä. Jos olet kotona, voit kokeilla yhtä alemmista suojaustiloista. Jos olet yhteydessä korkeaan tietoturvavaihtoehtoon, kuten julkinen wifi, varmista, että käytät OpenVPN: tä.

3. Torrentin käyttö on sallittua

Torrentin yhteydessä muodostat yhteyden muiden käyttäjien tietokoneisiin ladataksesi suuria tiedostoja kappaleelta. Sen pitäisi olla suhteellisen yksinkertainen ja turvallinen järjestelmä, mutta verkkorikolliset ovat alkaneet käyttää sitä etäkäyttöön tietokoneellesi.

Yhdistäminen VPN-verkkoon suojaa sinua verkkohyökkäyksiltä. Lukuun ottamatta vain muutama VPN toimii virheetömästi torrentin avulla.

Mihin SpyOFF putoaa??

Jossain keskellä.

Ne rajoittavat VPN-pääsyä muutamalle palvelimelle. Testasimme heidän torjuntakykynsä takaisin toukokuussa 2018.

piilottaminen ja torrenting

Yritimme ladata Jr: n kuuluisan “Minulla on unelma” -puheen Martin Luther King äänimuodossa. Lataus alkoi ja meni nopeasti läpi ilman kiinnitystä.

4. Työskennellyt Netflixin kanssa

Ennen vuotta 2016 VPN: t olivat jumalallinen, kun oli kyse pääsystä maantieteellisesti estettyyn Netflix-sisältöön kaikkialta maailmasta..

Joku ranskalainen yhdistäisi VPN-verkkoonsa, valitsee palvelimen Yhdysvalloissa ja puoli, he katselivat rajoittamatonta sisältöä.

No, Netflix tarttui siihen peliin.

Yhtenä pimeänä vuonna 2016 VPN-käyttäjät kirjautuivat sisään ja tulivat kohtaamaan kasvoja mustalla näytöllä.

netflix-suoratoistovirhe

Netflix oli vapauttanut yhden maailman edistyneimmistä VPN-estämisjärjestelmistä estääkseen VPN-käyttäjiä seuraamassaan kappaleita. Netflix VPN -kielto oli alkanut.

Useat VPN: t ovat kuitenkin onnistuneet kiertämään Netflixin estämistoimia. Se riippuu käyttämästäsi VPN: stä, mutta myös palvelimesta, jota yrität käyttää.

Testasimme neljä SpyOFF-palvelinta ja olimme iloisia siitä, että yksi neljästä avasi Netflix-palvelun kokonaan. Kyseinen palvelin sijaitsi Yhdysvalloissa. Testasimme palvelimia myös Isossa-Britanniassa, Kanadassa ja Alankomaissa, mutta kaikki nämä hävisivät.

Tämän ansiosta SpyOFF on joukko raskaita huijareita, jotka ovat myös onnistuneet kiertämään Netflix-kieltoa, kuten ExpressVPN..

5. Käyttäjäystävällinen sovellus

VPN-asiakkaan ei tarvitse olla monimutkaista.

Toki se tekee monimutkaista työtä, mutta sen lataamisen, asentamisen ja käytön pitäisi olla niin helppoa, että isoäitillä, jolla ei ole tietokoneosaamista, ei pitäisi olla mitään ongelmia sen käynnistämisessä..

Näin ei aina ole. Joitakin VPN-verkkoja on uskomattoman vaikea käyttää tai kaatuu yllättäen.

SpyOFF pitää asiat kuitenkin yksinkertaisina.

Asennus tapahtuu käyttäjän kojetaulussa, kun olet kirjautunut sisään käyttäjänimelläsi ja salasanallasi heidän virallisella sivustollaan. Valitse, mihin haluat tiedoston ladata, ja lähde sinne.

spyoff-asennusnäyttö

Olin vaikuttunut siitä, kuinka nopeasti sovellus latautui kannettavaan tietokoneeseen, joka käytti Windows 10. Se oli niin nopea, ettei minulla edes ollut mahdollisuutta napsauttaa siitä kuvakaappausta..

Kun se oli ladattu, sovellus avasi. Ennen kuin vietin minut sisäänkirjautumisnäyttöön, se kävi läpi muutama SpyOFF: n ominaisuus.

spyoff muodostaa yhteyden vpn 1 napsautusnäyttöön
spyoff smart connect -näyttö

Sen jälkeen pystyin kirjautumaan sisään käyttäjänimellä ja salasanalla.

spyoff-sovelluksen sisäänkirjautumisnäyttö

Se vie minut SpyOFF: n päänäyttöön, jossa voin helposti valita palvelimeni ja muodostaa yhteyden. Voit käyttää heidän Smart Connect -palveluaan myös yhteyden muodostamiseen automaattisesti heidän nopeimpaan palvelimeen.

spyoff application vpn on näytön ulkopuolella

Kun olin valinnut palvelimeni (Kanadassa, eikö?), Palvelu yhdistyi muutamassa sekunnissa.

spyoff-sovellus kytketty näyttö

Sisäänkirjautumisen jälkeen pystyin selaamaan suhteellisen helposti. Viivettä oli vähän tai ei ollenkaan, ja sijaintien vaihtaminen oli helppoa. SpyOFF ei rajoita mahdollisuuksiasi muuttaa palvelimia, joten kyse on vain yhdestä napsautuksesta ja olet muualla maailmassa..

6. Sisäänrakennettu Killswitch

On aina hienoa nähdä palvelua hyödyntämässä sisäänrakennettua katkaisinta.

Killswitch havaitsee DNS-vuodon, joka saattaa paljastaa alkuperäisen IP-osoitteesi. Kun tämä tapahtuu, kytkin aktivoituu ja järjestelmä kytkeytyy automaattisesti irti.

spyoff kill -kytkimen selityssivu

Yhdelläkään VPN: llä ei pitäisi olla DNS-vuotoja, mutta niitä tapahtuu. Ja jos / kun niitä tapahtuu, et koskaan tiedä. Ainoa tapa olla 100-prosenttisesti suojattu on killswitch, ja SpyOFF on antanut sinulle lisäsuojan.

7. Ihmisarvoinen palvelinpuisto

Haluat varmistaa, että käyttämässäsi VPN: ssä on laaja valikoima palvelimia, joista valita.

Ensimmäisen kerran tarkistaessamme SpyOFFia, emme olleet vaikuttuneita heidän valinnastaan. Tuolloin he tarjosivat vain 395 palvelinta. Vaikka tämä näyttää olevan paljon, se ei ole mitään verrattuna NordVPN: n kaltaisten palvelujen tarjoamiin useisiin tuhansiin. Lisäksi heidän tekemänsä palvelimet on hajautettu noin 25 maahan, pääosin Pohjois-Amerikkaan ja Eurooppaan.

He ovat siitä lähtien tehneet joitain suuria parannuksia.

SpyOFF sisältää nyt yli 1000 palvelinta 40 eri maassa, jotka sijaitsevat kuudessa eri mantereella. (Anteeksi Etelämanner, sinulla ei ole Netflixiä)

Tämä on merkittävä parannus ja kiitämme SpyOFFia suuresta päivityksestä.

Hyvin tehty!

SpyOFF VPN -haitat

Meillä on käyttäjäystävällinen sovellus turvallisessa lainkäyttöalueessa, jossa on suuri palvelinpuisto, killswitch ja erinomaiset suojausprotokollat.

Mikä voi mennä pieleen?

Muutamia asioita.

Hengitä syvään ja seulotaan huonojen läpi.

1. kyseenalainen kirjauskäytäntö

SpyOFF ei kirjaa tietojasi, joten mitä tämä tekee con-osiossa?

He valehtelevat?

Ei, löysimme heidän puunkorjuupolitiikkansa jatkuvasti. Seulotin heidän uskomattoman pitkän ja tylsän tietosuojakäytäntönsä varmistaakseni. (Asiat, jotka teen kaikille!)

Tietosuojakäytäntö

Joten mihin con tulee??

Vaikuttaa siltä, ​​että SpyOFF ei omista heidän palvelimiaan suoraan. He luottavat kolmansiin osapuoliin vuokratakseen käyttöoikeuden ja myydäksesi sen sinulle edelleen.

Tämä ei ole harvinaista VPN-maailmassa. Itse asiassa olemme havainneet, että monet VPN-yritykset pelaavat tätä harhaanjohtavaa peliä.

Joten sinulla ei todellakaan ole aavistustakaan kuka voi käyttää tietojasi, kun olet muodostanut yhteyden näihin palvelimiin. SpyOFF ei kirjaa sinua, niin paljon on varmaa. Mutta kuka sanoo, että nämä muut palvelut eivät pidä tietoistasi?

Voimme hyväksyä joitain harmaita alueita, mutta tämä on vähän liian harmaa.

2. Hitaat nopeudet

Suoritimme SpyOFFin kahdella nopeustestillä ja päätimme haastaa heidät parhaimmillaan käyttämällä ”High Speed” -vaihtoehtoa..

SpyOFF: n mukaan tämän pitäisi tuottaa nopeimman tuloksen.

Tai niin me ajattelimme.

Kun pöly laskeutui, SpyOFF ei pystynyt nousemaan korkeammalle kuin 54. sijalle 78 VPN: stä nopeuden suhteen. Ei ollenkaan hieno esitys. Ehdottomasti ei riitä, että luettelomme nopeimmista VPN-osoitteista.

Aloitimme vertailunopeudella 98 Mbps latauksessa ja 53 Mbps latauksella.

Yhdistimme SpyOFF-palvelimiin sekä Hollannissa että Yhdysvalloissa ja tallensimme tulokset.

Näin Alankomaat menestyi:

spyoff hollanti nopeustesti

Hollannin palvelimen tulokset:

 • Ping: 53 ms
 • Lataa: 49 Mbps
 • Lataa: 37 Mbit / s

Nopeimmalla nopeudellaan se vähentää 50% vertailunopeudesta.

Asiat pahenivat, kun testasimme heidän Yhdysvaltain palvelinta.

vakoilee meitä nopeustesti

Yhdysvaltain palvelintulokset

 • Ping: 113 ms
 • Lataa: 17 Mbit / s
 • Lataa 13,15 Mbit / s

Yikes!

Tämä oli yli 70 prosentin hidastuminen.

Muista, että tämä oli heidän ”Nopea” -vaihtoehto, jolla oli rajoitettu suojaus, joten mitä tapahtuu, kun lisäät tietoturvaa ja käytät OpenVPN: ää?

3. Heikko laitteen yhteensopivuus

SpyOFF tukee Mac-, Windows-, Android-, iOS- ja Linux-alustoja. Se on melko kattava, mutta ei tarpeeksi.

Siellä on jonkin verran reititintä, mutta ei millään vanhalla reitittimellä. Sinun on avattava lompakkosi ja haarukka yli paljon käteistä ostaaksesi VPN FlashRouter -sovelluksen.

Tämä on ainoa tapa varmistaa, että älykkään kodin tekniikka on suojattu. Televisioissa, pelikonsoleissa ja muissa Internet-yhteydellä varustetuissa laitteissa ei ole SpyOFF-sovellusta eikä helppoa tapaa suojata verkko, johon ne on liitetty..

Jos SpyOFF tukee yleisiä reitittimiä, antaisimme todennäköisesti heille hyväksynnän. Mutta jotain käyttäjien pakottamisesta ostamaan kalliita laitteita vain hieroo meitä väärään suuntaan.

4. DNS-vuodot

DNS-vuodot ja WebRTC-vuodot pettävät VPN: n tarkoitusta.

Kun vuoto tapahtuu, se tyhjentää alkuperäisen IP-osoitteesi VPN-tunnelista, paljastaen sen Internet-palveluntarjoajan silmien edessä..

Kun testasimme SpyOFFia alun perin, se sai puhtaan terveyslaskun. Testasimme ne uudelleen tätä tarkistusta varten, ja tulokset eivät olleet hyviä.

Neljästä suoritetusta vuototestistä SpyOFF epäonnistui kahdessa niistä. Löysimme myös mahdollisesti haittaohjelmat, jotka on liitetty niiden asennustiedostoon.

spyoff dns vuototesti
spyoff webrtc -vuodotesti
spyoff perfectprivacy dns vuototesti
vakoojavirustesti

Näin se kiehui:

 • IPLeak.net: FAILED
 • Browserleaks.com: HYVÄKSYTTY
 • Täydellinen yksityisyys: FAILED
 • Chromen laajennusvuoto: HYVÄKSYTTY
 • Virustotal Scan: FAILED

Onneksi killswitch-vaihtoehto on käytettävissä, mutta etenkin haittaohjelman esiintyminen on peruste vakavalle huolestumiselle.

5. Epävastaava asiakaspalvelu

Ei ole live-keskustelua. Se ei ole järkyttävää, koska vain huippuluokan VPN-verkoilla on tämä.

SpyOFFilla on kuitenkin yhteyslomake tukisivun kautta.

Täytin lomakkeen ja kysyin melko yksinkertaisen kysymyksen.

spyoff-tukisähköposti

On kulunut yli 15 tuntia siitä, kun lähetin tämän kyselyn, enkä ole vielä saanut vastausta, enkä saanut minkäänlaista automatisoitua viestiä siitä, että se oli saatu.

Keinu ja kaipaaminen.

SpyOFF-kustannukset, suunnitelmat ja maksutavat

SpyOFFin kolme maksusuunnitelmaa ovat kaikki ominaisuuksiensa suhteen identtisiä. Ero on heidän sitoutumiskaudellaan.

spyoff vpn hinnoittelusuunnitelmat

Kolme vaihtoehtoa ovat:

 1. Kuukausittain - 12,99 dollaria kuukaudessa. Kallein kolmesta, mutta kuljettaa eniten joustavuutta.
 2. Kuusi kuukautta - laskutetaan 65,94 dollaria kuuden kuukauden välein. Kuluu 10,99 dollariin kuukaudessa, mikä on silti melko korkea verrattuna moniin muihin tarkistamiimme VPN-verkoihin.
 3. Kuusitoista kuukautta - laskutetaan 89,60 dollaria 16 kuukauden välein. Tämä vaihtoehto hajoaa vain 5,60 dollariin kuukaudessa. Vaikka tämä on edullisin vaihtoehto, se vaatii pitkän sitoutumisen.

Kaikissa suunnitelmissa on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

He hyväksyvät useita maksutapoja, kuten SEPA Direct Debit, luottokortti, PayPal ja BitPay.

Suosittelenko SpyOFF VPN -sovellusta?

Lyhyesti sanottuna, ei.

Se alkoi lupaavalta. Heidän lainkäyttöalue on suuri ja sovellus on käyttäjäystävällinen. Rakastan, että se sisältää killswitchin, ja heidän palvelinpuistonsa kasvaa vaikuttavalla vauhdilla.

Mutta niiden nopea vaihtoehto oli naurettavan hidas, ja IP-vuodot heikentävät koko tuotetta. Puhumattakaan haittaohjelmista, jotka löysimme takertuvan kuin hölynpöly niiden asennustiedostoon.

Heidän kirjautumattomuuskäytäntönsä oli aluksi vaikuttava, mutta se menettää osan loistostaan, kun huomaat, että he eivät hallitse palvelimia. Tämän VPN-arkun lopullinen naula oli hidas ja reagoimaton asiakaspalvelu.

Se on myös kallista. On olemassa paljon korkealaatuisempia VPN-verkkoja, joita suosittelemme samalla hintaluokalla tai vähemmän.

Mikä on kokemuksesi SpyOFF VPN: llä? Olen aina iloinen kuullessani ajatuksiasi.

Lisää oma arvostelu:

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me