NordVPN vs. ExpressVPN

NordVPN-vs-ExpressVPN


Vuodesta 2020 lähtien NordVPN ja ExpressVPN ovat todennäköisesti markkinoiden kaksi tunnetuinta ja maineikkainta VPN-palvelua..

Toisen valitseminen toiseen ei kuitenkaan ole niin helppoa. Ensi silmäyksellä ne näyttävät melko samanlaisilta.

Nopeuden, Netflix-saatavuuden, torrenting / P2P: n, asiakastuen, käytettävyyden ja haavoittuvuuksien testaamisen jälkeen selvisimme, että eroja on.

Niiden liittymiskustannuksissa on myös suuri ero, joka osoittaa kohti NordVPN: ää edullisempana vaihtoehtona, mutta katsotaanpa syvempää ...

Alla on NordVPN vs. ExpressVPN -katsauksen sisällysluettelo:

 1. Kustannusvertailu
 2. Nopeustesti
 3. Netflix-testi
 4. Torrentin testi
 5. Asiakastuen testi
 6. Suojausominaisuuksien vertailu
 7. Käytettävyystesti
 8. yksityisyys & Tuomioistuimen vertailu
 9. Vuotokokeet
 10. Peli testi

1. Kustannukset: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: NordVPN on 55% halvempi

NordVPN tarjoaa neljä erilaista liittymissuunnitelmaa (mukaan lukien 7 päivän ilmainen kokeilu) ja ExpressVPN tarjoaa kolme erilaista suunnitelmaa (ilman ilmaista kokeilua).

Kaikki heidän suunnitelmansa ovat identtiset, mikä tarkoittaa, että saat samat ominaisuudet. Ainoa muuttuva asia on tilauksen kesto - kuukaudesta kolmeen vuoteen. Jos valitset pidemmän aikaa, voit saada sen halvemmalla. Se on melko paljon.

Jaotellaan hinnasuunnitelmat alla:

NordVPN-hinnoittelu ExpressVPN hinnoittelu
Kuukausisuunnitelma: $ 11,95 / kk Kuukausisuunnitelma: $ 12,95 / kk
Yhden vuoden suunnitelma: $ +6,99 / kk 6 kuukauden suunnitelma: $ 9,99 € / kk
2-vuoden suunnitelma: $ 4.99 / mo 15 kuukauden suunnitelma: $ 6,67 / kk
3-vuoden suunnitelma: $ 3,49 / kk 3-vuoden suunnitelma: Ei mitään
Ilmainen kokeilu: 7 päivää Ilmainen kokeilu: Ei mitään

Lyhyesti sanottuna, jos valitset NordVPN: n 3 vuotta etukäteen, kuukausikustannukset ovat 55% halvempia kuin ExpressVPN: n pisin suunnitelma (15 kuukautta).

Jos sinulla on budjetti ja et halua käyttää rahaa VPN: ään, harkitse NordVPN: n hankkimista, koska se on halvempi ja sen hinta on tällä hetkellä 3,49 dollaria kuukaudessa + ALV.

NordVPN ja ExpressVPN antavat sinun maksaa palvelustaan ​​käyttämällä suosittuja luottokortteja, bitcoineja ja jopa vaihtoehtoisia maksutapoja, kuten AliPay, WebMoney ja UnionPay. Nyt nyt ExpressVPN tarjoaa käyttäjilleen maksamisen PayPalin kautta, mutta NordVPN ei tarjoa.

Molemmat VPN: t tarjoavat 30 päivän rahojen palautustakuun. Olemme kuitenkin saaneet joitain käyttäjäarvosteluja, joissa väitetään, että NordVPN-hyvitysten käsittely voi viedä hetken, joten ole tietoinen tästä.

2. Nopeustesti: NordVPN vs ExpressVPN

Johtopäätös: ExpressVPN on 10–15% nopeampi kuin NordVPN

Kun valitaan VPN, nopeus on todennäköisesti yksi tärkeimmistä tekijöistä.

Koska NordVPN on halvempi kuin ExpressVPN, sillä on todennäköisesti enemmän asiakkaita ja käyttäjiä. Lisää käyttäjiä tarkoittaa sitä, että useammat ihmiset tunkeutuvat palvelimiinsa, mikä voi johtaa hitaampaan testitulokseen.

Vaikka NordVPN: llä on enemmän palvelimia (5200+) verrattuna ExpressVPN: n 3000: een, niiden NordVPN näyttää olevan hieman hitaampi.

Älä ymmärrä minua väärin. Myöskään NordVPN tai ExpressVPN eivät ole hitaita - monet testatuista VPN-osoitteistamme ovat paljon hitaampia.

Muista, että vertailukohtamme ilman VPN: ää oli ~ 98Mbps lataus ~ 53Mbps: Lataa:

Nopeus ilman VPN: täLataa ja lähetä vertailuarvo ilman VPN: tä (käyttämällä speedtest.net: ää)

Selvittääksemme, minkä VPN: n suorituskyky on parempi, suoritimme useita testejä eri palvelimilla eri alueilla, tässä testitulokset:

NordVPN-tulokset:

NordVPN-suorituskyky EU: n palvelimilla

NordVPN EU -palvelin NordVPN Yhdysvaltain palvelin NordVPN Asia Server
Ping: 37 ms Ping: 101 ms Ping: 211 ms
Lataa: 74Mbps Lataa: 56Mbps Lataa: 12Mbps
Lataa: 48Mbps Lataa: 29Mbps Lataa: 5Mbps

ExpressVPN-tulokset:

ExpressVPN EU -palvelimen suorituskyky

ExpressVPN EU -palvelin ExpressVPN Yhdysvaltain palvelin ExpressVPN Asia Server
Ping: 40 ms Ping: 110 ms Ping: 292 ms
Lataa: 83Mbps Lataa: 60Mbps Lataa: 30Mbps
Lataa: 51Mbps Lataa: 30Mbps Lataa: 12Mbps

Yhteenvetona voidaan todeta, että testiemme mukaan ExpressVPN on nopeampi…

 • Euroopassa 12% kuin NordVPN
 • Yhdysvalloissa 7% kuin NordVPN
 • Aasia 58%: lla kuin NordVPN

Koska olemme testanneet vain kourallisia palvelimia, ota nopeustestejä suolajyvällä, koska ne vaihtelevat monien eri asioiden suhteen - tietokoneesi, Internet-yhteytesi, reitittimen, fyysisen sijaintisi jne. ...

3. Netflix-testi: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: ExpressVPN on tehokkaampi Netflixin vapauttaminen

Seuraava testimme oli vertailla ExpressVPN: ien ja NordVPN: n kykyä poistaa maantieteellisesti rajoitettujen verkkosivustojen, etenkin Netflixin ja heidän Yhdysvaltain kirjaston, esto.

Molemmat toimivat erittäin hyvin ohittaessaan kaikenlaisia ​​georajoituksia. Kaiken kaikkiaan testimme 12 erilaista palvelinta pääsyä Netflixiin käyttämällä NordVPN: ää ja ExpressVPN: ää. Tässä ovat tulokset:

NordVPN ExpressVPN
Yhdysvaltain palvelin 1: Poista esto Yhdysvaltain palvelin 1: Poista esto
USA Sever 2: Poista esto Yhdysvaltain palvelin 2: Poista esto
UK Server: Poista esto UK Server 1: Poista esto
NL-palvelin: Poista esto UK Server 1: Poista esto
Kanada-palvelin: Poista esto NL-palvelin: Poista esto
Ruotsi-palvelin: estetty Kanada-palvelin: Poista esto

Tämä on suhteellisen hyvä tulos molemmilta sivustoilta, koska monet VPN: t eivät onnistuneet estämään Netflixin estämistä (katso täydet Netflix-testitulokset täältä).

Mikä on hyvää, molemmat tarjoavat laajaa apua live-chatin välityksellä auttaakseen sinua ohittamaan Netflix-rajoitukset, jotka voit nähdä seuraavassa testissä.

4. Torrentitesti: NordVPN vs. ExpressVPN

Päätelmä: NordVPN on noin 8% nopeampi kuin ExpressVPN (suositeltava palvelin testattiin)

Monet ihmiset käyttävät VPN-verkkoja yksinomaan torrentia varten. Vain pysyäksesi turvassa välttämättä Internet-palveluntarjoajasi DMCA-kirjeitä ja niin edelleen. Jos esimerkiksi asut Yhdysvalloissa ja olet kiinni torrentitiedostoista P2P-ohjelmiston, kuten uTorrent, kautta, saat todennäköisesti Internet-palveluntarjoajaltasi postituksen, tekijänoikeuden haltijan puolesta, kirjeen, joka osoittaa DMCA: n mukaisen rikkomuksen.

Vaikka me, thebestvpn.com, rohkaisemme sinua EI torrenttiin tai lataamaan laittomasti sisältöä, VPN: ien käyttö auttaa sinua pitämään 100% nimettömänä ja turvallisuutena.

Monet VPN: t kuitenkin rajoittavat tai estävät torrentin kokonaan, vain mainitsemalla muutama - DotVPN, Kaspersky VPN ja monet muut.

Mutta mitä tapahtuu ExpressVPN: lle ja NordVPN: lle? Katsotaanpa:

NordVPN: n verkkosivuston mukaan NordVPN väittää olevansa paras VPN torrentia varten:

Kaikki heidän palvelimet sallivat torrentin / P2P: n eikä mitään rajoituksia ole:

Torjuntapolitiikka NordVPNNordVPN tarjoaa jopa satoja palvelimia, jotka on optimoitu P2P: lle

Mutta mitä tapahtuu ExpressVPN: lle? Sallivatko ne myös torrentin kaikilla palvelimillaan? Näyttää siltä…

expressVPN sallii torrentin

Se on hyvä. Katsotaanpa niiden keskimääräistä nopeutta, kun latataan tietty tiedosto torrentista. Yritimme esimerkissämme ladata Mac-asennusohjelman käyttämällä NordVPN- ja ExpressVPN smart (nopein) -paikkaa:

Tässä on NordVPN-nopeus latauksen aikana "DR. Martin Luther King Jr. - Täydelliset puheet ja saarnot ”torrent ThePirateBay.org-sivustosta:

nordvpn-nopeus torrentin aikana

Tässä on ExpressVPN-nopeus ladatessasi "DR. Martin Luther King Jr. - Täydelliset puheet ja saarnot ”torrent ThePirateBay.org-sivustolta:

expressvpn-nopeus torrentin aikana

Latasimme saman torrentin samasta sivustosta molemmilla VPN: llä. Huomaa, että tässä torrentissa ei ole paljon ihmisiä, jotka siemenivät sitä, siksi sen latausnopeus ei ole niin suuri (mitä enemmän P2p-siemeniä, sitä nopeampi nopeus on). Nopeus ilman VPN: tä oli suunnilleen sama kuin kytketty yhteen, joten VPN: n käytön aikana nopeuden menetys ei ole merkittävä..

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka molemmat VPN sallivat 100% torrentin, NordVPN näyttää olevan hiukan nopeampi, noin 80 kb / s.

Monet lataamasi torrentit tulevat olemaan nopeampia, koska heillä on paljon enemmän ihmisiä, jotka siementtävät niitä. Testaa aina pari palvelinta selvittääksesi itsellesi parhaan. Käytimme testissä suositeltuja palvelimia. Molemmat sijaitsevat Virossa, maassa, jossa olemme.

5. Tukitesti: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: Molemmat asiakastukiedustajat olivat yhtä hyviä

Tuetaksesi tuen reagointia ja vastausaikaa kysyimme heiltä vain yhden yksinkertaisen kysymyksen: "Mitkä palvelimet ovat parhaita Netflixin suoratoistoon?".

Koska molemmat VPN-palvelut tarjoavat livekeskustelua, päätimme kysyä kysymystämme kautta.

Alla on vastaus NordVPN: n asiakastukeen live-chatin kautta:

NordVPN-tukitulokset

Vaikka se vaikutti copy-paste-vastaukselta, se oli juuri sitä, mitä etsimme. Kokonaisaika vastaamiseen kysymykseemme oli ~ 24 sekuntia. Ei paha…

NordVPN-tuen vastausaika

Kysyimme saman kysymyksen myös ExpressVPN: ltä. Tässä on heidän vastaus kysymykseemme:

tukivastaus ExpressVPN: ltä

ExpressVPN-vastaus oli henkilökohtaisempi, mutta heidän kokonaisvastausaika oli paljon hitaampaa kuin NordVPN-vastauksilla:

ExpressVPN-tuen vastausaika

Jos olet nopeampi vastausaika, NordVPN voittaa ExpressVPN: n asiakastuessa. Jos olet kuitenkin räätälöinyt vastaukset, ExpressVPN on todennäköisesti parempi. Molemmat kysymykset esitettiin, kun olemme kirjautuneena heidän järjestelmänvalvojan kojelautaan. Emme testanneet heidän myyntitukea.

Kaiken kaikkiaan sinun ei pitäisi olla huolissaan heidän asiakastuestaan ​​- molemmat olivat paljon parempia kuin keskimäärin, mitä olemme nähneet VPN-arvosteluissamme.

6. Ominaisuudet: NordVPN vs ExpressVPN

Johtopäätös: Molemmat tarjoavat laajan valikoiman teollisuusstandardin mukaisia ​​ominaisuuksia ja lisäosia

Molemmat tarjoajat tarjoavat samanlaisia ​​ominaisuuksia VPN-sovelluksiinsa. Tässä ovat tärkeimmät ominaisuudet, joita sekä NordVPN että ExpressVPN tarjoavat käyttäjille:

 • Windows-, Mac-, iOS-, Android-, Linux-, Router- ja TOR-yhteensopivuus
 • Sisäänrakennettu tappa-kytkin
 • DNS-vuodonsuojaus (vuotoja ei löydy)
 • Ei tiukkaa kirjauskäytäntöä
 • Torrenting & P2P sallittu
 • OpenVPN-, IKEv2-, IPSec- ja PPTP-protokollat
 • 256-bittinen AES-salaus
 • Selainlaajennus saatavilla
 • Hävitetyt palvelimet (ominaisuus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden rajoitettujen maiden ja ympäristöjen VPN: ään)

Nämä ovat niin kutsuttuja "perusteita", jotka jokaisella VPN-sovelluksella pitäisi olla. On kuitenkin pari "lisäosaa", joista toisella on ja toisella ei.

Esimerkiksi, NordVPN tarjoaa seuraavat, joita ExpressVPN: llä ei ole:

 • Tupla-VPN-salaus - Niitä käytetään yhteyden ketjuttamiseen muutaman VPN-palvelimen kautta, jolloin käyttäjän jäljittäminen ja tunnistaminen on käytännössä mahdotonta (lue lisää).
 • CyberSec-ominaisuudet - mainosten ja haittaohjelmien estämiseen (lue lisää)
 • Jopa 6 samanaikaista yhteyttä (verrattuna 5 enimmäisyhteyteen ExpressVPN: ssä)
 • 5200+ palvelinta 61 maassa

Myös, ExpressVPN tarjoaa seuraavat, joita NordVPN: llä ei ole:

 • Jaettu tunnelointi (lue lisää)
 • Voit maksaa PayPalilla (NordVPN ei tarjoa PayPal-maksutapaa)
 • Palvelimet 94 maassa (NordVPN: llä on 61 maata)

Kuten huomaat, heidän tarjoamassaan ei ole paljon eroa. Kummassakin tapauksessa saat paljon bangilla taalaa.

7. Käytettävyys: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: Molemmat ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja sujuvia, mutta NordVPN muodostaa yhteyden nopeammin älykkään sijainnin

Jälleen, molemmat VPN-sovellukset ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Periaatteessa yhdellä napsautuksella yhdistää ja unohtaa se.

Ne tarjoavat valmiita sovelluksia Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. ExpressVPN- ja NordVPN-sovellukset näyttävät Mac-tietokoneella seuraavasti:

ExpressVPN vs. NordVPNExpressVPN on vasemmalla ja NordVPN on oikealla puolella (molemmat ovat Mac-sovelluksia).

Molemmat sovellukset ovat erittäin minimalistisia, ja ne voivat selata erilaisia ​​palvelimia eri alueilla ja säätää asetuksia, kuten protokollia, tap-switch (päälle / pois), DNS-asetukset ja niin edelleen.

ExpressVPN vs. NordVPN-asetukset

Koska emme voineet vertailla käytettävyyttä paljon - hyvin samankaltaisia ​​sovelluksia, päätimme testata, kumpi yhdistää nopeammin älykkään sijainnin (lähin ja nopein palvelin sinulle).

 • NordVPN liitettiin 3,62 sekunnissa
 • ExpressVPN kytketty 5,92 sekunnissa

Ei suuri ero, mutta NordVPN oli nopeampi.

8. Yksityisyys & Tuomioistuimen toimivalta: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: NordVPN on enemmän tuntematon

Ensinnäkin, ExpressVPN ja NordVPN kunnioittavat yksityisyyttäsi korkeimmalla tasolla.

Itse asiassa molemmat ovat erittäin salaisia ​​ja eivät läpinäkyviä emoyhtiöstään tai ketä he kuuluvat. Jotkut kaivamisen jälkeen on kohtuullista sanoa, että NordVPN kuuluu Tefincom S.A: lle, joka on Panama yritys. ExpressVPN väittää olevansa Express VPN International Ltd, joka on brittiläiset Neitsytsaaret.

Redditistä on kuitenkin ollut huhuja, että suurin osa NordVPN: n henkilöstöstä työskentelee Liettuassa ja ExpressVPN: n henkilöstö sijaitsee Hongkongissa.

Tarkastellaanpa syvällisemmin hakkuupolitiikkaansa ja tietosuojakäytäntöjään:

NordVPN ExpressVPN
IP-osoitteesi: Ei IP-osoitteesi: Ei
Selaushistoria: Ei Selaushistoria: Ei
DNS-kyselyt: Ei DNS-kyselyt: Ei
Liikenteen määräpaikka: Ei Liikenteen määräpaikka: Ei
Ladatut tiedostot: Ei Ladatut tiedostot: Ei

Optiokanarit:

 • NordVPN: n optiokanaari - päivitetty viimeksi kesäkuussa 2017
 • ExpressVPN: n takuukansari - ei saatavilla

Ensin katsotaanpa, millaisia ​​tietoja ExpressVPN tallentaa:

 • Sovellukset ja sovellusversiot, jotka on aktivoitu
 • Päivämäärät, kun yhteys VPN-palveluihin on muodostettu
 • VPN-palvelimen sijainnin valinta
 • Päivittäin käytetty kaistanleveys
 • Sinun nimesi
 • Sähköpostiosoitteesi
 • Maksutietosi

Vaikka he tallentavat joitain tietoja sinusta, se pysyy silti täysin yksityisenä, koska he eivät kirjaa aktiviteettiasi, mikä tarkoittaa, että he eivät voi yhdistää mitään selaustasi tiliisi. Se on tarkoitettu vain heidän VPN-palveluidensa laadun pitämiseen ja maksujen sujuvaan käsittelyyn.

Katsotaanpa nyt, millaisia ​​tietoja NordVPN tallentaa:

 • Palvelimen lataustiedot
 • Sähköpostiosoitteesi
 • Maksutietosi
 • Sinun käyttäjä nimesi
 • Yhteysaika (pyyhitään 15 minuutin kuluessa yhteyden muodostamisesta)

Heidän tietosuojakäytäntönsivullaan ei kerrota enempää siitä mitä tietoja tallennetaan, mutta tätä rajallista tietoa säilytetään enintään 2 vuotta NordVPN-palvelujen viimeisen käytön jälkeen.

Huolimatta siitä, että molemmat eivät ole VPN-osoitteita, ne eivät salli laitonta, laitonta, rikollista tai vilpillistä toimintaa.

VPV-lainkäyttöalueidensa suhteen näyttää siltä, ​​että NordVPN on valinnut paremman sijainnin - Panaman, joka ei vaadi tietojen tallennusta. Vaikka ExpressVPN toimii virallisesti Britannian Neitsytsisaarilla, myöskään siinä ei ole pakollista tietojen säilyttämistä koskevaa lakia. BVI: llä on kuitenkin vahvat siteet Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, joka tunnetaan tiukasta sääntelystä. Isossa-Britanniassa sijaitseviin VPN-yrityksiin voidaan kohdistaa samat tietojen säilyttämistä koskevat lait, joita sovelletaan Internet-palveluntarjoajiin. Yhdistyneen kuningaskunnan on myös ilmoitettu estäneen joitain VPN-verkkoja.

9. Vuototesti: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: Sekä NordVPN että ExpressVPN ovat turvallisia, eikä niissä ole IP-, DNS- tai WebRTC-vuotoja

Monien huonolaatuisten, etenkin ilmaisten VPN-verkkojen tiedetään vuotavan IP-osoitteesi (katso 2018 vuototesti).

Näin ei kuitenkaan ole NordVPN: n tai ExpressVPN: n tapauksessa. Testimme mukaan yksikään heistä ei vuotanut mitään IP-osoitteitasi tai DNS-osoitteitasi. Lisäksi molemmissa on sisäänrakennettu tapinkytkin, joka katkaisee sinut automaattisesti vuotojen välttämiseksi.

Lisäksi on olemassa Google Chrome -laajennuksia, joiden tiedetään yleensä vuotavan IP-osoitteesi. Esimerkiksi vuonna 2018 tekemämme testi osoitti, että yli 10 VPN: ää (kuten Hoxx VPN, Hola, DotVPN ja Betternet) vuoti tietosi WebRTC: n kautta..

Testaaksesi vuodot, olemme yksinkertaisesti muodostaneet yhteyden NordVPN- ja ExpressVPN-palvelimiin Mac-sovelluksen ja kromilaajennusten avulla ja suorittaneet nopeita testejä seuraavilla sivustoilla:

 • https://ipleak.net
 • https://www.perfect-privacy.com/check-ip/
 • https://ipx.ac/run/
 • https://browserleaks.com/webrtc/
 • https://www.perfect-privacy.com/dns-leaktest/
 • https://dnsleak.com/

Tämän seurauksena emme löytäneet vuotoja. Katso alla olevat kuvat:

NordVPN: stä ei löydy vuotojaNordVPN USA -palvelimessa ei löydy vuotoja
ei vuotoja expressvpn

10. Pelitesti: NordVPN vs. ExpressVPN

Johtopäätös: NordVPN: llä oli vähemmän pakettihukkaa

Joten täällä pelaajille, jotka etsivät yksityisempiä, mutta silti nopeita pelikokemuksia? Vertaisimme NordVPN: ää ja ExpressVPN: tä League of Legends -peliin. Seuraamme nopeuksia Hasten avulla, joka yhdessä VPN: n kanssa voi tosiasiassa laskea pingisi alkuperäisestä. Katsotaanpa miten, miten he pärjäävät. Aloitetaan NordVPN: stä:

nordvpn-pelitesti

20 minuutin pelissä keskimääräinen ping oli 31,8 ms. Jitter oli vain 1,2ms, mikä tarkoittaa, että korkein pingimme, joka meillä oli, oli 33ms koko pelin ajan. Packet loss tarkoittaa periaatteessa sitä, että 0,2% kehyksistä ei toimitettu, mutta se ei käytännössä ole mitään. Et huomaa sitä.

Käytimme testissä ”älykästä sijaintia”, jota sinun tulee aina käyttää, jos et yritä pelata toisella maailman alueella, mitä voisit tehdä VPN: llä, mutta pingisi on ehdottomasti tätä suurempi.

Kuinka Express-hinta meni??

expressvpn-kiiretestiExpressVPN-viive ja ping

ExpressVPN: n keskimääräinen ping oli 41 ms, niiden värinä oli 2,0 ms ja paketin menetys vain 0,6%. Olemme pääkonttori Virossa ja heidän älykäs sijainti oli meiltä kaukana verrattuna Nordiin, jonka älykäs sijainti oli virolainen palvelin.

Testasimme molemmat älykkäillä sijainneilla ja molemmat sujuivat todella hyvin, valitettavasti NordVPN oli hiukan parempi, luultavasti lähinnä älypalvelimen sijainnin vuoksi, mutta silti he voittivat testin.

Molemmilla on erittäin hyvä käytettävyys ja heidän sovelluksensa näyttävät tyylikkäiltä, ​​joten ne toimittavat riippumatta siitä, mistä päätät pelitarpeitasi varten.

Johtopäätös: ExpressVPN vs. NordVPN?

NordVPN tuli huipulle testien kautta, mutta emme pidä ExpressVPN: ää missään tapauksessa häviäjänä.

Lyhyesti sanottuna ExpressVPN on nopeampi ja toimii paremmin geo-estettyjen sisältöjen, kuten Netflixin ja Kiinan palomuurin, vapauttamisessa..

Toisaalta Nord on VPN-palvelu, joka tekee mitä tarvitsee ja tekee sen paljon halvemmalla hintaluokalla.

Päivän lopussa molemmilla on plussa ja molemmilla on myös miinuksia. Toivomme, että teimme valinnan puolestasi helpommin molemmilla palveluilla tehdyillä testeillä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me