Piilota IP-VPN-arvostelu

Piilota oma IP on VPN-palvelu, joka on ollut olemassa jo vuodesta 2006. Se on rekisteröity My Privacy Tools, Inc. -yritykseen, joka sijaitsee Yhdysvalloissa. He käyttävät ”Smart DNS” -sovellusta OpenVPN: n sijasta.

Tässä Piilota minun IP -katsauksessa tarkastellaan heidän välityspalvelimen vaihtoehtoja, käyvätkö he käyttämässä uusinta protokollaa ja salausvaihtoehtoja, kuten OpenVPN, ja katsommeko heidän verkkoyhteytensä suojaavan Internet-tietosuojaasi uteliailta..

Mennään siihen.

Piilota My IP VPN -katsaus

Piilota IP-VPN-yleiskatsaus

YLEINEN RANK: # 51/78 VPN: tä
KÄYTETTÄVYYS: Ei käyttäjäystävällinen
LOKITIEDOSTOT: Jotkut kirjauskäytännöt
paikoissa: 66 maata, 117 palvelinta
TUKI: Rajoitetut tukitunnit
TORRENTING: sallittu
Netflix: Tavallisesti estää Netflix USA: n
Salaus / PROTOCOL Älykäs DNS-välityspalvelin
KUSTANNUS: $ 2,91 / kk
VIRALLINEN NETTISIVU: www.Hide-My-IP.com

Piilota IP-plusini

Et pysy liiketoiminnassa 12 vuotta verkkoturvallisuuden alalla tekemättä jotain oikein. Ja Piilota IP-osoitteeni on melko oikein.

Ensinnäkin se on nopeaa.

Kuten… todella nopeasti! Olemme vain koskaan nähneet yhtä nopeampaa VPN: ää.

Se toimii torrentingilla, jota täydentää huomattavasti tämän sovelluksen nopeus.

Kaiken kaiken lisäksi, emme löytäneet mitään vuotoja. Tämä on nopea ja ilmatiivis palvelu.

Joten juhlitaan joitain hyviä asioita, joita Hide My IP tekee.

1. Ei vuotoja

Vuoto VPN: ssä on kuin vuoto veneessä.

Toki, se kelluu hetkeksi. Mutta tietämättäsi, tieto on vuotamassa kaikkialle. Pian vene ei pysty pitämään sinua pinnalla.

DNS-vuoto tapahtuu, kun virhe estää Internet-signaalia löytämästä VPN: n tunnelia. Tunneli on se, joka vie aktiviteetin ympäri maailmaa valitsemallesi tasolle. Ilman tunnelia pääset verkkosivustoille todellisella rehellisyyden IP-osoitteella, joka paljastetaan NSA: n silmien edessä ja kuka tahansa muu saattaa sitä etsiä.

Normaali VPN-liikenne vs vuoto

WebRTC-vuoto on klassinen tapa, jos hyvä asia menee pahaksi. WebRTC on hyödyllinen palvelu, joka auttaa selaimia luomaan tehokkaita reaaliaikaisia ​​viestintäsovelluksia. Jos se ei ole hyvä voima, en tiedä mikä on.

Mutta vaikka WebRTC torjuu hyvää taisteluaan, se jättää valitetun sivuvaikutuksen. Sen API: t, jotka lentävät ulos verkosta, voivat erottaa VPN-signaalin. Tämä poistaa nimettömyytesi ja loistaa kirkkaan valon internet-aktiviteettiasi ja henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Siksi jokainen tarkistamamme VPN käy läpi laajan vuototestin. Laitimme sen soittajan läpi testaamalla sitä kuusi eri kertaa varmistaaksemme, etteivät DNS- tai WebRTC-vuodot vaaranna sen työtä.

Piilota oma IP pysyi testissämme.

ei webrtc-vuotoja

Ei DNS / IP-vuotoja:

DNS-vuotoa ei löytynyt

IPv4- tai IPv6-vuotoja ei löytynyt:

IP-vuotoja ei löydy piilota IP-VPN-verkkoani

Kuten näette, se kulki lentävillä väreillä.

Mutta emme ole vielä valmis.

Olemme myös suorittaneet VPN-viruksemme virus- ja haittaohjelmatestillä varmistaaksemme, että sen asennusohjelmisto ei piilota mitään ilkeää.

Tarkistimme 68 eri virusta ja se tuli täysin puhdasta.

viruksia ei löytynyt

2. Yksi nopeimmista VPN-verkoista, joita olemme koskaan nähneet

Olemme testanneet 78 erilaista VPN: tä tähän mennessä.

Tämä oli toiseksi nopein kuva, jonka olemme koskaan nähneet.

Onneksi aloitimme melko tähtien vertailunopeudella. Latausnopeus oli 97 Mbps ja lataus oli 53 Mbps.

Testasimme kahta Hide My IP -palvelimesta, yhden EU: ssa ja toisen Yhdysvalloissa.

Katso lupaavat tuloksemme.

EU: n nopeustesti

EU: n nopeustesti

  • Ping: 44 ms
  • Lataa: 81,46 Mbit / s (15,8% hitaampi kuin 97 Mbit / s)
  • Lataa: 20,36 Mbit / s (61,58% hitaampi kuin 53 Mbit / s)

Vaikka lataus laski hiukan enemmän kuin haluamme nähdä, lataus on vilkasta. Yhdysvaltain nopeustesti oli melkein identtinen, nimellinen lasku latauksessa ja pettyvä latauksen menetys.

Yhdysvaltain nopeustesti

Yhdysvaltain nopeustesti

  • Ping: 113 ms
  • Lataa: 81.66 (15,8% hitaampi kuin 97 Mbit / s vertailuindeksi)
  • Lataa: 19.99 (62,2%: n hitaampi kuin 53 Mbit / s vertailuarvo)

Tämä oli monumentaalinen menestys. Lataus oli vähäistä, joten suurin osa käyttäjistä ei olisi edes huomannut sitä. Siksi Piilota IP-osoite on nopeimpien VPN-luetteloidemme kärjessä.

3. Heidän käyttäjien saa käyttää tätä VPN-sovellusta torrentia varten

Torrenting on mahtava tapa ladata suuria tiedostoja nopeasti. Otat tosin pieniä tiedostoja muiden käyttäjien järjestelmistä.

Se on nero.

Se on myös vaarallista.

Käytät muiden käyttäjien järjestelmiä. Muut käyttäjät käyttävät puolestaan ​​järjestelmääsi. Hakkerit rakastavat käyttää torrentia sivustoja ja ohjelmia saadaksesi tietojasi. Ja tämä ei ole ongelma, joka paranee.

Helmikuussa 2018 hakkerit hyödyntivät suositun uTorrent-palvelun heikkoutta, joka antoi heidän etäyhteyteen hallita muiden käyttäjien tietokoneita.

piinaaminen ja hakkerointi

VPN piilottaa tietosi verkkorikollisten silmiltä. Joten voitaisiin ajatella, että VPN-maailma omaksuisi torrent-palvelut.

Jotkut tekevät. Mutta jotkut eivät.

Monet VPN: t sallivat täydellisen torrent-ominaisuuden, mutta toiset rajoittavat tai jopa kieltävät palvelun kokonaan.

Onneksi Hide My IP sallii täydellisen torrentin, joka on mukava sulka korkissaan.

4. Ihmisarvoisella palvelinpuistolla, viidellä yhteydellä, on tappajakytkin

VPN: n temppu on sen palvelinpuisto. Jokainen maa ja palvelin sisällä on toinen valinta, jota palvelu tarjoaa sinulle. Siksi on niin outoa nähdä joitain näistä VPN: eistä niin pienillä pienillä palvelinpuistoilla.

Piilota My IP -palvelimen puisto on erittäin ok. Se ei ole yksi parhaista mitä olemme nähneet. (ExpressVPN: ssä on tuhansia palvelimia) Mutta se ei myöskään ole yksi huonoimmista. (HolaVPN: llä ei ole ollenkaan palvelimia ja se muuttaa tietokoneesi palvelimeksi, jota muut voivat käyttää)

Piilota My IP -palvelimella on palvelimia 123 eri paikassa ympäri maailmaa. Se ei ole ollenkaan huono ja antaa käyttäjilleen kohtuullisen määrän valintoja.

Riittää, kun laitat sen tähän "pro" -osaan.

palvelinverkkoluettelo

He ovat kuudessa seitsemästä maanosasta. (Kun pingviinit saavat pääsyn wifi-palveluun, olen varma, että he saavat myös Etelämannerin!)

Siirtyessäsi joihinkin sen erityispiirteisiin, Piilota minun IP antaa viidelle samanaikaiselle käyttäjälle osana palkkiojärjestelmäänsä.

Piilota IP-osoitteeni suosikkiominaisuuteni on kuitenkin sisäänrakennettu Kill Switch. Tapukytkin on paras kaverisi nimettömän verkkoselaamisen kautta. Hän seuraa jatkuvasti selkääsi ja etsii sinua, kun teet asioita.

Sitten, jos vanha hyvä tappokytkin havaitsee DNS- tai WebRTC-vuodon hiipumassa sinuun, kun et ole tietoinen, se tappaa koko istunnon, ennen kuin tieto vuotaa palveluntarjoajallesi..

5. Tukee OpenVPN-protokollia

Kun etsit VPN: ää, haluat löytää sellaisen, joka tukee OpenVPN: tä. Se on planeetan vaikuttavin ja edistynein VPN-tunnelointiprotokolla. OpenVPN pysyy jatkuvasti kärjessä, koska se on avoimen lähteen ohjelma. Tämä tarkoittaa sitä, että koko tietoturvayhteisö ylläpitää sitä jatkuvasti.

OpenVPN-protokolla puuttuu

Suurimmassa osassa OpenVPN-järjestelmiä suoritetaan AES-256-salaus, joka NSA: n tai minkään tunnetun supertietokoneen ei ole vielä murtautunut..

Se on jotakin seuraavaa tasoa, raudasta päällystettyä, tuhoutumatonta panssaria. Piilota IP-käyttäjilleni onneksi OpenVPN on saatavana joillekin tämän palvelun tärkeimmistä alustoista. Jokaisella, joka käyttää Piilota IP-osoitetta Macissa, iOS: ssä tai Androidissa, on pääsy OpenVPN: ään. Windows-käyttäjillä on pääsy räätälöityyn välityspalvelimeen, joka käyttää L2TP: tä, joka tarkoittaa tason kaksi tunnelointiprotokollaa.

Voit myös käyttää älykästä DNS-välityspalvelinta Piilota IP-osoitteen kautta. Kun käytät älykästä DNS-välityspalvelinta, Internet-signaalia koskevat tarkat tiedot siirretään. Tämä eroaa perinteisistä VPN-tunnelointimenetelmistä, jotka kanavoivat koko istunnon VPN-tunnelin läpi.

Joten miksi haluat koskaan käyttää älykästä DNS-välityspalvelinta?

Se on nopeampi ja yhteensopiva monien laitteiden kanssa. Sen suorituskyvyn ylöspäin voi kuitenkin puuttua turvallisuuden puute. Jos etsit nopeaa ja tehokasta istuntoa, joka ei tarvitse paljon suojausta, sinun kannattaa ehkä harkita Smart DNS Proxy -palvelun käyttöä. Muussa tapauksessa pidä kiinni VPN-tunnelointimenetelmistä.

6. Poista Netflixin esto

Netflix ja VPN sekoitettiin kerran yhteen, kuten maapähkinävoi ja hyytelö. Viime vuosina ne ovat kuitenkin enemmän kuin öljyä ja vettä.

Se ei ole VPN-palveluntarjoajien virhe. Se on kaikki Netflixissä. Suoratoisto-jättiläisellä on suuret rahasopimukset erilaisten sisällöntuottajien kanssa tietyn sisällön virtauttamiseksi tietyille alueille. Esimerkiksi Isossa-Britanniassa on klassisen 90-luvun sitcom Full House Netflix-kirjastossa. Yhdysvalloissa Hulu omistaa Full House -lähetyksen oikeudet, mikä tarkoittaa, että amerikkalaiset Netflix-käyttäjät eivät pysty saamaan kaikkea Tanner-perheen ilahduttavan terveellistä hijinxiä, elleivät he ole Hulussa.

Käyttäjät kiertivät tämän VPN: n avulla. Ainoa mitä sinun piti tehdä, oli kirjautua sisään, valita palvelin Isossa-Britanniassa, käynnistää Netflix ja ennen kuin he tietävät sen, he sanoisivat Michellen kanssa "you got it dude".

Sitten Netflix selvitti mitä tapahtui.

Maailman suurin sisällön suoratoistopalvelu taisteli takaisin, ottaen käyttöön yhden maailman edistyneimmistä VPN-tunnistusjärjestelmistä. Vaikka suurin osa VPN-verkkoista on estetty pääsemästä Netflix-sisältöön, muutama kekseliäitä järjestelmiä on onnistunut tekemään aiheen ympärille.

Piilota IP ei poista Netflixin estämistä perinteisen työpöytäohjelman kautta. Sinun on käytettävä heidän Google Chromen tai Firefoxin selainlaajennuksia. Yritin useita kertoja epäonnistuneena tavallisen Windows VPN -sovelluksen avulla ennen Chrome-selainlaajennuksen asentamista. Yritin päästä Netflixiin ja se oli jälleen estetty.

Sitten yritin jotain muuta. Käynnistin kelluvan IP-verkon tilan, joka tulee näiden selainlaajennusten mukana. Voit käyttää sitä vierittämällä koko laajennusvalikon alaosaan.

Piilota IP-selaimen laajennus kelluva IP-tila

Kun olen aktivoinut kyseisen tilan, muodostin yhteyden palvelimeen Yhdysvalloissa ja pystyin käyttämään Netflix-sisältöä. Yritin sitä uudestaan ​​palvelimen kanssa Meksikossa, ja jälleen kerran työni palkittiin.

Joten Piilota minun IP voi poistaa Netflixin eston, mutta sinun on suoritettava joitain lisätoimia sen toteuttamiseksi!

7. Vaikuttava laitelista

Nykyään käyttäjät haluavat katsella geosuojattua videosisältöä useilla laitteilla, joten kun VPN: t ovat niin kapea-alaisia, että niiden avulla voidaan palvella vain tietokoneita ja mobiililaitteita, se aiheuttaa päälleni loukkaantumisen.

Onneksi Hide My IP ei ole yksi niistä.

Siinä on vaikuttava laiteluettelo, joka kattaa kaiken tietokoneista, matkapuhelimista, reitittimiin, älytelevisioihin, suoratoistolaitteisiin ja pelikonsoliin..

piilota ip VPN -laiteluettelo

Ensinnäkin meillä on luettelo tietokoneista ja mobiililaitteista. Se toimii vaikuttavalla joukolla käyttöjärjestelmiä, myös Chromebook. On myös hienoa nähdä sekä Android että iOS edustettuna.

piilota IP VPN -reitittimet

Viimeinkin kirsikka päällä, meillä on joukko pelikonsolia. Sinulla on PlayStation 4, joka on nykyisen sukupolven malli, ja edellinen sukupolvi 360, Wii ja PS3 muodossa..

pelikonsolit

Piilota IP-haittani

Et todellakaan uskonut, että se oli kaikki aurinkoista ja sateenkaari sprinkles.

Tässä on joitain uskomattoman ongelmallisia kysymyksiä.

Ensinnäkin Piilota IP-osoitteesi näyttää mielestäni oikein, että henkilökohtaiset tietosi kirjataan. Paljon siitäkin.

Heidän Yhdysvaltojen lainkäyttöalueensa asettaa sinut joidenkin haisevien vakoiluliittojen ristikkäisiin, jotka saavat minut kyseenalaistamaan, kuinka heidän palvelunsa todella on.

Se ei myöskään toiminut Netflixin kanssa ollenkaan, joka oli räjäyttäjä.

Mutta kaikki tämä haalistuu ennen kuin minulla on yksi suurin ongelma tämän VPN: n kanssa.

Se ei ole oikeastaan ​​VPN.

1. Hankala asennus

Kun määrität VPN: n, sen tulisi olla erittäin yksinkertainen. 80-vuotiaan isoäidini tulisi ihannetapauksessa pystyä tekemään se ilman asioita. Maailman parhaat VPN: t ovat erittäin yksinkertaisia. Lataa asiakas, kirjaudu sisään ja muodosta yhteys yhdellä painikkeella.

Helppo nakki.

Valitettavasti huomasin, että Piilota IP-osoitteen kirjautumisprosessi on hankala ja tarpeettoman monimutkainen.

Alkuperäinen lataus sujui ilman kiinnitystä.

Hipe My IP VPN -sivun lataussivu

Napsauta lataussivulta "Lataa nyt" -painiketta, niin se alkaa heti.

Lataa Piilota IP-VPN-näyttö

Kun tiedostot on ladattu, napsauta asennusohjelmaa ja VPN alkaa latautua. Asennus oli niin nopea, että minulla ei edes ollut tarpeeksi aikaa saada kuvakaappausta sen etenemisestä ennen kuin se oli valmis.

Kun se käynnistyi, näin kojelaudan, ja pääni alkoi heti satuttaa.

Kojetaulu piilota IP-osoite

Katso tuota.

Täällä tapahtuu paljon, paljon enemmän kuin useimmat tarkistamat VPN: t. Yleensä kirjautumisnäyttö ei ole muuta kuin kirjautumiskenttiä, palvelimen valintavalikko ja iso painike, jolla on merkintä ”Yhdistä”.

Huomaat, että tällä sivulla ei ole kirjautumisosaa. Et kirjaudu sisään käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Sinun on käytettävä lisenssiavainta, joka lähetetään sinulle, kun olet ostanut premium-suunnitelmasi.

Jos mietit, mihin sinun pitäisi antaa nämä tiedot, et ole yksin. Lopulta tajusin, että todellinen sisäänkirjautumisvaihtoehto on täynnä kojelaudan alareunassa oikeassa alakulmassa..

Piilota IP-kirjautuminen

Napsautin ”Anna lisenssi” ja kopioin lisenssiavaintani ponnahdusikkunaan.

Piilota IP-lisenssiavain

Kun se oli tehty, oli aika kirjautua sisään, vain mitään selkeää yhteyttä yhdistämiselle ei ollut. Yleensä siellä on massiivinen painike, jossa on iso kirjain ”CONNECT”. Huomaa, että missään tässä uskomattoman kiireisessä käyttöliittymässä ei ole minkäänlaista kytkentäpainiketta.

Lopulta tajusin, että “Piilota IP” -painike oli yhteyspainike. Se saattaa hämmentää joitain, koska he käyttävät ilmausta Piilota IP-osoitteen toimintana, kun taas suurin osa ihmisistä katsoisi sitä eikä pidä sitä tärkeänä, koska se on tuotteen nimi.

Piilota IP-yhteyspainike

Kun olin lopulta muodostanut yhteyden, pystyin perehtymään heidän palvelinluetteloonsa napsauttamalla avattavaa valikkoa alareunassa, jonka otsikko on ”Valitse haluamasi sijainti”.

Sen jälkeen se oli sujuvaa purjehdusta. VPN-asiakas toimi hyvin ja vaihtaminen palvelimien välillä oli helppoa. Kesti vain muutama päänsärky päästä sinne.

Sen jälkeen latasin Piilota IP-Chrome-laajennuksen. Tämä oli paljon yksinkertaisempaa. Löysin sen Chrome-verkkokaupasta, napsautin sinistä painiketta, jonka otsikko oli ”Lisää Chromeen”, ja se ladataan nopeasti. Minun täytyi kirjoittaa lisenssiavain uudestaan ​​päästäksesi palveluun, mutta olin siihen valmis tällä kertaa.

Piilota My IP Chromen asennus

2. Loki henkilökohtaiset tiedot

Jos VPN kirjaa tietoja toiminnoista tai henkilökohtaisista tiedoistasi, sinun ei tule käyttää niitä.

Nimettömän verkkoselaamisen koko tarkoitus on selata Internetiä nimettömästi. Se on näkymätöntä kaikille. Kaikkia paitsi VPN-palveluntarjoajaasi.

Piilota IP-osoite toisti usein kysytyt kysymykset-sivulla, että he eivät kirjaudu sisään.

hakkuupolitiikka

Tutkiessani heidän tietosuojakäytäntöjään huomasin, että vaikka he eivät pidä lokiasi verkkotoimintasi, he pitävät hälyttävää määrää henkilökohtaisia ​​tietoja.

Tietosuojakäytäntö

Se on paljon tietoa. He myös sanovat yhdessä näistä kohdista, että he kirjaavat tuotteiden, palveluiden, verkkosivustojen tai verkon käytön tai pääsyn niihin. Se kuulostaa minulta toiminnan kirjautumiselta.

Mutta mitä he tekevät tiedoni kanssa?

Hide-My-IP-personal-tietoja

Joten he tulevat käyttämään sitä häiritsemään minua. Mahtava.

Huomaa myös, että he pitävät tietoja sinusta ikuisesti. Se ei ole vain mennyt, kun poistut heidän palvelustaan. Jos olet koskaan ollut yhteydessä heihin, heillä on nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Pidä peput kiinni, se pahenee paljon.

seuranta

Löysin tämän ihanan nuggin heidän käyttöehtosivultaan.

Pohjimmiltaan he ovat kuin "emme pidä lokiasi aktiviteetistasi .... Lukuun ottamatta aktiviteettisi lokit, joita pidämme ja annamme hallitukselle, jos he kertovat meille."

Minusta tuntuu, että joka kerta kun tämä yritys kertoo minulle, ettei se kirjaa tietojani, heidän verkkosivun koodi vilkkuu digitaalisesti minulle salaliiton tavalla.

Täysin kauheaa.

3. Yhdysvaltojen tuomioistuin (viiden silmän liitto)

Tiedät kuinka kaikki ajattelevat, että maailman hallituksella on varjoisia liittoutumia, joissa he vakoovat kansaansa ja jakavat tietoja keskenään?

No, se on totta.

Sitä kutsutaan 5 Eyes Surveillance Allianceksi ja se on sopimus tehty Yhdysvaltojen, Kanadan, Ison-Britannian, Australian ja Uuden-Seelannin välillä.

Joten mitä tämä tarkoittaa piilota IP-osoitetta?

Se tarkoittaa, että jos Uncle Sam vaatii tietosi, Piilota IP-osoitteeni poni korjataan. Heillä ei ole valintaa. Sitten Yhdysvallat jakaa tiedot neljän ulkomaisen hallituksen kanssa.

4. Ei Netflix-toimintoa

Hei, haluat katsoa Netflixiä VPN: lläsi?

No, et voi! Koska Netflix vihaa VPN-verkkoja.

VPN oli aiemmin paras tapa suoratoistaa estettyjä Netflix-sisältöjä muista maista. Sitten jonain päivänä Netflix päätti, että se ei pitänyt järjestelmän sääntelemättömästä käytöstä.

ei netflix for Piilota IP-VPN

Siten Netflixin mustan näytön tuomio syntyi.

Suoratoistoyritys käyttää yhtä edistyneimmistä ihmisille tiedossa olevista VPN- ja Proxy-estämisjärjestelmistä, joten ei ole ihme, että se on erittäin tehokas.

VPN-yhteisö oli järkyttynyt. Kuinka Netflix reagoi?

He eivät välittäneet. Ollenkaan.

"Se on hyvin pieni, mutta melko äänekäs vähemmistö", Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings sanoi yrityksen tulospuhelun aikana. "Joten siitä ei ole merkitystä meille."

Joillakin VPN-verkkoilla on silti oikeita juttuja ohittaa Netflixin kielto. Piilota kaikki IP ei valitettavasti ole yksi niistä.

Testasimme viittä sen palvelinta, eikä yksikään niistä toiminut Netflixin kanssa.

Jos etsit palvelua, joka sallii streamisi estyneen Netflix-sisällön, tutustu luetteloon parhaimmista VPN: ista, jotka toimivat Netflixin kanssa.

5. Rajoitetut asiakastuetunnit

Piilota IP-osoitteessani on asiakaspalvelu. Siellä on puhelinnumero, chat-ominaisuus ja lippulomake. Ja he miehittävät sen kello 9.00–16.00. maanantaista perjantaihin.

asiakastuki puhelimitse

Tiedät, sillä hitaana aikana, jolloin jokaisella on joukko seisokkeja selata VPN: ää.

Se oli selvästi sarkasmi. Ei todellakaan ole mitään hyötyä saada asiakastukea vain silloin, kun suurin osa asiakaskunnasta on töissä eikä käytä tuotetta.

ei suoraa keskustelua

Tämä chat-ominaisuus oli offline-tilassa, joten käytin sitä lähettämään heille viestin, jossa kysyttiin heidän salaus- ja VPN-tunnelointiprotokolliaan tai niiden puuttumista.

Minun ei ole vielä kuullut takaisin useita päiviä.

Piilota IP-kustannukseni, suunnitelmani ja maksuvaihtoehdot

Kaikki uudet käyttäjät voivat kokeilla Piilota IP-osoitteen ilmaiseksi seitsemän päivän kokeiluversion. Voit käyttää kokeiluversiota heti lataamalla työpöytäsovelluksen.

Kustannus- ja maksutavat

Heidän maksettu vakiopalvelu maksaa 29,95 dollaria. Tämä on vuoden palvelu, lisenssikoodilla, joka ei koskaan vanheta.

lisenssitiedot

Heidän premium-palvelua on hieman vaikeampi löytää. En pystynyt käyttämään sitä heidän sivustonsa pääsivulta, mikä oli erittäin outoa.

Piilota My IP VPN premium -palvelu

Tämän version avulla voit kytkeä jopa viisi laitetta. Sen hinnoittelurakenne on kuitenkin hauska.

Piilota IP-VPN-hinnoittelu

Yleensä, kun teet sitoumuksen koko vuodeksi, sinulla on huomattava osuus säästöistä. Tässä koko kuukauden ero palvelun peruuttamisessa kuukauden ja kuukauden välillä on vain neljä senttiä. Joten vuoden sitoumukseni suurimmat kokonaissäästöni ovat 48 senttiä.

Päivitys helmikuussa 2019: Hinnoittelua on mukautettu verrattuna viimeiseen kertaan, kun tarkistin sen. Premium Monthly -suunnitelma maksaa nyt 4,95 dollaria kuukaudessa.

maksutavat

On olemassa joukko erilaisia ​​maksutapoja. He käyttävät Visaa, Mastercardia ja PayPalia, mikä on melko vakiona.

Rakastan, kun VPN: t sallivat sinun käyttää Bitcoinia ja muita salaustekniikoita maksutapana. Se on kuin ylimääräinen tuntematon kirsikka sen päällä, jonka pitäisi olla turvallinen kokemus. Joten, bravo tuo, Piilota minun IP.

Päivitys helmikuussa 2019: He hyväksyvät nyt kaksi suosittua kryptovaluuttaa: Bitcoin ja Litecoin.

Kaikella myynnillä on 30 päivän palautustakuu. Kokeemme perusteella saatat tarvita sitä.

Suosittelemmeko tätä VPN: tä?

Ei.

Se alkoi hienolta, ja halusin todella siitä. Heidän nopeustesteinsä, vuotojen puuttumisen, torrentin, tappakytkimen, halusin heittää paraati tälle tuotteelle.

Sitten tuli miinukset.

Heidän hakkuupolitiikka on pelottavia varjoisia. Yksi katse siihen riitti tuhoamaan luottamukseni tähän yritykseen ikuisesti. Lisäksi kysymys on valvontayhdistyksistä. Tätä ei pidä ottaa kevyesti.

Sitten mikään Netflix, osa-aikainen asiakaspalvelu, ja minun kamala käytännön kokeeni heidän kanssaan, eivät lähettäneet tätä tuotetta nosediveen.

Tarkastetuista 78 VPN: stä meillä on Piilota IP-osoitteeni numero 51.

Löydä parhaat VPN-palvelut täältä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me