Opera VPN -katsaus

Operan VPN, joka on rakennettu Opera-selaimeen, tarjoaa käyttäjille surffailla verkossa parannetulla yksityisyydellä. Se on täysin ilmainen, eikä sillä ole kaistanleveysrajoja. OpenVPN: n käytön sijasta se käyttää kuitenkin välityspalvelinta liikenteen salaamiseen, joka on vähemmän turvallinen kuin täydellinen, itsenäinen VPN-palvelu..


Joten se on käytön arvoinen?

Opera VPN-arvostelu

Ei niin nopeasti.

Saat usein mitä maksat VPN-verkoilla. Vapaat kuulostavat pinnalta hyvältä, mutta tulevat usein takaisin puremaan sinua lopulta.

Joten mikä se on heidän kanssaan?

Jatka tämän Opera VPN -arvostelun selvittämistä, onko tämä ilmainen palveluntarjoaja kustannuksen arvoinen.

Opera VPN -katsaus

YLEINEN RANK: 76
KÄYTETTÄVYYS: Helppo asentaa ja käyttää
LOKITIEDOSTOT: Jotkut kirjauskäytännöt
paikoissa: 5 maata, 10 palvelinta
TUKI: Ei mitään
TORRENTING: Ei toimi
Netflix: Poista Netflix USA: n esto
Salaus / PROTOCOL Ei salausta; Vain välityspalvelin
KUSTANNUS: Vapaa
VIRALLINEN NETTISIVU: www.Opera.com

Opera VPN-ammattilaiset

Se on ilmainen.

Sitä tulee toistaa, koska se on ainoa lunastava tekijä tässä VPN: ssä.

Täällä ei ole paljon rakkautta. Mutta siitä tulee hieman hyväksyttävämpää, kun jatkat toistamista yhä uudestaan ​​ja uudestaan ​​pään kautta.

Se on ilmainen.

Tässä VPN: ssä on kuitenkin yksi todella mahtava ominaisuus. Se toimii Netflixin kanssa. Se on valtava. Joten bravo siellä, Opera.

Sukellaan Opera VPN: n positiivisuuteen.

Tämän ei pitäisi kestää liian kauan ...

1. Toimii Netflixin kanssa

En voi ymmärtää kuinka mahtavaa on, että Opera VPN toimii moitteettomasti Netflixin kanssa.

Miksi kysyt? Kaikkien VPN-verkkojen ei pitäisi toimia Netflixin kanssa?

Teoriassa ja täydellinen maailma, kyllä. Ja jonkin aikaa he tekivät.

Sitten kaikki muuttui.

netflix-maantieteellisesti estävät VPN: t

VPN-yhteisön näennäisen palvelun väärinkäytön suuttuneena Netflix käynnisti vastahyökkäyksen, joka käytti tiukkoja ja tehokkaita VPN-estäviä ohjelmistoja pitämään luvattomat käyttäjät poissa maantieteellisesti estettyä sisältöä..

Nyt valtaosa VPN: istä kohtaa tämän näytön yrittäessään käyttää Netflixiä.

Joten kun löydät VPN: n, joka toimii Netflixin kanssa, se aiheuttaa juhlia. Opera VPN toimi kaikilla kolmella testaamalla palvelimella.

Se asettaa sen Netflix-positiivisten VPN-verkkojen ylemmään ekloniin. Itse asiassa olemme tavanneet vain kahdeksan VPN: tä 78: sta, jotka olemme tarkistaneet kyseisen työn Netflixin kanssa kaikissa testatuissa palvelimissa..

2. Helppo asentaa ja käyttää

Tämä saattaa olla helpoin VPN-asennus, mitä olen koskaan nähnyt.

Koska se tulee sisäänrakennettuna Opera-selaimeen, sitä ei voi ladata, asentaa tai kirjautua sisään.

Aktivoidaksesi Opera VPN: n, sinun on siirryttävä Opera-selainvalikkoon ja valittava ”Asetukset”.

Opera VPN -asetukset

Palattuasi siellä, siirry Tietosuoja ja suojaus -välilehteen. Näet osion VPN: stä. Ota se käyttöön napsauttamalla yllä olevaa ruutua.

Kun VPN on aktivoitu, VPN näkyy hakupalkin vieressä. Jos se on korostettu sinisellä, se tarkoittaa, että olet yhteydessä.

Opera VPN-yhteys

Pyysin selaamaan vapaasti hieman viiveellä. Mutta aikaisempien havaintojemme mukaisesti Netflix toimi hyvin.

netflix työskentelee oopperan VPN: n kanssa

Voit vaihtaa palvelimia milloin tahansa ... kinda. Jos napsautat sinistä VPN-ruutua, se antaa avattavan valikon, jonka avulla voit kytkeä VPN: n päälle tai pois päältä ja valita sijainnin.

He tarjoavat kolme:

 1. Amerikat
 2. Aasia
 3. Eurooppa

Lisää siitä myöhemmin.

Tämä oli yksinkertaisin VPN, mitä olen koskaan käyttänyt, ja Netflix käynnistyi oikein. Joten tämä käytännön testi oli valtava voitto.

2. Enimmäkseen vaaraton hakkuut

VPN: n tarkoituksena on pitää tietosi ja IP-osoitteesi täysin tuntemattomina. Tähän sisältyy nimettömyys kaikilta uteliailta silmiltä, ​​mukaan lukien jopa VPN-yritys itse.

Valitettavasti hälyttävä määrä VPN-yrityksiä kirjaa tietosi. Mikä tekee niiden käytöstä täydellisen ajanhukkaa.

Operan uusi tietokoneiden tietosuojakäytäntö on melko avoin. He myöntävät, että yksilöllistä tunnusta käytetään seuraamaan "käyttämiäsi tuoteominaisuuksia, kuinka usein käytät sovellusta, ajonaikaista ympäristöä ja käyttöliittymäistuntoa." Väite, jonka mukaan laitteen tunnusta ei ole linkitetty henkilökohtaiseen tiliisi (vaikka , sillä ei ole paljon järkeä).

He myös kirjaavat joitain tietoja, jos sovellus kaatuu, kuten “selain, käyttöjärjestelmä, alusta ja jotkut muistitiedot”. Myös näitä tietoja käytetään tuotteen parantamiseen eikä

Opera VPN Cons

Welp. Se ei kestänyt kauan.

Aika hypätä tämän VPN: n haitoihin. Ja poikaa on paljon.

Tämä on yksi niistä "mistä aloitan" kinda-skenaarioista.

Ensinnäkin, he kirjaavat tietosi. KAIKKI tietosi.

Pitäen pyörää kääntyessäni huomautan, että Opera VPN: n kutsuminen VPN: ksi ei ole tarkkaa. Ehkä alkuperäinen sovellus oli, mutta selaimen laajennus ei todellakaan ole. Se on välityspalvelin. Joten on joitain turvallisuusongelmia.

Ei torrentia, suojausta mille tahansa selaimen ulkopuolelle, IP-vuotoja, ei yhteensopivuutta laitteilla, ei torrentia, eikä mitään asiakastukea ole täydellinen VPN-kauhun myrsky..

1. Epäselvä toimivalta

Teknisesti Opera-selain on norjalainen yritys.

Mutta niiden VPN-palveluita hallinnoi SurfEasy, kanadalainen yritys, jonka Opera osti muutama vuosi sitten.

Kanada on 5 Eyes Surveillance Alliancen jäsen, joka on vakoilusopimus Ison Valkoisen Pohjoisen ja Yhdysvaltojen, Australian, Uuden-Seelannin ja Yhdistyneen kuningaskunnan välillä..

Allianssi yhdistää tiedonkeruutoimintansa, joten jos jollakin maalla on tietoja sinusta, he jakavat sen muiden neljän kanssa.

Tämä tarkoittaa, että Opera VPN ei vain kirjaa kaikkia toimintasi ja tietojasi, vaan heidän on luovutettava se Kanadan hallitukselle, jos heitä pyydetään.

18.10.18 Päivitys: Oopperan edustaja otti yhteyttä vahvistaakseen, että kyseessä on norjalainen yritys, jota sääntelevät Norjan tiukat tietosuojalakit. Mutta tässä on sekava osa.

Kuten mainittiin, Opera on norjalainen yritys. He ostivat SurfEasyn muutama vuosi sitten. Ja hiljattain Symantec osti SurfEasyn. Siitä huolimatta SurfEasy on edelleen listattu kanadalaiseksi yritykseksi.

MUTTA tämän vuoden huhtikuussa (2018) Opera PR kertoi Android-poliisille, että "Opera VPN on SurfEasyn omistama sovellus, joka ei enää kuulu Opera-ohjelmistoon."

Sekava, eikö? Joten kuuluuko se norjalaisten tai kanadalaisten yksityisyyden suojaan? On vaikea sanoa, ellei tuotteen, joka todella omistaa, lisää avoimuutta.

2. Ei oikea VPN

Operaattorin VPN-puhelun kutsuminen VPN: ksi ei ole ollenkaan tarkka.

Se ei ole VPN, vaan välityspalvelin.

He molemmat piilottavat IP: si, joten mikä ero on?

Ilo, että kysyit.

Välityspalvelin piilottaa IP-osoitteesi, mutta sillä ei ole mitään salausta. Tietosi eivät ole turvassa, ja tunnistetietoja ei poisteta.

välityspalvelimen asennus

VPN-tunneli tunnistaa järjestelmäsi edistyneillä protokollilla, jotka piilottavat tietosi parhaalla ihmiselle tunnetulla salauksella.

Ilmeisesti mobiilisovellukset olivat VPN-verkkoja, jotka käyttivät AES-256-salausta, jonka on täytynyt olla upea. Mutta ei enää.

Joten, onko Opera VPN turvallinen? Ehdottomasti ei. IP-osoitteesi on piilotettu, mutta tietosi eivät sisällä salausta.

Tämä on hienoa, jos haluat katsoa vain Netflixiä tai YouTubea, mutta kuka tahansa, joka välittää todellisesta nimettömyydestä, on täällä onnea.

18.10.18 Päivitys: Opera-edustaja kertoi tarjoavansa salausta HTTPS / SSL: n kautta. Tämä on samantasoista salausta kuin kaikki muut suuret Internet-sivustot. Ongelmana on kuitenkin, että ei ole todellista tunnelointiprotokollaa, joka salaa koko yhteyden - vain selaimesi käyttö.

3. Vain selain (erillinen tuote lopetettu)

Opera VPN: llä oli ennen sarjaa mobiilisovelluksia, jotka toimivat täydellisinä VPN-verkkoina ja joilla oli oma verkkosivusto. Ne lopetettiin 30. huhtikuuta 2018, jättäen vain selaimen lisäosan.

Opera VPN -sovellus jää pois käytöstä

Joten ainoa mahdollisuus käyttää tätä tuotetta on Opera-selaimen kautta.

ulos laatikosta

Ei ole tukea mobiililaitteille, mitään reitittimille eikä älylaitteiden yhteensopivuutta. Voit käyttää sitä vain Opera-sovelluksen kanssa, joka on ilmaiseksi saatavana Windows-, MacOS- ja Linux-käyttöjärjestelmissä.

Tämä on vielä yksi Opera VPN: n valtava heikkous. VPN, joka toimii vain maailman viidenneksi suosituimman selaimen kanssa, on melko hyödytön.

Ei kiitos.

4. Havaitut Chrome-laajennusvuodot

Turvallisuus painajainen jatkaa syventymistä.

IP-vuodot heikentävät VPN: n olemassaolon syytä. He paljastavat IP-osoitteesi paljastaen sinut Internet-palveluntarjoajallesi.

Tämä tapahtuu tyypillisesti DNS-vuotojen ja WebRTC-vuotojen kautta.

DNS-vuoto ohittaa VPN: n salatun tunneliyhteyden ja yhdistää sinut verkkosivustoon alkuperäisen IP-näytöllä ulos näytöllä.

WebRTC-vuotoja esiintyy, kun hyvää tarkoittavat sovellusliittymät heikentävät yhteyden turvallisuutta.

Tuleeko vuoto DNS: stä vai WebRTC: stä, lopputulokset ovat silti samat. Alkuperäinen IP on näkyvissä.

Vaarojen vuoksi, joita vuotamista voi esiintyä niille, jotka etsivät todellista online-nimettömyyttä, lähetämme kaikki VPN-verkot testisarjan avulla varmistaaksemme, ovatko ne turvallisia.

Neljästä testistä Opera VPN epäonnistui yhdellä niistä (Chrome-laajennusvuoto).

WebRTC-vuoto oli OK:

Opera VPN webrtc -vuoto

Ei IP / DNS-vuotoja:

ei IP-vuotoa

 • IPleak.net: Hyväksytty
 • browserleaks.com/webrtc: Hyväksytty
 • täydellinen-privacy.com/dns-leaktest: Hyväksytty
 • Chromen laajennusvuoto: epäonnistui

Yleensä suoritamme virustarkistuksen myös asennusohjelmistossa ja tarkistamme 66 erilaista haitallista virusta. Mutta katsoen miten Opera VPN: llä ei ole asennusohjelmistoa, emme voineet tehdä sitä.

5. Hitaat nopeudet

Vaihdamme jonkin verran Internet-nopeutta turvalliselle välityspalvelimelle tai VPN-yhteydelle. Se on vain pedon luonne.

Mutta kun anonyymin nimissä sifonisoidaan valtavia suorituskyvyn paloja, siitä tulee ongelma.

Siellä on VPN-verkkoja, jotka voivat silti saavuttaa nopeita nopeuksia samalla kun piilottavat toimintasi. Joten sinun ei tarvitse tyytyä hitauteen.

Mutta Opera VPN hidastaa järjestelmää melko vähän.

Testasimme Oopan eurooppalaista palvelinta ja toista Amerikassa, rekisteröimällä nopeustasot menemällämme.

Tulokset eivät olleet mahtavia.

Eurooppalainen palvelintestimme oli epämiellyttävää, ja nopeudet putosivat hyväksyttävälle alueelle.

hidas nopeus EU: ssa

EU: n nopeustesti

 • Ping: 135 ms
 • Lataa: 7.91 Mbps
 • Lataa: 2,03 Mbit / s

Amerikan nopeustesti menestyi hiukan paremmin, mutta silti tankkaana.

Yhdysvaltain nopeustesti

Amerikan nopeustesti

 • Ping: 130 ms
 • Lataa: 14.99 Mbps
 • Lataa: 1,34 Mbps

Oopperan VPN-yhteys oli melkein testannamme hitainta, sijoitus 74: stä 78: sta.

6. Ei torrentiaa

Opera VPN on yksi niistä järjestelmistä, joka ei salli minkäänlaista torrenttia. (Vaikka se saattaa todella olla hyvä asia, kun otetaan huomioon heidän turvan puute.)

Tärkein syy käyttää VPN: ää torrentitarkoituksiin on suojata tietosi haitallisilta hakkerointiyrityksiltä. Torrentin yhteydessä muodostat yhteyden muiden käyttäjien järjestelmiin ja annat heille pääsyn omaan järjestelmään.

Yleensä tämä on hienoa ja hyödyllistä. Mutta hakkerit ovat alkaneet käyttää torrentia verkkorikollisuuden tekemiseen, joten VPN on hyödyllinen suojaamalla sinua.

Opera ei salata tietojasi, joten vaikka he sallisivat torrentin, he eivät pystyisi pitämään sinua turvassa.

On myös huomattava, että kun käytät VPN: tä, kaikki tietosi ovat suojattuja. Mutta selainpohjainen välityspalvelin, kuten Opera VPN, piilottaa IP-osoitteesi vain toiminnassa, joka tapahtuu todellisessa selaimessa.

Toisin sanoen, jos muodostat yhteyden heidän palveluunsa ja yritit käyttää ulkopuolista ohjelmaa, kuten uTorrent, sinulla ei ole minkäänlaista suojausta.

Jos etsit hienoa torrentia VPN: ää, tutustu sen sijaan 10 parhaan torrentin VPN-luetteloomme.

7. Kolme palvelinta, rajoitetut ominaisuudet

Palvelimen asetukset ovat erittäin rajalliset.

Ne antavat sinulle vain kolme vaihtoehtoa, ja jopa silloin he ovat erittäin epämääräisiä. Voit muodostaa yhteyden Eurooppaan, Aasiaan tai Amerikkaan.

Minulla ei ole aavistustakaan mihin kaupunkiin olen yhteydessä. Minulla ei ole aavistustakaan mihin maahan olen edes yhteydessä. Sen piti tehdä kaksinkertaisesti, kun näin ensimmäisen kerran, koska en voinut uskoa näkemäni tiedon puutetta. (Tai ei nähdä, sellaisena kuin se oli)

Jos haluan katsoa kanadalaisen Degrassin syötteen (kokeile sitä, se on kuin Kanadan pelastama kello, jolla on todellisia ongelmia), minun on vain toivottava vastaan, että yhdistän Kanadan palvelimeen.

Opera VPN -ominaisuudet

Ne luettelevat vain kaksi tuotesivun ominaisuutta. Online-seurannan vähentäminen (ei poistaminen) ja selailutoimintojen suojaaminen, kun ne ovat yhteydessä julkisiin verkkoihin.

Aion nyt sanoa, että sinun ei pitäisi ehdottomasti käyttää protokollaa ja salausta vapaata turvajärjestelmää selataksesi julkisissa verkoissa.

Voit myös kirjoittaa pankkitietosi pienille hakemistokorteille ja heittää ne ilmaan.

Ei ole myöskään tappikytkinominaisuutta. Se sisältyy joihinkin nykypäivän parhaimpiin VPN-verkkoihin, joka lopettaa istunnon automaattisesti, jos IP-osoite alkaa vuotaa.

8. Ei asiakaspalvelua

Opera VPN tekee yhden asian selväksi get-go-toiminnasta.

He eivät halua puhua kanssasi.

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, on linkki napsauttaa heidän VPN-palveluntarjoajan ominaisuussivua.

ei tukea

Tätä napsauttamalla chatbotti tai edes yhteyslomake ei ole mahdollista. Se vie vain yleisen Opera-selaimen ohjesivulle, jolla voit lukea vähän lisää VPN: stä.

Opera VPN -ohje

Se siitä. Se on kaikki saamasi apua.

Ei yhteyslomaketta. Ei puhelinnumeroa. Ei chatbotia.

Täysin ei voida hyväksyä.

On olemassa Opera-tukifoorumi, mutta se on tarkoitettu koko selaimelle, eikä mitään osuutta ole omistettu heidän VPN-palveluilleen.

oopperan tukifoorumi

Opera VPN: n kustannukset, suunnitelmat, & maksutavat

Tämä on ilmainen VPN. Sillä ei ole premium-suunnitelmaa eikä vaihtoehtoa päivittää.

ooppera on ilmainen VPN-palvelu

Maksuvaihtoehtoja ei tarvita. Rahat takaisin -takuuta ei tarvita.

Suosittelenko Opera VPN -sovellusta?

Ehei.

Tämä on ilmainen VPN, jota sinun ei tarvitse ostaa, mutta sitä EI edes kannata käyttää.

Toimivalta antaa, vuotaa, ei tapahdu kytkintä, ei torrentia eikä asiakastukea. Tämä on kuin lopullinen VPN-painajainen.

Ainoa syy sinun kannattaa edes harkita tämän tuotteen käyttöä on se, että haluat käyttää VPN: ää Netflixin katsomiseen. Mutta silloinkin et voi valita maata, johon haluat muodostaa yhteyden, joten sinulla ei ole aavistustakaan, minkä alueellisen sisällön saat.

Ja kaiken kaikkeen, se ei ole edes VPN.

Se on välityspalvelin, joka vääristää itseään.

Mikä tarkoittaa, ettei salausta, tunnelointia, suojausta ja laitetukea ole.

Täällä ei ole hopeavuori. Ei ole mitään "ehkä, jos haluat tehdä tämän, se on ok."

Tämä on vain huono VPN-vaihtoehto.

Tarkastetuista 78 VPN: stä meillä on Opera VPN: n numero 76.

Jos haluat nähdä spektrin vastakkaisen pään, tutustu NordVPN- tai ExpressVPN-arvosteluihimme.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me