ProXPN-arvostelu

Huolimatta siitä, että proXPN on ollut verkkoturva-alalla lähes vuosikymmenen ajan, se on edelleen suhteellisen tuntematon pelaaja VPN-pelissä.


Muutamien muilla verkkosivustoilla nähneiden huomautusten ulkopuolella en tiennyt oikeasti paljon proXPN: stä tai heidän palveluidensa suorituskyvystä, ennen kuin aloin käyttää sitä tämän katsauksen tarkoituksiin, ja mielestäni tämä on melko vakava punainen lippu.

Kysymys, johon olen asettanut vastauksen, on yksinkertainen,

Onko proXPN: n suhteellinen nimettömyys, joka johtuu subpar-palvelusta tai subpar-markkinoinnista?

Tämän katsauksen aikana aion vastata tähän kysymykseen ja sukeltaa syvällisesti proXPN: n palveluihin.

Aion analysoida sekä heidän maksetun että ilmaisen VPN-asiakkaansa nopeuksia, ominaisuuksia ja yhteensopivuutta selvittääkseen, ansaitseeko yritys ansaitsemasi rahat (spoilerihälytys: he todennäköisesti eivät). Mutta ennen kuin sukellaan lopulliseen arvosteluun, katsotaan hetki proXPN: n takana olevaan yritykseen.

 • Mikä on proXPN?
 • proXPN-ominaisuudet
 • Onko proXPN turvallinen?
 • proXPN haitat
 • Kuinka käyttää proXPN: tä
 • proXPN-arvioinnin päätelmä

Mikä on proXPN?

proXPN-arvostelu ja kotisivu

Vuonna 2009 perustettu proXPN on VPN-alan ilmeinen veteraani.

Yli 8 vuoden liiketoiminnan jälkeen proXPN on kehittänyt yksinkertaisen ja selkeän freemium VPN-ohjelmiston, jota voidaan käyttää useimmissa tärkeimmissä laitteissa.

Peruskäyttäjät ovat rajoitettu Windows- ja Mac-yhteensopivuus ottaa huomioon, että premium-asiakkailla on pääsy täysin yhteensopivaan ohjelmistoon, joka toimii:

 • Windows
 • mac
 • Linux
 • iOS
 • Android

Pääkonttorinsa ollessa Alankomaissa proXPN sijaitsee yhdeksän silmän alueella, mikä lisää huomattavasti hallituksen tunkeutumisen tai valvonnan mahdollisuutta.

ProXPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: 46
KÄYTETTÄVYYS: Ei kovin käyttäjäystävällinen
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjautumista
paikoissa: 4 maata, 21 palvelinta
TUKI: Hyvä asiakastuki premium-tilauksella
TORRENTING: sallittu
Netflix: Estää Netflix USA: n
Salaus / PROTOCOL 2408-bittinen salausavain, 512-bittinen salaustunneli; OpenVPN, PTPP
KUSTANNUS: $ 6,25 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.proXPN.com

ProXPN-ominaisuudet (ei paljon)

proXPN tarjoaa käyttäjilleen sekä ilmaisia ​​että maksettuja ohjelmistoversioita, ja niiden väliset erot, joita käsittelen myöhemmässä osiossa, ovat melko merkittäviä.

Valitettavasti heidän ilmainen tai maksettu ohjelmisto ei tuo pöytään mitään erityisen ainutlaatuista tai erityistä.

He tarjoavat surkea palvelinvalinta vain kourallisella paikalla joista valita, joista suurin osa on Yhdysvalloissa.

Toisin kuin monet heidän kilpailijansa, proXPN tarjoaa rajoittamaton tiedonsiirto- ja yhteysaika sekä ilmaisille että maksullisille käyttäjille, mutta se on suunnilleen heidän ”Ominaisuudet” -sivunsa mennessä.

Jos olet hieman yllättynyt siitä, kuinka lyhyt tämä arvosteluosa on, et ole yksin. proXPN tarjoaa yhden kaikkein paljaimmista lujista VPN-verkoista, joita olen koskaan nähnyt.

Lisäominaisuuksia tai bonuksia on hyvin vähän ja jopa Useimmat aloittelevat VPN-käyttäjät löytävät lyhyen ominaisuusluettelon täysin alikuntoisina.

Se, että VPN ei tarjoa runsaasti lisäominaisuuksia ja -asetuksia, ei kuitenkaan tarkoita, että se ei voi lunastaa itsensä poikkeuksellisilla nopeuksilla ja tietoturvalla.

Valitettavasti proXPN ei näytä olevan erityisen huolissaan kummastakaan palvelun alueesta.

Heidän luettelo yhteensopivista laitteista on myös suhteellisen pieni.

Tässä on heidän sivustonsa tällä hetkellä tuettujen laitteiden virallinen luettelo:

 • Windows
 • mac
 • Linux
 • Android
 • iOS

Voit kytkeä korkeintaan neljä laitetta kerrallaan. Kuten yllä olevasta luettelosta voidaan nähdä, ne eivät kuitenkaan tarjoa tukea reitittimille, älytelevisioille tai pelikonsoleille tällä hetkellä..

Onko proXPN turvallinen?

Minkään VPN-palveluntarjoajan turvallisuus (tai sen puuttuminen) riippuu neljästä asiasta: yrityksen lainkäyttövallasta, kirjauskäytännöstä, salausstandardeista ja käytettävissä olevista protokollista.

Kuten aiemmin mainitsin, proXPN: n pääkonttori on Alankomaissa, joka on yhdeksän silmän allianssin jäsen, ja siksi huomattavasti avoimempi hallituksen puuttumiseen kuin VPN-palveluntarjoaja maassa, joka ei ole allianssin osapuoli..

proXPN: llä on kuitenkin erittäin tiukka ei kirjauskäytäntöä että he ilmaisevat selkeästi tietosuojakäytännössään:

proXPN-kirjauskäytäntö

Saatavilla olevien protokollien suhteen proXPN on melko rajallinen ja sallii vain niiden käyttäjien muodostaa yhteyden OpenVPN: n ja PTPP: n avulla.

Vaikka haluaisin nähdä enemmän protokollia saatavana, niiden saatavuusprotokollien puuttuminen ei ole tarkalleen sopusointu, koska OpenVPN on yksi nopeimmista ja turvallisimmista protokollista, joita tällä hetkellä on saatavilla.

Niiden salausstandardit puolestaan ​​ovat erittäin vakava ongelma potentiaalisille asiakkaille.

Kyseinen standardi on vain 2408-bittinen salausavain ja 512-bittinen salatunneli.

Niille teistä, jotka eivät ole erityisen perehtyneitä salausstandardeihin, 512-bittinen salaus on uskomattoman haavoittuva ja se voidaan helposti murtata mihin tahansa suolaa arvoiseen hakkeriin.

Kun otetaan huomioon, että melkein kaikki muut markkinoilla olevat VPN-laitteet käyttävät turvallisempaa (ja avoimen lähdekoodin) AES-256-salausta, joka tämän kirjoituksen jälkeen on vielä rikkoutunut, tämä on merkittävä virhe proXPN: n tietueessa ja vakava huolen turvallisuudesta tietoinen asiakas.

proXPN-hinnoittelu ja ILMAINEN suunnitelma

Toisin kuin monet heidän kilpailijansa, erot proXPN: n ilmaisten ja maksettujen suunnitelmien välillä ovat tuskallisen ilmeisiä.

Tässä on lyhyt kuvaus siitä, miten suunnitelmat eroavat toisistaan.

proXPN ilmainen vs. maksettu suunnitelma

Tämän tarkastelun aikana olemme keskustelleet ensisijaisesti proXPN-premium-tilin laadusta, ja kuten olet todennäköisesti todennut, se on täysin unimpressiivinen.

Tätä silmällä pitäen pitäisi olla niin pieni yllätys huomata, että heidän ilmainen VPN-palvelu on vielä hämmästyttämättömämpi ja että se on varustettu niukalla valikoimalla ominaisuuksia ja palvelimia, että se on kaikkea muuta kuin käyttökelvoton.

Suurin ja tärkein ero maksettujen ja ilmaisten suunnitelmien välillä on se, että proXPN ei ole yhteensopiva Androidin tai iOS: n kanssa, ellet päivitä premium-tilille.

Tämä on valtava ongelma, kun otetaan huomioon, että suurin osa ihmisistä selaa suurimman osan mobiililaitteilla.

Ilmaisella tilillä VPN-nopeutta ja palvelimen valintaa ei juuri ole, ja P2P-tiedostojen jakaminen on vain maksaavien asiakkaiden käytettävissä..

ProXPN: n ilmainen VPN on yksi huonoimmista mitä olen koskaan nähnyt.

Kun otetaan huomioon tämä tosiasia, monet teistä todennäköisesti ihmettelevät, kuinka paljon maksaa sinulle heidän premium-ominaisuuksiensa käyttäminen.

Olin yllättynyt huomatessani, että huolimatta heikosta palvelustaan ​​proXPN laskuttaa erittäin korkeaa hintaa erittäin perustuotteesta.

proxpn nykyinen hinnoittelu

Toisin kuin useimmat VPN-palveluntarjoajat, proXPN ei tarjoa yhden kuukauden pakettia tai jyrkästi alennettua 24 kuukauden suunnitelmaa.

Sen sijaan he tarjoavat kolmen, kuuden ja kahdentoista kuukauden hinnasuunnitelmat.

Tässä on erittely.

3-Kuukausi:

 • 9,98 dollaria kuukaudessa
 • 29,98 dollaria laskutetaan neljännesvuosittain
 • 0% säästöt

6 kuukautta:

 • 8,33 dollaria kuukaudessa
 • 49,95 dollaria laskutetaan kahdesti vuodessa
 • 17% säästöt

12 kuukautta:

 • 6,25 dollaria kuukaudessa
 • 74,95 dollaria laskutetaan vuosittain
 • 37% säästöt

Tarkistanut yli 30 VPN-verkkoa voin rehellisesti sanoa sen ProXPN: n yrittämää veloitusta ei voida perustella. Siellä on paljon halvempia (ja parempia) VPN-verkkoja.

Kun otetaan huomioon heidän pettymysnopeutensa, heikko palvelinvalinta ja helposti hakkeroitavat salausstandardit, ei ole yksinkertaisesti mitään syytä, että joku valitsee proXPN: n jonkin kilpailijansa yli.

Esimerkiksi ExpressVPN (arvostelu), yksi henkilökohtaisista suosikki-VPNistäni, tarjoaa latausnopeudet, jotka ovat kaksi kertaa nopeammat kuin proXPN, ja tarjoaa yhden turvallisimmista VPN-ohjelmistoista, joita olen koskaan tavannut..

Jos olet kiinnostunut nopeista VPN-verkoista, harkitse tämän vertailun lukemista.

Palataanpa nyt käsillä olevaan asiaan.

Toinen vakava ongelma kaikille, jotka haluavat tulla proXPN: n asiakkaiksi, on, että he rajoittavat ankarasti sitä, kuinka voit ostaa heidän VPN: n ja tarjoa nimettömiä maksutapoja. Jos et halua maksaa Visa-, MasterCard- tai PayPal-kortilla, sinun pitäisi todennäköisesti alkaa etsiä erilaista VPN-verkkoa.

Kuitenkin heidän puolustuksessaan, Kaikilla maksuilla on 30 päivän palautustakuu ilman kysyttävää jolla ei ole kaistanleveysrajoituksia tai yhteysrajoituksia.

Joten jos ostat proXPN-jäsenyyden ja päätät, että se ei ole sinulle sopiva (mikä on todennäköistä), voit saada täyden hyvityksen ostosummasta niin kauan kuin lähetät pyyntösi kuukauden sisällä ensimmäisestä ostoksestasi.

proXPN haitat

1. Hidas nopeus (vain ~ 40 Mbit / s 100 Mbit / s)

Erityisten ominaisuuksien, kuten P2P-yhteensopivuuden, adblockin ja Netflixin ”estolaitteiden estäjien”, ulkopuolella suurin osa ihmisistä välittää vain kolme asiaa ostaessaan VPN:

Turvallisuus, hinta ja nopeus.

Tarkastelen proXPN: n ilmaisten ja maksettujen tilauksien ja hinnoittelupakettien eroja, jotka ovat saatavilla vain minuutissa, mutta ensin haluan keskustella sen latausnopeuksista.

Tämän tarkistuksen tarkkuuden varmistamiseksi yhdistin laitteeni useisiin eri palvelimiin ja määrittelin nopeus.net-työkalun avulla kuinka paljon proXPN ohitti yhteysani.

Käytin jokaisessa testissä 100 Mbit / s: n yhteyttä, joka sijaitsee EU: n sisällä.

proXPN: n lataus- ja lähetysnopeus

EU-palvelin:

 • PING: 39 ms
 • Lataa: 40,3 Mbps
 • Lataa: 6,05 Mbit / s

Yhdysvaltain palvelin:

 • PING: 119 ms
 • Lataa: 16.14 Mbps
 • Lataa: 5,56 Mbit / s

UK Server:

 • PING: 69 ms
 • Lataa: 40,15 Mbit / s
 • Lataa: 5,25 Mbit / s

Kuten aina, sinun tulee ottaa nämä testit suolajyvällä, koska ne voivat vaihdella villisti ja ovat riippuvaisia ​​useista hallitsemattomista muuttujista. Olemme kuitenkin testanneet yli 70 VPN: tä täällä TheBestVPN.com-sivustossa, joten meillä on melko tarkka vertailukohta, jota vastaan ​​voimme vertailla tuloksia. 

Vaikka nämä eivät ole huonoimpia nopeuksia, joita olen koskaan nähnyt freemium VPN: llä, ne ovat kaukana siitä, mitä pidettäisiin nopeana.

Ison-Britannian ja EU: n palvelimet toimivat hyväksyttävällä, mutta hitaalla 40 Mbit / s nopeudella, mutta Yhdysvaltain palvelimet rajautuvat käyttökelvottomiin, ja nopein latausnopeus on vain 16 Mbit / s..

Tämä on uusi vakava huolenaihe monille mahdollisille asiakkaille, varsinkin kun otat huomioon, kuinka moni proXPN: n kilpailijoista tarjoaa nopeuksia, jotka ovat kaksi kertaa nopeammat alle puoleen hinnasta..

2. Ei Netflix (Torrenting on kuitenkin sallittu)

Vuodesta 2016 lähtien, kun Netflix on asentanut välityspalvelimensa, VPN- ja estokiellonsa, yritykset, jotka ovat löytäneet tavan kiertää nämä rajoitukset, ovat hyötyneet valtavasta kilpailustaan.

Valitettavasti proXPN: llä ei ole mitään sellaisia ​​etuja.

Heidän palvelut eivät ole täysin yhteensopivia Netflixin kanssa, Hulu ja muut yleiset vastaavat suoratoistopalvelut, jotka tekevät proXPN: stä huonon valinnan kaikille, jotka haluavat käyttää Netflixin amerikkalaisia ​​/ brittiläisiä versioita muista maista.

Onneksi heidän palvelut ja palvelimet ovat P2P / torrentin ystävällisiä ja tappa-vaihtaa -ominaisuuden sisällyttäminen antaa sinun ladata rankaisematta tietäen, että vaikka yhteys katkeaa, sijaintisi ja henkilöllisyytesi ovat silti turvallisia.

3. Asiakastuen laatu - ei suorakeskustelua!

Vaikka proXPN saakin paljon asioita väärin, proXPN: n premium-palvelun käytölle on yksi haittapuoli, että se tarjoaa poikkeuksellisen asiakastuen sähköpostin, Twitterin ja puhelintuen muodossa..

ProxPN Ota yhteyttä sivu

Soitin tukinumeroon ja olin erittäin vaikuttunut siitä, että tiedusteluani hoidettiin muutamassa minuutissa puhelusta.

Lähetin myös sähköpostin heidän asiakaspalvelutiimilleen online-tuen nopeuden mittaamiseksi, ja vasta kahden tunnin kuluttua kysymykseeni vastattiin perusteellisesti.

ProxPN-tukilippu-sähköposti
proXPN-asiakastuen lippuvastaus

Tutkittuaan joitain muita kolmansien osapuolien arvosteluja proXPN: n palvelusta, huomasin, että melkein jokaisella oli yhtä positiivinen kokemus asiakaspalvelutiiminsä riippumatta siitä, millä menetelmällä he ottivat yhteyttä yritykseen.

Kun otetaan huomioon kaikki proXPN: n vastaiset kohdat, tämä on tyytyväinen raikasta ilmaa muuten vanhentuneessa katsauksessa.

Kuinka käyttää proXPN: tä

Jos olet päättänyt, että haluat käyttää tai ostaa proXPN: ää, asennusprosessi on melko yksinkertainen.

Ennen kuin voit käyttää heidän ilmaista palveluaan tai ostaa maksullista tilausta, sinun on määritettävä tili heidän verkkosivustolleen.

Valitettavasti tilin luominen vaatii sähköpostiosoitteen, joten jos etsit VPN: ää, jolla on korkea nimettömyys, proXPN ei ole se.

Kun olet luonut tilin, sinun on päätettävä, haluatko jatkaa heidän tuotteen maksetun vai ilmaisen version käyttämistä.

Jos haluat ostaa maksetun tilauksen, napsauta sitten hinnasivun "Osta nyt" -painiketta ja seuraa kehotteita, jotka näet valitsemallasi maksutavalla.

Lataa seuraavaksi ja käynnistä tiedosto laitteellesi.

Lataa proxpn

Suorita asennustoiminto loppuun noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita ja käynnistä sitten proXPN.

asennetaan proxpn

Kun proXPN käynnistyy, sinua pyydetään kirjautumaan sisään juuri luomiesi tilitietojen avulla.

proxpn kirjautuminen

Sitten siirretään päähallintapaneeliin, jossa voit valita palvelimen, yhteysprotokollan ja muuttaa VPN-asetuksia.

proxpn-asiakas

Minun on korostettava, että tämän arvion luomisen aikana ostin ja latasin proXPN-tiedoston Windows-laitteelleni, ja en pystynyt käynnistämään heidän ohjelmistoaan ensimmäisen kerran lataamani sen..

Käynnistin laitteen uudelleen ja yritin uudestaan ​​turhaan.

Jotta todella voisin käyttää proXPN: n VPN: ää, minun pakotettiin poistamaan kaikki paikalliset tiedostot manuaalisesti ja lataamaan ne sitten uudelleen ja suorittamaan asennusprosessi uudelleen.

ProXPN-premium-oston palauttaminen tai peruuttaminen

Jos päätät, että haluat palauttaa proXPN: n hinnan (mikä on melko todennäköistä ottaen huomioon kaiken, mitä olen tarkastellut tässä katsauksessa), prosessi on itse asiassa melko yksinkertainen.

Kaistanleveyttä tai yhteysrajoituksia ei ole, ja niin kauan kuin lähetät lipun 30 päivän sisällä alkuperäisestä ostoksestasi, hyvitysprosessi on nopea ja vaivaton.

Milloin tahansa tilauksen ensimmäisen kuukauden aikana, voit lähettää palautusta pyytävän tukilipun ja rahat pitäisi palauttaa tilillesi 5–7 työpäivän kuluessa..

ProXPN-arvioinnin päätelmät

Lähes vuosikymmenen liiketoiminnan jälkeen luulet, että kuka tahansa VPN-yritys olisi voinut luoda ohjelmiston, joka on ainakin käyttökelpoinen.

Kuten todennäköisesti voitte sanoa, proXPN: n kanssa tämä ei kuitenkaan ole näin.

Latausnopeudet ovat hitaita, ohjelmisto ei ole luotettava, ja heidän kauhistuttavat salausstandardinsa saivat minut epäröimään käyttämään VPN-verkkoaan muuhun kuin kevyeen verkkoselaukseen.

Kun käsittelet premium-hintamerkkiä, rajoitettuja ominaisuuksia ja käyttökelvottomia ilmaisia ​​palveluita, yritän ymmärtää kuinka yritys on pysynyt liiketoiminnassa viimeisen kahdeksan vuoden ajan.

Heidän puolustuksessaan proXPN tarjoaa poikkeuksellisen asiakaspalvelun ja loistavan nollapalkkiokäytännön, mutta nämä harvat vähäiset edut eivät edes ole edes lähellä miinuksia.

Sanon, että yrityksenä proXPN on poikkeuksellisen läpinäkyvä ja rehellinen heidän palveluistaan, mikä on virkistävää nähdä vaikka heidän rehellisyytensä ei tee mitään parantaakseen heidän tuotteensa väärinkäyttöä.

Päivän päätteeksi, En yksinkertaisesti voi suositella proXPN: tä kenellekään, joka etsii korkealaatuista (tai jopa käyttökelpoista) VPN: ää.

Jos etsit vaihtoehtoa proXPN: lle, suosittelen tutustumaan perusteellisiin arvosteluihin ExpressVPN: stä, yksityisestä Internet-käytöstä tai Surfsharkista.

Loppusanat Olen aina kiinnostunut käyttäjän arvosteluista, joten jos olet käyttänyt proXPN: tä aiemmin, älä epäröi jättää arvosteluasi alla. Jos kokemuksesi vastaa minua, siisti. Jos ei, niin se on myös hienoa!

Lisää oma ProXPN-arvostelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me