ProtonVPN-arvostelu

ProtonVPN tulee samasta CERN-tutkijasta ja Harvard Physics PhD -proteiinista ProtonMail, joka on maailman suurin salattu sähköpostiverkko..

Joten he ovat jo luoneet ilmaiseksi maksettavan, salatun Internet-yksityisyyspalvelun yhdessä tilassa. Varmasti he voivat tehdä sen myös VPN-tilassa?

Sitä me olemme täällä selvittää. Viime kuukausien aikana olemme testanneet kattavasti heidän OpenVPN-protokollaa, salausyhteysstandardeja, nopeutta, turvallisuutta, hinnoittelua ja muuta.

Ja kuulet ProtonVPN-arvostelun hyvistä, huonoista ja rumaista.

ProtonVPN-arvostelu


ProtonVPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 19/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Erittäin helppo, tukee kaikkia laitteita
LOKITIEDOSTOT: Ei kirjauskäytäntöä
paikoissa: 32 maata, 345+ palvelinta
TUKI: Lippujärjestelmä, ihmisarvoiset vasteajat
TORRENTING: Rajoitettu Torrenting 
Netflix: Kyllä 1/5
Salaus / PROTOCOL AES 256, tarjotaan vain OpenVPN-protokolla 
KUSTANNUS: Ilmainen tai 4 dollaria kuukaudessa (perussuunnitelma)
VIRALLINEN NETTISIVU: www.protonVPN.com

ProtonVPN plussat +

ProtonVPN perustettiin turvallisuusasiantuntijoiden takaa. Joten tiedät, että protokolla- ja salausstandardit ovat huippuluokkaa. He eivät myöskään petä joihinkin muihin avainalueisiin, kuten asiakaspalvelu ja vankka yhteys.

Katso.

1. Poikkeuksellinen turvallisuus & Tietosuojastandardit

ProtonVPN on varustettu protokollalla OpenVPN (UDP / TCP) ja IKEv2, erittäin turvallisella AES-256-salauksella.

Tämä on pankkitasoa, huipputekniset salausstandardit.

Laita se tällä tavalla:

Jos joudut kärsimään hakkeroinnista, se ei tule, koska he rikkoivat tämän salauksen. Koska sitä ei ole koskaan tehty.

Sen sijaan useimmat hakkerit leikkaavat tappioita ja seuraavat muita murtautumistapoja, kuten arvailevat salasanamuistutuksia.

2. Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Olemme analysoineet 118 VPN-kirjauskäytäntöä viime vuosina.

Tämä on usein tylsää ja vaivalloista työtä.

Mutta se on tärkeää.

protonvpn ei kirjauduKuva: https://protonvpn.com/support/no-logs-vpn/

Koska näiden monien ehtojen ja tietosuojakäytäntöjen kaataminen on opettanut meille, mihin VPN: t haluavat haudata tietosuojaelimensä.

Esimerkiksi, olemme havainneet, että 7% VPN: istä kirjaa yleisesti yhteydetietosi. Ja yli 30 prosentilla VPN: eistä on epäilyttävä (ei suoraviivainen) kirjauskäytäntö. Nämä käyttävät usein epämääräistä, teknistä žargonia tai juridisia termejä salliakseen "harmaat" alueet, jotka saattavat tulla takaisin ahdistamaan sinua.

Nyt ProtonVPN: llä on vankka maine heidän aikaisemman työnsä perusteella.

Mutta olemme myös vahvistaneet, että kun he sanovat "ei kirjautumista", voit todella luottaa siihen.

3. Ihmisarvoinen asiakastuki

Lippupohjaiset tukijärjestelmät saavat meidät yleensä kuristamaan.

Tämä johtuu siitä, että olemme kaikki kokeneet ~ usean päivän viive kunkin sähköpostin välillä, mikä vaatii viikon mittaisen edestakaisen prosessin vastaamiseen jopa yksinkertaisimpiin kysymyksiin.

Tuo alkuperäinen ajatus välähti pääni läpi, kun katselin Protonin tukivaihtoehtoja.

Täytin vastahakoisesti lomakkeen muutamalla yksinkertaisella kysymyksellä ja napsautin “Lähetä”.

Vastaus osui kuitenkin postilaatikkooni noin 24 tunnin sisällä.

Ja yllätyksekseni, se ei ollut vain suora linkki tietokannan artikkeliin heidän sivustollaan.

Proton asiakastuen sähköposti

Se ei ollut henkeäsalpaava tai mitään. Mutta sen ei tarvinnut olla.

Sen piti olla vain suhteellisen nopea ja suora. Ja se se mitä se oli.

Melko hyvä kokemus ympäri.

4. Vuotovapaa yhteys

DNS- ja Web-RTC-vuodot voivat vahingossa paljastaa todellisen IP-osoitteesi. Nämä johtuvat tyypillisesti yhteyskonflikteista, jotka avaavat pienen, pienen aukon tietojen päästä läpi.

Kuulostaa vähäiseltä. Mutta se ei ole.

Sen avulla Internet-palveluntarjoajasi, hallitukset ja jopa kaksibittiset hakkerit voivat havaita sinut mailin (tai enemmän) päässä. Joten se heikentää täysin VPN: n käyttöä.

Kaikki ilman, että edes tajua sitä.

ProtonVPN-yhteys tuli vuotavaksi jokaisessa testissämme. Tarkista se.

protonvpn perfect-privacy.com dns: n vuoto
protonvpn perfect-privacy.com check-ip -vuodotesti protonvpn iploak.net -vuodotesti

Ei WebRTC-vuotoja:

protonvpn browserleaks.com webrtc

Mutta se ei ole kaikki.

Suoritimme myös heidän asennustiedostot VirusTotal.com-sivuston kautta ja havaitsimme, että ne olivat täysin vahingollisia ohjelmia.

ProtonVPN virustotal

5. Yksi Netflix-palvelin toimi (viidestä)

ProtonVPN sanoo heidän sivustollaan, että Netflix toimii "tietyillä palvelimilla".

Temppu on mielestäni selvittää mitkä.

Monet VPN-verkot vaativat tätä rohkeaa vaatimusta, mutta harvat heistä voivat tosiasiallisesti varmuuskopioida sen. Lisäksi VPN: t, jotka onnistuneesti vapauttavat Netflixin lukituksen, eivät välttämättä säilytä saavutusta kovinkaan kauan. Se johtuu siitä, että Netflix yrittää jatkuvasti pysäyttää VPN-verkot raitoillaan estämällä pääsyn geo-lukittuun sisältöön.

Kaikki Netflix-sisältö on ainutlaatuinen sillä alueella, jolla sitä käytetään. Netflixillä on tiettyjä sopimuksia sisällöntuottajien kanssa erilaisten esitysten ja elokuvien tuomiseksi maapallon eri alueille. Jos olisit Yhdysvalloissa, Netflix-luettelosi näyttäisi hyvin erilaiselta kuin joku, joka yrittää katsoa Alankomaissa.

Rajoitetun sisällön ei-toivotun kulun estämiseksi Netflix avasi tehokkaan VPN-tunnistus- ja estämisjärjestelmän Internetistä. Se pyyhkäisi VPN-maailman läpi kuin vuorovesi, koputtaen joukon alustoja pois maailman suurimmasta suoratoistopalvelusta. Tästä puhdistuksesta huolimatta on joitain VPN-verkkoja, joilla on edelleen jonkin verran menestystä Netflixin pyrkimysten estämisessä..

Kun tarkistimme ProtonVPN: n ensimmäisen kerran, testasimme viittä palvelinta. Ne olivat Iso-Britanniassa, Kanadassa, Alankomaissa ja kaksi palvelinta Yhdysvalloissa. Tuolloin havaitsimme, että vain yksi viidestä toimi, ja se oli Hollannin palvelin. Testasimme tämän uudelleen elokuussa 2019, ja jälleen kerran viidestä Netflix-palveluun kytketystä palvelimesta. Se oli kuitenkin erilainen palvelin.

Yhdistyneen kuningaskunnan palvelin, joka kerran oli pelätyn Netflixin mustan tuomion näytön vastaanottaja, toimi täydellisesti, kun kirjauduin sisään. Alankomaalainen palvelin, joka oli ainoa toivomme majakka Netflix-kieltojen vastaisessa sodassa, ei valitettavasti toiminut, kun testasimme tätä. aika.

ProtonVPN listataan ammattilaisille yhden menestyksen saavuttamiseksi. Mutta käytännössä ottaen vain muistaa, että vaihtoehtosi voivat olla täällä rajoitetusti.

6. Helppo asentaa ja käyttää

Kun valitset VPN-palveluntarjoajan, viimeinen haluamasi asia on avata liian monimutkainen järjestelmä, jonka sinun on oltava tietotekniikan asiantuntija ymmärtääksesi. Siksi parhaat VPN: t ovat yksinkertaisimpia. Vaikka ProtonVPN ei ehkä aluksi näytä erittäin käyttäjäystävälliseltä, ulkoasu voi olla petollinen. Keskimääräistä pidemmästä latausajasta huolimatta ProtonVPN osoittautui helppokäyttöiseksi asennettavaksi järjestelmäksi, jonka käyttö oli helppoa, kun totut sen erittäin kiireiseen kojelautaan..

Kun olet rekisteröitynyt ProtonVPN: hen, sinut viedään asiakkaan kojelautaan. Sieltä voit ladata valitsemasi alustan.

Lataa ProtonVPN-näyttö

Kun olet valinnut Windows-latauksen, minut vietiin vielä yhdelle lataussivulle valitakseni Windows-asiakasohjelman ja aloittaaksesi asennuksen. Tämä ei vienyt paljon aikaa, mutta oli edelleen outoa, että minun piti valita ladattava ohjelma vain viedäkseni toiselle sivulle, jossa piti jälleen valita, mikä ohjelma ladattavaksi.

Lataa ProtonVPN-sivu

Kun tämä oli ohi, ProtonVPN-ohjelmisto alkoi ladata. VPN-ohjelmiston lataaminen tietokoneelleni kestää yleensä 10–30 sekuntia. Tämä kesti melko vähän kauemmin, ja huomasin olevani odottanut melkein kaksi minuuttia. Tämä ei vieläkään ole maailman loppua, ja kun se oli ladattu, asennus meni läpi melkein heti.

Lataa asiakas ProtonVPN: lle

Sisäänkirjautumisnäyttö oli selkeä ja yksinkertainen, mikä on aina hyvää VPN: ää käytettäessä. Haluat pystyä kirjautumaan sisään tehokkaasti tarvitsematta selata erilaisia ​​vaihtoehtoja. Kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi, niin sinut muodostetaan. Voit myös määrittää VPN-asiakkaasi muistamaan kirjautumistietosi (ei suositella jaetulle tietokoneelle) tai käynnistämään automaattisesti Windowsin kanssa. 

ProtonVPN kirjautumisnäyttö

Kun kirjaudut sisään ensimmäistä kertaa, ProtonVPN ottaa ylimääräisen vaiheen, jota en ole ennen nähnyt monien VPN: ien tekevän. Se tarjoaa sinulle esityksen sen käyttöliittymästä. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska kuten näet hetkeksi, se voi olla hieman pelottava, kun näet, onko se ensimmäistä kertaa.

ProtonVPN-aloitusnäyttö

Kiertue opastaa joitain ProtonVPN: n pääominaisuuksista.

Yksi niistä on kyky luoda profiileja, joiden avulla voit tallentaa asetukset palataksesi niihin milloin haluat. Tämä on hieno käyttäjille, jotka haluavat mennä suoraan suosikki-Netflix-palvelimelleen tai palvelimeen, joka oli erityisen nopea. Kun olet muodostanut yhteyden palvelimeen, vasemmassa yläkulmassa on vihreä linkki, jonka otsikko on ”Aseta profiiliksi”. Napsauta sitä ja voit pitää kiinni palvelimista, joista nautit ilman, että sinun tarvitsee seuloa luettelon läpi löytää ne uudestaan.

ProtonVPN-kiertue

Se puhuu myös ProtonVPN Secure Core -sovelluksesta, jonka avulla voit lisätä ylimääräisiä suojaustasoja selausistuntoon. On huomattava, että tämä palvelu on saatavana vain tilaajille, jotka ostavat ProtonVPN Plus- tai Visionary-suunnitelmia.

ProtonVPN Tour 2

Kun kaikki tämä oli ohi, napsautin vasemmassa yläkulmassa olevaa Pikayhteys-painiketta ja olin heti yhteydessä nopeimpaan palvelimeen, joka heillä oli.

ProtonVPN-asiakas

Vaikka tämä käyttöliittymä voi näyttää NORAD-tietokoneen näytöltä, se on itse asiassa paljon yksinkertaisempi kuin miltä näyttää. Kaikki mitä tarvitset on vasemmalla puolella. Sisältää kytkentä- ja irrotuspainikkeen, palvelinluettelon, tallennetut profiilit ja mahdollisuuden aktivoida Secure Core -sovelluksen.

Toinen hauska ominaisuus on se, että valitsemasi maan lippu ilmestyy vasempaan yläkulmaan. Kartta, joka vie suurimman osan tästä massiivisesta käyttöliittymästä, on useimmiten olemassa osoittamaan sinulle, mihin maailmalle signaali kulkee. Se tarkkailee myös joitain muita tietojasi, kuten nopeutta, äänenvoimakkuutta ja istunnon pituutta. Tämä on tärkeätä tietoa, jonka suuri osa VPN: istä jättää pois.

Palvelimien vaihtaminen oli helppoa. Löydät haluamasi palvelinmaan vasemmalla olevasta luettelosta, napsautat sitä ja sinut yhdistetään automaattisesti kyseisen alueen parhaaseen palvelimeen. Voit myös laajentaa luettelomaata maittain valitaksesi tietyt palvelimet.

Kaiken kaikkiaan huolimatta keskimääräistä pidemmästä asennusajasta tämä on VPN, jota on helppo käyttää ja tehokas.

ProtonVPN haitat -

ProtonVPN saa korkeat arvosanat huomiostaan ​​turvallisuuden yksityiskohtiin. Löysimme kuitenkin vielä joitain haittoja.

Katsotaanpa näitä kaikkia syvällisesti.

1. Ne sijaitsevat Sveitsissä

Sveitsillä on ollut "neutraali" maa. Yksi, joka suojaa kansalaistensa yksityisyyttä eikä halua osallistua kotimaan konflikteihin.

Ja kaikki tämä on totta.

Sveitsin lait suojaavat yksityisyyttä. Yleisesti ottaen.

Kysymys on kuitenkin siitä, että Sveitsi on myös yhteistyössä laajentuneen Eyes-turvallisuusliiton jäsen.

Tämä on maailmanlaajuinen sopimus, joka auttaa pääasiassa valtion virastoja vakoilemaan toistensa kansalaisia ​​"maailmanlaajuisen turvallisuuden" nimissä.

En tarkoita sitä salaliitto-teoreettisella tavalla. Tätä on tapahtunut jo vuosikymmenien ajan.

Joten sveitsiläinen sijainti tarkoittaa, että olet enimmäkseen hyvä. Yksityisyytesi on enimmäkseen turvallista.

Hyvä uutinen on, että ProtonVPN ei pidä suurta määrää asiakkaidensa tietoja tiedostossa. Mutta pidä vain mielessä, että heidän hallitus voi pakottaa heidät yhteistyöhön.

2. Palvelimen nopeus on liian hidas hintaan  

Nopeus on suuri taajuuskorjain.

Kaikki muut ovat samanlaisia ​​- hinnoittelu, ominaisuudet, suojausprotokollat ​​jne. - aiot käyttää nopeinta vaihtoehtoa.

Koska nopeus tekee kaiken mahdolliseksi (suoratoisto, torrent-lataukset tai vain tusina välilehteä ylöspäin, kun palaat selausistuntojen välillä).

Valitettavasti ProtonVPN: n yhdistetty nopeuspiste antoi heille vain 48. sijalla 78: sta VPN-yrityksestä.

Tietää nämä tiedot seuraavasti:

 1. Käytämme SpeedTest.net -sovellusta lukeaksesi vertailuarvoisen, ei-VPN-Internet-yhteytemme. Saimme 97 Mbps latauksen ja 53 Mbps latauksen tämän tarkastelun aikaan.
 2. Sitten yhdistämme muutamaan erilaiseen ProtonVPN-palvelimeen. Yritämme valita satunnaisia ​​ympäri maailmaa saadaksemme oikeudenmukaisen, puolueettoman kuvan.
 3. Lopuksi laskemme erot ja keksimme yhdistetyn pisteet, jotka sijoitetaan kaikkiin muihin aiemmin tehtyihin arvosteluihin.

Kuulostaa hyvältä? Katso jokainen palvelintesti nyt yksityiskohtaisesti.

Yhdysvaltain palvelimet (itä & West)

ProtonVPN: n Yhdysvaltain palvelimet käynnistyivät erittäin hitaasti. Erityisesti latausnopeus tekisi useimmista houkuttelevista toimista hidasta indeksointiin.

 • Ping: 190 ms
 • Lataa: 24,6 Mbit / s (75% hitaampi)
 • Lataa: 36,4 Mbit / s (31% hitaampi)

EU-palvelimet (Sveitsi)

Toisaalta EU-palvelimet eivät pettyneet. Tällä luultavasti oli jotain tekemistä myös läheisemmän läheisyyden kanssa näiden palvelimien kanssa. Jopa niin yksinkertainen kuin fyysinen etäisyys sinun ja kytketyn palvelimen välillä voi vaikuttaa suorituskykyyn. Mutta luotto, jossa luotot erääntyvät.

 • Ping: 66 ms
 • Lataa: 54.46 Mbps (44% hitaampi)
 • Lataa: 37,86 Mbit / s (29% hitaampi)

Aasia-palvelimet (Hong Kong)

Mielestämme Yhdysvaltain palvelimen nopeudet olivat huonot. Kunnes näimme aasialaiset Hong Kongista. 85% hitaammin.

 • Ping: 317 ms
 • Lataa: 16 Mbit / s (84% hitaampi)
 • Lataa: 6,4 Mbit / s (88% hitaampi)

UK-palvelimet

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, brittiläinen palvelin tuntuu olevan jossain keskellä. Valitettavasti se ei ollut keskellä 'hyvää' puolta.

 • Ping: 46 ms
 • Lataa: 52 Mbit / s (46% hitaampi)
 • Lataa: 47 Mbit / s (11% hitaampi)

Nämä tulokset olivat kaiken kaikkiaan pettymys. Johdonmukainen, kyllä. Mutta jatkuvasti hidas ei ole hyvä.

Yritykset, kuten ExpressVPN, PIA ja Trust.Zone, tarjoavat kaikki parempaa nopeutta (vain murto-osa hinnasta).

3. Rajoitettu laitteen yhteensopivuus

ProtonVPN Windows-sovellus

Paras VPN, jonka olemme tarkistaneet, tarjoavat valmiita sovelluksia jokaiselle laitteelle.

Tällä tavalla sinun tarvitsee vain osoittaa ja napsauttaa. Ei vaadita teknistä kokemusta. Manuaalista työtä ei tarvita.

ProtonVPN tarjoaa valmiita sovelluksia Mac-, Windows-, Linux- ja Android-laitteille.

Valitettavasti se on kaikki mitä he tarjoavat.

Kaikki TOR: n käyttäjät huomaavat, että tämä VPN on valitettavasti yhteensopimaton sen kanssa.

Viimeksi kun tarkistin ProtonVPN: tä, heillä ei ollut natiivisovellusta iOS-asiakkaille. Nyt (helmikuu 2019) heillä on nyt alkuperäinen iOS-sovellus.

Mutta mikä vielä pahempaa, se tarkoittaa, että älytelevisioille tai pelikonsoleille ei ole valmiita vaihtoehtoja.

Vaikka reitittimille ei ollut tukea viimeksi, kun tarkistin ProtonVPN: ää, he tukevat nyt VPN: n asentamista DD-WRT-, AsusWRT- ja Tomato-reitittimiin..

Heillä on 345 palvelinta 32 maassa, mikä voi olla ongelma ihmisille, jotka tutkivat VPN: ää torrentia varten.

Hopeavuori? ProtonVPN: n maksetut suunnitelmat tarjoavat jopa kymmenen samanaikaista yhteyttä - tämä on korkeammassa päässä kuin mitä olemme nähneet.

4. Rajoitettu saatavuus

Valitettavasti ProtonVPN ei salli rajoittamatonta torrenttia.

Se ei ole ollenkaan sallittua ilmaisissa suunnitelmissa.

Perusteena on, että "P2P lisäisi palvelimien kuormitusta torrentien takia, ja tämä lisäisi meihin painostusta, joka ei lopulta anna meille mahdollisuutta tukea ilmaisia ​​tilejä maksutetuista."

Se on ymmärrettävää.

Se on sallittu maksullisissa, mutta vain tietyissä palvelimissa. Jälleen perustelu on, että he kanavoivat P2P-liikennettä neutraalien "turvallisten maiden" kautta.

He käyttävät kuitenkin myös hetken saadakseen esiin Sveitsin lain: "Tiedostojen jakaminen on sallittua vain henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön."

Joten kyllä, he sallivat sen. Mutta on olemassa useita rajoituksia, jotka saattavat tehdä siitä epäkäytännöllisen sinulle.

5. Rajoitetut protokollat ​​(vain OpenVPN)

Tämä viimeinen on rajalla.

ProtonVPN tarjoaa vain OpenVPN-protokollan.

Teknisesti ottaen tämä on suuri asia. Se on huipputeknologian standardi. Lähes kaikkien, kaikkialla, tulisi käyttää VAIN OpenVPN: ää.

Joten miksi tämä näkyy miinukset-osiossa?

Koska kaikilla ei ole valintaa käyttää vain tätä protokollavaihtoehtoa.

Monet vanhemmat laitteet tai jopa jotkut halvemmat uudet, kuten jotkut Chromebookit, eivät vielä tarjoa OpenVPN-tukea.

Sen sijaan sinun on muodostettava yhteys muun (tosin vähemmän toivotun) protokollan, kuten L2TP: n tai PPTP: n, kautta.

Nämä muut vaihtoehdot eivät ole läheskään yhtä turvallisia. Ja useimmissa tapauksissa et halua käyttää niitä.

Mutta se on vain asia:

Sinulla ei ole aina sitä valintaa. Joskus sinun täytyy tehdä mitä sinun täytyy tehdä.

Ja tästä syystä ProtonVPN ei ehkä toimi suurilla poikkileikkauksilla potentiaalisia asiakkaita.

ProtonVPN hinnoittelu, kustannukset & maksutavat

ProtonVPN hinnoittelu

ProtonVPN: llä on neljä suunnitteilla olevaa vaihtoehtoa, joista valinnaiset alennukset maksetaan vuosittain.

Joten alla oleviin hintoihin sisältyy vuotuinen ~ 20% alennus.

Ilmainen: 0 dollaria / kk

Kyllä, Protonilla on ilmainen VPN. Mutta kyllä, se on myös melko paljaita luita.

Palvelun mukana on vain kolme palvelinpaikkaa: Alankomaat, USA ja Japani.

Siinä ei ole ylimääräisiä ominaisuuksia.

Mutta se auttaa sinua vapauttamaan maksuttomien seitsemän päivän kokeiluversion heidän maksullisista suunnitelmistaan. Joten se saattaa olla hyvä tapa upottaa varvas ProtonVPN: n vesiin kuluttamatta yhtä senttiä.

Perustaso: 4 dollaria / kuukausi (ostimme tämän)

Protonin perussuunnitelma on marginaalinen päivitys ilmaiseen, ollakseni rehellinen. Saat pääsyn kaikkiin maihin, mutta et Plus-, Secure- tai Tor-palvelimiin. Nopeutesi käyttöoikeus on “korkea”, mutta ei “korkein”.

Lisäksi voit kytkeä vain kaksi samanaikaista laitetta.

Joten jotenkin bummer olla rehellinen. Ohita tämä vaihtoehto.

Plus: 8 dollaria / kuukausi

Protonin Plus-suunnitelma lisää yhteysrajoituksesi jopa viiteen laitteeseen. Nopeus on “suurin”, ja saat pääsyn Plus-, Secure Core- ja Tor-palvelimiin.

Tämä on luultavasti ainoa suunnitelma, jonka pitäisi olla rehellinen.

Neljäs suunnitelma, Visionary, on aivan sama kuin Plus, mutta ProtonMail-tarjouksensa yhteydessä on myytävä ristiinmyymälä. Joten se on myös kohtuullinen vaihtoehto 24 dollarilla kuukaudessa (maksetaan vuosittain), jos harkitsit jo molempia salattuja vaihtoehtoja.

Muuten voit maksaa kaikista näistä suunnitelmista joko luottokortilla tai PayPalilla. Mikään muu (käteinen, bitcoin jne.) Siitä, mitä olemme nähneet.

ProtonVPN toimittaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. Saat kuitenkin vain suhteellisen määrän "käyttämättömästä osuudesta". Toisin sanoen, jos käytät sitä 10 päivää, saat hyvityksen 20 päivästä.

Se ei ole hieno palautuskäytäntö verrattuna muihin, kuten CyberGhost, joka tarjoaa täydellisen takaisin palautettavan kysymyksen, jota ei ole esitetty..

Palautukset annetaan myös alkuperäisessä valuutassa tai käyttämäsi maksutapa.

Sinun on lähetettävä sähköpostiosoite [suojattu sähköpostitse] saadaksesi jaetun osuutesi.

Suosittelenko ProtonVPN: tä?

Ei, emme.

ProtonVPN: llä on mahtava yhteys korkeimpiin turvallisuusnäkökohtiin. Heidän asiakaspalvelu oli hyvä ja Netflix työskenteli jopa yhdellä palvelimella.

Valitettavasti muutama muu alue antaa sen lopulta loppua.

Sveitsin kotipesä on yleensä hyvä asia yksityisyydelle. Mutta he tekevät yhteistyötä muiden aggressiivisten valtion virastojen kanssa ympäri maailmaa.

Rehellisesti sanottuna palvelimen nopeudet eivät olleet hyviä. Laitevaihtoehdot ovat rajoitetut.

Ja hinnoittelu, jopa 20%: n vuotuisella alennuksella, on edelleen huippuluokkaa siitä, mitä saat vastineeksi.

Saatavilla on vain niin paljon parempia vaihtoehtoja, joilla on sama yhteysvahvuus, nopeampi suorituskyky ja enemmän laitteita, paljon vähemmän.

Selaa parhaita premium-VPN-verkkoja täältä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me